Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Tato dovolená byla nad naše očekávání úžasná, jak ubytování, klidné nádherné prostředí, prostě relax jak má být. Veškerý personál byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená byla nad naše očekávání úžasná, jak ubytování, klidné nádherné prostředí, prostě relax jak má být.

Veškerý personál byl velice vstřícný a stále usměvavý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je přesně tak, jak je uvedeno v nabídce. Měli jsme výhled na moře, což je v první řadě malebných domečků, kdy nejkrásnější bylo ráno sledování východu slunce buď z terásky nebo přímo z postele :). Ostatní domky jsou okolo bazénu, což je taky krásný výhled. Všude nádherné palmy, Ibišky, zvláštní borovice a hromadu květin, které neumím pojmenovat. Pokoje jsou velmi prostorné, vkusně zařízené, obývací pokoj s televizí jsme skoro nevyužili, minibar doplňován pravidelně.Pokoje denně uklízené s kompletní výměnou ručníků i povlečení každý den. V celém resortu se okolo domků neustále každý den také zametalo, až jsem je někdy litovala, ale to k tomu patří.

Strava
Polopenze byla zcela dostačující, alespoň pro nás. Ráno výběr ze sýrů, salámů, salátů, vynikajících omelet se sýrem nebo se slaninou a nebo z toho, co jsme chtěli do omelety přidat dle vlastního výběru, dostatek zeleniny, ovoce, musli, sladkých zákusků, jogurty, džemy, několik druhů pečiva, čaje, džusy, káva a večer vše rozšířené o teplá jídla. Prostě jak ve velkém hotelu. Vše nám moc chutnalo a úžasný byl pan kuchař, který se blaženě usmíval, když viděl, jak vše mizí.

Služby hotela
Na recepci opět usměvavý recepční, kdykoli nám vyměnil osušky na plážová lehátka, zajistil TAXI, adaptér na pokoj, jiné služby jsme nevyužili.

Pláž
Pláž písčitá, cca 20 metrů od pokoje, vstup do moře přes ploché kameny, je lepší mít boty, pak už je písek. Každý si najde svoji cestičku, na šnorchlování to zde není. Pro děti je lepší vstup na pláži za jídelnou, tam je písek hned od začátku. Jinak jsou pláže poloprázdné, spíše hodně málo lidí, alespoň v tomto období.

Irena T., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

25 fotografií

Celkom: 10 Fantastická odpočinková dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ubytování, denní úklid pokojů, výměna ručníků atd.

Strava
Strava velice pestrá, rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Velice milý a přátelský personál, denně animační program pro děti i dospělé.

Pláž
Hotel přímo na krásné písčité pláži, lehátka i osušky zdarma, krásně čistá a teplá voda, prostě super.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolena splnila nase ovekavani... urcite doporucujeme v teto cenove relaci.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena splnila nase ovekavani... urcite doporucujeme v teto cenove relaci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo pekne a ciste.

Strava
Strava byla prumerna ale vseho bylo dost a pravidelne se vse doplnovalo. Vyzdvihnout ale musime sladkosti ;) ty byly opdavdu nadstandartni at v mnozstvi tak v klalite.

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Plaz byla pekna..cista .. lehatek a slunecniku byl dostatek. Krasne bylo nove postavene molo s barem na mori.

Tomáš K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělá dovolená, perfektní počasí, průzračně čistá voda v moři, volný pohyb po krásném pobřeží, příjemný personál a báječné jídlo,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, perfektní počasí, průzračně čistá voda v moři, volný pohyb po krásném pobřeží, příjemný personál a báječné jídlo, příjemné ubytování včetně zázemí hotelu. Nevykytly žádné komplikace během cesty ani při půjčování automobilu, který jsme využili na 4 dny výletů. Oceňuji také podporu našeho specialisty-prodejce zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Dana E., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Klidné místo na konci pláže, super relaxace. Příjemné snídaně a večeře na terase s výhledem na moře. V termínu po 13.10. jsme zde...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné místo na konci pláže, super relaxace. Příjemné snídaně a večeře na terase s výhledem na moře. V termínu po 13.10. jsme zde ochutnali datle přímo utržené na palmách lemujících promenádu. Po zapůjčení auta jsme navštívili okolní města, krásné pláže a rezervaci s divokými oslíky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulné malé starší domečky v krásně rozkvetlé zahradě. Bazén čistý a k moři blízko:)

Strava
Velký výběr i pro labužníky /tradiční místní produkty - olivy, sýry, cukrovinky/

Služby hotela
Ochotný personál.

Pláž
Přístup do moře od ubytování horší, přes kameny /nutné boty do vody/, ale písečná pláž u restaurace směrem k promenádě skvělá. Promenádu lemují zelené trávníky s palmami, které využijete jako slunečník. Je zde spousta cvičebních i herních prvků, jak pro dospělé, tak pro děti. U promenády stánky s občerstvením i restaurace

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Spokojenost ve všech směrech

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost ve všech směrech Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný pokoj, manželská postel + pristýlka. Lednice, trezor, denně doplněna voda. Úklid, osušky vše v pořádku.

Strava
Velký výběr, nekonečné možnosti jist po celý den. Výborné zákusky, zmrzlina, nápoje jak alkoholické, tak i nealkoholické.

Služby hotela
Nevyužili jsme

Pláž
Pláž čistá, denně uklizena. Lehatka, osusky. Vzhledem k termínu dovolené hodně prostoru.

Lydie Bendová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Nádherný hotel hned u pláže. Super servis.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel hned u pláže. Super servis. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a plně vybavené pokoje.

Strava
Velký výběr. Skvělá chuť.

Služby hotela
Servis byl bez problému.

Pláž
Pláž se slunečníky a lehátky hned u hotelu.

Olga H., 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celý resort je velmi pěkný, byli jsme nadmíru spokojení, jen bych vytkla dvě věci a to dětské hřiště, které je moc pěkné, ovšem je tam...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celý resort je velmi pěkný, byli jsme nadmíru spokojení, jen bych vytkla dvě věci a to dětské hřiště, které je moc pěkné, ovšem je tam umělý trávník a bohužel tam chodí všude kočky, které tam zanechávají své exkrementy a bohužel to za cely týden nebyl schopný nikdo uklidit, dále pláž na které jsou všude nedopalky od cigaret. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování úplně v pořádku, čisté, prostorné, bydleli jsme v bungalovu.

Strava
Strava byla na výbornou

Pláž
Pláž by byla pěkná, kdyby ji občas někdo vyčistil od nedopalků od cigaret, občas jsme si pripadali, ze se brodíme popelníkem!!!

Kateřina K., 21.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice příjemná dovolená s hezkým ubytováním a teplým mořem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemná dovolená s hezkým ubytováním a teplým mořem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Solidní hotel, solidní strava

Strava
Odpovídající k očekávání

Služby hotela
Služby naprosto v pořádku

Pláž
Přístup a samotná pláž byla fajn, lehátka pro ubytující z hotelu, čisto.

Petr Učík, 21.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohled na lávku 1 fotografia

Celkom: 10 Nádherný hotel, nádherné místo, krásné počasí i moře. Bohužel špatná organizace od CK snížila celkovou kvalitu dovolené.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel, nádherné místo, krásné počasí i moře. Bohužel špatná organizace od CK snížila celkovou kvalitu dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi kvalitní, čisté a vyvoněné.

Strava
Výborná, pestrá. Samozřejmě chybí vepřové a uzeniny (jsme v muslimské zemi), a trochu skromnější výběr ovoce.

Kvalitní nápoje alkoholické i nealkoholické, všechny nápoje balené, možnost využití pokojového baru v ceně ubytování.

Džusy byly vynikající kvality, vždy z tetrapacku, nikdy točené. Velké množství zeleniny, salátů, oliv a ryb.

Služby hotela
Vše, co si vzpomenete, není co kritizovat: fitness, sauna, vířiky, spa, masáže, tobogany, dětské hřiště, hřiště na kopanou, basket, tenis, kulečníky a spousta dalšího. Samozřejmě kadeřník, čistírna oděvů a hotelové obchody.

Pláž
Naprosto čistá, písčité s dřevěnými chodníčky ke každému lehátku. Slaměné slunečníky, plastová lehátka, perfektní sprchy zvlášť na tělo i na nohy a to s teplou vodou. Na pláži bar i jídelna, chladící boxy s množstvím různých nápojů.

Luboš S., 21.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 13.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)