Recenzie hotelov
Severná Dalmácia - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Chtělo by to se domluvit s hotelem, aby se nestalo že bude někdo čekat jako my 6hodin než vám dají klíče od apartmánu..

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Chtělo by to se domluvit s hotelem, aby se nestalo že bude někdo čekat jako my 6hodin než vám dají klíče od apartmánu.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán nic moc

Strava
Strava formou švédského stolu

Služby hotela
Služby prakticky žádné

Pláž
Písecká s kameny

Jarmila Hlobíková, 09.06.2021, Dátum pobytu: 28.5. - 6.6.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmány Croatia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 celkově jsme byli spokojeni

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
celkově jsme byli spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel chybí klimatizace, což je velký nedostatek

Strava
dobrá

Služby hotela
kvalitní

Pláž
pláže dobré ,dobrá dostupnost

Luděk K., 22.09.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Alba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Vše skvělé.Nejlepší byl přístup na pláž,kterou jsme měli pár kroků od dveří apartmánu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše skvělé.Nejlepší byl přístup na pláž,kterou jsme měli pár kroků od dveří apartmánu. Zobraziť celú recenziu

Dominika L., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Vily Miran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší dovolená,spokojenost,skromné,ale to jsem si přál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená,spokojenost,skromné,ale to jsem si přál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
také dobré

Strava
vlastní

Tomáš Kysela, 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmán Jole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celková spokojenost

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k prostředí ve kterém jsme byli ubytování a které bylo uváděno, bylo dle očekávání v pohodě.

Strava
Dobrá a bylo vždy z čeho vybírat a vzhledem ke covidovým omezením také spokojenost.

Služby hotela
Personál vstřícný a možnosti vyžití bohaté.

Pláž
Pláž i voda čisté s přístupem do vody jak pro děti ,písečná pláž, tak pro všechny ostatní z několika mol .

Vladimír Vilhám, 12.09.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 8.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Pine Beach Adriatic Eco Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli dostatečně vybaveny a velmi nás překvapila klimatizace na pokoji jediné z čeho jsme byli neštastní byl výhled na cestu a to že na pokoji nebyla Wi-Fi museli jsme si ji zaplatit což bylo dost nepříjemné

Strava
Co se jídla týče nevytkli bychom nic vařili skvěle a bylo z čeho vybírat .

Služby hotela
Co se tyče služeb hotelu, Recepční byli velmi ochotné dokonce nám vyšly vstříc a další dřív pokoj jelikož viděli ,že malá je po dlouhé cestě unavená . Bohužel kvůli opatření covid-19 jsme nemohli navštívit fitcentrum.

Pláž
Pláže v okolí hotelu drobně kamenité, velice dobře přístupné, i po hlavní sezóně velké množství atrakcí, občerstvení, barů, podél promenáda se suvenýry. Nebyl problém najít své místo i pro osmičlennou skupinu. Moře naprosto čisté, průzračné i v hloubce okolo 1,5metrů lze vidět dno, bez jakéhokoli zápachu, bez řas. Kvůli ježkům nutno nosit obuv. Za drobný poplatek okolo pláží umístěno dostatečné množství sprch i toalet.

Kamila Hanuliaková, 10.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotela
Na dobré úrovni

Pláž
Čistá pláž, čistá mělká voda, vhodné i pro rodiny s dětmi

Josef P., 09.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Hotel nabízí mnoho vyžití jak pro děti, tak i pro dospělé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Hotel nabízí mnoho vyžití jak pro děti, tak i pro dospělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo prostě SUPER! Měli jsme velký apartmán, nový, prostorný. Byl to luxus. Prostorné 2 ložnice, společenská místnost - všude k dispozici televize (3) a 2 velké koupelny (jedna se sprchovým koutem a druhá s velkou vanou). Nemělo to chybu.

Strava
Stravu jsme měli vlastní, nechtěli jsme z důvodu Koronaviru chodit do jídelny. Restaurace v hotelu nabízí vynikající jídla, bohužel bylo ve všech dost draho. Např. pivo v restauracích hotelu 28 kun (103,-Kč), když jsme byli na výletu v Zadaru-tam stálo pivo 19 kun(70,- Kč) - celkem dost rozdíl...

Služby hotela
Hotelové služby nemůžeme hodnotit, protože z důvodu koronaviru nebyly žádné, pouze jsme dali před dveře špinavé ručníky, které nám vyměnili.

Pláž
Pláž byla hezká, čistá, ale když jste si chtěli zaplavat, tak to bylo opravdu hodně daleko do moře. Zaplavat jsme si chodili do bazénu.

Martina V., 09.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 31.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Zaton Holiday Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Vše v pořádku, zážitky, ubytování i strava

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku, zážitky, ubytování i strava Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté, pokojová služba top

Strava
Výborné snad každé jídlo, bohužel kvůli koroně jsme nemohli nabírat sami, vše nám podávali kuchaři, ale stejně skvělé

Služby hotela
Super

Pláž
Soukromá pláž u hotelu

Nela K., 01.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 28.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Pinija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená i v době koronaviru se nám vydařila, ubytování bylo blízko moře, centrum městečka bylo blízko, velký supermarket byl hned vedle...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená i v době koronaviru se nám vydařila, ubytování bylo blízko moře, centrum městečka bylo blízko, velký supermarket byl hned vedle přes silnici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem se člověk zalekne, ale když se dostane na pokoj, apartmány jsou prostorné, čisté, v kuchyňské části bych doplnila víc nádobí, nebyl zde ani ostrý nůž.

Strava
Jídlo bylo výborné, každý si mohl vybrat podle své chuti, dostatek zeleniny i ovoce.

Služby hotela
Pokojské měnily pravidelně ručníky, doplňovaly toaletní potřeby.

Pláž
Pláže čisté, málo lidí, poznolný vstup do vody, mělko.

Alice S., 28.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Apartmány Croatia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)