Recenzie hotelov
Boca Chica - Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné. Buďte originální." Pro...

  • 2 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jak výše napsáno: "Ostaní informace o CK pořádající zájezd, dopravci, delegátech apod.jsou nadbytečné.

Buďte originální."

Pro nadbytečnost raději uvádím.

CK mě zklamala. CK podané informace o cestě, to jsou informace vztahující se k letišti v Paříži byly nepravdivé. Údaje o místě přestupu na letišti v Paříži, a to oboustranně, byly tím NEPOUŽITELNÉ. Hlavně, že jste si vymyslely pro nás přesné mapy chůze k danému místu odbavení, které však bylo TÍM PÁDEM úplně jinde. Ani čas letu nebyl správný. Rovněž návod na vyplnění letištní karty tam a zpět byl v jiném jazyce, jinak uspořádaný a tím PLNĚ bezcenný kus papíru. Zkrátka vše od CK...byla pouze HRŮZA !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování mělo problémy.Toto zklamání se netýkalo v žádném případě čistoty,ta byla opravdu v pořádku.Denně byl pokoj v mé nepřítomnosti uklizen a postel krásně urovnaná.Bohužel hrůza byla při pouštění vody do sprchy.K tomu sloužily 3 kohoutky.Když jsem roztáčel první kohoutek,vytáčel se kohoutek zároveň ze zdi.Z těch dvou dalších kohoutků tekla voda především pouze do vany.Rozumného člověka napadne,že voda z vany pochopitelně ihned tekla pryč,snad do kanalizace.Rozumného člověka také napadne a je mu jasné,že u vany chyběla jakákoliv zátka.Zátka nebyla ani u umyvadla.V případě spadnutí do umyvadla,a to předmětu menšího,než velký odtokový otvor umyvadla,bylo nenávratně ztraceno.Je to logické,protože žádný dnes žijící člověk nemá prsty čtvrt metru dlouhé,aby je do otvoru odpadu u umyvadla pokoje číslo 15308 strčil.O těchto ZÁSADNÍCH závadách jsem řekl Tonimu.Pro neinformované vysvětluji, že to byl podle jeho slov jediný akreditovaný, něco jako průvodce, česky hovořící domorodec, který byl pověřen nás vozit na výlety.Na recepci o závadě řekl s tím, že za půl hodiny to někdo přijde opravit. Nemusím se prý o nic starat.Já jsem mu řekl, když za půl hodiny bude po problému,napíši o něm chválu na internet.Byl za to spokojený. Já na opraváře čekal 20 minut, potom 1 hodinu, potom 2 hodiny, potom 3 hodiny.Protože se blížila 22.hodina,šel jsem na recepci.Protože jsem jazykově dobře vybavený - mluvím dokonale jazykem pouze českým,vysvětlil jsem celé recepci o jakou závadu jde,tak srozumitelně,(pouze jsem jim ukázal napsané číslo pokoje pro jistotu), že za chvíli přišli hned dvá řemeslníci.Dali nový kohout a odešli.Druhý den tam v mé nepřítomnosti opět něco dělali,ale i ten nový kohout se vytáčel,jako ten rezatý.Do otvoru odpadu dřezu nic nedali,přestože jsem jim to názorně tak vysvětlil,že pro jistotu odpad rozebrali a prohlédli co tam všechno je.

Strava
Výběr z druhů jídel v prostorách hotelu jsem byl spokojen. Dle mého názoru, byl výběr bohatý. Pouze někdy bylo maso trošku nedopečené. Byl i velký výběr nápojů. Zmrzlina mi také chutnala. Pouze melouny a ananasy byly dost nedozrálé a tím bez správné chuti. Škoda, že tam chyběl javorový sirup. Med tam ale byl. Jídlo na pláži bylo v podstatě denně stejné. Každý se mohl rozhodnout, zda půjde obědvat do hotelu. Já nechodil na oběd do hotelu, byl jsem s jídlem na pláži spokojený. I s jídlem v Modré laguně na výletě jsem byl spokojený.

Služby hotela
K službám v hotelu mohu napsat pro budoucí návštěvníky z mých zkušeností jasně srozumitelně následující. Když budete mít pokoj v pořádku, nic se Vám tam neporouchá, mají služby vynikající. Běda, když budete něco od nich potřebovat spravit, tak na to raději pro jistotu zapomeňte. Když Vám to opraví, budete mít zajisté radost, když ne, budete ode mne na to připraveni. Předpokládám, že v pokoji číslo 15308 se dodnes první kohoutek leskne novotou a vytáčí ze zdi.

Pláž
Tento hotel není přímo u moře. Vzdálenost k moři není velká. Při východu z areálu komplexu hotelu směrem k moři u závory směrem přes silnici je stále na stráži muž v uniformě. Ten bedlivě sleduje rekreanty směřující z hotelu nebo do hotelu. Když zahlédne rekreanta, ihned zastaví jedoucí vozidla v obou směrech a každý bez obavy silnici přejde. Tato ochrana rekreantů působí velmi sympaticky.

Jiří Janků, 02.03.2020, Dátum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6 Resort se nachází 2,5 hodiny jízdy od letiště. Je to velmi malé letovisko, kde není moc co vidět nebo co dělat, pokud si nezaplatíte výlet.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Resort se nachází 2,5 hodiny jízdy od letiště. Je to velmi malé letovisko, kde není moc co vidět nebo co dělat, pokud si nezaplatíte výlet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je čisté ale vše je velmi staré a vybydlené - pokud to máte stejně, tak Vám to je v podstatě jedno stejne se tam jdu vyspat - jen za tu cenu přes Sivestra to neodpovídá.

Strava
Strava byla dobrá i když dost monotónní

Služby hotela
Výlet přes hotel super - za lepší cenu než od delegátky - jen pozor mizivě tu mluví jiným jazykem než Španělsky. Také na recepci, nebo pokud chcete něco řešit - oni mají spoustu času, takže se obrňte čekáním... Také si zkontrolujte cenu internetu a doplňkových služeb - může se stát, že na Vás zkusí vyšší cenu. Dost často vypadává proud, ale během chvíle je nahozen. Každý večer animační program - celý den se snaží zabavit. Ohledně vlídnosti obsluhy - no tam mají dost mezery, ale pokud si to neberete osobně, tak Vám to může být fuk.

Pláž
Na pláž se jde přes "most svobody" je to několik minut a přes sinici, která vede na pláž Vás převedou z hotelu kvůli bezpečnosti. Jinak pláž je hezká, ale odpoledne a o víkendech je tam mnoho místních a s tím spojený nepořádek. Moře super - nikde hloubka...

Anonym, 13.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 8.1.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velice krásná dovolená v perle Karibiku, služby delegátů vynikající, spojení s bylo telefonické a vše fungovalo, zejména letištní...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice krásná dovolená v perle Karibiku, služby delegátů vynikající, spojení s bylo telefonické a vše fungovalo, zejména letištní transfery a doprava na fakultativní výlety, stejně tak vynikající výklady a doprovod delegátů na výletech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, úklid dobrý, koupelna by potřebovala trochu zrekonstruovat, klimatizace byla zpočátku v pořádku a asi po třech dnech nedostatečně chladila, po upozornění v recepci fungovala si dva dny a po té i přes další upozornění v recepci již toto nebylo opraveno.

Strava
Vynikající, velký výběr a dostatek masa, zeleniny , ovoce, salátů, příloh a zákusků. Večeře byly tématické z různých zemí např. mexické, dominikánské a italské, vše doplněné hezkou dekorací.

Služby hotela
Dobré, personál přívětivý, každý večer byl v místním hotelovém divadle pěkný a vtipný animační pořad.

Pláž
Pláž byla pěkná s bílým pískem s vyhrazeným prostorem pro klienty hotelu s nápojovým barem a s jídelním bufetem s obědy, přístup na pláž byla asi 300m přes místní frekventovanou ulici, kde byl pracovní ostrahy, který za účelem bezpečného přechodu klientů hotelu zastavoval dopravu, poté se pokračoval hlídaným parkem s pěknou vegetací a dále přes lávku po schodišti k pláži, takže to byla příjemná krátká procházka k pláži.

Ilja Plecháček, 13.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 10.12.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,6 Byli jsme spokojeni, navštívená oblast však není jen bílý písek na pláži a modrý oceán. Žijí zde velmi chudí lidé a také to tomu...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, navštívená oblast však není jen bílý písek na pláži a modrý oceán. Žijí zde velmi chudí lidé a také to tomu odpovídá. Jsou místa, kde je spousta nepořádku, což může zkazit dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů je spíše starší, nicméně dobré.

Strava
Nabídka all inclusive velmi bohatá a různorodá. Za nás O.K., servis pracovníků velmi dobrý.

Služby hotela
Standartní, snad dělají zbytečnou administrativu při objednání speciální věčeře.Jinak pro zákaznický přístup.

Pláž
Na pláž se musí dojít z hotelu cca 500 m po můstku, dobrá procházka. Stojí zde hlídači se zbraněmi a chrání návštěvníky. Pláž souvisí s veřejnou pláží, kde od pátku do neděle si místní pořádají pikniky a je zde hlava na hlavě. Doprovázeno stálou hudbou a nepořádkem.

Jiří V., 08.04.2019, Dátum pobytu: 25.3. - 5.4.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 Za 29 tisíc na osobu. Na 11 dní pobytu super. Větší hodnotu to nemělo.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Za 29 tisíc na osobu. Na 11 dní pobytu super. Větší hodnotu to nemělo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování levný standard. Žádná lednice, skříně bez políček, trezor TV za příplatek. Celou noc rezonoval celý barák od klimatizace která nechladila.

Pokud jste celý den mimo, na přespání dostačující.

Dobrá poloha hotelu, pro ty co chtějí být v kontaktu z místními obyvately. Není to resort mimo civilizaci.

Strava
Jídlo i když každý den stejné, velice dobré, personál super ????

Služby hotela
Personál bomba, hlavně animátoři.

Pláž
Pláž kousek od hotelu,cca do 5 min. čistá, lidi ok.voda taky. Byl tam bar i nějaké jídlo.

Petr O., 12.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 8.3.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 9,2 Byli jsme velmi spokojeni

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý

Strava
Velmi dobrá rozmanita výborné ovoce

Služby hotela
Spokojenost,chyběla animace, velmi málo

Pláž
Výborná

Marie Nováková, 10.01.2019, Dátum pobytu: 12.12. - 27.12.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel pro nenarocnou klientelu s prevahou ruskeho obyvatelstva. Program zameren hlavne na ruskou cast, v duchu pionyrskeho tabora. Cechu...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pro nenarocnou klientelu s prevahou ruskeho obyvatelstva. Program zameren hlavne na ruskou cast, v duchu pionyrskeho tabora. Cechu jsme zaznamenali velmi malo. 2 bazeny, nocni program u maleho bazenu. Na recepci se domluvite, anglicky, rusky, spanelsky. V obdobi Velikonoc, maji dominikanci tyden volno (pondeli-nedele), coz znamena, ze se cele rodiny stehuji na plaz. V Boca Chice to vypadalo jak na Vaclavaku v nejvetsi špičce. Pokud se tomu chcete vyhnout, nedoporucuji tento termin pro dovolenou. Take pamatky jsou uzavrene, vylety do vnitrozemi s omezenym programem. V Boca Chice je vetsi obchod (supermarket) Olá, ceny a sortiment je lepsi jak v malych kramcich (rum, bananove chipsy, kakao, ovoce, atd), da se platit kartou, lepsi kurz. Cestu vam ochotne reknou na recepci. Celkove, DR krasna zeme, a tyden na poznani nestaci. Nemela bych problem se vratit. Priste ale do jine oblasti. Foto viz prilohy.

V recenzich nabizeji kontakt na cesky mluviciho dominikance pro vylety (Tony), take jsme se potkali, ale vyuzili jsme pouze pro prvni vylet. Pan ma docela problem s alkoholem. Premyslela jsem, jestli tuto informaci zverejnit, a nakonec jsem si rekla, ze kdyby nas nekdo varoval drive, tak bychom si usetrili zbytecne trapnosti a zklamani. Mozna jsme meli pouze smulu na termin, kdy se vice slavilo. Kazdopadne, bylo to hodne neprofesionalni jednani. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorne, 2 velke oddělene postele. Kazdy den uklid, ciste rucniky, ktere odnesli rano a prinesli az odpoledne. Kdyz jsme pozadali pokojskou, ochotne prinesla drive. Hlucnejsi klimatizace v cene pokoje. Trezor za poplatek.

Strava
Jidlo dobre, siroky vyber. Pokud jsme prisli pozdeji, nektera jidla uz chybela ( zakusky, ovoce, tematicka). Prijit drive, ale znamenalo, bojovat o stul, talire, pribory, sklenicky, stat frontu na preferovana jidla. Na letaku s instrukcema, ktery obdrzite pri prijezdu na recepci, neodpovidaji oteviraci casy restauraci. Takze se vam muze stat, ze pokud rano jedete na vylet nestihnete se najist, protoze oteviraji o 30min pozdeji nez je uvedeno v instrukcich a take o 10 min pozdeji nez by meli.

Služby hotela
Wifi placena, dost draha. Mistni nabizeji SIM kartu na 5 dnu za 7 $. Nezkusili jsme. Vylety pres hotel jsme nehledali, vyuzili jsme mistni nabidky na plazi za polovicni ceny v porovnani s cestovnimi kanc. Kvalita byla dobra, neni se potreba bat. Prum cena je 60$ za vylet, da se smlouvat, jen se nebat.

Pláž
Plaz je vzdalena od hotelu cca 5 min pomale chuze. Prechazi se pres silnici, upravenou zahradu (pobihaji tam kohouti, slepice, kuratka) a most. Nijak nas neobtezovalo. Hotelova plaz je ohranicena a mistni si nedovoli vstoupit, pokud zabloudi, personal je vykaze. Dostatek lehatek v cene hotelu. Bar na plazi, personal nebyl moc prijemny. Do more se vchazi pres verejnou plaz, ktera je behem vikendu plna mistnich lidi. Nechavaji po sobe dost velky neporadek, ktery se pred setmenim uklizi a druhy den rano je plaz cista, coz je ovsem otazka pouze par hodin. More je teple, cista voda az na plovouci a lezici odpadky, hloubka do pasu dost daleko. Boty do vody asi neni potreba, ja bych ale doporucila min pro prechod pres verejnou plaz. Kdo miluje ruch a komunikaci s mistnimi, tomu Boca Chica bude vyhovovat. Doporucuji vylet na ostrov Saona, jedna velka nadhera, foto v priloze.

Anonym, 08.04.2018, Dátum pobytu: 23.3. - 3.4.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (19) Nie (1)

23 fotografií

Celkom: 9,4 super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
po reklmaci,že jsme měli příplatek za ubytování ,nám bylo vyměněn pokoj.

Strava
velký výběr stravy

Služby hotela
vzorná obsluha a čisto

Pláž
pláž čistá,ačkoliv nebylo možno si moc zaplavat ,voda tak do 0.5 m

Marie Hoňková, 19.02.2018, Dátum pobytu: 4.2. - 15.2.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Příjemný pobyt a dobrý poměr cena, kvalita.Hezké počasí.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný pobyt a dobrý poměr cena, kvalita.Hezké počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování dobrá i pravidelný úklid.Ale zastaralý stav koupelny.

Strava
strava dle vlastního výběru,každý si přijde na své!

Služby hotela
dobré,nebylo nač si stěžovat.

Pláž
Přístup k pláži vlastním koridorem,čísté a hlídané, velmi pozitivní dojem.

Ivan H., 31.01.2018, Dátum pobytu: 17.1. - 28.1.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Páteční gril 1 fotografia