Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Úplná spokojenost,doporučuji zájemcům.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úplná spokojenost,doporučuji zájemcům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi dobré,čistota,pokojový servis spolehlivý.

Strava
Bez připomínek, zcela dostačující v množství i kvalitě.

Služby hotela
Nepotřebovali jsme nadstandartní služby, se vším byla spokojenost.

Pláž
Pláž čistá,vstup dobrý,nemáme připomínek.

Zdeněk Skařupa Mudr., 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Adams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla naprosto skvělá, personál byl fantastický a strašně milý. Máme v plánu se na toto místo vrátit, jelikož splnilo naše...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto skvělá, personál byl fantastický a strašně milý. Máme v plánu se na toto místo vrátit, jelikož splnilo naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo taky skvělé, ze začátku jsme si musely zvyknout na jejich matrace, ale bylo to tam super. Co by mohlo v apartmánech být je např. varná konvice, kterou jsme na pokoji neměly, ale dalo se to vymyslet jinak.

Ale takhle celkově ubytování bylo super s výhledem na moře.

Strava
Strava byla úžasná, obrovská nabídka jídla, od snídaně, oběda i večeře. Velká rozmanitost, od všeho bylo něco. Ochutnaly jsme jejich speciality, mořské plody a ryby na denním menu. Bohatá nabídka dezertů a zákusků, ovoce, zeleniny. Co se týče jídla, tak jsme během toho týdne opravdu nestrádaly.

Kuchaři si dali opravdu záležet a byli strašně super a milí.

Služby hotela
Celkový dojem z hotelu? Naprosto úžasný, cestou z letiště jsme nevěděly, kde jedeme, jelikož to byla delší cesta, tak jsme si říkaly, kde jedeme. Ale po příjezdu na parkoviště hotelu, waaau. Hotel odpovídal našim požadavkům a splnil veškeré očekávání. Hotel je situován v klidnější části Kypru, mezi horami a mořem. Takže klidnější oblast, která nám naprosto vyhovovala.

K hotelu nemáme žádné výtky apod., protože to byl opravdu skvělý týden strávený se skvělými lidmi. Ostatní hosté, se kterými jsme se seznámily jezdí na toto místo opakovaně X let a víme proč, jelikož je to tam naprosto úžasné. Personál je na vás strašně milý, snaží se Vám ve všem vyhovět. Takže to bylo naprosto božííííí a jen doporučíme dál!!!!!!!!!!

Jediné, co nás překvapilo a trochu zarazilo bylo, že v rámci all inclusive nebyly v ceně míchané nápoje, což byla trochu škoda, jelikož to je přesně to, co si dáte na lehátku u bazénu a vychutnáváte si to volno, kdy vypnete.

Takže co by se mohlo změnit, je rozšířit nabídku míchaných nápojů, kterou bych v rámci all inclusive dávala hostům v ceně tohoto.

Pláž
Hotel je situován od pláže trochu dál. Ale není to nic hrozného, za 10 minut ležíte na pláži. Dostupnost na pláž je trochu složitější, jde se tam přes pole menší a takovou cestičkou, mezi stromy. Ale jak říkám, po čase si na to zvykneme. Jako ten přístup bych trochu možná zlepšila, ale možná není ani jak.

Jinak pláže takhle byly čisté, dostupnost kabinek na převlékání, sprch či jen takových kohoutků na umytí nohou. Pláž je podél celého města Latchi, takže si můžete vybrat, kde zrovna ulehnete. Ale v našem termínu dovolené bylo možností spousta, klidné období, takže jste si to na pláži fakt užili. A to moře?? Luxuuus, v životě jsem neviděla krásnější moře :-))))))

Simona Řízková, 20.10.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Akamanthea Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Hotel sotva dosahuje tří hvězd. Jídlo strašné. Vybavení pokoje je staré a opotřebované. Hotelový bazén s lehátky a barem je super. Krásná...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel sotva dosahuje tří hvězd. Jídlo strašné. Vybavení pokoje je staré a opotřebované. Hotelový bazén s lehátky a barem je super. Krásná pláž Nissi beach je kousek od hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel sotva dosahuje tří hvězd. V pokoji jsme měli dvě malé postele které se rozjížděli při jakémkoliv pohybu. Ráno a večer neteče teplá voda a řešení neexistuje. Na recepci tvrdí že s tím něco udělají, ale ani při opakované stížnosti nedošlo k žádné změně. Nábytek, povlečení a ručníky všechno je velmi staré, opotřebované a oprané. V pokoji byli mravenci především v koupelně.

Strava
Kvalita jídla je velmi nízká. Veškeré jídlo je to nejlevnější co se dá sehnat. Na snídani není ani máslo ale jen margarín. Pečivo jen toustový chléb nebo den stará houska atd.

Služby hotela
U hotelu je krásný bazén s lehátky a slunečníky. Na recepci dostanete ručník pro každého. Pokud si zažádáte na recepci tak můžete mít na pokoji varnou konvici.

Pláž
Pláž je dobře dostupná pár minut pěšky od hotelu

Anonym, 19.10.2021, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Christofinia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super čisté,bez připomínek

Strava
Bezvadná,pestrá

Služby hotela
Všichni milí a vstřícní

Pláž
Krásná,čistá

Bohuslava Lemonová, 18.10.2021, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Tsokkos Paradise Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Pěkný hotel, prijemna obsluha. Celkove jsme byli spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel, prijemna obsluha. Celkove jsme byli spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, ucelne zařízený.

Strava
Dobře upravené jidlio, velky výběr a velice mila obsluha.

Pláž
Pláž opravdu blízko, trochu menší ale relativne čistá. Kousek od pláže moc hezky kostel.

Dagmar E., 08.10.2021, Dátum pobytu: 1.10. - 5.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Narcissos Waterpark Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,6 Vybraný hotel splnil naše očakávania. Situovaný priamo na piesočnej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Medzi hotelom a plážou vybudované...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vybraný hotel splnil naše očakávania. Situovaný priamo na piesočnej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Medzi hotelom a plážou vybudované dlhé korzo na prechádzky či beh popri mori na obe strany. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba kategórie štandard je priestranná, klimatizovaná, služba každý deň upratovala a umývala zem. Bez výhrad.

Strava
Strava pestrá, široký výber bufetových stolov na raňajky, obed aj večeru. Väčšinou tematický deň, zameraný na určitú kuchyňu. Bohaté na zeleninu ovocie, lokálne produkty (olivy, dezerty ..) Obsluha na vysokej úrovni.

Služby hotela
Recepcia zodpovedala akékoľvek otázky. Služby ako sú popísané v opise hotel. Uteráky na lehátka je možné vymeniť každý 3.deň.

Pláž
Pláž piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, verejná, lehátka za poplatok. Voda priezračná. Krásny podmorský svet, farebné rybičky, odporúčame šnorchlovanie. Prístup na pláž priamo z hotela, lehátka hotelové pár metrov od vody.

Natália Brezovská, 07.10.2021, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Vrissiana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel moderní,čistý,příjemný personál.Hotel s pěknou zahradou v blízkosti pláže.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel moderní,čistý,příjemný personál.Hotel s pěknou zahradou v blízkosti pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel jsme měli smůlu,že nám byl přidělen pokoj s balkónem do prostoru kde byla budova zásobování,sklady hotelu a kuchyň,takže zde již časně ráno začínal hluk automobilů přivážejících zásoby,házely se zde do kontejnerů prázdné skleněné lahve od vypitého alkoholu z hotelu,což dělalo poměrně velký hluk.Nejhorší však byla diskotéka v blízkém okolí hotelu,která končila každý den ve 2 hod.ráno.Chápeme,že toto hotel nemohl ovlivnit.Byla naše chyba,že jsme se nepokusili pokoj vyměnit.

Strava
pestrá,dostačující

Služby hotela
vynikající

Pláž
U hotelu pěkná zahrada,každý pokoj měl na celou dobu zarezervovaný svůj slunečník a lehátko.Na pláž se přešlo jen malý kousek.Moře nádherně čisté ,teplé.

Karel Škoda, 06.10.2021, Dátum pobytu: 23.9. - 3.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Sunrise Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel, byli jsem již potřetí a velmi spokojeni. Možná jen doba Covidová donutila k lehkému šetření (menší výběr jídel, omezení...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, byli jsem již potřetí a velmi spokojeni. Možná jen doba Covidová donutila k lehkému šetření (menší výběr jídel, omezení některých stravovacích míst), což je ale na druhou stranu pochopitelné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování tentokrát v hlavní budově, holiday village byla zavřená, vše ok, pokoje větší a vybavenější než mimo hlavní budovu.

Strava
Vše ok, jen menší výběr než v době předcovidové a omezená některá stravovací místa a bary.

Služby hotela
Nevyužívali jsme

Pláž
Krásná, čistá, písčitá, pozvolný vstup do moře, spousty lehátek, plážový bar.

Radka S., 05.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Uvedený hotel stojí za to se v něm ubytovat po dobu dovolené

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Uvedený hotel stojí za to se v něm ubytovat po dobu dovolené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné. Problém byl s koupelnou, protože i přes zavřené dveře ve sprchovém koutu někudy tekla do zbytku koupelny a pod WC voda. nevím kudy, ale vždy způsobila ve zbytku koupelny lehkou potopu, kterou jsme museli likvidovat.

Dále jsem měl představu naplněné lednice jako minibaru, ale bylo v ní pouze to, co jsme si do ní dali sami.

Strava
Strava byla dobrá, chutná, velice často ryby. Při večeřích u grilu byly podávány sušší typy mas, ze kterých bylo řezáno - krůtí prsa, celá vepřová pečeně. Někomu to samozřejmě chutná, ale já mám raději masa šťavnatější.

Je ale pravda, že zbytek všech pokrmů byl výborný a každý si určitě z pestré nabídky vybere.

Jak snídaňová jídelna, tak restaurace na obědy a večeře byly pěkné a obsluha byla perfektní.

Služby hotela
Animátorské služby byly slabší. Jinak hotel nabízí i wellness služby na úrovni a v krásném prostředí.

Bazény dva, krásné velice dostačující.

Pláž
U hotelu pláž kamenitá (sopečné vyvřeliny) - voda čistá a průzračná, při šnorchlování ryb minimálně.

Písečná pláž 30 m od hotelu bokem - krásná a relativně čistá. na zemi mnoho nedopalků v písku. Nikoho jsem to neviděl nikdy uklízet. Voda byla čistá, jako při písečné pláži. Příjemný pozvolný vstup do vody.

Na pláži se platí jak za lehátka, tak za slunečník, je veřejná, ale poloprázdná - vždy bylo dostatečné množství míst.

Igor Kovács, 05.10.2021, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

22 fotografií

Celkom: 9,2 Úžadná dovolená. Můžeme jen a pouze doporučit!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžadná dovolená. Můžeme jen a pouze doporučit! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásný, slunný a každý den čistý. Šlo vidět, že paní uklizečky si dali záležet. Ručníky byly každý den také čisté.

Strava
Strava byla úžasná, každý den jsme se do plna najedli. Jen snídaně byla každý den stejná, ale na druhou stranu, na snídani se nedá nic moc obměňovat. Jinak obědy i večeře luxusní, dezerty stejně tak svělě, jak vypadaly, tak též chutnaly.

Služby hotela
Dostačující.

Pláž
Na pláži jsme si museli platit lehátka, což ale bylo v popisku zájezdu, takže jsme s tím počítali.

K pláži bychom vytkli, že byla plná nedopalků, což nám bylo jako nekuřákům velmi nepříjemné.

Jinak pláž byla písčitá a pěkná.

Nikola Vávrová, 04.10.2021, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)