Recenzie hotelov
Poreč - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Byl jsem zde s rodinou pouze na 5 dní, protože jsme jeli autem a dále pokračovali do Itálie na další dovolenou. Byl jsem spokojený. Výlet...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem zde s rodinou pouze na 5 dní, protože jsme jeli autem a dále pokračovali do Itálie na další dovolenou. Byl jsem spokojený. Výlet místní lodí, kterou používají zejména místní, do Poreče za pár korun. Jezdila jako pravidelná linka. Městečko nádherné se spousty obchůdků, taveren, kaváren, cukráren atd.. Velice doporučuji pro nenáročné klienty, kteří nevyžadují hotelové ubytování. Je zde možnost si pronajmout stan s klimatizací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhome je perfektní. Ubytování pro čtyřčlenou rodinu naprosto vyhovující. Kompletně vybaveno včetně klimatizace. Terasa, židle i stůl, všechno super. Umístění domu v horní části kempu, takže pěkný výhled.

Strava
Vařili jsme si sami. Takže super :-D V okolí je spousty restaurací, kde je možné se velmi dobře najíst. Je to tu ale trochu dražší. Lepší je si zajet do soudní vesnice do Billy a navařit si sám.

Služby hotela
Slovenská delegátka se o nás starala vzorně. Neustále na příjmu. Dokonce nám sehnala i české pivo za 25,-, což je na místní poměry opravdu velmi výhodná cena. V obchůdku v kempu stálo 0,5 l přes 50,-!!! Jsou tu vodní atrakce pro dospělé i děti. Trampolíny. Dokonce i bazén uprostřed kempu.

Pláž
Kamnková až oblázková. Bez lehátek. Bez problémů najít místo. Voda křišťálově čistá a pro mě osvěžující. Pro některé studená. Boty do vody nutností kvůli ježkům. Sprchy a toalety jsou na pláži. Pro šnorchlování je to tu ideální.

Marek Krejbich, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 29.7.2017
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Camping Bijela Uvala

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Ubytování je velmi podprůměrné, zařízené starým nábytkem. Koupelna, kuchyně a další vybavení odpovídá kvalitě horších kempu v ČR. Upřímně...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování je velmi podprůměrné, zařízené starým nábytkem. Koupelna, kuchyně a další vybavení odpovídá kvalitě horších kempu v ČR. Upřímně už tento typ ubytování vyhledávat nebudeme. Okolí a pláže jsou OK. Zobraziť celú recenziu

Zdeněk T., 08.12.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Apartments Astra Plava Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme zde již podruhé, takže spokojenost. Cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde již podruhé, takže spokojenost. Cena odpovídá kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme veliký rodinný pokoj o 2 místnostech.

Strava
Snídaně i večeře formou bufetu. Vždy jsme si vybrali. Jedině pití u večeře je zbytečně předražené.

Služby hotela
Každý den čisté ručníky, osušky, vysypaný koš.

Pláž
Pláž čistá, za poplatek lehátka, spousta stromů, takže i dostatek stínu.

Petra F., 18.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Naprostá spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkové vybavení hotelu perfektní

Strava
Jídlo v dostatečném množství, široká nabídka od předkrmu po dezerty, ovoce i zeleniny, včetně nápojů

Služby hotela
Personál hotelu milý a ochotný, služby hotelu na skvělé úrovni

Pláž
Vstup do moře z betonového mola po schodech.... Hned vedle oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře..... Všude čisto

Romana E., 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Laguna Materada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Na dovolené jsme byli s ročním dítětem. Líbilo se mi, že v jednom křídle hotelu bydleli rodiny s dětmi a na druhé straně starší lidé....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli s ročním dítětem. Líbilo se mi, že v jednom křídle hotelu bydleli rodiny s dětmi a na druhé straně starší lidé. Bohužel s kočárkem jsme při cestě na pláž museli objet celý hotel nebo skákat x schodů a nebo zdolat lesní terén, aby jsme se dostali k moři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší, čisté pokoje. Dětskou postýlku jsme první ráno složili a už do konce pobytu nerozložili, jinak by jsme se i s kočárkem na pokoji nepohli.

Strava
Strava nebyla žádná sláva, ale vždy se dalo něco jedlého najít.

Služby hotela
Starší, udržovaný hotel. Na začátku pobytu nás zarazil systém přiřazování pokojů. Od 13 hod se stála fronta přes celou recepci cca 300 m a všichni čekali, až ve 14 hod otevřou recepci, aby rozdali klíče od pokojů. Bohužel to tak funguje každou SO, na začátku dovolené, po tak dlouhé cestě nepříjemná věc.

Pláž
Čistá, udržovaná, typická pro Istrii. Třeba vybetonují bezbariérový přístup i z druhé strany a bude to v pohodě.

Patricie K., 11.11.2019, Dátum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (6)

Celkom: 8,4 Vynikajici dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikajici dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj cisty,dostacujici

Strava
Stravovani bylo spatne,priserne fronty na jidlo,ktere nebylo chutne

Služby hotela
Sluzby vpohode,programy pro deti i pro dospele,smenarna,obchod se suvenyry,prijemny bar,obsluha usmevava

Pláž
Plaz super,zadna tlacenice,voda cista

Dana Rustlerová, 25.10.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (5)

Celkom: 8,5 Vše bylo podle očekávání. Na recepci chyběla informační kniha.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo podle očekávání. Na recepci chyběla informační kniha. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani odpovídá ceně. Je jednoduché a účelne.

Pláž
Krásně pláže s horším přístupem do moře.

Iveta K., 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Lanterna Sunny Resort by Valamar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Prostředí krásné

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prostředí krásné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota nic moc a na pokoji zápach

Strava
Super

Služby hotela
WiFi pouze v hale

Pláž
Bez problémů

Jiří Vybíral, 28.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,4 Na Istrii poněkolikáté,dovolená byla dle našich představ,Hotel Delfin na dobré úrovni

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na Istrii poněkolikáté,dovolená byla dle našich představ,Hotel Delfin na dobré úrovni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo bez připomínek i když na pokoji měla být lednice a vzdálenost pokoje neodpovídala oznámené vadě chůze

Strava
Strava bez připomínek,velmi pestrá a chutná

Služby hotela
Služby byly poskytovány profesionálně,případné dotazy byly personálem zodpovězeny bez netrpělivosti a s ochotou

Pláž
Přístup do moře je v tomto místě dobrý,dá se najít i místo mimo pláž, lidí již v tomto termínu bylo méně a koupat se dalo po celý týden

Josef S., 25.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nemám se jak rozepisovat, vše bylo víc jak dokonalé od personál, po ubytování a úklid pokoje i stravu. Užili jsme si i večerní zábavu,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nemám se jak rozepisovat, vše bylo víc jak dokonalé od personál, po ubytování a úklid pokoje i stravu. Užili jsme si i večerní zábavu, kterou měli pečlivě připravenou. Zobraziť celú recenziu

Jarmila Ryglová, 25.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 13.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Laguna Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)