Recenzie hotelov
Čierna Hora

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Dovolená pro nenáročnou klientelu v klidném prostředí s krásnou přírodou. Cena odpovídá kvalitě. Celkový dojem spíše pozitivní.

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročnou klientelu v klidném prostředí s krásnou přírodou. Cena odpovídá kvalitě. Celkový dojem spíše pozitivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je starší, ale sympatický. V jeho pozadí se naskytuje krásný pohled na pohoří. Pokoj byl čistý, zařízení skromné, průměrné, ale plně dostačující. Velkým plusem byl balkon s výhledem na moře. U hotelu, směrem k moři, je hezká zahrada s venkovní terasou s dostatečným počtem míst k posezení.

Strava
Strava byla jediným mínusem na této dovolené. Den co den se v nabídce opakovaly hnědé omáčky s instantní bramborovou kaší, jen maso bylo obměňováno. Kuřecí, hovězí, vepřové.... Také byl velmi malý výběr zeleninových salátů. Denně jen nakrájená rajčata s okurkou.

Služby hotela
Úklid pokoje (stlaní postelí, vynesení odpadkového koše, doplnění toaletního papíru) byl prováděn každý den. Jen nás zarazilo, že výměna ručníků, tedy alespoň v našem případě, proběhla během týdenního pobytu jen jednou.

Pláž
Pláž, která byla přes silnici téměř u hotelu, byla velmi přeplněná a mírně znečištěná plechovkami od piva. Proto jsme chodili na vzdálenější pláž s názvem "Ščerbina". Tam se nám líbilo. Byla čistá, oblázková. Nebyla tak přeplněná, vždy jsme si místo našli. Moře čisté, teplé, klidné. Pro mě, která miluje plavání, přímo ideální. :-) Na všech plážích byly sprchy, což jsme také velmi ocenili.

Anonym, 01.11.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Nádherná příroda, takže na výlety perfektní, ale kdo chce trávit čas u moře, tak je to jedno velké přeplněné smetiště.

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 2 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná příroda, takže na výlety perfektní, ale kdo chce trávit čas u moře, tak je to jedno velké přeplněné smetiště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný výhled na moře.

Strava
Každý den to samé.

Pláž
Smetiště

Petr N., 01.11.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkově se nám dovolená líbila. Hotel v klidné lokalitě pár kroků od pláže, výborná delegátka , spousta výletů, kolem krásná přiroda.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbila. Hotel v klidné lokalitě pár kroků od pláže, výborná delegátka , spousta výletů, kolem krásná přiroda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel vypadá, jako by se tam zastavil čas pred 20 lety, ale všude bylo čisto a uklizeno.

Strava
Byl vždy výběr asi z pěti jídel, ale žádná velká fantazie při vaření. Stále se opakovalo maso s omáčkou nebo omáčka s masem (obědy i večeře).

Služby hotela
Vše bez problémů, ochotný personál.

Pláž
Pláž byla dobře přístupná, hned vedle hotelu, písečná, při vstupu do moře oblázky. Voda vždy po ránu čistá, bylo vidět na dno i v hloubce, odpoledne se postupně zkalila a plavalo tam kde co. Na pláži spousta nepořádku, který nikdo neulízel. O něco lepší to bylo mezi placenými lehátky.

Radka D., 31.10.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Pro ty kdo chtěji si užít klidnou dovolenou a kde nejsou přeplněné pláže Byli jsme tam s CK a služby delagátky byli na špičkové úrovni i...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pro ty kdo chtěji si užít klidnou dovolenou a kde nejsou přeplněné pláže Byli jsme tam s CK a služby delagátky byli na špičkové úrovni i celé cestovky. Starali se o nás jak o malé děti. Myšleno, že vše měli perfektně organizované , jako na letištich, aby nikdo nezabloudíl , takže fak super služby. I výlety měli fak super organizované. Takže vřele doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S nějakými nedostatky, ale s tím jsme i počitali jak jsme tam jeli.

Strava
Dobrá, ale našlo by se co se dá zlepšit

Služby hotela
V celku dobré jen pokryti wifi signálem by mohlo být o mnoho lepší

Pláž
Doslova úžasná nádherny písek moře čisté plavčík stále hlída by na nuda pláž nechodili očumovat textiláci což je moc dobře , i byl takové snahy z vedlejší textilni pláže a také hlavně v tom , že nejsou přeplněné pláže . Jak zajdete na takzvanou divokou pláž,ta je za pláži která se uržuje , tak můžete být zcela i sami třeba i 200m , což se v dnešní době v letních měsícich, až, tak moc asi nestáva. Sice jsou na ni naplaveny nečistoty ale dá se najit i pěkné místo. Jinak k těm mravokarcum, co maji problém s nahototou, areál je jako Fkk komplex a asi z ekonomických důvodů udělali i část plaže pro texiláky, což je hodně veliká škoda.Když jedu na takové místo asi si musím přečíst kde asi jedu ne! A ne potom se pohoršovat, nad tím ,že po areálu chodi lide bez oděvu. Moc už takových Fkk komplexu v Černé Hoře a v Chorvatsu nezbylo jen pár, tak tam nejedeu kdýž toho nejsem vyznavačem ne? Pro texiláky je toho všude dost, tak proč jedu do takového komplexu ,když mi nahota vadíTo nemůžeme pochopit Je jich jak šafránu, tak se tomu hodně divíme.Asi jsou to lidé, kteři ani nevědí kam jednou nebo neni co je to Fkk areál !!! Také jsme takové lidi tam zažili a jsme z znich doslova znechuceni. Tak přiště si přečku kde jedu a nepišu takové bláboly jako o neandrtalcich . My tam jehli hlavně proto, že je to Fkk areál. A přiši rok chceme jet zase . A ti co zde píšou, že jim nešla televize nám šla, ale i tak to bylo převažně v Srbšťině a 2 kamály v němčině. Tak nač tu řešit televizi.

Jan, 26.10.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 kdo hledá klid - ideální místo, úžasnost tohoto místa jsme ocenili zejména po návratu z výletu do Ulcijnu, kdy jsme se již těšili do této...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
kdo hledá klid - ideální místo, úžasnost tohoto místa jsme ocenili zejména po návratu z výletu do Ulcijnu, kdy jsme se již těšili do této oázy klidu,

pro ty, kteří zatím pouze koketují s myšlenkou koupání bez plavek je toto nejvhodnější místo pro vyzkoušení - bez "čumilů", i my se sem rádi vracíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dostačující, denně uklizené

Strava
strava bohatě dostačující, uvítali bychom možnost polopenze

Služby hotela
opět bez připomínek

Pláž
dlouhá písčitá a hlavně nikdy není přeplněná a možnost být celý den bez plavek je nesmírně osvobozující

Anonym, 20.10.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6 až na slibovaný výhled na moře dle očekávání. Na ubytování nemáme nadprůměrné požadavky. Jen vybavení kuchyně nádobím bylo silně...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
až na slibovaný výhled na moře dle očekávání. Na ubytování nemáme nadprůměrné požadavky. Jen vybavení kuchyně nádobím bylo silně podprůměrné a neodpovídalo běžným zvyklostem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz výše

Strava
snídaně dle očekávání. Prostředí hezké a obsluha bezchybná. Spokojenost

Služby hotela
bez dalších služeb

Pláž
dostupnost výborná, s čistotou už horší. Přemíra nedopalků z cigaret.

Josef Hledík, 09.10.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Bečiči, Hotel: Penzion Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenou jsme měli na konci sezóny a tak byl hotel velice klidný. S hotelem byla veliká spokojenost. Personál byl velice ochotný a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme měli na konci sezóny a tak byl hotel velice klidný. S hotelem byla veliká spokojenost. Personál byl velice ochotný a vstřícný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté a pohodlné. Výhled na moře a na hlavní třídu, ale i tak klid a pohoda.

Strava
Snídaně formou bufetu a večeře jsme si objednávali z menu. Vše vždy chutné a nikdy nebyl žádný problém s jídlem.

Pláž
Pláže na konci sezóny docela dost znečištěné a to bylo i docela velké zklamání. Soukromá placená páž zpoplatněná za lehátka a slunečník částkou 10 euro, ale zas čísté.

Lucie Jelínková, 03.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Herceg Novi, Hotel: ACD Wellness & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Plavky nechte doma Resort se nachází na ostrově, který je tvořen cca 3 km pobřežím a rameny řeky Bojana. Východní rameno řeky tvoří...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Plavky nechte doma

Resort se nachází na ostrově, který je tvořen cca 3 km pobřežím a rameny řeky Bojana. Východní rameno řeky tvoří hranici s Albánií. Řeka je velmi čistá, ale trochu chladnější. Má krásnou modrou barvu, jako mají alpské řeky. S pevninou je ostrov spojen mostem, pro neubytované se za vjezd platí.

Celý ostrov je označen jako FKK, takže kdekoliv potkáváte nudisty. Pro nudisty je zakázán pouze vstup do restaurace.

Kromě resortu je zde naturistický kemp, pár restaurací, jinak jen divočina. Každý den ráno a večer organizována doprava za pár E do města Ulcinj

Věřím, že někdo může být nadšen, protože je to místo, které vybočuje z běžné dovolené. Děti bych sem osobně nebral.

Po příjezdu jsme byli trochu zaskočeni, protože nejsme naturisti, ale nakonec jsme si zvykli a celkem se nám to líbilo.

Doporučil bych pro páry všeho věku a zejména pro starší, pokud už nemají ten apetit, dost možná se jim tu vrátí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je buď v jednopatrových budovách, nebo v luxusnějších bungalovech, některé jsou prakticky přímo u pláže. Ubytovací kapacita resortu je cca 400 lidí.

Strava
Organizace v restauraci je výborná, každému na začátku přidělen stůl, u kterého se pak již stravujete po celou dobu pobytu. O stravě se rozepisovat nebudu, bylo zde již popsáno hodně, za mě v pořádku. Vodu je nutné koupit v místním krámku 5l barel za 2E. Je zde samozřejmě možné koupit i pivo od 1,5E dle druhu nebo víno kolem 4E/litr. Točené pivo v restauraci 3E.

Služby hotela
WIFI jsme neřešili, po příletu jsem na letišti zakoupil v trafice místní turistickou SIM za 5E, prodavačka si okopírovala PAS, internet 4G funkční naprosto v pořádku.

Pláž
Pláž menší na pravé straně určena pro plavky, pro nudisty (striktně bez plavek) větší udržovaná pláž a dál až k hranicím Albánie je divoká pláž, kterou kazí odpadky, převážně s nudisty.

Při procházce po divoké pláži vás nesmí zaskočit, že občas narazíte i na situace, která se běžně dějí v ložnicích.

Jiří N., 30.09.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Ada Bojana 1 fotografia

Celkom: 8,8 velmi dobry

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
na urovni

Strava
dobry výběr

Služby hotela
služby dobré perzonál přijemny hotel a okolí čisté

Pláž
přistup k moři velmi dobrý ale vstup do moře dost kamenitý pláže čisté voda čista potapěni dobré .Celkové hodnocení celého pobytu z 10 bodu 9 co mě překvapilo všude čisto

Jaroslav Hanusek, 28.09.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 otel pěkný, byť cestovní kancelář nabízela katalogu fota jiného hotelu

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
otel pěkný, byť cestovní kancelář nabízela katalogu fota jiného hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný, čisto, ob den čisté ručníky a osušky. Jen zklamání z velmi malá terasy, pokud jsme si chtěli sednout, museli jsme neustále přesouvat nábytek, abychom mohli projít. Na pokoji nedostatečné vybavení věšáky a nádobím.

Strava
Jídla bylo dostatek a výborné.

Soňa Čechová, 27.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)