Recenzie hotelov
Stredná Dalmácia - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásná,klidná dovolená. Jestli příště pojedeme zase do Chorvatska tak už vím kam. Moc se nám tam líbilo a klidně pojedeme na stejné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná,klidná dovolená. Jestli příště pojedeme zase do Chorvatska tak už vím kam. Moc se nám tam líbilo a klidně pojedeme na stejné místo,protože to stálo za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní,pokoj nově zařízený výhled na moře byl krásný.

Strava
Velký výběr všeho jak hlavní chody tak saláty a ovoce.Opravdu si vybere každý a bylo to dobrý.

Služby hotela
Personál byl příjemný,usměvavý a velice ochotný.Na služby nemůžu říct nic špatného.

Pláž
Velká část bylo betonové plato ale menší kousek přírodní pláže tam byl. Super bylo že i na pláži byly lehátka i slunečníky.Vstup do vody byl trochu horší z kraje jemné kamínky ale pak velké kameny a hned sešup do hloubky. Ale úplně špatný to nebylo.

Jitka D., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Morenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byla to nádherná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to nádherná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo měkne jen trochu starší nábytek. Nádherný výhled z balkonu přímo na moře

Strava
Neměli jsme zakoupením stravu

Služby hotela
Byl to apartmán

Pláž
Nádherná kamenitá pláž, čiré moře jen žádné mušle k loveni. Ježci byli až v hloubce takže nebylo potřeba bot do vody. A výhoda málo lidi na pláži

Tereza Ivanská, 11.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Vila Kennedy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byly jsme moc spokojené.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme moc spokojené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní hotel, pokoje vybavené - jen chyběl výtah.

Strava
Moc dobrá - nemám, co bych vytkla.

Služby hotela
Ochotný a vstřícný personál, napsaly jsme pochvalu do knihy.

Hana C., 09.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Depandance Triton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená v této depandanci byla pěkná - trošku problém s ubytováním- hotel je sice pouze 3patrový, ale nejezdí výtah, takže starší lidé ,...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v této depandanci byla pěkná - trošku problém s ubytováním- hotel je sice pouze 3patrový, ale nejezdí výtah, takže starší lidé , když mají vystoupat 42 schodů do 2.patra ( do 3.p. o 18 víc) nejméně 4x denně...

Vzhledem ke kovidu byla pláž úplně volná, my jsme si libovali. Škoda, že byl zavřený stánek s občerstvením, ale to jsme si zašli do sousední Baška Vody ( určitě dopad kovidu - nedivili jsme se, že zavřeli ).

Co se týče jídla- bylo ho dost, jen já, protože nejím ryby, jsem měla trošku problém ( manžel byl nadšený ), ale dalo se vždycky něco najít, abych nebyla o hladu .

Personál vstřícný, všude byla dezinfekce, pokoje byly čisťounké.

Celkově jsme byli spokojení a klidně se tam za rok vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je sice pouze 3patrový, ale nejezdí výtah, takže starší lidé , když mají vystoupat 42 schodů do 2.patra ( do 3.p. o 18 víc) nejméně 4x denně...

Pokoje byly pěkné a čisté, na požádání vždy uklizené, vydenzifikované i s výměnou ručníků. Bez požádání nesměly uklízečky do pokojů chodit.

Strava
Co se týče jídla- bylo ho dost, jen já, protože nejím ryby, jsem měla trošku problém ( manžel byl nadšený ), ale dalo se vždycky něco najít, abych nebyla o hladu .

Snídaně byly dostatečné pestré. Jen bychom se přimlouvali za klasické hrnečky- šálky na kávu nejsou pro čaj příliš ideální.

Služby hotela
Personál vstřícný, všude byla dezinfekce, pokoje byly čisťounké.

Škoda, že byl zrušen sejf. Jinak snad žádné služby hotel neposkytoval- alespoň o nich nevím.

Pláž
Je dost úzká, oblázková. Je trochu horší vstup a výstup z vody. Vzhledem ke kovidu byla pláž úplně volná a dalo se lahat pod borovicemi do polostínu. Dá se říci, že si každý našel , co potřeboval. Škoda, že byl zavřený stánek s občerstvením, ale to jsme si zašli do sousední Baška Vody ( určitě dopad kovidu - nedivili jsme se, že zavřeli ).

Helena Chrastilová, 09.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Depandance hotelu Alem

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Srovnáme-li poměr cena-kvalita, bylo vše od dopravy po ubytování, stravu a pláž OK. Jediný nedostatek byl v transferu z přístavu na hotel...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Srovnáme-li poměr cena-kvalita, bylo vše od dopravy po ubytování, stravu a pláž OK. Jediný nedostatek byl v transferu z přístavu na hotel a zpět. Realita nebyla v souladu s propozicemi. Při cestě na hotel jsme my tři klientky využily linkový autobus, protože jsme nenašly nikoho, kdo by nás očekával.Při cestě zpět byly informace ohledně odvozu získané na recepci tak neurčité, že jsme si je pro jistotu ověřovaly u cestovky v Čechách.Celkové hodnocení: velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Blanka Cipinová, 09.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Biševo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Až na zpáteční cestu ,kdy jsme jely s polským autobusem se dovolená vydařila

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Až na zpáteční cestu ,kdy jsme jely s polským autobusem se dovolená vydařila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vynikající,nové čisté

Strava
výběr jídel výborný a co se kvality velmi dobré

Služby hotela
personál hotelu vstřícný ,velmi milý a ochotný,psaly jsme i pochvalu do jejich knihy hostů

Pláž
pláž byla velmi blízko hotelu ,čistá ,vhodná hlavně pro seniory .Všude lavičky a stín

Irena Mičulková, 09.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Depandance Triton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel se nachází na konci malebného tradičního dalmátského městečka Komiža u krásné oblázkové pláže. V Komiži lze parkovat pouze na...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází na konci malebného tradičního dalmátského městečka Komiža u krásné oblázkové pláže. V Komiži lze parkovat pouze na místním centrálním parkovišti, nebo u vybraných apartmánů, jinak je to prakticky nemožné. Z Komiži do Visu jezdí v sezónně pětkrát denně klimatizovaný autobus, vždy navazuje na trajektové spoje na pevninu. Autobusem se dá ve středu dostat i do vesnice Rukavac, Milna, Podstražije a Podšpilje. V Rukavaci a v Milně jsou krásné pláže. Ostrov Vis je okouzlující místo se borovicovými lesy vinicemi, políčky a tradičními dalmátskými vesnicemi a překrásnými plážemi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Budova hotelu byla postavena v osmdesátých letech minulého století a rozhodně by si již zasloužila alespoň dílčí rekonstrukci. U hotelu je dostatečně velké parkoviště. V pokoji je původní, ale zcela funkční "retro" vybavení, nová televize, klimatizace má vývod na balkon. Pokud zde chcete posedět, musíte ji vypnout, kvůli proudu horkého vzduchu z vývodu chlazení. Z balkonu je úchvatný výhled na moře. V koupelně je nové sanitární vybavení a baterie, teplá voda teče stále. Všude je naprosto čisto, vše, čeho se lze dotknout je pravidelně dezinfikováno.

Strava
Každý den stejná nabídka k snídani. Párky, salám, sýry, míchaná i vařená vejce, volská oka, máslo jogurt, musli a cereálie, kompot, med, marmeláda, pečivo. Výborná káva, čaj, ovocné šťávy, mléko, čokoláda, kakao. K večeři polévka, výběr ze tří servírovaných jídel, jedno z nich vždy ryba, jedno klasické mezinárodní (řízek, maso), jedno vegeratiánské těstoviny. Salátový samoobslužný bar, ovoce nebo zákusek jako dezert. Porce spíše menší, ale dostačující. Jídlo chutné. Pití při večeři se platí. Při snídani výběrem z bufetu nabírá vybrané potraviny na talíře obsluha v roušce a v rukavicích.

Služby hotela
V hotelu je wellness centrum, minigolf, patří k němu i pizzerie Plaža vedle budovy hotelu u pláže, kde je oteřeno od rána do půlnoci. V nabídce je pizza, těstoviny, pivo, víno a destiláty. Wifi zdarma v hotelové kavárně. Jídelna uvnitř i venku na zastřešené terase. Velmi ochotné recepční. Hovoří anglicky, italsky, německy, částečně i česky. Pomohly nám vyřešit opravu nepojízdného auta i sehnat náhradní ubytování, když jsme se v den odjezdu nedostali na vyprodaný trajekt, zodpověděly všechny naše dotazy a vše nám podrobně vysvělily. Organizují i různé výlety na ostrově a v jeho okolí. I díky nim se velmi rádi do hotelu Biševo vrátíme.

Pláž
Velmi pěkná pláž se stínem borovic a pozvolným přístupem do vody je přímo před hotelem. Na Visu je více než padesát pláží. Jedna z nich, Stiniva, byla dokonce vyhlášená nejkrásnější pláží Evropy roku 2016. Je na ni přístup lodí nebo po příkré kamenité cestičcenve strmém srázu - cesta dolů trvá v pevné obuvi cca 20 - 3é minut, nahoru to jde líp, zvládnete to za čtvrt hodiny. Ostatní pláže jsou písčité s kamínky při vstupu (MIlna, Zaglav, Stončica) nebo oblázkové ( Prirovo ve Visu, Parja, Kamenica, Srebrna, Tepluš atd). Na mnohé další pláže je přístup pouze lodí. Doporučuji boty do vody. Byli jsme na výletě na ostrově Biševo v Modré jeskyni za cca 170 kun s přednostním vstupem, za ty peníze to stojí. Potápění, jachting, diskotéky, půjčovnu aut a skútrů, prohlídky dalších jeskyní a lodní výlety nabízejí provozovatelé u pláží na celém ostrově.

Radka M., 28.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Biševo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž Stiniva 1 fotografia

Celkom: 3,6 Na pár dní dobré ale není to na nic delšího...

  • 1 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Na pár dní dobré ale není to na nic delšího... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný výhled ale ubytování otřesné. Matrace z dob války a na vařiči nebylo možné vařit protože po zapnutí je celý dům bez proudu.

Strava
Strava vlastní a v okolí dost restaurací a barů takže dobrý

Služby hotela
Bez komentáře... Poslední den musíte opustit apartmán

do 9hod i přesto že momentálně nikdo nový nedorazil a autobus Vás vyzvedne až po 18 hod.

Pláž
V Mimicich dostupné tři pláže, které jsou ale dost plné už od ranních hodin. Chybí možnost se schovat do stinu.

Michael Paulík, 26.08.2020, Dátum pobytu: 17.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Apartmán Leon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Spokojenost

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hodila by se chladnička a klimatizace a modernější vybavení sociálního zařízení

Strava
Při minulých pobytech byl bohatší výběr

Služby hotela
Vzhledem k situaci nebyl prováděn úklid pokojů (jen na požádání) a žádné čistící a dezinfekční prostředky nebyly volně k dispozici

Pláž
Celkově málo lidí pláž i voda byly čisté

Danuše Martincová, 26.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Arkada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný výhled z pokoje. Úžasná dostupnost do Splitu, Omiše a na Makarskou. Hrozně milá a ochotná paní domácí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný výhled z pokoje.

Úžasná dostupnost do Splitu, Omiše a na Makarskou.

Hrozně milá a ochotná paní domácí. Zobraziť celú recenziu

Kateřina Veselá, 26.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Vila Kennedy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)