Recenzie hotelov
Punta Cana - Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotela
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľké, priestranné izby aj s vybavením doplnené o pekný výhľad z balkóna. Menšie problémy s toaletou boli v rýchlosti vybavene.

Menšie negatívum: jedna pouzitelna zásuvka na celej izbe

Strava
Ranajky: pestre, veľký výber ovocia, pečiva s čerstvou kávou

Obed : dostatočný výber mäsa, rýb, cestovín aj s bohatými prílohami ktoré bôle čerstvo na mieste pripravené, nechýbali ani dezerty, ovocie aj zmrzlina

Vecera: široký výber rôznych kuchýň taktiež pripravené na mieste, každý by si dokázal vybrať

Boli sme milo prekvapený brami na plazí so smoothy drikmi samozrejme olkohol nesmel chýbať. ????

Služby hotela
Milí a prívetiví personal stále ochotní pomôcť

Pláž
Pláž bola jednoducho dokonalá, menšie riasy neboli problem uprtovane boli hneď zavčasu ráno co nás dojem len zlepsilo

Voda bola úplne čistá vhodná aj na snorchlovanie

Pobrežie a počasie bolo vhodné aj pre prípadných kiterov ktorí by sa vyblaznili do syta

Matej Vereš, 06.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Super,stejně jako loni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super,stejně jako loni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ještě lepší než loni.

Strava
Pouze v resortu,vynikající,jako loni.Na výletech přiměřeně k možnostem přípravy jídla.

Služby hotela
Super,nebyl s ničím problém,od uklizeček po recepční a delegátky.RIU je prostě RIU...

Pláž
Skvělá,čistá,oceán rovněž.

Zuzana Kilijánová, 03.03.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 25.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Riu Palace Bavaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla super.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl stoprocentní,koupelna nic moc,navíc v přízemí,kde se nedalo nic sušit

Strava
Strava byla pestrá,kde si mohl vybrat každý,jen mohlo být víc ovoce.

Služby hotela
To bylo v pohodě

Pláž
Pláž byla pěkná,lehátka i slunečníky také.

Irena Chylová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Tropical Princess Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotela
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkom: 10 Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský program je během dne a týdne členěn tak, aby se všechen program neodehrával na jednom místě a nebyl tak někdo znevýhodněn hlukem. Dolary není potřeba směňovat na DOP, dá se jimi platit všude, místní zpravidla používají přepočet Dop/50=$. Eura také jdou, ale bere se vůči $ 1:1, což už se moc nevyplatí. Na zažití opravdu karibské pláže a moře doporučujeme výlet na ostrov Saona. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem do zahrady byl prostorný. V ceně klimatizace byl i trezor, denně úklid. Wifi na pokoji standardně není, dá se zakoupit, asi 30 $ na týden, ale nepotřebovali jsme, 2x denně jsme zašli do lobby, vše vyřídili a měli aspoň klid. Měli jsme pokoj nad kuchyní, takže jsme věděli, co se smaží. Ale v zásadě to ničemu nevadilo, přes den na pokoji nejsme, klimatizace zatím obstarala chlad a večer se dalo v pohodě vyvětrat. Na pokoji televize i kávovar, který jsme ani nevyužili. Denně doplňovaná balená voda a cola. Všechny pokoje mají balkón, pokoje v přízemí tam jsou, ale naštěstí jsme byli v patře (víc jak 3 podlaží žádný baráček nemá)

Strava
Nabídka jídla a pití nemá chybu. Denně exotické ovoce, různá masa, ryby, saláty, přílohy, sladké... Ráno juicy, čerstvě dělané omelety, lívance, sýry, salámy, vejce na všechny způsoby. Přes oběd a večeři vám udělají dle vašich suroviny například těstoviny, grilují, vždy minimálně 2 druhy polévek, k večeři bylo pokaždé i sushi, mořské potvory a prostě vše co vás napadá. Pití vám nosí dle přání. V areálu je i snack s čerstvě dělanou pizzou, nachos a hot dogy, ale využili jsme jen v den odjezdu. Otevřeno má do 6 ráno. Jsou tam take ala carte restaurace, ale ty jsme vůbec neměli potřebu využít. No a míchané drinky výborné a všude! Skvělá káva v obchůdku u lobby. Hlad a žízeň mít snad ani nemůžete ;-)

Služby hotela
Hotel čistý, personál usměvavý, povídají si s vámi, starají se o vás, nemusíte prakticky nic, pokud nechcete. Ručníky k zapůjčení u pláže/bazénu. Pravidelný, ale ne otravný animátorský program. Večer vždy nějaká kultura (tance, karaoke, kouzelník, akrobati, atd.). Přes den cvičení a hry. Doporučujeme dopolední lekce španělštiny absolvovat dříve než předposlední den jako my ;-) Hodí se! Kufry vám i s vámi odvezou na pokoj. Nějaký ten dolar samozřejmě všichni ocení. Nabízejí co mohou, ale No, thanks funguje. Když se na něčem dohodnete, platí to. Na hotelu můžete koupit co potřebujete, my jsme chodili i po okolí a smlouvali v místních obchůdkách, stojí to za to, když už tam jsme ;-)

Pláž
Pláž široká, dlouhá s palmami a bílým pískem- nádhera! Oceán poměrně čistý, moc rybiček tam ale nebylo. V této části boty do vody nejsou potřeba. Pláž hotelová, lehátka plnější (hlavně ta pro Premium nebyla a tak stejně tahal personál ta pro obyčejné smrtelníky). Samozřejmě jako všude platí zabírání ručníky. No a bar samozřejmostí.

Marcela H., 17.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné , všechno skvělé...

Strava
gastronomie nejlepší ,velký výběr i evropská kuchyně (vepřové)

Služby hotela
perfektní

Pláž
skvělá...akorát příliš rušno , spousta lidí

Jaroslav Fleišman, 17.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Velmi pěkná dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve starším zařízení, čisté, prostorné, výměna prádla bezvadná.

Strava
Obsluha perfektní, strava bezvadná, nápoje ve velkém výběru.

Služby hotela
Personál přijemný, ochotný, stále v dobré náladě.

Pláž
Pláž čistá, krásná až na boj o lehátka.

Antonín Kratochvíl, 12.02.2020, Dátum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)