Recenzie hotelov
Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Nejlepší dovolená, jakou jsme si mohli vybrat, byli jsme v rijnu a zadny hurikan nebyl a povasi krasne, nedoporucujeme nakupy mimo...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená, jakou jsme si mohli vybrat, byli jsme v rijnu a zadny hurikan nebyl a povasi krasne, nedoporucujeme nakupy mimo resort, mistni prodejci mimo resort jsou velmi urputni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro nenáročné, žádná špína, uklid každý den i bez "dyzka", velmi mily personál

Strava
Výborne jidlo, vybere si každý, velky vyber masa, zeleniny, ovoce x různých salátů, dokonce i brambory, ryze, velky vyber zákusků, u večeře rozlevane vino, obvrovsky vyber alko i nealko drinku v cenne all inclusive

Služby hotela
Denne uklízeny pokoj, vymena ručníků, doplneni pitne vody (0.5 l pro osobu - bohate stačí, na kazdem baru v ramci all unclusive tekutiny dle výběru)

Pláž
Nadherna plaz, nejkrásnější zapad slunce, jaky jsme kdy viděli ????

Anonym, 19.05.2020, Dátum pobytu: 1.10. - 10.10.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni aj s cestou, mali sme cisto slnecne dni, ale aj dazd, zvacsa to boli prehanky, avsak kazdy den bolo teplo a dalo sa opalovat. Teplota vzduchu kazdy den letna, na plavky, ci sortky a kratke tricko, more malo prijemnu teplotu a dalo sa riadne plavat, boli aj vlny, ale tie skor na spestrenie a pekne fotky, nebranili plavaniu. Strava bola tiez v pohode, obzvlast pre tych, co jedia vsetko, ale aj my ako vegetariani sme sa najedli. Rezort velmi prijemny a tak akurat velky pre relax dovolenku bez masy ludi. Lehatka bez problemov kazdy den k dispozicii aj pri bazenoch aj pri mori. Plaz krasna. No a tiez super vylety, ktore naozaj treba zazit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chceli sme pokludnejsi, nemasovy resort a to sa nam aj splnilo a nebanovali sme, boli sme nadseni. Zaplatili sme si izbu s vyhladom na more a mali sme taku, krasnu, priestrannu, ucelne zariadenu, cistu, s vyhladom, s balkonom, vratane cesty po schodoch nam to z izby k bazenu trvalo asi 25 sekund a k moru na plaz asi 40 sekund pesi.

Strava
Z kazdeho bolo nieco. Obzvlast vsejediaci si urcite prisli na svoje. My vegetariani, kedze bola pre nas vhodna iba cast z ponukanych jedal, by sme potrebovali trochu vacsi rozsah vegetarianskych jedal v celej ich skale, ale v kazdom pripade aj tak sme sa dokazali bez problemov a chutne najest.

Služby hotela
Neobjavilo sa nic, co by nam prekazalo. Vsetko bolo ciste, vodu na izbu doplnali, dve flase denne, dalo sa ale kludne zaobstarat od personalu aj viac ako bolo treba, chceli sme nacipovat este jednu kartu, to urobili bez problemov, v baroch boli prijemni. Animacne programy boli cez den aj vecer a boli pestre, zaujem o ne bol, tie vecer na amfiteatri boli najma tanecne. Internet zdarma fungoval na amfiteatri cely den, na izbu bolo treba zakupit, pripadne si vyhodnejsie kupit domacu simkartu, ale vystacili sme si s tym zdarma, az na sem-tam vypadky bol funkcny stale.

Pláž
Siroka, jemny biely, bielo zlaty piesok. Na plazi pri mori len samy piesok a jeden pas asi vyplavenych rias, ale ziadny zasadny problem, velka sirka piesku aj cista. V druhej polovici plaze blizsie k hotelu su lehatka, medzi samymi palmami a stromami s drobnym makkym "ihlicim", ktore je napadane aj do piesku, ale da sa po tom normalne chodit, nepicha to ani inak nevadi, lehatka nemaju slnecniky, lebo tien zabezpecuju palmi, kazdy si lehatko nastavi ako uzna za vhodne. Nie je treba ziadnu obuv do vody.

Patrik, 20.04.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 27.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí. Určitě doporučujeme výlet na ostrov Saona (prostě nádhera - bílý písek, tyrkysová voda, palmy) a buggyny (parádní půldenní vyjížďka do džungle, kde bahno stříká všude, když se nebojíte pořádně projet kaluže, kterých je po cestě opravdu hodně). Je potřeba počítat s tím, že na plážích se pohybují místní prodejci a jsou kolikrát velice vytrvalí. Ceny v obchůdcích se suvenýry nehledejte, prodejce si je cucá z prstu a je potřeba vždy smlouvat. Jejich nabídnuté ceny jsou kolikrát velice přemrštěné. Prostě to na vás zkoušejí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli nakonec spokojeni. Na recepci nám bylo při příjezdu sděleno, že náš objednaný pokoj se nachází v budově, která je poměrně vzdálená od pláže a nemá manželskou postel, ale pouze dvě jednolůžka. ALE může nám nabídnout pokoj v budově u pláže s připojením na WiFi po celém areálu (standardně stojí WiFi 30 dolarů na týden, jinak zdarma pouze v lobby…) za cenu 400 dolarů, s tím že nám dnes dá slevu na 250 dolarů. Odmítli jsme, avšak recepční začal opět smlouvat... Nakonec jsme se dopídili na 80 dolarů a byli jsme všichni spokojeni :-) Pokoj byl fajn, koupelna s velkým sprchovým koutem, pohodlná postel, klimatizace a minibar s nealkem a pivem, který se denně doplňoval. Areál hotelu je obklopen krásnou udržovanou tropickou zahradou s palmami, moc pěkné prostředí.

Strava
Strava je all inclusive, s možností využít několik á la carte restaurací, kde je potřeba mít vždy rezervaci dopředu. My jsme chodili pouze do bufetové restaurace, kde si každý vždy musel vybrat. Na snídani byly připravovaný i fresh džusy z melounů. Pomerančový džus však byl z prášku a nebyl dobrý. Na večeři vždy moc dobré zákusky. Přes den je možné se občerstvit v kavárničce vedle recepce nebo si dát pizzu, nachos, párek v rohlíku či hamburger u bazénu v pizza snacku. Pizza a hamburgery byly výborné, několikrát jsme tuto variantu zvolili i místo oběda. Co se týče koktejlů v barech na pláži, u bazénu a v lobby, tak hodně záleží který barman vám je připravuje. Nečekejte však žádné zázraky. Za nás nejlepší mojito a piňa colada. Zkusili jsme dát dolar jako spropitné, ale žádný rozdíl jsme nepoznali. Někteří barmani se tvářili, jak kdybychom je snad obtěžovali a opravdu se kvůli vám nepřetrhnou. Doporučujeme si vzít s sebou termohrnky (klidně i velké), do kterých si můžete nechat koktejly a jiné nápoje načepovat. Mnoho hostů to takto praktikovalo a je to OK. V opačném případě vám budou nápoje servírovaný do plastových kelímků. Obecně plast je velký problém, tácky a kelímky pak končí na skládkách v přírodě, což jsme měli možnost vidět během výletu.

Služby hotela
Hotel nabízí animace po celý den, ať už na pláži nebo v bazénu. K dispozici je i SPA s masážemi - není v rámci All-in. Večer je vždy program, různá vystoupení - taneční, zpěv, promítání filmů s popcornem atd. My jsme nechodili. Ze služeb jsme využívali pouze posilovnu a na pláži jsme si zahráli petanque. Bazény jsou velké a udržované. Co ale musím zmínit, tak jsou otravní prodejci výletů, kteří mají své stánky přímo v areálu hotelu a denně chodí a snaží se vám prodat výlet. Je to už únavné, když je denně musíte odmítat. Navíc ty jejich ceny... Nedoporučujeme... Výlety jsme koupili od místního za zlomek ceny oproti hotelu. Jednou večer byla cesta přes areál do restaurace obsypaná stolečky, kde se prodávali suvenýry, a když se chtěl člověk dostat na večeři, tak prostě musel kolem všech prodejců projít a opět všechny odmítat... To se nám nelíbilo.

Pláž
Pláž byla moc pěkná, lehátek dostatek. Denně čištěná od řas. Je tam i molo, kam se můžou jít podívat pouze hosté hotelu. Pláž je hlídána security. Podél pláže na obě strany se dá chodit na dlouhé procházky. Moře má krásné modré odstíny, na šnorchlování to však není.

Anonym, 29.03.2020, Dátum pobytu: 13.3. - 22.3.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

18 fotografií

Celkom: 10 Naprostá dokonalost! Krásný hotel v koloniálním stylu, rozmanitá kuchyně, nádherná zahrada i pláž a moře. Vše je denně udržované a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá dokonalost! Krásný hotel v koloniálním stylu, rozmanitá kuchyně, nádherná zahrada i pláž a moře.

Vše je denně udržované a čisté, personál hotelu vstřícný. Široký výběr jídel a nápojů po celý den. K dispozici je k večeři dokonce 5 restaurací.

Pochvalu si zaslouží delegátka cestovní kanceláře paní Rostislava, která musela řešit komplikace v souvislosti s ruším letů kvůli koronaviru. Zajistila nám prodloužení pobytu o jeden den a průběžně s námi o situaci komunikovala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné ubytování, zařízení trochu starší, ale udržované a čisté. Prostorný pokoj. Z balkonu byl výhled do krásné zahrady a na bazén. Žádný hluk kromě pávů.

Strava
Vynikají! Nic pro ty, co chtějí zhubnout!

Široký výběr jídel, sýry, salámy, ryby, mořské plody, maso, polévky, ovoce, zelenina, zeleninové a jiné saláty, dorty, zmrzlina, hamburgry .... K tomu drinky, co si kdo vymyslí.

Služby hotela
Hotel pořádá akce - cvičení, lukostřelbu, volejbal, večerní show a diskotéky. Možnost zapůjčení kajaků, tenisové kurty, stolní tenis....

Pláž
Pěkná písečná pláž s lehátky a slunečníky. A barem. Pláž byla denně uklízena. Moře průzračné čisté s pozvolným sestupem. A k tomu množství malých ryb. Teplota vody příjemná, kolem 28 stupňů. Prostě ráj!

Jana K., 23.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 19.3.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž 2 fotografie

Celkom: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotela
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľké, priestranné izby aj s vybavením doplnené o pekný výhľad z balkóna. Menšie problémy s toaletou boli v rýchlosti vybavene.

Menšie negatívum: jedna pouzitelna zásuvka na celej izbe

Strava
Ranajky: pestre, veľký výber ovocia, pečiva s čerstvou kávou

Obed : dostatočný výber mäsa, rýb, cestovín aj s bohatými prílohami ktoré bôle čerstvo na mieste pripravené, nechýbali ani dezerty, ovocie aj zmrzlina

Vecera: široký výber rôznych kuchýň taktiež pripravené na mieste, každý by si dokázal vybrať

Boli sme milo prekvapený brami na plazí so smoothy drikmi samozrejme olkohol nesmel chýbať. ????

Služby hotela
Milí a prívetiví personal stále ochotní pomôcť

Pláž
Pláž bola jednoducho dokonalá, menšie riasy neboli problem uprtovane boli hneď zavčasu ráno co nás dojem len zlepsilo

Voda bola úplne čistá vhodná aj na snorchlovanie

Pobrežie a počasie bolo vhodné aj pre prípadných kiterov ktorí by sa vyblaznili do syta

Matej Vereš, 06.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Super,stejně jako loni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super,stejně jako loni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ještě lepší než loni.

Strava
Pouze v resortu,vynikající,jako loni.Na výletech přiměřeně k možnostem přípravy jídla.

Služby hotela
Super,nebyl s ničím problém,od uklizeček po recepční a delegátky.RIU je prostě RIU...

Pláž
Skvělá,čistá,oceán rovněž.

Zuzana Kilijánová, 03.03.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 25.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Riu Palace Bavaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla super.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl stoprocentní,koupelna nic moc,navíc v přízemí,kde se nedalo nic sušit

Strava
Strava byla pestrá,kde si mohl vybrat každý,jen mohlo být víc ovoce.

Služby hotela
To bylo v pohodě

Pláž
Pláž byla pěkná,lehátka i slunečníky také.

Irena Chylová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Tropical Princess Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné. Buďte originální." Pro...

  • 2 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné.

Buďte originální."

Pro nadbytečnost raději uvádím.

CK mě zklamala. CK podané informace o cestě, to jsou informace vztahující se k letišti v Paříži byly nepravdivé. Údaje o místě přestupu na letišti v Paříži, a to oboustranně, byly tím NEPOUŽITELNÉ. Hlavně, že jste si vymyslely pro nás přesné mapy chůze k danému místu odbavení, které však bylo TÍM PÁDEM úplně jinde. Ani čas letu nebyl správný. Rovněž návod na vyplnění letištní karty tam a zpět byl v jiném jazyce, jinak uspořádaný a tím PLNĚ bezcenný kus papíru. Zkrátka vše od CK...byla pouze HRŮZA !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování mělo problémy.Toto zklamání se netýkalo v žádném případě čistoty,ta byla opravdu v pořádku.Denně byl pokoj v mé nepřítomnosti uklizen a postel krásně urovnaná.Bohužel hrůza byla při pouštění vody do sprchy.K tomu sloužily 3 kohoutky.Když jsem roztáčel první kohoutek,vytáčel se kohoutek zároveň ze zdi.Z těch dvou dalších kohoutků tekla voda především pouze do vany.Rozumného člověka napadne,že voda z vany pochopitelně ihned tekla pryč,snad do kanalizace.Rozumného člověka také napadne a je mu jasné,že u vany chyběla jakákoliv zátka.Zátka nebyla ani u umyvadla.V případě spadnutí do umyvadla,a to předmětu menšího,než velký odtokový otvor umyvadla,bylo nenávratně ztraceno.Je to logické,protože žádný dnes žijící člověk nemá prsty čtvrt metru dlouhé,aby je do otvoru odpadu u umyvadla pokoje číslo 15308 strčil.O těchto ZÁSADNÍCH závadách jsem řekl Tonimu.Pro neinformované vysvětluji, že to byl podle jeho slov jediný akreditovaný, něco jako průvodce, česky hovořící domorodec, který byl pověřen nás vozit na výlety.Na recepci o závadě řekl s tím, že za půl hodiny to někdo přijde opravit. Nemusím se prý o nic starat.Já jsem mu řekl, když za půl hodiny bude po problému,napíši o něm chválu na internet.Byl za to spokojený. Já na opraváře čekal 20 minut, potom 1 hodinu, potom 2 hodiny, potom 3 hodiny.Protože se blížila 22.hodina,šel jsem na recepci.Protože jsem jazykově dobře vybavený - mluvím dokonale jazykem pouze českým,vysvětlil jsem celé recepci o jakou závadu jde,tak srozumitelně,(pouze jsem jim ukázal napsané číslo pokoje pro jistotu), že za chvíli přišli hned dvá řemeslníci.Dali nový kohout a odešli.Druhý den tam v mé nepřítomnosti opět něco dělali,ale i ten nový kohout se vytáčel,jako ten rezatý.Do otvoru odpadu dřezu nic nedali,přestože jsem jim to názorně tak vysvětlil,že pro jistotu odpad rozebrali a prohlédli co tam všechno je.

Strava
Výběr z druhů jídel v prostorách hotelu jsem byl spokojen. Dle mého názoru, byl výběr bohatý. Pouze někdy bylo maso trošku nedopečené. Byl i velký výběr nápojů. Zmrzlina mi také chutnala. Pouze melouny a ananasy byly dost nedozrálé a tím bez správné chuti. Škoda, že tam chyběl javorový sirup. Med tam ale byl. Jídlo na pláži bylo v podstatě denně stejné. Každý se mohl rozhodnout, zda půjde obědvat do hotelu. Já nechodil na oběd do hotelu, byl jsem s jídlem na pláži spokojený. I s jídlem v Modré laguně na výletě jsem byl spokojený.

Služby hotela
K službám v hotelu mohu napsat pro budoucí návštěvníky z mých zkušeností jasně srozumitelně následující. Když budete mít pokoj v pořádku, nic se Vám tam neporouchá, mají služby vynikající. Běda, když budete něco od nich potřebovat spravit, tak na to raději pro jistotu zapomeňte. Když Vám to opraví, budete mít zajisté radost, když ne, budete ode mne na to připraveni. Předpokládám, že v pokoji číslo 15308 se dodnes první kohoutek leskne novotou a vytáčí ze zdi.

Pláž
Tento hotel není přímo u moře. Vzdálenost k moři není velká. Při východu z areálu komplexu hotelu směrem k moři u závory směrem přes silnici je stále na stráži muž v uniformě. Ten bedlivě sleduje rekreanty směřující z hotelu nebo do hotelu. Když zahlédne rekreanta, ihned zastaví jedoucí vozidla v obou směrech a každý bez obavy silnici přejde. Tato ochrana rekreantů působí velmi sympaticky.

Jiří Janků, 02.03.2020, Dátum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)