Recenzie hotelov
Tučepi - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dobrý

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení dobrý

Strava
Dobrý

Služby hotela
Čisté.perzonál vstřícný

Pláž
100m k moři,včas rezervovat,čisté pláže a moře

Vladimír Harasta, 17.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 14.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vila vinka 1 fotografia

Celkom: 9,4 Veľká spokojnosť.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veľká spokojnosť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pension AQUA určite odporúčam. Obávali sme sa keďže sme nenašli žiadnu recenziu na toto ubytovacie zariadenie. Avšak ubytovacie zariadenie bolo v prevádzke len chvíľu. Čistota na 1. mieste. Krásny penzión, s krásnym výhľadom. Personál úžasný.

Strava
Strava sa podávala vo vedľajšou ubytovacom zariadení čo nám vôbec neprekážalo. Chutné jedlá, porcie veľké. Nemám čo vytknúť.

Pláž
Pláž bola od hotela približne 400 metrov. Nebolo na škodu sa trochu prejsť.

Anonym, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Skvelá dovolenka

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelá dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvelé

Strava
Výborné

Služby hotela
Veľmi príjemní ľudia, ústretoví a vo všetkom nápomocní.

Pláž
Výborné

Jolana D., 12.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Resort Afrodita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Hotel čistý, vybavení starší ale zachovalé. Ubytování v "apartmánech" mimo hotel. U bazénu není možnost si lehnout na lehátka...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel čistý, vybavení starší ale zachovalé. Ubytování v "apartmánech" mimo hotel. U bazénu není možnost si lehnout na lehátka pokud nevstanene v 6 ráno, nebo někomu nevyhodite ručníky. Obsluha naprosto bez zájmu něco dělat i když na lehátku nikdo celý den nebyl.

Okolí je poměrně hezké, pláž pod hotelem přecpaná. Večeře a snídaně OK.

Celkově je hotel spíše 3* a služba neodpovídá ceně. Zobraziť celú recenziu

Jakub V., 11.07.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 7.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Resort Afrodita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nemám co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nemám co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Solidní. Vše čisté. Klid na pokoji.

Strava
100%

Služby hotela
Vše bez problémů. Personál ochotný. Animátoři nijak neobtěžovali. Bazén čistý, lehátek dostatek.

Pláž
Klidná pláž, málo lidí. Od hotelu jen pár kroků...Voda čistá, kameny. Lehátka a slunečníky za poplatek. 50 kn lehátko, 30 kn slunečník.

Jana H., 10.07.2019, Dátum pobytu: 28.6. - 7.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Co jsme očekávali, bylo naplněno měrou vrchovatou.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Co jsme očekávali, bylo naplněno měrou vrchovatou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý, plně vybavený (lednice s mrazákem, nádobí, příbory, hrnce, na terase skládací sušák na prádlo, ručníky měněny v týdnu,..) apartmán. Majitelé ochotní.

Pláž
Pláž cca 150 metrů, přístup olivovou alejí, mimo jakoukoli silnici. Páž čistá.

Jiří F., 08.07.2019, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Apartmány Dalmatina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Krásné moře, pláž blízko hotelu, bazén. Proto převažují pozitiva. Jídlo bylo slušné, ale v porovnání s kvalitou v Bolu ve stejném...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné moře, pláž blízko hotelu, bazén. Proto převažují pozitiva. Jídlo bylo slušné, ale v porovnání s kvalitou v Bolu

ve stejném řetězci hotelů ( též Blus sun ) , horší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, služby spojené s ubytováním velmi dobré. Výhradu máme jen k tomu, že nás seniory umístili do druhého patra s orientací pokoje na západ, kde slunce opravdu hřálo. I když v pokoji byla klimatizace, nefungovala jakmile jste opustili pokoj,protože karta na otevírání dveří a aktivaci elektřiny byla jen jedna.Nevím, proč nejsou dvě karty standardem .

Strava
Viz celkové shrnutí.

Služby hotela
Viz celkové shrnutí.

Pláž
Zde úplně bez výhrad.

Václav B., 07.07.2019, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Neptun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,2 Prijezd k vile je do hrozneho kopce a je to na jeep, jakmile zaparkujete, musite zabezpecit kamenem aby jste nahodou nenasli auto na...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Prijezd k vile je do hrozneho kopce a je to na jeep, jakmile zaparkujete, musite zabezpecit kamenem aby jste nahodou nenasli auto na plazi. Cesta k mori neni spatna az na schody. Ale cesta od more je pulka do mirneho kopecka ale druha pulka cesty je do hroznych prudkych a vysokych schodu a kopce, takze ve 45 stupnich na slunicku je to vycerpavajici a otresny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kdyz vylezete ten kopec a chcete si odpocnout tak na rozkladacim gauci to moc nejde a na pristylce uz vubec ne. Wifi tady byla ale nez cekat pul hodiny na nacitani to si radeji na leto zapnete neomezene data.

Strava
Podel plaze se najite skvele a za dobrou cenu

Pláž
Co dodat k plazi je z malych kaminku a vstup do more je pozvolny, ale jak uz jsem dodal cesta z plaze hruza

Anonym, 03.07.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Vila Tihana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,5 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Bez stravy

Služby hotela
,

Moc pěkné, paní domácí super.

Pláž
Spokojenost

Danuše Mazaná, 02.07.2019, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Vila Marko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)