Recenzie hotelov
Ayia Napa - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Výborná dovolenka vo vynikajúcej destinácii. určite sa sem vrátime!!!

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka vo vynikajúcej destinácii. určite sa sem vrátime!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie dobré, zodpovedá 4 hviezdičkovému hotelu. Jedine čo možem vytknúť je prístelka. Čakali sme niečo konfortnejšie a nie kovovú rozkladaciu posteľ na kolieskach.

Strava
Strava vynikajúca. Od raňajok až po večere. Myslím si, že každý si nájde svoje obľubené jedlo. Prekvapili ma pulty zvlášť pre alergikov a pre deti.

Služby hotela
Výborný animátory pre dospelých. Postarané o program až do neskorých večerných hodín. Hotel ponúka aj masáže, kozmetické a kadernícke služby. Je tu aj posilňovňa a sauna.

Pláž
Pláž sa nachádza pomerne blízko hotela cca 150 m. Je piesková a čistá a je tu veľa ľudí. Je tu množstvo lehátiek na prenajatie, veľa barov a podnikov. Pomerne blízko sa nachádza prístav kde je možnosť zakúpiť si rozne výlety loďou.

Anonym, 28.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Nelia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2,6 Celkový dojem z dovolenky v Callisto Holiday Village.....keby ,že nie je tam také krásne more určite sa vrátim domov hneď prvý deň....

  • 1,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolenky v Callisto Holiday Village.....keby ,že nie je tam také krásne more určite sa vrátim domov hneď prvý deň.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podpriemerné - určite nezodpovedá ponúkaným 4 hviezdam ...asi tak 2 hviezdy

Strava
po prvom dni sme sa stravovali mimo hotela.....

Služby hotela
podpriemerné - určite nie 4 hviezdy

Pláž
Veľmi zlý vstup do mora skalnatý a pomedzi piesok ,hrozí možnosť drobných úrazov - pláž nie je piesková ako bolo ponúkané ale prevažuje skalnatý povrch....

Ján Fedeš, 27.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 24.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi pekne kvalitne miesto

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pekne kvalitne miesto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Postel na pristrelke nekvalitna,klimu po zahlaseni opravili

Strava
Velmi bohaty vyber ale po piatych dnoch uz bool vsetko to iste,medzi obsluhou boli viacere cesky,Katerinky ktore boly k nam velmy mile

Služby hotela
Vyborna kazdz den okrem nedelu upratovaly a utierky vzmenili

Pláž
Cista plaz a blyzko od hotela,kto skoro vstaval aj lehatko a slnecnik mal

Gabriel Z., 23.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 20.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Zajezd od 15-20.8.2018. Informace od Invii preposlane z CK pouze v nemcine, Klient si musi stahnout na mobil appku CK, jinak si nevyridi...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zajezd od 15-20.8.2018.

Informace od Invii preposlane z CK pouze v nemcine, Klient si musi stahnout na mobil appku CK, jinak si nevyridi nic.

Misto primeho letu let Viden-Zurich, tri s pul hodiny cekani a pak let Zurich-Larnaca. Zpet jiz primy let.

Bohuzel 15.8. odlet v 9,30 z Vidne, prilet a prijezd na hotel ve 20,00 hodin.

Zpet odjezd z hotelu 3.25 rano, tudiz misto dovolene spise prodlouzeny vikend za 60tis..

Starsi clovek nema sanci si sam stahnout appku, vyridit e-ticket atd. Sluzby CA na temer nulove urovni. Omluva za kritiku.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez vyhrad, slusny hotel

Strava
All in, nenadchne, ale ani neurazi. Prijemny personal, i mladi kluci z Ceska

Služby hotela
Ok

Pláž
Pekna plaz, placene lehatka i slunecniky 5e/den

Bohuzel betonova dzungle dalsich hotelu

Zdeněk Šeda, 23.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 20.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Pavlo Napa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Celkový dojem výborný

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie dobré, len vynáška koša s použitým toaletným papierom by mala byť každý deň a nie za dva alebo tri dni.

Strava
Strava bola dostatočná

Služby hotela
Výborné

Pláž
Super čistá voda aj pláý vždy vyčistená a upravená

Pavel Novák, 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Ubytování velmi pěkné - v přízemí s velkou terasou, orientovanou k moři. Jediný problém v okolí je obtížný přístup do moře, který je...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování velmi pěkné - v přízemí s velkou terasou, orientovanou k moři. Jediný problém v okolí je obtížný přístup do moře, který je kamenitý. Nejbližší písečná pláž je vzdálená asi 500m a je velmi přeplněná. Ale čistota a teplota moře vše vynahradí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté

Strava
Vyhovovala

Služby hotela
Nevyužívali jsme

Pláž
Asi 500 m od hotelu první písečná pláž, přelidněná. Jinak kamenitý přístup do moře

Věra Mašková, 22.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 18.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Piere Anne Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Na Cypre sme boli prvýkrát a najviac nás určite očarila čistota mora a krásne pláže. Každý deň sme mali horúce, slnečné počasie.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na Cypre sme boli prvýkrát a najviac nás určite očarila čistota mora a krásne pláže. Každý deň sme mali horúce, slnečné počasie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola čistá, denne upratovaná. Osušky a uteráky boli menené každý druhý deň. Mali sme izbu s výhľadom na more, za ktorú sme si priplatili, no neľutovali sme to. Trezor na izbe bol za poplatok, ten sme však nevyužívali. Na izbe bola tiež prázdna minichladnička bez nápojov. Voda z vodovodu nebola pitná, pitnú vodu na izbu bolo potrebné kupovať. Na izbe boli anglické elektrické zásuvky, takže bolo potrebné kúpiť adaptér do zásuviek, aby ste ich mohli využívať. Na recepcii sme kúpili za 3 € / ks, neskôr sme si ich všimli aj v supermarketoch za 1,20 € / ks.

Strava
Strava bola pestrá a vždy sa dalo vybrať. Raňajky boli síce každý deň rovnaké, avšak výber jedál bol veľký. Jednotlivé suroviny robili vždy na viac spôsobov (napr.: vajce - praženica, volské oko, varené vajce aj omeleta). Obedy boli pestrejšie, každý deň niečo nové. Večere boli denne špecializované na určitý typ kuchyne (talianska, cyperská, medzinárodná, ázijská, mexická a pod.).

Služby hotela
Personál hotela bol veľmi ochotní a vždy usmiati. Nemali sme počas celej dovolenky s nikým žiadny problém. Vždy boli voči klientom ústretoví a snažili sa pomôcť. Zamestnanec wellness (pravdepodobne masér) chodil denne s vozíkom okolo bazéna v dopoludňajších hodinách a každému ponúkal menšie ľadové uteráky na schladenie. Celkovo servis bol na veľmi dobrej úrovni.

Pláž
Pláže tu boli priam dokonalé, všetky pieskové a takmer žiadne kamienky. Voda bola teplá a krásne priezračná, nestretli sme v mori žiadne živočíchy ani riasy. Pozvoľný vstup do mora, ešte 50 m od brehu mohla byť výška hladiny cca 1,60 m. Lehátka a slnečníky na pláži za poplatok (2,50 € slnečník - 2,50 € lehátko). Vedľa hotela sme mali Limanaki Beach, ale boli sme pozrieť aj známe pláže ako Nissi Beach, Fig Tree Bay a Konnos Beach, ktoré patria medzi najkrajšie pláže Cypru.

Anonym, 15.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Nelia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celkový dojem z dovolenky bol výborný. Splnili sa nám predstavy z dostupných informácíí pri obkednávaníi

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolenky bol výborný. Splnili sa nám predstavy z dostupných informácíí pri obkednávaníi Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava OK. Priestor na zlepšenie stále existuje. Pojem plná penzia je dnes už neobvyklý. Oproti ALL inclusive je potrebné si doplácať nápoje v jedálni aj v baroch.

Služby hotela
Personál milý a ochotný. Pomohol nám nahradiť nespoľahlivé služby delegáta. Žiadne informácie od cestovnej kancelárie na hoteli neboli k dispozícii. Bez znalosti cudzích jazylov by bol slovenský turista stratený.

Pláž
Pláž výborná. Na ročnú dobu 20.6. teplá a čistá voda aj vďaka blízkemu ostrovčeku. Pláž už v tomto období dosť preplnená. Bolo potrebné obsadiť si ráno dobré miesto pri mori.

Juraj J., 13.07.2019, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Vassos Nissi Plage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Bez česky mluvícího delegáta je tato dovolená pro protřelejší cestovatele.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Bez česky mluvícího delegáta je tato dovolená pro protřelejší cestovatele. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez sebemenších připomínek.

Strava
Oceňujeme čistotu jídelny a donášku nápojů při obědu a večeři.

Služby hotela
Velmi vstřícný a ochotný personál.

Pláž
Krásná pláž, vhodné pro rodiny s dětmi. Konce termínu dovolené hodně zelených řas.

Miloš P., 11.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Nissiana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)