Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Dovolená byla supér ale co se týče jídla a pití tak tam byli rezervy ale pokuď nejste moc nàroční tak si vyberete,každopádně nedoporučuji...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla supér ale co se týče jídla a pití tak tam byli rezervy ale pokuď nejste moc nàroční tak si vyberete,každopádně nedoporučuji hotel v hlavní sezóně hlavně co se jídelny týče,jo a kdo nemá rád rusky mluvící národy tak jich je asi 99 procent ze všech ubytovaných???????????? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající vše čisté,každý den uklizeno

Strava
Strava slabší ale byl jsem prosinci tak že hotel nebyl plný,co se týče pití tak nealko dostačující ale alko nic moc

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Supér vstup pozvolný,moře čisté

Radovan Vilk, 10.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Pěkný rozlehlý hotel,který už má něco za sebou. Pravidelný úklid,pěkné prostředí, pěkné bazény.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný rozlehlý hotel,který už má něco za sebou. Pravidelný úklid,pěkné prostředí, pěkné bazény. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, čisté, pěkná terasa s výhledem do zahrady na bazén, klid a pohoda, pravidelný úklid, toaletní papír, čisté ručníky a osušky každý den. Měli jsme pokoj č. 3018 a byli jsme spokojeni.

Strava
Bohužel strava, její rozmanitost, ovoce, zákusky neodpovídá hotelu s pěti hvězdami. V Egyptě jsem nebyl poprvé, byl jsem i v nižších kategoriích hotelů a strava byla rozmanitější. Rozlévaný alkohol byl jaksi vodovatý, rovněž víno chutnalo jako vinný střik s příměsí větší části vody.

Služby hotela
Hotel sám o sobě již něco pamatuje, vždy čisto,uklizeno služby co se týče ubytování na dobré úrovni. Překvapilo mne, že 1.12.2019 první adventní neděli okolní hotely měli krásnou vánoční výzdobu s programem i svařeným vínem /hotel Sunraise Royal Makdi Bay/. Náš hotel jaksi opomněl předmětný advent i s výdobou.

Pláž
Pláž nemá chybu, v dané lokalitě má tento hotel pláž nejlepší z okolních hotelů, příjemný jemný písek,pozvolný vstup do moře a mělčina vhodné i pro malé děti.

Jaromír P., 10.12.2019, Dátum pobytu: 20.11. - 4.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Byli jsme nadmíru spokojený.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme nadmíru spokojený. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek už má něco za sebou, ale svoji funkci plní.

Strava
Jídlo bylo výborné - pro nenáročné zákazníky,často se opakovalo.

Služby hotela
Personál ochotný, alemohl by být pestřejší večerní program.

Pláž
V prosinci byla pláž poloprázdná, voda v moři čistá, šnorchlovat nešlo - byly velké vlny. Na pláži sem tam nedopalky, ale to asi už záleží na lidech.

Ivan L., 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Coral Hills Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2 Nikdy viac

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nikdy viac Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby treba rekonštruovať.

Čistá katastrofa . Pliesen , žiadne hygienické potreby okrem toaletného papiera.

Hnus.

Strava
Otras... už som bol v Egypte minimálne 20x ale. O som zažil tu to neprajem nikomu .

Aby v 4+ hotel podávali na ranajky maslo teda margarínu nakrájané na kocky to už je moc.

To vseci čistá katastrofa. Ďalej vajcia na omeletu narozbyjane v gastro nádobe a normálne to. Ak naberal a dával na panvicu že omeletu toto v 21 storočí ....

Mäso nedopečene ,zemiaky ani nevravím , čistota a hygiena v tomto hotelu hnus...

Už mal sa dávno zavrieť....

Proste strava kúpil som si normálne v obchode klasické maslo a šunku a tu som nosil na ranajky..

Proste ináč sa nedalo .

Zelenina , nič

Ovocie hruška , jablko , keď bol sviatok tak banán a melón.

Nikdy viac neodporúčam ak sa chcete pohrávať a pokakat . Tak odporúčam

Služby hotela
Hrozné veková kategória 65+.

Pláž
Jedine pozitívum

Keď odmyslím služby akože baru na plazí kde stále nieco nebolo či ráno alebo pobede.

Raz kolá , raz tonic, raz pivo.

Ešte raz vyhýbajte sa tomu hotelu diaľky......

Anton Pažítka, 10.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 velmi dobrý poměr výkon/cena

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobrý poměr výkon/cena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK

Strava
nadstandard v porovnání s hotely stejné hvězdičkové úrovně v Egyptě

Služby hotela
bezproblémové

Pláž
Nádherný korálový útes - vstup z mola, ale: vstup ve špatném stavu, zkorodované zábradlí a schody pro vstup do moře z mola, dále velmi zastaralé vybavení pláže

Jaroslav, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Třetí pobyt. Ubytování, strava, služby, vstřícnost. Celkově spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Třetí pobyt. Ubytování, strava, služby, vstřícnost. Celkově spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - většina pokojů vyhled na moře. Klimatizace, bez problémů. Minibar by zasloužil vyměnit. Televize , snad jen program Nova, ale ta není zapotřebí. Varná konvice není. Fén ano.

Strava
Strava pestrá. Sice méně mořských plodů, ale hovězí, drůbeží maso na různé způsoby. Přílohy rýže, těstoviny, brambory, luštěniny , vše dobré. Zelenina čerstvá. Ovoce už je slabší, ale nechá se vybrat. Mraky zákusků, cukrovinek, koláčků, pudinky, muslli aj. Každý si musí vybrat. Pečivo má stejný základ , žitné př. celozrnné ,nehledejte. Pití pivo,víno, slazené umělé džusi, káva. Vše standart. Za příplatek vám udělají džus z čerstvého ovoce.

Služby hotela
Internet -místní placená WiFi, je dražší.Vyplatí se koupit dat . kartu ( od delegáta, nebo na letišti. V místním shopu je nejdražší).

Pláž
Díky zátoce , vstup do moře i za silného větru a to i z mola. Bar a posezení částečně ve stínu. Půjčovna brýlí, ploutví, vesty aj. . Koutek pro děti , Sprcha , dvě WC. Nic tu nechybí

Miroslav Čečetka, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Byla to dovolená snů. Příští rok si ji zopakujeme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to dovolená snů. Příští rok si ji zopakujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný, prostorný pokoj.

Strava
Šéfkuchař je nejspíš kouzelník. Tak bohatou nabídku jídla jsem ještě nezažila. a všechno výborné !

Služby hotela
Veliká nabídka sportovních aktivit, výborné animátorky pro děti, každý večer jiné téma v jídelně.

Naprostá čistota všude !

Pláž
Pláž udržovaná, čistá, výborný vstup do moře - laguna. Nejsou třeba boty do vody. Vstup po molu pro potápěče a dobré plavce. Byly dost vlny, v listopadu velký vítr. Laguna je vhodná i pro děti.

Jaroslava Kosmálová, 10.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Moc hezký,aktivně uvolňující pobyt,ve velicé příjemném atraktivním prostředí s komfortním vybavení i vedlejších služeb.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezký,aktivně uvolňující pobyt,ve velicé příjemném atraktivním prostředí s komfortním vybavení i vedlejších služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standartní,dobré bylo že na pokoji byla,každý den pitná voda.

Pláž
Poměrně nedaleko,leč hezkou procháskou zelenou zahradou plné květin,keřů a palem.

Jan Břicháček, 10.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pohodová relaxační dovolená v hotelovém rezortu vyplněná pobytem na pláži i výlety za zážitky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová relaxační dovolená v hotelovém rezortu vyplněná pobytem na pláži i výlety za zážitky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký prostorný pokoj s terasou, čistý, každý den úklid s naaranžovanými ručníky, klimatizace trochu hlasitější, první den pobytu velký výskyt komárů, po centrální dezinsekci v celém okolí hotelu se situace zlepšila. Široké pohodlné postele, dva polštáře a třetí malý.

Strava
Jídlo pestré, téměr každý den ryby a grilovaná zelenina, výborná rýže, tématické večery s regionální kuchyní, v pátek bezkonkurenční sushi, pro konzervativce každý den těstoviny nebo hranolky, podávané ve dvou restauracch, jedna večeře a la carte rybí nebo masová, vychlazené pivo, dobré bílé víno, kvalitní káva, koktejly na plážovém i pool baru.

Služby hotela
V recepci wifi nonstop, občas problémy s připojením, v klubu wifi do 24hod místního času, obchůdky se suvenýry, hotelový fotograf, nabídka potápění, fitko, wellness se saunou a masážemi. Animační program v italštině, animátoři ale neobtěžovali a nevnucovali se. Nevyhovoval mi hotelový +1 "Gemma Time", protože ostatní aktivity byly podle gyptského času.

Pláž
Denně čisté osušky, je možné měnit i vícekrát za den, na centrální pláži animační program, při šnorchlování menší korály, ale hodně ryb, stačí popojít o pár metrů k dalším menším plážím, kde jsou nádherné korály, doporučuji boty do vody.

Pavla H., 10.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Gemma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytování skvele, služby a personal výborně , pláž nádherná čistá s palmami jako v Keni????, vše celkové super, ale bohužel jídlo chudé...

  • 10 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování skvele, služby a personal výborně , pláž nádherná čistá s palmami jako v Keni????, vše celkové super, ale bohužel jídlo chudé neustále stejne pečivo úplně tvrdé a sladké Dorty k večeři také úplně nic moc. Takže celou dovolenou strava - ryze kuře zelenina katastrofa???????????????????? Zobraziť celú recenziu

Monika Vítková, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)