Recenzie hotelov
Limassol - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Hotel je ve velkém městě a v besprostřední blízkosti šestiproudé silnice, to nám při objednávce uniklo.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je ve velkém městě a v besprostřední blízkosti šestiproudé silnice, to nám při objednávce uniklo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo výborné, prostorné pokoje, vše ve vzorném pořádku. Příjemné matrace.

Strava
Vynikající, velmi chutná.

Pláž
Krásná, čistá, lehátka i slunečníky za poplatek, ale servis perfektní. Při větru nám dokonce obsluha přinesla i kolíčky pro uchycení ručníků. Je super, že mezi pláží a městem je v tomto místě široký pruh vzrostlých eukaliptů.

Jiří V., 17.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 14.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Park Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 V Limassolu se nám vcelku líbilo.Počasí nádherné a moře teplé.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V Limassolu se nám vcelku líbilo.Počasí nádherné a moře teplé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje směrem k bazénu a výhledem na moře byly dosti rušné do často raních hodin.Neb se tam konaly kulturní akce dosti hlučné.Pokud jste chtěli jít spát,tak jste neměli šanci až po 24hod.Někdy ani to ne.

Strava
Snídaně klasické Řecké jídlo.Ovšem oběd to byla katastrofa,pečené kuře,pečený tučný bůček.Příloha opečené brambory ve slupce,suchá vařená rýže,suché vařené těstoviny,o sosu na vyjmenované suroviny si musíte nechat jen zdát.Z ovoce pouze žlutý meloun někdy jako kompot.Zeleninové saláty se skládaly z okurky,rajčat,červená řepa,hlávkový salát a olivy.Toto byl oběd i večeře po celý týden bez obměn.Pouze jeden den byla sekaná zřejmně ze semletých zbytků.Jelikož nám třetí den vše lezlo krkem,chodili jsme se stravovat do restaurace.Sem bych jel maximálně se snídaní,neb za peníze které ušetříte za plnou penzi a All Inclusive se dobře najíte v restauraci.Strava byla horší než jsem očekával i když jsem neočekával žádný zázrak.

Služby hotela
Služby hotelu dle očekávání.

Pláž
Pláž vcelku blízko přes rušnou komunikaci.Vstup do moře je pozvolný,ale kamenitý cca 30m pak už tmavý písek.Dobré bylo,že jste dostali škopek na opláchnutí nohou od písku.Ovšem lehátka,matrace na nich i slunečníky by potřebovaly vyměnit.Jsou už značně opotřebené.Za dvě lehátka a slunečník sme platili 5Eur.Vyhovující byla restaurace u pláže.

Anonym, 10.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Od objednání, až po samotný návrat výborná komunikace i zajištění služeb. Vše klaplo na výbornou, žádné čekání apod. Vhotelu velmi milý,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Od objednání, až po samotný návrat výborná komunikace i zajištění služeb. Vše klaplo na výbornou, žádné čekání apod. Vhotelu velmi milý, příjemný personál, vždy usměvavý, kde rozhodně host je na prvním místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo kategorii, jen je lepší mit pokoj směrem na zahradu a moře, bohužel příplstek neni malý, ale hotel je přímo na křižovatce 4proudé komunikace a hluk neustává ani c noci. V popisu hotelu se uvádí, že bohaté nákupní možnosti jsou před hotelem, včetně taveren atd. Tak to nebylo. Jeden malý obchůdek přímo na křižovatce, kde sice bylo vše, ale na tolik hotelů v okolí je to málo. Taverna 1, v září zavřená, hlásající, že provozuje ruské karaoke. Možná dobře, že nefungovala. Naopak podél všech hotelů, podél moře je zbudovaná příjemná promenáda umožňující procházku v klidu, bez hluku aut... spojení do Limassolu výborné, zastávka přímo u hotelu, autobus co 10 min, jízdní řád k dispozici v hotelu souhlasil a cena 1,5 EUR.

Strava
Jídlo bohaté, každý si našel své, večeře tématicky zaměřené (př. Asie, Itálie, Indie...), nápoje jakékoliv k jídlu bez omezení. Na pláži a u bazénu rovněž, tak jak bylo u All incl. uvedeno.. v září už ale bylo málo ovoce, jen blumy, hrozno, banán.

Služby hotela
Všude čisto, u bazénu, v zahradě, na pláži. Personál velmi milý, usměvavý. Lehátka, slunečníky bez poplatků, možná denní výměna osušek skutečně fungovala...

V září už žádné programy, takže i klid na rekax.

Pláž
Pláž menší, čistá, denně uklízená, slunečníky, dostatek košů, lehátek. Velmi pozvolný a dlouhý vstup do moře, bez kamínků, čistá voda, bez trávy, což u vedlejších hotelů vždy neplatilo. Označení modrou vlajkou oprávněné. Možné vodní sporty, ale ceny trochu vyšší, než např. v Řecku, Turecku apod.

Radka N., 23.09.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 20.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 2,2 Zo službou Delegátky CK nespokojnosť.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zo službou Delegátky CK nespokojnosť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba, ktorú sme si objednali,lebo sme nepriplatili výhľad na more,bola orientovaná smerom na diaľnicu a skoro smetisko,takže zavreté okno a zatiahnutý záves.

Strava
Úbohosť,Pri strave all inkluzíve,ovocie iba melón,až po sťažnostiach dali za 11 dni 3 krát jablka,podľa našej sprievodkyne na Cypre jablka nerastú,pritom,keď sme boli na výlete,videli sme jablkové sady.Výlet sme absolvovali s CK a o 20 eur lacnejšie,namiesto 130 eur 110 eur. Porciovanie zákuskov sa robilo tak,že si nabral s plechu na ktorom bol koláč upečený lyžicou.Každý nápoj,ktorý sme si objednali,sme museli potvrdiť svojim podpisom a to každú objednávku zvlášť.

Služby hotela
Našťastie použitý papier nám každý deň vyniesli.Na izbe boli iba dva poháre, do kúpelne sme si museli zohnať aspoň plastové,k umývaniu zubov.

Pláž
Pláž do cela čistá,more čisté a príjemne teplé.

Štefan Kazimir, 09.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ochotný a velmi přátelský personál, hovoří plynně anglicky, klidná lokalita, menší hotel (pro nás výhoda), čisté, nově zrekonstruované, v okolí drobné obchody, výborné!

Strava
Pestrá, čerstvá, výborné

Služby hotela
Výborné, ochotný personál, čisto

Pláž
Pláž 2 minuty z hotelu přes zahradu, misto na lehátku se vždy našlo, černý písek, čisto

Markéta, 20.08.2019, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Park Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Jsem velmi spokojen. Jen delegát s námi nejel do hotelu a neumět anglicky tak nevíme ani co dělat. Pokud člověk dlouho nebyl na dovolené,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem velmi spokojen. Jen delegát s námi nejel do hotelu a neumět anglicky tak nevíme ani co dělat. Pokud člověk dlouho nebyl na dovolené, tak neví, že na recepci musí předložit voucher s CK a nikdo nám neřekl, že jej máme mít vytisknutý a připravený. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, jen co se týče schodů, tak bych tam ocenil zábradlí.

Strava
Byl jsem velmi spokojen.

Služby hotela
Služby hotelu byly výborné a šlo se domluvit.

Pláž
Byli jsme před začátkem sezony a bylo to fajn, ještě tam nebylo tolik lidí

Martin L., 12.07.2019, Dátum pobytu: 16.5. - 23.5.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Park Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 na Kypru jsme byli v termínu 25.12. - 5.1. v tomto termínu je asi nejhorší počasí z celého roku. Hodně prší a fouká vítr. Koupou se jen...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
na Kypru jsme byli v termínu 25.12. - 5.1. v tomto termínu je asi nejhorší počasí z celého roku. Hodně prší a fouká vítr. Koupou se jen otužilci nebo jsou ve vodě surfaři. Po celou dobu pobytu jsme měli auto a projeli jsme celý ostrov. Dají se dělat celkem příjemné túry (nutno se vybavit dobré boty a oblečení) počasí se mění poměrně rychle. Jídlo v marketech +- v našich cenách, restaurace oběd, večeře (jídlo pití) cca 10 - 20 euro. Ceny dle lokality. V malých horských vesnicích taverny pro místní lidi byly nejlepší a nejlevnější. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel 4* neměla jsem žádné výhrady.

Strava
Měli jsme polopenzi jídlo pestré chutné. Někdy dost upjatá atmosféra v jídelně. Převaha hostů v důchodovém věku Německo, Británie

Služby hotela
Vnitřní bazén malý nešlo plavat otevřeno 9 -18 hod. vůbec jsme nevyužili. Masáže hodně drahé. Venkovní bazeny vypadaly pěkně.

Pláž
pláž u hotelu písečná vypadala pěkně. Moře mělké vhodné pro malé děti.

Iveta Sklenářová, 10.01.2019, Dátum pobytu: 25.12.2018 - 5.1.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 6,6 Na tomto místě jsme byli už po několikáté,byli jsme velmi spokojeni,pokud ovšem nevadí,že je dovolená bez delegáta cestovní...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na tomto místě jsme byli už po několikáté,byli jsme velmi spokojeni,pokud ovšem nevadí,že je dovolená bez delegáta cestovní kanceláře.Delegátka nás odvezla z letiště,vzala si na nás tel. kontakt aby nám oznámila datum schůzky a celou dovolenou se nám neozvala.Před odletem jsme ji kontaktovali my,pak nám poslala SMS s pokyny k odjezdu.Lidé,co odjížděli o několik dnů dříve,říkali totéž,byli tam poprvé a vůbec se jim to nelíbilo.Práce delegáta je rok od roku horší,výmluva je,v této oblasti je vás málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování je dobrá,odpovídá ceně,výborná čistota.

Strava
Strava dobrá, jsme spokojeni,odpovídá ceně.

Služby hotela
Služby hotelu dobré,standardní,personál vstřícný.

Pláž
Pláž čistá,placená lehátka a deštníky,restaurace přímo na pláži,jsme spokojeni.Přístup do moře dobrý.

Alena N., 03.11.2018, Dátum pobytu: 13.10. - 25.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 4 Na Kypru bylo nádherně,teplé moře,ceny ucházející.I výlety stály zato,bylo co vidět.

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Na Kypru bylo nádherně,teplé moře,ceny ucházející.I výlety stály zato,bylo co vidět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídající cenové skupině.

Strava
Nevěřil jsem recenzím,že jídlo je tak hrozné,ale bohužel to byla pravda.Nečekal jsem výběr ze spousty jídel,ale to,co nabízeli bylo děs!K obědu bylo těstoviny,rýže,pečené brambory ve slupce,kuře,panganis,skopové,vepřové,ze salátů pouze jeden druh.Tosamé bylo k večeři a takřka celý týden bez obměn.To bych překousl,kdyby to mělo aspoň nějakou chuť.Jídlo bylo nasládlé,bez jaké koliv chuti,takřka nepoživatelné.

Služby hotela
Milé bylo,že byli k dispozici na recepci osušky na pláž za mírný poplatek.Měli jsme all inclusive ovšem na baru byli jen u večeře jinak nebyli k dispozici.Po intervenci přes delegátku se obsluha trochu zlepšila,ale u báru jste si museli počkat zdali se někdo uráčí přijít.

Pláž
Pláž byla dostupná přes rušnou komunikaci,na pláži tmavý písek.Při vstupu do moře 2-3m oblásky,dál už písek a sem tam nějaký oblázek,voda čistá a teplá v říjnu.

Anonym, 09.10.2018, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Celkom: 6 Co se týče uvytování, tam bych se klidně vrátila, ale bez jídla. Velké město, rušná silnice z jedné strany, rušná dálnice z druhé....

  • 7 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Co se týče uvytování, tam bych se klidně vrátila, ale bez jídla.

Velké město, rušná silnice z jedné strany, rušná dálnice z druhé.

Autobus do města č.30 jezdí neustále oběma směry, staré město, promenáda, hezké.

KAM SE ZTRATILA ŘECKÁ POHOSTINOST A MILÍ LIDÉ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování v 5 patře s výhledem na moře přes silnici a domy, ale docela fajn. Pokoj trochu už by potřeboval rekonstrukci, ale postele byly pohodlné, klimatizace fungovala, lednična na pokoji, tv s usb vstupem na filmy.

Koupelna čistá. Koberec v pokoji humus.

Strava
Někde jsem v recenzi četla, příjemný personál rodinný - hnusní, nasraní (promiňte , jen pravda) lidé chodící jak pávi.

Bez vytáček hnusná strava . Hodnoceno všemi klienty, s kterými jsme mluvili a potkávali se s nimi v okolních restauracích, kam jsme chodili všichni jíst. Pokud budete volit Navarria tak bez jídla. Nebo se snídaní, ale upozorňuji,že na čerstvé pečivo zapomeňte, pouze toastový chleba a trvanlivá houska chuti sladko slané. Byl tam toaster tak se dal udělat sendvič. I tříhvězda může mít spokojené klienty. Stačí klidně jedno jídlo, ale poživatelné!!!

Každý den k večeři to samé, rýže, brambor, kuře pečené nasekané na kousky, někdy smrdělo.

Pangas , který plaval v oleji, nebyl dobrý. Třetí jídlo většinou nějaký různý odporný flák, bůček. Jednou za pobyt pečená krůta, krájená vydávaná na tenké plátky, ta byla dobrá.

Nejvtipnější byl večer bbq, který byl přestěhovaný ven na terasu, ale jídlo bylo stejné jako každý den v boxech.

Na grilu se otáčeli podivné párky divné barvy. Prostě jídlo ne.

Služby hotela
Nic jsme nepotřebovali. Pokoj fajn, výtah fungoval dobře. Jen koberce po celém hotelu, v pokoji, chodby, v restauraci něco nechutného, samá skvrna. V restauraci se pohybují kočky i vevnitř, klidně vám vlezou na stůl do talíře, když si jdete pro kafe. Na zdi je vyhrůžka, nekrmit kočky pod pokutou 10 euro.Tak nevím, dají mi je oni, nebo mám dát já jim za to že mi kočka okousala toast?

Prý tam byli klienti před 6ti lety a bylo to tam lepší, ale úsporná opatření velí všemu!!!

Při vchodu do jídelny hlídají jak ostříž, nevím , kdo by tam šel dobrovolně, když by tam neměl zaplaceno.

Cena byla last minute, takže jsme si z toho udělali dovolenou u moře bez jídla v hotelu.:))))

Pláž
Pláž byla moc fajn. V září krásně teplá vodička, čistá. Písek tmavý, lehátka, slunečníky, 6 euro pro dva.

Na pláži wifi zdarma, sprcha, WC, restaurace Armonia , kde se dalo docela dobře najíst. Kočky opět všude

přisáplý drápem na vaši ruku, když jíte, někdy jen očima, to se dalo vydržet.

Top restaurace na jídlo Georges u silnice před hotelem. Výborné jídlo.

Lenka N., 24.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 20.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Limassol, Hotel: Navarria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)