Recenzie hotelov
Ayia Napa - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Pekná dovolenka, teplé a čisté more. Dobre sme si oddýchli. Určite sa sem ešte vrátime.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pekná dovolenka, teplé a čisté more. Dobre sme si oddýchli. Určite sa sem ešte vrátime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je blízko pláže. Izbu sme mali na 1. poschodí bez výhľadu na more. Hlučná klimatizácia na izbe. Inak čistota a služby hotela na dobrej úrovni.

Strava
Strava bola chutná, dalo sa stále niečo si vybrať.

Služby hotela
Na dobrej úrovni

Pláž
Pláž bola celkovo čistá. Na pláži bol jemný piesok, miestami s veľkými okruhliakmi pri vstupe do mora.

Peter Kleits, 29.08.2020, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Nelia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvela dovolenka.. Boli sme v case, ked sa hotel prave otvaral po nutenej prestavke. Bolo nas tam pomerne malo hosti, zvacsa Slovaci a...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka.. Boli sme v case, ked sa hotel prave otvaral po nutenej prestavke. Bolo nas tam pomerne malo hosti, zvacsa Slovaci a zopar domacich dovolenkarov. Uzivali sme si to velmi. Zazit Aya Napu bez prepchatych plazi bolo nadherne.

Stare centrum sa tiez prave prebudzalo.. Dalo sa don dostat busom alebo taxikom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby ciste, vzdy upratane, k dispiozcii chladnicka, kanvica, caj, kava..

Strava
Vyborna a chutna. I ked nebolo take kvantum jedla ako napr. v Turecku, vzdy sa dalo vybrat, najma salaty, rozne chutne prilohy, maso aj ryby. Prip este nejake cestoviny a pod. Super sladke ovocie. Cely den v boxe k dispizicii nanuky, moznost desiat aj olovrantov. Cely den napoje aj alkoh. drinky v plazovom bare.. Ak ste mali flasku, nacapovali do nej napoj, aby ste si mohli vziat k lehatku..

Služby hotela
Vzdy vysli v ustrety, ked sme nieco potrebovali, posledny den nas bez problemov nechali dlhsie na izbe, lebo sme odchadzali az o 17..15. Toto zaxzlevam dekegatke Megy, ze nam to nevybavila vsetkym, vybavovali sme si to kazdy sam, ak ho to napadlo. Delegatka tam bola fakt len na predaj zajazdov. Zbytocne platena osoba.

Pláž
Plaze sme mali dve. Hotelova so servisom zdarma ~ okrem vikendov ~ a platena verejna plaz. Obe blizko hotela. More tu ma Modru vlajku. Je nadherne, tyrkysove a teple.. Pri hotelovej plazi miestami skraja ploske kamene, da sa vsak pomedzi ne prejst a potom uz parada.. Sem tam sa tu dali pozorovat korytnacky, inak nic zaujimave, len piesok Pri verejnej plazi je vstup bezproblemovy, siroky priestor na kupanie, neotravuju vas sportove aktivity, lebo maju na boku vytvoreny koridor do mora mimo kupajucich sa. Jednoducho rozpravkove kupanie.

V areli 4 bazeny. Plavecky a relaxacny s virivkou a dva detske.

Lehatka aj pri bazenoch, aj v zahrade pod palmami.

Jozef S., 20.08.2020, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Dome Beach and Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vzhľaom na koronu tam bolo málo ľudí, čo mi aj vyhovovalo, ale malo to aj negatívne stránky. Neboli otvorené všetky bary a reštaurácie....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhľaom na koronu tam bolo málo ľudí, čo mi aj vyhovovalo, ale malo to aj negatívne stránky. Neboli otvorené všetky bary a reštaurácie. More krásne, priesvitné, izby upratovali denne. Jedlo bolo tiež vynikajúce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby pekné, upratovali denne.

Strava
Jedlo bolo tiež dobré, boli sme spokojní.

Služby hotela
Príjemný presonál.

Pláž
More krásne, priesvitné, pláž čistá.

Iveta Šamanková, 11.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Dome Beach and Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti hotela, oplati sa precestovat ostrov, je roznorody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny hotel s vonkajsim a vnutornym teplym bazenom, jedlo sa dalo vybrat tak aby chutilo, izbicky ciste s vyhladom na zapad slnka.

Strava
Strava neurazi, ale nic extra. Co hodnotime pozitivne je cerstva zelenina a ovocie, obcas aj dobre pripravene masko.

Služby hotela
celkom fajn, snazili sa vyjst v ustrety

Pláž
plaz je asi 10 min pesi po krasnej promenade, odtial je blizko aj nadherna Nissi beach. Promenada sa tiahne aj na opacny koniec k pristavu, po veceri je to prijemna prechadzka.

Jana Skrakova, 26.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Anmaria Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 3,2 Recenze ✓ minimum Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Recenze

✓ minimum

Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si hlavu nelámou, ze sedmi dnů pobytu 2 dny neuklízeli vůbec, ručníky vyměněny pouze jednou. Vzhledem k tomu, že toaletní papír po vykonání potřeby dáváte do koše u toalety, očekávali jsme aspoň vynášení jednou za den. Ve sprše šváby. Stravování v rámci full servisu, který nabízí CK naprosto příšerné, snídaně stále stejné, výběr jídel při večeři pomleté zbytky z několika dnů. Polévky působily poslévané rovněž ze všeho možného. Personál je velmi milý a vstřícný, ale asi to nezachrání. Platili jsme povinný vánoční příplatek, bohužel nevíme za co. Žádný večerní program, jen karaoke, kde excelovali ruští hosté. Delegát, ukrajinské národnosti mluvící anglicky, nás přivítal první den a pak už se o nás nestaral. Informace o odjezdu a odletu jsme si museli zjistit. Pokud bychom jeli čistě jen na vánoční pobyt, ukousali se v hotelu nudou. Okolí pěkné na procházky a výlety, když si půjčíte auto, máte o zábavu postaráno a můžete projet celé pobřeží, navštívit města, historické památky a poznat i něco ze života lidí na Kypru včetně gastronomie. Určitě nedoporučujeme cestovat s CK ....., zavazadlo jen 10kg, váhy se nesčítají. V létě u hotelu žádná pláž, nejbližší pěšky daleko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány průměr, neudržované

Strava
Rozhodně je co zlepšovat. Snídaně každý den stejné, nápoje : studená voda z automatu, která je silně cítit chemií, přechlazený pomerančový a jablečný nápoj (umělá náhražka), čaj pouze černý, hnusná káva z automatu, velký výběr salátů, jinak bída. Ze sladkého jen dva druhy nějaké buchty na plechu a pak omezený výběr ovoce. Večeře zbytky od oběda pomleté do masové směsi.

Služby hotela
Téměř žádné, krom studeného vnitřního bazénu a předražené masáže

Pláž
Žádná

Anonym, 03.01.2020, Dátum pobytu: 24.12. - 30.12.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Panthea Holiday Village Water Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak teploty byly okolo 28 stupňů, moře teplé, jen dny kratší (na opalování to bylo tak od 10:00 do 16:00. Z hlediska poznávání krás Kypru je týden příliš krátká doba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování neodpovídalo 5 hvězdičkám, ale byl to slušný standard. Úklid denně, vše OK.

Na můj vkus poměrně rušno u bazénu (nahlas hudba, dovádění dětí).

Strava
Strava byla výborná, bohatý výběr všeho možného, včetně místních specialit.

Služby hotela
Služby hotelu byly víceméně perfektní, personál ochotný.

Pláž
Pláž blíže u hotelu nemá úplně písčitý vstup a není příliš velká.

Nissi beach je do 5 minut od hotelu, vstup převážně písčitý, v říjnu už nebyla tak přelidněná, v létě asi bude.

Roman Cibulka, 29.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Adams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 spokojenost

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Lepší pokoje dávali ruským občanům tj. my byli bez výhledu na bazén, ale nevadilo nám to.

Strava
Snídaně bufet každý den stejná , hodně malá rozmanitost a kvalita. Večeře byly lepší, zelenina, maso, jednou byla ryba.

Pláž
pěkná, dalo se vybrat - písečná i nepísečná

Antonín Z., 21.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 14.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Fedrania Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,8 Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nepříjemný neochotny personal , pokoj špinavý, rezava koupelna s japajici vodou ze stropu, rezava lednice a výměna ručníků a úklid 1x za 4 dny, Řecko i Kypr jsme docela procestovali ale tohle jsme ještě nezažili , lákala nas lokalita Ayia Napa, pláž i výlety pěkné, naše paní delegatka se nám snažila pomoct, nicméně pokoj nám vyměnili po 4 dnech, kde na nas aspoň nekapala voda, ale tohle byla nejhorší dovolená co jsme kdy zažili , do tohohle hotelu opravdu nikdy a varujeme i ostatní

Strava
Stále stejná jídla cely týden, tvrdé , nedovarene, případně hodinu před ukončením večeře téměř žádné

Služby hotela
Ten nejhorsi

Pláž
Přeplněná, písečná, lehatka s deštníkem za 7,5 eur denně

Andrýsková H., 14.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: New Famagusta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Bylo to dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslím, že to bylo dost komfortní.

Strava
Trochu monotónní snídaně, ale celkem si nemohu stěžovat. Hlavně zákusky měli výborné.

Služby hotela
Služby- recepce byli ochotní a milí. Pouze mně scházela nabídka výletů s nějakou tamní cestovkou do okolí. Prý jsem na to měl pamatovat v Praze. Tak jsem si vzal aspoň taxi do blízkého města.

Pláž
to vyhovovalo, ale bylo tam dost lidí. Malá písečná pláž, zbytek přístup přes kamenitý terén

Pavel F., 01.10.2019, Dátum pobytu: 23.9. - 27.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Callisto Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování, čisto

Strava
velmi pestrá, dostatečné množství, různé kuchyně, výborná

Služby hotela
dobré

Pláž
blízko, voda krásná, dost lidí

Miloš W., 27.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 23.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Ayia Napa, Hotel: Asterias Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)