Recenzie hotelov
Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 V Barcelo jsme byli již 3x. Za nás je nejlepší hotel, super servis, velký výběr jídla a hodně restaurace Ala carte. Personal je moc milý....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Barcelo jsme byli již 3x. Za nás je nejlepší hotel, super servis, velký výběr jídla a hodně restaurace Ala carte. Personal je moc milý. Jediný hotel v Bavaro kde nejsou vůbec vlny! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bereme vždycky pokoj junior suite. To jsou budovy 1-6 jsou nejlepší a mají vířivky na balkoně

Daria Slamová, 18.10.2021, Dátum pobytu: 6.10. - 14.10.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Barceló Bávaro Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Super dovolená, jen hotel postarší a v rekonstrukci skladající se z několika domů.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, jen hotel postarší a v rekonstrukci skladající se z několika domů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje už jsou ošuntělé (byly jsme v té nejstaší části). Naštěstí jsme byli v domě, který byl nejblíže k bazénu a tím padém k moři i na večeři. Takže to bylo velkou výhodou. Z důvodu rekonstrukce a možná i Covidu, bylo všude málo lidí na zabrání plážových postelí nebo lehátek se nemusí vstávat, takže i my jsme meli klid a vždy dobré místo.

Strava
Výborná strava, ale pro nikoho, kdo čeká řízky :-) Bylo tam hodně ryb a nebojte se vařených banánů! Jinak je tam kažý oběd a večeře grolování masa, těstoviny, pizza. Ale fakt se nebojte užít stravu odlišnou od nás. Je to vše chuťově výborné a zajímavé. V minibar doplňovaná Pepsi, ZUP a pivo. Vyzkoušejte japonskou restauraci.

Služby hotela
Služby byly super. Spíš byl problém pouze s cestovkou, kdy jsme nedostali ani návrh na nějaké fakultativní výlety, ale našli jsme si Daniho. Dále před odjezdem jsme neměli čas odjezdu od hotelu a to ani 5 hodin předem. Na hotelu je však služba (ne recepce), která vše zařídila. Ale zpátky k super službám v hotelu: automaticky před odjezdem automaticky přišli na test (40 dolarů). Pak ručníky, každy den na pláž na výměnu. Šlo používat i velké postele na pláži, VIP bazén bez poplatku. Tenis asi by si zahrát nešel (australská antuka je neudržovaná). Jinak fitko velké, masáže, vše běželo.

Pláž
Doporučuji pro děti boty. Je tam na začátku korál. Jinak úžasná teplá voda, kdy lze vidět až na dno. U bójek bylo pak možné pozorovat rybky. U pláže loví pelikánim, ale jen ryby. Bylo fajn to pozorovat. Pro děti nejlepší dovolená zatím. Hodně stínu od palem.

Anonym, 18.10.2021, Dátum pobytu: 5.10. - 14.10.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž 2 fotografie

Celkom: 10 K dokonalé dovoleném ze které jsme se pár dní zpátky vrátili opravdu není co dodat, respektive jí není co vytknout. Ubytování 11/10,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
K dokonalé dovoleném ze které jsme se pár dní zpátky vrátili opravdu není co dodat, respektive jí není co vytknout. Ubytování 11/10, Stravování 11/10, Čistota 11/10, Vybavení a styl pokoje 10/10, Lokace 10/10, Delegátka na místě 10/10.

Pokud bych měl hodnotit bodově, a máte rádi pobytovou dovolenou, tak opravdu 11/10. ;-)

Komunikace s delegátkou německé CK na místě bezproblémová, s personálem na všech úsecích hotelu taktéž, předodjezdová komunikace s CA však naprostá katastrofa. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po transferu mně bylo na recepci řečeno, že dostáváme upgrade do sekce Coral Level, která se nachází přímo u jenoho z mnoha bazénů / 30m od pláže. Velmi příjemné překvapení vzhledem k rozlehlosti resortu, a ubytování opravdu nebylo co vytknout. Krásně čistý pokoj při příjezdu, výhled do zahrady z terasy a ze schodiště přímo na moře za bazénem. Jedním slovem - Fantastické. Denní úklid, vždy dostatek ručníků/osušek, s pokojskou se šlo domluvit na čase úklidu na další den...

Strava
Od čerstvého ovoce k snídani, přes mořské plody a místní speciality k obědu, po každodenní variace světových kuchyní, tacos, burrito, čestvé ryby, burgery, tapas, indické speciality, či steaky k večeři, a v případě, že by to někoho mohlo omrzet - výběr z několika à la carte restaurací. Stravování opět na 11/10.

Chodili jsme převážně do restaurace El Faro (menší rest. u Coral Level) na snídaně a obědy, a do hlavní rest. u lobby na večeře.

Služby hotela
Hotel nabízí nepřeberné množství animačních aktivit (dostupné rozpisy na recepci), je vybaven wellness, spa i posilovnou, je možné využít z nabídky masáží, opravdu - po čem kdo touží, je personál tohoto hotelu ochoten splnit. Nakolik jsem četl o jisté "nevšímavosti" ze strany personálu, tak toto opravdu nemohu potvrdit, od personálu na snídaních, přes pokojskou, přes personál zajišťující plážové osušky, concierge, skrze který jsem zajišťoval před návratem PCR testy, late check-out s recepcí atd., jsem i přes to, že jsme byli pravděpodobně jediní Češi na hotelu, neměli jediný požadavek na služby, který by nešel ve slušnosti a s lehkostí bezproblémově vyřešit.

Pláž
Pláž Bavaro, na které je umístěn celý resort Iberostaru je naprosto úchvatná. Voda začátkem října 28-29 stupňů, vlny tak akorát, a jak jsem zmiňoval výše, pláž cca 30m od pokoje.

V době dovolené jsme měli asi 2 dny dopoledne ve vodě větší koncentraci "kytiček", odpoledne byla však voda už krásně čistá, a rostliny vyplavené na břeh (a následně uklizené). O pláž se personál neuvěřitelným způsobem staral, ráno pobřeží "uklízel" traktor s hrablem na vyplavené rostlinky, i po dešti se personál staral o to, aby lehátka a ostatní možnosti odpočinku na pláži byla suchá a bylo tedy možné je využít. Přístup do vody je pozvolný, a vlny byly vyšší jen cca 2/7 dní, koupání bylo tedy naprosto fantastické.

Monika R., 18.10.2021, Dátum pobytu: 6.10. - 14.10.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Selection Bávaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velká spokojenost jak s hotelem, službami, tak i s pláží a vším okolo. Dominikánci jsou úžasní a velice přátelští.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost jak s hotelem, službami, tak i s pláží a vším okolo. Dominikánci jsou úžasní a velice přátelští. Zobraziť celú recenziu

Veronika P., 11.10.2021, Dátum pobytu: 28.9. - 6.10.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená , mohu jen doporučit

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená , mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov ..a super

Strava
Rozmanitá , každy si našel to své ..

Služby hotela
Bez problému

Pláž
Rozlehlá ..žádná hlava na hlavě ..čistá , uklizena ..voda úžasná , jemný pisecek, potápění s rybickama ..

Monika V., 06.10.2021, Dátum pobytu: 19.9. - 2.10.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkově se nám dovolená velice líbila. Jeli jsme do hotelu na líbánky a jako pozornost jsme na pokoji měli sekt a sladkosti. Nejen...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená velice líbila. Jeli jsme do hotelu na líbánky a jako pozornost jsme na pokoji měli sekt a sladkosti. Nejen hotelový personál potěší drobné spropitné, za které Vám věnují péči navíc. Vyplatí se nosit spropitné hlavně na pláž a k bazénu, kde vás za to obslouží přímo na lehátku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů je udržované. Pokoje se uklízí několikrát denně. Drobné poškození personál napravil neprodleně.

Strava
Oceňujeme široký výběr "Á la carte" restaurací v rámci all inclusive. Příjemným zpestřením jsou občasné speciality v průběhu dne. Opravdu jsme si zde na jídle pochutnali.

Služby hotela
Hotel je dobře personálně vybaven a vždy je někdo k dispozici. Líbila se nám možnost si kdykoli během dne vyměnit plážový ručník.

Pláž
Suchá část udržovaná, čistá a moc pěkná. Nabízí přírodní stín palem a slunné části. V moři ovšem mnoho chaluh, které hotelový personál odklízí vlažným tempem. Některé dny je moře nekoupatelné.

Kateřina K., 28.09.2021, Dátum pobytu: 16.9. - 24.9.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Royal Bavaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Veľmi príjemná dovolenka, bola to naša svadobná cesta, naozaj sme si ju užili.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi príjemná dovolenka, bola to naša svadobná cesta, naozaj sme si ju užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo fajn, každý deň nám izbu upratovali a priniesli balenú vodu. Prvý dojem bol trocha zatuchla izba, avšak časom sme sa dozvedeli že to je všetko kvôli tej vlhkosti, ktorá je naozaj vysoká cca 92%.

Strava
Naozaj veľmi rozmanitá strava, raňajky aj obedy aj večere. Ryby, kuracie, dezerty, ovocie najlepšie. :)

Služby hotela
Animátori išli na plne obrátky, aj na plazi aj pri bazéne aj večer na amfiku.

Pláž
Pláž naozaj krásna, až na to že sme nevedeli že počas letných mesiacov vyplavuje oceán morskú trávu, ktorá trocha zničila predstavu o nádherných plážach, avšak mali sme pár dni keď o tráve nebolo ani chýru ani slychu, vtedy sme si to fakt užili :)

Nikola S., 20.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 14.9.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Hotel urcite neodpovida 5*, personal mily, jidlo chutne, ale jiz bychom se sem nevratili

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel urcite neodpovida 5*, personal mily, jidlo chutne, ale jiz bychom se sem nevratili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani neodpovida fotkam. Jsou zde 2 casti -premium a standard, vse co vidite na fotkach je premium…

O vikendech do rezortu navic jezdi mistni,takze se zde temer ani nejde hnout,kolik je zde lidi…

Strava
Pestra, vybere si opravdu kazdy,jidlo velice chutne.

Služby hotela
Vsichni mili,pozorni :)

Pláž
Plaz plna ras, uklizeni se venovali tak 2hod denne,coz nebylo dostacujici,takze jsme se za cely pobyt nevykoupali :(

Šárka, 01.09.2021, Dátum pobytu: 21.8. - 29.8.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Plaz 2 fotografie

Celkom: 4 Myslím si že za okolnosti cestovania cca 12 hodinový let mi tých 7 noci prišlo malo ale neviem či Invia vobec ponuka 10 noci atd. Bola...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím si že za okolnosti cestovania cca 12 hodinový let mi tých 7 noci prišlo malo ale neviem či Invia vobec ponuka 10 noci atd.

Bola som prvý krát v Punta Cana bola to veľmi pekná dovolenka ale z toho oceána nevycisteneho som bola sklamaná určite by som za týchto okolnosti išla v iný mesiac a mrzí má že v cestovnej kancelárii nás nikto na toto neupozornil! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rezort bol veľmi pekný veľký veľa paliem krásna záhrada trocha by som doladila bazén vŕzgajúce schody vypadnuté dlazdicky a slabá vyrivka v menšom bazéne a hudba počas dňa mi prišlo že veľmi zle pri bazéne max 3 staršie songy dokola ako bol tam skvelý dj treba ho aj využiť ,lebo mi to prišlo že trocha nuda pri bazéne keď nebol zabezpečený vstup do oceánu.

Strava
Jedlo bolo rozmanité chutne možnosť objednať sa v reštaurácií veľmi spokojná som bola.

Služby hotela
Hotel mal dobre služby až na pár vylepšení žiadna možnosť mat na tv hudobný kanál,animačný program sa mi veľmi páčil večerná živá hudba a vystúpenie tanečníkov veľmi dobre ale určite by som odporučila v rámci možnosti disco bar otvoriť neviem či koli covid alebo z akých dôvodov bol uzavretý.

Pláž
Pláž bola najväčšie sklamanie lebo nik nás neupozornil že nieje možnosť vstupu do oceánu boli tam veľké nánosy smradlavych rias!

Michaela Moravanská, 01.09.2021, Dátum pobytu: 21.8. - 29.8.2021
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Sirenis Punta Cana Resort Casino & Aquagames

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)