Recenzie hotelov
Umag - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,8 Resort je celkem velky. Pri predstave, ze je zcela zaplneny, musi to byt mraveniste. V dobe me navstevy bylo obsazeno pouze cca 15-20%...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Resort je celkem velky. Pri predstave, ze je zcela zaplneny, musi to byt mraveniste. V dobe me navstevy bylo obsazeno pouze cca 15-20% resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klimatizace skvele fungovala. Uklid byl skvely. Vybaveni prumerne mozna podprumerne. Vse takove starsi, pouzite. Na hotelovych fotkach jsou vyfoceny snad jen ty nejlepsi apartmany. Ten jsme bohuzel nemeli :) Apartman byl prostorny s malou zahradkou. Za me ok.

Strava
To byl ten nejvetsi kamen urazu. Chybela pestrost. Kazdy den to same. Cevapcici nebo jeleni maso kazdou veceri proste nebavi. Zelenina skoro zadna. Snidane asi klasika. Kava z automatu (z prasku) vyber peciva celkem usel a pak byly vejce, uzene maso na platky (asi jako slanina) a salamy. Opet bez ovoce a zeleniny. Po pravde tam vzdy byl nejaky banan nebo jablko, ale cekal jsem vic.

Služby hotela
Obsluha baru byla skvela. Recepce strasna. Starsi pan na recepci byl nejvetsi nervak ve sluzbach koho jsem kdy potkal. Vzdy, kdyz jsem mu rekl neco co mu nebylo po chuti, beze slova odesel na par vterin vedle do mistnosti, tam se pravdepodobne uklidnil a pak se vratil vec doresit. Stalo se mi to 3x. Ostatmi na recepci ok. Obsluha (kuchari) na snidanich ci vecerich to je kapitola sama o sobe. V dobe covidu nam oni nandavali jidlo na talir. Kuchari absolutne bez zajmu a emoci nakladali co se jim zlibilo. Napr.: jsem chtel jedno vejce, dostal jsem tri. Chtel jsem jeden parek, dostal jsem dva+vejce+michana vejce. Nerad jidlo vyhazuji, proto se mi tento pristup nelibil. Nicmene bylo videt, ze kuchari rozumneli a vedeli co si preji.

Pláž
Betonova plata, stridaly ostre kamenne plaze. Spatny pristup do vody i pro dospele, natoz pro deti. Mala hloubka asi km od plaze. Voda nadherne cista, bez vln.

Luboš Dupák, 28.09.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Melia Istrian Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost, všechno úžasně od ubytování, stravu,chování zaměstnanců hotelu, pláže, moře.neni co vytknout. Jen poděkovat. Ještě...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, všechno úžasně od ubytování, stravu,chování zaměstnanců hotelu, pláže, moře.neni co vytknout. Jen poděkovat. Ještě jednou mnohokrát děkuji za vše. Ondraskova Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, úžasně, dekuji.

Strava
Není co dodát. Naprosto skvělý. Dekui

Služby hotela
Naprostá spokojenost za ochotu a vše.dekuji

Pláž
Krásná, bez závad. Dekuji

Blahoslava Ondrášková, 16.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 13.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Adriatic Guest House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Velmi dobře vše v naprostém poradku

Služby hotela
Byli jsme v bungalovů dobre

Pláž
Čisto vše v pohode

Milan Suchý, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Komplex Plava LAguna je hodně veliký. My jsme jeli začátek září kde nikdo nikde nebyl, takže to bylo úžasné. V letních termínech by to...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Komplex Plava LAguna je hodně veliký. My jsme jeli začátek září kde nikdo nikde nebyl, takže to bylo úžasné. V letních termínech by to asi bylo horší s přeplněností jak bazénů tak pláží. Jinak všude čisto a udržováno. Za měl malé mínus jen menší odér od moře. Je to asi na k z raji států, takže je asi více živin v moři. Není, tak modré, neboť má tmavší podklad, ale úplně čisté. Bazén hned vedle moře. Za mě 8 z 10 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo odpovídající ceně. Naopak mile překvapila jednou za 2 dny výměna ručníků.

Strava
Vařili jsme si sami. Kuchyňka zákl. vybavení bez mikrovlné trouby.

Služby hotela
Nemůžu posoudit

Pláž
Pláže betonové i písečné do 5km. Od apartmánu bazén i pláž 2 min. Pláže čisté a moře taky. Jeli jsme začátek září, takže min.turistů

Jan Válek, 14.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 9 Jsem spokojen. Příští rok se vrátím.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojen. Příští rok se vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající. Nefunkční TV.

Strava
Vynikající. Opravdu se snažili.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Mně naprosto vyhovovala. Možno i se psem.

Jiří Randák, 12.09.2020, Dátum pobytu: 31.8. - 6.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme na konci srpna 2020 ve výše uvedeném hotelu a bylo to super, díky Covidu tam bylo málo lidí a dovolenou jsme si opravdu užili.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme na konci srpna 2020 ve výše uvedeném hotelu a bylo to super, díky Covidu tam bylo málo lidí a dovolenou jsme si opravdu užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, bydleli jsme na depandanci. Úplně bych to asi neviděl na 4 hvězdy, ale za danou cenu super.

Strava
Měli jsme polopenzi, jídlo bylo rozmanité a velmi chutné, jídelna také velmi pěkná a personál velice milý.

Služby hotela
Hotel nabízí spousta služeb, dětské kluby, půjčovna kol a pro nás hlavně tobogány v ceně. Jediná chybička byla, že poslední dva dny v srpnu z pláže zmizela lehátka a restaurace u bazénu byla zavřena. Byl prostě konec sezony.

Pláž
Malá umělá písčitá pláž, cca 250 metrů od hotelu. Pláž čistá, málo lidí, voda mělká, teplá a čistá. Pro malé děti ideální.

Miroslav M., 10.09.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 30.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Sol Garden Istra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla moc hezká.Jsem spokojená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc hezká.Jsem spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý a pokoje dobře vybavený.nic nám nechybělo.

Strava
Strava byla pestrá.Člověk nevěděl co si má dát.Jídlo bylo výborné.

Služby hotela
Všichni se chovali skvělé.Nemohla jsem si stěžovat.

Pláž
Dostupnost k pláži byla dobrá.Hned u hotelu.Takže super.

Kateřina Křížová, 10.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Sol Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Kdyz

  • 2 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Kdyz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Když jsme se ubytovali, museli jsme do jiného apartmánu. Apartmán byl cítit, špinavý, v koupelně plíseň kokem sprchoveho koutu. Okna netesnila, dveře to samé. Strašný pokoj, určitě 3 hvězdy tomuto neodpovídá. A tak nám umožnili do jiného, který jsem priplacela 5 tis.

Strava
Byla pro nás dostačující

Služby hotela
Služby byly v pořádku

Pláž
Pláže dobré

Iveta Berná - Čerychová, 08.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme zde po třetí .

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde po třetí . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Oproti dvou letům to letos bylo méně vybaveno v kuchyňce. Jinak jsme byli spokojeni.

Strava
Vždy to máme bez stravy.

Služby hotela
Přístup zaměstnanců byli vstřícni.

Pláž
Čista kousek od ubytování.

Jaroslav Hroník, 07.09.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 4.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Sol Katoro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány pěkné, čisté. Výměna ručníků v pohodě, klimatizace fungovala.

Strava
Příjemně překvapila.

Pláž
Betonové plochy, vstup do moře možný jak přímo tak i z mola a schodech se zábradlím. I nájezdová plocha pro vozíčkáře. Po bouřce bylo vše (chaluhy, traviny) druhý den postupně uklizeno. Moře ráno čisté, odpoledne (je zde písek i kameny) rozvířený písek a traviny. Ale jen blízko břehu. Jinak moře super.

Marcela H., 07.09.2020, Dátum pobytu: 26.8. - 1.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel: Sol Katoro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)