Recenzie hotelov
Severná Dalmácia - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 dobré

  • 4,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyhovující

Strava
nebyla objednána

Služby hotela
žádná nabídka,

nesympatická delegátka, nekomunikativní, naštěstí jsme ji nepotřebovali

Pláž
vyhovující

Josef P., 13.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Miran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Odpovídá třem hvězdičkám, takže co jsme čekali se splnilo. Klimatizace fungovala bezvadně. Možná na náš vkus bylo v hotelu příliš mnoho...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídá třem hvězdičkám, takže co jsme čekali se splnilo. Klimatizace fungovala bezvadně. Možná na náš vkus bylo v hotelu příliš mnoho chorvatských důchodců, ale zase o to více tam bylo klidněji. Prostě spokojenost co se týče hotelu i pobytu. Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo bylo pestré a chutné, není si na co stěžovat. I naše malá dcera si vždy vybrala.

Pláž
Přímo u hotelu, taková kamínková, nutné si vzít sebou obuv. K pronájmu jsou sice lehátka, ale jsou bez slunečníků a není jich mnoho. Moře čisté a teplé.

Jan S., 12.09.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Miran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 pobyt v Chorvatsku ve výše uvedené destinaci splnil naše očekávání a celou dovolenou jsme si užili do posledního dne i slunečného počasí....

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
pobyt v Chorvatsku ve výše uvedené destinaci splnil naše očekávání a celou dovolenou jsme si užili do posledního dne i slunečného počasí. Ubytování bylo kousek od vody, přístup do ní byl jednoduchý po malých kamíncích, pláže byly čisté, převlíkárny i sprchy s čistou vodou po vykoupání. V okolí byly stánky s občerstvením, zmrzlinou, obchůdky se suvenýry i obchody na nakupování běžných potravin. Celkově vše ok, doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo pěkné a čisté, klimatizované, zařízená kuchyňka, sprchový kout a záchod vše bylo ve studiu. I balkon se stolem a 2 židlemi.

Jen byl problém s parkováním před vilou. Sice byla volná místa na parkování, domácí nám řekla, že musíme parkovat na parkovišti za 200 kun za týden. Tak jsme zaplatili, ale od jiných ze sousedních vilek jsme se dověděli, že parkování musí být na každou ubytovací jednotku zajištěno zdarma, a když není místo a musíme parkovat jinde, tak domácí té dané vily by to měla zaplatit za nás, že to je podle chorvatského zákona.

Strava
stravu jsme měli vlastní - takže jsme byli spokojeni

Služby hotela
žádné služby jsme nevyužívali a ani o žádných nevěděli.

Pláž
byla čistá, voda průzračná, sluníčko svítilo celou dovolenou, jen jednou v noci pršelo, ale po obědě už zase sluníčko svítilo, jako by chtělo dohnat ten dopolední odpočinek.

Anonym, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Vila Jelena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Klídek a pohoda

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klídek a pohoda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré.

Strava
Bez výhrad.

Služby hotela
Velice dobré.

Pláž
Vhodná pro seniory i malé děti!d

Jaromir, 10.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 6.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Kimen (Cres)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Musím řict,že my jako nenaroční lidi jsme byli naprosto spokojeni..Velmi milé překvapení bylo,ze zde byla i plne funkční klima,o které se...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Musím řict,že my jako nenaroční lidi jsme byli naprosto spokojeni..Velmi milé překvapení bylo,ze zde byla i plne funkční klima,o které se nikde nepíše. Co se týká čistoty tak za mě naprosto super,2x za tyden nam vymenili ručníky i ložní prádlo..plaž byla od apartmanu cca 2minuty,což oceňuji kor když jsou malé děti..Velmi příjemné bylo i přivítání, kdy nám klíče od apartmanu dali hned po příjezdu v cca 10hod a ne az odpo jako bylo psáno v pokynech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni skromné,rozkládací gauč,postel,kuchyňka..vše plně funkční ..vybavené skromně..ale stačilo..čistota byla na 100%..naprostá spokojenost..Klimatizace,oceňuji i velikou terasu

Strava
Strava vlastní. Chodili jsme ale i na jidlo..za sebe můžu říct ze hamburger za 25kn o velikpsti maleho taliřku může naše hambače strčit do kapsy..hranolky velké porce i pizza obrovská..vše v baru u plaže..Pivo České i Chorvatské,vše točené..káva za 10kn,což nemám ani u nás v kavárně..ceny v obchodech skoro stejné jako i nás..4 obchody s potravinami u plaže,za hlavni silnici velký obchod Plodine a asi 3km odsud Lidl,kde jsou ceny jako u nás..

Pláž
Pláží bylo několik,štěrková oblazková i betony..Vše čisté,všude sprchy zdarma a všude wc zdarma..byl zde i nezbarierový vstup do moře..jsou zde i pláže kde se můžou koupat psi

Zuzana Čalkovská, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmány Croatia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,4 Pláž čistá, pozvolný vstup do moře. Restaurace a obchody kousek od ubytování. Apartmán čistý, slušně zařízený. Celkově jsme byli spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž čistá, pozvolný vstup do moře. Restaurace a obchody kousek od ubytování. Apartmán čistý, slušně zařízený. Celkově jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl čistý, prostorný, dvě ložnice v patře, menší kuchyňka v přízemí.

Strava
Stravování vlastní, obchod 100m od hotelu, restaurace 200m.

Služby hotela
Vzhledem k tomu, že jsme měli apartmán, tak jsme služby nevyužívali, pouze výměnu ručníků.

Pláž
Pláž je 50 metrů od apartmánu, moře čisté, pláž také. Pozvolný vstup do moře.

Marek B., 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmány Croatia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Na 3* velmi dobré, především, kdo hledá klid a celkovou pohodu v hotelu.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Na 3* velmi dobré, především, kdo hledá klid a celkovou pohodu v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhovující, čisté.

Strava
Velmi slušná.

Služby hotela
Hotel celkově v pohodě, především ochotný a přívětivý personál.

Pláž
V místě i písečná pro malé děti, moře čisté a teplé.

Daniel L., 05.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Miran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 S dovolenkou sme boli spokojní. Pre našu trojročnú dcérku to bola jej prvá dovolenka, všetko sme prispôsobovali jej. Pláž bola blízko,...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli spokojní. Pre našu trojročnú dcérku to bola jej prvá dovolenka, všetko sme prispôsobovali jej. Pláž bola blízko, rovnako i centrum, či potraviny. Personál v hoteli je veľmi ústretoví a usmievaví :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo cene. Akurát nám tam chýbala klimatizácia. Aj napriek tomu, že sme mali okrem hotelového ventilátora aj svoj z domu, nebolo to postačujúce a ani vetranie moc nepomáhalo. Jediné šťastie bolo, že sme mali sme izbu smerom od cesty. Tieto izby sú chladnejšie. Hluk áut nám neprekážal.

Strava
Strava niekedy fajn, niekedy výborná. Na raňajky zhruba to isté, ale dalo sa vybrať. Osobne nám chýbala na raňajkách čerstvá zelenina, ktorej bolo ale na večeri dosť. Večere vynikajúce. Čašníčky dokladali priebežne jedlo, takže nič nechýbalo. Keď niečo došlo, nahradili to hneď nejakou alternatívou.

Služby hotela
Milí a ochotní personál. Aj keď s ich angličtinou to bolo slabšie, slovanské národy sa vždy nejak pochopia ;)

Pláž
Pláž vhodná pre deti. Je tam pozvoľný vstup do mora, takže sme sa o dcérku vôbec nebáli. Pláž i voda čistá, čo sa ale o WC na pláži ani zďaleka povedať nedá.Mnohí ľudia chodili na toaletu radšej inde. More plné morských ježkov, je potrebné dávať si veľký pozor, kde stúpate. Pri pláži reštaurácie. Do centra to tiež bolo na skok, takže z reštaurácií sa dalo vybrať.

Eva B., 05.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Alba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená splnila naše očekávání ,až na delegátku Votavovou ,spěchá na další schůzku přitom ,pak seděla na lavičce na molu.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání ,až na delegátku Votavovou ,spěchá na další schůzku přitom ,pak seděla na lavičce na molu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartman slušně vybaven ,ložnice trochu menší,šmouhy na stěnách .Obrovská terasa na kterou padají saze s komínu pece na picu,od toho ty šmouhy na stěnách ,jinak čisto a útulno.

Strava
V Maslině jsme měli polopenzi ,jídlo perfektní ,na večeři výběr s celého jídelníčku,porce nadprůměrné ./doporučuji/ Hlavní jídla levnější jak u nás,zmrzliny levnější jak u nás v Delikaně.

Pláž
Pláže čisté coby kamenem dohodil,voda průzračná.Je možné si vybrat kamínkové nebo kamenné . Za celou dob jsem nevyděl plavčíka.

František Polách, 04.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmány Maslina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)