Recenzie hotelov
Protaras - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Pohodová dovolená , spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená , spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Naděžda Švandrlíková, 30.06.2022, Dátum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Pernera Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.8 Vyborna plaz, lokalita hotela. Jedlo bolo chutne. Personal taky priemerny. Hotel pekny, ale mal svoje specifika - viac nizsie.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna plaz, lokalita hotela. Jedlo bolo chutne. Personal taky priemerny. Hotel pekny, ale mal svoje specifika - viac nizsie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
(Pisem ako clovek ktory vacsinou chodi do 4* hotelov a tento hotel bol ponukany v ich cenovej kategorii - beriem do uvahy aj hodnotu za peniaze) Starsi 5* hotel, ktory je rovno na velmi peknej plazi. Prvy dojem zo spolocnych priestorov a izieb je velmi prijemny, su velke a pekne navrhnute, velky balkon s vyhladom na plaz, atd. Avsak, ked sa clovek zacne pozerat na detaily je vidiet, ze nabytok a vybavenie izieb je starsie a opouzivane - obuchane hrany, kupelna, atd. Zavisi, ako moc bude navstevnikovi vadit niekolko takychto detailov na izbe, alebo ci ich uspesne odignoruje. Rovnako je vidiet vek na nabytku v celom hoteli, ked sa nan blizsie pozriete).

Hotel ma velky vonkajsi bazen (25m), ktory bol vyborny na plavanie.

V hoteli byvaju casto svadby, takze ak dostanete izbu na zlej strane, tak si radsej doneste stuple do usi. My sme mali izbu na opacnej strane hotela, a to bolo ok.

Poloha hotela je vyborna, rovno na plazi a v turistickom mestecku s dostatkom restauracii a barov. Su tam aj velke potraviny Lidl a autobusova zastavka na peso.

Strava
Mali sme polpenziu. Ranajky kazdy den tie iste, ale rozumny vyber z teplej kuchyne (vacsinou veci do anglickych ranajok), ako aj studenej (syr, sunky, kolace, cerealie), ovocie a cerstvo pripravovane croissanty a palacinky. Chybal vacsi vyber zeleniny (boli uhorky a paradajky). Vecere formou bufetov, kazdy den ine podla typu kuchyne (talianska, grecka, BBQ, atd.). Vela salatov, dezertov... Vzdy sa dalo vybrat a bolo to chutne. Jest sa dalo na terase s vyhladom na more.

Na plazi je bar, kde pripravia aj burger, sendvice atd.

Služby hotela
Kazdy den uprataju, kazdy den nova plazova osuska. Na recepcii su ochotni. Vacsina personalu sa na vas az tak moc neusmieva a robi si svoje, ale nam to vyhovovalo. Hotel samozrejme ponuka aj nejaky program, aerobik v bazene, ale to sme nevyuzili.

Pláž
Velmi cista voda bez rias. Pieskova plaz. Prve 3 rady lehatok su statne (maju na to zakon) a treba za ne platit, avsak vsetky dalsie lehatka su hotelove a su v cene ubytovania. Sprchy priamo na plazi.

Martin Schlarmann, 29.06.2022, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Hotel moc hezky na moc hezkém místě. Okolí však neukliziné, odpadky. V blízkém okolí třeba skládka nevyužitých dlaždic a stavební suti z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel moc hezky na moc hezkém místě. Okolí však neukliziné, odpadky. V blízkém okolí třeba skládka nevyužitých dlaždic a stavební suti z celého okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podle našich představ, útulný, čistý. Nově zrekonstruovaný.

Strava
Vždy jsme si vybrali. Moc dobře pochutnali. Velký výběr. Tím, že je hotel orientovaný na Angličany, tak vše tak nějak anglické. Na řecké jídlo jsme chodili do taveren.

Služby hotela
Příjemný personál. Spokojenost.

Pláž
Krásná, veliká úměrně k lidem na pláži. Neměli jsme pocit přeplněnosti. Moc krásný podmořský svět. Ryby i želvu jsme viděli. Nejkrásnější zážitek.

Jana Jaurysová, 28.06.2022, Dátum pobytu: 15.6. - 25.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9 Rychlá doprava do místa určení, klidné příjemné prostředí, veškeré služby, strava, ubytování, pláž, možnosti vyžití na vysoké úrovni....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rychlá doprava do místa určení, klidné příjemné prostředí, veškeré služby, strava, ubytování, pláž, možnosti vyžití na vysoké úrovni. Pohodová, ničím nerušená dovolená. Zobraziť celú recenziu

Richard Novotný, 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Cavo Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vrátila bych se na stejné místo znovu. V okolí mnoho hotelů zavřeno. Obchůdek cca 60 m

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vrátila bych se na stejné místo znovu. V okolí mnoho hotelů zavřeno. Obchůdek cca 60 m Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší zařízení, ale postele pohodlné.

Strava
Strava Perfektní. Opravdu široký výběr.... Všechny druhy masa.

Služby hotela
Naprostá čistota bazénu, úklid pokojů za jedničku. Personál vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž cca 250 m od hotelu. Lepší je dál cca dalších 100 m. V moři jsme byli pouze 4 lidi. Dopad covid.

Anonym, 21.06.2022, Dátum pobytu: 8.6. - 18.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Tsokkos Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Menší hotel, klidnější prostředí.

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Menší hotel, klidnější prostředí. Zobraziť celú recenziu

Strava
Bufet ráno i večer s velkým výběrem jídel.

Služby hotela
Kvalitní.

Milan Kryl, 20.06.2022, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel, skvělé služby, výborné jídlo, velmi doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, skvělé služby, výborné jídlo, velmi doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Strava
naprosto top jídlo!

Služby hotela
Velmi milý personál.

Pláž
Hned před hotelem je upravená písečná pláž. Kolem jsou pláže, kde jsou kameny, pokud si vezmete boty do vody a budete opatrní, dá se koupat i tam a stojí to za vyzkoušení.

Miroslava Puškašová, 01.06.2022, Dátum pobytu: 21.5. - 28.5.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Crystal Springs Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice jse nám Kypru líbilo????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice jse nám Kypru líbilo???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla též suprová.Pokoje byly denně uklízeny. Ačkoli jsme neměli zaplacený výhled na moře tak jsme s postele viděli na moře , nabazény a krásnou palmu.????

Strava
Toto bylo nad průměrné, kvalita jídla byla víc nežkvalitní.Snídaně byla denně anglická plus si mohl člověk vybrat z několika úprav vajec. Dále džem,máslo ,uzeniny teplá i studená.Sladké jídla .Saláty ,zelenina , med, jogurt. Konflikty. K pití čaj ovocné i černýněkolik druhů džusů,káva klasická z mlékem.Večeře to byla nádhera výběr z 5 druhů teplých pokrmů.Dále ovoce zelenina sladké jídla. Studené saláty teplá polévka.Kdo by jsi chtěl stěžovat tak nevím co doma snídá a večeří. Pečivo vždy čerstvé.U mne kvalita.

Služby hotela
Služby mohu popsat takto leckdo by se mohl od tohoto přístupu personálu učit .Pan majitel i jeho žena velice příjemní lidé.Mohli by být vzorem pro naše rádoby podnikatele.Chování personálu bez vyjímky víc než chválihodné.To mohu potvrdit neboť nejsem v cizině na dovolené poprvé.

Pláž
Pláž byla menší ,ale to nebylo naškodu, vstup do moře byl pozvolný .Vynikající pro starší osoby.Pláž byla písečná.Je vhodná i pro slabší plavce.Kdo si chtěl užít velkou pláž mohl si krásně dojít nebo dojet městským busem,kterýjezdí každých 15 mim .???? Tam jse nacházely velké resorty krásné město.

Jiří Palovčík, 30.05.2022, Dátum pobytu: 18.5. - 25.5.2022
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Krásny hotel na krásnom mieste. Určite by sme sa v budúcnosti radi vrátili.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásny hotel na krásnom mieste. Určite by sme sa v budúcnosti radi vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naša izba bola priestranná, čistá s pekným nábytkom. Upratovačka pravidelne upratovala v rôznych intervaloch.

Strava
Výber menší ako v porovnaní s tureckými hotelmi, ale za to chutné a čerstvé. Ak sa niečo míňalo, hneď doplnili. Snacky úplne ako plnohodnotné jedlá. Opäť sme na dovolenke pribrali :D

Služby hotela
Sezónu ovplyvnila korona, aj napriek hl. sezóne, dovolenka bola pokojná. Kto chcel ruch, mohol ísť na hlavnú promenádu s barmi a hlukom. Nám to celkom vyhovovalo.

Pláž
Pláž dostupná cez chodník, ktorý je stvorený na prechádzky počas dňa a večer. Tým pádom aj keď sú na pláži lehátka za príplatok, my sme to nevyužili a mali iba popri bazéne či na tráve. Voda čistučká, priezračná a úplne teplá, tým že voda je dlho plytká, nie je taký silný zraz do hlbokej vody. Nám toto vyhovovalo. Piesok jemnučký a každých cca 70m dostupnosť vodných športov

Anonym, 26.01.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2021
Oblasť: Cyprus Cyprus, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)