Recenzie hotelov
Podgora - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Hotel je v naprosto skvělé části, kde je klid a je to jen pár kroků od moře, moc se nám tam líbilo, určitě se tam někdy chceme ještě...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v naprosto skvělé části, kde je klid a je to jen pár kroků od moře, moc se nám tam líbilo, určitě se tam někdy chceme ještě podívat, možná i zkusíme tento hotel, protože pokoj s balkónem na mořskou stranu byl super :-) jen to jídlo je nejhorší co jsem kdy zažila :-( Zobraziť celú recenziu

Kamila P., 02.09.2020, Dátum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Sirena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,6 ubytko super...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
ubytko super... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
cisto, kvalita, klid....

Strava
stra

v

a vlastni

Pláž
misty i pisecna, drobne oblazky, ide

al... 0

Ivana Koutná, 26.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Vila Tamara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Skvělá dovolená, příjemný a hezký hotel. Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, příjemný a hezký hotel. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Dana M., 19.08.2020, Dátum pobytu: 10.8. - 16.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Sirena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naprostá spokojenost. Příjemní lidé, apartmán hned na pláži. Úžasná dovolená. Určitě se ráda vrátím.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Příjemní lidé, apartmán hned na pláži. Úžasná dovolená. Určitě se ráda vrátím. Zobraziť celú recenziu

Dana Klímová, 19.08.2020, Dátum pobytu: 7.8. - 16.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Apartmány Dota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Okolí hotelu je příjemné a krásné. Pláže a moře také. Ale hotel je katastrofální!!! Jinak jsme si dovolenou užili.

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Okolí hotelu je příjemné a krásné. Pláže a moře také. Ale hotel je katastrofální!!! Jinak jsme si dovolenou užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje už mají něco za sebou ale ještě se to dá snést, ale uklízečky skoro vůbec neuklízí jen mění ručníky, dokud jim neřeknete tak ani nevytřou. Vícekrát bych se sem nevrátil.

Strava
Tak to je úplná hrůza, na snídani podávali zkažené salámy, byli úplně lepkavé a některé už smrděli. Žádná zelenina , no prostě nulový výběr. Večeře byli některé dobré, ale i tam se našlo třeba laskave kuře, vždy jen jedna příloha na dva druhy masa a rybu, zeleninove saláty byli také zvadlé, ovoce jen jablka. Celkově shrnutí hrůza!!!

Služby hotela
Služby hotelu nic moc, přestala nám fungovat klimatizace a po ohlášení na recepci nevěděli komu mají volat a co dělat. Výtahy byli věčně upatlané ,tlačítka zamaštené, bazén byl v hroznem stavu trochu smrděl, kanalek kolem bazénu ta mřížka byla zelená, sprcha u bazénu také zelená i kachlicky byly už od země zelené. Vůbec u bazénu neuklízeli. Hazelo to na mě špatný dojem. Většinu času jsme byly u moře.

Pláž
Čistá a upravená. Krásné moře

Luboš P., 18.08.2020, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokojíčky malé, Pro dva lidi dostačující

Strava
Večeře super. Snídaně obrovské zklamání. Minulý rok snídaně na jedničku velký výběr ovoce zelenina. Letošní rok chleba nejlevnější salám jeden druh plátkový sýr marmeláda nugetka. Ovoce zelenina vůbec žádné.

Služby hotela
Služby hotelu super recepční číšník milý usměvavý vše v nejlepším pořádku

Pláž
Hotel je v bezprostřední blízkosti pláže pláž krásná voda čistá nádherné místo

Radek Pešl, 18.08.2020, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Sirena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Super dovolená; krásné místo a nádherné ubytování!

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená; krásné místo a nádherné ubytování! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je moderní; prostorné; pohodlné s nádherným výhledem na moře a celou Podgoru. Měli jsme nejvyšší patro; takže jsme byli velmi spokojeni. K pokoji byla nádherná prostorná terasa; která přímo sousedí s vedlejším pokojem; rozděluje ji jen malá zídka; takže si sousedi vidí i do talíře;) Vzhledem k tomu; že naši zřejmě němečtí sousedi byli téměř neviditelní a neslyšitelní; tak nám to nevadilo. V přízemí bychom asi měli problém s ruchem; protože kolem přízemí chodí všichni hosté do svých apartmánů.

Strava
V oblasti je dostatek obchodů; prodejců s ovocem a restaurací. Z jídel se nabízí jak plody moře a chorvatské Čevapčiči tak hamburgery; hranolky; palačinky či pizza. Některé restaurace jsou vážně super; některé průměrné.

Pláž
Pláž je kamínková; ideální na šnorchlování. Pláž byla dostatečně prostorná; někde se sprchami; bylo možno najít si stín pod borovicemi. Voda byla průzračně čistá.

Martina F., 11.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Vila Tamara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená byla skvělá, s manželem jsme tam našli přesně to,co jsme od dovolené očekávali.Klid .pohodu.skvěle jsme si odpočinuli.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, s manželem jsme tam našli přesně to,co jsme od dovolené očekávali.Klid .pohodu.skvěle jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj byl menší,ale čistý a pořád uklizený.Stejně to vypadalo i v celém hotelu

Strava
Co se týče stravy snídaně byli fajn-formou bufetu,ostatni jidlo bylo na výběr-mohlo být lepší.Jídlo mimo hotel bylo rozmanité,každý si tam našel co má rád.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívalí.

Pláž
Pláž jsme měli přes cestu,hned před hotelem.Bylo tam čisto a v září pár lidí.Měli jsme krásné počasí,Moře i pláže jsme si užili dost.

Gabriela Hutyrová, 22.12.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Sirena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,8 Ve stejném hotelu jsme se ubytovali potřetí. Ale jsme zklamaní, majitelé jsou sice skvělí, usměvaví, ale případné problémy neřeší. Po...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ve stejném hotelu jsme se ubytovali potřetí. Ale jsme zklamaní, majitelé jsou sice skvělí, usměvaví, ale případné problémy neřeší. Po příjezdu náš apartmán okupoval cizí člověk, který se neměl k vystěhování. Vše šlo přes delegátku, která taky mlžila a celou situaci chtěla vyřešit tak, abychom se nastěhovali jinam, s čímž jsme nesouhlasili. Po několikahodinové úmorné cestě jsme stáli před domem jako žebráci a čekali, až nám apartmán uklidí. Další zádrhel nás čekal později. Připojení k síti je zcela nemožné. Vybavení kuchyně nádobím je nedostačující. Opravy zničených částí nábytku se neřeší. A to nejhorší nakonec - pokud budete mít příliš hlučné sousedy ze všech stran, majitelé nic neřeší. Tak si v hloubi duše jenom přejte, ať jste ubytovaní v okolí pohodových inteligentních lidí, pak můžete mluvit o skvělé dovolené! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Villa Swiss

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6 Celkový dojem z dovolenky je skôr pozitívny.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolenky je skôr pozitívny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z ubytovacieho zariadenia bol pozitívny, hotel zvonka pôsobil príjemným dojmom. Izby pôsobili tmavým dojmom, vonkajšie žalúzie boli napevno namontované, tak prenikalo do izby málo svetla. Dosť chýbala aj chladnička. Čo sa týka čistoty izby, dlážka aj po uprataní bola špinavá. Mali sme priplatený výhľad na more, vo výhľade však bránili stromy, ktoré boli priamo pred balkónom, takže výhľad bol minimálny (viď obrázok). To pôsobilo negatívne na celkový dojem. Negatívne pôsobilo aj to, že za parkovanie pri hoteli sme museli zaplatiť. Na to sme však boli cestovnou kanceláriou upozornení.

Strava
Strava bola v poriadku, pestrá, chutná, raňajky však boli jednotvárne.

Služby hotela
Čo sa týka personálu, bol príjemný a priateľský na pár výnimiek. Upratovacie služby izieb boli na slabšej úrovni.

Pláž
Hotel bol priamo na pláži, pláž aj voda čistá, hodnotím pozitívne.

Peter M., 24.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Podgora, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Priplatený výhľad na more 1 fotografia