Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Tento hotel jsme zvolili již po šesté , to svědčí o naprosté spokojenosti.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel jsme zvolili již po šesté , to svědčí o naprosté spokojenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné, denně kvalitně uklizené. Letos jsme si poprvé nepřiplatili pokoj s výhledem na moře,vždyť trávíme celý den u moře,tak to není potřeba.To jsme netušili,v jakém pokoji je možné ubytování.

Pod oknem klimatizace z baru,před oknem centrální klimatizace z restaurace.

Naštěstí nám byl po stížnosti pokoj po 2 dnech vyměněn.

Strava
Není co vytknout.Spousta ovoce,zeleniny,ryb,salátů,zkrátka vybrat musí každý.

Služby hotela
velmi příjemný a ochotný personál.

Pláž
Před hotelem vstup do moře jen pro plavce hned hloubka.Pláže jsou na obě strany od hotelu cca 5min,ale dost přeplněné.Voda nádherná,čistá,teplá.

Václava S., 22.08.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 14.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Zmiešané pocity, na Cyprus sa vrátime radi, teplé, pekné more, ale do tohto hotela už asi nie. Má dosť veľa nedostatkov. Dovolenku sme si...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Zmiešané pocity, na Cyprus sa vrátime radi, teplé, pekné more, ale do tohto hotela už asi nie. Má dosť veľa nedostatkov. Dovolenku sme si užili, hlavne deti, ale určite neodporúčam tento hotel náročnejším klientom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V poriadku, na 3* hotel sme viac nečakali. Tu musím vyzdvihnúť veľa zelene v okolí domčekov kde sme boli ubytovaní, prostredie okolo ubytovania je veľmi pekné, pravidelne udržované. Čo bolo horšie, kúpeľna by si tam už vyžadovala rekonštrukciu. Nad WC je nápis aby ste tam nehádzali toaletný papier..., my sme hádzali, a nič sa neupchalo, my sme boli na dovolenke a nebudem čuchať hovienkový papier po celý pobyt. Sú tam neschopní ľudia vo vedení hotela, ktorí nedokážu pri prerábke kúpeľne vymeniť odpadovú rúru za väčšiu. Všetko sa dá, keď sa chce. Okolie hotela nič moc, nie je tu priamo pri hoteli ani žiadny obchod, kde by ste mohli kúpiť nejaké suveníry, treba ísť pešo po chodníku vedľa cesty asi 20 minút.

Strava
Slabší výber, ale toto nám nevadilo, na jedlo nie sme veľmi nároční, nečakajte bravčové mäso, ale vždy sme sa najedli do sýtosti. Napr. hranolky boli iba 1x za celý náš pobyt, ale napríklad na raňajkách hoci bolo vždy skoro to isté, boli tam aj 3 druhy syrov, čerstvá zelenina, dalo sa vždy niečo vybrať. Zlé tam ale je, že jedlá sú v jednom rade za sebou a človek musí čakať na druhých ľudí, teda vždy sa tu čaká na jedlo do radu ako v škole. Ešte aj polievka bola v tom rade, nie že by aspoň tú dali mimo, tiež príbory. A hostia tureckej národnosti bohužiaľ nevedia, čo je to stáť v rade, veľakrát sa predbehovali. Nikdy nebola jedáleň otvorená skôr, ale vždy o pár minút neskôr, a to tam ešte niekedy donášali tácky s jedlom, čo nestihli. Celkovo slabší all inclusive. Napr. keď je otvorená reštaurácia počas obeda a večere, tak bar pri bazéne je zatvorený, a ak ste v tom čase v plavkách, majú s tým problém aby ste si išli v plávkach zobrať nápoj do reštaurácie, teda v takom prípade ostanete smädný. Tiež sa tam po terase kde sa je, celý čas pohybuje mačka, takže pozor aby neskočila na stôl... toto jednoducho do takéhoto hotela nepatrí.

Služby hotela
Služby hotela žiadna sláva. Mám pocit, že majiteľ hotela to drží už iba zo zotrvačnosti. Areál hotela a okolie bazénov čistia až po 9 hodine ráno, teda keď niektorí ľudia už chcú byť pri bazéne. Ráno vidieť všade ešte poukladané poháre a iný neporiadok z predošlého dňa, poobede a večer to tam nečistí priebežne nikto. Pláž nečistia vôbec. Na terase, kde býva večer minidisko pre deti, vyrastá zelina z dlažby, nikto to nerieši. Upratovanie izieb nepravidelné, dva dni po sebe nám neupratovali vôbec, a potom 2x v priebehu jedného dňa, teda chaos. 2x sa stalo, že nám dali naspäť menej uterákov ako vzali. Internet sme na izbe chytili iba občas, väčšinu času bol nedostupný, teda najlepšie je ísť na internet ráno o piatej. Bazény a ich okolie tiež už dávno bez nejakých opráv. Plusom je, že je tu tobogán, kde sa môžu deti vyblázniť, fungoval a bol zapnutý dokonca vždy viac hodín, ako bolo písané, teda jedna z mála vecí, ktorá bola lepšia ako mala byť podľa inštrukcii hotela. Animátori boli veľmi milí, detský klub, Zumba, mini disko, všetko fungovalo z ich strany na jednotku.

Pláž
Ako som už písal, pláž neriešia vôbec, nečistia ju, je tam vidieť aj špaky od cigariet. Slnečníky sú už zastaralé, miestami deravé, akoby sa o to nikto nestaral, ale fungujú zatiaľ. Sprcha na pláži len taká pozliepaná budova, ale funguje, to bolo hlavné. More je väčšinou čisté a hlavne teplé. To bola hlavná výhoda a aj vďaka tomu sme boli vela času v mori a pri mori na pláži. Dá sa tu dobre pozorovať aj podmorský život, veľa rýb, odporúčam vziať šnorchel, alebo okuliare do vody. Hlavne ráno, keď nie sú vlny.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Crystal Rocks (agios Sergios)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,4 zlepšiť vybavenie hotela, spestriť stravu, ma raňajky bolo bždy to isté

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
zlepšiť vybavenie hotela, spestriť stravu, ma raňajky bolo bždy to isté Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nezodpovedalo kategórii 4+

Strava
spestriť výbet raňajok

Služby hotela
výborné

Pláž
krásna a more čisté

Mária P., 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Odessa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 dovvolená byla byla super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovvolená byla byla super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj v pohodě vše fungovalo uklizeno čisté lužkoviny ručníky kosmetika v lednici stále voda

Strava
strava výborná a pestrá moc moc

Služby hotela
není co vytknout vše super

Pláž
dostupnost ok písek kamínky jsou dobré boty do vody lidí málo takže pohoda ručníky lehátka stále k dispozici paráda

Soňa Brabcová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Merit Cyprus Gardens Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Celkově šlo o velmi klidnou dovolenou, která splnila naše očekávání. Na Kypru jsme byli poprvé, před tím ale několikrát v Turecku. Pokud...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově šlo o velmi klidnou dovolenou, která splnila naše očekávání. Na Kypru jsme byli poprvé, před tím ale několikrát v Turecku. Pokud bych měla srovnávat cenu i kvalitu, příště bych raději opět vyrazila do Turecka, kde za zaplacené peníze dostanete mnohem více, než na Kypru.

Okolí hotelu bylo velmi pusté a neupravené, všude poházené odpadky. Večer se nebylo ani kam projít, nejbližší město zhruba půl hodiny cesty minibusem. Minibusy jezdí neustále od 8:00 hod. ráno do cca 22: hodiny do večera. Stačí stát při okraji cesty a na minibus mávnout. Zastaví v centru Kyrenie a ze stejného místa vás poté odvezou zpět do Lapty, kdy stačí říct jen název hotelu a minibus tam přistaví. Cena za jednu cestu 7 TL na osobu. Doporučujeme platit v lirách, v eurech se zaplatí víc.

V Kyrenii poté doporučujeme navštívit Kyrenia Castle, vstupné 2, 5 eura/os. (studenti mají ještě slevu). Z hradu jsou krásné vyhlídky a uvnitř expozice o životě na Kypru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel disponuje jak hotelovými pokoji, tak i bungalovy v zahradě. My byli ubytováni v bungalovu, na který si nemůžeme stěžovat. Ve spodní části byl obývací prostor se sedačkou, dvěma křesly a televizí (turecké programy, BBC). Disponoval také malou kuchyňkou s varnou konvicí a ledničkou. V patře potom ložnice s velkou manželskou postelí. Koupelna menší, do záchodů se nesmí splachovat toaletní papír, aby se neucpaly (je to ale všude napsané). Z obýváku přechod na terasu s posezením. Úklid koupelny a pokoje každý den v odpoledních hodinách.

Strava
Měli jsme zaplacenou polopenzi - snídaně formou švédských stolů, mnoho různých druhů sýrů, salámů, zeleniny, jogurtů apod. Z teplé kuchyně rýžový pudink, míchaná vajíčka, palačinky, opečené klobásky nebo teplá zelenina. Doporučuji také omelety, které jedna z kuchařek připravovala přímo na počkání. Ke snídani džus, čaj, a kávy z automatu.

Večeře opět formou švédských stolů. Výběr zeleniny, salátů, nakládané zeleniny, každý den polévka (doporučuji ochucovat citronem, lépe vynikne chuť). Na Kypru neznají hranolky a brambory připravují také jen zřídka. Přílohy ve formě rýže, teplé zeleniny, zapečených těstovin se smetanou. Z masa smažená ryba, grilované kuřecí kousky, masové kuličky aj. K večeři zdarma obyčejná voda, jiné pití za poplatek.

Bohužel nedoporučuji (ze zkušeností našich spolucestovatelů) v tomto hotelu all inclusive. Pool bar u bazénu nebyl za celou dobu naší dovolené vůbec otevřen, odpolední snacky tak hosté s all inclusive vůbec nedostali. Oběd byl u nich řešen formou výběru ala carte v hotelové restauraci (na celý hotel bylo takových lidí pouze 8). Číšníci byli velmi velmi pomalí, na všechno se strašně dlouho čekalo - na obědy i přes 1, 5 hodiny. Proto doporučuji cokoli objednávat přímo u baru v restauraci a rovnou i tam na to i počkat, celý proces obsluhy se tím neskutečně urychlí.

Velká pomalost a loudavost číšníků se projevovala i při snídaních a večeřích. Často se nám stalo, že jsme přišli do restaurace a všechny stoly byly obskládány špinavým nádobím, nebylo si ani kam sednout. Po upozornění nám místo ale připravili.

V okolí hotelu se nachází i pár restaurací, kam se dá dojít např. na oběd (cenově obědy ale vycházejí nejlépe v hotelové restauraci - přijímají platby ale jen v tureckých lirách). Asi 50 m od hotelu je také supermarket, kde se dá všechno nakoupit.

Nenajdete zde ale např. kopečkovou zmrzlinu, ani na pláži. Pouze balenou ze supermarketu.

Služby hotela
Hotelové služby jsme nijak zvlášť nevyužili, pouze jsme na recepci měnili eura na turecké liry ( 1 euro = cca 6 tureckých lir). Nedoporučujeme měnit velké množství lir, pouze ty, které využijete. My s nimi platili jen v hotelové restauraci, supermarketu a cestu minibusem z Lapty do Kyrenie (jedna cesta 7 TL/os., nebo 1,5 eura)

Pláž
Pláž hotelu pro nás byla největším zklamáním. Jednalo se o betonovou plochu, na které byly postaveny dřevěné "slunečníky". Kouskem sem zasahovala i písečná pláž, která však začínali kamínky a bez pot se zde být nedalo. Do moře se lezlo přes železné schůdky, plavat se dalo jen kousek od nich. Vlny narážely do kamenů na břehu, na dno se dosáhnout nedalo.

Na pláži byla i malá možnost vodních sportů (let padákem, projížďka na vodním skútru a na nějakém nafukovadle za skútrem.

Hotel zde nabízel pro all inclusive hosty také občerstvení na baru (pivo, voda).

Celkově byla ale pláž dost špinavá, plná poházených odpadků. Proto jsme ji příliš nevyužili.

Až poslední den pobytu jsme se dověděli, že by snad hotel měl disponovat svou vlastní písčitou pláží (2, 5 km od hotelu, doprava z hotelu prý dvakrát denně autobusem). O této skutečnosti nás delegát neinformoval a my ji pak již nezjišťovali, tak se radši poptejte.

Jestli máte ovšem koupání na pláži rádi, doporučujeme celodenní výlet na poloostrov Karpaz. Cesta z hotelu cca 3 hodiny, v dopoledních hodinách prohlídka kostela sv. Ondřeje, typického tureckého trhu (možnost nakoupení suvenýrů), města, kde žijí Turci a Řekové dohromady, oběd (výběr buď kuřecí špíz nebo ryba) a koupaní na Velké písečné pláži, kde mořské želvy kladou svá vajíčka. Zážitek! :) Cena všech fakultativních výletů se pohybovala od 35 - 50 eur.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Le Chateau Lambousa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6 Byli jsme moc spokojeni. Klidně bychom jeli znovu. Akorát příště větší pokoj :)

  • 3,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojeni. Klidně bychom jeli znovu. Akorát příště větší pokoj :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v Bungalovu. Pokoj byl čistý, každý den chodila uklízečka, takže tomu nemůžeme nic vytknout. A myslim, že každý druhý den ráno jsme měli na klice od dveří zavěšenou tašku s pitím.

Bohužel nás zklamala velikost bungalovu.

Měli jsme bungalov pro 2. Většinu místnosti zabírala postel, takže kufr bylo možné rozložit pouze na posteli. Koupelna byla taky malinkatá. Na záchod jsme museli chodit bokem, nebo couvat. Otáčet se tam moc nedalo.

Ale na přespání to stačilo - člověk stejně většinu času tráví u moře, nebo někde venku. Klimatizace byla funkční.

Strava
Strava byla vynikající. Krásně se tam o nás starali :-)

Služby hotela
Některým by mohlo vadit, že Allinclusiv bar je nejdál od resortu. Ale i tak se to dalo. My leželi skoro každý den u bazénu pro dospělé a když jsme chtěli něco k pití, tak jsme to vzali přes moře, bazén, tobogány a byli jsme tam :-)

Pláž
Přístup k pláži byl dobrý. Nebyl by den, kdybychom nenašli volné lehátka, a to v jakoukoliv hodinu.

Pláž byl krásně čistá, dokonce jsme i veděli, jak ji tam zametají.

Veronika Dubová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 veľmi pekný, veľký hotelový komplex, udržiavaný, naozaj sa starali až na tú smolu, že ubytovanie v hl.budove bolo vlastne vo vedlajšej a...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
veľmi pekný, veľký hotelový komplex, udržiavaný, naozaj sa starali až na tú smolu, že ubytovanie v hl.budove bolo vlastne vo vedlajšej a daleko, hore nad bungalovmi a all inclusive nápoje v jednom bare na konci komplexu a pláže, inak sa všetko platilo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izby denne upratané, čisté, pekné, objednane ubytovanie v hlavnej budove bola to však vedľajšia budova hore kopcom daleko, od nás ďalej bol už len koniec rezortu, ale sme sa fakt nachodili,

Strava
veľká klimatizovaná jedálen, strava bola rozmanitá, veľa druhov, aj pri veľkom počte ľudí sme nečakali v radoch, stôl bol upratany hneď, nápojde objednával čašník a aj ich doniesol, chutilo nám aj deťom, barov bolo viac no pre all inclusive bol len jeden bar ktory bol presne na opačnej strane jedálne, inde vám dali len vodu, zmrzlina sa platila,

Služby hotela
nám sa veľmi páčili slovenské animatorky, deťom ešte viac a rodičia si šli oddýchnuť do bazena 17r plus. bolo nám tam super, ešte keby tam nemusíme každý nápoj zaplatiť, tak isto sa platilo aj pri bazenoch v bare,

Pláž
pláž pekná, pozvoľný vstup, počas nášho pobytu boli často také čierne riasy, vačšinou poobede, inak more čisté, lehátka pohodlné, dali sa nájsť vždy počas dňa, pláž dlhá

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 16.7. - 26.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Senzační dovolená!!!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Senzační dovolená!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné. Sice jsem byli ubytovaní tak že jsem měli balkón přímo nad výdechy z klimatizace, takže byl horkem neobyvatelný, ve výsledku nám to ani nevadilo, rychle tam uschly plavky i ručníky a čas na balkóně jsme ani neměli potřebu trávit. U bazénu, moře, nebo baru to bylo mnohem lepší. Také jsem to díky prvnímu patru a umístění v místech nad recepcí, měli blízko k vodě i do jídelny a když bylo hodně lidí u výtahu, šli jsem jednoduše po schodech.

Strava
Jídla všude dostatek, musí si každý vybrat. Spoustu masa, příloh, zeleniny, ovoce, zákusků.

Služby hotela
Služby perfektní, všude milá obsluha. Zábava od animátorů byla snad nepřetržitá, mohl se zapojit kdo chtěl, nudou jsem rozhodně netrpěly. U všech bazénů i na pláži lehátka a slunečníky, místo jsem vždy našli. Jsou zde bazény pro ty nejmenší, potom pro větší děti a dospělé tobogány. Další dva bazény se nacházeli z druhé strany hotelu. Voda všude teplá a čistá. Ručníky nám na pokoji měnily každý den. Vodu v minibaru doplňovaly taky každý den.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná. Je zde nově vybudované molo kde je i bar. Když nám řekli kolik je v hotelu ubytovaných lidí, nechtěli jsem tomu věřit, nikde jsme to nepocítily, na pláži ani u bazénu, všude se to pěkně rozptýlilo.

Kateřina N., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolenou jsme si užili, žádný zásadní problém nenastal. Jsme spokojeni a zájezd bychom určitě doporučili, zejména pro rodiny s menšími...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili, žádný zásadní problém nenastal. Jsme spokojeni a zájezd bychom určitě doporučili, zejména pro rodiny s menšími dětmi nebo starší páry, kteří chtějí příjemný klidný pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je hned u pláže, zjevně postupně rekonstruhují všechny pokoje, ale i starší pokoje jsou OK. Každý den nám uklidili, vyměnili ručníky, popř. i ložní prádlo, pokud jsme chtěli.

Klimatizace byla trochu hlučnější. Večer otravovali komáři.

Malý i velký bazén jsou fajn. Neškodilo by nějaké menší hřiště pro děti a odstranit popelníky ze slunečníků bezprostředně u bazénu. Naštěstí poměrně často fouká.

Personál hotelu byl velmi milý a ochotný. Občas by neškodilo, kdyby některým hostům připomněli, že nejsou v hotelu sami a je třeba dodržovat některá pravidla... "Ručníkáři", co vstávají před šestou, aby zabrali místa hned u bazénu, jsou samozřejmě i tady. :-)

Každý druhý večer probíhal u baru nějaký program, ale končil před půlnocí a nebyl nějak dramaticky hlučný.

Strava
Jídlo bylo výborné, pestré, všeho dostatek, i když jsme nebyli mezi prvními strávníky. I lehčí obědy jsme si dávali u baru, pokud jsme nevyráželi na výlet. Nápoje a zrmzliny jsou dražší než v ochodě kousek od hotelu. Neškodilo by více druhů čerstvého ovoce.

Služby hotela
Využívali jsme malý i velký bazén a moře. Jinak nic.

Pláž
Pláž je asi 50m od hotelu, písčitá, velmi pozvolný vstup do moře, které je příjemně teplé. V moři jsou malé rybičky a na kamenech malí krabi. Pro malé děti ideální zábava.

Pláž je malá, ale není přeplněná. Lehátka a slunečky jsou, na rozdíl od těch u bazénů a na louce (obojí v těsné blízkosti), placené. Na pláži jsou sice koše, ale někteří hosté mají bohužel problém donést odpadky až do nich...

Kousek dál do moře je možné skákání a šnorchlování. Hned vedle hotelu je hodně využívaná škola potápění pro začátečníky.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Výborné počasí,pláže,jídlo. Jen nějaké sportovní vyžití žádné-potápění, vodní skůtr, absence adrenalinových sportů-ačkoliv byly uvedeny v...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné počasí,pláže,jídlo. Jen nějaké sportovní vyžití žádné-potápění, vodní skůtr, absence adrenalinových sportů-ačkoliv byly uvedeny v popisu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na 5-ti hvězdičkový hotel velice podprůměrné-pokoj,bungalov,špinavý,rozbite wc,sprcha-i přes ohlášeni-nikdo nepřišel opravit,žádná wifi.

Strava
Výborná

Pláž
Ostré předměty v písku i přes intenzivní úklid,moře čisté,lehátka ok-dostatečné množství

Petr M., 21.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)