Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš hezké pláži není nic pro nás. Navštívili jsme zříceninu Heraklion, Girne, Nikosii a ostrov s oslíky. Všechna místa báječná. Také jsme byli na želví pláži. Hotel nám stačil, nejsme nároční. Hlady jsme taky neumřeli, vždy jsme si něco našli, co nám chutnalo, jen nám hodně chybělo ovoce a ryby. Ovoce jsme si proto sami kupovali. Nadšení jsme byli s kočiček, které jsou po celém hotelu. Každý večer jsme se s nimi u karet mazlili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, stejně člověk tráví svůj čas venku. Kladně hodnotím lednici, kde si nechávali vychladit vodu a tady varnou konvici a klimatizaci. Sprcha byla jenom hodně slabá a při nastěhování nebyl vynesený koš (kam se hází i použitý toaletní papír). Nicméně jsme to nahlásili a vše ok.

Strava
Průměrná. Vše se hodně opakovalo a člověk si musel najít co mu chutnalo a co ne. Moc mi chybělo ovoce, které na dovolené u moře očekávám a taky nějaké ryby. Jejich mleté maso nám nechutnalo, hodně smrdělo. Ale zase jejich saláty, polévky nebo palačinky byly výborné. :-)

Služby hotela
Nic moc jsme nevyužívali, jen večer bylo dost mrtvo, takže nebýt dalšího páru, se kterým jsme hráli karty, byla by nuda.

Pláž
Pláž u hotelu byla na první dojem velkým zklamáním....všude hrozně moc chaluh, smradu a odpadků (které jsou teda bohužel na Kypru úplně všude). Pláž hodně přelidněná. Čas jsme tam pak moc netrávili a raději jezdili po ostrově na jiná místa. Když byly velké vlny, na vyblbnutí to bylo fajn, ale jinak za nás nic moc.

Markéta V., 15.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Absolutně dle představ. Velmi příjemný hotel a letovisko.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutně dle představ. Velmi příjemný hotel a letovisko. Zobraziť celú recenziu

Michaela S., 06.01.2020, Dátum pobytu: 27.12.2019 - 3.1.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Recenze ✓ minimum Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Recenze

✓ minimum

Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si hlavu nelámou, ze sedmi dnů pobytu 2 dny neuklízeli vůbec, ručníky vyměněny pouze jednou. Vzhledem k tomu, že toaletní papír po vykonání potřeby dáváte do koše u toalety, očekávali jsme aspoň vynášení jednou za den. Ve sprše šváby. Stravování v rámci full servisu, který nabízí CK naprosto příšerné, snídaně stále stejné, výběr jídel při večeři pomleté zbytky z několika dnů. Polévky působily poslévané rovněž ze všeho možného. Personál je velmi milý a vstřícný, ale asi to nezachrání. Platili jsme povinný vánoční příplatek, bohužel nevíme za co. Žádný večerní program, jen karaoke, kde excelovali ruští hosté. Delegát, ukrajinské národnosti mluvící anglicky, nás přivítal první den a pak už se o nás nestaral. Informace o odjezdu a odletu jsme si museli zjistit. Pokud bychom jeli čistě jen na vánoční pobyt, ukousali se v hotelu nudou. Okolí pěkné na procházky a výlety, když si půjčíte auto, máte o zábavu postaráno a můžete projet celé pobřeží, navštívit města, historické památky a poznat i něco ze života lidí na Kypru včetně gastronomie. Určitě nedoporučujeme cestovat s CK ....., zavazadlo jen 10kg, váhy se nesčítají. V létě u hotelu žádná pláž, nejbližší pěšky daleko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány průměr, neudržované

Strava
Rozhodně je co zlepšovat. Snídaně každý den stejné, nápoje : studená voda z automatu, která je silně cítit chemií, přechlazený pomerančový a jablečný nápoj (umělá náhražka), čaj pouze černý, hnusná káva z automatu, velký výběr salátů, jinak bída. Ze sladkého jen dva druhy nějaké buchty na plechu a pak omezený výběr ovoce. Večeře zbytky od oběda pomleté do masové směsi.

Služby hotela
Téměř žádné, krom studeného vnitřního bazénu a předražené masáže

Pláž
Žádná

Anonym, 03.01.2020, Dátum pobytu: 24.12. - 30.12.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Panthea Holiday Village Water Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné , přímo u bazénu

Strava
Jídlo pestré, každý si vybral

Služby hotela
Na úrovni, spokojenost

Pláž
Kousek od hotelu, moře teplé, dvě dlouhá mola - procházky večer úžasné, velký rozsáhlý areál

Olga G., 03.01.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená si mi moc líbila, mám krásné zážitky. Byla jsem u moře jen 3x v životě, tak nemám tolik srovnání, ale přesto tuto dovolenou...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená si mi moc líbila, mám krásné zážitky. Byla jsem u moře jen 3x v životě, tak nemám tolik srovnání, ale přesto tuto dovolenou hodnotím velice pozitivně. A hlavně - všichni mluví anglicky!! Letovisko Protaras je celkově menší než Agia Napa nebo Limassol, ale je moc hezké. Půjčili jsme si na 2 dny auto a za 1 den dojeli skoro až na druhý konec Kypru a zpět, což je úžasné (moc zastávek jsme neměli, ale i tak jsme toho viděli dost). Doporučuji Afroditinu pláž - Petra tou Roumiou, most lásky v Ayia Napa, antický amfiteátr Kourion s ruinami římských osad a mozaikami. Krásné je také hl. město Nicosia, především staré město. Spousta obchodů a obchůdků se suvenýry (koupila jsem si "pythagorův pohár" - zajímavá věcička), krásná stará architektura a spousta květin a keřů, kostel Faneromeni, atd. Určitě jsme museli přejít vojáky hlídaným přechodem do Turecké Severokyperské republiky, odtud je pár kroků k mešitě Selimiye (původně byzantská katedrála) a hlavně jsme tu narazili na úžasnou restauraci Bibliotheque, což bylo jako zjevení, které jsme nečekali. Nádherný interiér, moc dobré jídlo, krásná atmosféra (a samozřejmě všudypřítomní kočičáci, čekající na zbytky:) Na závěr se omlouvám za tento "román" a také prosím všechny - nechoďte do rozbouřeného moře! Když jsem viděla, jak na pláži marně oživují pána, který šel do velkých vln s ploutvemi a šnorchlem, tak to nestojí za to!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel moderní, čistý, příjemný personál. Na pokoji mini lednička zabudovaná velká skříň, krásná koupelna s vanou, TV, varná konvice s hrníčky (čaje a káva), ticho, jen občas byli slyšet hosté na chodbě (děti:). Klimatizace super!!!

Strava
Polopenze byla fajn, výběr byl dostačující (např. pečený bůček, lasagne, špagety, falafel, houbový stroganof, různé zeleninové saláty, omáčky, každý den 1 polévka), jen je škoda, že z ovoce byly jen pomeranče a jablka a banány, když jim tam všude rostou granátová jablka, fíky,... Dezerty byly každý den 2 druhy koláčů (moc dobré), pak jen želé.

Nápoje byly pouze u baru zvlášť a placené. Mohla tam být alespoň voda.

Služby hotela
Úklid a čisté ručníky každý den, super. Vlastní parkoviště (bezplatné), výtah, bazén přímo u hotelu, posilovna, sauna...

Pláž
Pláž moc pěkná, cca 50 metrů od hotelu, takže kousek, hlavní a největší část je písečná a na okrajích i skalnatá (doporučuji boty do vody:). Rybek tam byly málo, ale i tak jsem se trochu potápěla. Spoustu barů kolem pláže, zábavné šou, okružní plavby...je co vybírat.

Aneta Marousková, 18.12.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mandali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Protaras 5 fotografií

Celkom: 5 Celkově dobrá dovolená, ale jen díky tomu, že jsme měli půjčené auto. Bez auta by to byla jedna velká nuda a zklamání. Jezdili jsme na...

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dobrá dovolená, ale jen díky tomu, že jsme měli půjčené auto. Bez auta by to byla jedna velká nuda a zklamání. Jezdili jsme na pláž u Famagusty - je nádherná. Všude jemný písek a velmi pozvolný vstup do moře. Lehátko stojí 10 lir. DOPORUČUJI. Famagusta je pěkné staré město. Je tam víc prodavačů než turistů. Doporučuji zajít do cukrárny Petek. Za to, že předělali starý kostel na mešitu by zasloužili pár facek. Ruiny Salamis jsou taky pěkné. Byli jsme tam kolem páté odpoledne a skoro nikdo tam nebyl, takže jsme si to v klidu prohlédli. Poloostrov Karpaz je taky pěkný. Jízda až na konec poloostrova po tankodromu je zážitek. Jsou tam oslíci - vemte si pro ně mrkev. U kostela sv. Ondřeje jsou stánky s veteší a suvenýry. Dali jsme si tam k obědu bramborový placky. Zlatá pláž taky stojí za to - je obrovská s jemným pískem. Severní pobřeží je taky super - vede tam silnice až do Kyrénie. Z jedné strany hory a z druhé moře. Kyrénie je krásné staré město - doporučuji. Z Kyrénie jsme jeli přes hory do hlavního města, taky super. V Nicósii jsme šli přes hranice do řecké části. Tam je pěší zóna, kde jsou snad všechny známé oděvní značky a rychlé občerstvení jako McDonald, KFC atd. Super zážitek. Takže jak vidíte s autem je to celkem dobrá dovolená. Bez auta tam chcípnul pes. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je na VELMI klidném místě - zapadákov. Součástí hotelu je krásná botanická zahrada. Pokoje jsou prostorné, klimatizace i Wi-fi bez problému. Jsou tam dva bazény. Jeden velký a hluboký asi 2m, druhý mělký s tobogány - fungoval jen jeden a to občas. Nikde nejsou fronty. Měli jsme dojem, že je hotel poloprázdný. Celou dovolenou svítilo slunce.

Strava
Strava většinou zelenina na všechny způsoby. Masa hodně málo a ještě to nejlevnější - nepoživatelné. Zákusky jen obarvený cukr a puding. Pečivo jen gumová veka. Pití v pořádku cola, fanta, sprite, pivo, víno, vodka atd.

Služby hotela
Služby jsme žádné nevyužili.

Pláž
Pláž malá. Velké kameny blízko břehu. Všude nepořádek. Druhý den byla pláž plná řas, asi půl metru vysoká vrstva, kterou uklízeli jen účastníci zájezdu, aby se dostali k moři. Mimo hotelovou pláž jsou odpadky všude. Doporučuji přibalit do kufru vélké pytle na odpadky, abyste si uklidnili tam, kde budete ležet. Vemte si boty do vody, jsou tam rozbité lahve. Moře je teplé, ale občas k Vám připlave nějaký plast. Ryby jsem v moři neviděl.

Anonym, 14.12.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 7.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Crystal Rocks (agios Sergios)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 10 Příjemná dovolená v dobrém poměru cena/výkon.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená v dobrém poměru cena/výkon. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nově zařízené a čisté pokoje s příslušenstvím, minibar, trezor.

Strava
Bohatá a rozmanitá. Sortiment je doplňován.

Služby hotela
Pravidelní animační programy dle rozvrhu, lze si vybrat. Večerní show.

Pláž
Písčitá, pozvolný vstup do moře. Voda čistá. Přístup rovněž z dřevěného mola s lehátky a barem.

Jaroslava Žáková, 14.12.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Byla to klidná a odpočinková dovolená.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Byla to klidná a odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, čisto, každý den úklid. Akorát jsme měli zprvu problém s klimatizací, ale ta nám byla hned opravena a pak už nebyl problém. Hotel má celkem 4 budovy. My jsme byli ubytováni ve třetí budově, do které vede schodiště, takže výhoda dovolené - trénink při každé návštěvě pokoje :-D Do hlavní budovy prý ubytovávají převážně jen hráče kasína.

Strava
Strava naprosto v pořádku. Každý den jsme si vybrali. Všeho dostatek. Neustále jídlo doplňovali. Spokojenost.

Služby hotela
Žádné služby jsme tak nějak využít nepotřebovali.

Pláž
Pláž měla jedinou nevýhodu - žádný prostor pro procházky po pláži, ale lehátek u bazénu i moře dostatek, moře čisté...

Šárka R., 13.12.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Vuni Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezké pokoje, prostorné, čisté, krásný velky balkon, denně ukizeno.

Strava
Polopenze formou švédského stolu a každý si vybral co mu chutná, byli jsme spokojeni.

Služby hotela
Roznaseli nápoje až na pokoj nebo k bazénu, krásný a čistý bazén jsme také využili.

Pláž
Malá a mohla by se vice udržovat. Také zbourany stary hotel kazil dojem při pohledu z pláže to by se mělo zlepsit, jinak moře bylo krásné, teplé a čisté, na koupani i plavani a potápění moc hezké.

Radka H., 07.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená za rozumnou cenu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená za rozumnou cenu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný hotel, neplatil jsem příplatek za dvoulužkový pokoj

Strava
široký výběr kvylitních pokrmů

Služby hotela
jsem spokojený byl, bar plný, každž den čistý ručníky a povlečení

Pláž
Hotelová pláž , hrubší písek, voda čistá, vlny v normě

Dušan Hanák, 04.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)