Recenzie hotelov
Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 nakolko som si kupil zajazd od cz invia vsetky papiere o zajazde som dostal v nemeckom jazyku / ale podla zakupenia neakeho tovaru z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
nakolko som si kupil zajazd od cz invia vsetky papiere o zajazde som dostal v nemeckom jazyku / ale podla zakupenia neakeho tovaru z cudzieho statu v ktorom bol vyrobeny, tak je aj navod v jazyku kde sa tento tovar predava / a tak by sa mali spravat aj ck ktore predavaju zajazdy z cudzich ck . jediny problem bol len z tejto stranky aj ked som sa obratil na predajcov tochto zajazdu my nebolo vyhovene - preto sa vazena ck treba v buducnosti aj nad tym to problemom zamerat v prospech ludi ktory nemaju znalost v jazyku ktorom su usmernovacie navody k zajazdu.dakujem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojnost a ziadne vyhrady - odporucam - pekne izby,kupelne,balkon udrziavane v cistote nadstandartne

Strava
strava bufetove stoly + 3 poukazy do restauracii s exotickym jedlom ja som to sice nevyskusal ale stacilo my to cosom mal v ponuke all inc. vynikajuca strava vsetkeho druhu a v kvantite

Služby hotela
aj poloha hotela bola vynikajuca ako v stup na plaz aj ako prechadzka do mesta 100m a mal som vsatko ako na dlani - vynikajuce

Pláž
nakolko bolo po sezone ludi bolo premerne mnozstvo co bolo vybobne pre dosach lehatok a vela priestoru v mori ako aj pri all inc. barov

Alexander Botló, 19.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 14.8.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Casa Marina Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Som nadmieru spokojná určite sa vrátim

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Som nadmieru spokojná určite sa vrátim Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba veľká čistá.. dosť úložného priestoru.. TV s domácimi kanálmi..

Strava
Čokoľvek som oxutnala bolo výborné doxutene upravené čerstvé nemám čo vytknúť

Služby hotela
Rozmaznavanie na každom kroku usmiaty personál vždy vyšli v ústrety keď bolo treba na maximum

Pláž
Pláž TOP upravená každé ráno.. nik sa nemohol sťažovať na nedostatok lehatiek.. tieňa.. Kľudu..

Anežka Strýčková, 19.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Koniec dovolenky bol problémový, najprv nemohli nastúpiť do lietadla všetci cestujúci, robil sa výber, zdržiavalo to čas 2 hodiny...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Koniec dovolenky bol problémový, najprv nemohli nastúpiť do lietadla všetci cestujúci, robil sa výber, zdržiavalo to čas 2 hodiny meškania letu a my sme pokračovali ďalej do Viedni, nekončili sme Dusseldorfe. Niektorí ostali, ale že si musia najprv sami zaplatiť nocľah a potom im ho preplatia, čo sa mnohým nepáčilo, že nemajú peniaze a pod . Batožina dodnes neprišla = 3 kufre aj s dôležitými osobnými vecami. Čeking v Dusseldorfe sme museli robiť sami, v Samane nedokázali urobiť čeking až do Viedne a pri meškani sme to museli v strese zvládnuť a stihnúť... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie čisté, nábytok starší, chýbala nám skriňa s políčkami, bola len skriňa vešiaková a potom bola 1 komoda s 3 políčkami. Chladnička bola dosť hlučná na izbe, keď sme ju stíšili, tak tiekla z nej voda, lebo odmŕzala. Raz nám zabudli dať 3 uteráky. Klíma bola dosť studená, doporučila by som pri nej aj nejaký nejaký mostík medzi celzia a Fahrneheitova stupnica, lebo ani technik, ani recepčný nás nevedeli informovať ...

Strava
Strava OK.

Služby hotela
Bolo čisto, raz nám zabudli dať 3 uteráky, zobrali len špinavé a čisté nám nedali. Na recepcii nás nevedeli informovať o okolí a vychádzky do okolia, nemusia to byť výlety ...., nemali ani mapu do najbližšej dediny, odporučili nás na internet, tam sa tiež nedá všetko stiahnúť ...

Pláž
Pláž bola väčšinou čistá, občas po krajoch boli nánosy, ale trávy pod hladinou veľa rástlo v piesku a na diaľku to bolo tmavé, čierne nepekné fľaky na vode .... kazili peknú priezračnú čistú hladinu tyrkisovejj farby.

Anonym, 14.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 11.8.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Polostrov Samana, Hotel: Grand Paradise Samana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie slabe vidiet nieco...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie

slabe vidiet nieco ale nie je to ten krasny podmorsky život Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme izbu superior de luxe - v pohode klíma smrdí

Strava
Strava ok bez výčitok

Služby hotela
Slabsia uroven boli sme uz aj viac obskakovany

Pláž
Kamene pri svtupe do mora pri vstupe tazky pristup trocu vacsie vlny

Anonym, 03.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 30.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 2 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme superior de luxe izba sa dala ale vetreli sme stale aby nebolo citit zatuchnuty zapach

Strava
&ok fakt na urovni

Služby hotela
ak ste nechytili znamost za par dolarov tak neviem my sme boli za to obskakovany

Ondrej Miškovič, 02.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 29.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Krásná dovolená v ráji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v ráji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý,vybavení ok (TV,klimatizace,čistá koupelna).

Strava
Jídlo bylo výborné a bylo vždy hodně věcí na výběr (od pizzy,přes různá grilovaná masa,čerstvé sýry,po sladké dezerty). Jelikož jsem vegetarián,tak jsem ocenila široký výběr (neustále spousta ovoce zeleniny - čerstvé,grilované,dušené). Většina kuchyně byla na americký způsob. Dále italská a mexická.

Služby hotela
Animátoři jsou fantastičtí,ale mrzelo mě,jakým způsobem probíhá večerní animační program a diskotéka opravdu nefunguje jako běžný klub. Začíná se mini diskem,poté tanec s animátory,následuje program v divadle - např. tance M.Jacksona a po ukončení programu je teprve přesun do nightclubu,kde ještě navíc již neplatí all inclusive a drinky si musíte zaplatit. Disko na pláži je jen ve středu.

Pláž
Moře je krásné,prostředí taky. Jediné minus je,že jsou při vstupu velké kameny,o které si můžete klidně ukopnout palec. Za postele na pláži se platí 10 dolarů na den a je to i s obsluhou (která moc nefunguje,takže si stejně pro drinky musíte sami).

Anonym, 30.07.2019, Dátum pobytu: 17.7. - 27.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,2 Luxusní dovolená.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádku s vyjímkou klimatizace. Problém jsme řešili téměř denně. Sice personál byl vstřícný, ale problém vyřešili vždy na chvíli a situace se opakovala.

Strava
Rozmanitá, není co vytknout.

Služby hotela
Nadstandardní.

Pláž
Každý den udržováno. Pláž čistá, bez očekávaného boje o lehátka.

Milan N., 25.07.2019, Dátum pobytu: 11.7. - 20.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsem pokoj superior a byl opravdu velký a prostorný. Z balkonu bylo vidět moře. Čistota v pořádku a vše fungovalo jak má. Od recepce se jezdí vláčkem na ubytování, ale je to asi 10 minut chůze. Jinak v okolí ubytování do 50 m je moře, bazén i jídlo. Na recepci se v podstatě nemusí jezdit. Pokud se uskuteční cesta pěšky, tak půjdete kolem mangrovníků, uvidíte rúzné druhy ptactva, kachny, želvičky leguány apod.

Strava
Strava bohatá a výběr velký. Večeře byly obohaceny vždy nějakým lákadlem navíc - kaviár, sushi apod.

Sýry a uzeniny jsou opravdu dobré.

Služby hotela
Zde není žádné připomínky. Vše fungovalo jak má a když byl problém, tak byl poměrně rychle vyřešen.

Pláž
Šnorchlování bohužel žádné. Pozvolný vstup do moře po písku. Pláž široká. Po pláži je možné jít i k dalším resortům. Na jednu stranu jsem šel 2 hodiny a stejně nedošel na konec pláže. Nevýhodou je, že občas se tam v moři objevují řasy. Hotel se snaží vyplavené řasy skoro každý den uklízet.

Anonym, 24.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 18.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Caribe Club Princess Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na recepci ještě lepší pokoj za stejnou cenu ale nevyužijí jsme to..Royal je klidný adult hotel, pokud chcete více zábavy je součástí resortu běžné Catalonia a tam frčí zábava, animace, tancování stále, záleží jen na vas Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj moderní čistý 2x denně úklidových servis, bazén před pokojem úžasný, klid mírně rusila rekonstrukce blízké vilky, ale nijak zásadně i proto nám byl nabízen zadarmo nadstandardní 2 patrový apartmán na střeše, ale nevyužijí jsme to, pokoj v přízemí super. Hotel je na začátku resortu tak je to na pláž cca 300-400m s tím jsme počítali a nevadilo to

Strava
Specializované restaurace skvěle

Služby hotela
Servis v tomto Adult hotelu je skvělý , mysli snad na všechno i když odjizdite, mate možnost sprchy, jídla do poslední chvile

Pláž
Royal La Romana má vlastní vyhrazenou pláž , klidnou bez animaci, s dostatkem lehatek, slunecniku, vlastním barem, mne by potěšilo více hudby a zábavy ale je to proste klidný adult hotel..vedle o par stovek metru začali stavět nový hotel od pláže a ten pohled na stavební stroje už tak romanticky nebyl.. někdy to postavit musí, ze..

Jan Ščerba, 24.07.2019, Dátum pobytu: 11.7. - 21.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Royal La Romana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 4 fotografie