Recenzie hotelov
Poreč - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Rejpavým Čecháčkům lépe zůstat doma a chtít jídlo a pití zdarma v supermarketech.... Za nás absolutní spokojenost a těšíme se na příští...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rejpavým Čecháčkům lépe zůstat doma a chtít jídlo a pití zdarma v supermarketech....

Za nás absolutní spokojenost a těšíme se na příští rok, určitě se vrátíme... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší, ale naprosto dostačující a čisté. Každý den nové ručníky a celkově uklízený pokoj.

Měli jsme pokoj s výhledem k bazénům a moři s balkónem.

Strava
Měli jsme polopenzi.

Snídaně bohaté, jak teplé tak studené.

Při večeři velký výběr teplých pokrmů.

Servis v restauraci na 1.

V okolí hotelu a blízkém městě plno restaurací kam případně zajít na oběd.

Služby hotela
Bar u recepce s milým personálem, zdravíme Petra a Anku. ????

Obchod se suvenýry, kde jak paní prodavačka povídala, že seženete vše.

A bar u bazénu s denním hudebním programem.

Vše v naprosté spokojenosti

Pláž
Pláž na dosah ruky, betonová mola, schůdky, ale i oblázkové pláže, všude čisto a přístup do vody naprosto v pořádku. Pláže a prevlekarny co 30m.

Neni co vytknout.

Anonym, 26.09.2020, Dátum pobytu: 30.8. - 5.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Pohled z balkonu 2 fotografie

Celkom: 8,2 Dovolenou jsem si krásně všichni užili.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsem si krásně všichni užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mohly by být větší pokoje.

Strava
Některá jídla by mohla být lépe dochucená. Ale byl docela veliký výběr. Servis byl na úrovni.

Služby hotela
Celkově služby hotelu byly dobré.

Pláž
Pláž a okolí je bezkonkurenční, čistota, zeleň spousta služeb.

Marián Sedlák, 24.09.2020, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdíme jen do tohoto hotelu byli jsme po 4.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme jen do tohoto hotelu byli jsme po 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
I přes omezení super je jedno jestli si jídlo nabírám sama nebo personál na kvalitě a množství to nic nezměnilo

Služby hotela
Dobre

Pláž
Perfektní

Věra Slavíková, 23.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Laguna Materada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 hotel Delfín po stránce recepce,společ ných prostor je velmi dobře vybavený, hodně míst k sezení ve všech prostorách,bohatá květinová...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hotel Delfín po stránce recepce,společ ných prostor je velmi dobře vybavený, hodně míst k sezení ve všech prostorách,bohatá květinová výzdoba -živé květiny, čistota, vkusně aranžováno,

měli jsme velmi dobrý pocit z celkového prostředí v hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje jsou nově zařízené , včetně koupelny, oceňujeme denní úklid pokojů a výměnu ručníků. prostor je sice menší ale

větší část dne jsme byli mimo pokoj, tak to nevadilo

Strava
stravování formou polopenze bylo dobře organizované vzhledem k opatřením vůči koronaviru, obsah ,struktura jídel a příloh

dostačující, pouze mohla být více obměňována a rozšířenější snídaně/více druhů tvrdých sýrů ,salámů a čerstvější ovoce , k večeři

bychom doporučovali zdarma , klasickou vodu / s mátou, citronem , ledem/.

Služby hotela
oceňujeme velký rozsah služeb hotelu jak uvnitř , tak i venkovních včetně různých sportovišť.

Pláž
využívali jsme hotelovou plášť , vysoká čistota jak pláže ,tak i přilehlého parku, vzorně udržovaný trávní porost,pravidelné vyprazdňování odpadkových košů . výborný přístup do moře po osazených schůdcích, celkově malý počet rekreantů , tím

byl na pláži nezvyklý klid a dostatek prostoru pro slunění a odpočinek

ještě bych chtěl velice kladně zhodnotit b a z é n u hotelu jak pro dospělé , tak i pro děti se spoustou vodních atrakcí, k dispozici

lehátka,slunečníky,sprchy, obřerstvení v baru a pod.

Jan Petr, 16.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Pohoda a klid

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pohoda a klid Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jo potreba trochu vylepsit

Strava
Celkove spokojenost,trochu jednotvarne snidane

Služby hotela
Nic jsme neresily

Pláž
Vse v poradku,zaddny neporadek,voda vyborna

Marta Poncová, 16.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti bazénove atrakce naprosto skvěle, vstup do moře už je horší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché, malé, utulne ale hlavně ciste! Pokoje jsou bez klimatizace a lednicky na pokoji. Vše ale bylo v popisu dovolene, takže my jsme s tím před cestou počítali.

Strava
Strava bufetova, u polopenzí uvedeno bez nápojů - milym překvapením bylo kafe, čaj, postmix atd v rámci snídaně. U večeři nanuky pro děti.

Služby hotela
Dětské vodní atrakce u bazenu naprosto super. Dostat se k bazénu s kočárkem ale bylo dosti složité jelikož jsou všude schody.

Odjizdeli jsme večer před termínem odjezdu, na recepci nám připravili jednoduchý snidanovy balíček. Personál milý, ochotný přiřadit pokoje vedle sebe dle našeho přání.

Pláž
Pristup k moři v pohode, moře opravdu kousek. Kaminkova pláž, spíše mola. V moři byly první 3 dny malé meduzy (spousta), které prý nezahaji ale jsou na dotek slizke. Ale i pár velkých které už mohou zahnout...pote zmizely a moře bylo parádní.

Simona Jasníková, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Docela spokojená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Docela spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Docela spokojená

Strava
Lepší strava a trošku bohatší na výběr, neustále stejné jídlo se opakující dokola a dokola

Služby hotela
dobré

Pláž
špatný přístup do moře, jen žebřík, kteří někteří lidé nemohou používat, byl by lepší přístup postupného schodiště se zábradlím,již jsem to psala loni a stejně se nic nezměnilo, ani není pláž očištěná od nánosu po bouřce, hlavně že se za lehátka berou peníze jak v kunách tak v eurách

Jarmila Plačková, 10.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,4 Nejdříve jsme nevěděli co máme čekat, týden před odjezdem nám bylo sděleno, že náš původní Hotel Gran Vista nebude otevřen a budeme tedy...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nejdříve jsme nevěděli co máme čekat, týden před odjezdem nám bylo sděleno, že náš původní Hotel Gran Vista nebude otevřen a budeme tedy ubytovaní v Hotelu Istra.

Po příjezdu na místo, Hotel Istra se zavíral a tak nás přesunuli ještě o kus do vyšší katergorie hotelu. Hotel Albatros.

Zde se nám opravdu líbilo, splnili všechny naše požadavky (výhled na moře, balkon i pokoje vedle sebe).

Okolí bylo hezké i díky malé návštěvnosti, popravdě si nedokáži představit, kdyby byly všechny hotely otevřený, asi by tam byla hlava na hlavě.

Během dne byly animační programy, které zabavili především děti což bylo super.

Tento hotel bych doporučila všem, ale věřím, že pokud by ostatní hotely nebyly uzavřený a my díky koronaviru nebyli přemístěni do tohoto 4* hotelu, bychom si normálně tento hotel nemohli dovolit. Ale jsme rádi, že jsme si užili o trochu více toho luxusu :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly dostatečně velké, v jednom z pokojů jsme měli vanu ve druhém sprchový kout. Oba byly čisté s výhledem na moře a na klidnou stranu.

Také jsme využili přištýlky a ani ta nám nijak místo neubírala, beztak jsme na pokoj chodili jen spát.

Úklid byl každý den, výměna ručníků, během týdne i výměna povelečení.

Všude dbali na hygienická opatření.

Recepční byly velice ochotní a se vším poradili.

Strava
Velký výběr jídel jak při snídani tak při večeři. Díky našemu původnímu výběru (Hotel Gran Vista) jsme měli ve službách i snack, který se podával teplý - takže nám úplně nahradil oběd.

Snídaně v celku každý den stejná, ale z výběru asi 10 jídel takže si každý den můžete vybrat něco nového. Pečivo výborné.

Večeře, chutné, velký výběr, pokaždé i různě upravená ryba. Častěji bych preferovala jídlo z mořských plodů, takový večer tam byl jen jednou, kdy opravdu předvedli nabídku především chorvatského jídla, které bylo opravdu moc dobré.

Každý jsme si vybrali ani děti neměli žádný problém. Při večeři se podávala i jako dezert zmrzlina.

Bylo to opravdu výborné.

Služby hotela
Animační program (během dne u bazénu i pro děti), dětský koutek s hlídáním, dětské večerní diskotéky a večerní živá hudba nebo nějaká zábava při živém vystoupení.

Bazeny 2x větší a 1x brouzdaliště, lehátka a slunečníky.

Půjčovna kol.

Parkování poblíž hotelu.

Pláž
cca 250m od hotelu

betonová plata, menší část kamenitá pláž, u některých částí vstup do moře po schůdkách, ale dá se vybrat místečko i pod stromy na trávě.

první den větší výskyt medůzek (nežahavých), ježci tam nebyly, ale boty doporučuji, je to především kamenité dno.

Mořé krásné čisté, azurové viditelnost i ve větších hloubkách.

Moře bylo krásné.

Lucie G., 10.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Laguna Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Přesto, že jsme do odjezdu nevěděly, jestli pojedeme kvůli pandemii, nakonec jsme byly velice spokojené, služby na úrovni, delegátka...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přesto, že jsme do odjezdu nevěděly, jestli pojedeme kvůli pandemii, nakonec jsme byly velice spokojené, služby na úrovni, delegátka naprosto skvělá, všechen personál vstřícný, ochotný, usměvavý. Moc se nám líbilo a všem vřele doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvoulůžkový pokoj byl sice menší, akorát tak pro dvě kámošky, ale nic víc člověk na takové dovolené nepotřebuje, byl čistý, pokojské se snažily a byly usměvavé a ochotné, balkón skvělý na večerní posezení s částečným výhledem na moře

Strava
Pobyt jsme měly s polopenzí a naprosto to bylo dostačující, velký výběr jídel jak na snídani, tak večeři, několik druhů masa, příloh, pokaždé spousta ovoce, zeleniny i sladké tečky na závěr. Naprostá spokojenost

Služby hotela
V hotelu je bar, směnárna, obchůdek se suvenýry, bazén s mořskou vodou, kde se večer pořádají společenské večery s hudbou, bohaté vyžití pro děti

Pláž
Pláž je částečně oblázková a částečně s vybetonovanými plochami, jsou zde sprchy, za poplatek možnost zapůjčit lehátko

Ivana K., 09.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená pro méně náročného klienta.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro méně náročného klienta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromné. Sprcha a WC na pokoji. Pokoj s balkonem bez televize, klimatizace, WIFI je pouze u recepce.

K dispozici venkovní bazén a zážitkový bazén.

Nedostatkem byly večerní kulturní programy u tohoto bazénu - kdo má pokoj na tuto stranu určitě neusne dřív než program skončí.

Strava
Rozmanitá, v dostatečném množství v příjemném prostředí. Výhodou bylo oproti loňsku málo lidí z důvodu pandemie.

Služby hotela
Na dobré úrovni. V případě požadavku byli vstřícní.

Pláž
Rozmanitá. Kamínkové pláže, skalnaté břehy, mola, skokanská věž. Pláž je vybavená sprchami, půjčovnami sportovního náčiní. Možnost občerstvení, procházek kolem moře do dobře vybavených okolních kempů. V blízkosti přístav s možností výletů loďmi.

Anonym, 09.09.2020, Dátum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)