Recenzie hotelov
Orebič - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolenka bola skvelá. Orebić je krásne mesto, ktoré sa oplatí vidieť, ako aj jeho okolie. Odporučila by som jeho návštevu skôr...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola skvelá. Orebić je krásne mesto, ktoré sa oplatí vidieť, ako aj jeho okolie. Odporučila by som jeho návštevu skôr dovolenkárom, ktorí hľadajú oddych, relax a kľudnú atmosféru malého mesta južnej Dalmácie. Avšak, aj aktívnejší dovolenkári si prídu na svoje, kedže mesto situované pod horami ponúka viacero možností. Orebić som navštívila druhý krát a neváhala by som sa znova vrátiť, nie len kvôli krásnemu moru, ale tomu, že mesto dýcha históriou a je iba 15 minút loďou od mesta Korčula, ktoré históriou prekvitá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie je v "depandansi" hotela Belevue, čiže v jednej zo samostatne stojacich budov, blízko hlavnej budovy hotela, v pekne upravenom areáli. Izba bola pekná, čistá, moderne zariadená. Jediné čo chýbalo v horúcom letnom počasí bola chladnička na izbe. More je od depandansu naozaj na skok, rovno pod hotelom.

Strava
Strava formou light all inclusive je skvelá. Dá sa povedať, že raňajky, obed a večera sú podávané formou "all you can eat". Množstvo rozmanitého jedla vrátane domácich špecialít a výborného čapovaného piva. A navyše veľmi slušný a profesionálne pôsobiaci personál ako bonus.

Služby hotela
Služby hotela zodpovedali očakávaniam.

Pláž
Pláž je kúsok od hotela, naozaj veľmi blízko. Je kamienková a čistá a more bolo krásne čisté. Dá sa využiť slnečné miesto, ale aj tieň borovíc.

Monika S., 03.10.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Depandance Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi vstřícný personál hotelu, krásné prostředí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi vstřícný personál hotelu, krásné prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje i sociální zařízení útulné a čisté. Uklízečky chodily každý den měnit ručníky a dvakrát do týdne měnit povlečení. Wifi dostupná i z pláže pod hotelem. Pokoje byly trošku menší ale na přespání naprosto dostačující.

Strava
Jídlo bylo formou švédských stolů. Vždy bylo na výběr z mnoha druhů pokrmů, včetně různých místních pokrmů, bezmasého jídla i klasické volby typu špagety nebo brambory s kuřecím plátkem. Jídlo bylo vždy výborné s možností zákusku, ovoce i zmrzliny.

Pláž
Přímo pod hotelem se nacházela menší kamenitá pláž, s pozvolným kamenitým vstupem do moře. Kousek od hotelu se ale nacházela druhá, větší pláž, kde byl vstup po vstupu do moře cca ve vzdálenosti 1,5m písečný. Pláže byly čisté s možností pronájmu lehátek a slunečníků.

Lucie S., 02.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Depandance Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byla jsem spokojená ve všech směrech. Klidné prostředí, příjemný a ochotný personál. Delegát super, hodně toho věděl o historii, zajistil...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem spokojená ve všech směrech. Klidné prostředí, příjemný a ochotný personál. Delegát super, hodně toho věděl o historii, zajistil výlety, domluva dobrá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo třem hvězdičkám, bylo čisté. Nebylo nic k řešení. Personál usměvavý, zdravil, vždy čisto.

Strava
Strava ohledně úpravy masa a ryb byla spíše jednostranná, ale všeho byl dostatek. Přílohy, ovoce, zelenina, zákusky, pití v pohodě. Musel si vybrat opravdu každý. Dobré. Personál dbal o pořádek a čistotu.

Služby hotela
Ochota, úsměvy, zdravení, domluva dobrá. Celková spokojenost.

Pláž
Na pláži byly sprchy-super. Byla čistá, odpadkové koše v dosahu, pravidelně udržované. Lehátka možno za poplatek /na pláži/ si zajistit, u bazénu zdarma. Spokojenost.

Drahomíra Moučková, 29.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Orsan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,4 Protože jsme vybírali na poslední chvíli neočekávali jsme žádné zázraky

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Protože jsme vybírali na poslední chvíli neočekávali jsme žádné zázraky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel by si zcela jistě zasloužil rekonstrukci, nicméně je čistý a personál velmi příjemný

Strava
Měli jsme light all inclusive, nabídka jídel nebyla nijak pestrá, ale jídla byla vesměs chutná

Služby hotela
Hotel žádné služby neposkytoval takže není co hodnotit, minimálně ručníky na pláž by dojem vylepšili

Pláž
Pláž je malá kamenito- oblázková a nijak neudržovaná

Pavel Kaše, 23.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Orsan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to super dovolená. Doufám že se za rok zase vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to super dovolená. Doufám že se za rok zase vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
To co bylo popsáno že hotel nabízí to bylo. Ubytování super, pokoj malý ale dostačujcí pro dva úplně v pohodě,krásná koupelna prostě spokojenost. Výhled z balkonu krásný.

Strava
Strava byla top. Než jsem odjížděla na dovolenou tak jsem pečlivě četla recenze a na stravu byla jen chvála a já se připojuji. Všeho bylo až nadbytek od nápojů po hlavní jídlo, saláty, moučníky prostě velmi chutné a všeho opravdu dostatek. Jak mile něco došlo okamžitě se doplnˇovalo nové a bylo opravdu z čeho vybírat. Opravdu personálu kuchyně a servisu velká pochvala.

Služby hotela
Až na malou prodlevu na čekání pokoje po příjezdu není si na co stěžovat. Všude čisto každý den úklid a výměna ručníků. Všechen personál milý,usměvavý a nic nebyl problém.

Pláž
Nádhera, voda neskutečně čistá nikde žádný nepořádek všude uklizeno prostě nádhera. Nikde žádný ježek,medůza prostě pohoda.

Renáta Pelikánová, 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Orsan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S dovolenkou a lokalitou sme veľmi spokojní, cítili sme sa výborne, bolo o nás maximálne postarané.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou a lokalitou sme veľmi spokojní, cítili sme sa výborne, bolo o nás maximálne postarané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba je moderne zariadená, upratovanie bolo každý deň, v priebehu týždňa vymenili aj posteľné prádlo.

Strava
Mali sme all inclusive, strava bola rozmanitá a výborná. Chceli sme na dovolenke čo najviac ochutnať ryby a morské plody, a aj toto bolo súčasťou jedálnička skutočne bohato.

Služby hotela
Služby hotela sú na profesionálnej úrovni.

Pláž
Prístup k pláži bol jednoduchý, hotel je priamo na pláži, dostatok lehatiek a slnečníkov. Pláž bola čistá a more tiež bolo čisté. Výhľad z pláže bol veľmi na more a ostrov Korčuľa.

Jaroslava Janíková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Depandance Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Sme veľmi spokojní s dovolenkou, realita zodpovedala ponuke. Ubytovanie a strava boli na veľmi dobrej úrovni. Okolie bazéna, pláž a more...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Sme veľmi spokojní s dovolenkou, realita zodpovedala ponuke. Ubytovanie a strava boli na veľmi dobrej úrovni. Okolie bazéna, pláž a more boli čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vkusne zariadené izby aj kúpeľne, všetko čisté, cítili sme sa fajn. Len netreba očakávať skutočný výhľad na more, ten má maximálne 20% izieb a všetci dovolenkári z rovnakej CK boli ubytovaní v zadných radoch depandans.

Strava
Na túto úroveň hotela veľmi dobré. Dostatočný výber teplých jedál aj zeleniny. My sme ocenili, že vždy bol aspoň jeden druh rýb. Úprava a dochutenie stravy nám vyhovovalo.

Služby hotela
Menší príjemný hotel s moderným zariadením.

Pláž
Pláž bola čistá, takisto more bolo veľmi čisté. Pláž je menšia, ale v septembrovom termíne to stačilo.

Ján M., 11.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Depandance Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel Orsan je na klidném místě, blízko moře. Okolí hotelu i u moře je čisto. V tomto hotelu jsme byli už podruhé, a to vždy na začátku...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Orsan je na klidném místě, blízko moře. Okolí hotelu i u moře je čisto. V tomto hotelu jsme byli už podruhé, a to vždy na začátku měsíce září. V tomto termínu jsou v hotelu ubytovaní studenti, kteří jsou velmi hluční. Odpoledne se koupají v bazénu a někdy je hluk dost nepříjemný. Večer v suterénu mají diskotéky, takže kdo hledá klid ať zvolí raději ubytování jiné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ceně, denně uklizeno a čisto.

Strava
Strava je formou švédských stolů, velký výběr na snídani, oběd i večeři.

Pláž
Pláž čistá, blízko moře. Na pláži malé oblázky, vstup do moře větší valouny.

Anonym, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Orsan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Ak neočakávate luxus a máte chuť na pokoj, ticho a prechádzky, tak hotel môžem iba odporúčať. Po príjemnej prechádzke okolo vody sa...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ak neočakávate luxus a máte chuť na pokoj, ticho a prechádzky, tak hotel môžem iba odporúčať. Po príjemnej prechádzke okolo vody sa dostanete do Orebiču, kde je veľmi príjemná atmosféra, jedlo v reštauraciach fantasticke a zmrzlina je až neuveriteľne dokonalá. Personál v hoteli aj reštauráciach milý a ochotný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku sme boli spokojní s izbou, upratovali každý deň, mohli by na izby pridať chladničky.

Strava
Strava bola pestrá, ale na raňajky chýbala zelenina.

Služby hotela
Hotel je starší, ale čistý, páčili sa mi terasy oddelené pre fajčiarov a nefajčiarov, obe veľmi príjemne. Škoda, že na recepcii nepredávaju vodu,džusy, keďže obchody nie sú poruke. Na zlepšenie služieb by mohli mať aspoň na recepcii ihlu a niť.

Pláž
Pláž je dobra, ale odporúčam topanky do vody, lebo sa miastami najde aj morsky ježko.

Martin Petrík, 04.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Orsan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Všem doporučuji! Ubytování starší, účelné, pan domácí vstřícný.. zahrada nadherna i s čerstvými bylinky...grill funkcni. Ubytování přímo...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všem doporučuji! Ubytování starší, účelné, pan domácí vstřícný.. zahrada nadherna i s čerstvými bylinky...grill funkcni. Ubytování přímo na krásně promenade, noční vyžití, blízko ostrov Korcula- výlet lodi ..

Pláže oblázkova, pisecna, kamenita , sprchy na pláži zdarma .. možnost vodnich sportu.

Určitě se rádi vrátíme, krasne místo, velká spokojenost

Ubytovani nam vybrala a vše zaridila p. Marie (pro celou naši velkou skupinu.).. velké díky a doporuceni pro další spokojené klienty! Zobraziť celú recenziu

Eva Bobková, 04.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 1.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Orebič, Hotel: Apartmány Ocean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)