Recenzie hotelov
Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotela
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľké, priestranné izby aj s vybavením doplnené o pekný výhľad z balkóna. Menšie problémy s toaletou boli v rýchlosti vybavene.

Menšie negatívum: jedna pouzitelna zásuvka na celej izbe

Strava
Ranajky: pestre, veľký výber ovocia, pečiva s čerstvou kávou

Obed : dostatočný výber mäsa, rýb, cestovín aj s bohatými prílohami ktoré bôle čerstvo na mieste pripravené, nechýbali ani dezerty, ovocie aj zmrzlina

Vecera: široký výber rôznych kuchýň taktiež pripravené na mieste, každý by si dokázal vybrať

Boli sme milo prekvapený brami na plazí so smoothy drikmi samozrejme olkohol nesmel chýbať. ????

Služby hotela
Milí a prívetiví personal stále ochotní pomôcť

Pláž
Pláž bola jednoducho dokonalá, menšie riasy neboli problem uprtovane boli hneď zavčasu ráno co nás dojem len zlepsilo

Voda bola úplne čistá vhodná aj na snorchlovanie

Pobrežie a počasie bolo vhodné aj pre prípadných kiterov ktorí by sa vyblaznili do syta

Matej Vereš, 06.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Super,stejně jako loni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super,stejně jako loni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ještě lepší než loni.

Strava
Pouze v resortu,vynikající,jako loni.Na výletech přiměřeně k možnostem přípravy jídla.

Služby hotela
Super,nebyl s ničím problém,od uklizeček po recepční a delegátky.RIU je prostě RIU...

Pláž
Skvělá,čistá,oceán rovněž.

Zuzana Kilijánová, 03.03.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 25.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Riu Palace Bavaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla super.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl stoprocentní,koupelna nic moc,navíc v přízemí,kde se nedalo nic sušit

Strava
Strava byla pestrá,kde si mohl vybrat každý,jen mohlo být víc ovoce.

Služby hotela
To bylo v pohodě

Pláž
Pláž byla pěkná,lehátka i slunečníky také.

Irena Chylová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Tropical Princess Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné. Buďte originální." Pro...

  • 2 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné.

Buďte originální."

Pro nadbytečnost raději uvádím.

CK mě zklamala. CK podané informace o cestě, to jsou informace vztahující se k letišti v Paříži byly nepravdivé. Údaje o místě přestupu na letišti v Paříži, a to oboustranně, byly tím NEPOUŽITELNÉ. Hlavně, že jste si vymyslely pro nás přesné mapy chůze k danému místu odbavení, které však bylo TÍM PÁDEM úplně jinde. Ani čas letu nebyl správný. Rovněž návod na vyplnění letištní karty tam a zpět byl v jiném jazyce, jinak uspořádaný a tím PLNĚ bezcenný kus papíru. Zkrátka vše od CK...byla pouze HRŮZA !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování mělo problémy.Toto zklamání se netýkalo v žádném případě čistoty,ta byla opravdu v pořádku.Denně byl pokoj v mé nepřítomnosti uklizen a postel krásně urovnaná.Bohužel hrůza byla při pouštění vody do sprchy.K tomu sloužily 3 kohoutky.Když jsem roztáčel první kohoutek,vytáčel se kohoutek zároveň ze zdi.Z těch dvou dalších kohoutků tekla voda především pouze do vany.Rozumného člověka napadne,že voda z vany pochopitelně ihned tekla pryč,snad do kanalizace.Rozumného člověka také napadne a je mu jasné,že u vany chyběla jakákoliv zátka.Zátka nebyla ani u umyvadla.V případě spadnutí do umyvadla,a to předmětu menšího,než velký odtokový otvor umyvadla,bylo nenávratně ztraceno.Je to logické,protože žádný dnes žijící člověk nemá prsty čtvrt metru dlouhé,aby je do otvoru odpadu u umyvadla pokoje číslo 15308 strčil.O těchto ZÁSADNÍCH závadách jsem řekl Tonimu.Pro neinformované vysvětluji, že to byl podle jeho slov jediný akreditovaný, něco jako průvodce, česky hovořící domorodec, který byl pověřen nás vozit na výlety.Na recepci o závadě řekl s tím, že za půl hodiny to někdo přijde opravit. Nemusím se prý o nic starat.Já jsem mu řekl, když za půl hodiny bude po problému,napíši o něm chválu na internet.Byl za to spokojený. Já na opraváře čekal 20 minut, potom 1 hodinu, potom 2 hodiny, potom 3 hodiny.Protože se blížila 22.hodina,šel jsem na recepci.Protože jsem jazykově dobře vybavený - mluvím dokonale jazykem pouze českým,vysvětlil jsem celé recepci o jakou závadu jde,tak srozumitelně,(pouze jsem jim ukázal napsané číslo pokoje pro jistotu), že za chvíli přišli hned dvá řemeslníci.Dali nový kohout a odešli.Druhý den tam v mé nepřítomnosti opět něco dělali,ale i ten nový kohout se vytáčel,jako ten rezatý.Do otvoru odpadu dřezu nic nedali,přestože jsem jim to názorně tak vysvětlil,že pro jistotu odpad rozebrali a prohlédli co tam všechno je.

Strava
Výběr z druhů jídel v prostorách hotelu jsem byl spokojen. Dle mého názoru, byl výběr bohatý. Pouze někdy bylo maso trošku nedopečené. Byl i velký výběr nápojů. Zmrzlina mi také chutnala. Pouze melouny a ananasy byly dost nedozrálé a tím bez správné chuti. Škoda, že tam chyběl javorový sirup. Med tam ale byl. Jídlo na pláži bylo v podstatě denně stejné. Každý se mohl rozhodnout, zda půjde obědvat do hotelu. Já nechodil na oběd do hotelu, byl jsem s jídlem na pláži spokojený. I s jídlem v Modré laguně na výletě jsem byl spokojený.

Služby hotela
K službám v hotelu mohu napsat pro budoucí návštěvníky z mých zkušeností jasně srozumitelně následující. Když budete mít pokoj v pořádku, nic se Vám tam neporouchá, mají služby vynikající. Běda, když budete něco od nich potřebovat spravit, tak na to raději pro jistotu zapomeňte. Když Vám to opraví, budete mít zajisté radost, když ne, budete ode mne na to připraveni. Předpokládám, že v pokoji číslo 15308 se dodnes první kohoutek leskne novotou a vytáčí ze zdi.

Pláž
Tento hotel není přímo u moře. Vzdálenost k moři není velká. Při východu z areálu komplexu hotelu směrem k moři u závory směrem přes silnici je stále na stráži muž v uniformě. Ten bedlivě sleduje rekreanty směřující z hotelu nebo do hotelu. Když zahlédne rekreanta, ihned zastaví jedoucí vozidla v obou směrech a každý bez obavy silnici přejde. Tato ochrana rekreantů působí velmi sympaticky.

Jiří Janků, 02.03.2020, Dátum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotela
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkom: 10 Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský program je během dne a týdne členěn tak, aby se všechen program neodehrával na jednom místě a nebyl tak někdo znevýhodněn hlukem. Dolary není potřeba směňovat na DOP, dá se jimi platit všude, místní zpravidla používají přepočet Dop/50=$. Eura také jdou, ale bere se vůči $ 1:1, což už se moc nevyplatí. Na zažití opravdu karibské pláže a moře doporučujeme výlet na ostrov Saona. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem do zahrady byl prostorný. V ceně klimatizace byl i trezor, denně úklid. Wifi na pokoji standardně není, dá se zakoupit, asi 30 $ na týden, ale nepotřebovali jsme, 2x denně jsme zašli do lobby, vše vyřídili a měli aspoň klid. Měli jsme pokoj nad kuchyní, takže jsme věděli, co se smaží. Ale v zásadě to ničemu nevadilo, přes den na pokoji nejsme, klimatizace zatím obstarala chlad a večer se dalo v pohodě vyvětrat. Na pokoji televize i kávovar, který jsme ani nevyužili. Denně doplňovaná balená voda a cola. Všechny pokoje mají balkón, pokoje v přízemí tam jsou, ale naštěstí jsme byli v patře (víc jak 3 podlaží žádný baráček nemá)

Strava
Nabídka jídla a pití nemá chybu. Denně exotické ovoce, různá masa, ryby, saláty, přílohy, sladké... Ráno juicy, čerstvě dělané omelety, lívance, sýry, salámy, vejce na všechny způsoby. Přes oběd a večeři vám udělají dle vašich suroviny například těstoviny, grilují, vždy minimálně 2 druhy polévek, k večeři bylo pokaždé i sushi, mořské potvory a prostě vše co vás napadá. Pití vám nosí dle přání. V areálu je i snack s čerstvě dělanou pizzou, nachos a hot dogy, ale využili jsme jen v den odjezdu. Otevřeno má do 6 ráno. Jsou tam take ala carte restaurace, ale ty jsme vůbec neměli potřebu využít. No a míchané drinky výborné a všude! Skvělá káva v obchůdku u lobby. Hlad a žízeň mít snad ani nemůžete ;-)

Služby hotela
Hotel čistý, personál usměvavý, povídají si s vámi, starají se o vás, nemusíte prakticky nic, pokud nechcete. Ručníky k zapůjčení u pláže/bazénu. Pravidelný, ale ne otravný animátorský program. Večer vždy nějaká kultura (tance, karaoke, kouzelník, akrobati, atd.). Přes den cvičení a hry. Doporučujeme dopolední lekce španělštiny absolvovat dříve než předposlední den jako my ;-) Hodí se! Kufry vám i s vámi odvezou na pokoj. Nějaký ten dolar samozřejmě všichni ocení. Nabízejí co mohou, ale No, thanks funguje. Když se na něčem dohodnete, platí to. Na hotelu můžete koupit co potřebujete, my jsme chodili i po okolí a smlouvali v místních obchůdkách, stojí to za to, když už tam jsme ;-)

Pláž
Pláž široká, dlouhá s palmami a bílým pískem- nádhera! Oceán poměrně čistý, moc rybiček tam ale nebylo. V této části boty do vody nejsou potřeba. Pláž hotelová, lehátka plnější (hlavně ta pro Premium nebyla a tak stejně tahal personál ta pro obyčejné smrtelníky). Samozřejmě jako všude platí zabírání ručníky. No a bar samozřejmostí.

Marcela H., 17.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné , všechno skvělé...

Strava
gastronomie nejlepší ,velký výběr i evropská kuchyně (vepřové)

Služby hotela
perfektní

Pláž
skvělá...akorát příliš rušno , spousta lidí

Jaroslav Fleišman, 17.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Celkový dojem z hotelu je špatný. Jediné, co bylo výborné byla kuchyň. Největší problém byl bohužel pokoj. Podle fotek, které uvádí CA v...

  • 3 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z hotelu je špatný. Jediné, co bylo výborné byla kuchyň. Největší problém byl bohužel pokoj. Podle fotek, které uvádí CA v porování se skutečností jsme se cítili okradeni a podvedeni. Bohužel jsme nebyli jediní, kteří řešili problém s pokojem hned po příletu. Největší zklamání však bylo chování a neochota personálu cokoliv řešit s čímkoliv pomoc či poradit. Personál v tomto hotelu nectí domluvené věci. Jsou schopni přijít o 2 hodiny později na domluvenou schůzku bez omluvy nebo nepřijít vůbec. Naše výměna pokojů proběhla na 3x což nám zabralo 2 dny pobytu, kdy jsme řešili pouze tento problém a nemohli si plně užít dovolenou. Celou situaci zachránila krásná příroda, moře, výlety a ostatní místní obyvatelé, kteří se k vám chovají mimo rezort velmi mile. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování absolutně neodpovídá 5 hvězdičkovému hotelu, ale maximálně 3 hvězdičkovému. Obrázky pokojů, které jsou na stránkách Invie neodpovídají ani zdánlivě skutečnosti. Všude vlhko, plíseň, rez, zatuchlé povlečení, zatuchlé skříně. V koupelně tekla voda ze zdi, mastné a špinavé baterie, nesplachující záchod, zdi zalepené po silikonu. Rezavé kliky, panty, odpadkový koš. Ani sprcha ani vana spíše nějaké necky s odpornou zažloutlou plachtou, která je zavěšená na rezavé tyči s kroužky od plísně. Problémy se splachováním záchodu. Jako první nás vítal šváb v koupelně. Nábytek jako z 80 let. Otlučený zatuchlý. Rýhy v nábytku a dolámané dekorace nábytku. Špatná klimatizace špinavá smradlavá na větráku umístěny nějaké houbičky. Neměli jsme ji odvahu vůbec pustit. Lednice minibaru těsně před smrtí. Celou noc hučela museli jsme ji vypnout ze zásuvky, abychom se vůbec vyspali.

Na balkóně se krčí pouze dvě staré plastové židle bez stolku. Problémy s nefunkčními zásuvkami atd. atd.

Strava
Jídlo výborné. Každý si přijde na své. Pokud Vás omrzí místní kuchyně. Můžete navštívit restaurace ala carte.

Služby hotela
Služby hotelu jsou rozmanité. Nicméně chování a neochota personálu je tak hrozná, že celkový dojem kazí.

Pokud za každý požadavek, prosbu či přání nevytáhnete z vlastní kapsy navíc nějaký ten dolar. Nikdo pro Vás ani nehne. Základní věcí jako, kde si můžete po check outu nechat kufry, nebo kde se můžete umýt. S tím Vám nikdo nepomůže. Musíte už být velice nepříjemní vytáhnout si zaměstnance, aby byl tak laskav a řekl Vám co a jak.

Hotelový komplex je hrozně velký a rozsáhlý, že ani zaměstnanci neví, jak vás nasměrovat k pokoji. Protože všechny cesty jsou stejné a označené pouze z jednoho směru- a to po cestě z recepce.

Pláž
Pláž je krásná až na kamení na pláži i ve vodě. Jedná se o jedinou kamenitou pláž na celém pobřeží. Prošli jsme celé pobřeží až k hotelu VIVA. Naše pláž byla zaručeně nejhorší.

Anonym, 16.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)