Recenzie hotelov
Ayia Napa - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak teploty byly okolo 28 stupňů, moře teplé, jen dny kratší (na opalování to bylo tak od 10:00 do 16:00. Z hlediska poznávání krás Kypru je týden příliš krátká doba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování neodpovídalo 5 hvězdičkám, ale byl to slušný standard. Úklid denně, vše OK.

Na můj vkus poměrně rušno u bazénu (nahlas hudba, dovádění dětí).

Strava
Strava byla výborná, bohatý výběr všeho možného, včetně místních specialit.

Služby hotela
Služby hotelu byly víceméně perfektní, personál ochotný.

Pláž
Pláž blíže u hotelu nemá úplně písčitý vstup a není příliš velká.

Nissi beach je do 5 minut od hotelu, vstup převážně písčitý, v říjnu už nebyla tak přelidněná, v létě asi bude.

Roman Cibulka, 29.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Adams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 spokojenost

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Lepší pokoje dávali ruským občanům tj. my byli bez výhledu na bazén, ale nevadilo nám to.

Strava
Snídaně bufet každý den stejná , hodně malá rozmanitost a kvalita. Večeře byly lepší, zelenina, maso, jednou byla ryba.

Pláž
pěkná, dalo se vybrat - písečná i nepísečná

Antonín Z., 21.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 14.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Fedrania Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,8 Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nepříjemný neochotny personal , pokoj špinavý, rezava koupelna s japajici vodou ze stropu, rezava lednice a výměna ručníků a úklid 1x za 4 dny, Řecko i Kypr jsme docela procestovali ale tohle jsme ještě nezažili , lákala nas lokalita Ayia Napa, pláž i výlety pěkné, naše paní delegatka se nám snažila pomoct, nicméně pokoj nám vyměnili po 4 dnech, kde na nas aspoň nekapala voda, ale tohle byla nejhorší dovolená co jsme kdy zažili , do tohohle hotelu opravdu nikdy a varujeme i ostatní

Strava
Stále stejná jídla cely týden, tvrdé , nedovarene, případně hodinu před ukončením večeře téměř žádné

Služby hotela
Ten nejhorsi

Pláž
Přeplněná, písečná, lehatka s deštníkem za 7,5 eur denně

Andrýsková H., 14.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: New Famagusta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Bylo to dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslím, že to bylo dost komfortní.

Strava
Trochu monotónní snídaně, ale celkem si nemohu stěžovat. Hlavně zákusky měli výborné.

Služby hotela
Služby- recepce byli ochotní a milí. Pouze mně scházela nabídka výletů s nějakou tamní cestovkou do okolí. Prý jsem na to měl pamatovat v Praze. Tak jsem si vzal aspoň taxi do blízkého města.

Pláž
to vyhovovalo, ale bylo tam dost lidí. Malá písečná pláž, zbytek přístup přes kamenitý terén

Pavel F., 01.10.2019, Dátum pobytu: 23.9. - 27.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování, čisto

Strava
velmi pestrá, dostatečné množství, různé kuchyně, výborná

Služby hotela
dobré

Pláž
blízko, voda krásná, dost lidí

Miloš W., 27.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 23.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Asterias Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Krásný 5* hotelový komplex,který je vhodný pro všechny kategorie hostů (i trochu více náročných),ale především je zaměřený na rodiny s...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný 5* hotelový komplex,který je vhodný pro všechny kategorie hostů (i trochu více náročných),ale především je zaměřený na rodiny s dětmi.Velké množství bazénů pro plavce i neplavce,nespočet barů(i na vodě),menší tobogány,vodní masáže,sporty-prostě na jižní KYPR dost IN. Bazénových lehátek celkem dostatek i když je lepší si je dopředu zajistit ráno osuškou.Osušky měněny denně zdarma.Všude v arealu celkem slušná WIFI (vč.pokojů).Anglicky mluvící animátoři,kteří se snaží celý den dělat program pro malé navštěvníky,které je někdy celkem dost slyšet.Ale při troše tolerance a vyrovnanosti osobnosti se to dá ustát.A když ne,tak je kde se přesunout do klidu.Areál je fakt velký. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má taky druhý název podle evropské cestovky(TUI Family Life).Hotelový areál se skládá s oddělené recepce,5.patrové hl.budovy,a spousty 1p.studií,některé i se vstupem přímo do plytkého bazenu z přízemního pokoje.Ty jsou spíš vhodné za příplatek rodinám s dětmi.Párům v rámci soukromí spíš nedoporučuji.A jistě jsou i za nemalý příplatek.Pokoje v hl.budově jsou celkem moderně vybavéné rozdělené do 5.pater na východní stranu -slunce jen ráno 4* statut) a jihozápadní stranu 5* statut,.ve kterém vás po příjezdu na pokoj čeká kromě výhledu na bazény (bočně v dálce s horních pater je vidět i NISSI beach zátoka s ostrůvkem),i mísa s ovocem šampus nebo víno,kancelářské pokojové potřeby a především 100% funkční klimatizace a taky skoro celý den slunce.Cena za pokoj je ovšem jinde.Měli jsme ho na 45.min.jako BAD ROOM zdarma před odjezdem pouze na okoupání a převleknutí oděvu (použití pouze sprchy,WC,toalet.potřeb a osušek!!) před odjezdem už domů.Je to služba hotelu pro,, SERIOZNÍ" hosty na vyžádání.

Strava
Strava celkově dobrá-rozmanitá-hotelová.Snídaně,obědy,večeře jsou pestré.Je si z čeho vybrat.Různé chutě by měly být uspokojeny.Je všeho dostatek.Stále doplňované,převážně celkem čerstvé.Maso i hovězí a vepřové,mořské plody ,ryby.Mnoho ovoce,dost sladkého pro mlsouny vč.nanuků a různých zmrzlin v pulťaku.Dorty,zákusky.Dětský pultík s jídlem.Strava i pro dietáře,vegetariány,atd.Možnost pojíst v hlavní a vedlejších restauracich.Svačinky,gyros,toasty,kafíčka sladkosti, vč.pizzy cely den.Celý den zdarma balená voda vč.alko,nealko v barech od 10.hod.-24.hod.

Služby hotela
Vhodné i pro vozíčkáře,kočárky.Bezbariérové přístupy.Hotel má vlastní obchůdek,sportovní aktivity,herní dětské atrakce).některé za min.poplatek)IWIFI Free,Wellnes,sauny,masáže,relax zona,aj.Personál hotelu je převážně zdvořilý-ochotný,nekonfliktní.Hl.jazyk anglicky,řecky.možno i rusky.Je to čistý,moderní hotel se solidními službami pro klienty,kteří si rádi za hýčkání připlatí.

Pláž
NISSI BEACH je jedna z mála veřejných krásných pláží jižního Kypru.Převážnou dobu byla čistá. Občas se vyskytnou traviny(příliv)Ale druhý den čisto.Bíly písek,pozvolný vstup do vody.Slunečníky a lehátka za poplatek.Krásná scenérie s ostrůvkem.Více lidí na pláži-daň za vyjímečnost.

Stanislav M., 25.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Atlantica Aeneas Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Nissi beach z hotelu 4 fotografie

Celkom: 9 Výborná dovolenka vo vynikajúcej destinácii. určite sa sem vrátime!!!

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka vo vynikajúcej destinácii. určite sa sem vrátime!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie dobré, zodpovedá 4 hviezdičkovému hotelu. Jedine čo možem vytknúť je prístelka. Čakali sme niečo konfortnejšie a nie kovovú rozkladaciu posteľ na kolieskach.

Strava
Strava vynikajúca. Od raňajok až po večere. Myslím si, že každý si nájde svoje obľubené jedlo. Prekvapili ma pulty zvlášť pre alergikov a pre deti.

Služby hotela
Výborný animátory pre dospelých. Postarané o program až do neskorých večerných hodín. Hotel ponúka aj masáže, kozmetické a kadernícke služby. Je tu aj posilňovňa a sauna.

Pláž
Pláž sa nachádza pomerne blízko hotela cca 150 m. Je piesková a čistá a je tu veľa ľudí. Je tu množstvo lehátiek na prenajatie, veľa barov a podnikov. Pomerne blízko sa nachádza prístav kde je možnosť zakúpiť si rozne výlety loďou.

Anonym, 28.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Nelia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 2,6 Celkový dojem z dovolenky v Callisto Holiday Village.....keby ,že nie je tam také krásne more určite sa vrátim domov hneď prvý deň....

  • 1,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolenky v Callisto Holiday Village.....keby ,že nie je tam také krásne more určite sa vrátim domov hneď prvý deň.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podpriemerné - určite nezodpovedá ponúkaným 4 hviezdam ...asi tak 2 hviezdy

Strava
po prvom dni sme sa stravovali mimo hotela.....

Služby hotela
podpriemerné - určite nie 4 hviezdy

Pláž
Veľmi zlý vstup do mora skalnatý a pomedzi piesok ,hrozí možnosť drobných úrazov - pláž nie je piesková ako bolo ponúkané ale prevažuje skalnatý povrch....

Ján Fedeš, 27.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 24.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi pekne kvalitne miesto

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pekne kvalitne miesto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Postel na pristrelke nekvalitna,klimu po zahlaseni opravili

Strava
Velmi bohaty vyber ale po piatych dnoch uz bool vsetko to iste,medzi obsluhou boli viacere cesky,Katerinky ktore boly k nam velmy mile

Služby hotela
Vyborna kazdz den okrem nedelu upratovaly a utierky vzmenili

Pláž
Cista plaz a blyzko od hotela,kto skoro vstaval aj lehatko a slnecnik mal

Gabriel Z., 23.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 20.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Zajezd od 15-20.8.2018. Informace od Invii preposlane z CK pouze v nemcine, Klient si musi stahnout na mobil appku CK, jinak si nevyridi...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zajezd od 15-20.8.2018.

Informace od Invii preposlane z CK pouze v nemcine, Klient si musi stahnout na mobil appku CK, jinak si nevyridi nic.

Misto primeho letu let Viden-Zurich, tri s pul hodiny cekani a pak let Zurich-Larnaca. Zpet jiz primy let.

Bohuzel 15.8. odlet v 9,30 z Vidne, prilet a prijezd na hotel ve 20,00 hodin.

Zpet odjezd z hotelu 3.25 rano, tudiz misto dovolene spise prodlouzeny vikend za 60tis..

Starsi clovek nema sanci si sam stahnout appku, vyridit e-ticket atd. Sluzby CA na temer nulove urovni. Omluva za kritiku.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez vyhrad, slusny hotel

Strava
All in, nenadchne, ale ani neurazi. Prijemny personal, i mladi kluci z Ceska

Služby hotela
Ok

Pláž
Pekna plaz, placene lehatka i slunecniky 5e/den

Bohuzel betonova dzungle dalsich hotelu

Zdeněk Šeda, 23.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 20.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Pavlo Napa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)