Recenzie hotelov
Coral Bay - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolenka bola výborná. Všetko sme mali, čo sme potrebovali. Pláž je blízko a strava bola výborná.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola výborná. Všetko sme mali, čo sme potrebovali. Pláž je blízko a strava bola výborná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby boli čisté. Všetko bolo dostupné, čo sme potrebovali.

Strava
Strava bola výborná. Aj alergici a vegetariáni našli niečo pre seba.

Služby hotela
Hoci služby sme nevyužili, lebo sme sa sústredili na pláž, ale mali sme na výber dosť kvalitných služieb.

Pláž
Pláž je blízko a je čistý a pekný.

Rita N., 11.08.2020, Dátum pobytu: 4.8. - 8.8.2020
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Crown Resort Horizon Bay Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 dobrý

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
uklizeno ,starší vybavení, s kuchynkou

Strava
výběr předkrmů dostatečný, zelenina, polévky, několik druhů masa, občas ryby, kyperské speciality, vše chutné

Služby hotela
mapy okolí na recepci, dobré autobusové spojení veřejnou autobusovou dopravou od hotelu do okolí, jinak jsme nevyužívali

Pláž
pláž písčitá, čistá, lehátka za poplatek, možnost šnorchlování, v docházkovém okolí rozmanité skalnaté pobřeží, mořské jeskyně, vrak lodi, pěkné výhledy

Anonym, 09.11.2019, Dátum pobytu: 28.10. - 4.11.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,4 Celkově hotel a okolí hodnotím pozitivně. Hotel průměrný, ale relativně v pěkném místě. Na pláž se sjížděli lidé ze širšího okolí. Hotel...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hotel a okolí hodnotím pozitivně. Hotel průměrný, ale relativně v pěkném místě. Na pláž se sjížděli lidé ze širšího okolí. Hotel je klidnější, mimo centrum hlavního ruchu. Výhodou tohoto hotelu je lokalita. Pokud chcete podnikat výlety (zapůjčeným autem), tak je to ideální výchozí místo. Od hotelu jezdí cca v 10 minutových intervalech autobus do centra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrné, odpovídá tří hvězdičkám řeckého typu. Pokoje čisté, personál pravidelně uklízí, nicméně jsou to jen 3 hvězdičky. Nutno tedy počítat někde s uštípnutým umyvadlem, nedoléhajícími dveřmi... Horší je, že hotel disponuje i dvoulůžkovými studii, kde některá jsou propojena spojovacími dveřmi (uzamčenými). Přes tyto dveře by byli hlučnější sousedi značně slyšet. Na pokoji byla i klimatizace, ale v horším stavu a vzduch z ní nebyl příjemný.

Strava
Strava kupodivu nadprůměrně dobrá. Jednalo se o čerstvé potraviny (nevařili z polotovarů). Na tříhvězdičkový hotel příjemné překvapení. K večeři vždy několik salátů, cca 5 druhů hlavního jídla včetně jednoho vegetariánského, několik moučníků. Hlavní jídla u večeře se obměňovala. Snídaně poměrně bohaté, ale stále stejné. Přesto výběr dostatečný.

Služby hotela
Služby příliš neodzkoušeny. Personál milý a ochotný. Jednou jsme měli na pokoji velkého pavouka a personál okamžitě přišel a zlikvidoval ho. Na hotelu je krámek se základním zbožím otevřený nonstop. Wifi hotelu mizerná, signál hlavně v okolí recepce a tok dat velmi pomalý.

Pláž
Pláž nepatří k hotelu a je za poplatek. Nicméně u hotelu jsou rovněž lehátka a slunečníky a to zdarma. Od hotelu na pláž je to cca 80 metrů, takže netřeba platit za lehátka na pláži. Pláž převážně písčitá, občas nějaký kámen. Pláž je schovaná v zátoce, takže i když byl vítr a v okolí vlny, tak zde byl klid.

Jakub S., 21.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 17.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Pobyt splnil naše očekávání,neb je umístěn v jedné z nejkrásnějších částí ostrova.Polohou v zátočině je v klidové oblasti.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt splnil naše očekávání,neb je umístěn v jedné z nejkrásnějších částí ostrova.Polohou v zátočině je v klidové oblasti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je pěkné i když vybavení mobiliářem je značně zastaralé.K plné spokojenosti by stačily vyměnit zařizovací předměty v koupeně a WC.

Strava
Strava je chutná a pestrá,

Služby hotela
téměř žádné

Pláž
pláž je pěkná, čistá a vzhledem k snadnému přístupu do vody plná .Organizované slunečníky a lehátka za poplatek jsou obleženy slunečníky a lehátky turistů z okolních hotelů kteří brání plnému využití placené služby.

Petr N., 17.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velmi dobré.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení pokoje bylo opoužívané, ale vše dokonale fungovalo, navíc jsme měli nádherný pokoj s rozhledem na dvě strany.

Strava
Nejlepší jakou jsme kdy měli.

Služby hotela
Vše v pořádku.

Pláž
Nádherná.

Eva Šinkorová, 07.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená vyšla fantasticky , vše bylo v naprostém pořádku, nebylo na co si stěžovat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená vyšla fantasticky , vše bylo v naprostém pořádku, nebylo na co si stěžovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi příjemné, pokoj velký prostorný s klimatizací. Balkón s přímým výhledem na moře. V pokoji byla mini kuchyňka komplektně zařízená s lednicí, elektrickým sporákem, toustovačem a rychlovarnou konvicí.

Strava
Měla jsem objednanou polopenzi, snídaně i večeře byla podávána formou švédských stolů. Jídlo bylo rozmanité, vždy velký výběr a elmi dobré.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi vstřícný, všichni se snažili ve všem vyhovět.

Pláž
Z hotelu byl přímý vstup na velkou zahradu s bazénem a slunečníky, a odtud asi 50m po betonové cestě k moři. Na zahradě i na pláži bylo dostatek slunečníků, nikdy nebyly plně obsazeny. Voda byla čistá, pouze jednou ráno byla na kraji v moři tráva, ale tu začali plážový zaměstnanci ihned shrabovat.

Věra J., 28.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 12.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dovolená se nám líbila. S ohledem na cenu v poslední chvíli, jsme byli spokojeni.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. S ohledem na cenu v poslední chvíli, jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v přízemí, což nebylo příjemné, mravenci, možnost snadného vniknutí do pokoje ještěrů, možná i jiného....

V patře by to bylo o něčem jiném.Kromě neděle a čtvrtka byl prováděn úklid i výměna ručníků a osušek, což postačovalo.

Výhodou je lednice i varná konvice na pokoji.

Strava
Strava typu PP dostačující. Chyběl červený meloun a alespoň někdy zmrzlina.

Služby hotela
Personál milý a ochotný, ale v recepci odmítli přestěhování z přízemí do patra z důvodu kapacity hotelu, o čemž jsme pochybovali.

Pláž
Pláž hezká, vstup do moře příjemný písek i možnost plavat po pár krocích.Velmi příjemná zahrada se slunečníky, takže se nemusí vůbec využívat placené slunečníky na pláži. Hezké procházky po pobřeží a koupání u útesů v průzračné vodě.

Eva V., 17.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Celkový dojem je pěkný

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je pěkný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skromné, ale vždy uklizeno. Největší problém je, ale se spojenými pokoji. Na druhém pokoji jsme měli kuřáky a kouř byl cítít i v našem pokoji. Hudbu měli puštěnou ještě ve 4 hod. v noci, takže jsme museli řešit s ními, aby si hudbu aspoň ztišili.

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Služby profesionální. Pokoje byli čisté a na recepci se snažili vždy poradit a pomoci.

Pláž
Pláž čistá. Občas v moři plavali nějaké bubliny.

Marie Smejkalová, 09.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Veľmi dobré

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jediný nedostatok bol spoločný matrac, manželka sa príliš nevyspala.

Strava
Perfektné, môže konkurovať 5-hviezde.

Služby hotela
Ústretový personál a 24/7 otvorený mini market pri recepcii bol skutočne super, iba v nedeľu mali chyžné voľno a pri odchode (03:30h) recepčný spal, inak výborné.

Pláž
50m od najbližších lehátok v hotelovej záhrade na tráve, najkrajšia v okolí. Tým pádom bez poplatku a bez problémov s pieskom.

Iľja I., 30.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 27.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Příjemná, klidná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná, klidná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromný, ale čistý

Strava
Pestrá, chutná

Služby hotela
Služby dobré

Pláž
Přímo u pláže, písčitá, udržována. Snadný vstup do moře, možnost šnorchlování.

Věra K., 29.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 26.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Coral Bay, Hotel: Corallia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)