Recenzie hotelov
Puerto Plata - Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 nakolko som si kupil zajazd od cz invia vsetky papiere o zajazde som dostal v nemeckom jazyku / ale podla zakupenia neakeho tovaru z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
nakolko som si kupil zajazd od cz invia vsetky papiere o zajazde som dostal v nemeckom jazyku / ale podla zakupenia neakeho tovaru z cudzieho statu v ktorom bol vyrobeny, tak je aj navod v jazyku kde sa tento tovar predava / a tak by sa mali spravat aj ck ktore predavaju zajazdy z cudzich ck . jediny problem bol len z tejto stranky aj ked som sa obratil na predajcov tochto zajazdu my nebolo vyhovene - preto sa vazena ck treba v buducnosti aj nad tym to problemom zamerat v prospech ludi ktory nemaju znalost v jazyku ktorom su usmernovacie navody k zajazdu.dakujem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojnost a ziadne vyhrady - odporucam - pekne izby,kupelne,balkon udrziavane v cistote nadstandartne

Strava
strava bufetove stoly + 3 poukazy do restauracii s exotickym jedlom ja som to sice nevyskusal ale stacilo my to cosom mal v ponuke all inc. vynikajuca strava vsetkeho druhu a v kvantite

Služby hotela
aj poloha hotela bola vynikajuca ako v stup na plaz aj ako prechadzka do mesta 100m a mal som vsatko ako na dlani - vynikajuce

Pláž
nakolko bolo po sezone ludi bolo premerne mnozstvo co bolo vybobne pre dosach lehatok a vela priestoru v mori ako aj pri all inc. barov

Alexander Botló, 19.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 14.8.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Casa Marina Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dojem fantastický krásný pokoj s výhledem na bazén a pláž příjemní zaměstnanci hotelu restaurace a jídlo super plaz a Karibik to nemělo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem fantastický krásný pokoj s výhledem na bazén a pláž příjemní zaměstnanci hotelu restaurace a jídlo super plaz a Karibik to nemělo chybu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Bylo toho mnoho nic nechybělo

Služby hotela
Výborný mám tam do Čech tři kamarády zaměstnance hotelu Jesicu Franklin a Alisea píšeme si

Pláž
Výborná

Danuše Neumannová, 17.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 13.6.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Viva Wyndham Tangerine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

1 fotografia

Celkom: 9,8 Velká spokojenost s kvalitou hotelu, přístupem personálu i stravou. Jediná drobnost nevyšla: přestože nás měl na letišti čekat pracovník...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s kvalitou hotelu, přístupem personálu i stravou. Jediná drobnost nevyšla: přestože nás měl na letišti čekat pracovník CK, nikde nebyl a nikdo o ničem nevěděl. Nakonec jsme se ale domluvili s místním přepravcem, který organizující CK znal a odvezl nás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, odpovídající 4*. Pokoj byl velmi prostorný, s dobře fungující klimatizací. Pokoje jsou ve vilách, rozmístěných na velkém pozemku, takže se hosté navzájem prakticky neruší.

Strava
Kvalitní, chutná, široký výběr, dostupná po celý den. Výborný a přátelský personál, bez problémů domluva v angličtině.

Služby hotela
Velmi dobrý přístup, vše ochotně vyřešili a zařídili. V ceně jsou i některé vodní sporty.

Pláž
Hned u hotelu, bezpečná, krásná, čistá. Přístup k ní asi 30 metrů po pěšince přes jezírko a mangrovy, velmi pěkné.

Pavel A., 15.05.2019, Dátum pobytu: 1.5. - 12.5.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Bluebay Villas Doradas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)

Celkom: 8,6 Prijemna dovolenka. Splnila nase ocakavania. Areal hotela pekne upraveny. Transfer z letiska je trosku dlhy, ale da sa to vydrzat.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemna dovolenka. Splnila nase ocakavania. Areal hotela pekne upraveny. Transfer z letiska je trosku dlhy, ale da sa to vydrzat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zariadenie a vybavenie izieb starsie, ale zachovale. Krasny areal, vela zelene.

Strava
Rozmanita strava, bolo z coho vyberat, i ked sa jedla opakovali.

Služby hotela
Boli sme spokojni s vyuzivanymi sluzbami.

Pláž
Plaz bola pekna, po dazdivych dnoch sa na brehy vyniesli riasy, ktore im trvalo dost dlho odpratat, plaz nebola az tak poctivo cisto udrziavana, ale bolo to tam fajn.

Denisa K., 18.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 13.2.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Grand Bahia Principe San Juan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Nádherná dovolená, určitě stojí za to. Na pláži možnost zakoupení výletu od místních za lepší ceny než v hotelu a úplně bez problému.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, určitě stojí za to. Na pláži možnost zakoupení výletu od místních za lepší ceny než v hotelu a úplně bez problému. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na naše poměry hvězdám neodpovídá, nicméně je všude čisto, každý den uklizeno, vyměněny ručníky. Jen vybavení má již svá nejlepší léta za sebou. Trezor v ceně.

Strava
Strava jedním slovem výborná! Veliký výběr, několik možností kde se najíst, skvělé ala carte restaurace. Na výběr hodně ryb, snídaně velmi rozmanité, čerstvě připravované smoothie, omelety na přání... stravování je asi největší plus hotelu.

Služby hotela
Na velmi dobré úrovni. Velmi přátelský personál, hromada animátorů, nic nebyl problém. K dispozici spa a posilovna, Wi-Fi po celém areálu včetně pláže, zdarma a rychlá a stabilní.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek i slunečníků, sprchy, bar a hotelová ostraha po celý den. Přímo před hotelem množství chaluh, pár metrů vedle čisté a krásné moře. Na pláži možnost zapůjčení kajaků a potřeb pro šnorchlování.

Tomáš H., 11.02.2019, Dátum pobytu: 30.1. - 7.2.2019
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Iberostar Costa Dorada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pekny cisty hotel, pomer cena kvalita nad mieru. Animacie pocas dna aj vecer. Personal mili, plaz krasna ale vhodna pre nadsencov vln a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekny cisty hotel, pomer cena kvalita nad mieru. Animacie pocas dna aj vecer. Personal mili, plaz krasna ale vhodna pre nadsencov vln a vodnych sportov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasna izba cista a balkon alebo terasa

Strava
Vyborna da sa vybrat

Služby hotela
Super

Pláž
Krasna ale velke vlny je tu veterno.

Nikola V., 26.10.2018, Dátum pobytu: 8.10. - 23.10.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Viva Wyndham Tangerine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 3,4 Da se prezit, ovsem nikdy vice

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Da se prezit, ovsem nikdy vice Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl postaven jako prvni ve znamem retezci Bahia nekdy v 90. letech a podle toho to take vypada. Pokoj, upgrade na Junior suite byl rozmerove ok, ale opotrebovanosti zarizeni v ne ulne dobre kondici. Napr. lednice s minibarem byla tak hlucna, ze jsme ji kazdou noc museli vypinat. Z klimatizace tekla voda po stene.

Strava
Strava byla velmi dobra, restaurace A La Carte jsme vyzkouseli Dolce Vita - Italska - slabsi a Orquieda. Ta byla velmi dobra.

Služby hotela
Lepsi prumer do chvile, nez musite resit nejaky problem. V tu chvili se pripravte na delsi proces, nekolik urgenci je uplne normalni.

Pláž
Toto je asi nejslabsi misto hotelu a vsichni o tom vedi. Obecne plaze na severu/Atlantic nejsou moc dobre. Pisek je tmavy, more kalne rozvirenym piskem. Tady udelali jakesi betonove vlnolamy, takze ani pohled na more neni, to co byste cekali. Vsude pisou o pisecnych muskach. Ja osobne jsem mel je par stipancu, ale okolo jsem potkal lidi z hotelu, co meli nohy samy flek. Na to opravdu pozor.

Jiří S., 03.01.2018, Dátum pobytu: 23.12. - 31.12.2017
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Grand Bahia Principe San Juan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenka splnila naše očakávania, k čomu napomohlo aj pekné počasie.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka splnila naše očakávania, k čomu napomohlo aj pekné počasie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásne a precízne upratané izby. Problém tam robia vačšinou domáci. Cez týžden bol hotel pokojný, ale na víkend sa to nedalo vydržať. Všade po areály odpadky, špinavé bazény, dokonca v našom prípade nám aj dvakrát ukradli uteráky priamo z lehátka. V noci sa nedalo zaspať, čo tam nenormálne vyvádzali po chodbách. Toto je veľké negatívum.

Strava
Strava bola fantastická a pestrá. Každý deň niečo iné. Čašníci sa o nás perfektne starali. Hodnotíme ju veľmi pozitívne.

Služby hotela
Animátori boli veľmi milí a zábavní. O srandu bolo každý deň postarané. Personál, či už barmani, čašnici alebo chyžne boli super ľudia. Záležalo im na kvalite ich práce, čo bolo aj poznať.

Pláž
Pláž bola prekrásna. Každý deň ju upratovali a čistili.

Vladimír, 22.09.2016, Dátum pobytu: 7.9. - 19.9.2016
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Grand Paradise Playa Dorada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Všechno bylo v naprostém pořádku.Delegátka paní Bachratá odvedla naprosto profesionální služby.S CK jezdíme již dlouhá léta a tato...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo v naprostém pořádku.Delegátka paní Bachratá odvedla naprosto profesionální služby.S CK jezdíme již dlouhá léta a tato delegátka byla jedna z nejlepších,které jsme poznali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování také bylo velmi pěkné službám personálu není co vytknout

Strava
Velice chutně zde vařili,výběr byl opravdu velký. Jídelna dostatečně prostorná personál ochotný.Opět nelze nic vytknout

Služby hotela
Celkový dojem je takový,že všem známým můžeme jen doporučit

Pláž
Pláž nám také vyhovovala,umístění v zátoce je ideální,za celou dobu pobytu se nám nestalo, že bychom nemohli do moře kůli velkým vlnám

Otylie Horáková, 12.06.2016, Dátum pobytu: 1.4. - 13.4.2016
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Grand Paradise Playa Dorada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Velice povedená dovolená vše perfektní nádherné prostředí, příjemní lidé naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice povedená dovolená vše perfektní nádherné prostředí, příjemní lidé naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Věděli jsme do jakého hotelu jdeme takže žádné překvapení se nekonalo, služby odpovídající deklarovaným 5*

Strava
Strava výborná i když čím více na západ tím meně koření.

Služby hotela
Hotel zajišťoval služby na vynikající úrovni.

Pláž
Pláž velice pěkná s možností dostatečného soukromí i zábavy.

Pavel N., 09.06.2016, Dátum pobytu: 29.4. - 12.5.2016
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Puerto Plata, Hotel: Club Hotel Riu Merengue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)