Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Maximálna spokojnosť

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximálna spokojnosť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maximálna spokojnosť

Strava
Maximálna spokojnosť

Služby hotela
Maximálna spokojnosť

Pláž
Maximálna spokojnosť Pláž pesočnatá s postupným zostupom do mora. Slnečníky na pláži hotelové, bez poplatku, občerstvenie priamo na pláži.

Marianna Mihaľová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkovo vydarena dovolenka nie je co vytknut...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo vydarena dovolenka nie je co vytknut... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starsi hotel ale moderne rekonstruovany cize OK. Pekne izby s rychlou wifi. Izbu sme mali s vyhladom na more.

Strava
Strava chutna ale nebol taky vyber pravdepodobne kvoli nizsej obsadenosti hotela.

Služby hotela
Izby ciste a pravidelne upratovane

Pláž
Odporucam zobrat "topanky na kupanie" kedze plaze su kameniste... Voda chladna, ale osviezujuca kedze bolo horuco.

Milan, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Cena nezodpovedala kvalite

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Cena nezodpovedala kvalite Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V celku dobre,az na to,ze davali 1 flasu vody na izbu a to sme boli traja

Strava
Fajn,pestra

Služby hotela
O bodov,ziadne animacie,ziadna hudba,na plazi nikto,kto by vam poskytol lehatko,ked si vcas rano nedate osusku na lehatko,neskor ho ani nezozeniete. Kazdodenny problem s osuskami,vobec ich nemali. Dokonca bol den,ked sme ich nedostali. Svadba na hoteli pocas celeho vikendu,len sme sa tam vecer vsetci zrazali. Verejna plaz,otrasne. Od delegatky ziadne konkretne informacie ohladne Covidu a podmienok na Cypre.

Pláž
Obycajna,nicim zaujimava

Stanislava Molnárová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velice oceňuji služby hotelu a jejich ochotu při řešení různých dotazů a také vstřícnost. Jak sliboval popis, byla pláž opravdu velmi...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velice oceňuji služby hotelu a jejich ochotu při řešení různých dotazů a také vstřícnost. Jak sliboval popis, byla pláž opravdu velmi blízko v areálu, všechno upravené a také velmi ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, pěkné a uklizené.

Strava
Strava byla dobrá, vzhledem k situaci i celkem dostačující výběr. Od druhého dne jsme měli servírovanou stravu, ale personál byl milý a ochotný .

Služby hotela
Služby byly omezené.

Pláž
Pláž velmi blízko ubytování, částečně písek a kamínky. Nebyli tu skoro žádní lidé, většinou jsme se koupali sami. Moře ráno krásně čisté, odpoledne u břehu zakalené a plavaly v něm igelity. Šnorchlování žádné, moře bylo prázdné.

Radka Portelová, 21.07.2021, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Merit Cyprus Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Oddýchli sme si, aj keď nás otravovali covid opatrenia.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Oddýchli sme si, aj keď nás otravovali covid opatrenia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby boli super, mali sme výhľad na more.

Strava
Slabší štandard. Každý deň to iste. Morské plody vôbec, každý večer nejaká ryba, ale takú kúpime aj na Slovensku. Výborne dezerty.

Služby hotela
Obmedzene covidom. V rezorte bola len 1 reštaurácia a 1 bar.

Pláž
Trochu ďalej od hotela, ale krásna…. Čisté a teple more, nebola preplnená….

Lucia G., 19.07.2021, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel sme navštívili druhý krát a i ked sa ako všade vo svete soamatavaju z kirony , bolo užastne.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel sme navštívili druhý krát a i ked sa ako všade vo svete soamatavaju z kirony , bolo užastne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sklamalo ma ze sme chceli na poslednu chvíľu aj neterku a cestovná kancelaria nam ozmila, ze nemajú colnú izbu s dvoma pristelkami. Napriek tomu sme 2 pristelky na izbe mali a nebola využitá

Strava
Strava v St. Raphael je úplne užsstna. Splash bar pri bazéne a výborný stret food???? , nehovoriac o skvelej , príjemnej obsluhe. To je fakt úplne TOP

Služby hotela
Hotel sme navštívili 2 x a napriek tomu ze i oni boli v čase korony zatvorený 7 mesiacov, ich skvelí personal ostal z minulého roka a dokonca nás poznali i po mene????????.

Škoda len, ze jediná šmykľavka hotela bola pojazdná a nestihli ju opravit a taktiež pláž bola trochu viac zanedbaná oproti minulému roku. Tiež majú ako všade problém s nedostatkom personálu. … ni napriek tomu sme su dovolenku a relax užili.

Pláž
Nedostatok personálu. Plaz sa upratala len vecer alebo ráno a inak to bolo vsetko na klientoch. Malu trochu problém s nedostatkom plážových osušiek , ale posledné dva dni sme zaznamenali úplne nove sady osušiek takze mrnezment hotela všetky nedostatky hneď rieši.

Kristína B., 14.07.2021, Dátum pobytu: 1.7. - 11.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkově dovolená hodnocena jako velmi dobrá

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená hodnocena jako velmi dobrá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré

Strava
vynikající

Služby hotela
vynikající

Pláž
menší pláž s placenými lehátky a slunečníky 7,50eur 2 lehátka+slunečník

David Černý, 14.07.2021, Dátum pobytu: 4.7. - 11.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi pěkná dovolená, nádherné moře, nádherné pláže, krásné hory

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená, nádherné moře, nádherné pláže, krásné hory Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, velký pokoj, úklid každý den (nové ručníky), funkční klimatizace, krásný výhled

Strava
dostatečné množství, výborná kvalita,

Služby hotela
vše perfektní

Pláž
přístup na pláž cca 3 min. krásnou procházkou, nádherná čistá pláž i voda

Jaroslav Daniš, 12.07.2021, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolenka na oddych nabratie energie bola splnena az nad ocakavania.Ubyyovanie a strava nam vyhovovala bolo z coho vyberat.Cistota a...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka na oddych nabratie energie bola splnena az nad ocakavania.Ubyyovanie a strava nam vyhovovala bolo z coho vyberat.Cistota a poradok ako na hotely tak aj na plazi bola super. Chybalo mi viac fakultativnych vyletov pripadne aspon nejake doporucenie kam sa nasmerovat a spoznavat krasy tohto ostrova. Mestacilo mi ze mi niekto doprouci si pozicat auto a prejst pobrezie ktore nepoznam. Vyklad pocas vyletu plavbou bol strasne slaby ale zazitok tam bol.Doprorucujem pre rodinky s malymi detmi uplne v pohode pri plazi ako kupanie tak sportove zazitky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovania bolo chvalihodne.Popratane ako v kupelke tak na izbe.Snad to postelne by bolo vhodne aspon raz vymenit za tie dni. Inak spokojnost.

Strava
Strava bola rozmanita a chutna bolo z coho vyberat

Služby hotela
Sluzby hotela sme vyuziki pri ttezore ktori bol na izbe, skoda ze bol za poplatok to uz by mala byt samozrejmost ak je na izbe ze je v cene. Wifi ktore nam bolo ponuknute este pred odchodom ze je zadarmo bolo tak tiez spoplatnene ale ro nam nevadilo nevyuzili sme to aj tak, tenisove ihrisko nebolo v najlepsej kvalite tak sme ani neskusali a pingpongove vyuzitie sme ani nenasli len posilovnu ktora vyzerala ze tam 10 rokov nikto nebol smrad spina no des. Lehatka pri hoteli a bazen bolo udrziavane a ciste.

Pláž
Cesta na plaz bola minimalna boli sme blizko v hoteli po ceste sme nasli aj lekara keby trebalo, samotna plaz je cistucka ,more super ciste a konecne aj chladnejsie oproti ostatnym destinaciam co sme zatial navstivili. Na plazi sme vyuzili ci uz plavbu lodou na delfiny alebo rozne sportove aktivity.S plazou sme boli najviac spokojny aj ked za lehatka bol poplatok..

Jana B., 12.07.2021, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)