Recenzie hotelov
Protaras - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Vše bylo perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme přijeli 4 hodiny před plánovaným ubytováním, s tímto jsme také počítali a bylo pro nás velice mile překvapující, když nám na recepci sdělili, že se máme přijít ubytovat již ve 12:30. Jinak ubytování skvělé, vše co na dovolené potřebujete. Malá koupelnička s vanou, záchodem a umyvadlem. Ve vedlejším pokoji ložnice, ze které se vycházelo na celkem prostorný balkon. Neměli jsme mít výhled na moře, ale i přesto jsme kousek moře viděli :)

Strava
Bohatá, formou rautů. Jídla vycházela, jak z místní kuchyně ovlivněné Britskou kolonií, tak byly i večeře Řecké či Turecké.

Služby hotela
Služby byli odpovídající celé dovolené. Na recepci si můžete zapůjčit kupříkladu ručník k moři či regulátor zásuvek. Víc jsme nepotřebovali.

Pláž
Pláž leží cca 100 m od hotelu. Písčitá s možností šnorchlování.

Tereza Dušíčková, 07.11.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byla jsem velmi mile překvapena z ostrova KYPR. |Přes pokročilou dobu po letní sezoně bylo příjemně teplé moře a teplota vzduchu byla...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem velmi mile překvapena z ostrova KYPR. |Přes pokročilou dobu po letní sezoně bylo příjemně teplé moře a teplota vzduchu byla velmi příjemná.Nevadilo nám přes den občasné přepršky a zažili jsme i dvě noční bouřky - vše v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nám odpovídalo a neměli jsme žádné potíže.

Strava
Nemám moc ráda ryby a přesto jsem si vždy našla to na čem jsem si pochutnala. Výborné dezerty a zmrzlina.

Služby hotela
Při příjezdu jsme byly velmi mile překvapeni, když na nás promluvili na recepci slovensky, takže jsme všemu dobře rozuměli. Pak jsme si chodili do recepce popovídat, když tam bylo volno. Zástupkyně českých vtt cest.kanceláří paní Ludmila Bernátová se nám velice věnovala při příjezdu i odjezdu. Pomohla nám domluvit 2 celodenní výlety.

Pláž
Pokud jsem na dovolené u moře vždy se chodím koupat a plavat do moře a také si slunění užívám na lehátku u moře ne u hotelových bazenů. bylo možné také šnorchlovat okolo kamenů a skal. Kolem hotelu byly nádherné zahrady a parkové úpravy k podvečerním procházkám.

Milada Vacíková, 06.11.2019, Dátum pobytu: 24.10. - 31.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Cavo Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Vše jsme měli na dovolené úžasné a měli jsme se báječně. Byli jsme zde v termínu 12. říjen až 26. říjen 2019. Paní na recepci byly...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše jsme měli na dovolené úžasné a měli jsme se báječně. Byli jsme zde v termínu 12. říjen až 26. říjen 2019.

Paní na recepci byly pozitivní, v každou denní i noční hodinu se usmívaly.Vždy ochotné nápomoci. V restauraci, která byla ve vnitřních i venkovních prostorech nás obsluhovalo pět servírek, kdy jsme zjistili, že tři jsou z Hotelové školy z Mostu, tedy Češky. Byly zde na školní praxi a brigádě zároveň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
O pokoji moc nevíme, protože jsme zde trávili minimum času a to vždy s pohledem upřeným na moře.

Strava
Velmi pestrá a kvalitní. Mají tam však celkově málo zralého ovoce.

Služby hotela
Úklid byl každodenní, paní co nám uklízela byla Bulharka a krásně jsme si o ostrově popovídali. Měla naprosto detailní přehled, včetně výše teplot, předpovědí počasí, teploty vody, sortimentu v obchodech a turistických cílech.

Pláž
Čistá, písečná, lehátka, slunečníky a hlavně nebyla přeplněná, ale příjemně navštívená lidmi ze zemí Západu i Východu. Voda - teplá, průhledná přímo na kraji, dále zelenomodrá, překrásná.

Jarmila Pechmanová, 31.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 27.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Chrystalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Velmi příjemný hotel přímo na pláži, zároven v centru dění v Protaras.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný hotel přímo na pláži, zároven v centru dění v Protaras. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, čisté.

Strava
Strava opravdu vynikající, měli jsme polopenzi a vvýběr jídla k večei byl obrovský, vše velmi chutné.

Služby hotela
Personál ochotný.

Pláž
Pláž na dosah, příjemný je fakt, že vám hotel dává k dispozici každý den čistou osušku na pláž, místo na lehátku se slunečníkem máte rezervováno na celý týden.

Anonym, 31.10.2019, Dátum pobytu: 21.10. - 28.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Sunrise Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše bylo skvělé,služby,personál milý,jídlo,hotel,umístění,prostě vše.Jen paní delegátku jsme poprvé viděli až v autobuse při odjezdu na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo skvělé,služby,personál milý,jídlo,hotel,umístění,prostě vše.Jen paní delegátku jsme poprvé viděli až v autobuse při odjezdu na letiště směr domů.Ani jsme se nikde nedozvěděli o nějaké schůzce:Na nástěnce nic nebylo.

Takže pokud neumíte třeba angličtinu,tak na služby delegáta moc nevsázejte.Našstětí na recepci momentálně dělají dvě moc milé slovenky a ty vám vše vysvětlí,kdyby ste nevěděli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje krásné,bez chybičky,jen trochu více hučí klimatizace.

Strava
Jídlo výborné.Jeden z nejlepších all inclusive,co jsme zažili.Jen je bohužel lepší chodit na jídlo včas,protože masa se v náhřevných várnicích přesuší.Ale výběr je obrovský a je z čeho vybírat.Výhodou je pak na baru i velký sortiment drinků v rámci all inclusive.

Služby hotela
Služby hotelu byli úžasné.Vše čisté.Denně nám měnili ručníky,uklízeli a prostě se o nás celkkově krásně starali.

Pláž
Pláž je poměrně malý kousek u boku hotelu a není problém si tak dojít na záchody či pro drink na bar.

Anonym, 24.10.2019, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená proběhla bez problémů a k naší plné spokojenosti,za nás zatím nejlepší v naší bohaté historii.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla bez problémů a k naší plné spokojenosti,za nás zatím nejlepší v naší bohaté historii. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K ubytování nemáme žádné připomínky ,každý den uklizeno,vyměněné ručníky a vyměněné ložní prádlo. K dispozici varná konvice ,čaj a káva. Pozor je nutný adaptér do zásuvky,vyřešeno na recepci zapůjčenim na vratnou kauci 5 €.

Strava
All inclusive bylo opravdu vynikající,bohatý výběr od všeho,každý si mohl vybrat na co měl chuť. Bar otevřen do 24.00 hod. Bohatý výběr míchaných nápojů a dokonce i s obsluhou ,což není zrovna obvyklá služba.

Služby hotela
Posilovna,sauna,vířivka,pěkný bazén s cvičenim,animační programy pro dospělé i děti.

Pláž
Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře vzdálena od hotelu cca 200 m. Příjemně teplá krásně čistá voda cca 27 st. Lehátka a slunečníky za poplatek 2,50 € za kus. U pláže WC a sprchy , možnost občerstvení. Na pláži nabídka vodních sportů.

Jiří V., 24.10.2019, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Táto časť Južného Cypru nás natoľko očarila, že sa tam chceme ešte určite vrátiť.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Táto časť Južného Cypru nás natoľko očarila, že sa tam chceme ešte určite vrátiť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je na začiatku rušnej ulice, treba počítať s tým že ste v živšom letovisku Protaras a nočnú zábavu je počuť aj do hotela, ale aj o tom je dovolenka :) Hotel patrí do siete Tsokkos hotels & Resorts, aj ostatné hotely tejto siete sa nachádzajú v tesnej blízkosti Odessy, táto sieť má naozaj dobré hotely a služby.

Strava
Strava bola najlepšia akú sme na dovolenkách zažili. Doteraz sme natrafili vždy na dobrú stravu, ale táto bola obzvlášť chutná a bolo to tým, že jedlá boli skvele dochutené a dezerty sme nikde lepšie nejedli! Jedlo sa ani raz neopakovalo, super boli tématické večere. Personál v reštaurácii bol veľmi ústretový a milý, navyše zábavný:) pozdravujeme Davida:) Svojich hostí si pamätali a zakaždým pozdravili, privítali nás v reštaurácii, veľmi dobre majú riešené usádzanie k stolom počas večere, kde nám vždy rýchlo stôl našli a pripravili ho. Mohli sme si zvoliť večeru aj v iných hoteloch v rámci rovnakej hotelovej siete, ale nám v Odesse jedlo tak chutilo, že sme nemali dôvod ísť inde. Iba jedenkrát sme vyskúšali večeru v gréckej reštaurácii, ktorá patrí hotelovej sieti Tsokkos, kde sme mali predjedlá, viacero hlavných jedál a dezert a žiaľ nikto to nezvládal zjesť, nakoľko porcie boli veľké, ale jedlo bolo veľmi chutné, no stačilo by ho menej :)

Služby hotela
Hotel je po rekonštrukcii a má nádhernú hotelovú halu a terasu s krásnym dizajnom. Nábytok, lampy a ostatné prvky vytvárajú príjemnú atmosféru v hoteli a na nás zanechal tento hotel krásny dojem. Boli sme maximálne spokojní, jediné čo vytkneme je slabý animačný program večer. Hotel má dokonca aj wellness, ktorý je za poplatok, na začiatku sme však dostali voucher na masáž- skvelé privítanie!

Pláž
Za hotelom začína hlavná promenáda, kde to naozaj žije, množstvo obchodov, barov a reštaurácii. Pláž sa nachádza od hotela 3 minúty chôdze, vidno na ňu z terasy hotela aj z niektorých izieb. Pláž bola nádherná, piesková s úplne čistým priezračným tyrkysovým morom. Málokedy je tak krásne more priamo pri hoteloch a hlavne tak čisté, aj keď sme boli veľmi ďaleko od brehu, stále bolo vidieť na dno. Vlny neboli žiadne- mne to trochu chýbalo, ale pre rodiny s deťmi je to ideálne miesto. Lehátka boli za poplatok (1 lehátko 2,50/deň), teda prijateľná suma a vodných športov bolo v okolí dostatok. Ku koncu dovolenky sme sa vybrali na skútre, čo sme potom ľutovali, že sme nešli skôr, lebo sa oplatí ísť spoznať tento ostrov. Nádherné vyhliadky, či iné krásne pláže v blízkosti Protarasu, nesmiete vynechať národný park Cape Greco, ktorý sa nachádza iba pár minút za mestom, premáva tam aj autobus. Zašli sme pozrieť aj do Aiya Napy, kde je krásne, ale je tam ešte rušnejšie ako v Protarase. Odessa beach hotel sa nachádza v krásnej lokalite, kde sú poblízku všetky miesta, ktoré sa oplatí vidieť ak ste na Cypre a nezabudnite, že sa jazdí po ľavej strane :)

Maja L., 23.10.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Odessa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

grécka večera v taverne za hotelom- v rámci all inclusive 17 fotografií

Celkom: 9,6 Pekna dovolena počasi super jidlo užasne

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekna dovolena počasi super jidlo užasne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pekny trochu omšely nsbytek

Strava
Jidlo užasné velký vyběr všeho sladke slane ryby zelenina ovoce neskutečne

Služby hotela
super ochotna mila obsluha s usmevem

Pláž
Pekna jen na pulku řijna dost plna ????

Jana Budinská, 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená super, cena odpovídá kvalitě

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, cena odpovídá kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel by zasloužil 4 hvězdy, úklid i převlékání lůžka denně

Strava
Strava pestrá, střídaly se tématické večeře, v cceně 2x večeře ala card v restauraci. Velký výběr jídel, salátů, dezertů. Volně k jídlu nealko, pivo, víno.

Služby hotela
Pravidelný animační program místních umělců, ochotný personál

Pláž
Dostatek lehátek u bazénu i travnaté pláži, vstup ke kamenité pláži po příkrém svahu

Anonym, 17.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Vše v pořádku.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První den nebyl přopraven pokoj v objednánem hotelu(Mandali),museli jsme jít do hotelu vedle a druhý den ve 12,00 hod.se stěhovat do požadovaného hotelu!!!!!

Strava
Dobrá

Služby hotela
Dobré

Pláž
Výborná

Alois H., 14.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mandali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)