Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezky apartman v zahrade

Strava
dokonalá,vše na co si vzpomenete

Služby hotela
ochotny a mily personal

Pláž
čistá,písčita,pozvolny vstup,super bazeny a vyřivka

Ivana F., 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Ivana F. 2017-07-17 9.4 1 10 HOTEL ACAPULCO RESORT CONVENTION & SPA

Celkom: 10 Skvělá dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalow - skvělé.

Strava
Vše a vždy.

Pláž
Písčitá pláž, pozvolný vstup do moře. Voda nádherně teplá. Dostatek slunečníků a lehátek, ručníky na pláž. Čisto.

Anonym, 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2017-07-17 10 1 10 ACAPULCO RESORT CONVENTION & SPA HOTEL

Celkom: 10 špatná organizace při odletu - špatné příjmení - museli jsme čekat, než odbaví všechny cestující

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
špatná organizace při odletu - špatné příjmení - museli jsme čekat, než odbaví všechny cestující Zobraziť celú recenziu

Tereza J., 17.07.2017, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Tereza J. 2017-07-17 10 1 10 Salamis Bay Conti

Celkom: 7,2 Klidná dovolená pro rodinu s dětmi , hotel není přelidněný takže na pláži i u bazénu je spousta osobního prostoru .

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená pro rodinu s dětmi , hotel není přelidněný takže na pláži i u bazénu je spousta osobního prostoru . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro nenárocné klienty jako jsme my dostačující . Každý den bylo vyměněné povlečení i ručníky .Problém byl ve chvíli kdy nám začala stropem prosakovat voda z boileru . Hotel tuto závadu ihned odstranil , ale pouze dočasně . Pak přišla na řadu oprava větší o které nás ale nikdo neinformoval . Po návratu z oběda jsme se nestačili divit v jakém stavu se nachází náš bungalow . Chybělo kus stropu , jedna místnost zaplavená vodou a všude prach a nečistoty z omítky které jsme i přes úklid personálem nacházeli až do konce pobytu . Vše proběhlo bez jakéhokoliv vysvětlení .

Strava
Strava byla nezapomenutelná , pan kuchař vaří opravdu velmi chutně .

Služby hotela
Personál velice ochotný , vstřícný a milý .

Pláž
Všude na pláži se váleli odpadky . Igelitové sáčky plavaly i v moři a člověk se tomu musel vyhýbat . Za dobu pobytu nedošlo ani jednou k uklizení pláže .

Lenka Machartová, 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Lenka Machartová 2017-07-17 7.2 1 10 Long Beach

Celkom: 10 naprostá spokojenost,doporučila bych pobyt o 1-2dny delší

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost,doporučila bych pobyt o 1-2dny delší Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nové a čisté

Strava
vynikající a velký výběr

Služby hotela
na jedničku,ochotní

Pláž
pláž malá,čistá,s dostačujícím počtem lehátek i slunečníků

Iveta Dvořáková, 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Iveta Dvořáková 2017-07-17 10 1 10 SALAMIS BAY CONTI HOTEL

Celkom: 8,8 Dovolenou jsme si užili , skvělé animační programy

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili , skvělé animační programy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné bez připomínek

Strava
strava průměrná, stále se opakovalo, malá nabídka ryb a mořských plodů

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Krásné čisté moře

Bohdana T., 16.07.2017, Dátum pobytu: 27.6. - 4.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Bohdana T. 2017-07-16 8.8 1 10 dovolená Kypr

Celkom: 4,6 Pomer cena a kvalita sluzieb pod uroven. Aj chyba damy ktora nam dovolenku vybavovala a vybavovala ju aj pred 2 rokmi. Neprestudovala si...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Pomer cena a kvalita sluzieb pod uroven. Aj chyba damy ktora nam dovolenku vybavovala a vybavovala ju aj pred 2 rokmi. Neprestudovala si zmeny.

Bolo nas 11 dospeli aj deti. Ja som bola s kamaratkami bez deti na 11 dni

Kamaratka bola v 2015 v tomto hoteli spokojna, tak sme si ho objednali

Ale skalamanie zmena za 2 roky poriadna..presunuli bar na opacny koniec plaze,

Centalny bar vsetko extra pay, wifi zdarma zrusili

Iba 10 minut zdarma aj to niekedy nabehlo a zla wifi v lobby, to predtym tak nebolo

Za tie peniaze sluzby zle, stale by ste mali platit a nerozumeju vam ani platenu objednavku..vieme anglicky nie turecky asi to bol problem

To ako to funguje teraz je chyba a nenazranost manazmantu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Personal nedostatocne upratoval

Ak vam nieco chybalo a volali ste servis

Dostali ste to cca za 50 minut naor.

Toaletny papier a uteraky co nevyhnutne potrebujete hotel na kopci posledny riadna strma prechadzka..nic pre starsich ludi

Strava
Pestra, chutna dostatok vsetkeho

Okrem ranajok obedov a vecere si musite vsetko zaplatit

Jediny all inclusive bar je na opacnom konci..nachodite sa..ale ved ste na dovolenke

Pozor aj tam platite vodu vo flasi, zmrzku a jedlo

Jedalen obrovska ludi asi 800 naozaj vela a tlacenka

Služby hotela
Slabe, zamestnaci hotela nedostatocne vzdelani v obore..chyba jednoznacne manazmentu hotela

Wifi platena iba v lobby zdarma aj to vas vyhadzovalo

Vseko si platite..nato ze dovolenka stala nadpriemer uctuju vam aj vodu..dokonca mate zakaz capovat vodu z galonov do flias

Robili sme to tak a nikto nic nepovedal

Personal si vas nevsima najprv nalozi ludom za vami a ak skriknete potom az vam

Nie ste domaci

Aj v jedalni da musite postarat aby vymenili obrus dali pribor a doniesli pit vam..najpr ich rodni ludia az potom vy

Pláž
Jedina pozitivna vec je more ale nie ich zasluhou ved to si nevyrobili

Plaz super velika dostatok lehatok a poriadok

Bazeny neviem posudit nemame deti a nechodim k moru aby som trapila kozu v chlore

Dodam este ze kompkex veliky a nadherne prostredie

Anonym, 15.07.2017, Dátum pobytu: 3.7. - 13.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2017-07-15 4.6 1 10 Acapulco musela som napisat moju 1 recenziu za vela rokov spokojnych doboleniek

Celkom: 7,4 Klidná dovolená s odpovídajícím poměrem ceny a kvality.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená s odpovídajícím poměrem ceny a kvality. Zobraziť celú recenziu

Strava
Polopenze: ráno i večer výběr z jídel řecké a turecké kuchyně formou bufetu, velmi chutné, večer dva nápoje v ceně.

Služby hotela
Každý den úklid pokoje, poskytnutí ručníků na pláž, za poplatek zajištění dopravy do blízkého města Famagusta, na pokoji každý den doplňovaný minibar. Personál ochotný a milý.

Pláž
Hned u resortu se nachází pláž, která je však kamenitá s horším vstupem, a tedy je vhodné zde mít boty do vody. O cca 100 metrů dál je již písčitá pláž. Vstup do moře je velmi pozvolný, skvělý pro děti. Jak na kamenité, tak písčité pláži jsou zdarma k dispozici lehátka a slunečníky patřící k resortu. Na pláži se především dopoledne ve stínu chladí smečka čtyř místních pejsků, kteří jsou ale hodní a k turistům mají respekt. Vzhledem k tomu, že na resort má exkluzivitu česká cestovní kancelář, jsou na pláži hlavně Češi, dále pak v menšině Angličani a Turci. Pláž byla celkem čistá, občas bohužel připlaval kousek igelitu apod. Jinak moře teplé a průzračné.

Anonym, 15.07.2017, Dátum pobytu: 23.6. - 30.6.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

4 fotografie

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2017-07-15 7.4 1 10 Long Beach

Celkom: 7,2 Hotel starší,ale nic nescházelo.Personál příjemný.Po oznámení okamžitě vyměnili lednici.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel starší,ale nic nescházelo.Personál příjemný.Po oznámení okamžitě vyměnili lednici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel blízko moře s vlastní pláží,kam se jde podchodem.Silnice je dost rušná i v noci.Klidnější jsou pokoje k bazénu.

Strava
Strava dobrá,každý den něco jiného,každý si vybere.K večeři hraje i živá hudba.Není turecká.

Služby hotela
Některé pokoje už mají novější zařízení.

Pláž
Písčitá pláž s lehátky a slunečníky zdarma.Na okraji moře jsou asi 2 m kamínky,pak písek.

Vladimír Záruba, 15.07.2017, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Vladimír Záruba 2017-07-15 7.2 1 10 LA HOTEL & RESORT

Celkom: 4 Už nikdy nemusím ,když pominu že jsme byli zkrácení o jeden den dovolené a seděli jsme na letíšti v Antalyí do 7.15 hod a to odlet byl z...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Už nikdy nemusím ,když pominu že jsme byli zkrácení o jeden den dovolené a seděli jsme na letíšti v Antalyí do 7.15 hod a to odlet byl z Brna ve 22 hod .Takže na pokojí jsme byli v poledné. Bala jsem 12 krát v turecku a v egyptě vždy pětka a na úrovní -neda se to přirovnát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrůza pokoj úplně na posledním patře bez schodů ,klíma puštěna aby nebyl citít smrad z koupelny. Jak žumpa.Pokoj nám vyměníli ale ta koupelna jedna hrůza voda tekla ze stropu z pod umyvadla sama plísen. Ale vydrželí jsme.

Strava
Nejsem náročná ,dalo se vždy nějaký výběr.V jídelně večer nestíhalí ,nádobí na stolech myslím že v pěti hvězdami by to mělo být jiné.

Služby hotela
Vše ok

Pláž
Pláž byla fajn ,ale mohli taký večer poúklízet,Voda super teplá sprchy na pláži bar na kafíčko i jídlo .Takže super.

Anna R., 15.07.2017, Dátum pobytu: 27.6. - 4.7.2017
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

koupelna 4 fotografie

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anna R. 2017-07-15 4 1 10 Salamis Bay Conti Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220