Recenzie hotelov
Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Na dovolenou jsme jeli relativně pozdě, až cca v polovině října a na dva týdny. Přesto bylo počasí výborné. Resort má hlavní budovu s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou jsme jeli relativně pozdě, až cca v polovině října a na dva týdny. Přesto bylo počasí výborné. Resort má hlavní budovu s pokoji a pak rodinné vily. Ty nebyly obsazené, jelikož byl závěr sezony. V hlavní budově bylo ubytování naopak většinu času vyprodané, protože se tam konali kongresy. To se na komfortu a službách nijak negativně neodrazilo, s jednou výjimkou, kdy bylo asi třikrát hodně lidí na obědě a večeři. Nicméně jako kompenzaci této "újmy" jsme dostali zdarma pozvání na večeři v placené restauraci dle našeho výběru, kde byla komornější atmosféra. Měli jsme objednané dva pokoje, nicméně po příjezdu se zjistilo, že nejsou vedle sebe a vyměnit je nešlo, vše bylo rezervováno kvůli kongresu. To byl problém, protože máme malé děti. Situace byla obratem vyřešena tak, že nás bez příplatku ubytovali v patrové rodinné vilce s vlastním velkým bazénem, takže jsme s "náhradním ubytováním" byli pochopitelně spokojení :). Na dovolené do resortů v Evropě jezdíme už x let (ne do resortů v zemích jako Egypt, Turecko, Tunisko a pod, kde je zpravidla nižší standard ubytování i služeb), takže můžeme relativně dobře srovnávat. Tento resort byl zatím nejlepší, který jsme navštívili. Zázemí a služby zcela bez chybičky, navíc je resort výborně projektován, vše je dobře uspořádáno a i když je veliký, tak je uživatelsky velmi příjemný a vše je výborně zorganizováno. Jídlo byla jediná "slabina" naší dovolené ... bylo totiž tak výborné a rozmanité, že se mu nedalo odolat, takže jsme podstatnou část pobytu strávili přejezení :). Každopádně největší dojem na nás zanechal personál. Od posledního technika, zahradníka, uklízečů, přes obsluhu v restauraci až po recepční, všichni byli nesmírně milí, vstřícní a ochotní a i díky tomu jsme s cítili velmi příjemně. Zobraziť celú recenziu

Ivana Al Khaled, 04.03.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 26.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (3)

Celkom: 9 Ač se jednalo o jiný hotel než jsme měli zaplacený byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách.Pokud bylo moře rozbouřené byla možnost...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ač se jednalo o jiný hotel než jsme měli zaplacený byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách.Pokud bylo moře rozbouřené byla možnost si vybrat z několika krásných bazénů v resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovu na klidném místě v resortu bylo velmi příjemné, čisté a upravené.

Strava
Strava formou polopenze byla velmi bohatá, rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Služby hotelu byly na perfektní a bez závad.

Pláž
Pláž u hotelu byla vždy upravená, osušky a lehátka zdarma, přístup do moře písek a pozvolný vstup.

Leo M., 03.03.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6 Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti hotela, oplati sa precestovat ostrov, je roznorody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny hotel s vonkajsim a vnutornym teplym bazenom, jedlo sa dalo vybrat tak aby chutilo, izbicky ciste s vyhladom na zapad slnka.

Strava
Strava neurazi, ale nic extra. Co hodnotime pozitivne je cerstva zelenina a ovocie, obcas aj dobre pripravene masko.

Služby hotela
celkom fajn, snazili sa vyjst v ustrety

Pláž
plaz je asi 10 min pesi po krasnej promenade, odtial je blizko aj nadherna Nissi beach. Promenada sa tiahne aj na opacny koniec k pristavu, po veceri je to prijemna prechadzka.

Jana Skrakova, 26.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Anmaria Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 vše v naprostém pořádku, velký hotel, v termínu po sezóně bez kapacitních problémů

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše v naprostém pořádku, velký hotel, v termínu po sezóně bez kapacitních problémů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zcela nové pokoje, čisté, dostupné

Strava
několik odbytových středisek s občerstvením, kapacita jídelny dostatečná, strava bez problémů, obvyklý středomořský výběr, množství zeleniny

Služby hotela
bez problému

Pláž
pláž čistá upravovaná, užší pás pobřeží, místa získaná dalšími terasami u moře a velkým molem s možností ležení, lehátka slunečníky zdarma,

Anonym, 24.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená. Vše bylo bezva až na možnosti využívání All inc... Obrovský resort a pití v ceně bylo k dostání jen na daných místech,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Vše bylo bezva až na možnosti využívání All inc... Obrovský resort a pití v ceně bylo k dostání jen na daných místech, takže se dooost nachodíte. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Preferujeme spíše ubytování v bungalovech než v hotelu. Náš bungalov byl sice hodně daleko od pláže a restaurací (dost do kopce), ale byl čistý, prostorný, krásný.

Strava
Strava byla úžasná. Byli jsme velice spokojeni (maso, ryby, čerstvé saláty, mnoho příloh, dokonalé dezerty...paráda).

Služby hotela
Nemohu posoudit, celou dovolenou jsme strávili "flákáním" u moře, bazénů, na barech :-D Jiné služby jsme nevyužívali..

Pláž
Pláž byla krásná, vybavená. Moře taky bezva...Byli jsme tu v polovině října a přesto zde bylo krásně teplo (i moře). Znovu bych se sem vrátila a to nejlépe v tomto pozdním termínu,...málo turistů, pláže i bazény poloprázdné..super!!!

Hana S., 22.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Příjemná a odpočinková dovolená, ideálně strávené vánoční svátky. Přátelské prostředí, umocněné pozitivními vztahy s řecky hovořícími...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná a odpočinková dovolená, ideálně strávené vánoční svátky. Přátelské prostředí, umocněné pozitivními vztahy s řecky hovořícími Kypřany. Dobré spojení místní autobusovou dopravou s dalšími lokalitami i během Vánoc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prakticky bez podstatných závad, čistota a úklid perfektní.

Strava
Pestrost a množství nadstandardní, bez závad.

Služby hotela
Odpovídající, dvě drobné závady ubytování odstraněny během desítek minut, požadavek na late check-off ochotně vyřízen.

Pláž
Pláž snadno dostupná, bohužel vzhledem k větrnému počasí, navzdory přijatelné teplotě vody i v prosinci, nebylo možno využít. Místní pláže v okolí hotelu vyhovují turisticky rovněž kvalitní trasou pro pěší, která je v délce několik kilometrů propojuje.

Bohumil Sajdl, 02.02.2020, Dátum pobytu: 24.12. - 31.12.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Akteon Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš hezké pláži není nic pro nás. Navštívili jsme zříceninu Heraklion, Girne, Nikosii a ostrov s oslíky. Všechna místa báječná. Také jsme byli na želví pláži. Hotel nám stačil, nejsme nároční. Hlady jsme taky neumřeli, vždy jsme si něco našli, co nám chutnalo, jen nám hodně chybělo ovoce a ryby. Ovoce jsme si proto sami kupovali. Nadšení jsme byli s kočiček, které jsou po celém hotelu. Každý večer jsme se s nimi u karet mazlili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, stejně člověk tráví svůj čas venku. Kladně hodnotím lednici, kde si nechávali vychladit vodu a tady varnou konvici a klimatizaci. Sprcha byla jenom hodně slabá a při nastěhování nebyl vynesený koš (kam se hází i použitý toaletní papír). Nicméně jsme to nahlásili a vše ok.

Strava
Průměrná. Vše se hodně opakovalo a člověk si musel najít co mu chutnalo a co ne. Moc mi chybělo ovoce, které na dovolené u moře očekávám a taky nějaké ryby. Jejich mleté maso nám nechutnalo, hodně smrdělo. Ale zase jejich saláty, polévky nebo palačinky byly výborné. :-)

Služby hotela
Nic moc jsme nevyužívali, jen večer bylo dost mrtvo, takže nebýt dalšího páru, se kterým jsme hráli karty, byla by nuda.

Pláž
Pláž u hotelu byla na první dojem velkým zklamáním....všude hrozně moc chaluh, smradu a odpadků (které jsou teda bohužel na Kypru úplně všude). Pláž hodně přelidněná. Čas jsme tam pak moc netrávili a raději jezdili po ostrově na jiná místa. Když byly velké vlny, na vyblbnutí to bylo fajn, ale jinak za nás nic moc.

Markéta V., 15.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 8,2 Absolutně dle představ. Velmi příjemný hotel a letovisko.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutně dle představ. Velmi příjemný hotel a letovisko. Zobraziť celú recenziu

Michaela S., 06.01.2020, Dátum pobytu: 27.12.2019 - 3.1.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Recenze ✓ minimum Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Recenze

✓ minimum

Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si hlavu nelámou, ze sedmi dnů pobytu 2 dny neuklízeli vůbec, ručníky vyměněny pouze jednou. Vzhledem k tomu, že toaletní papír po vykonání potřeby dáváte do koše u toalety, očekávali jsme aspoň vynášení jednou za den. Ve sprše šváby. Stravování v rámci full servisu, který nabízí CK naprosto příšerné, snídaně stále stejné, výběr jídel při večeři pomleté zbytky z několika dnů. Polévky působily poslévané rovněž ze všeho možného. Personál je velmi milý a vstřícný, ale asi to nezachrání. Platili jsme povinný vánoční příplatek, bohužel nevíme za co. Žádný večerní program, jen karaoke, kde excelovali ruští hosté. Delegát, ukrajinské národnosti mluvící anglicky, nás přivítal první den a pak už se o nás nestaral. Informace o odjezdu a odletu jsme si museli zjistit. Pokud bychom jeli čistě jen na vánoční pobyt, ukousali se v hotelu nudou. Okolí pěkné na procházky a výlety, když si půjčíte auto, máte o zábavu postaráno a můžete projet celé pobřeží, navštívit města, historické památky a poznat i něco ze života lidí na Kypru včetně gastronomie. Určitě nedoporučujeme cestovat s CK ....., zavazadlo jen 10kg, váhy se nesčítají. V létě u hotelu žádná pláž, nejbližší pěšky daleko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány průměr, neudržované

Strava
Rozhodně je co zlepšovat. Snídaně každý den stejné, nápoje : studená voda z automatu, která je silně cítit chemií, přechlazený pomerančový a jablečný nápoj (umělá náhražka), čaj pouze černý, hnusná káva z automatu, velký výběr salátů, jinak bída. Ze sladkého jen dva druhy nějaké buchty na plechu a pak omezený výběr ovoce. Večeře zbytky od oběda pomleté do masové směsi.

Služby hotela
Téměř žádné, krom studeného vnitřního bazénu a předražené masáže

Pláž
Žádná

Anonym, 03.01.2020, Dátum pobytu: 24.12. - 30.12.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Panthea Holiday Village Water Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné , přímo u bazénu

Strava
Jídlo pestré, každý si vybral

Služby hotela
Na úrovni, spokojenost

Pláž
Kousek od hotelu, moře teplé, dvě dlouhá mola - procházky večer úžasné, velký rozsáhlý areál

Olga G., 03.01.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)