Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezké pokoje, prostorné, čisté, krásný velky balkon, denně ukizeno.

Strava
Polopenze formou švédského stolu a každý si vybral co mu chutná, byli jsme spokojeni.

Služby hotela
Roznaseli nápoje až na pokoj nebo k bazénu, krásný a čistý bazén jsme také využili.

Pláž
Malá a mohla by se vice udržovat. Také zbourany stary hotel kazil dojem při pohledu z pláže to by se mělo zlepsit, jinak moře bylo krásné, teplé a čisté, na koupani i plavani a potápění moc hezké.

Radka H., 07.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená za rozumnou cenu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená za rozumnou cenu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný hotel, neplatil jsem příplatek za dvoulužkový pokoj

Strava
široký výběr kvylitních pokrmů

Služby hotela
jsem spokojený byl, bar plný, každž den čistý ručníky a povlečení

Pláž
Hotelová pláž , hrubší písek, voda čistá, vlny v normě

Dušan Hanák, 04.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Odubytovanie bolo najhorsie ake som kedy zazil, oznackovali si nas Posledny den “ako psov” aby sme nemohli uz vyuzivat all inclusiv,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Odubytovanie bolo najhorsie ake som kedy zazil, oznackovali si nas Posledny den “ako psov” aby sme nemohli uz vyuzivat all inclusiv, napriek tomu ze sme leteli vecer o cca 23:00,cize ste mali byt cely den bez stravy, ovsem ak ste si ju nezaplatili.

Takze taky skvely bombonik na zaver, a to platilo len pre klientov exim tour, co ma dost zamrzelo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pohode

Strava
Chutna

Služby hotela
Katastrofa, hlavne pri prichode a odchode uz ani nevravim

Pláž
Super

Marian V., 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 8.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 2,6 Varujeme všechny zájemce o hotel Acapulco Beach Resort v Kyrenii na Severním Kypru. Přes cestu od hotelu je jeden z největších muničních...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Varujeme všechny zájemce o hotel Acapulco Beach Resort v Kyrenii na Severním Kypru. Přes cestu od hotelu je jeden z největších muničních skladů, který nám CK zatajila a který vybuchl zrovna, když jsme tam byli s přítelem a známými v září 2019. Šlo nám o život, pokoj byl totálně zdemolovaný a my jsme museli utéct v pyžamu za skálu na pláž. Bylo tam hodně zraněných. CK , to ale hodnotí tak, že to je v pořádku a odmítá jakoukoli zodpovědnost a náhradu.

CK je velmi neseriózní, cítíme povinnost varovat ostatní!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrné, neodpovídá 5*.

Strava
Dobrá.

Služby hotela
Velmi slabé.

Pláž
Pěkná.

Anonym, 29.11.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenku hodnotíme ako veľmi dobrú, je tam väčší kľud ako v Turecku, ale to sme aj chceli, nieje tam hotel na hotely a pláž pekne široká...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku hodnotíme ako veľmi dobrú, je tam väčší kľud ako v Turecku, ale to sme aj chceli, nieje tam hotel na hotely a pláž pekne široká s pozvoľným vstupom vhodná pre deti a neplavcov Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby boli fantastické všetko nové voňavé, hotel je otvorený 2 sezónu izba 45 m2 a veľký balkón my sme mali nádherný výhľad na more a v kúpeľni sprchový kút a vaňa !!!

Strava
Strava bola super aj drinky + značkový alkohol , iba na večerách kapacitne nepostačovala hlavná jedáleň, asi preto že A La Carte boli furt prázdne kvôli cene 25€ na osobu !!!!????

Služby hotela
Služby boli fantastické každý makal na 100% niektorí barmani a barmanky nevedeli recept drinkov :-)

Pláž
Pláž super jemný piesok a povoľný vstup každý deň uprataná a hlavne vždy čisté lehátka, stolíky a Super Mólo s Barom + lehátka a slnečníka cca pre 200 ľudí TOP !!!

Anonym, 15.11.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 13.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 8,2 K dovolené nemáme žádných konkrétních připomínek, jen nás mrzí opět odletové a příletové časy, kdy trávíme na dovolené cca 6,5 dne a ne...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
K dovolené nemáme žádných konkrétních připomínek, jen nás mrzí opět odletové a příletové časy, kdy trávíme na dovolené cca 6,5 dne a ne Vami inzerovaných a nabízených 8dni. Také bychom rádi využili služeb přímého letu (pokud budou v nabídce), kdy je především zachovány zakoupené dny pobytu. :) Jinak hotel, služby pláž, výlety, dětské vyžití OK

Cena přijatelná oproti jiným destinacim. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za nás nám pokoj pro odpočinek bohatě stačil. Byl každý den celkově uklizen a čistý letos byl hned nad jídelnou, situovaný k bazénu a zeleni, za nás OK bez výhrad.

Strava
Ke stravě není žádná vítka. Vše bylo neustále doplňováno jen bychom uvítali více druhů ovoce ne jen dva druhy melouna. Jinak ???? jídlo ve větším výběru jak pro dospělé, tak i pro menší děti.

Služby hotela
Obsluha vstřícná a milá. Jelikož jsme na Kypru byli již po druhé využili jsme služeb delegátky Sylvy,, která nám vždy dobře poradila a zjistila, co jsme potřebovali.

Pláž
Pláž nebyla sice u hotelu, ale zajištění dopravy na pláž byla dobře organizovaná několikrát v průběhu dne a to vždy přispůsobení času oběda. Pláž čistá, obsluha OK a uvítali jsme i možnost vodních sportů (zážitků).

Dita H., 14.11.2019, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Riverside Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vysoká úroveň ubytování i služeb. Skvělé dětské hřiště a aquapark. Jedná se o nový resort. Jedninou nevýhodu vidím pro klienty, kteří by...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vysoká úroveň ubytování i služeb. Skvělé dětské hřiště a aquapark. Jedná se o nový resort. Jedninou nevýhodu vidím pro klienty, kteří by se rádi procházeli po okolí či ve městě po kavárnách apod. Vzhledem ke vzdálenosti a umístnění je toto obtížné. pro klienty, kteří chtěj vysoký standard ubytování a služeb na jednom místě a neplánují opustit resort mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásná prostorné a velmi dobře vybavené pokoje.

Strava
Strava chutná pestrá ve velkém množství. Zde je pouze smutné že někteří klienti (především z východních zemí) si naloží neuvěřitelné množství jídla, které nesní a obsluha pak vše vyhazuje. Jídla je však tolik, že nechybí.

Služby hotela
Moderní čistý hotel s krásnými pokoji i oddělenými domky. Vlastní aquapark, dětské hřiště a velký bazén.

Pláž
Čistá písčitá, ne příliš vhodná ke šnorchlování.

Jana M., 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená dobrá, ale pobyt byl pouze šest, anebo šest a půl dne. Takže platíte stravu na osm dní, ale výsledek je ve prospěch CK.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dobrá, ale pobyt byl pouze šest, anebo šest a půl dne. Takže platíte stravu na osm dní, ale výsledek je ve prospěch CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní, bez problémů.

Strava
Standardní, bez problémů.

Služby hotela
Standardní, bez problémů.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písčitá, čistá. Slunečníky a lehátka zdarma, plážové osušky se vydávají na hotelové recepci - zdarma. Moře je čisté a dost daleko od břehu mělké. Není to šnorchování.

Jan P., 09.11.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 dobrý

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
uklizeno ,starší vybavení, s kuchynkou

Strava
výběr předkrmů dostatečný, zelenina, polévky, několik druhů masa, občas ryby, kyperské speciality, vše chutné

Služby hotela
mapy okolí na recepci, dobré autobusové spojení veřejnou autobusovou dopravou od hotelu do okolí, jinak jsme nevyužívali

Pláž
pláž písčitá, čistá, lehátka za poplatek, možnost šnorchlování, v docházkovém okolí rozmanité skalnaté pobřeží, mořské jeskyně, vrak lodi, pěkné výhledy

Anonym, 09.11.2019, Dátum pobytu: 28.10. - 4.11.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel je nový a luxusní, v okolí nic není. Pokud chcete trávit čas pouze v resortu je to ideální, pro vlastní výlety (večer pěsky do...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je nový a luxusní, v okolí nic není. Pokud chcete trávit čas pouze v resortu je to ideální, pro vlastní výlety (večer pěsky do městečka nebo po pobřeží) to není. Byli jsme na dvou výletech od cestovní kanceláře, z jednoho jsme byli nadšení - hlavní město ostrova a u druhého na Karpaz - národní park, jsme byli rozpačití, protože cestou nás vysadili 3x na tržnicích na nákupy, ačkoli jsme jeli do národního parku a ne za nákupem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, personál ochotný - občas jsme bojovali s jejich angličtinou, ale domluvili jsme se vždycky. Jediná vada byla klimatizace zapnutá v hotelu asi na 20 stupňů, když venku bylo přes 30.

Strava
Strava byla rozmanitá, velice chutná. Každý večer byl kromě bufetu orientován nějakou kuchyní, takže se nevybíralo pokaždé ze stejného jídla.

Služby hotela
Hotel nabízí restaurace ala karte za poplatek, různé akce celý den - joga, pilates, atd..

Pláž
Plaž je navezená pískem, ale občas narazíte na kameny/skálu - boty do vody jsou asi vhodné. Voda je velmi teplá a příjemné vlny. Ve vodě jsou ale malé rybičky, které mají tendenci vás okusovat.

Hana H., 08.11.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)