Recenzie hotelov
Paphos (Pafos) - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Kvalitný hotel pri výbornej piesočnej pláži. Turistické centrum mesta a prístav v pešej dostupnosti od hotela.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalitný hotel pri výbornej piesočnej pláži. Turistické centrum mesta a prístav v pešej dostupnosti od hotela. Zobraziť celú recenziu

Jozef R., 15.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 9.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Aloe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Dovolenka sama osebe nebola zlá ale nesplnila naše očakávania o tejto krajine.Chceli sme dovolenku pri mori pretože my chodíme na...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sama osebe nebola zlá ale nesplnila naše očakávania o tejto krajine.Chceli sme dovolenku pri mori pretože my chodíme na dovolenku len kvôli moru.Boli tu dobré služby hotela dobrá strava pekný bazén čím hotel asi chce nahradiť pláže ktoré tu chýbajú.Ak by sme sa niekedy na Cyprus vrátili do tohoto hotela bez pláže nie.V zavádzajúcich prospektoch cestoviek neuvádzajú pravdu o pláži pred hotelom.Drahá dovolenka pri bazéne škoda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo pekné síce z výhľadom na parkovisko.Výhľad na more sa dá zaplatiť ale cena 300 eur je prehnaná .

Strava
Strava bola výborná varia chutne dobrý výber boli sme spokojní.

Služby hotela
Personál veľmi milí veľmi sa snažili Slovenka Katka v jedálni a Češka Dominika v bare nahradili prácu delegátky ktorá sa ukázala len raz aj to v polovici zájazdu.

Pláž
Konečne sme pri pláži pred hotelom bola malá kamenistá pláž z troškou piesku do ktorej veľmi nepomôžu ani papuče.Je to vlastne malý prístav pre motorové člny a skútre kúpe sa tam 6 ľudí väčšinou Slovákov Rusom,Angličanom asi more nechýba preferujú bary.Na tretí deň sme prešli asi 900 metrov a v zátoke čo je umelé štrkovisko s pieskom sa kúpalo lepšie aj prístup do mora bol lepší.Celá oblasť Paffos je bez pekných pláží s dobrým vstupom do mora škoda že sme to nevedeli skvôr určite by sme tam nešli.

Anonym, 10.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel na fotkách nevypadá ani zdaleka tak dobře, jako je tomu ve skutečnosti. Resort jsme s rodinou navštívili v polovině června a již na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na fotkách nevypadá ani zdaleka tak dobře, jako je tomu ve skutečnosti. Resort jsme s rodinou navštívili v polovině června a již na první dojem nás nádherný Aliathon Holiday Village zcela ohromil. Jde o velmi rozsáhlý hotelový komplex, se spoustou možností, jak aktivně trávit volný čas. Zkrátka perfektní dovolená v příjemném prostředí. Předčil naše očekávání Určitě se sem ještě vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový komplex je plný 2-3 patrových apartmá. My jsme byli ubytovaní v rodinném studiu, které bylo vybaveno menší, ale komfortně zařízenou kuchyňkou, prostorným a moderním pokojem s manželskou postelí a přistýlkou a koupelnou. Pokoje byly denně krásně uklizeny, ručníky a osušky vyměněny. Doporučuji přibalit přípravky proti komárům.

Strava
Krásné prostředí vnitřní i venkovní restaurace umocňuje požitek výtečně připravených pokrmů, jak místní, tak mezinárodní kuchyně. Zaměstnanci restaurací byli vždy usměvaví a milí. Strava byla velmi různorodá, vybere si zde opravdu každý. I bary u bazénů mají co nabídnout. Od ovoce a zeleniny, přes několik druhů zmrzliny, vynikající dezerty a saláty, až po tortilly, gyros, hranolky, pizzu a mnohem víc. Pokud jste opravdoví gurmáni, určitě nezapomeňte navštívit mexickou ,,a la carte‘‘ restauraci.

Služby hotela
V hotelu probíhaly každodenně animační programy pro děti i dospělé. Pro děti animátoři připravují, jak venkovní aktivity u bazénu, mini diskotéku, tak i vnitřní tvořivé činnosti. Dospělým jsou pak určeny spíš večerní animace.

Anonym, 01.07.2019, Dátum pobytu: 13.6. - 21.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Aliathon Holiday Village (Pafos)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velká spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel hezky vybavený, útulný a čistí, prádlo se často měnilo, personál velmi ochotný

Strava
chutná a velice rozmanitá

Služby hotela
začíná to vstřícnými pracovníky recepce, ale velmi dobří byli všichni pracovníci hotelu

Pláž
koupání bylo trochu horší, sice čisto ale přístup k vodě byl cca na 2 místech. My jsme chodili na městskou pláž

cca 10 min kde byly čisté sprchy WC a pod. voda čistá ale ještě studená 20 stupnů. Jinak život ve vodě skoro žádný

až na pár hejn maličkých rybek.

Helena H., 18.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 13.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Veronica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkový dojem dobrý. splněno naše očekávání a slíbené služby odpovídaly

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. splněno naše očekávání a slíbené služby odpovídaly Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na dobré úrovni. Servis dobrý. Spokojenost

Strava
Strava stáje se opakující.Omezený výběr ovoce. Malý sortiment. Jinak strava chutná a v dostatečném množství.

Služby hotela
Hotel nabízel základní služby, praní, žehlení a podobně.

Pláž
Pláž cca 100 metrů od hotelu. NA vlastní nebezpečí, bez plavčíka a jakéhokoli úklidu, večerní upravy a podobně.Nejhorší dojem z celého hotelu. Voda čistá, ale na šnorchlování nebylo na co se dívat. Nejsou rybky a ni mušle.Opakem byl hotelový bazén, tam max. spúokojenost

Jan Nevrtal, 14.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 10.5.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel poskytuje kvalitní služby. Výborná kuchyně, pokoje a ubytování odpovídají ceně. Naprostá nespokojenost ovšem s delegátkou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel poskytuje kvalitní služby. Výborná kuchyně, pokoje a ubytování odpovídají ceně.

Naprostá nespokojenost ovšem s delegátkou zájezdu, která neposkytla žádné informace o dané destinaci. Jediným jejím zájmem bylo prodat fakultativní výlety. Kdyby delegátka na místě nepůsobila, vyšlo by to nastejno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Čistá

Renata V., 28.11.2018, Dátum pobytu: 13.10. - 21.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Veronica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Moderní, udržovaný a dobře vybavený hotel na klidném místě. Převažují angličané a rusové. V okolí se dá chodit tak max na procházky kolem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moderní, udržovaný a dobře vybavený hotel na klidném místě. Převažují angličané a rusové. V okolí se dá chodit tak max na procházky kolem moře. Na nákupy a za zábavou se musí do Pafosu (3 km). V blízkosti je zastávka autobusu nebo taxi stálo vždy před hotelem. Pokud překonáte strach z jízdy v protisměru, tak doporučuji půjčit auto. V okolí je spousta přírodních a historických míst, které stojí za to navštívit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, prostorné a čisté pokoje. Individuálně ovládaná klima, ale tu jsme nepotřebovali. V koupelně dokonce bidet. Zajímavostí je okno z koupelny do pokoje, které lze samozřejmě zadělat žaluzii, ale přes den oddělat a je tam denní světlo. Velký balkón. Pro nás příjemným bonusem bylo, že jsme měli mít pokoj obrácený do vnitrozemí, ale dostali jsme s výhledem na moře. Jedinou věci, která pobyt může znepříjemnit je soused kouřící na balkóně :(

Strava
Velmi chutná a pestrá. Měli jsme polopenzi, takže hodnotit můžu jen snídaně a večeře. Snídaně bohaté, v podstatě vše, na co si člověk vzpomene v několika variacích (třeba vajíčka v šesti úpravách). Na večeře jsme se zvláště těšili, co nového ochutnáme. Každý den bylo nějaké téma (Italská, řecká, kyperská, mezinárodní...) kuchyně. Vždy několik úprav masa, ryby (jednou i chobotnice). Také varianty pro vegetariány. Spousta zeleniny a salátů. A to nemluvím o moučnících.

Služby hotela
Služby jsou poměrně široké. Velký bazén (ten byl ovšem v listopadu studenější než moře) a spoustu lehátek (kolem bazénu s matracemi). K dispozici je i sauna a vířivka, vnitřní bazén. Personál vstřícný (krom jednoho číšníka, který byl příjemný jen na all-inclusive hosty). Animační program byl částečně i v listopadu. Rychlá wifi je za příplatek, pomalá u recepce je zdarma. Součástí hotelu je aquapark, který je otevřený jen v sezónu (duben-říjen). Ale i v listopadu byl některé dny otevřený.

Pláž
Plaž u hotelu není. Asi 200m napravo je takový "vstup" do moře. Opačným směrem asi 1,2 km u hotelu Venus je taková menší písečná pláž chráněná molem, která je vhodná i pro děti. Měli jsme auto, tak na pláže jsme jezdili. Kdo preferuje písek, tak je pěkná Coral bay (asi 8,5 km) nebo městská v Pafosu. Oblázkových je výběr velký.

Anonym, 12.11.2018, Dátum pobytu: 4.11. - 11.11.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: King Evelthon Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 velmi dobrý, navštívili jsme ho již 10x a stále výborný dojem

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobrý, navštívili jsme ho již 10x a stále výborný dojem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné, čisté, každodenní výměna ručníků, osušek a povlečení maximálně jednou za dva dny

Strava
Tento rok byla strava nejhorší za posledních 10 let, je to samozřejmě kuchařem, ale byl velký problém si něco vybrat. Všechno bylo neskutečně kyselé a nechutně upravené.

Služby hotela
se službami spokojenost

Pláž
okolí známe, takže nemáme problém, dokonce jsme byli spokojeni s úpravou vstupu do može

Anonym, 22.10.2018, Dátum pobytu: 4.10. - 14.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Queen´s Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dobrý den Amálie! Moc děkujeme za krásnou dovolenou! Díky za tip! Marie a Jan Klejchovi

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den Amálie! Moc děkujeme za krásnou dovolenou! Díky za tip! Marie a Jan Klejchovi Zobraziť celú recenziu

Marie Klejchová, 11.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Queen´s Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolena. Hotel mohl mit klidne 4*. Vse ciste a hlavne klid. Personal vzdy usmevavy a vstricny.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena. Hotel mohl mit klidne 4*. Vse ciste a hlavne klid. Personal vzdy usmevavy a vstricny. Zobraziť celú recenziu

Strava
Pestra a chutna a lahodila i oku, jak bylo vse pekne naaranzovane.

Služby hotela
Sluzby perfektni

Pláž
Plaz mensi, ale cista.

Marie Novotná, 04.10.2018, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2018
Oblasť: Cyprus Cyprus, Paphos (Pafos), Hotel: Queen´s Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií