Recenzie hotelov
Pula - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dobré

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola trošku zastarala bez klímy, ale čistota bola

Strava
Strava dobrá, pri večeri sme mohli konzumovať pivo, víno a minerálky neobmedzene

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pekne upravená, skalnatá. Pre nás super. Dá sa aj potápať.

Erika B., 16.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 13.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolenka dopadla podľa našich predstáv, bolo výborne.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka dopadla podľa našich predstáv, bolo výborne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslím že ubytovanie zodpovedá cene, boli sme spokojní, akurát klimatizácia bola poslabsia no stačila nám, nemali sme až také ukrutné horúčavy, v tom by som určite videla zlepšenie.

Strava
Strava bola skutočne výborná, niet čo vytknúť, všetko výborne dochutenie, boli sme spokojní, naozaj všetko čo sme jedli výborné a nápoje k večeri úžasný bonus, vínko výborné ako aj pivo.

Služby hotela
So službami sme boli spokojní, ubytovali nás hneď ako sme dorazili.

Pláž
Plaz kamienkova pekná vhodná pre deti,očakávali sme natresk ale keďže ďalej boli aj skalnaté výbežky upravené so vstupmi a rebríkom do mora bolo možnosť nájsť si kludné tiché miesta.

Anonym, 15.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Pula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 dobrý

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
menší koupelna

Strava
určitě dobrá, vnuk i přibral

Služby hotela
spokojenost

Pláž
menší, hodně ježků

Jana Šlajchrtová, 14.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Pula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 mnou zaplatená cena bola s ohľadom na stav hotela vysoká, ale bola som v termíne 4-11.8.19

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
mnou zaplatená cena bola s ohľadom na stav hotela vysoká, ale bola som v termíne 4-11.8.19 Zobraziť celú recenziu

Strava
chýbala zelenina na raňajky, inak myslím bol dobrý výber, možno by stálo za to rozšíriť podávanie večere na čas 18,00-21,00

Pláž
tiež by bolo vhodné skvalitniť rebrík..prístupový do mora

Renáta B., 14.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolená se nám vydařila, jeli sme poprvé s 4měsíčním synem a musím říct že sme si to užili všochni tři.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila, jeli sme poprvé s 4měsíčním synem a musím říct že sme si to užili všochni tři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Věděli sme že hotel má dvě hvězdy a tomu i pokoje odpovídaly ale nakonec sme tam jen přespávali takže dobré. Ale rekonstrukci hotelu by to už chtělo.

Strava
Jídlo bylo opravdu velmi dobré, určitě srovnatelné s hotely s více hvězdami.

Služby hotela
Personál velice milý a ochotný.

Pláž
Pláž přímo u hotelu není vhodná pro malé děti a tak sme si našli pláž s pozvolným vtupem do moře cca 500 mětrů dál a bez lidí. Cca 100 metrů od hotelu je ještě několik pláží s pozvolným vtupem a oblázky ale s mnoha lidma.

Pavlína P., 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota izby dobrá,každý deň upratané a čisté uteráky.Jedine čo sa dá vytknúť staré okná a dvere na balkón a najväčšie mínus izba bez chladničky.

Strava
Strava dobrá chýbalo viac ovocia a ryby.

Služby hotela
Služby dobre.

Pláž
Pláž strkovita menšia,ale krásne prostredie útesy voda čistá ,krásne skaly na ktorých sa dalo ležať.

Slavomír, 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Pula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Tento hotel jsme navštívili již potřetí. Věděli jsme, že hotel je před rekonstrukcí, takže cena odpovídá kvalitě. Celá lokalita včetně...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel jsme navštívili již potřetí. Věděli jsme, že hotel je před rekonstrukcí, takže cena odpovídá kvalitě. Celá lokalita včetně parkové zeleně je udržovaná v čistotě. Pravidelně se vynášejí odpadkové koše. Příchozí cesty, dlažby se zametají. Pečuje se i o zeleň. Parkovné u hotelu a za ním je pro hosty bez poplatku. Hotel je starší, udržovaný v čistotě a klidné lokalitě. Personál zejména obsluhující v restauraci je velmi vstřícný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj s nádherným výhledem na moře. Pokoj je jednoduše zařízený, čistý. Na pokoji se vyskytla drobná závada, tekoucí sprcha, která byla po nahlášení na recepci zhruba za půl hodiny vstřícným personálem odstraněna. Milé překvapení bylo, že matrace v posteli byla nová. Koberce byly ve všech prostorách vyčištěné. Pokoj je každodenně uklizený, ručníky se mění dle potřeby, toalety i mimo pokoj se udržují v perfektním stavu. Klimatizace není v provozu díky stavu před rekonstrukcí.( Hotel byl vystavěn v roce 1972, jak nám bylo sděleno.) Lokalita je klidná, což jsme ocenili. Na animační programy lze procházkou dojít do hotelu Park Plaza Verudela, který je zhruba 5 minut chůze.

Strava
Strava byla velmi rozmanitá a chutná s dostatkem zeleniny a ovoce. V ceně jsme měli neomezenou konzumaci nápojů k snídani a večeři, což oceňujeme. Nabídkou se restaurace zavděčí hostům z různých zemí (např. pro Čechy obalovaný řízek, guláš, karbanátek). Malé dortíky jsou vynikající tečkou za zvoleným menu. Na venkovní terase jsou k vidění neopakovatelné západy slunce se šplouchajícím mořem. Během dne je možné si zakoupit oběd v blízké restauraci. Ostatní potraviny je možné zakoupit v komplexu Verudela nebo zajet autem na periferii Puly, kde se nachází nespočet obchodních domů. Ihned pod hotelovou terasou je kavárna se zmrzlinou.

Služby hotela
Služby hotelu byly dobré. Je zde vstřícný personál. V hotelovém baru zněla večer živá hudba.

Pláž
Hotel Brioni má k dispozici zakrytý bazén se slanou vodou a venkovním větším brouzdalištěm s dostatkem lehátek na

venkovní terase pro hosty hotelu. Vše se každodenně ráno uklízí. Pod terasou se nachází přírodní pláž s betonovou terasou s převlékárnami a sprchami. Přístup do moře je po žebříku ze dvou stran, kde je ihned hloubka. Pokud někdo preferuje pozvolný přístup do moře, může si zajít na oblázkovou pláž vzdálenou pěší chůzí asi pět minut od hotelu. Je zde ovšem více lidí. Moře je zde krásně průzračné. Pláže se udržují čisté.

Monika S., 13.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž Brioni 1 fotografia

Celkom: 7,8 hezká dovolená

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj celkem v pohodě odpovídal *** jen na postelích položeny špinavé velmi staré hnědé deky které jsem nacpal do horní skříňky(nevím na co tam jsou) !!!!! ani jednou za pobyt nikdo nevyměnil ručníky a nevytřel koupelu, za dveřma koupelny a na rámu postele nebyl prach setřen tak cca půl roku ,koupelna velmi stará!!!

Strava
perfektní strava velká pochvala, dokonce i naše mlsné děti si pochutnávaly

Služby hotela
v pohodě ochotný personál

Pláž
pláž vše super i čistota pláží ušla

Anonym, 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Centinera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Banjole / Resort Centinera je taký malý "koniec sveta". Je skôr pre tých, čo vyhľadávajú pokojnešiu dovolenku. - resort...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Banjole / Resort Centinera je taký malý "koniec sveta". Je skôr pre tých, čo vyhľadávajú pokojnešiu dovolenku.

- resort celkovo vyzerá pekne a udržiavane

- ubytovanie na úrovni 3***, veľkosť izby nadpriemer

- strava slabá

- pláž ok, voda ok, klasika Chorvátsko. ľudí na hlavnej pláži veľa, povedľa menej, človek si miesto nájde.

- aquapark (nafukovací hrad pre deti), požičovňa paddleboardov, vodných skútrov

- recepčné blbé

- človek dostane hosťovský "náramok", taký ten lepiaci pásik - asi pre dobrý pocit, lebo je len na jednú vec... ????

- parkovanie zdarma, treba si nájsť miesto, ale nikdy nebol problém

- internet za 7eur na 2 týžne (prečo nie, však človek tam ide na týždeň ????)

- nočný život žiadny, iba na striedačku live dvaja na gitare a spev alebo dj a huslista

- "promenáda" na večerné prechádzky cca 200 metrov, 2 bary

- stánky s čačkami-mačkami žiadne, iba jeden aqua shop, kde na pútači je viac tovaru ako reálne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
???? Ubytovanie je na úrovni, izba (s balkónom) zodpovedá 3***. Priestorovo v porovnaní s inými hotelmi by som ju ohodnotil ako nadpriemernú. Orientovaná je síce na more, to ale veľmi vidieť kvôli stromom nemusíte. V každom prípade sa oplatí priplatiť si za izbu s balkónom, tie s francúzskym oknom majú niekedy "zaujímavý" výhľad (napr. na odkvapovú rúru)

Strava
???? Nechápem vysoké hodnotenie stravy v tomto resorte, strava bola asi to najslabšie, čo tu človek zažije. Najesť sa dalo, ale človek, čo chce chudnúť, by tu mal celkom vhodné podmienky.

Plusy:

- chýbajúce jedlá boli nepretržite dopĺňané

- k večeri boli zdarma nápoje (pivo, víno, rôzne nealko) - neobmedzene.

Mínusy:

- poddimenzovaná reštaurácia

- veľakrát chýbal príbor (človek si jedlo nabral, ale nemal ho čím jesť)

- malý výber

- malá rôznorodosť, hlavne na raňajky stále to isté

- celkom slušne vodou riedené džúsy

- žiadne kompóty, skoro žiadne zákusky, žiadna zmrzlina

- z ovocia akurát pomaranče a jablká a niekedy veľmi tvrdé hrušky

- chuťovo veľmi slabá kuchyňa, hlavne ryby totálne "diétne" = bez chuti.

Služby hotela
???? Čo si zapamätám, sú:

- nevychované a nie veľmí ústretové recepčné. Človek s nimi niečo riešil, keď im napr. zazvonil telefón, tak ho zdvihli a nechali človeka čakať, kým si vybavia iné veci.

- kým človek neuhradil všetky doplatky (pobytová taxa, internet), tak mu odmietali vrátiť pas - to je nelegálne.

- 2 dni som s nimi riešil poruchovú klimatizáciu. Až keď som kontaktoval CK a následne šéf CK volal do hotela, tak potom nabehli (neochotní) technici a klimatizáciu opravili - aj to najprv niečo urobili, tvárili sa, že veď všetko je ok a ja som debil, až potom, keď som im ukázal, že naozaj nefunguje, tak sa z pol cesty na odchode s otráveným výrazom na tvári vrátili a naozaj klímu opravili.

Pláž
???? Pláž je doslova na pár krokov od ubytovania. Hlavná štrková bola dosť plná ľudí, ale človek mohol ísť aj na iné miesta po bokoch zálivu a tam to bolo v pohode.

Anonym, 11.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Centinera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 6,2 Pekné miesto len nie a detmi.Málo pláží.vonkajší bazén pri hoteli nie je ako na obrázku je o ničom.

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pekné miesto len nie a detmi.Málo pláží.vonkajší bazén pri hoteli nie je ako na obrázku je o ničom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel spĺňal počet hviezdičiek

Strava
Super bolo z čoho vybrať.škoda že zmezlina nebola ako písali.

Služby hotela
V celku OK až na štvrtok a piatok kedy nevymenili uteráky.

Pláž
Málo pláži a male.

Zuzana F., 11.08.2019, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)