Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 z hotelu máme co nejlepší dojem,horší je to trochu s cestou,že člověk musi asi hod, čekat než se přemění posádka v Turecku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
z hotelu máme co nejlepší dojem,horší je to trochu s cestou,že člověk musi asi hod, čekat než se přemění posádka v Turecku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovaní príjemné v klidném prostředí a všude květíny,vůně jasmínů

Strava
mnoho druhů sýrů,zeleniny a salátů,ovoce,zákusků a dotrů........protě velký výběr

Služby hotela
velmi dobré

Pláž
pláž blízko,jen nesmí foukat......přifouká odpodky(které nezodpovědní lidé vyhodí do vody),i když pláž se uklízí každý den

Věra R., 17.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Merit Cyprus Gardens Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste předpokládali. Moc nenadchla ani činnost delegátky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo vcelku v pohodě, ale mít bungalov bez terasy je nic moc. Ale protože Češi bydleli na nejvzdálenějším konci areálu, tak se tam člověk přes den ani nedostal a večer byl program také ve spodní části areálu, tak návrat po večeři byl až později večer. Jinak bungalovy byly dost malé, ve 4lůžkovém bungalovu jsme byli 3 a měli co dělat, abychom se vešli. Ve 4 si to neumím představit.

Strava
All inclusive v tomto případě nebyl, pouze snídaně, obědy a večeře. Pro děti nebylo nic ani v dopoledních ani v odpoledních hodinách. Trapasem byla i vcelku dlouhá procházka z pláže k jedinému baru, kde se dalo dostat něco zadarmo - v rámci AI. Zmrzlina se platila všude. Jídlo bylo po celou dobu téměř identické, ale bylo ho dost a nedalo se všechno ani zkusit. Pokud člověk chtěl čerstvý džus v rámci AI - platil se.

Služby hotela
Pro děti bylo milé množství tobogánů, aquapark, a placený lunapark. Na velké tobogány mohly děti pouze nad 120cm v doprovodu dospělého a od 10 let samy. Navštívili jsme i místní lázně - bylo to prima. Nedá se spoléhat na služby recepce - odjížděli jsme od hotelu na letiště v 1.30hod, nechala jsem nás vzbudit na 1.15 hod. Telefon mi zazvonil v 1.28hod na upozornění spolucestující, že ještě nejsme na recepci. Jinak koj denně uklizený a postele převlečené, ručníky vyměněné.

Pláž
Pokud to do této chvíle vypadalo, že jsem skutečně nebyla z dovolené nadšená, tak to je pravda, ale moře bylo fantastické, pláž uklizená, dost slunečníků i lehátek a to mi náladu každý den zlepšovalo

Blanka Kurková, 15.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu, cena byla v termínu od 23.5.19 o 2000 Kč zvýšena a cestovní kancelář nechtěla slyšet o nějaké kompenzaci, byť požadovala v lednu uhradit polovinu ceny, nakonec po smlouvání jsme zradili 5000 Kč zálohu. V termínu, kdy jsme plánovali dovolenou na stejnou dobu nebyla nabídnuta jiná destinace. Nabízené výlety byly předražené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Některé domky zrenovované, jinde starší nábytek, denně se vytíralo, měnily ručníky a ložní prádlo

Strava
Strava chutná, kuřata, spousta zeleniny, ryby a různé saláty, snídaně dostačující

Služby hotela
Služby hotelu byly velmi dobré

Pláž
Pláž u hotelu celkem čistá, v období pobytu několikrát moře špinavé, jakoby byly vysypány z kontejneru odpadky, igelitové tačky, zbytky potravin, kelímky atd, někdy to bylo opravdu hodně špinavé

Rudolf S., 14.06.2019, Dátum pobytu: 25.5. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné a čisté, na pokoji mini bar, kde je 2x cola, fanta, organge džus, pivo, voda, sprite a je to zdarma

Pokoje moderní

Strava
Jídlo nádherný a strašně dobrý, nemám co bych vytkla. Jídlo fakt mazec :)

Služby hotela
Vynikající slabé slovo

Pláž
Krásné, čistá, moře průzračné

Hana Patáková, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech vstříc... byli sme v termínu 3-10.6. Příště bych zvolila pozdější termín, moře bylo ještě chladnější a bohužel většinu dovolené byl takový zvláštní opar-moc nesvitili slunce i když teplo bylo,do vody se vám moc nechce, ale za to hotel nemůže ????

V celém areálů se pohybujete bez náramků all inclusive jak je zvykem, mají v tom už modernější přístup, stejně jako ručníky na pláž-nepotřebujete žádné kartičky a půjčit si jich můžete i víc... večer vrátíte a ráno si zas půjčit.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je krásné, hotel jede teprve druhou sezónu takže je vše nové a čisté... a funkční ????

Nám se nejvíc líbila koupelna, zabudování do stropu repracek, takže co si poustite v ložnici slyšíte jasné i přes zavřené dveře v koupelně ???? to bylo super!

Minibar doplňovala každý den, nejen vody ale naprosto vše co v něm najdete ste mohli sníst i vypít a další den znovu. V některých prospektech píšou ze je za poplatek, ale po nás nic nechtěli. Klimatizací bez problému.

Strava
Strava byla dobra...velice rozmanitá, myslím ze si vybere naprosto každý a jestli ne tak už je to velký šťoural! Navíc jídlo je vážně po cely den a téměř všude! I na plazi si můžete dopřát ovoce. Každý den grilovali jak před večeři u bazénu jejich speciality tak pak na večeři masa a ryby... možná by se mohli zlepšit v servírovani mořských plodu, které tam byli i často...jen chudáci krevety...studeny proste to není ono no...

Služby hotela
Hotel je nový, vše je krásné a funkční... Wi-Fi zdarma po celém areálů i u bazénu a i na plazi, na molu...všude. Je zde několik baru-nonstop hned u recepce propojeny s krásnou terasou s výhledem na cely areál. Další je hned u bazénu, u odpoledního snack baru-kde se můžete najíst jen v plavkách pokud se nechcete od bazénu prevlekat a jít do hlavní restaurace..další bar je na plazi-ale je trochu schovaný ???? spíše se snaží z nej číšníci roznaset-což je super ale daji vám pití i do ruky ???? pak je velký bar přímo na mole a ten je otevřeny až do půlnoci ???? v hotelu je i každý den otevřená diskotéka kde si taky můžete dat něco k pití...každý večer je program v concorde aréně taktéž s Barem -a za to teda tleskam!!! Nejlepší večerní programy co sem zažila...ozvučení vše úplně super ????

Jinak jist se dá téměř nonstop a skoro všude takže toho se taky nikdo bát nemusí ????

A naprostá tečka je taky skvělý aguapark kde sme si užili srandy a tam najdete taktéž bar... v celém areálů jezdí golfová autíčka....stačí chvíli počkat u značky a hned si pro vás přijede a odveze k bazénu na pláž na molo....abyste to neměli daleko????

Pláž
Pláž je čistá každý den, přístup do moře je pozvolný, moře je opravdu klidně...skoro žádné vlny chvilema spis vypadalo jak rybnik???? jinak je krásné čisté... když už ste tak nějak po pas začínají být kameny ve vodě ale jsou větší a nejsou nijak ostré-boty do vody určitě nejsou potřeba. Vstup do větší hloubky je možný přes krásné velké molo ????

Lucie Stibrová, 13.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8,6 Dovolenou jsme si uzili. Dobre pocasi,sluzby,jidlo.... Vse bylo naprosto v poradku...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si uzili.

Dobre pocasi,sluzby,jidlo....

Vse bylo naprosto v poradku... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo v klasickych pokojich.

Zadny extra komfort,ale na prespani a hygienu dostacujici..

Strava
Co se tyka stravy tak pohoda..

Vyber vseho byl dostacujici,opravdu si nebylo nac stezovat..

Služby hotela
Sluzby hotelu byly na slusne urovni..

Pláž
Plaz je primo u hotelu.. Na zacatku cervna bylo i dostatecne mnozstvi lehatek,coz bude v sezone jiste problem..

More bylo nadherne,ciste s teplotou "tak akorat"

Lukáš K., 12.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Vzhledem k tomu že jsem byla na stejném místě podruhé doporučuji. Lepší je však mimo sezónu . Říjen je asi lepší.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu že jsem byla na stejném místě podruhé doporučuji. Lepší je však mimo sezónu . Říjen je asi lepší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standard.

Strava
Skvělá.

Služby hotela
Ochota.

Pláž
Krásná ale lidi jsou mírně řečeno prasata. Takže panenská pláž se po nájezdu nás lidi stává smetištěm. Uklízí sice dobře ale nestíhají. Je toho moc.

Hana Enge, 12.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená splnila veškeré očekávání. Užili jsme si ji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila veškeré očekávání. Užili jsme si ji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásný, přesně odpovídal fotkám. Moderní, čistý, luxusní.

Strava
Nabídka jídel byl tak pestrá, že se snad nedalo během týdne ochutnat vše. Jídlo bylo vynikající. Sushi, pastrami a další lahůdky byly příjemným překvapením.

Služby hotela
Ultra inclusive obsahovalo všechno. Značkový alkohol i vše ostatní. Personál Vám splní co jen dokáže.

Pláž
Pláž byla hezká, kazdy den upravovaná a uklizená. Super.

Matěj H., 12.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Lapta mi príde skôr ako taká dedinka, kde toho veľa nie je.Napriek tomu tam popri staršej generácii objavíte aj ľudí mladších 30 plus.Na...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Lapta mi príde skôr ako taká dedinka, kde toho veľa nie je.Napriek tomu tam popri staršej generácii objavíte aj ľudí mladších 30 plus.Na recepcii sympatická recepčná,striedajú sa deň/noc s recepčným-takisto mladíkom,vyzerajú ako Arabi,hlavne ona.Občas ich tam strieda niekto zaskakujúci.Na hoteli nie je výťah a tak je lepšie tým, čo sú na prvom poschodí alebo v jednej z viliek vonku pri bazéne.Okolie kde stretnete rôzne zvieratká,no hlavne kone.z jedla sa dá vybrať,aj keď sú rezorty,kde je väčší výber.Na izbe nájdete všetko čo potrebujete.Pláž menšia a nie veľmi čistá, na niektorých miestach si treba dať pozor na príliš vysoké skaly v mori,ale dá sa vyviesť či vybrať pešo na iné lepšie pláže či už na jednu alebo druhú stranu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo takmer stopercentné,možno niekomu by na záchode chýbal bidet,ale to už je jeho problém.Ak to zrovnám s Krétou, tak nie je o čom,pretože tu bolo všetko v cene a nikto vás na izbe neotravoval za príplatok za veci ktoré tam už mali byť.Televízor bol na rohu prasknutý a na obraze čierny dolný flak.Posledné dni už trochu blbol,ale išiel.Občas ste tam natrafili na nejakých malilinkých mravčekov.Upozornenie nenechávať jedlo a pitie otvorené ale pitie aj zatvorené či už na balkone alebo izbe.Ideálne je to mať v chladničke alebo zatvorené v kufri.Sú tam iné zásuvky,ale to nie je problém, treba si vypýtať na recepcii takú umelohmotnú pomôcku do nej.Na izbe je všetko vybavenie a funkčné.

Strava
Stravy bolo dostatok,bolo si možné vybrať z šalátov,rastliniek,zeleniny,strukovín.Taktiež aj hlavných jedál,často ryže, bulguru,rybiek dosť kostnatých,mäsových zmesiek,výborných pečených zemiakov.Ovocia-melonov-žltých,červených,banánov, jablk,ringlot,z toho aj ovocný šalát,ktorý potom primiešali aj do pudingového želé a koláčikov a polievky s krutonmi.To boli naše večere.Raňajky pozostávali zo syrov,salám,vajec na tvrdo,musli,corn flakesu do toho všelijakých džemov, mlieka a pod.Častá bola zelenina so šampiňonmi čo pripomínalo našu praženicu.Dokonca hranolky či lievance, žemle so sezamom,hrianky so zeleninou.Bolo možné si nechať spraviť omeletu so syrom.Na pitie kávy, kapučína,dva džúsy,voda.Čo by som vytkol, že vždy pred koncom raňajok namiesto džúsov už išla iba voda.

Služby hotela
Keďže sme chceli izby na prvom poschodí a vzápätí sme jednu z nich našli neupratanú, napokon sme si zobrali upratané na druhom.Potom sme už mali len problém s nabíjaním,ten sa vyriešil.A v druhej izbe bol problém so záchodovou doskou, tiež vyriešený.Na konci zájazdu sme už riešili len neinformovanosť cestovky o odchode z hotela,ale s tým nám pomohla recepčná.Takže všetko sa v rýchlom čase vyriešilo, niet čo dodať iba spokojnosť.Nájdete tu šípky, či televízor.veľa stoličiek, sedačku,kreslá, kde si môžete prečítať knihu ak viete daný jazyk alebo cez wifi pozrieť čo je nového na internete a stolový futbal.

Pláž
Začal by som bazénom, ktorý je výborný, voda má skvelú farbu a dobre sa v ňom pláva.No je z časti pre malé deti a z časti hlboký pre nás s normálnymi výškami.Okolie je posiate zeleňou a kvetmi,nádherne voňajúcimi ružami.Ruže nájdete aj vo vázach pri stoloch,kde sa je.Kúsok odtiaľ je bar, kde hrá hudba,často rôzne hity.Pláž je kúsok ďalej, ale stále bližšie ako najbližší obchod.Sú tam rôzne zátoky,ale musíte sa trošku prejsť ak chcete navštíviť lepšie piesočnaté pláže.Dá sa za určitú sumu aj vyviesť či už do mesta alebo na pláž.Výhľad na hory je pekný.Na našu pláž treba prejsť schody, nie je veľmi čistá.No voda naopak čistá je.Na určitom mieste sa dá prejsť aj bez topánok do vody.Je bezplatná,takisto aj bazén.Nájdete na nej aj nejaké lehátka so slnečníkmi,ale zväčša bývajú obsadené,keď tam prídete neskôr.Voda v našom termíne bola tak akurát,osviežujúca.Za mostom v mori ste však mohli vidieť občas nejaký vodný skúter-neplával by som veľmi ďaleko za most.Dúfam,že vám moja recenzia pomôže pri výbere dovolenky.

Anonym, 12.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 11.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)