Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolena e nám moc líbila ,vse bylo jak jsme si prectavovali.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena e nám moc líbila ,vse bylo jak jsme si prectavovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl skvělí ,čistý ,personál se dobre staral .Moc děkujeme

Strava
Strava byla pestrá ,všichni byli ochotný zdvořilí vse v nejlepším pořádku .vsude čisto proste nej nejlepsi

Služby hotela
Služby perfektní

Pláž
Vse bylo dostupné nemůžu si na nic stěžovat .

Zdeňka Smutná, 18.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Velká spokojenost absolutně se vším. Hotel doporučujeme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost absolutně se vším.

Hotel doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velký,postel pohodlná,velká terasa a krásný výhled do upravené zahrady.

Strava
Strava pestrá,chutná,vždy se dalo vybrat.

Služby hotela
Služby perfektní,lidé příjemní a přátelští.

Pláž
Pláž písčitá,v moři koráli a plno krásných ryb.

Anonym, 18.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,8 Bezproblémová dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bezproblémová dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK

Strava
výborná, rozmanitá - skvělé

Služby hotela
OK

Pláž
Krásná, upravená

Věra J., 18.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 14.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla velice dobrá, počasí bylo až na vítr skvělé, jsme spokojeni

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velice dobrá, počasí bylo až na vítr skvělé, jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré

Strava
jídlo proti zkušenosti z jiného hotelu , vynikající, každý měl na výběr

Služby hotela
služby hotelů výborné, ochotnž personál

Pláž
pláž dobrá, do vody nutné boty

Jana B., 18.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenka úplne v pohode úmerne dátumu v ktorom sme to absolvovali. No doprava,hlavne časy odletu boli katastrofálnejšie,ako...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka úplne v pohode úmerne dátumu v ktorom sme to absolvovali.

No doprava,hlavne časy odletu boli katastrofálnejšie,ako katastrofálne.

Po ceste domov bolo treba jeden deň na regeneráciu.

odchod z hotela o 0,15 cesta na totálne prázdne letisko 15 min a plánovaný let na 3,15..... let meskal cca hodinu.

Prílet do Budapešti o 7,40. potom cesta do Košíc autom. Verím,že už nikdy nebudem absolvovať dovolenku s takýmito letovými časmi v starom rozheganom lietadle.... s minimálnou medzerou medzi sedadlami. Len pre pár ušetrených eur,ktoré by sme Vám boli zaplatili zoberiete nočné lety a tým znepríjemníte celú dovolenku. ak to robíte takto bežne,tak s Vami už nikdy,nikde nepôjdem. Skúste si to absolvovať Vy a uvidíte ako budete po dovolenke vyzerať... Zobraziť celú recenziu

Eduard Križan, 18.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi příjemná dovolená, i když se po čase můžete začít nudit. Ale je možnost výletů.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená, i když se po čase můžete začít nudit. Ale je možnost výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje vždy čisté, na klidném místě. Fitness nic převratného, ale pár strojů a pas se najde. Přijímací hala prostorná a stylová. Bazény čisté.

Strava
Naprosto perfektní. Jídlo opravdu super, nápoje v ceně. Doporučuji all inclusive. Snídaně formou bufetu. Od vajíček, přes luxusní pečivo. Obědy, vždy si něco najdete. Ovšem vepřového se logicky nedočkáte. Večeře byly zážitek. Velké množství výběru a nejen chodu ale i zákusků.

Služby hotela
Velmi milý personál, občas až malinko vlezlý.

Pláž
Krásná písečná a čistá pláž. Lehátka zdarma. Moře úžasné na potápění. Je docela zbytečné jezdit na výlety na potápění. Protože moře je vážně pohádkové.

Karolína Rauchová, 18.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,2 Dovolenka bola príjemná, keďže som sa sústredila hlavne na pozitíva hotela.

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola príjemná, keďže som sa sústredila hlavne na pozitíva hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie odpovedalo cene zájazdu. Postele pohodlné, vybavenie dostatočné, upratovanie pravidelné - každý deň. Celý hotel - i izby staršie. Konvica, lampa na začiatku nefunkčné, následne opravené. Fén po opakovanom kontaktovaní recepcie ostal neopravený.

Strava
Reštaurácia je v podzemí, tmavá, 2 okná na celú miestnosť o cca 100 stoloch. Strava prevažne miestna. Bohatý výber zeleniny, zákuskov, cestovín, slabý ovocia, rýb. Kvalita alkoholu podpriemerná. Riedené víno i tvrdý alkohol s vodou.

Služby hotela
Barmani, obsluha v reštaurácii i recepcia veľmi príjemná. Je to tak povediac Rusko/Egyptský hotel, väčšina personálu nehovorí ani anglicky. V prípade problému recepcia nie vždy schopná a ochotná pomôcť. Služby animátorov boli tak isto podpriemerné, do práce sa nútili, i cez naliehanie hostí aktivity neorganizovali.

Pláž
Pláž je vynikajúca. More čisté, pre plavcov i deti ideálne. Počet lehátok v období Február 2019 dostatočný. Pri pláži bufet. Na pláži možnosť objednať si jazdu na koni, ťave, štvorkolkách a iné, ktoré som využila (a určite to stálo za to).

Monika P., 18.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Emerald Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše naprosto úžasné.Vynikajici jídlo , obsluha fantastická.Celkově hodnotím tento hotel za úžasný! Krásná dovolená! Děkujeme!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše naprosto úžasné.Vynikajici jídlo , obsluha fantastická.Celkově hodnotím tento hotel za úžasný! Krásná dovolená! Děkujeme! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)