Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 z hotelu máme co nejlepší dojem,horší je to trochu s cestou,že člověk musi asi hod, čekat než se přemění posádka v Turecku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
z hotelu máme co nejlepší dojem,horší je to trochu s cestou,že člověk musi asi hod, čekat než se přemění posádka v Turecku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovaní príjemné v klidném prostředí a všude květíny,vůně jasmínů

Strava
mnoho druhů sýrů,zeleniny a salátů,ovoce,zákusků a dotrů........protě velký výběr

Služby hotela
velmi dobré

Pláž
pláž blízko,jen nesmí foukat......přifouká odpodky(které nezodpovědní lidé vyhodí do vody),i když pláž se uklízí každý den

Věra R., 17.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Merit Cyprus Gardens Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 CA nám sehnala fantastický zájezd, opravdu, nicméně přes CK už nikdy nepojedeme. :-( Jsme starší generace, bylo 55 let celý život jsem si...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
CA nám sehnala fantastický zájezd, opravdu, nicméně přes CK už nikdy nepojedeme. :-( Jsme starší generace, bylo 55 let celý život jsem si přála zažít luxusní dovolenou a šetřila na ni. Koupila ji jako dárek k vánocům a narozeninám pro manžela,m sebe a naše dvě dospělé děti (27+22) jakože to bude naše poslední splolečná dovolená (už mají své partnery a tak) Takže to nebylo na naše poměry nic levného. Vypadalo to slibně a hotel a lokalitu jsem objednávala na doporučení přátel. CA mi trpělivě pomohla zájezd vybrat. Moc jsme se půl roku těšili. Tak a teď. Let do LARNACA na KYPR byl s přestupem ve Vídni, což by nevadilo, pokud by letadlo z Prahy odletělo včas a stihli jsme tak navazující spoj, to se ovšem nestalo. Takže jsme přiletěli do Vídně s 50 minutovým zpožděním a navazující letadlo pochopitelně nebylo. Kdybychom s sebou neměli mého syna, který mluví anglicky, nevím, co bychom dělali, jak jsem psala jsme starší a já se domluvím lámanou němčinou a rukama nohama (proto jsme zvolili agenturu a ne cestu po vlastní ose, jako většina mladých, prostě to nedáváme, naše chyba) takže nám na letišti nabídli skvělé ubytování, všechna čest i s večeří a snídaní a jako zázrakem i místa v letadle příští ráno v 10:20 do LARNACY. Hotel prvotřídní, děti nadšené, ovšem vidina ztraceného dne u moře. :-( Dále, přílet do Larnaca na čas, ovšem delegát cetovky nikde. U stánku opět vše syn zjistil a vzali jsme si tedy taxi do lokace. Jako páni. Ano, za 55 euro, prozřetelně jsme si vzali účet,, pro někoho málo peněz, pro nás dost, vzhledem k ceně zájezdu, kde bylo kromě pití zahrnuto vše, včetně transferu z a na letiště. Ubytovaní bez jídla za první den u moře v 5 hodin odpoledne, na cestě 26 hodin. Tím se tedy zájezd, inzerovaný na 11 dní rázem smrsknul na 9, neboť odjezd byl 9 den pobytu ve tři ráno. (modlila jsem se, aby klapnul transport, no co, kdyžtak syn zařídí. :-) ) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Napa Mermaid je skvělý, luxusní, báječný personál, opravdu fantastické jídlo. K Moři kousek, pláž písečná na boku skály, na které jsme chodili my, protože lehátka a slunečníky za poplatek, což už by bylo pro 4 osoby vážně neúnosné, takže jsme měli přístřešek a ručníky z domova a jako kamzíci lezli do vody a zpět. Moře báječné. Všude kolem nás samí rušští klienti, i s dětmi v červnu. Na hotelu naštěstí spíš Němci, Holandané, Angličani apod. na pláži však jen ruština. Takže jsme po pár dnech na můj popud, zůstali přes den u bazénu a k moři chodili jen ráno a večer. Bylo by to fajn, do té doby než jsme vypozorovali, že hosté vstupují do bazénu, který byl sice poloprázdný po většinu dne, bez předchozího osprchování, čuňata, takže už ani do bazénu jsme nechodili a zbyl pouze sprcha. Na tuto skutečnost jsme si dovolili majitele hotelu upozornit při odjezdu, vzal to na vědomí.

Strava
Snídaně, večeře bezkonkurenční. Obědy ala carte, takže výběr z 5 jídel. Poprvé jsme netušili, zda opravdu nic neplatíme, volala jsem do Neckermana kvůli ujištění, přepojili mě na hocha ve Španělsku, který nám zavolal zpět po chvilce a potvrdil. Jenže syn je vegan, tak to byly pořád dokola jarní závitky a načos. Ale skvěléééé, opravdu.

Služby hotela
Na recepci, úklid, číšníci, vše fantastické, dokonce některé obsluhující byly Češky, holky z Moravy na praxi, takže pohoda.

Pláž
Písečná, krásný pozvolný vstup do moře, v sezóně to bude peklo, jako všude, ale děti si půjčily na den buginu a objeli 150 kilometrů pobřeží a shledali naši pláž a lokalitu jako nejlepší. :-)

Petra Lupínková, 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 11.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Napa Mermaid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste předpokládali. Moc nenadchla ani činnost delegátky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo vcelku v pohodě, ale mít bungalov bez terasy je nic moc. Ale protože Češi bydleli na nejvzdálenějším konci areálu, tak se tam člověk přes den ani nedostal a večer byl program také ve spodní části areálu, tak návrat po večeři byl až později večer. Jinak bungalovy byly dost malé, ve 4lůžkovém bungalovu jsme byli 3 a měli co dělat, abychom se vešli. Ve 4 si to neumím představit.

Strava
All inclusive v tomto případě nebyl, pouze snídaně, obědy a večeře. Pro děti nebylo nic ani v dopoledních ani v odpoledních hodinách. Trapasem byla i vcelku dlouhá procházka z pláže k jedinému baru, kde se dalo dostat něco zadarmo - v rámci AI. Zmrzlina se platila všude. Jídlo bylo po celou dobu téměř identické, ale bylo ho dost a nedalo se všechno ani zkusit. Pokud člověk chtěl čerstvý džus v rámci AI - platil se.

Služby hotela
Pro děti bylo milé množství tobogánů, aquapark, a placený lunapark. Na velké tobogány mohly děti pouze nad 120cm v doprovodu dospělého a od 10 let samy. Navštívili jsme i místní lázně - bylo to prima. Nedá se spoléhat na služby recepce - odjížděli jsme od hotelu na letiště v 1.30hod, nechala jsem nás vzbudit na 1.15 hod. Telefon mi zazvonil v 1.28hod na upozornění spolucestující, že ještě nejsme na recepci. Jinak koj denně uklizený a postele převlečené, ručníky vyměněné.

Pláž
Pokud to do této chvíle vypadalo, že jsem skutečně nebyla z dovolené nadšená, tak to je pravda, ale moře bylo fantastické, pláž uklizená, dost slunečníků i lehátek a to mi náladu každý den zlepšovalo

Blanka Kurková, 15.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu, cena byla v termínu od 23.5.19 o 2000 Kč zvýšena a cestovní kancelář nechtěla slyšet o nějaké kompenzaci, byť požadovala v lednu uhradit polovinu ceny, nakonec po smlouvání jsme zradili 5000 Kč zálohu. V termínu, kdy jsme plánovali dovolenou na stejnou dobu nebyla nabídnuta jiná destinace. Nabízené výlety byly předražené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Některé domky zrenovované, jinde starší nábytek, denně se vytíralo, měnily ručníky a ložní prádlo

Strava
Strava chutná, kuřata, spousta zeleniny, ryby a různé saláty, snídaně dostačující

Služby hotela
Služby hotelu byly velmi dobré

Pláž
Pláž u hotelu celkem čistá, v období pobytu několikrát moře špinavé, jakoby byly vysypány z kontejneru odpadky, igelitové tačky, zbytky potravin, kelímky atd, někdy to bylo opravdu hodně špinavé

Rudolf S., 14.06.2019, Dátum pobytu: 25.5. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné a čisté, na pokoji mini bar, kde je 2x cola, fanta, organge džus, pivo, voda, sprite a je to zdarma

Pokoje moderní

Strava
Jídlo nádherný a strašně dobrý, nemám co bych vytkla. Jídlo fakt mazec :)

Služby hotela
Vynikající slabé slovo

Pláž
Krásné, čistá, moře průzračné

Hana Patáková, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi dobře vedený hotel butikového typu, kde se opravdu během chvíle cítíte jako doma. Hosté sem jezdí pravidelně, někteří i více než...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře vedený hotel butikového typu, kde se opravdu během chvíle cítíte jako doma.

Hosté sem jezdí pravidelně, někteří i více než 20 let. Mix národností - Britové, Rusové, Češi, Švédi....Mix věků - převážně ovšem důchodový věk, ale i mladí s dětmi či mladí bez dětí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za nás vše v pořádku, úklid každý den.

Strava
Vynikající výběr a hlavně opravdu dobré jídlo. Večeře bufetového typu, každý den jiné jídlo. Každý večer zmrzlina. Snídaně každý den stejné, ale chutné.

Pití k večeři je potřeba si dokoupit a počítat s tím, že není úplně levné. Každý večer jsme dali za půl litru vína a láhev (1,5l) dalších 11 EUR navíc. Tak s tím počítejte

Služby hotela
Naprosto perfektně vyškolený personál, který tento hotel vyzdvihuje o další hvězdu nahoru.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písčitá. Voda čistá, po vyplavání ze zálivu krásné šnorchlování kolem útesu.

Lenka F., 13.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech vstříc... byli sme v termínu 3-10.6. Příště bych zvolila pozdější termín, moře bylo ještě chladnější a bohužel většinu dovolené byl takový zvláštní opar-moc nesvitili slunce i když teplo bylo,do vody se vám moc nechce, ale za to hotel nemůže ????

V celém areálů se pohybujete bez náramků all inclusive jak je zvykem, mají v tom už modernější přístup, stejně jako ručníky na pláž-nepotřebujete žádné kartičky a půjčit si jich můžete i víc... večer vrátíte a ráno si zas půjčit.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je krásné, hotel jede teprve druhou sezónu takže je vše nové a čisté... a funkční ????

Nám se nejvíc líbila koupelna, zabudování do stropu repracek, takže co si poustite v ložnici slyšíte jasné i přes zavřené dveře v koupelně ???? to bylo super!

Minibar doplňovala každý den, nejen vody ale naprosto vše co v něm najdete ste mohli sníst i vypít a další den znovu. V některých prospektech píšou ze je za poplatek, ale po nás nic nechtěli. Klimatizací bez problému.

Strava
Strava byla dobra...velice rozmanitá, myslím ze si vybere naprosto každý a jestli ne tak už je to velký šťoural! Navíc jídlo je vážně po cely den a téměř všude! I na plazi si můžete dopřát ovoce. Každý den grilovali jak před večeři u bazénu jejich speciality tak pak na večeři masa a ryby... možná by se mohli zlepšit v servírovani mořských plodu, které tam byli i často...jen chudáci krevety...studeny proste to není ono no...

Služby hotela
Hotel je nový, vše je krásné a funkční... Wi-Fi zdarma po celém areálů i u bazénu a i na plazi, na molu...všude. Je zde několik baru-nonstop hned u recepce propojeny s krásnou terasou s výhledem na cely areál. Další je hned u bazénu, u odpoledního snack baru-kde se můžete najíst jen v plavkách pokud se nechcete od bazénu prevlekat a jít do hlavní restaurace..další bar je na plazi-ale je trochu schovaný ???? spíše se snaží z nej číšníci roznaset-což je super ale daji vám pití i do ruky ???? pak je velký bar přímo na mole a ten je otevřeny až do půlnoci ???? v hotelu je i každý den otevřená diskotéka kde si taky můžete dat něco k pití...každý večer je program v concorde aréně taktéž s Barem -a za to teda tleskam!!! Nejlepší večerní programy co sem zažila...ozvučení vše úplně super ????

Jinak jist se dá téměř nonstop a skoro všude takže toho se taky nikdo bát nemusí ????

A naprostá tečka je taky skvělý aguapark kde sme si užili srandy a tam najdete taktéž bar... v celém areálů jezdí golfová autíčka....stačí chvíli počkat u značky a hned si pro vás přijede a odveze k bazénu na pláž na molo....abyste to neměli daleko????

Pláž
Pláž je čistá každý den, přístup do moře je pozvolný, moře je opravdu klidně...skoro žádné vlny chvilema spis vypadalo jak rybnik???? jinak je krásné čisté... když už ste tak nějak po pas začínají být kameny ve vodě ale jsou větší a nejsou nijak ostré-boty do vody určitě nejsou potřeba. Vstup do větší hloubky je možný přes krásné velké molo ????

Lucie Stibrová, 13.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,4 Bolo super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pekne a kazdy den cisto upratane

Strava
Velmi dobra

Služby hotela
Poniektory casnici uplne neprifesionalny a to najmä ty starsi a veduci, mlady casnici velmi mily usluzny

Pláž
Krasna plaz s krasnou vodou velmi cisto vsade

More odporucam hlavne pre Male deti pozvolny vstup

Lenka Frankovská, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Odessa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Úroveň hotela je skôr 3*.Mali sme mensi problem s toaletnou misou na WC, ale vyriesili to na recepcii výmenou. Výhodou bola pláž pri...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úroveň hotela je skôr 3*.Mali sme mensi problem s toaletnou misou na WC, ale vyriesili to na recepcii výmenou.

Výhodou bola pláž pri mori, blízko centra.

Pláž bola pekná, priezračné more, pozvoľný vstup do mora.

Bola to príjemná dovolenka, účel splnila, oddýchli sme si. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skôr 3* ale 4 úroveň určite nie.

Strava
Raňajky boli každá deň rovnaké, ale vždy sme si mali z čoho vybrať.

Obedy a večere vždy kuracie, bravčové mäso, ale aj hovädzie.

Ryby boli tiež k dispozícii, aj plody mora, losos.

Služby hotela
v poriadku

Pláž
pekná, priezračné,čisté more, pozvoľný vstup, piesková pláž.

Bola presne taká ako uvedené v popise.

k dispozícii lehátka a slnečníky

Monika B., 13.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Vrissiana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)