Recenzie hotelov
Rabac - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Spokojenost s dovolenu, možnost výletů do okolí. Nádherné pláže a možnost plavání a potápění na Marině.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost s dovolenu, možnost výletů do okolí. Nádherné pláže a možnost plavání a potápění na Marině. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní, při výběru doporučuji pokoje s balkónem.

Strava
Strava bohatá na výběr, čistota. Příjemná obsluha.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly nabídce zájezdu. Personál příjemný, ohleduplný.

Při komplikacích - porucha klimatizace, ochota - okamžité řešení.

Jediné negativní - večerní program (hudba) je nastaven pouze na určitou klientelu a věkovou skupinu (typu Ein Kessel Buntes po týdnu vyvolává alergii), ale není problém při večerní procházce navštívit kavárny, bary podél kolonády, ochutnat místní koktejly - hudba skvělá, rozmanitá.

Pláž
Velmi komerční, záleží co kdo od dovolené očekává.

Simona H., 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 2.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Hedera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Při příjezdu nás uvítala velmi příjemná a ochotná gelegátka Zuzana. Vše nám ukázala a pak nás pozvala na počáteční schůzku i s ostatními...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Při příjezdu nás uvítala velmi příjemná a ochotná gelegátka Zuzana. Vše nám ukázala a pak nás pozvala na počáteční schůzku i s ostatními co přijeli na dovolenou. Při všeobecném výkladu, kde nám vysvětlila styl vydávání stravy a celkového chodu, nám nabídla i různé výlety po okolí. Některé z nich jsme pak využili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování se nám líbilo a bylo tam vše co jsme potřebovali. Voda tekla krásně teplá a bylo jí dostatek.

Strava
Stravy bylo opravdu dostatek . Vydatné snídaně a moc nám chutnal i čaj, který se tam vařil. Večeře byli taky moc dobré, dokonce nám zbývalo i na druhý den. Většinou jsme si nechávali polévku k obědu. Není co vytknout. Také jsme navštívili místní restauraci v Rabacu, kde jsme ochutnali i mořské plody a ryby. Místní majitel restaurace, shodou okolností také pochází z Česka, nám musel poradit, jak se jedí krevety. Po obědě jsme dostali ještě panáka na trávení. Prostředí bylo příjemné s výhledem na moře.

Služby hotela
S ubytováním jsme byli spokojení, jen nám chvilku trvalo, než jsme přišli na to, jak si zapnout ve sprchovém koutu vodu.

Pláž
Pláž byla čistá a kousek od našich pokojů. Občas jsme využili i místní vláček, aby nás převezl na vzdálenější pláže. Moc se nám líbilo, že jsou pláže různorodé. Některé vybetonované a proložené kameny, což vypadalo moc hezky, také jsme chodili i na tu s kamínky. Děti měli nejraději tu s hradem ve vodě. Tam se opravdu vyřádily.

František Materna, 25.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 7 V pořádku.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá ceně.

Strava
Skvělá, kuchařky zaslouží pochvalu.

Služby hotela
Paní delegátka byla špičková, opravdu před ní smekám.

Pláž
Pozvolný přístup do vody.

Václav Ulman, 24.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Pro rodiny s dětmi úplně super lokalita.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pro rodiny s dětmi úplně super lokalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování a vybavení pokoje super.

Strava
Strava úplně perfektní. Jinak ve městě draho.

Anonym, 24.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Bylo to moc bezva, ubytování, strava i počasí vyšlo.....prostě super.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to moc bezva, ubytování, strava i počasí vyšlo.....prostě super. Zobraziť celú recenziu

Věra Šupková, 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na dovolené jsme byli se snoubencem velice spojení. Vše odpovídalo popisu a Rabac je opravdu krásné a klidne město.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli se snoubencem velice spojení. Vše odpovídalo popisu a Rabac je opravdu krásné a klidne město. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v chatickach bylo čisté a splnilo očekávání.

Strava
Výborná česká kuchyně! A paní kuchařky velice mile.

Pláž
Pláž poblíž kempu je spíše pro rodiny s dětmi. Vstup do ni je pozvolný a bohužel kameny jsou dost ostré, takže bez bot se ani neprojdete.

Pláže dal od kempu jsou ovšem úžasné.

Vodě jedokomale čistá.

Naprostá spokojenost.

Kateřina P., 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 skvělá dovolena, úžasná delegátka

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolena, úžasná delegátka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jsme ne nároční klienti takže za nás dobrý

Strava
strava výborná

Pláž
skvělá

Martin T., 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektná dovolenka s dvoma deťmi, počasie bolo super, voda príjemná. Odporúčam

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka s dvoma deťmi, počasie bolo super, voda príjemná. Odporúčam Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme rodinnú izbu s výhľadom na more. Veľká spokojnosť. Môže niektorým vadiť, že to je veľký hotel a vidieť si z balkóna do balkóna :) Nevýhoda trošku bola v presúvaní sa v hoteli. 2 výťahy nestačili pre to množstvo ubytovaných ľudí.

Strava
Super, dalo sa vždy vybrať.

Služby hotela
Jediné čo mi nevyhovovalo bolo, že všetky atrakcie pre deti boli spoplatňované. Trampolíny, taká loď s guličkami, vláčik. Bolo to v rezorte, ale nič tam nebolo v cene ubytovania, ale všetko sa platilo zvlášť.

Pláž
Treba mať obuv, lebo sú tam väčšie kamene, ale super prístup do mora, čisté more.

Eva P., 19.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Hedera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,8 Do chatek v Olivě by jsme už nešli. Okolí je krásné, moře a příroda báječná, ale chatičky hrozné. Pokud by jsme uvažovali o Rabacu, šli...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Do chatek v Olivě by jsme už nešli. Okolí je krásné, moře a příroda báječná, ale chatičky hrozné. Pokud by jsme uvažovali o Rabacu, šli by jsme jinam. Klidně do kempu do stanu, tam by jsme měli pořádek... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu se všichni lidé z dvou autobusů namačkali na plac mezi chatičkami, kde nám paní delegátka Zuzana řekla čísla ubytování. Po příchodu k chatce jsme stále měli pozitivní dojem, ten ovšem skončil po vstupu na terasu. Bylo kolem 8, lidé už v chatce nebyli, tak jsme otevřeli dveře. Vyvalil se na nás smrad, který jsme cítili ze všeho co jsme měli s sebou i po návratu domů, než jsme vše vyprali. Byl to smrad plísně, vlhkostí, myšinců a zatuchliny. Dali jsme tedy kufry dovnitř s tím, že uklízečky dají ubytování do pořádku, a šli do města. Po úklidu jsme se odvážně vydali prozkoumávat interiér. Kuchyňka byla hezká, nová, zelená. Poličky byly ale špinavé a zaprášené. Nádobí mastné, ledabyle umyté. Lednička byla v pohodě. V koupelně bylo asi nejčistěji z celého ubytování a to i přes plíseň ve sprchovém koutě. Nejhorší to bylo v ložnici, kde nás hned po příchodu zaujal mokrý a plesnivý strop, který byl prohnutý a loupala se z něj malba. V této ložnici byly dvě postele. Matrace byly nepovlečené a hrozně špinavé a flekaté. V druhé ložnici ty matrace byly ještě špinavější a asi i počůrané. Peřiny a polštáře jsme ani nepoužívali, spali jsme pod povlečením , které bylo čisté v modrém pytli před chatkou. Bylo potřeba si povléct svépomoci z důvodu malého počtu personálu.

Strava
Polopenze od českých kuchařek byla dobrá, vždy bylo dost jídla. Když byly snídaně a dostali jsme máslo, tak pro dva to byla skoro půlka másla, což jsme využili k vaření na oběd. Pro jídlo se muselo chodit s táckem, mísou a hrnci do budovy kuchyně poblíž chatky.

Služby hotela
První den po nástupu byla informační schůzka ohledně organizačních záležitostí. Delegátka nám vysvětlila jak se přihlásit na WI-FI, jakým způsobem se budou vydávat jídla a také nám nabídla výlet lodí a výlet do města Pula. Když se nám pokazil vařič, delegátka zařídila výměnu. Ovšem si neodpustila poznámku, že vařič byl nový a že jsme točili s knoflíky tak moc, až se to pokazilo :-D Poslední den před odjezdem byla další informační schůzka ohledně cesty zpátky.

Pláž
Během našeho pobytu byly několik dnů bouřky, takže moře bylo trošku zakalené a studené. Po ustálení počasí se zklidnilo i moře a dalo se šnorchlovat. Podle toho, co jsem viděl je to oblast celkem nezajímavá k šnorchlování. Dno v hlavní zátoce je písečné, skoro nic tam nežilo. Při plavbě okolo skal něco vidět jde, ale nedaleko je bývalý sklad a přístavní nákladiště na bauxit a dno moře je uměle prohloubené a v hloubce není nic vidět. Pláž je oblázková a lze si půjčit lehátka. Na pláži chodí i prodejce koblížků. WC je 100 m v areálu kempu a jsou tam i sprchy. Vše krásně čisté i když to je veřejné. Čistší, než v chatičkách...

Dušan V., 18.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)