Recenzie hotelov
Petrovac - Čierna Hora

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Dovolená byla krásná. Výlety jsme řešili autobusovou dopravou do Budvy 2,5 EU a do Kotoru 5 EU. Jezdí to docela přesně každou hodinu z...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla krásná. Výlety jsme řešili autobusovou dopravou do Budvy 2,5 EU a do Kotoru 5 EU. Jezdí to docela přesně každou hodinu z autobusového nádraží. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé. Každý den probíhal úklid, klimatizace a posezení na verandě bylo super.

Strava
Na snídani si každý vybere ( velice pestrá - vajíčka na všechny způsoby, párečky, pečivo sladké, slané, ovoce, aj.)

Večeři si každý vybere předchozí den ( polévka, salát, hl. chod, zákusek).

Služby hotela
Naprostá spokojenost. Cokoliv bylo potřeba, tak nám okamžitě vyhověli ( správce, obsluha v restauraci).

Pláž
Navštěvovali jsme pláž mimo centrum města, která byla nádherná a hlavně čistá. Stačilo projít pěší promenádou skrz tunel. Za celý týden jsme tam byli jediní z ČR.

Zuzana R., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Ubytování čisté, pokoje malé, klimatizace funkční. Jídlo podprůměrné. Polévka nic moc a jídla slabší . dostupnost pláže ok, do centra pár...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování čisté, pokoje malé, klimatizace funkční. Jídlo podprůměrné. Polévka nic moc a jídla slabší . dostupnost pláže ok, do centra pár kroků. Zobraziť celú recenziu

Jan F., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Celkový dojem průměrný.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem průměrný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení je dosluhující, malé pokoje a koupelna se zapáchajícím odpadem. Neodpovídá to úrovni tříhvězdičkového hotelu.

Strava
Strava kvalitní, rozmanitá, spokojenost.

Služby hotela
Úklid nekvalitní, výměna ručníků po upozornění přes delegátku.

Pláž
Dostupnost k pláži výborná, pláž na dobré úrovni, moře čisté a bez větších vln. Pro zdravotně postižené problematický vstup do vody.

Marie J., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Petrovac je pěkné přímořské městečko a také velmi čisté.Hezké večerní procházky městem a palmovou riviérou.Večer je ve městě živo plno...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Petrovac je pěkné přímořské městečko a také velmi čisté.Hezké večerní procházky městem a palmovou riviérou.Večer je ve městě živo plno restauraci,obchůdků se suvenýry,pro děti nafukovací skákací hrad,projížďka na poníkovi,a další atrakce pro turisty.. večerní projížďka lodí s oknem pozorovat mořské dno.(ryby,murény,hvězdice..) Ve městě velký výběr lodních výletů, lodní taxi....Stojí za to nějaký ten výlet podniknout(ve městě nebo i u naší delegátky) krásné moře a krásná příroda.Celkově není draho,domluvíte se anglicky,rusky,německy..i nějaké to české slovo... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,dvojlůžko noční stolky,jedna větší skříň,toaletní stůl s velkým zrcadlem + fén.....klimatizace v ceně,Tv nabizela dokonce i české programy CT24 a Slagr...Pokoj byl vybaven menší ledničkou což bylo super...Menší ale pěkná mramorová koupelna..sprchový kout,umyvadlo se zrcadlem,toaleta...teplá voda tekla okamžitě..Každý pokoj měl venku vedle dveří stůl a 2 židle.K večernímu posezení bylo také možné posedět v menší olivové zahradě a nebo na střeše Vila El Mar Garden kde byla osvětlená terasa s pěkným výhledem na moře. Ve Vila El Mar Garden není problém domluvit se i česky... blzko centra, blízko pláže,zastrčený za zahradou..není na rušném místě.

Strava
Strava průměrná..nenadchla ale neurazila...pro nenáročné..těšila jsem se na jejich kuchyni,ryby,mořské plody atd.nic takového nebylo.Strava v tomto hotelu je přizpůsobená té naší české kuchyni..první chod vždy polévka,2.chod výběr ze dvou menu..např.řízek a brambor,špagety,lasagne,karbanátek,plněné papriky..vždy zeleninový salát a nakonec něco sladkého...pití možné zakoupit při večeři platí se ihned na místě..víno výborné :) .Snídaně klasika...salámy,párky.smažené vejce,sýry,máslo,marmeláda,cereálie,ovoce,čaj,mléko..co mě a nejen mě nechutnalo byla káva.Tu jsme si kupovali při cestě na pláž ve stánku za 0,60 Eur..nebo přímo na pláži..nebo zašli posedět do restarace..:)

Služby hotela
Služby hotelu .. každý den úklid. ..vyměněné čisté ručníky..samozřejmě každý den toaletní papír.Neměli jsme žádný problém.

Pláž
Pláž byla velmi blízko 7 minut od Vila El Mar Garden...dlouhá a úzká ..podél pobřeží městečka Petrovac.Pláž byla písčito-kamenitá..hrubý písek ...místy více kamínková ...není však problém tam zakoupit plážovou obuv.Jediný problém s volným místem na pláži...my jsme byli druhý týden v srpnu, pláž byla přeplněná....ale to je problém každé pláže a každé destinace v tomto období.... srpen kdy vrcholí dovolená....většina pláže je s lehátky a slunečníky...na začátku a na konci je pláž volná ale byla tak přeplněná že jsme využili lehátek a slunečníku..(na den 12Eur- 2 lehátka 1 slunečník)....někde i 15Eur kde lehátka byla velmi pohodlná s koženou madračkou..Pláží prochází zaměstnanci nabízí ke koupi sladké pečivo nebo slanou kukuřici- 2 Euro.Nad pláží je pěkná palmová riviéra k procházce..a za ní plno restaurací a ,stánků ke koupi občerstvení, zmrzliny,cukrové vaty.Moře opravdu nádherné,azurové a průzračné....v něm barevné rybičky..Do poledne moře klidné skvělé k plavání..určitě výborné k šnorchlování..Možnost zapůjčení šlapadel,voru s pádlem, skútru..atd..Nedaleko přes 1km další menší pláž Lučica..

Ivana K., 15.09.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,2 Vše odpovídalo ceně zájezdu.Slabá urověn delegátů.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vše odpovídalo ceně zájezdu.Slabá urověn delegátů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle očekávání a ceně

Strava
Dle očekávání a ceně

Služby hotela
Dle očekávání a ceně

Pláž
pěkná pláž ,ale málo místa

Libor P., 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,4 Černá Hora stojí za poznání. Má krásnou přírodu a přírodní rezervace, které určitě stojí za to vidět. Klidně bych se tam vrátila, avšem...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Černá Hora stojí za poznání. Má krásnou přírodu a přírodní rezervace, které určitě stojí za to vidět. Klidně bych se tam vrátila, avšem ne do Vily El Mar Garden a ne do letoviska Petrovac. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standart, k dispozici kuchyňka, ovšem bez vybavení. Plíseň v koupelně.

Strava
Asi to, co nejvíc kazí dojem z dovolené. Na snídani švédské stoly, ovšem jídlo úplně bez zeleniny. Jeden druh pečiva - stále stejná veka, přitom v pekárně je pečiva větší výběr. Večeře servírované, výběr ze dvou jídlel, předpokládali jsme, že aspoň jednou nabídnou nějaké místní jídlo. K večeři zelenina kousek rajčete, př. okurek, 2x zelí. Hlad jsme neměli, ale naše očekávání to nesplnilo.

Služby hotela
Nevyužili jsme.

Pláž
Špatná. Lehátka za poplatek 20 Euro, neuklizená, všude špačky od cigaret. Odpadky i několik dní staré, stále na stejném místě. Městská pláž bez poplatků nestačí kapacitou, je přeplněná, pokud si tam nedáte ručník v 7 ráno, nemáte šanci na míst.

Jiřina P., 06.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 podprůměrné

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
podprůměrné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nefungovala dostatečně klima

Strava
snídaně ok, večeře špatné

Služby hotela
snad v pohodě

Pláž
špína nepořádek přelidněno ...nemohly jsme jinam zlomila jsem si tam ruku

Anonym, 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Docela pěkná dovolená, příště bych sem ale jela jedině mimo sezónu

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Docela pěkná dovolená, příště bych sem ale jela jedině mimo sezónu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj spíš menší a tmavší, úklid sice probíhal každý den, ale nepříliš efektivně. již při příjezdu byly v koutech chomáče vlasů, chtělo by to vzít lux do ruky. jinak byla i malá lednice, což je fajn, ale dost hlučela, tedy jsme ji museli vypínat na noc. klimatizace funkční, ale trochu páchla. chtělo by to asi údržbu. jinak ok.

Strava
Strava docela dobrá, ale pro nenáročné. Polévka víceméně stále stejná, jako zelenina bylo 3-4x jen lehce ochucené syrové zelí. když dali okurku s rajčaty, tak okurka nepříliš čerstvá. snídaně v pohodě, výběr ale ne moc rozmanitý. k pití čaj (asi mátový?) káva a žlutá limonáda z prášku... kdyby byla radši voda

měli jsme stůl venku, ráno v pohodě, ale u večeře nám nad hlavou hučela klimatizace a foukala na nás teplý vzduch, hrůza.

Pláž
Voda úžasně čistá, asi lepší i než v Chorvatsku. pláž hrubší písek. v 2. polovině srpna ale šíleně lidí. 3/4 pláže zabírají rozložená lehátka za až 20 euro za dvě, tzn. s dekou se chytnete ráno max do 9 h.

Jitka K., 28.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,4 Celkový dojem mám dobrý, zájezd splnil moje očekávání.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem mám dobrý, zájezd splnil moje očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo výborné.

Strava
Polopenze mě vyhovovala. Ke snídani mě chyběla zelenina, nabízená káva měla hodně zvláštní chuť, pro mě velice nezvyklou.

Večeře byly chutné.

Služby hotela
Služby hotelu byly dobré, personál byl vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž je blízko, ale bylo zde mnoho lidí. Na pláži bylo hodně odpadků, které nikdo neuklízel. Raději jsem chodila na pláž vzdálenou 2 km od hotelu.

Věra P., 27.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená zhruba odpovídala ceně. Městečko Petrovac se mi líbilo, promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, kaváren. Celkově se v této...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená zhruba odpovídala ceně. Městečko Petrovac se mi líbilo, promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, kaváren. Celkově se v této oblasti stále staví nové apartmány a hotely, ale kapacita pláží je příliš malá vzhledem k počtu návštěvníků ( alespoň tedy v sezóně). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menší s manželskou postelí a přistýlkou ( rozkládací pohovka). Kuchyňská linka a dvouplotýnkový vařič ( nevyužili jsme). Z vybavení 4 malé hrníčky, 3 sklenice, 1 lžička. Dále televize ( asi 5 programů v češtině), na terase stůl a 2 židle. Koupelna malá, rekonstruovaná.

Strava
Snídaně formou švédských stolů, v podstatě denně to samé ( vajíčka na více způsobů, uzeniny, jogurt, sýr, lupínky, ovoce, někdy malé plněné kapsičky, k pití mátový čaj, ovocný džus ). K večeři výběr ze 2 jídel- porce velké, jídlo chutné. Nápoje k večeři nutno dokoupit.

Služby hotela
Úklid- denně výměna osušek, ručníků. Ložní prádlo celý týden stejné. Personál příjemný.

Pláž
V sezóně pláže přeplněné lidmi, velká část pláží zabraná soukromníky ( poplatek 20 euro na den za slunečník a 2 lehátka), na zbylých malých částech pláže doslova " hlava na hlavě". Jediná solidní pláž, kde nebylo tolik lidí vzdálená zhruba 2,5 km ( zde čisto, průzračná voda, oblázkovo- písečná pláž).

Šárka E., 20.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)