Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Všechno jak na dlani. Hotel je téměř bezbariérový. Nádherná pláž a podmořský život. Zprvu šok z dřevěně obložené recepce a jídelny, ale...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno jak na dlani. Hotel je téměř bezbariérový. Nádherná pláž a podmořský život. Zprvu šok z dřevěně obložené recepce a jídelny, ale třetí den už jsme to nevnímali a byli sme jen rádi, že to máme minutu na pláž a to samé do jídelny (paráda!). Internet zdarma je velmi slabý a pouze na recepci. 300m od hotelu vpravo u hlavni silnice je normální supermarket za egyptské ceny, platili sme kartou i dolary. Za 10 dolaru sme si udělali výlet do Safagy a zpátky. Roušky sme odhodili už na letišti v Hurghadě a pak nasadili až při vstupu do letadla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V malých čtyřpokojových budovách, mají i bungalovy. Vybavení jednoduché a funkční. Nejsou trezory na pokojích, ale to nám nijak nevadilo. TV mají. Od pokojů jsou klíče a karta na elektřinu, takže se to dalo rozdělit a vychladit si klimoškou pokoj.

Strava
Stejná jako jsme zvyklí: hovězí, kuřecí, kachna, lasagne, hranolky, křepelka, kalamáry, rozblácená ryba, ryba vcelku, nějaká luštěnina a hodně dušené zeleniny, směs zeleniny z vařeného lilku a špenátu. Saláty, syrová zelenina, dva druhy polívek. Pizza vůbec. Neustále k dispozici byly datle, pomeranč, jablko nebo víno, jednou byl i meloun k večeři. Náš 4. den přijali nového kuchaře a jídlo se zlepšilo. Voda pouze balená, neustále ji nabízejí. Kafe v jídelně pouze granulované a nebylo prý dobré. Večeře jsou venku.

Služby hotela
Bar na pláži a u bazénu od 10h do západu slunce. Nebyl problém vzít si vlastní skleničky, ty jejich byly velikosti na 250ml, no alespoň nám nezteplalo dobré plechovkové pivo 5% (v červenci měli přejít na pípu toho sme se my nedočkali). U bazénu byla v létě vířivka vypuštěná, bazén bez chemie, mírné slaná voda. Animátoři nabízeli aqua gym, šipky, volejbal, vecer bingo, karaoke a tancovaci pul hodinka s detma. Jednou i belly dancer, derviš a fire show. U bazénu je ping pong a šachy.

Pláž
Čistá, krásná, slunečníky parádní dřevěné. Pouštěli tam hezké většinou mě neznámé písničky (španělské, francouzské, německé, anglické), nic moderního co hrajou každej den v rádiu. Jediný nabízeč byla holka s masážema. Pozvolný vstup do vody, a když se vědělo kudy (u mola hned z levé strany a vpravo byla malá cestička) šlo to i bez bot. Korály bezvadné, a radost z milionu druhů rybiček ještě větší. Prosím nešlapat ani na ty mrtvé korály, važme si jich, celkově korály ubývají a toto byl jeden z nejlepších šnorchlů (v Pensee, Marsa Alam byl hodně podobný zážitek). Jde o atol napůl v mělčině a v hloubce. Z druhého konce pláže byl další šnorchl, ten vepředu byl teda hezčí. Viděli sme Olihně, sepie, rybu co mění barvu, když se bojí, murénu (i její malé miminko), čtverozubky, trnuchu a plno jiných. Pozor: našla jsem i homolici a držela ji v ruce. Měla tak 15cm možná víc. Takže na nic nesahat, ani na korály ani na mušle. Vzadu byla půjčovna sportovního vybavení, ale to sme nezkusili. Večer z kraje pláže tam běhají krabi.

Anonym, 26.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 11.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,6 Celkový dojem zkažený hlavne jídelnou-vybaveni neodpovídá 5*,neporadek je slušné slovo.Spousta místních arabských rekreantů,kteří mají...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem zkažený hlavne jídelnou-vybaveni neodpovídá 5*,neporadek je slušné slovo.Spousta místních arabských rekreantů,kteří mají zjevně jiný způsob stolování a chovani než Evropané.Na jejich koupání si musí Evropan také zvyknout , ve vode plavat mezi zahalenými postavami,které mají průhled jen v oblasti očí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušne,každodenní úklid,v pohode.

Strava
Výdej jídla za plexisklem.Vyber nic moc.

Služby hotela
Služby hotelu normální.Personal v pohodě.

Pláž
Pláž písčitá.Voda v laguně jak v u moře v DDR.Na barevné rybičky jako v jiných oblastech Egypta můžete zapomenout i když půjdete šnorchlovat směrem na otevřené moře.

Anonym, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 25.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Byli jsme zde na 12 dní s dětmi 8 a 10 let. Byl to takový tradiční Egypt, poměr cena výkon solidní. Ubytování je slabší, ale to vzhledem...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde na 12 dní s dětmi 8 a 10 let. Byl to takový tradiční Egypt, poměr cena výkon solidní. Ubytování je slabší, ale to vzhledem k počtu strávených hodin na pokoji vůbec nevadí. Strava nenadchne a neurazí. Zato pláž a moře to je nádhera. Šnorchlování mezi želvami a rejnoky a množstvím ryb je krásné. Děti nejvíce trávily čas u bazénu s dvěma skluzavkami a dětskými atrakcemi. Ten byl čistý a příjemný. Jídlo a pití na pláži v pohodě. Cestování je otravné - přes 4 hodiny let, pak procesy na letišti a přes půl hodiny autobusem klimatizovaným autobusem. Zejména zpět, kdy se vstává ve dvě v noci a přílet do Prahy v 11 hodin. Jedna rodina byla covid pozitivní, ale v pohodě bylo o ně postaráno na celý týden. Celkový dojem je pozitivní, kdy tento pobyt rozhodně neurazí. Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme asi nejvzdálenější pokoj od pláže i od jídelny, ale s výhledem na moře, takže to nevadilo. Pokoj staršího vybavení, kde chyběla jedna přistýlka. Klimatizace funkční. Každý den uklizeno. Funkční trezor.

Strava
Strava dostatečná, ikdyž ne moc pestrá. Každý den ke snídani jejich pečivo, palačinky, omeleta. K obědu i k večeři kuřecí, střídalo se hovězí s rybou, různé míchané saláty, zákusky, ovoce a zelenina. Po dvou týdnech už se přejídá. Samozřejmě jsme asi nepoučitelní, ale Antinal jsme si bohužel nasadili až po dvoudenních velkých problémech.

Služby hotela
Poměrně rychlé ubytování, asi za 2 hodiny. Vstupní hala s recepcí velmi špatně klimatizovaná. Wifi pouze u recepce a dost slabá. Služby delegáta zcela v pořádku. Obsluha fungovala velmi spolehlivě. Problém je spíše u některých neurvalých a neslušných Čechů. Hotel je víceméně český, s místními se dá česky domluvit. Vše potřebné se dá koupit v obchodech v resortu. Vše akorát podražilo. Bazén čistý.

Pláž
Pláž moc pěkná, akorát když si nepřivstanete na šestou, tak jste až ve druhé či třetí řadě a už z ní není vidět na moře. Poměrně uklizená pláž. Moře úžasné a rozhodně největší zážitky jsou odtud. Krásné šnorchlování a dva dny i moc pěkné vlny. Jen dva dny byl v moři neskutečný nepořádek, všude hromady plastů, pravděpodobně si někteří Egypťané neuvědomují, že když vysypou kontejnery plastů do moře, tak to doplave na pobřeží. Vadili nám tam akorát každý den potapěči.

Pavel Novák, 26.07.2021, Dátum pobytu: 12.7. - 23.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 Zatím nejhorší hotel v Egyptě, který jsem navštívil.

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím nejhorší hotel v Egyptě, který jsem navštívil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování rozhodně neodpovídá hodnocení hotelu. Vybavení pokojů je už značně unavené, čistota nic moc. Nicméně rodinný pokoj byl velmi prostorný.

Strava
Rozmanitost dobrá. Chybí přílohy k hlavním jídlům. Velká přeplněnost restaurace. Na vše se dlouho čekalo. Číšníci naprosto nestíhali. Nějaká obsluha s pitím, tak o to nemohla být ani řeč. Tématické jídlo vlastně ani neexistovalo i když bylo psané.

Služby hotela
Služby hotelu relativně v pořádku, ale rozhodně to není na čtyři a půl hvězdy. To jsem byl v jiných hotelech, kde to vypadalo mnohem lépe. Dle mého nefunguje management hotelu, což jsem si potvrzoval i u animátorů i u služeb jako je odnos kufrů, úklid pokojů a plážový servis. Za dva týdny pobytu mě jednou na pláži pomohl pracovník s přípravou lehátek, jinak jsem si vše tahal sám. Velký hotel a málo personálu....toť můj názor, který jsem i přetlumočil vedení hotelu osobně na místě, když jsem byl pozván na kobereček hned jak jsem vyplnil na místě dotazník....a napsal pravdu.

Pláž
Pláž je jedna velká katastrofa. 800m molo, které je stále na konci přeplněné, protože jiný přístup do moře více méně není. Na schůdkách z mola sedí děti, takže je problém se tam vůbec dostat do vody. Korál je zde celkem pěkný, ale moc toho neuvidíte. Plavčík vás nenechá se přiblížit ke korálům a ani šnorchlovat do delší vzdálenosti od mola.

Přístup z pláže do moře je v pohodě, ale jaksi chybí voda. Když chcete alespoň se ponořit po pás do vody, tak musíte mořem minimálně 500m jít a ještě doufat, že v tu dobu je zrovna příliv a hledat nějakou proláklinu, kde je hlubší voda. Pokud je odliv, nenajdete nikde víc vody, než ke stehnům. Pak jedině skočit z konce mola ke korálům. Tento hotel je určen primárně pro rodiny a děti které si užijí bazén a nikoliv moře, což mě potvrdil i delegát. Bohužel, pro mě hodně špatný výběr......a obrovské zklamání.

Jan S., 26.07.2021, Dátum pobytu: 11.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla úžasná a i přes mírné zdravotní problémy jsme si ji prožili v klidu a v pohodě. Moře bylo teplé a rybičky krásné.

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná a i přes mírné zdravotní problémy jsme si ji prožili v klidu a v pohodě.

Moře bylo teplé a rybičky krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme nejhezčí pokoj ze všech pobytů v Egyptě. Pokoj byl prostorný, vždy čistě uklizený a i vybavení bylo nové a pěkné.

Klimatizace fungovala bez problémů.

Strava
Strava byla dobrá, všeho bylo dost. Jídla byla různorodá a v celku i dobře dochucená. Ovoce bylo méně druhů, ale nám velice chutnalo. Obzvláště čerstvé fíky byly výborné. Trochu mi vadilo, že některé nakrájené ovoce bylo ve vodě. Příště bych také uvítal, kdyby pečivo bylo také slané - rohlíky, houstičky atd. Výběr pečiva byl dostatečný, ale vše bylo jakoby na sladko.

Služby hotela
Služby hotelu byly na úrovni a všechny naše požadavky byly splněny k všeobecné spokojenosti.

Pláž
Pláž byla vynikající. Lehátek bylo dostatek a byly vpořádku. Přístup do moře byl bez problémů a docela pozvolný. Moře bylo nádherné, teplé a prvních 10 dnů i krásně klidné. V laguně bylo spousta korálů okolo kterých se dalo krásně šnorchlovat a pozorovat nádherný podmořský život.

Květoslav T., 26.07.2021, Dátum pobytu: 9.7. - 23.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vše ok, jen jsem si občas připadala , jak v Rusku, ruské písně, ruské animace, ,,,,,ale je to Egypt sakra a ne Rusko!!!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše ok, jen jsem si občas připadala , jak v Rusku, ruské písně, ruské animace, ,,,,,ale je to Egypt sakra a ne Rusko!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standartní, čisté, denně uklízeno, vše ok.

Strava
Každý si vybere to své, pokud ovšem neplácá páté přes deváté každý den, pak je jasné, že mu to připadá furt stejné.

Služby hotela
V pořádku, není co řešit víc.

Pláž
Pláž i písčitá i z mola i si zaplavete, jak je libo.

Zdenka H., 26.07.2021, Dátum pobytu: 11.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvělé. Jsme odpočatí, načerpali jsme sluníčko, přibtali jsme 2kg ????

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé. Jsme odpočatí, načerpali jsme sluníčko, přibtali jsme 2kg ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý. Pokojová služba vstřícná, jen výměna plážových ručníků moc nefungovala.

Strava
Obrovská škála jídel k výběru.

Služby hotela
Hotel je trošku bludiště, ale člověk se rychle zorientuje, pokoj jsme měli 4 patra na bazénem. K bazenu se jde buď po schodech, nebo výtahem či po jezdících schodech.

Pláž
Čistá, spousta lehátek, vždy si každy najde své lehátko se slunečníkem :)

Lucie M., 26.07.2021, Dátum pobytu: 12.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Grand Rotana Resort&Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, když byl problém,hned přiběhl personál a dal vše do pořádku.... (Trezor, otevření balkonu, blikající žárovka)

Strava
Chybělo nám více mořských plodů, ale kuchyň byla výborná a obsluha nejúžasnější, pozorná, milá.... Nemáme co vytknout.

Služby hotela
Služby hotelu super, kdykoli jsme něco potřebovali,vyšli ve všem vstříc.Bazeny i lobby bar super, večerní programy v baru u moře, animátoři super .... Je skvělé si zajet se Samym na čtyřkolky do pouště, vezme vás i do beduínské vesnice... Každý večer autobusy do města zdarma. Všechny služby byli úplně super.

Pláž
Pláž krásná, jen pro neplavce asi není.Pristup do moře z mola a hluboká voda, ale krásně čistá a korály a rybičky nádherné. Hned obsluha donesla matrace a ručníky, každý den čisté. Usmívali se, byli vtipní a úžasní. Velbloudí chodili okolo.... Neskutečná nádhera !

Miroslav H., 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel pekny ale jidlo spise prumer, ale co byl kamen urazu byla cistota nadobi z toho i nejspis zpusobene strevni potize v podstate od...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pekny ale jidlo spise prumer, ale co byl kamen urazu byla cistota nadobi z toho i nejspis zpusobene strevni potize v podstate od zacatku zajezdu, dalsi zklamani bylo pridel pitne vody jen jedna lahev balene vody na den pak jen doplnovani na baru z barelu.

Jidlo podavane personalem s cimz jsme pocitali, ale po rozhovoru s lidmi z ostatnich hotelu kde si mohli nabirat sami trosku zklamani Zobraziť celú recenziu

Strava
Jidlo spise prumer, ale co byl kamen urazu byla cistota nadobi z toho i nejspis zpusobene strevni potize v podstate od zacatku zajezdu, dalsi zklamani bylo pridel pitne vody jen jedna lahev balene vody na den pak jen doplnovani na baru z barelu.

Jakub H., 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovech, vyhovující, denně prováděný úklid, výměna ručníků i povlečení, personál velice ochotný

Strava
Strava výborná, jen při večeři se tvořily fronty

Služby hotela
Veškeré služby výborné, personál velmi ochotný

Pláž
Pláž byla dál než jsme očekávali, jinak, ale čistá, upravená. Lehátek dostatek. Přístup do moře pozvolný, voda čistá a teplá

Dagmar Janečková, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)