Recenzie hotelov
Punta Cana - Dominikánska republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni aj s cestou, mali sme cisto slnecne dni, ale aj dazd, zvacsa to boli prehanky, avsak kazdy den bolo teplo a dalo sa opalovat. Teplota vzduchu kazdy den letna, na plavky, ci sortky a kratke tricko, more malo prijemnu teplotu a dalo sa riadne plavat, boli aj vlny, ale tie skor na spestrenie a pekne fotky, nebranili plavaniu. Strava bola tiez v pohode, obzvlast pre tych, co jedia vsetko, ale aj my ako vegetariani sme sa najedli. Rezort velmi prijemny a tak akurat velky pre relax dovolenku bez masy ludi. Lehatka bez problemov kazdy den k dispozicii aj pri bazenoch aj pri mori. Plaz krasna. No a tiez super vylety, ktore naozaj treba zazit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chceli sme pokludnejsi, nemasovy resort a to sa nam aj splnilo a nebanovali sme, boli sme nadseni. Zaplatili sme si izbu s vyhladom na more a mali sme taku, krasnu, priestrannu, ucelne zariadenu, cistu, s vyhladom, s balkonom, vratane cesty po schodoch nam to z izby k bazenu trvalo asi 25 sekund a k moru na plaz asi 40 sekund pesi.

Strava
Z kazdeho bolo nieco. Obzvlast vsejediaci si urcite prisli na svoje. My vegetariani, kedze bola pre nas vhodna iba cast z ponukanych jedal, by sme potrebovali trochu vacsi rozsah vegetarianskych jedal v celej ich skale, ale v kazdom pripade aj tak sme sa dokazali bez problemov a chutne najest.

Služby hotela
Neobjavilo sa nic, co by nam prekazalo. Vsetko bolo ciste, vodu na izbu doplnali, dve flase denne, dalo sa ale kludne zaobstarat od personalu aj viac ako bolo treba, chceli sme nacipovat este jednu kartu, to urobili bez problemov, v baroch boli prijemni. Animacne programy boli cez den aj vecer a boli pestre, zaujem o ne bol, tie vecer na amfiteatri boli najma tanecne. Internet zdarma fungoval na amfiteatri cely den, na izbu bolo treba zakupit, pripadne si vyhodnejsie kupit domacu simkartu, ale vystacili sme si s tym zdarma, az na sem-tam vypadky bol funkcny stale.

Pláž
Siroka, jemny biely, bielo zlaty piesok. Na plazi pri mori len samy piesok a jeden pas asi vyplavenych rias, ale ziadny zasadny problem, velka sirka piesku aj cista. V druhej polovici plaze blizsie k hotelu su lehatka, medzi samymi palmami a stromami s drobnym makkym "ihlicim", ktore je napadane aj do piesku, ale da sa po tom normalne chodit, nepicha to ani inak nevadi, lehatka nemaju slnecniky, lebo tien zabezpecuju palmi, kazdy si lehatko nastavi ako uzna za vhodne. Nie je treba ziadnu obuv do vody.

Patrik, 20.04.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 27.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí. Určitě doporučujeme výlet na ostrov Saona (prostě nádhera - bílý písek, tyrkysová voda, palmy) a buggyny (parádní půldenní vyjížďka do džungle, kde bahno stříká všude, když se nebojíte pořádně projet kaluže, kterých je po cestě opravdu hodně). Je potřeba počítat s tím, že na plážích se pohybují místní prodejci a jsou kolikrát velice vytrvalí. Ceny v obchůdcích se suvenýry nehledejte, prodejce si je cucá z prstu a je potřeba vždy smlouvat. Jejich nabídnuté ceny jsou kolikrát velice přemrštěné. Prostě to na vás zkoušejí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli nakonec spokojeni. Na recepci nám bylo při příjezdu sděleno, že náš objednaný pokoj se nachází v budově, která je poměrně vzdálená od pláže a nemá manželskou postel, ale pouze dvě jednolůžka. ALE může nám nabídnout pokoj v budově u pláže s připojením na WiFi po celém areálu (standardně stojí WiFi 30 dolarů na týden, jinak zdarma pouze v lobby…) za cenu 400 dolarů, s tím že nám dnes dá slevu na 250 dolarů. Odmítli jsme, avšak recepční začal opět smlouvat... Nakonec jsme se dopídili na 80 dolarů a byli jsme všichni spokojeni :-) Pokoj byl fajn, koupelna s velkým sprchovým koutem, pohodlná postel, klimatizace a minibar s nealkem a pivem, který se denně doplňoval. Areál hotelu je obklopen krásnou udržovanou tropickou zahradou s palmami, moc pěkné prostředí.

Strava
Strava je all inclusive, s možností využít několik á la carte restaurací, kde je potřeba mít vždy rezervaci dopředu. My jsme chodili pouze do bufetové restaurace, kde si každý vždy musel vybrat. Na snídani byly připravovaný i fresh džusy z melounů. Pomerančový džus však byl z prášku a nebyl dobrý. Na večeři vždy moc dobré zákusky. Přes den je možné se občerstvit v kavárničce vedle recepce nebo si dát pizzu, nachos, párek v rohlíku či hamburger u bazénu v pizza snacku. Pizza a hamburgery byly výborné, několikrát jsme tuto variantu zvolili i místo oběda. Co se týče koktejlů v barech na pláži, u bazénu a v lobby, tak hodně záleží který barman vám je připravuje. Nečekejte však žádné zázraky. Za nás nejlepší mojito a piňa colada. Zkusili jsme dát dolar jako spropitné, ale žádný rozdíl jsme nepoznali. Někteří barmani se tvářili, jak kdybychom je snad obtěžovali a opravdu se kvůli vám nepřetrhnou. Doporučujeme si vzít s sebou termohrnky (klidně i velké), do kterých si můžete nechat koktejly a jiné nápoje načepovat. Mnoho hostů to takto praktikovalo a je to OK. V opačném případě vám budou nápoje servírovaný do plastových kelímků. Obecně plast je velký problém, tácky a kelímky pak končí na skládkách v přírodě, což jsme měli možnost vidět během výletu.

Služby hotela
Hotel nabízí animace po celý den, ať už na pláži nebo v bazénu. K dispozici je i SPA s masážemi - není v rámci All-in. Večer je vždy program, různá vystoupení - taneční, zpěv, promítání filmů s popcornem atd. My jsme nechodili. Ze služeb jsme využívali pouze posilovnu a na pláži jsme si zahráli petanque. Bazény jsou velké a udržované. Co ale musím zmínit, tak jsou otravní prodejci výletů, kteří mají své stánky přímo v areálu hotelu a denně chodí a snaží se vám prodat výlet. Je to už únavné, když je denně musíte odmítat. Navíc ty jejich ceny... Nedoporučujeme... Výlety jsme koupili od místního za zlomek ceny oproti hotelu. Jednou večer byla cesta přes areál do restaurace obsypaná stolečky, kde se prodávali suvenýry, a když se chtěl člověk dostat na večeři, tak prostě musel kolem všech prodejců projít a opět všechny odmítat... To se nám nelíbilo.

Pláž
Pláž byla moc pěkná, lehátek dostatek. Denně čištěná od řas. Je tam i molo, kam se můžou jít podívat pouze hosté hotelu. Pláž je hlídána security. Podél pláže na obě strany se dá chodit na dlouhé procházky. Moře má krásné modré odstíny, na šnorchlování to však není.

Anonym, 29.03.2020, Dátum pobytu: 13.3. - 22.3.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

18 fotografií

Celkom: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotela
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Bahia Principe Grand Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľké, priestranné izby aj s vybavením doplnené o pekný výhľad z balkóna. Menšie problémy s toaletou boli v rýchlosti vybavene.

Menšie negatívum: jedna pouzitelna zásuvka na celej izbe

Strava
Ranajky: pestre, veľký výber ovocia, pečiva s čerstvou kávou

Obed : dostatočný výber mäsa, rýb, cestovín aj s bohatými prílohami ktoré bôle čerstvo na mieste pripravené, nechýbali ani dezerty, ovocie aj zmrzlina

Vecera: široký výber rôznych kuchýň taktiež pripravené na mieste, každý by si dokázal vybrať

Boli sme milo prekvapený brami na plazí so smoothy drikmi samozrejme olkohol nesmel chýbať. ????

Služby hotela
Milí a prívetiví personal stále ochotní pomôcť

Pláž
Pláž bola jednoducho dokonalá, menšie riasy neboli problem uprtovane boli hneď zavčasu ráno co nás dojem len zlepsilo

Voda bola úplne čistá vhodná aj na snorchlovanie

Pobrežie a počasie bolo vhodné aj pre prípadných kiterov ktorí by sa vyblaznili do syta

Matej Vereš, 06.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Super,stejně jako loni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super,stejně jako loni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ještě lepší než loni.

Strava
Pouze v resortu,vynikající,jako loni.Na výletech přiměřeně k možnostem přípravy jídla.

Služby hotela
Super,nebyl s ničím problém,od uklizeček po recepční a delegátky.RIU je prostě RIU...

Pláž
Skvělá,čistá,oceán rovněž.

Zuzana Kilijánová, 03.03.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 25.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Riu Palace Bavaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla super.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl stoprocentní,koupelna nic moc,navíc v přízemí,kde se nedalo nic sušit

Strava
Strava byla pestrá,kde si mohl vybrat každý,jen mohlo být víc ovoce.

Služby hotela
To bylo v pohodě

Pláž
Pláž byla pěkná,lehátka i slunečníky také.

Irena Chylová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Tropical Princess Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotela
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Secrets Royal Beach Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkom: 10 Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský program je během dne a týdne členěn tak, aby se všechen program neodehrával na jednom místě a nebyl tak někdo znevýhodněn hlukem. Dolary není potřeba směňovat na DOP, dá se jimi platit všude, místní zpravidla používají přepočet Dop/50=$. Eura také jdou, ale bere se vůči $ 1:1, což už se moc nevyplatí. Na zažití opravdu karibské pláže a moře doporučujeme výlet na ostrov Saona. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem do zahrady byl prostorný. V ceně klimatizace byl i trezor, denně úklid. Wifi na pokoji standardně není, dá se zakoupit, asi 30 $ na týden, ale nepotřebovali jsme, 2x denně jsme zašli do lobby, vše vyřídili a měli aspoň klid. Měli jsme pokoj nad kuchyní, takže jsme věděli, co se smaží. Ale v zásadě to ničemu nevadilo, přes den na pokoji nejsme, klimatizace zatím obstarala chlad a večer se dalo v pohodě vyvětrat. Na pokoji televize i kávovar, který jsme ani nevyužili. Denně doplňovaná balená voda a cola. Všechny pokoje mají balkón, pokoje v přízemí tam jsou, ale naštěstí jsme byli v patře (víc jak 3 podlaží žádný baráček nemá)

Strava
Nabídka jídla a pití nemá chybu. Denně exotické ovoce, různá masa, ryby, saláty, přílohy, sladké... Ráno juicy, čerstvě dělané omelety, lívance, sýry, salámy, vejce na všechny způsoby. Přes oběd a večeři vám udělají dle vašich suroviny například těstoviny, grilují, vždy minimálně 2 druhy polévek, k večeři bylo pokaždé i sushi, mořské potvory a prostě vše co vás napadá. Pití vám nosí dle přání. V areálu je i snack s čerstvě dělanou pizzou, nachos a hot dogy, ale využili jsme jen v den odjezdu. Otevřeno má do 6 ráno. Jsou tam take ala carte restaurace, ale ty jsme vůbec neměli potřebu využít. No a míchané drinky výborné a všude! Skvělá káva v obchůdku u lobby. Hlad a žízeň mít snad ani nemůžete ;-)

Služby hotela
Hotel čistý, personál usměvavý, povídají si s vámi, starají se o vás, nemusíte prakticky nic, pokud nechcete. Ručníky k zapůjčení u pláže/bazénu. Pravidelný, ale ne otravný animátorský program. Večer vždy nějaká kultura (tance, karaoke, kouzelník, akrobati, atd.). Přes den cvičení a hry. Doporučujeme dopolední lekce španělštiny absolvovat dříve než předposlední den jako my ;-) Hodí se! Kufry vám i s vámi odvezou na pokoj. Nějaký ten dolar samozřejmě všichni ocení. Nabízejí co mohou, ale No, thanks funguje. Když se na něčem dohodnete, platí to. Na hotelu můžete koupit co potřebujete, my jsme chodili i po okolí a smlouvali v místních obchůdkách, stojí to za to, když už tam jsme ;-)

Pláž
Pláž široká, dlouhá s palmami a bílým pískem- nádhera! Oceán poměrně čistý, moc rybiček tam ale nebylo. V této části boty do vody nejsou potřeba. Pláž hotelová, lehátka plnější (hlavně ta pro Premium nebyla a tak stejně tahal personál ta pro obyčejné smrtelníky). Samozřejmě jako všude platí zabírání ručníky. No a bar samozřejmostí.

Marcela H., 17.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné , všechno skvělé...

Strava
gastronomie nejlepší ,velký výběr i evropská kuchyně (vepřové)

Služby hotela
perfektní

Pláž
skvělá...akorát příliš rušno , spousta lidí

Jaroslav Fleišman, 17.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Velmi pěkná dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve starším zařízení, čisté, prostorné, výměna prádla bezvadná.

Strava
Obsluha perfektní, strava bezvadná, nápoje ve velkém výběru.

Služby hotela
Personál přijemný, ochotný, stále v dobré náladě.

Pláž
Pláž čistá, krásná až na boj o lehátka.

Antonín Kratochvíl, 12.02.2020, Dátum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)