Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Na dovolenou jsme jeli relativně pozdě, až cca v polovině října a na dva týdny. Přesto bylo počasí výborné. Resort má hlavní budovu s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou jsme jeli relativně pozdě, až cca v polovině října a na dva týdny. Přesto bylo počasí výborné. Resort má hlavní budovu s pokoji a pak rodinné vily. Ty nebyly obsazené, jelikož byl závěr sezony. V hlavní budově bylo ubytování naopak většinu času vyprodané, protože se tam konali kongresy. To se na komfortu a službách nijak negativně neodrazilo, s jednou výjimkou, kdy bylo asi třikrát hodně lidí na obědě a večeři. Nicméně jako kompenzaci této "újmy" jsme dostali zdarma pozvání na večeři v placené restauraci dle našeho výběru, kde byla komornější atmosféra. Měli jsme objednané dva pokoje, nicméně po příjezdu se zjistilo, že nejsou vedle sebe a vyměnit je nešlo, vše bylo rezervováno kvůli kongresu. To byl problém, protože máme malé děti. Situace byla obratem vyřešena tak, že nás bez příplatku ubytovali v patrové rodinné vilce s vlastním velkým bazénem, takže jsme s "náhradním ubytováním" byli pochopitelně spokojení :). Na dovolené do resortů v Evropě jezdíme už x let (ne do resortů v zemích jako Egypt, Turecko, Tunisko a pod, kde je zpravidla nižší standard ubytování i služeb), takže můžeme relativně dobře srovnávat. Tento resort byl zatím nejlepší, který jsme navštívili. Zázemí a služby zcela bez chybičky, navíc je resort výborně projektován, vše je dobře uspořádáno a i když je veliký, tak je uživatelsky velmi příjemný a vše je výborně zorganizováno. Jídlo byla jediná "slabina" naší dovolené ... bylo totiž tak výborné a rozmanité, že se mu nedalo odolat, takže jsme podstatnou část pobytu strávili přejezení :). Každopádně největší dojem na nás zanechal personál. Od posledního technika, zahradníka, uklízečů, přes obsluhu v restauraci až po recepční, všichni byli nesmírně milí, vstřícní a ochotní a i díky tomu jsme s cítili velmi příjemně. Zobraziť celú recenziu

Ivana Al Khaled, 04.03.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 26.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (3)

Celkom: 9 Ač se jednalo o jiný hotel než jsme měli zaplacený byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách.Pokud bylo moře rozbouřené byla možnost...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ač se jednalo o jiný hotel než jsme měli zaplacený byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách.Pokud bylo moře rozbouřené byla možnost si vybrat z několika krásných bazénů v resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovu na klidném místě v resortu bylo velmi příjemné, čisté a upravené.

Strava
Strava formou polopenze byla velmi bohatá, rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Služby hotelu byly na perfektní a bez závad.

Pláž
Pláž u hotelu byla vždy upravená, osušky a lehátka zdarma, přístup do moře písek a pozvolný vstup.

Leo M., 03.03.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 vše v naprostém pořádku, velký hotel, v termínu po sezóně bez kapacitních problémů

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše v naprostém pořádku, velký hotel, v termínu po sezóně bez kapacitních problémů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zcela nové pokoje, čisté, dostupné

Strava
několik odbytových středisek s občerstvením, kapacita jídelny dostatečná, strava bez problémů, obvyklý středomořský výběr, množství zeleniny

Služby hotela
bez problému

Pláž
pláž čistá upravovaná, užší pás pobřeží, místa získaná dalšími terasami u moře a velkým molem s možností ležení, lehátka slunečníky zdarma,

Anonym, 24.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená. Vše bylo bezva až na možnosti využívání All inc... Obrovský resort a pití v ceně bylo k dostání jen na daných místech,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Vše bylo bezva až na možnosti využívání All inc... Obrovský resort a pití v ceně bylo k dostání jen na daných místech, takže se dooost nachodíte. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Preferujeme spíše ubytování v bungalovech než v hotelu. Náš bungalov byl sice hodně daleko od pláže a restaurací (dost do kopce), ale byl čistý, prostorný, krásný.

Strava
Strava byla úžasná. Byli jsme velice spokojeni (maso, ryby, čerstvé saláty, mnoho příloh, dokonalé dezerty...paráda).

Služby hotela
Nemohu posoudit, celou dovolenou jsme strávili "flákáním" u moře, bazénů, na barech :-D Jiné služby jsme nevyužívali..

Pláž
Pláž byla krásná, vybavená. Moře taky bezva...Byli jsme tu v polovině října a přesto zde bylo krásně teplo (i moře). Znovu bych se sem vrátila a to nejlépe v tomto pozdním termínu,...málo turistů, pláže i bazény poloprázdné..super!!!

Hana S., 22.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou hezky vzpomínáme, ale jen kvůli tomu, že jsme autem projeli ostrov a navštívili různá místa. Být jenom u hotelu a ne příliš hezké pláži není nic pro nás. Navštívili jsme zříceninu Heraklion, Girne, Nikosii a ostrov s oslíky. Všechna místa báječná. Také jsme byli na želví pláži. Hotel nám stačil, nejsme nároční. Hlady jsme taky neumřeli, vždy jsme si něco našli, co nám chutnalo, jen nám hodně chybělo ovoce a ryby. Ovoce jsme si proto sami kupovali. Nadšení jsme byli s kočiček, které jsou po celém hotelu. Každý večer jsme se s nimi u karet mazlili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, stejně člověk tráví svůj čas venku. Kladně hodnotím lednici, kde si nechávali vychladit vodu a tady varnou konvici a klimatizaci. Sprcha byla jenom hodně slabá a při nastěhování nebyl vynesený koš (kam se hází i použitý toaletní papír). Nicméně jsme to nahlásili a vše ok.

Strava
Průměrná. Vše se hodně opakovalo a člověk si musel najít co mu chutnalo a co ne. Moc mi chybělo ovoce, které na dovolené u moře očekávám a taky nějaké ryby. Jejich mleté maso nám nechutnalo, hodně smrdělo. Ale zase jejich saláty, polévky nebo palačinky byly výborné. :-)

Služby hotela
Nic moc jsme nevyužívali, jen večer bylo dost mrtvo, takže nebýt dalšího páru, se kterým jsme hráli karty, byla by nuda.

Pláž
Pláž u hotelu byla na první dojem velkým zklamáním....všude hrozně moc chaluh, smradu a odpadků (které jsou teda bohužel na Kypru úplně všude). Pláž hodně přelidněná. Čas jsme tam pak moc netrávili a raději jezdili po ostrově na jiná místa. Když byly velké vlny, na vyblbnutí to bylo fajn, ale jinak za nás nic moc.

Markéta V., 15.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, moře úžasně teplé, jídla co hrdlo ráčí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné , přímo u bazénu

Strava
Jídlo pestré, každý si vybral

Služby hotela
Na úrovni, spokojenost

Pláž
Kousek od hotelu, moře teplé, dvě dlouhá mola - procházky večer úžasné, velký rozsáhlý areál

Olga G., 03.01.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Celkově dobrá dovolená, ale jen díky tomu, že jsme měli půjčené auto. Bez auta by to byla jedna velká nuda a zklamání. Jezdili jsme na...

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dobrá dovolená, ale jen díky tomu, že jsme měli půjčené auto. Bez auta by to byla jedna velká nuda a zklamání. Jezdili jsme na pláž u Famagusty - je nádherná. Všude jemný písek a velmi pozvolný vstup do moře. Lehátko stojí 10 lir. DOPORUČUJI. Famagusta je pěkné staré město. Je tam víc prodavačů než turistů. Doporučuji zajít do cukrárny Petek. Za to, že předělali starý kostel na mešitu by zasloužili pár facek. Ruiny Salamis jsou taky pěkné. Byli jsme tam kolem páté odpoledne a skoro nikdo tam nebyl, takže jsme si to v klidu prohlédli. Poloostrov Karpaz je taky pěkný. Jízda až na konec poloostrova po tankodromu je zážitek. Jsou tam oslíci - vemte si pro ně mrkev. U kostela sv. Ondřeje jsou stánky s veteší a suvenýry. Dali jsme si tam k obědu bramborový placky. Zlatá pláž taky stojí za to - je obrovská s jemným pískem. Severní pobřeží je taky super - vede tam silnice až do Kyrénie. Z jedné strany hory a z druhé moře. Kyrénie je krásné staré město - doporučuji. Z Kyrénie jsme jeli přes hory do hlavního města, taky super. V Nicósii jsme šli přes hranice do řecké části. Tam je pěší zóna, kde jsou snad všechny známé oděvní značky a rychlé občerstvení jako McDonald, KFC atd. Super zážitek. Takže jak vidíte s autem je to celkem dobrá dovolená. Bez auta tam chcípnul pes. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je na VELMI klidném místě - zapadákov. Součástí hotelu je krásná botanická zahrada. Pokoje jsou prostorné, klimatizace i Wi-fi bez problému. Jsou tam dva bazény. Jeden velký a hluboký asi 2m, druhý mělký s tobogány - fungoval jen jeden a to občas. Nikde nejsou fronty. Měli jsme dojem, že je hotel poloprázdný. Celou dovolenou svítilo slunce.

Strava
Strava většinou zelenina na všechny způsoby. Masa hodně málo a ještě to nejlevnější - nepoživatelné. Zákusky jen obarvený cukr a puding. Pečivo jen gumová veka. Pití v pořádku cola, fanta, sprite, pivo, víno, vodka atd.

Služby hotela
Služby jsme žádné nevyužili.

Pláž
Pláž malá. Velké kameny blízko břehu. Všude nepořádek. Druhý den byla pláž plná řas, asi půl metru vysoká vrstva, kterou uklízeli jen účastníci zájezdu, aby se dostali k moři. Mimo hotelovou pláž jsou odpadky všude. Doporučuji přibalit do kufru vélké pytle na odpadky, abyste si uklidnili tam, kde budete ležet. Vemte si boty do vody, jsou tam rozbité lahve. Moře je teplé, ale občas k Vám připlave nějaký plast. Ryby jsem v moři neviděl.

Anonym, 14.12.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 7.7.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Crystal Rocks (agios Sergios)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Celkom: 10 Příjemná dovolená v dobrém poměru cena/výkon.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená v dobrém poměru cena/výkon. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nově zařízené a čisté pokoje s příslušenstvím, minibar, trezor.

Strava
Bohatá a rozmanitá. Sortiment je doplňován.

Služby hotela
Pravidelní animační programy dle rozvrhu, lze si vybrat. Večerní show.

Pláž
Písčitá, pozvolný vstup do moře. Voda čistá. Přístup rovněž z dřevěného mola s lehátky a barem.

Jaroslava Žáková, 14.12.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Byla to klidná a odpočinková dovolená.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Byla to klidná a odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, čisto, každý den úklid. Akorát jsme měli zprvu problém s klimatizací, ale ta nám byla hned opravena a pak už nebyl problém. Hotel má celkem 4 budovy. My jsme byli ubytováni ve třetí budově, do které vede schodiště, takže výhoda dovolené - trénink při každé návštěvě pokoje :-D Do hlavní budovy prý ubytovávají převážně jen hráče kasína.

Strava
Strava naprosto v pořádku. Každý den jsme si vybrali. Všeho dostatek. Neustále jídlo doplňovali. Spokojenost.

Služby hotela
Žádné služby jsme tak nějak využít nepotřebovali.

Pláž
Pláž měla jedinou nevýhodu - žádný prostor pro procházky po pláži, ale lehátek u bazénu i moře dostatek, moře čisté...

Šárka R., 13.12.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Vuni Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kypru v hotelu Sempati se nám moc libila a hned bychom jeli znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezké pokoje, prostorné, čisté, krásný velky balkon, denně ukizeno.

Strava
Polopenze formou švédského stolu a každý si vybral co mu chutná, byli jsme spokojeni.

Služby hotela
Roznaseli nápoje až na pokoj nebo k bazénu, krásný a čistý bazén jsme také využili.

Pláž
Malá a mohla by se vice udržovat. Také zbourany stary hotel kazil dojem při pohledu z pláže to by se mělo zlepsit, jinak moře bylo krásné, teplé a čisté, na koupani i plavani a potápění moc hezké.

Radka H., 07.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)