Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Luxusný hotel s krásnou plážou a akvaparkom pre deti

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusný hotel s krásnou plážou a akvaparkom pre deti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priestranné a príjemné zariadené izby s krásnou kúpeľňou, výborne vybavené. Personál sa pedantne staral o čistotu izby počas celého nášho pobytu.

Strava
Ultra all inclusie - výborné jedlo, široký výber a jedlo k dispozícii počas celého dňa (bufet o polnoci a dokonca aj nočné občerstvenie do 05:00 rána).

Služby hotela
Personál je veľmi profesionálny, ale na druhej strane milý a priateľský. Veľmi radi sa s nami každý deň porozprávali, okrem toho, že sa o nás výborne starali. Výborný bol aj animačný tím, ktorý hostí zabával. Hotel má aj výborný detský klub, čo ocenia rodiny s deťmi.

Súčasťou hotela je aj akvapark, fitko, wellness centrum, bowling, niekoľko bazénov, takže o zábavu je postarané. Rovnako milovníci športu si prídu na svoje.

Pláž
Krásna, piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora. Dlhá je asi 800 m, bez nejakých kameňov a pod. Bola vždy aj pekne čistá. Okrem toho sú na pláži aj pavilóny, ktoré je možné si prenajať a plážový bar. Okrem pláže sme radi chodili aj na krásne mólo s lehátkami.

Anonym, 23.04.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9 Bola to skvelá dovolenka, hotel určite odporúčam, nielen rodinám s deťmi, ale pre všetky vekové kategórie. Veľké, moderné izby. Rozľahlý,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bola to skvelá dovolenka, hotel určite odporúčam, nielen rodinám s deťmi, ale pre všetky vekové kategórie. Veľké, moderné izby. Rozľahlý, upravený areál, pre deti aquapark priamo v hoteli, množstvo bazénov. Výborná a chutná strava, rozmanitý výber. Skvelý personál, vždy usmiaty a ochotný. Pláž je čisto piesková, taký jemný piesok, s pozvoľným vstupom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderné izby, priestranné, my sme mali izbu s bočným výhľadom na more.

Strava
Strava bola chutná a bol široký výber, super all inclusive. typický turecký, všetkého bolo dostatok.

Služby hotela
skvelý hotel s výbornými službami, odporúčam náročným klientom.

Pláž
hotel je priamo na pláži, pláž je upravená, piesková, vhodná pre deti, vstup je pozvoľný

Anonym, 15.04.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

piesková pláž 1 fotografia

Celkom: 10 Super dovolenka, v perfektnom hoteli a hlavne úžasnou plážou s pieskovým pozvoľným vstupom do mora

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka, v perfektnom hoteli a hlavne úžasnou plážou s pieskovým pozvoľným vstupom do mora Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľká priestranná, výborné postele

Strava
parádny ultra all inclusive

Služby hotela
sú na veľmi vysokej úrovni a hlavne ochotný personál

Pláž
široká piesková krásna pláž s pozvoľným vstupom do mora

Anonym, 11.04.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel na 3*** plne odpovidal sluzbam, ba je predcil.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na 3*** plne odpovidal sluzbam, ba je predcil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, ciste, pohodlne, velke...

Strava
Odpovidajici urovni hotelu

Služby hotela
Trochu prehaneli na minutu ukonceni baroveho servisu - zejmena ve 22 hodin. Jinak OK

Pláž
Skvela a blizko. Vse bylo " u nosu"

Anonym, 25.03.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Crystal Rocks (agios Sergios)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dostali jsme lokalitu a hotel na doporučení. Celkově jsme byly nadmíru spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dostali jsme lokalitu a hotel na doporučení. Celkově jsme byly nadmíru spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Služby hotelu a jejich personál dělal dojem 4-5 hvězdičkového hotelu.

Strava
Kuchyně ve formou švédských stolů byla exceletní

Služby hotela
Možnost změny pokoje při příjezdu na hotel a ochota personálu v jakémkoliv dotazu nebo požadavku.

Pláž
Pláž je do cca 100-200 metru. Čistá a teplá voda i na konci září

Petr Krist, 13.03.2019, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Chrystalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

Pohled s exclusive pokoje na moře 1 fotografia

Celkom: 4,6 Výlet na Karpaz PĚKNÝ VÝLET s bezva průvodkyní.(organizováno CK). SAMI JSME SI UDĚLALI VÝLET DO HOR. To byla paráda. Výlet na lodi již...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Výlet na Karpaz PĚKNÝ VÝLET s bezva průvodkyní.(organizováno CK).

SAMI JSME SI UDĚLALI VÝLET DO HOR. To byla paráda.

Výlet na lodi již nebylo v nabídce hotelu - opět jsme si museli zařídit sami. Opět bylo po sezóně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali jsme pokoj- fajn. Jen celý týden nám probíjela sprcha elektřinou.:(

Strava
Pruměrné

Služby hotela
Již bylo po sezóně takže nebyly tobogány k dispozici.

Pláž
Pláž je daleko od hotelu a celková kvalita pláží je velmi slabá.

Kateřina B., 26.02.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Riverside Premium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolenou můžu jen doporučit.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou můžu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pěkné, čisté.

Strava
Rozmanitá a výborná.

Služby hotela
Vše v pořádku, dostačující služby, jen ohledně programu all inclusive by se mohl zlepšit nabídka barů, bohužel na all inclusive je zřízen pouze jeden bar v delší vzdálenosti od pláže.

Pláž
Blízko hotelu, čistá

Anonym, 25.02.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Velice spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni

Strava
Všeho dost,výběr veliký,rozmanitý

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pláž v pohodě.Voda čistá - místy na dně tráva,semtam kameny

Petr Vacek, 20.02.2019, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 5,6 Celkem v pořádku

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
lepší průměr

Strava
špatná-jednotvárná,je znát vliv muslimské kuchyně

Služby hotela
celkem dobré

Pláž
velmi dobrá

Miloslav Janáček, 20.02.2019, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (7)

Celkom: 9 vhodné pro rodiny s dětmi

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
vhodné pro rodiny s dětmi Zobraziť celú recenziu

Marcela Mrázková, 15.02.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Pavlo Napa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)