Recenzie hotelov
Vodice - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolená byla super přesně podle našich představ! Jediná věc která nám vadila když jsem si u delegátky zakoupili výlet do Pakeštanu na...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super přesně podle našich představ! Jediná věc která nám vadila když jsem si u delegátky zakoupili výlet do Pakeštanu na delfíny platilo se i za malého ale obě cesty taxíkem musel absolvovat na klíně místo v autosedačce když jsme to řešili s delegátkou den předem a zeptal jsem se když v taxíku nebude mít nárok na místo aby se vzalo co nejvíc lidí že by jsme jeli vlastním autem aby malý jel v autosedačce delegátka nám odsekla že to jsme měli říct dřív že mohla vzít víc lidí tak jsme na konec pro klid i když se nám nelíbilo že malý jede na klíně 2x30km jeli taxíkem! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo za tu cenu skvělé majitelé byli příjemní a nebyl problém za nimi přijít když byl problém!

Strava
Měli jsme to bez stravy tak jsme si dělali jídlo sami nebo jsme si oblíbily restauraci Matilda kde skvělé vařili obsluha byla příjemná a za dobré ceny!

Pláž
Pláže byli pěkné čisté jen by tam mohlo být víc toalet a sprch!

Ota K., 13.12.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Vila Ruža

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6,4 Prizniva cena, ostatni spise prumerne. Obec Vodice pekna.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Prizniva cena, ostatni spise prumerne. Obec Vodice pekna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Necekali jsme zazraky, ale prece jen mohlo byt lepsi. Vybaveni starsi, v umyvadle tekla velmi slabe jenom studena voda. Nekteri hoste protestovali, ale vetsinu casu jsme travili mimo depandence, tak se to dalo. Pokoje bez klimatizace, coz jsme vedeli. Akorat bylo i na pomery HR koncem srpna pomerne teplo, pres den nad 30, v noci kolem 24. Na oknech nebyly zadne site proti komarum, tak bylo na vyber bud se vubec nevyspat diky vedru, nebo vas do rana sezerou komari.

Strava
Jidla dostatek a velmi dobre, kazdy si vybere, za ty penize neni priis co vytykat. S tim je vsak spojeno i vice lidi, na obede a vecerich dlouhe fronty, na plazi uz to tak hrozne nebylo.

Služby hotela
Odbavovani nove prichozich zacalo az ve 14 00, sice bylo avizovano, ale prece jen, jinde je mozne ubytovani i drive. Po noci stravene v aute jsme museli cekat 4 hodiny, coz prijemne nebylo.

Pláž
Plaz slusna, jenom diky terminu vice lidi, nez bych si predstavoval.

Michal Šindelář, 27.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Depandance hotelu Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově se nám dovolená moc líbila. Dostupnost moře i služeb je ve středisku skvělá.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená moc líbila. Dostupnost moře i služeb je ve středisku skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hlavní budova hotelu, jídelna a hotelový bazén jsou skvělé. Spokojenost.

My jsme bydleli ve Villa Regina. Tam už bylo ubytování slabší. Pokoj celkem v pořádku, ale na celý pokoj byla jediná funkční zásuvka, v které jsme měli neustále zapnutou lednici. Takže pro další, např. nabití mobilu, počítače atd. jsme využívali druhou funkční zásuvku v koupelně. Na tříhvězdičkový hotel mi to přijde málo.

A co se týká koupelny, tak ta také nepatřila úplně k nejzachovalejším.

Strava
S jídlem jsme byli plně spokojeni. Velký výběr, vždy minimálně jedna ryba.

Služby hotela
Co se týká obsluhy u jídla, tak bez sebemenších problémů.

Bázeny s mořskou vodou pravidelně čištěny.

Pláž
Pláž pěkná, ale pochopitelně malá vzhledem k lokalitě. Ráno skvěle čistá voda.

Odpoledne velké množství lidí a horší čistota vody.

Petr V., 19.10.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 20.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Vily Rivijera hotelu Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Bylo moc hezky, i počasí nám vyšlo. Celková spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo moc hezky, i počasí nám vyšlo. Celková spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, úklid pravidelný, vždy čisté ručníky.

Strava
Velký výběr, nedalo se vše ochutnat.

Služby hotela
Čistý, hezký.

Pláž
Písčitá asi 200 m. Betonové plážičky(mola) hned pod hotelem. Spíše pro dospělé.

Vladislav Gomola, 26.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Depandance Arausa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

Celkom: 4,8 hotel by potřeboval generální opravu- rozbité dveře na balkon, bylo nutno vyměnit trezor, chyběl fen, nešel větrák v koupelně, nesvítilo...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
hotel by potřeboval generální opravu- rozbité dveře na balkon, bylo nutno vyměnit trezor, chyběl fen, nešel větrák v koupelně, nesvítilo světlo v předsíní, ve sprše chyběl úchyt na sprchu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viz výše

Strava
Velmi dobrá, chutná a pestrá.

Služby hotela
Ochotný personál, nefunguje WI-fi, jen za vysoký poplatek. Nelze se připojit na internet ani na vlastní data.

Pláž
Velmi blízko hotelu, čistá, spokojenost.

Jaroslav Fryček, 25.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Depandance Arausa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,6 Ubytovna!

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovna! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zařízení rozbité, ručníky roztrhané, údržba nenexistuje!

Strava
Velice slabý průměr!!! Krevety jsme tedy neviděli ani jednou, max. jednu rybu k večeři. Služby čtyřhvězdičkového hotelu by měly vypadat jinak. Ve Španělsku, Řecku a kdekoli jinde by si toto nikdo nedovolil. Chorvaté spoléhají na své hezké moře, ale služby jdou rapidně dolů!!!

Služby hotela
Katastrofický špinavý bazén, vše rozbité a neupravené. Byli jsme raději celý den u moře. A ještě si za tu šotolinu na parkování - plácek jak pro cirkus účtují 5 E za den!!!

Pláž
Okolí Vodic a Vodice samotné včetně pláží moc pěkné. Jediná světlá stránka dovolené.

Anonym, 19.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Punta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 8,6 Prijemná dovolenka,kupanie ,strava výborné

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemná dovolenka,kupanie ,strava výborné Zobraziť celú recenziu

Stanislav K., 19.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Punta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 Byly bychom s dcerou velice rády kdyby se tato recenze dostala nejen k vaší cestovní kanceláři a potažmo CK ale především, veliké...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byly bychom s dcerou velice rády kdyby se tato recenze dostala nejen k vaší cestovní kanceláři a potažmo CK ale především, veliké poděkování patří delegatce paní Romane Holubové, která se nám po celou dobu našeho pobytu plně věnovala, vždy byla na telefonu pokud jsme si potřebovali s něčím poradit a vše nám pečlivě vysvětlila a popsala okolí města Vodice.velky pozdrav s přáním spousty šťastných klientů vám všem přeje Pavla Musilová, Boskovice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je třeba zohlednit s cenou ale opravy jsou nutné.

Strava
Skvělá!!!

Služby hotela
Personál výborný, usměvavý, vstřícný.

Pláž
Dostupná, čistá a klidná.

Pavla Musilová, 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Kristina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Celková spokojenost.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj sice malý, ale na spaní ok. Ale ty matrace! Děs a hrůza!! Partner nebo vy se otočíte a ten druhý je vzhůru.

Strava
Nemáme výhrady, snad občas mohl být nějaký desert. Ale celkově nám chutnalo, vždy se dalo vybrat.

Služby hotela
Každý den, pokud jsme chtěli, tak jsme dostali na výměnu čisté ručníky i osušky. Odpadkový koš taky každý den vynesen.

Pláž
V pohodě.

Marcela P., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Nikola

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Klidná, odpočinková dovolená v příjemném prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná, odpočinková dovolená v příjemném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je před rekonstrukcí, přesto ubytování velmi dobré

Strava
Bufetová bohatá nabídka polopenze. Jediná připomínka je k řešení výdejních okének, kdy směr je dán pouze jedním směrem. Tím pádem se tvoří dlouhé fronty na jídlo. Na každého se však dostane - jídlo doplňují až do samého konce .

Služby hotela
Vše OK

Pláž
Upravená písčitá pláž a vstup do moře pro děti, betonová plata nebo oblázková pláž pro dospělé doplněné sprchami. Všude na pláži dostupnost občerstvení.

Pavlína, 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Punta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)