Recenzie hotelov
Tučepi - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Výborný

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Vynikající

Služby hotela
Výborné

Pláž
Dobrá, akorát tedy lehátko za 50 kun se nám zdalo přemrštěné.

Vít U., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 v Tučepoch /hotel ALGA/ sme boli v posledných rokoch 5 krát, /vždy na prelome august/september/ pretože to je hotel s výbornou polohou v...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
v Tučepoch /hotel ALGA/ sme boli v posledných rokoch 5 krát, /vždy na prelome august/september/ pretože to je hotel s výbornou polohou v blízkosti jednej z najkrajších pláží na Jadrane. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľmi dobré, ale niektoré izby nezodpovedajú ponúkanej úrovni hotela./

Strava
vynikajúca a aj celková úroveň stravovania

Služby hotela
poriadok a čistota/interier -exterier/ zodpovedali úrovni hotela. Sklamaním bol chaos, zmätok na recepcii a v parkovaní. Oproti minulým rokom nebolo možné pre zle parkujúce autá sa dostať s autom ku vchodu do hotela vyložit batožinu.! Taký chaos v parkovaní sme tam ešte nezažili. A potom nebolo kde zaparkovať! Ani v blízkom okolí. O 16,00 nebola pripravená izba. Potom nám bola daná izba inej kategorie ako bola objednávka. Nakoniec po cca 2 hod. chaosu a zvady na recepcii /recepční medzi sebou/ bolo všekto O.K.

Pláž
Zmenu k horšiemu začína byť vidieť aj na pláži hlavne v oblasti poriadku a čistoty. Ohorok či iná nečistota na pláži bola v minulosti skôr rarita. V tomto roku bolo tých ohorkov a iných nečistôt viditeľne viac. Nevem, možno to súvisí so zmenou klienteli, ktorá je zrejmá o. i . i podľa značiek všade parkujúcich aut.

Danka Mnichová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená se nám moc líbila po všech stránkách.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila po všech stránkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, hezké.

Strava
Strava výborná, bohatá. Výborná a milá obsluha.

Služby hotela
Milý a vstřícný personál. Uvítali bychom WiFi na pokojích.

Pláž
Pláž hezká, čistá voda.

Eva Hovorková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vila vinka 1 fotografia

Celkom: 8 Příjemní a milí majitelé apartmánů. Záleželo jim na tom, abychom byli spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemní a milí majitelé apartmánů. Záleželo jim na tom, abychom byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobře zařízené včetně kuchyňky, všude bylo čisto.

Strava
Neměli jsme stravu objednanou

Služby hotela
Vše bylo v pořádku a pokud něco nebylo, ihned byla zařízena náprava.

Pláž
Na pláž to bylo do 50 m, bylo tam čisto a o čistotu se na pláži i na promenádě starali.Bylo tam spousta krámků, obchůdků, restaurací a kaváren, kam si dojít na jídlo i popřípadě koupit něco v pekárně, samoobsluze i ve fast foodu.

Jitka Hrubá, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Vila Marko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Penzion se nachází v klidnější části Tučep, živější centrum je daleko. Velmi těsně za penzionem je silnice-magistrála a ta je bohužel...

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Penzion se nachází v klidnější části Tučep, živější centrum je daleko. Velmi těsně za penzionem je silnice-magistrála a ta je bohužel velmi slyšet i v noci a to i na odvrácené straně penzionu. Penzion jako takový vede milý majitel s rodinou, ale je vyžadován velmi důsledně až přehnaně klid po 22 hodině. Návštěvy účastníků na pokojích jsou také zakázány. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve velmi malém pokoji. Koupelna malinká, úzká. Terasa společná s vedlejším pokojem, vše z terasy je slyšet a cítit okamžitě vevnitř. S nutností mít otevřená okna i v noci, kdy slyšíte vše z okolí.

Strava
Snídaně průměrná, neurazí. Doplňování trochu drhlo. Večeře vynikající, výběr ze 3 jídel, včetně místní kuchyně. K večeři je možno zakoupit nápoje.

Služby hotela
Čistota velmi dobrá. Každodenní úklid, při ponechání ručníků na zemi byly vždy vyměněny. Parkování pro auto zajištěno.

Pláž
Pláž dobře dostupná s dostatkem stínu i služeb, sprchy zdarma. Docela obsazená - v okolí se nacházejí velké hotely. Až příliš jsou po plážích roztahaná neobsazená lehátka k pronájmu. Hodně vodních atrakcí.

Petra F., 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Jedna velka katastrofa

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna velka katastrofa Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme s rodinou v Bluesun neptun, zaplatenu sme mali double room v annexe. Po prichode som ziadala family room upgrade alebo dodatocnu double room, no zial vraj boli full. Za 6noci upgrade na family room chcu 1200e, ktorej dostupnost som sama pocas dovolenky musela googlit a hladat, pricom sme my mali za double zpalatenych 1900e na 10noci.

Ubytovali nas s 9mesacnym dietatom do predposledneho najvzdialenejsieho depandanceu od mora, restiky, bazenov, kde sa nedalo dostat bezbarierovo na 2.poschodie bez vytahu...to by sme prezili.

Depandance Oblica bol ako internat, 18izieb na chodbe, oproti sebe dvere, boli tam ubytovane skupiny, bezdetne, resp s dospelymi detmi. Chodba bola vydlazbovana, netlmila ziadny hluk, bolo pocut zretelne kazdy rozhovor, chodenie, tahanie kufra, buchanie dverami az do izby. Dvere sa nedali ticho otvorit ani zavriet, len s neskutocnym rachotom, ktory sa ozyval celou chodbou. Mali sme pocit, ze dvere zatvaraju priamo pri nasich hlavach. Dieta sa nam nevyspalo pocas noci ani dna. Kazda izba naokolo fajcila, dvere na balkon sme nemohli mat otvorene lebo bol smrad okamzite v izbe, veci susiace sa na balkone boli nasmradnute. Klima sa nedala ovladat na izbe, iba centralne, cize zatvoreny balkon = iduca klima nonstop chladiaca pri 9mes.dietati.

Detsku postielku ledva natrepali do izby, taka bola mala a stiesnena.

Detsky bazen bol obkoleseny spinou na okrajoch a deti spinu nosili do bazena. Ani raz nebolo okolie cistene. Rodicia deti fajcili priamo pri bazeniku pre deti.

Jedlo bolo priemerne ale chutne. All inclusive znamenalo, ze sa dojedali zvysky z obedov na olovrant...ale aapon sa nevyhadzovalo tolko jedla.

Jedine pozitivum bolo pekne prostredie, skvele more a fajn promenada.

Bola to najhorsia skusenost s ubytovanim a nezvladnutim hotela umiestnit rodinu s babom do vhodneho depandanceu napriek ziadosti aby sme boli s rodinou, ktorych dali do ineho depandencu, ktory bol neporovnatelne tichsi a kludnejsi.

Strava
Chutna priemer neurazi ale nenadchne

Anonym, 05.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Neptun depandance

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

Celkom: 9,2 Výborná dovolenka. Hocikedy by som si ju zopakovala.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka. Hocikedy by som si ju zopakovala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo popisu. Izby nové, zariadenie moderné, všade čistota, funkčná klimatizácia, výhľad naozaj na more, a taktiež vzdialenosť hotela od pláže uvádzaná v ponuke zodpovedala skutočnosti.

Strava
Strava dobrá. Raňajky formou bufetových stolov. Na požiadanie pripravili bežne to, čo nájdete vo veľkých hotelových komplexoch. Výhodou bolo, že sa s jedlom neplytvalo.

Služby hotela
Je to rodinný podnik, s veľmi milými a prívetivými ľuďmi, ktorým záleží na tom, aby sa ich hosť cítil dobre.

Pláž
Pláž priestranná a dlhá. Pozdĺž sa tiahne borovicový lesík, takže si každý môže vybrať, či chce ležať v tieni, alebo na slniečku. Dovolenka vhodná aj pre rodiny s malými dedičkami. Plno vodných atrakcií a športov.

Monika J., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Po 10 letech v Chorvatsku a byli jsme příjemně překvapeni. Danou destinaci a hotel rozhodně doporučujeme.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Po 10 letech v Chorvatsku a byli jsme příjemně překvapeni. Danou destinaci a hotel rozhodně doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký, ale přitom precizně udržovaný hotel. Pokoje čisté, dostatečně prostorné a samozřejmě dobře klimatizované. I když jsme nic nepřipláceli, měli jsme velmi pěkný výhled na blízké okolí, včetně moře. Trezor na pokoji a free wifi byly zdarma a plně funkční. Tady nebylo co vytknout.

Strava
Nejsme žádní gurmáni, takže také spokojenost. Z pestré nabídky jídel si každý vybral. Přísun nápojů v rámci all inclusive byl zcela bez problémů.

Služby hotela
Perfektní. Všichni zaměstnanci byli vstřícní a svoji práci odváděli velmi profesionálně. Od recepčních až po uklízečky. Obzvlášť jsme ocenili pochopení pro hosty, kteří po příjezdu ráno čekali na připravení pokojů anebo naopak těch, kteří už pokoje vyklidili a čekali na odvoz. Hotelových služeb mohli využívat skoro stejně jako ubytovaní. Bazén a prostory kolem něj byly udržované v čistotě, nebyl problém sehnat místa s lehátky a se slunečníkem.

Pláž
Pláž pod hotelem bych nazval chorvatskou klasikou. Směrem do Tučepi davy lidí, spousty stánků a restaurací (hlavně kolem promenády) a nezajímavé moře. I když se spoustou možností sportovního vyžití. Když se ale podél pobřeží vydáte opačným směrem, najdete skvělá místa na šnorchlování s průzračnou vodou a rozmanitým podmořským životem. Rozhodně doporučuji doplavat na nejkrásnější pláž v těchto končinách - Nugal Beach. Můžete tam dojít i po souši, ale cesta je nepřímá a poměrně dlouhá. Samotná pláž a její okolí je nádherné. I pro svou odlehlost si ji ovšem vybrali nudisté, takže část z ní je vyhrazena právě pro ně.

Petr M., 02.09.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)