Recenzie hotelov
Protaras - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Vrátili jsme se spokojeni, počasí skvělé, jídlo a ubytování taky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vrátili jsme se spokojeni, počasí skvělé, jídlo a ubytování taky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý standard.

Pokoj prostorný, koupelna čistá.

Strava
Chybělo nám víc jídel z tradiční řecké, kyperské kuchyně.

Služby hotela
Vadila nám hlasitá hudba u bazénu, která tam řvala celý den. Slabý animační program.

Pláž
Pláž byla v dosahu pěší chůze, voda teplá, ale moře přeplněné lidmi ( trávili jsme dovolenou na přelomu srpna a září).

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Pěkná dovolená na slunném Kypru v pěkném hotelu s výbornou kuchyní. Pokoj byl slušně vybavený, úklid denně (a dostatečný). Moře i pláž...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená na slunném Kypru v pěkném hotelu s výbornou kuchyní. Pokoj byl slušně vybavený, úklid denně (a dostatečný). Moře i pláž byly čisté, lehátek dostatek (za poplatek). Delegátka byla ochotná a příjemná. Vhodné pro lidi, kteří chtějí klidnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Miroslava B., 13.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hezký, spíše menší, ale hlavně klidný hotel umístěný v blízkosti pláže. Do centra nákupů a večerního ruchu je to kousek, cca 200m....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký, spíše menší, ale hlavně klidný hotel umístěný v blízkosti pláže. Do centra nákupů a večerního ruchu je to kousek, cca 200m. Možnost koupání v hotelovém bazénu nebo po cca 100 metrech skočit na pláži do moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký a patrně nový hotel.V hotelu všude čisto - jídelna, pokoje, toalety, schodiště, výtahy. Na pokojích TV, klimatizace a lednička. Prostorný pokoj i koupelna s toaletou. Samozřejmě Wifi v hotelu.

Denně úklid pokojů.

Strava
Pestrý výběr jídel formou bufetu. Kvalita výborná, Nají se každý kdo má rád masové pokrmy i ten kdo raději zeleninu, ovoce a saláty.

Pláž
Pláž jsme po výletu lodí a po několika výletech busem vyhodnotili jako nejlepší. Čistý a ráno pravidelně uklizený pás písečné pláže bez kamenů. Pozvolný vstup do moře. Možnost zakoupení lehátek se slunečníkem.

Součástí pláže zdarma toalety a převlékárny, sprcha se sladkou vodou na omytí od slané vody a písku.

Nádherně čistá voda.

Milan Jelínek, 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mandali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená, super destinace. Delegátka CK velmi profesionální, šikovná a ochotná slečna, krom pravidelných schůzek na hotelu je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, super destinace. Delegátka CK velmi profesionální, šikovná a ochotná slečna, krom pravidelných schůzek na hotelu je kdykoliv k dispozici na telefonu nebo whatsappu. Co slíbí, to udělá. Na letišti čeká nejen při příletu, ale je přítomna i během odbavení při odletu, kdyby nastal nějaký problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v hotelu jsou z části zrekonstruované - velké, ale není v nich mnoho úůožného prostoru a nezrekonstruované - starší nábytek, úložný prostor naprosto v pohodě, malá lednička k dispozici zdarma, trezor za poplatek, ve skříni dostatek ramínek, koupelna místy opotřebovaná, ale vše vyváženo dokonalým úklidem. Každý den čisté ručníky, každé 4 dny převlečená postel. Jediná divnost je zákaz splachovat toaletní papír, takže se musí házet do koše vedle WC.

Strava
Snídaně téměř stejné každý den, ale chápu, že se na nich nedá nic moc měnit. Obědy a večeře rozmanité, dostatek ovoce, saláty je lepší si namíchat z jednotlivych ingrediencí - někdy bylo vidět, že míchané saláty jsou pouze upgradované z minulých jídel. Ale čerstvé zeleniny je tam dostatek a ochucovadel také. Mrazák s mininanuky k dispozici během obědů a večeří a také na baru u bazénu. Bar u bazénu - soft drinky, místní alkohol, koktejly. Když si přinesete prázdnou PETku, tak vám do ní bez problémů natočí vodu. Bar na pláži není.

Služby hotela
Služby hotelu naprosto v pořádku, personál usměvavý, ochotný, rychlý. Bazén jsme nezkusili, protože moře je tak krásné, že se nám do bazénu vůbec nechtělo. U bazénu lehátka a slunečníky zdarma. Osušky na baru u bazénu za vratný depozit (myslím 10 euro), osušky si můžete brát i na pláž.

Pláž
Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Zaberete si lehátko a za nějakou dobu k vám dorazí chlapík s pokladničkou. Za jedno lehátko 2.50, za slunečník taky 2.50 na celý den. Lehátka i slunečníky mají čísla, takže dostanete účtenku a přes oběd si necháte na lehátku ručníky (doporučuji přikolíčkovat) a odpoledne se na ně můžete zase vrátit. Nikdy se nám nic neztratilo, ani telefon, ani peníze. Vstup do moře super, krásný písek, akorát na mokré nohy se lepí jako strouhanka na řízek. Na pláži WC (nic moc) a sprchy. U pláže spousta barů, ale nejsou součástí all inclusive. Nabídka vodních sportů celkem bohatá (šlapadla, paddleboard, parasailing, vodní lyže, gumové kraviny tažené člunem, apod.).

Zdeňka M., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojny

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zodpovedalo tomu co sme ocakavali a dokonca prijemne aj prekvapeny

Strava
Bohata????

Služby hotela
Super

Pláž
Najlepsia!

Michal Ondruška, 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Odessa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Krásné moře, dobré jídlo

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné moře, dobré jídlo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nehezký pokoj ( za tu cenu )

Strava
výborná

Služby hotela
nespokojenost s usazováním hostů v prázdné restauraci

Pláž
krásná

Zdeňka P., 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Cavo Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Hotel absolutně neodpovídá 4*, maximálně tak 3*. Už bych do tohoto hotelu nikdy nejela, nedoporučuji.

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel absolutně neodpovídá 4*, maximálně tak 3*. Už bych do tohoto hotelu nikdy nejela, nedoporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj malý, ale to nevadí, jdete se tam jen vyspat. Přistýlka hrozná z dřevěné překližky, přiražené ke zdi, při každém pohybu vydávala nepříjemné vrzavé zvuky, vybavení pokoje i celého hotelu je staršího data, je vidět, že se do hotelu vůbec neinvestuje. Na pokuji trezor i minibar - ovšem i při All inclusive za poplatek. Nepřijemné uklizečky.

Strava
Strava nejhorší, přizpůsobená anglické klientele, celý týden snídáte volské oko, slaninu, párek nevalné chuti, fazole. pečivo mdlé a bez nápadu, obědy dobré, večeře opět malý výběr, stále se opakující těstoviny s červenou omáčkou, hranolky a mleté cosi, občas ryba, rýže. Ovoce máme 100x lepší tady.

Služby hotela
nevyužili jsme

Pláž
pěkná pláž vzdálená asi 500m procházkou hotelovou zástavbou. nejbližší pláž (300m) se nedala vůbec využít.

Jana S., 09.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolenka, odporúčam ????????????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolenka, odporúčam ???????????? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvelé. Na izbách vždy upratané. Veľmi príjemný personál.

Strava
Strava vynikajúca a veľmi rozmanitá. Vyber úžasný. Každý deň v inom štýle. A obsluhujúci personál úžasný . Aj napriek tomu, že hotel je veľký, personál bol ako keby sme boli v rodinnom hoteli. Boli aj slovensky a Česky hovoriaci obsluhujúci, takže všetko bolo vynikajúce.

Služby hotela
Už privítanie na recepcii v deň príchodu bolo veľmi príjemné nakoľko tam bola pani recepčná ktorá rozprávala po slovenský, takze všetky potrebné informácie sme veľmi dobre porozumeli. A aj v ostatné dni nám boli veľmi nápomocné a vo bolo treba promtne vybavili. Skvelé ????????????.

Pláž
Pláž bola aj piesková aj so vstupom po kameňoch, ktoré sa dosť šmýkali. Bolo treba použiť obuv do vody. More nádherne čisté, priezračné . Celkove vynikajúca dovolenka.

Gabriela Polaščinová, 06.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající, ráda se budu vracet.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající, ráda se budu vracet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný , pohodlný pokoj,kvalitní postele, čisté. Nábytek nový.

Strava
Jídlo chutné, bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Personál usměvavý.

Pláž
Dostupnost k pláži příjemná, chodily jsme na pláž ,,Fig Tree Bay ´´, moře čisté, teplé .V době prázdnin musíme počítat s velkou návštěvností rekreantů.

Hana, 03.09.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mandali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 spokojný s výberom, odporúčam aj rodinám s deťmi

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
spokojný s výberom, odporúčam aj rodinám s deťmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré a čisté izby

Strava
výber z veľa druhov jedla

Služby hotela
služby hotela

Pláž
veľmi krásna pláž

Anonym, 03.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Silver Sands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)