Recenzie hotelov
Petrčane - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolenka v hoteli Pinija v Petrčane dokonale splnila naše očakávania. V celom hoteli, na izbách, dokonca i pri bazéne, na pláži bol...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v hoteli Pinija v Petrčane dokonale splnila naše očakávania. V celom hoteli, na izbách, dokonca i pri bazéne, na pláži bol kvalitný Wifi signál, čo sme vysoko hodnotili. Lehátka pri bazéne sú zadarmo, na pláži sú za poplatok 30 kuna na deň a osobu. Okolo hotela  sú rôzne športoviská. Dobré služby v hoteli, dobré jedlo, krásna farba mora, nádherné chorvátske melódie, nezabudnuteľné oranžové západy slnka - toto boli znaky našej dovolenky v Petrčane.

Náš pobyt bol naozaj vydarený, aj počasie nám vyšlo. Vrátili sme sa oddýchnutí, pekne opálení a spokojní.

Doporučila by som výlet do  mesta Zadar, ktorý je od Petrčane vzdialený.asi 12 km. Je to krásne mesto s historickými pamiatkami. Na jeho nábrežnej promenáde sa nachádzajú dve zaujímavé atrakcie Zadaru - Pozdrav Slnku a Morský organ. Toto treba určite vidieť. Autobus do Zadaru premáva takmer každú hodinu, zastávka je neďaleko hotela Pinija. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol krásny, izba a kúpelňa priestranné, aj balkón priestranný. Všetko zariadené moderným novým nábytkom. Chyžná upratovala izbu každý deň, a to vždy v čase, kým sme boli na raňajkách. Z našej izby sme mali nádherný priamy výhľad na more, na izbe bola veľká TV s plochou obrazovkou a chladnička. Chytili sme aj slovenskú stanicu TA3 a českú ČT24. Kúpeľňa bola tiež veľmi pekná, k dispozícii bol fén.

Strava
Strava bola vynikajúca - veľký výber mäsa upraveného na rôzne spôsoby, teľacie, bravčové, kuracie, roastbeef, rôzne druhy rýb, smažené ančovičky (to sú maličké strieborné rybky, ktoré veľmi chutne pripravovali), mušle, chobotnice, cestoviny, pizza, ryža, pečené zemiaky, hranolky a všetko možné. Veľmi veľa zeleniny (paradajky, uhorky, olivy zelené a čierne, baranie rohy, špargľa, cvikla, strúhaná mrkva, sterilizovaná kukurica, grilované baklažány a cukiny, tiež veľmi chutné zákusky, v mraziacom boxe nanuky. K raňajkám a k večeri bolo vždy dostatočné množstvo rôzneho ovocia (melóny žlté aj červené, banány, ananásy, jablká, hrušky, marhule, broskyne, nektárinky, slivky, hrozno). Raňajky veľmi pestré (rôzne druhy kvalitnej šunky, salám, párky, rôzne druhy tvrdých syrov, cereálie, jogurty, praženica, neustále pripravovali volské oká. Pri raňajkách sme si mohli vychutnať niekoľko druhov dobrej kávy z automatu a rôzne druhy džúsov. Raňajkovali a večerali sme na hotelovej terase s výhľadom na more a pri večeri sme sledovali nezabudnuteľné oranžové západy slnka.

Služby hotela
Všetky služby, ktoré hotel ponúka hodnotím kladne. Všade čistota, čistá voda v bazénoch, čistota na pláži. Hotel má aj veľký vnútorný bazén, ktorý sa dá využiť v prípade nepriaznivého počasia. My sme ho nemuseli využiť, pretože počasie sme mali super.

Pláž
Pláž je naozaj veľmi blízko - rovno pred hotelom. Pred hotelom je vybetónovaná pláž, do mora sa vstupuje do rebríkoch. Okolo hotela je viacero pláží, je tu aj kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je vhodná aj pre deti.

Anonym, 21.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 10.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Izba s priamym výhľadom na more 5 fotografií

Celkom: 8,6 krásná dovolená ve velmi příjemném prostředí.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená ve velmi příjemném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
moc hezky zařízený pokoj, každý den uklizený.

Strava
Snídaně i večeře výborné, velký výběr pokrmů. Snídaně - převážně stejná jídla s malou obměnou, i tak bylo pořád z čeho vybírat. Večeře- skvělé! Každý den jiná ryba, spousta druhů masa, příloh, salátů, dezertů, ovoce i zeleniny. Jen bychom vytkli, že pití se u večeře platilo, a bylo poměrně drahé.

Služby hotela
Velmi pěkně vybavený hotel. Nechybí posilovna, welness, kosmetický salon, na recepci je možné využít služby směnárny, či vybrat nějaký skupinový výlet. Personál byl celkově velmi milý a ochotný.

Pláž
Vstup do vody bez obuvi byl téměř nemožný (ježci, kamenité dno). Moře čisté, voda nádherně průzračná, vhodná ke šnorchlování. Možnost zapůjčení lehátek (30kn/den).

Anonym, 15.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 V tomto hotelu jsme byli vícekrát. výborná dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme byli vícekrát. výborná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stále něco vylepšují.

Strava
Tady si musí vybrat snad každý.

Služby hotela
Velmi dobré. Od recepce pokojské až po obsluhu v jídelně.

Pláž
U Rudého moře jsem čekal 5 dní než jsem mohl do moře. Zde jsem se koupal každý den. Pouze s vodními skůtry jezdili blízko pláže čímž obtěžovali hlukem a zplodinami.

Zlata Marková, 02.09.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Izba ok,balkón za príplatok 70€,ktorý sme nemohli využívať kvôli nadmernému hluku a teplote z vonkajších jednotiek klimatizacii, ktoré sú...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Izba ok,balkón za príplatok 70€,ktorý sme nemohli využívať kvôli nadmernému hluku a teplote z vonkajších jednotiek klimatizacii, ktoré sú umiestnené pod balkónom izby č B 105.Hrozné teplo,ktoré bolo veľmi nepríjemné.Balkón nám slúžil len na sušenie (dosť drahé sušenie za 70€).

Cesta domov ďalšia hrôza.Pokazil sa autobus,ktorý mal mať odchod o 22 45hod,no odišli sme o 3 45hod druhým autobusom s päť hodinovým meškaním. Náhradný autobus-stará traksňa,na hlavy fúkal studený vzduch a na nohy "prekuroval".Proste hrôza!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie super až na ten 70 eurový balkón, čo sme nemohli využívať.

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Dobrá

Anonym, 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 30.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Príjemná dovolenka, pokojná destinácia ale blízko ruchu a kultúrno spoločenského i športového zázemia centra Zadarskej riviéri.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemná dovolenka, pokojná destinácia ale blízko ruchu a kultúrno spoločenského i športového zázemia centra Zadarskej riviéri. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie podľa našej prosby. Recepcia zohľadnila náš vek i invaliditu. Pobyt v príkladne čistom a bez rušivých vonkajších elementov (fajčenie,krik, ruch v okolí,výťahy a pod,)prostredí.

Strava
Jedna z najlepších počas našich dovoleniek v štvorhviezdičkových hotelov pri mori. V čase vrcholiaceho leta dostatok ovocia a zeleniny a čo pridáva hotelierom bonus boli plody mora. Výber z niekoľkých hlavných jedál ale i šalátov pozostával aj z nich. A čo najviac zaujalo chuťové poháriky bola ich pestrosť, príprava a obmena.

Služby hotela
Veľmi dobré. Mínusečku by som dala ale knihám cestových kancelárií (a platí to pre rôzne jazykové skupiny). Informácie síce vyčerpávajúce, no miestami zastaralé. V niektorých našich chýbali praktické veci bezprostredne sa dotýkajúce konkrétnosti miesta pobytu.

Pláž
Kvalita vody a čistoty na pláži dobrá. Ležadla pod píniami pohodlné, no pre nás prekvapením, že hotel neponúka bonus pre vlastných klientov v podobe zľavy ceny používania lehátka. Respektívne len s vymedzeným časom siedmych dní. (Ľudia chodia na výlety a dátumy s kartičkou na presne vymedzený čas čerpania služby im neumožńujú zaplatené služby plne využiť.Máme skúsenosti z iných hotelových spoločnosti, že sa to dá s bonusmi inak i na Jadrane.

Janka Drobová, 02.09.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 28.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolenky výborný, počasie super, voda čistá a teplá

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolenky výborný, počasie super, voda čistá a teplá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekné čisté izby s novým nábytkom, Upratovali ich každý deň. Jeden problém bol s tým, že niektorí hostia fajčili na balkónoch a pri otvorených balkónových dverách, alebo okne, bolo v izbe cítiť cigaretový dym. Ale to je asi problém všade

Strava
Dalo sa vybrať z ponuky, pravidelne dopĺňané, nebol problém s výberom aj pri neskoršom príchode na raňajky alebo večeru.

Služby hotela
Milý, usmievavý a ochotný personál.

Pláž
Na výber kamienková pláž s borovicami, alebo betónová pláž priamo pod hotelom, voda čistá, opäť problém fajčiari.

Anonym, 26.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenku hodnotím veľmi dobre. Chýbalo mi možno viac možnosti nákupu, bolo tam len pár stánkov a ja som katoločíka a chýbali mi...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku hodnotím veľmi dobre. Chýbalo mi možno viac možnosti nákupu, bolo tam len pár stánkov a ja som

katoločíka a chýbali mi sv.omše. Je tam kostol, ale omše v týždni sú len 2x. Ale v blízkosti letoviska je veľa miest,

ktoré treba navštíviť - Nin, Zadar. Bola som veľmi milo prekvapená zo Zadaru. Boli sme tam aj cez deň aj večer

a odniesli sme si veľa pekných zážitkov, čo sa týka histórie aj celkového dojmu. Akurát si treba zvyknúť, že pokiaľ by ste sa chceli presúvať autobusom, za každým mal 20 minútové meškanie, ale na to sú tam zvyknutí:). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo výborné, nemali sme žiaden problém. Trochu s elektrinou, ale s tým sme si poradili aj sami.:)

Strava
Strava výborná, pestrý výber a chcem podotknúť, že ja mám bezlepkovú stravu a nemala som žiaden problém

so stravovaním, vyšli mi vo všetkom v ústrety, čo hodnotím veľmi pozitívne. Nie všade je taká možnosť. Veľmi pozitívne hodnotím výber ovocia, dokonca nanuky každý večer, čo sme predtým nemali. Čo sa týka personálu, tiež boli ústretoví, možno bolo trochu poznať obsluhu mladého personálu

Služby hotela
Služby hotela tiež hodnotím veľmi dobre, i keď my sme nemali žiadne malé deti, ale všimla som si, že pre ne

bol pripravený pestrý animačný program. Prostredie veľmi pekné, čisté. Veľmi sa nám páčilo stravovanie na terase a naviac hudba, ktorá nám posedenie spríjemňovala takmer každý večer.

Pláž
Čo sa týka pláže, k tomu jedinému mám výhrady, pretože buď boli veľké kamene, alebo tam, kde boli kamienky,

bolo veľké množstvo ľudí. Ja skôr obľubujem kamienkové pláže. Ale more bolo čisté

Marta Belavá, 26.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkově se nám dovolená líbila. I když se objevily drobné komplikace (nastavení pokojových karet), tak byl personál na hotelu vždy velmi...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbila. I když se objevily drobné komplikace (nastavení pokojových karet), tak byl personál na hotelu vždy velmi vstřícný a ochotný situaci řešit. Hotel je dobře lokalizován a lze z něj vycházkou při pláži vyrazit do centra Petrčane, kde se nachází menší obchůdek s potravinami, restaurace a bary. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, každý den probíhal úklid. Jen škoda "rozmázlých" komárů na stěnách. To působilo trochu nekomfortně. Doporučuji spíše pokoj s balkonem, který je prostornější.

Strava
Strava (snídaně, večeře) na hotelu byla formou bufetu. Vždy velmi rozmanité, vybere si jak vegetarián, tak člověk, který si rád dá maso nebo sladké. Každý večer byly k dispozici dva druhy ryb, případně mořské plody.

Služby hotela
Na hotelu byl velmi ochotný, vstřícný a milý personál. Hotel disponuje širokým rozpětím služeb přes wellness, vnitřní bazény, posilovnu či výlety. S ohledem na počasí jsme však ani jednu ze služeb nevyužili a trávili čas spíš na pláži u moře, kde bylo velmi příjemné prostředí. Jediné co bychom vytkli je připojení k internetu - pokrytí wifi není v hotelu dostačující, na pokojích nefunguje téměř vůbec.

Pláž
Pláž přímo před hotelem je přístupná hlavně hostům hotelu. Okolí je čisté. Vstup do moře buď přes kamínky nebo pomocí žebříku ve vodě. Obě varianty jsou dobře řešené, do moře se bez problémů dostanou i starší lidé nebo handicapovaní - na vybraných místech je zábradlí, kde se dá dostat s vozíčkem. I přes plnou obsazenost hotelu nebylo znát množství ubytovaných, na pláži bylo vždy dostatek místa. Je zde také také možnost pronajmutí hotelových lehátek na celý den.

Anonym, 21.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Prvá dovolenka s dieťaťom,všetko bolo skvelé,dovolenku sme si naozaj užili.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prvá dovolenka s dieťaťom,všetko bolo skvelé,dovolenku sme si naozaj užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba menšia,ale postačujúca,vkusne zariadená,klimatizovaná,s tv ,ale so slovenských tv kanálov išla len TA3,ale aspoň sme mali prehľad čo nové doma ????. Pani upratovačky tiež milé, každý deň vymieňali uteráky, vždy sme mali čisto. Výhľad s balkóna postačujúci- ubytovaný sme boli na treťom poschodí,tak výhľad na more bol cez ďalšiu budovu hotela,a druhý výhľad cez parkovisko so stromami,ale vôbec to nevadilo...Hlavne že sa páčil najmladšej členke...

Strava
Výborná,všetkého dostatok,mali sme plnú penziu a vždy bolo z čoho vyberať. Raňajky klasika- vajíčka na všetky spôsoby, párky,slaninka, salámy, šunky,syry, cereálie,a najväčší by bus vo forme vždy teplých croasantov a forneti,z čoho mala najväčšiu radosť naša dcérka.Plus káva, čaj, džúsy.Obedy boli ľahké , vždy polievka, a výber zo šiestich druhov jedla, vždy boli cestoviny, mäsko,ryba, šaláty,takže vybrať sa dalo vždy,plus dezerty,ovocie...a večere boli najlepšie,veľmi bohatý výber jedál,od cestovín,cez mäso- kuracie,morčacie, bravčové, teľacie...,ryby,zeleninka, ryža, zemiaky,hranolky, šaláty,caprese šalát, rôzne cestovinové šaláty, syry... samozrejme dezerty a veľa ovocia- melóny, pomaranče,grep, ananás,kivi + v miskach banány,slivky, broskyne, marhule,jednoducho perfektné... jediné čo by som vytkla,je že na obed a večeru si pitie musíte zaplatiť- mi sme si to dali písať na izbu,ale inak čo sa týka stravy - naozaj super ????

Služby hotela
Služby boli v rámci normy,na recepcii sa dohovorite anglicky,nemecky,nám slovákom stačila aj chorvatscina ???? a rozumeli sme... personál milý , ochotný- keď sme potrebovali hotelový vozík na batožinu,tak behali, hľadali,a aj nakoniec našli,aj keď sa nám pokazila karta od izby,za minútu sme mali druhú,takže všetko v najlepšom poriadku.

Pláž
Pláže má hotel hneď dve, jednu priamo pod hotelom,kde sú betónové platne a voda pri nich asi po kolená, veľa tieňu medzi stromami,dve detské ihriská, masáže priamo na pláži,minigolf,samozrejme toalety, zmrzlina,bar, a druhú na druhej strane hotela- na tú sme chodili mi, kamienková,more krásne čisté, hlbšie,aj v hĺbke 3 metre sa dalo vidieť na dno, takže určite treba topánky do vody, kôli kameňom.Na pláži sa dá previesť sa na padáku za 200 kuna na osobu, požičiavajú vodné bicykle- 40kuna na pol hodinu... akurát ležadlo na pláž sme si museli zaplatiť 30 kuna na deň.A ako bonus bol, že keď boli na pláži vlny,tak sme využívali hotelové bazény,aj vnútorný - kde nebol skoro niekto ????.

Tatiana K., 19.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 16.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V tomto hotelu jsme byli již podruhé a opět naprostá spokojenost se vším.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme byli již podruhé a opět naprostá spokojenost se vším. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté pokoje. Denně probíhal úklid a výměna ručníků.

Strava
Super jídlo, bohatý výběr, stále doplňováno.

Služby hotela
Příjemný, ochotný personál. Měli jsme problém se zamykáním dveří, do 10 minut bylo opraveno. Pěkné fitness a vnitřní bazén. Byl přístupný i v letní sezóně - u hodně cestovek je napsáno, že je přes léto mimo provoz.

Pláž
Kamenitá i pláty. Místa dost, příjemný je piniový háj, který poskytuje stín.Nádherně čisté moře.

Martina Chmelařová, 16.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Petrčane, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)