Recenzie hotelov
Rabac - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Perfektná dovolenka s dvoma deťmi, počasie bolo super, voda príjemná. Odporúčam

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka s dvoma deťmi, počasie bolo super, voda príjemná. Odporúčam Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme rodinnú izbu s výhľadom na more. Veľká spokojnosť. Môže niektorým vadiť, že to je veľký hotel a vidieť si z balkóna do balkóna :) Nevýhoda trošku bola v presúvaní sa v hoteli. 2 výťahy nestačili pre to množstvo ubytovaných ľudí.

Strava
Super, dalo sa vždy vybrať.

Služby hotela
Jediné čo mi nevyhovovalo bolo, že všetky atrakcie pre deti boli spoplatňované. Trampolíny, taká loď s guličkami, vláčik. Bolo to v rezorte, ale nič tam nebolo v cene ubytovania, ale všetko sa platilo zvlášť.

Pláž
Treba mať obuv, lebo sú tam väčšie kamene, ale super prístup do mora, čisté more.

Eva P., 19.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Hedera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Do chatek v Olivě by jsme už nešli. Okolí je krásné, moře a příroda báječná, ale chatičky hrozné. Pokud by jsme uvažovali o Rabacu, šli...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Do chatek v Olivě by jsme už nešli. Okolí je krásné, moře a příroda báječná, ale chatičky hrozné. Pokud by jsme uvažovali o Rabacu, šli by jsme jinam. Klidně do kempu do stanu, tam by jsme měli pořádek... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu se všichni lidé z dvou autobusů namačkali na plac mezi chatičkami, kde nám paní delegátka Zuzana řekla čísla ubytování. Po příchodu k chatce jsme stále měli pozitivní dojem, ten ovšem skončil po vstupu na terasu. Bylo kolem 8, lidé už v chatce nebyli, tak jsme otevřeli dveře. Vyvalil se na nás smrad, který jsme cítili ze všeho co jsme měli s sebou i po návratu domů, než jsme vše vyprali. Byl to smrad plísně, vlhkostí, myšinců a zatuchliny. Dali jsme tedy kufry dovnitř s tím, že uklízečky dají ubytování do pořádku, a šli do města. Po úklidu jsme se odvážně vydali prozkoumávat interiér. Kuchyňka byla hezká, nová, zelená. Poličky byly ale špinavé a zaprášené. Nádobí mastné, ledabyle umyté. Lednička byla v pohodě. V koupelně bylo asi nejčistěji z celého ubytování a to i přes plíseň ve sprchovém koutě. Nejhorší to bylo v ložnici, kde nás hned po příchodu zaujal mokrý a plesnivý strop, který byl prohnutý a loupala se z něj malba. V této ložnici byly dvě postele. Matrace byly nepovlečené a hrozně špinavé a flekaté. V druhé ložnici ty matrace byly ještě špinavější a asi i počůrané. Peřiny a polštáře jsme ani nepoužívali, spali jsme pod povlečením , které bylo čisté v modrém pytli před chatkou. Bylo potřeba si povléct svépomoci z důvodu malého počtu personálu.

Strava
Polopenze od českých kuchařek byla dobrá, vždy bylo dost jídla. Když byly snídaně a dostali jsme máslo, tak pro dva to byla skoro půlka másla, což jsme využili k vaření na oběd. Pro jídlo se muselo chodit s táckem, mísou a hrnci do budovy kuchyně poblíž chatky.

Služby hotela
První den po nástupu byla informační schůzka ohledně organizačních záležitostí. Delegátka nám vysvětlila jak se přihlásit na WI-FI, jakým způsobem se budou vydávat jídla a také nám nabídla výlet lodí a výlet do města Pula. Když se nám pokazil vařič, delegátka zařídila výměnu. Ovšem si neodpustila poznámku, že vařič byl nový a že jsme točili s knoflíky tak moc, až se to pokazilo :-D Poslední den před odjezdem byla další informační schůzka ohledně cesty zpátky.

Pláž
Během našeho pobytu byly několik dnů bouřky, takže moře bylo trošku zakalené a studené. Po ustálení počasí se zklidnilo i moře a dalo se šnorchlovat. Podle toho, co jsem viděl je to oblast celkem nezajímavá k šnorchlování. Dno v hlavní zátoce je písečné, skoro nic tam nežilo. Při plavbě okolo skal něco vidět jde, ale nedaleko je bývalý sklad a přístavní nákladiště na bauxit a dno moře je uměle prohloubené a v hloubce není nic vidět. Pláž je oblázková a lze si půjčit lehátka. Na pláži chodí i prodejce koblížků. WC je 100 m v areálu kempu a jsou tam i sprchy. Vše krásně čisté i když to je veřejné. Čistší, než v chatičkách...

Dušan V., 18.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dokonalost sama, jen ideálně jet minimálně na pět dní. 3 dny byly málo.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dokonalost sama, jen ideálně jet minimálně na pět dní. 3 dny byly málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Poprvé v mobilheimu a perfektní.

Strava
Trochu mi chyběla večer možnost nealka zdarma (kromě vody). Jinak jídlo moc dobré a kvalitní.

Pláž
Mnoho kamínku, lepší boty do vody.

Anonym, 18.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Camping Oliva Dei Fiori

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 velmi pěkné, doporučuji, mimo hlavní sezónu krásně klidné

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
velmi pěkné, doporučuji, mimo hlavní sezónu krásně klidné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré

Strava
výborná, bohatá, chutná, každý si zde vybere

Služby hotela
dobré

Pláž
v sezóně budou asi pláže přeplněné díky množství hotelů, ale mimo sezónu dostačující, spíše kamenité, občas oblázkové

Hana N., 18.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Miramar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Průměr

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Více čistoty při úklidu, sprchový kout, pavučiny.

Strava
Chození s kastróly pro jídlo praktické, ale nedůstojné.

Služby hotela
Delegátka výborná.

Pláž
Solidní

Ivona K., 17.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 celkově jsme byli spokojeni a rádi se někdy do hotelu vrátíme.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
celkově jsme byli spokojeni a rádi se někdy do hotelu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl v přízemí s výhledem na bazén(měli jsme objednaný pokoj s balkonem s výhledem na moře),moře jsme viděli jen škvírkou mezi stromy,.možná z vyšších pater by bylo moře vidět.Pokoj pokud se nevětral ,nebo nebyla puštěná klíma,tak byl citit zatuchle.Chyběla malá lednička.

Strava
strava polopenze bufetová,velmi chutná,pestrá,určitě si každý vybral.

Služby hotela
personál příjemný,usměvavý,všude čisto,každý den úklid.bazén s mořskou vodou,bohužel studený(pro nás),lehátka byli k dispozici(v polovině září je klidněji),slunečníků bylo méně a některé rozbité.

Pláž
pláže jsou v Rabacu velmi malé,ale po hlavní sezoně se místečka našla.

Michal Marek, 17.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Miramar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Z dovolené jsme byli nadšení. Hotel předčil naše očekávání, velmi milý a vstřícný personál, krásné okolí. Možnost turistických výletů....

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené jsme byli nadšení. Hotel předčil naše očekávání, velmi milý a vstřícný personál, krásné okolí. Možnost turistických výletů. Městečko Rabac je krásné udržované a přívětivé. Doufám, že jsme tu nebyli naposledy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Doporučuji pokoje s balkonem, výhled na moře je k nezaplacení, oproti šedé uličce, kterou nabízí varianta bez balkonu. Pokoje byly krásné, čisté, prostorné. Jediné co bylo lehce nepříjemné byly prosklené dveře na toaletu, ale to je drobnost.

Strava
Jídlo formou švédských stolů. Rozmanité, od místních specialit(ryby, mušle, ... po naše tradiční jídla(kachna, kuře, veprové maso,..)

Služby hotela
K hotelu náleží 3 bazény a jeden vnitřní bazén, též je k dispozici fitness, možno využít při špatném počasí.

Pláž
Hotel je nedaleko pláže, nicméně u té jsme byli pouze jednou, i přesto, že jsme byli mimo sezonu zde bylo hodně lidí a v moři byly nevzhledné kameny. Chodili jsme dál do centra, kde pláže byly oblázkové, kde se dalo i pěkně šnorchlovat.

Eva K., 17.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Narcis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pokoj 710 11 fotografií

Celkom: 6,2 Příjemná dovolená, v okolí krásná příroda, ovšem v tomto termínu nám zrovna nepřálo počasí, ale za to nikdo nemůže.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená, v okolí krásná příroda, ovšem v tomto termínu nám zrovna nepřálo počasí, ale za to nikdo nemůže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovy- Ubytování bylo čisté, menší, ale vzhledem k tomu, že jste tam hlavně na přespání, tak naprosto dostačující.

Strava
Polopenze- bungalovy.

Strava byla v pořádku, nebylo to špatné, ovšem asi nic moc pro příliš velké gurmány.

Přidala bych více zeleniny a odlehčených jídel, trochu nápaditosti a ne jen pořád knedlíky a omáčku. Ale chápu, že je to nastavené podle českých chutí a Češi takováhle jídla preferují.

Služby hotela
Služby hotelů nemůžu moc posoudit, bungalov nám byl uklizen pouze na začátku a vcelku pečlivě, potom už to bylo na nás.

Pláž
Hned kousek od kempu je čistá pláž s většími kamínky, je tam ale hodně lidí...když jsme popošli trochu dál, bylo to tam moc hezké, míň lidí a hezčí příroda.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Dobrý

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Poměr cena kvalita naprosto odpovídala.

Strava
Opakující se, dosti průměrná. Od přímořského hotelu bych očekával větší rozmanitost v mořských plodech a i větší čerstvost ( na saláty byly servírované ryby z předešlého dne, které už měli největší slávu za sebou a ještě nebyly dobře dochucené a pořád opakující se)

Služby hotela
Zaměstnanci velmi milí. Pokoje na tři hvězdičkový hotel dosti neudržované, ale za to čisté. Nejméně příjemný byl každý den hned vedle našeho pokoje na chodbě zaparkovaný úklidový vozík, který zapáchal odpadky.

Pláž
Podle popisu. Při šnorchlování velmi smutný pohled na mrtvé dno, kde plavalo pár ryb.

Jakub P., 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 11.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Allegro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)