Recenzie hotelov
Bayahibe - Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie slabe vidiet nieco...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie

slabe vidiet nieco ale nie je to ten krasny podmorsky život Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme izbu superior de luxe - v pohode klíma smrdí

Strava
Strava ok bez výčitok

Služby hotela
Slabsia uroven boli sme uz aj viac obskakovany

Pláž
Kamene pri svtupe do mora pri vstupe tazky pristup trocu vacsie vlny

Anonym, 03.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 30.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 2 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme superior de luxe izba sa dala ale vetreli sme stale aby nebolo citit zatuchnuty zapach

Strava
&ok fakt na urovni

Služby hotela
ak ste nechytili znamost za par dolarov tak neviem my sme boli za to obskakovany

Ondrej Miškovič, 02.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 29.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9 Krásná dovolená v ráji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v ráji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý,vybavení ok (TV,klimatizace,čistá koupelna).

Strava
Jídlo bylo výborné a bylo vždy hodně věcí na výběr (od pizzy,přes různá grilovaná masa,čerstvé sýry,po sladké dezerty). Jelikož jsem vegetarián,tak jsem ocenila široký výběr (neustále spousta ovoce zeleniny - čerstvé,grilované,dušené). Většina kuchyně byla na americký způsob. Dále italská a mexická.

Služby hotela
Animátoři jsou fantastičtí,ale mrzelo mě,jakým způsobem probíhá večerní animační program a diskotéka opravdu nefunguje jako běžný klub. Začíná se mini diskem,poté tanec s animátory,následuje program v divadle - např. tance M.Jacksona a po ukončení programu je teprve přesun do nightclubu,kde ještě navíc již neplatí all inclusive a drinky si musíte zaplatit. Disko na pláži je jen ve středu.

Pláž
Moře je krásné,prostředí taky. Jediné minus je,že jsou při vstupu velké kameny,o které si můžete klidně ukopnout palec. Za postele na pláži se platí 10 dolarů na den a je to i s obsluhou (která moc nefunguje,takže si stejně pro drinky musíte sami).

Anonym, 30.07.2019, Dátum pobytu: 17.7. - 27.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,2 Luxusní dovolená.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádku s vyjímkou klimatizace. Problém jsme řešili téměř denně. Sice personál byl vstřícný, ale problém vyřešili vždy na chvíli a situace se opakovala.

Strava
Rozmanitá, není co vytknout.

Služby hotela
Nadstandardní.

Pláž
Každý den udržováno. Pláž čistá, bez očekávaného boje o lehátka.

Milan N., 25.07.2019, Dátum pobytu: 11.7. - 20.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na recepci ještě lepší pokoj za stejnou cenu ale nevyužijí jsme to..Royal je klidný adult hotel, pokud chcete více zábavy je součástí resortu běžné Catalonia a tam frčí zábava, animace, tancování stále, záleží jen na vas Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj moderní čistý 2x denně úklidových servis, bazén před pokojem úžasný, klid mírně rusila rekonstrukce blízké vilky, ale nijak zásadně i proto nám byl nabízen zadarmo nadstandardní 2 patrový apartmán na střeše, ale nevyužijí jsme to, pokoj v přízemí super. Hotel je na začátku resortu tak je to na pláž cca 300-400m s tím jsme počítali a nevadilo to

Strava
Specializované restaurace skvěle

Služby hotela
Servis v tomto Adult hotelu je skvělý , mysli snad na všechno i když odjizdite, mate možnost sprchy, jídla do poslední chvile

Pláž
Royal La Romana má vlastní vyhrazenou pláž , klidnou bez animaci, s dostatkem lehatek, slunecniku, vlastním barem, mne by potěšilo více hudby a zábavy ale je to proste klidný adult hotel..vedle o par stovek metru začali stavět nový hotel od pláže a ten pohled na stavební stroje už tak romanticky nebyl.. někdy to postavit musí, ze..

Jan Ščerba, 24.07.2019, Dátum pobytu: 11.7. - 21.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Royal La Romana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 4 fotografie

Celkom: 4,8 Hodnotenie hotela ***** absolútne nezodpovedá. Boli sme v karibiku 5x, z toho 3x v dominikánskej republike a tento hotel boli najslabší....

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hodnotenie hotela ***** absolútne nezodpovedá. Boli sme v karibiku 5x, z toho 3x v dominikánskej republike a tento hotel boli najslabší. Veľké sklamanie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby boli celkom veľké a čisté, avšak zariadenie bolo značne opotrebované. Kúpelňa - sprchový kút, bola najhoršia časť celého ubytovania. Na balkóne nebola možnosť sušenia plaviek a uterákov.

Strava
Na prvý pohľad sa zdala strava celkom dobrá, čo sa však kvality a množstva nedá povedať. Personál nestíhal upratovať stoly a dokladať jedlo. Neraz sa stalo, že mali napríklad steaky spečené - čierne. Ovocné smoothies boli zarábané z práškov a pridávaný cukor. Mali sme 3x rezervovanú večeru v reštaurácii. Japonská bola super, z mexickej sme v polovici večere odišli - otras. A nakoniec, nemohli ste si na stole nechať bez dozoru jedlo, lebo vám ho nejaká vrana uchmatla (bolo ich tam veľa).

Služby hotela
Hotel sa tvári, že ponúka služby 5hviezdičkového hotela, ale bolo to na úrovni 3+. Jeden bar na pláži, kde bola vždy dlhá rada. Niektoré nápoje naberali naberačkou z pripraveného súdku, napr. Mojito, Caipirina... Všade plno plastových pohárov a slamiek, žiadna poriadna kaviareň. Personál nevedel po anglicky, až na pár výnimiek. Pool bar síce bol, ale nefungoval, len z polovice, kde bol prístup z pešej časti - nie z vody. Bazén bol špinavý.

Pláž
More bolo krásne, tyrkysové, čisté. Avšak ťažší prístup do mora. Na dne boli kamenné platne a na boso sa ťažšie vchádzalo. Ale voda bola naozaj úžasná. Pláž sa snažili udržiavať čistú.

Jana Lederleitnerova, 15.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 9.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Po výměně pokoje dovolená stála za to :-)

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Po výměně pokoje dovolená stála za to :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj Standard naprosto hrozný. Páchnul zatuchlinou a kromě postele si nebylo na co sednout. Žádné židle, stolky, nic... Jeho 40 cm široký balkon s výhledem na 1,5m vzdálený balkon protější budovy byla opravdu katastrofa!!! Naštěstí byl následující den za doplatek k dispozici bungalov na pláži, což se rozhodně vyplatilo.

Strava
Stále stejné snídaně bez jakékoliv obměny po celou dobu pobytu. Obědy a večeře s občasnou obměnou, vybrat se dá, ale ve srovnání s např. španělskými destinacemi je rozmanitost menší. Pivo nic moc, ostatních alko/nealko nápojů a drinků výběr a kvalita OK.

Služby hotela
Úklid pokoje naprosto v pořádku, když necháte $1-2 spropitné, ještě o něco lepší.

Naproti tomu hudba animačních programů velmi hlasitě dunící každý den až do 0:30 byla docela otravná...

Pláž
Pláž neustále udržovaná, velké množství lehátek, zaplněných lidmi ale jen tak ze 2/3.

Anonym, 15.07.2019, Dátum pobytu: 27.6. - 12.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 7 Po priletu ztrata/zpožděný kufr kde bylo nase jediné oblečení, takže hned se museli řešit věci které na dovolené řešit nechcete(prý se to...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Po priletu ztrata/zpožděný kufr kde bylo nase jediné oblečení, takže hned se museli řešit věci které na dovolené řešit nechcete(prý se to zde stává dost často takže na to berte zřetel). Dále slíbený honeymoon package který jsme z nejasného důvodu nedostali na kráse zrovna nepridaji. Dovolenou hodnotím jako lepší průměr a to jen díky skvělému výletu motomaranem a následně zpět katamaranem do saony. Počasí temer bez deště jen po příletu trochu sprchlo jinak fantasticky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel působil čistým dojmem. Hotelové pokoje konkrétně nas vypadal na jedničku, hezké moderní a vše funkční. Řekl bych že se jednalo o novější křídla hotelu. Těžko říct jak to vypadalo ve starší zástavbě.

Strava
Perfektní zakusky, co se úpravy masa tyče byla to trochu loterie. Jinak se strava opakovala pořád dokola. Bohužel milovníci mořských potvor si zde moc neuziji.

Služby hotela
Vesměs vše v pořádku nicméně balíček honeymoon který nám byl sliben jsme bez důvodu nedostali.

Pláž
Pláž je pěkná a udzovana. Vstup do vody s opatrností nebo ideálně z botama. Vyskytují se zde hodně kameny a mirny vyskyt řas. Je možný vstup přes molo. O cca 500m dal pláž nádherné pískové v jiném resortu bohužel:)

Anonym, 09.07.2019, Dátum pobytu: 27.6. - 5.7.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Splnilo vše co jsem od dovolené čekal - relax, luxus, skvělé jídlo, příjemný personál, skvělá atmosféra,zábava Ubytování Ubytování bylo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Splnilo vše co jsem od dovolené čekal - relax, luxus, skvělé jídlo, příjemný personál, skvělá atmosféra,zábava

Ubytování

Ubytování bylo fajn, na přespání naprosto dostačující, pokoj měl vše co člověk potřebuje, pokud chce někdo větší luxus, je možnost si připlatit za lepší pokoje nebo soukromé domečky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo fajn, na přespání naprosto dostačující, pokoj měl vše co člověk potřebuje, pokud chce někdo větší luxus, je možnost si připlatit za lepší pokoje nebo soukromé domečky.

Strava
Od každého něco, velká spousta jídla, hodně druhů, všechny kuchyně, neustále doplňované, za 12 dní pobytu jsem měl pokaždé něco jiného jak k snídani, obědu i večeři.

Služby hotela
Naprosto úžasný personál, vše krásně uklizené, pořád se usmívají, zdraví, ptají se jak se máte, zpívají si, když bylo cokoliv potřeba tak vyhověli, poradili...Bál jsme se, že po přečtení recenzí budeme muset všem dávat za všechno spropitné, ale vůbec...nikdo nic nechtěl, všechno dělali s nadšením a ochotou.

Pláž
Pláž stále uklizená, i během dne se sbírali odpadky, byla hned u resortu, dostatek lehátek i deštníků, krásný písek, super vstup do moře.

Jiří Filip, 03.07.2019, Dátum pobytu: 17.6. - 30.6.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

5 fotografií