Recenzie hotelov
Limassol - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 na Kypru jsme byli v termínu 25.12. - 5.1. v tomto termínu je asi nejhorší počasí z celého roku. Hodně prší a fouká vítr. Koupou se jen...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
na Kypru jsme byli v termínu 25.12. - 5.1. v tomto termínu je asi nejhorší počasí z celého roku. Hodně prší a fouká vítr. Koupou se jen otužilci nebo jsou ve vodě surfaři. Po celou dobu pobytu jsme měli auto a projeli jsme celý ostrov. Dají se dělat celkem příjemné túry (nutno se vybavit dobré boty a oblečení) počasí se mění poměrně rychle. Jídlo v marketech +- v našich cenách, restaurace oběd, večeře (jídlo pití) cca 10 - 20 euro. Ceny dle lokality. V malých horských vesnicích taverny pro místní lidi byly nejlepší a nejlevnější. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel 4* neměla jsem žádné výhrady.

Strava
Měli jsme polopenzi jídlo pestré chutné. Někdy dost upjatá atmosféra v jídelně. Převaha hostů v důchodovém věku Německo, Británie

Služby hotela
Vnitřní bazén malý nešlo plavat otevřeno 9 -18 hod. vůbec jsme nevyužili. Masáže hodně drahé. Venkovní bazeny vypadaly pěkně.

Pláž
pláž u hotelu písečná vypadala pěkně. Moře mělké vhodné pro malé děti.

Iveta Sklenářová, 10.01.2019, Dátum pobytu: 25.12.2018 - 5.1.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 6,6 Na tomto místě jsme byli už po několikáté,byli jsme velmi spokojeni,pokud ovšem nevadí,že je dovolená bez delegáta cestovní...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na tomto místě jsme byli už po několikáté,byli jsme velmi spokojeni,pokud ovšem nevadí,že je dovolená bez delegáta cestovní kanceláře.Delegátka nás odvezla z letiště,vzala si na nás tel. kontakt aby nám oznámila datum schůzky a celou dovolenou se nám neozvala.Před odletem jsme ji kontaktovali my,pak nám poslala SMS s pokyny k odjezdu.Lidé,co odjížděli o několik dnů dříve,říkali totéž,byli tam poprvé a vůbec se jim to nelíbilo.Práce delegáta je rok od roku horší,výmluva je,v této oblasti je vás málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování je dobrá,odpovídá ceně,výborná čistota.

Strava
Strava dobrá, jsme spokojeni,odpovídá ceně.

Služby hotela
Služby hotelu dobré,standardní,personál vstřícný.

Pláž
Pláž čistá,placená lehátka a deštníky,restaurace přímo na pláži,jsme spokojeni.Přístup do moře dobrý.

Alena N., 03.11.2018, Dátum pobytu: 13.10. - 25.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 4 Na Kypru bylo nádherně,teplé moře,ceny ucházející.I výlety stály zato,bylo co vidět.

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Na Kypru bylo nádherně,teplé moře,ceny ucházející.I výlety stály zato,bylo co vidět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídající cenové skupině.

Strava
Nevěřil jsem recenzím,že jídlo je tak hrozné,ale bohužel to byla pravda.Nečekal jsem výběr ze spousty jídel,ale to,co nabízeli bylo děs!K obědu bylo těstoviny,rýže,pečené brambory ve slupce,kuře,panganis,skopové,vepřové,ze salátů pouze jeden druh.Tosamé bylo k večeři a takřka celý týden bez obměn.To bych překousl,kdyby to mělo aspoň nějakou chuť.Jídlo bylo nasládlé,bez jaké koliv chuti,takřka nepoživatelné.

Služby hotela
Milé bylo,že byli k dispozici na recepci osušky na pláž za mírný poplatek.Měli jsme all inclusive ovšem na baru byli jen u večeře jinak nebyli k dispozici.Po intervenci přes delegátku se obsluha trochu zlepšila,ale u báru jste si museli počkat zdali se někdo uráčí přijít.

Pláž
Pláž byla dostupná přes rušnou komunikaci,na pláži tmavý písek.Při vstupu do moře 2-3m oblásky,dál už písek a sem tam nějaký oblázek,voda čistá a teplá v říjnu.

Anonym, 09.10.2018, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 6 Co se týče uvytování, tam bych se klidně vrátila, ale bez jídla. Velké město, rušná silnice z jedné strany, rušná dálnice z druhé....

  • 7 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Co se týče uvytování, tam bych se klidně vrátila, ale bez jídla.

Velké město, rušná silnice z jedné strany, rušná dálnice z druhé.

Autobus do města č.30 jezdí neustále oběma směry, staré město, promenáda, hezké.

KAM SE ZTRATILA ŘECKÁ POHOSTINOST A MILÍ LIDÉ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování v 5 patře s výhledem na moře přes silnici a domy, ale docela fajn. Pokoj trochu už by potřeboval rekonstrukci, ale postele byly pohodlné, klimatizace fungovala, lednična na pokoji, tv s usb vstupem na filmy.

Koupelna čistá. Koberec v pokoji humus.

Strava
Někde jsem v recenzi četla, příjemný personál rodinný - hnusní, nasraní (promiňte , jen pravda) lidé chodící jak pávi.

Bez vytáček hnusná strava . Hodnoceno všemi klienty, s kterými jsme mluvili a potkávali se s nimi v okolních restauracích, kam jsme chodili všichni jíst. Pokud budete volit Navarria tak bez jídla. Nebo se snídaní, ale upozorňuji,že na čerstvé pečivo zapomeňte, pouze toastový chleba a trvanlivá houska chuti sladko slané. Byl tam toaster tak se dal udělat sendvič. I tříhvězda může mít spokojené klienty. Stačí klidně jedno jídlo, ale poživatelné!!!

Každý den k večeři to samé, rýže, brambor, kuře pečené nasekané na kousky, někdy smrdělo.

Pangas , který plaval v oleji, nebyl dobrý. Třetí jídlo většinou nějaký různý odporný flák, bůček. Jednou za pobyt pečená krůta, krájená vydávaná na tenké plátky, ta byla dobrá.

Nejvtipnější byl večer bbq, který byl přestěhovaný ven na terasu, ale jídlo bylo stejné jako každý den v boxech.

Na grilu se otáčeli podivné párky divné barvy. Prostě jídlo ne.

Služby hotela
Nic jsme nepotřebovali. Pokoj fajn, výtah fungoval dobře. Jen koberce po celém hotelu, v pokoji, chodby, v restauraci něco nechutného, samá skvrna. V restauraci se pohybují kočky i vevnitř, klidně vám vlezou na stůl do talíře, když si jdete pro kafe. Na zdi je vyhrůžka, nekrmit kočky pod pokutou 10 euro.Tak nevím, dají mi je oni, nebo mám dát já jim za to že mi kočka okousala toast?

Prý tam byli klienti před 6ti lety a bylo to tam lepší, ale úsporná opatření velí všemu!!!

Při vchodu do jídelny hlídají jak ostříž, nevím , kdo by tam šel dobrovolně, když by tam neměl zaplaceno.

Cena byla last minute, takže jsme si z toho udělali dovolenou u moře bez jídla v hotelu.:))))

Pláž
Pláž byla moc fajn. V září krásně teplá vodička, čistá. Písek tmavý, lehátka, slunečníky, 6 euro pro dva.

Na pláži wifi zdarma, sprcha, WC, restaurace Armonia , kde se dalo docela dobře najíst. Kočky opět všude

přisáplý drápem na vaši ruku, když jíte, někdy jen očima, to se dalo vydržet.

Top restaurace na jídlo Georges u silnice před hotelem. Výborné jídlo.

Lenka N., 24.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 20.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 1,8 Přišla jsem za vámi do CK s přáním strávit dovolenou s vyžitím na pláži a i s tím,že si přejeme na 5 dní půjčit auto.Abychom si mohli...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Přišla jsem za vámi do CK s přáním strávit dovolenou s vyžitím na pláži a i s tím,že si přejeme na 5 dní půjčit auto.Abychom si mohli pobyt na pláži užít bez lahve s teplou pitnou vodou,objednala jsem si stravování all inclusive,které jste mi i doporučila.Ale neřekla jste mi,že se jedná o městský hotel,kerý na pláži nemá ani lehátko,natož bar.Že tam (na hotelu přímo) není celý den k dispozici nealkholické pití a ani to,že nedostaneme s sebou balíček na cestu.Tam to totiž chodí tak,že je tam jen snídaně,oběd a večeře.Bar je přímo u hotelu a když jsem žádala o vodu,tak vůbec nechápali co chci.All inclusive jsem měla placené po celých 16 dní a asi proto nám služby končily snídaní,přesto,že jsme pobyt končili až ve 23 hodin.Takže celý den bez jídla a pití.O tom,že si auto můžeme domluvit ještě před odletem jste se též ani nezmínila.Proto se cítím být vámi hodně poškozena.Prostě jste nás nacpala někam o čem jste neměla ani ponětí.Ohledně komunikace s panem Martinem o pronájmu auta se ani raději nezmiňuji.Jen vidím,že CK zaměstnává lidi,kteří se více starají o svůj prospěch než o přání klienta.Proto se příště raději obrátím na jinou cestovní kancelář.Protože nebýt paní delegátky,která nám to auto zajistila,bychom se tam asi pominuli Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typický zastaralý hotel asi tak ze sedmdesátých let minulého století

Strava
Jídlo na hotelu neslané nemastné,pořád se opakující.Celý týden jen jeden druh ryby-bílé nepoživatelné maso

Služby hotela
tragické

Pláž
Pláž přes frekventovanou silnici,písčitá s vlnolamy.Pro děti ani kolotoč,natož skluzavka

Hana Geryková, 20.09.2018, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 3,4 Od dovolenky na Cypre sme očakávali viac.Nechceli sme ísť do Egypta a ani Turecka, nakoľko tam hrozia črevné problémy a priateľ je rok po...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Od dovolenky na Cypre sme očakávali viac.Nechceli sme ísť do Egypta a ani Turecka, nakoľko tam hrozia črevné problémy a priateľ je rok po operácii čriev tak sme si vybrali Cyprus grécku časť,lebo boli sme viackrát na gréckych ostrovoch a nikdy sme nemali žiadne hnačky a ani iné žalúdočné problémy,no tento výber bol najhorší zo všetkých našich dovoleniek v zahraničí a to chodíme každý rok k moru. Cyprus je nepochybne krásny ostrov, no hotel Navarria v Limassole je nočná mora. Boli sme veľmi sklamaní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Už pri otvorení dverí do našej izby sme zacítili čudný pach nevieme ho identifikovať, či to bolo z neudržiavaného koberca (pomerne starého a nevyčisteného odkedy bol daný na izbu a vysávač taktiež asi dlho nevidel,lebo pri posteli bola veľká vrstva prachu)alebo zo stien, ktoré neboli dlhý čas vymaľované. Keď sme si chceli uložiť veci do skrine, zistili sme že v nej nie sú žiadne police, bola dosť znečistená a boli tam len ramienka na zavesenie zopár vecí. Doska na WC bola uvoľnená,chýbali tam šroby a pri každom sadnutí na ňu sa posunula. Tento hotel si absolutne nezaslúži 3 hviezdičky.

Strava
Strava jednotvárna, na večeru stále kuracie kúsky utopené v oleji, páchnuca ryža asi z obeda, bravčový bôčik, kúsky ryby bez chuti asi pangasius drvený, cestoviny v paradajkovo neviem akej omáčke. Na raňajky staré žemličky a toustový chlieb, praženica ktorá bola ako betón niečim zahustená, slanina,nechutný salám, syr bez chuti najlacnejší aký na Cypre predávali, zamrznuté hrozno, slivky v ľade, jediné čo sa dalo jesť bola ovsená a ryžová kaša. 90 % hostí tvorila ruská klientela a im staré žemle tiež nevyhovovali, radšej jedli toustový chlieb alebo žiadny. Na tretí deň som dostala žalúdočné problémy, silnú hnačku a vracala som celý deň asi 4 krát,už som chcela volať lekára, lebo sa vo mne ani minerálka neudržala, mala som aj lieky Hylac a Endiform, ktoré som hneď po prehltnutí vyvrátila. Zachránilo ma iba živočíšne uhlie a coca cola po lyžičkách. Takéto problémy mal aj môj priateľ a takmer všetci českí a slovenskí turisti, s ktorými sme tam prišli do kontaktu a boli ubytovaní v tomto hoteli. Dva dni som bola len na sucharoch a potom sme sa stravovali v reštauráciach. Boli sme radi, že sme si kúpili iba polpenziu.

Služby hotela
Veľmi zlá hygiena na hoteli v jedálni, dolepené poháre a príbory, kopu mačiek chodiacich popod nohy a aj po stoličkách v jedálni, nekvalitné a zrejme zle spracované a uskladnené potraviny.

Pláž
Pláž bola vcelku pekná, až na ten piesok, ktorý bol ako blato veľmi jemný a tmavý, voda v mori čistá, niekedy keď boli veľké vlny tak trávy vo vode a odpadky z plávajúcich lodí.

Anonym, 26.08.2018, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

pláž 1 fotografia

Celkom: 3,8 Veľké sklamanie. Hotel prezentovaný ako vhodný pre páry na oddych je prioritne obsadený rodinami s deťmi (cca 95%) zväčša z Ruska alebo...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Veľké sklamanie. Hotel prezentovaný ako vhodný pre páry na oddych je prioritne obsadený rodinami s deťmi (cca 95%) zväčša z Ruska alebo Anglicka, ktoré vrieskajú všade. Pri hoteli sa nachádzajú 2 bazény v ani jednom sa nedá plávať nakoľko obidva su určené pre deti, nakoľko tam nie sú plavčíci ani nijaký dohľad, napriek tomu že je tam tabuľa čo všetko je zakázané v bazéne nikto tomu nevenuje pozornosť, ani neupozorní deti, takže kľudne sa vám môže stať, že popri popíjaní drinku v poolbare dostanete loptou do hlavy.

Pri hoteli je oddychová zóna určená na čítanie, kde sú lehátka. Nakoľko v hoteli sa organizujú aj svadby táto zóna sa zredukuje na polovicu a zväčša si už nemáte kde ľahnúť keď neprídete ráno. Tak isto je to aj s plážou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba v poriadku, pekná vybavená sejfom, kresielkami, balkónom a televíziou. Výhľad z izby priamo na stavenisko, nakoľko vedľa hotela stavajú apartmánovú výškovu budovu. Očakávajte raňajší budíček zbíjačkami, autodomiešavačmi, a žeriavu (cca 7:00). Ako som spomínala v hoteli sa organizujú svadby, ktoré sa po zábave v záhrade presúvaju do priestoru nad reštauráciou, očakávajte bujarú zábavu, hluk ktorý je počuť až do izby takže tak (cca do 2:00 - počas nášho pobytu boli v hoteli 4-5 svadieb)

Strava
Strava je super, rôznorodá jedlo je pestré na výber aj vegetariánske jedlá. Reštaurácia ala Carte sa nachádza vedľa detského ihriska, takže ku večeri máte podmaz vrieskajúcich a vískajúcich detí.

Služby hotela
Personál je veľmi milý v hoteli pracuje aj viacero Slovákov.

Pláž
Pláž je blízko hotela, je tam hotelové wifi, odporúčam prísť ráno hodiť si ručník, lebo plážové lehátka bývajú obsadené častokrát. Nakoľko na Cypre sú všetky pláže verejné ako nám bolo povedané pláž neprislúcha len hotelu. Pri hoteli zvynú domáci odparkovať autá a celý víkend kempovať. Taktiež okupujú hotelové lehátka (napriek tomu že nie sú z hotela) nakoľko to nikto nekontroluje ani ich nevyhodí, môže sa vám stať že sa nemáte kam zložiť.

Anonym, 09.08.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

výhľad 3 fotografie

Celkom: 8,6 Skvela dovolenka. Odporucam.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka. Odporucam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S izbou sme boli spokojni. Mali sme vyhlad na more. Denne sa upratovalo. Na izbe minibar.

Strava
Strava bola vyborna. Cerstva.

Pláž
Cista plaz. Teple more. Vhodne pre deti.

Júlia G., 19.07.2018, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,4 Celkove jsem byl spokojen.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove jsem byl spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkova uroven sluzeb, ubytovani i strava odpovida cenove relaci pobytu.

Hodnotim jako velmi dobrou.

Jako problem a minus hodnotim neprideleni pokoje pro ZTP.

Toto vzniklo pri objednavani ubytovani CK z CR.

Na miste v hotelu se tomu velmi podivovali. Dolozili, ze takovy pozadavek

od CK z CR nebyl.

Vymena pokoje na miste nebyla mozna, nebot tento pokoj byl obsazen.

Antonín Kutil, 28.06.2018, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)