Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Ceklove jsme byly valmi spokojene,

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ceklove jsme byly valmi spokojene, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi prostorny hotel s prijemnou recepci a uklidovym personalem. Vsichni vstricni a tolerantni k detem. jsem rada ale, ze jsme byly mimo sezonu - neumim si predstavt provoz s plne obsazenym hotelem.

Strava
Velice nam chutnalo - jen bych se primluvila za rozsireni nabizenzch napoju. Vsechny dzusy byly tak sladke, ze se nedaly ani dopit a napoje typu coca cola take neni uplne vhodny na kazdodenni piti. Kava a caj vyborne, ale take neni pro deti.

Bylo by moc prima, kdyby byly pristupne dzbanky s redenou stavou a volne pristupna pitna voda v dobe hlavnich jidel.

Služby hotela
V hotelu jsme bohuzel nensly inzerovany vytapeny bazen. Take jsme si nemohly vecer pritopit ac byla zima a i na tamni pomery bylo velmi chladno. Klimatizace mela moznost prepnuti na topeni, ale to nefungovalo.

Co mne dost prekvapilo, bylo to, ze mi nekteri zamestnanci hotelu nabizeli sex, kdbych pry chtela...... pardon, ale co to melo znamenat????

Pláž
Krasna, cista, more neskutecne ciste. libilo se moc. Nejen kuli mori, ale i jinym vecem bych se chtela do Egypta jeste vratit.

Co si ale neumim prdstavit je to, jak by takova malinka plaz, teda dve malinke, stacily, kdyby byl hotel plny. Ale nebyl a my jsme si to uzily.

Barbora Černá, 17.01.2017, Dátum pobytu: 1.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sea Gull Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sea Gull Beach Resort, Hurghada, Egypt Barbora Černá 2017-01-17 9 1 10 HOTEL SEA GULL

Celkom: 9,4 Dobře vedený hotel s výbornou kuchyní a potápěčskou základnou přímo u pláže.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobře vedený hotel s výbornou kuchyní a potápěčskou základnou přímo u pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá evropským 4hvězdičkovým hotelům

Strava
Bohatá strava, včetně ryb, 2 polévky na výběr v poledne i večer a hlavně evropské bagety a celozrné pečivo.

Služby hotela
Bylo znát, že je hotel méně obsazen, ale na kvalitu služeb to nemělo vliv. Pozitivně hodnotím Free wifi v okolí recepce a na terase.

Pláž
Pláž se slunečníky a dostatečnými zábranami proti větru, který v lednu foukal. Restaurace přímo u pláže. Stejně tak potápěčská základna vedená češkou Radkou Vytlačilovou. Do moře se lze dostat prakticky jen po dlouhém molu na kterém jsou 3 vstupy. Pokud jsou vlny zejména 3 vstup není příliš bezpečný.

Tomáš Fiala, 17.01.2017, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Východ slunce Three Corners Fayrouz 2 fotografie

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Tomáš Fiala 2017-01-17 9.4 1 10 HOTEL THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA

Celkom: 9,8 Pekný, upravený rezort s výbornou a rozmanitou stravou.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekný, upravený rezort s výbornou a rozmanitou stravou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v poriadku, starší funkčný nábytok, každý deň upratané.

Strava
Strava výborná, bohaté švédske stoly, tematické reštaurácie, nie je čo vytknúť. Rozprával som sa s delegátom a potvrdil mi že strava v tomto rezorte je najlepšia z hotelov ktoré táto ck ponúka v Sharme.

Služby hotela
V januári viac personálu ako hostí :) Každý deň sa personál stará o krásne záhrady, umýva chodníky v celom rezorte, upravuje a čistí pláže. Sem tam otravujú predajcovia masáží,výletov, holiči.... ale to je v Egypte normálne.

Pláž
Pláž piesočnatá, vždy upravená. Druhá menšia relaxačná pláž (zákaz vstupu deťom). Slnečníky, lehátka, osušky zdarma, all inclusive bar priamo na pláži aj s obsluhou. Vstup do mora cez mólo, pekný koralový útes - ideálne na šnorchlovanie.

Richard D., 16.01.2017, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel:The Grand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

The Grand, Sharm El Sheikh, Egypt Richard D. 2017-01-16 9.8 1 10 The Grand Hotel Sharm el Sheikh

Celkom: 7,8 vse v poradku, akorat nevim kde vzali 4+

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
vse v poradku, akorat nevim kde vzali 4+ Zobraziť celú recenziu

Jan T., 16.01.2017, Dátum pobytu: 1.1. - 10.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Resta Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Resta Reef Resort, Marsa Alam, Egypt Jan T. 2017-01-16 7.8 1 10 RESTA REEF RESORT

Celkom: 6 CELKEM DOBRÝ.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
CELKEM DOBRÝ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice zastaralý ,ale kdo není náročný stačí .

Strava
SPOKOJENOST.

Služby hotela
AŽ NA TO, ŽE SI SAMI ŘIKAJ O BAKŠÍŠ DOBRÝ.URČITĚ I BEZ JEJÍCH VYZVÁNÍ BYCH JE ODMĚNILA SNAŽILI SE.

Pláž
ČISTÁ ,PĚKNÁ ANI CHÚZE PO MOLU NENÍ ZÁVADOU .

Nina H., 16.01.2017, Dátum pobytu: 1.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Elphistone Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Elphistone Resort, Marsa Alam, Egypt Nina H. 2017-01-16 6 1 10 HOTEL EL PHISTONE BEACH RESORT

Celkom: 9,6 VÝBORNÁ DOVOLENÁ

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
VÝBORNÁ DOVOLENÁ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
KVALITA DOBRÁ

Strava
SUPER ROZMANITÁ VŽDY JE CO VYBRAT

Služby hotela
VÝBORNÉ,ÚSMĚV OCHOTA

Pláž
PŘÍSTUP DO MOŘE SUPER,VODA ČISTÁ, PRO ŠNORCHLOVÁNÍ SKVĚLÉ,KORÁL KOUSEK OD BŘEHU

Karel Váleček, 16.01.2017, Dátum pobytu: 21.12. - 28.12.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Karel Váleček 2017-01-16 9.6 1 10 PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA

Celkom: 8,2 Veľmi spokojný

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi spokojný Zobraziť celú recenziu

Adrián G., 16.01.2017, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egypt Adrián G. 2017-01-16 8.2 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

Celkom: 8,4 Z dovolené v lednu jsme měli obavy, které se ovšem ukázaly jako zcela liché. Potřebujete-li si prohřát kosti uprostřed zimy (a nejste...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené v lednu jsme měli obavy, které se ovšem ukázaly jako zcela liché. Potřebujete-li si prohřát kosti uprostřed zimy (a nejste příliš zimomřiví), letovisko Marsa Alam, potažmo hotel Royal Tulip Beach Resort je jasnou volbou. V poměru cena vs. kvalita jde o jednu z nejlépe hodnocených a mnou doposud absolvovaných dovolených. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v pokoji č. 2219 s výhledem na bazén i moře. Pokoje prostorné, denně uklizené, pěkná koupelna, příjemný balkon s posezením. V předsíni velké skříně s trezorem, věšáky, šuplíky, lednička s mini-mrazákem a zrcadlo. Koupelna spojená s WC byla doplněna o sprchový kout, šňůru na prádlo, větší umyvadlo, zrcadlo i telefon v případě nečekaných potíží :) V ložnici dvě postele oddělené nočním stolkem (lze kdykoli přemístit k sobě), zrcadlo s komodou a televize. Na balkoně posezení se stolkem a židličkami. Pokoj denně uklizený, doplněná voda v lahvích (jedna lahev na osobu a den), ručníky vyměněné a na posteli aranžované do různých motivů (páv, pes, slon, želva, had… )

Strava
Stravování na vysoké úrovni. Naprosto neodolatelně naaranžované mísy se saláty, vykrajovanou zeleninou, kanapkami rozmanitých tvarů, chutí, barev i vůní. Spousty druhů slaného i sladkého pečiva, výborná zelenina, chutné ovoce (jablka, banány, granátové jablko, sušené švestky, meruňky, sladké citrusy, hrozinky, melouny apod.). Cca 20 různých jídel pod nahřátými poklicemi + těstoviny připravené na přání, ryba se zeleninou připravovaná kuchařem, večer ryby a maso grilované včetně gyrosu, pizza, hranolky, brambůrky, místní jídla, ale i tematické večeře (středomořská kuchyně, egyptská kuchyně apod.) Ochutnali jsme takřka vše – bez zažívacích obtíží. Kdo nechce chodit během dne do jídelny a převlíkat se z plavek, může se občerstvit lehčím snackem na pláži (hranolky, hamburgery, kuřecí shawarma, tortily, ovoce, pizzy). V 10:00h otevírá bar u bazénu, který se v lednu zavíral po setmění. Následně je možno zajít na drink k lobby baru, který fungoval ještě dlouho po půlnoci. Číšníci vám namíchají několik druhů alkoholických i nealkoholických koktejlů, případně koktejly na přání.

Služby hotela
Personál hotelu je vskutku velmi úslužný, milý, ochotný, přitom však nevtíravý. Jsou rádi za každé vlídné slovo, úsměv i nějaký ten dolar (ale nevyžadují ho, jako například nosič zavazadel na letišti). Klientů si doopravdy váží a jejich pracovní doba je vskutku závratná. Neustále vše čistí, omývají, doplňují jídlo, vodu, pivo, alkohol (v rámci all inclusive pouze alkohol místní výroby, importovaný se platí zvlášť). Součástí hotelu je menší fitness, spa centrum (nevyužili jsme), kid´s club, vodní bar, lobby bar, nově zrekonstruovaná jídelna, přidružené podium pro pravidelně pořádané animační programy, bar na pláži i několik obchůdků se suvenýry a lékárna (všude je nutno smlouvat). Jedinou nevýhodou je skutečnost, že klienty většinou neubytují hned, ale až za několik hodin po příletu. To samé platí také pro all inklusive náramky a občerstvení (dostanete pouze sklenici džusu s ledem na recepci, kde většina z nás ještě dvě hodiny pospávala). Nabízí ale možnost dokoupit snídani za 5 Eur, kterou jsme ale nevyužili. Velmi kladně hodnotím práci animačního týmu, která byla vskutku na velmi vysoké úrovni. Od 10 hodin bylo možno zúčastnit se nespočtu aktivit od ranního cvičení, přes jógu, bocciu, šipky, pétanque, až po vodní pólo, vodní gymnastiku, kurz břišního tance, aerobic apod. Večer pak rozmanité programy (fakírská show, muzikálová show, egyptský večer, miss hotel, bingo, taneční soutěž apod.). V hotelu byly přítomny také dvě české animátorky, jimž patří moje velká poklona. Bez uzardění mohu tvrdit, že plní roli delegátů, které jsme během 13 dnů zahlédli asi dvakrát. Linda s Katkou jsou nesmírně milé mladé dámy, jež rády a ochotně poradí v případě jakýchkoli potíží. Dokonce vstávají na brzké ranní odlety, pomáhají klientům vyplňovat dotazníky pro pracovníky hotelu a také dohlížejí na transfer klientů z hotelu na letiště, což by měla dle mého skromného názoru zajišťovat cestovní kancelář, resp. její delegát, s nímž se setkáte až v autobuse, kde vám vrazí do ruky další „dotazník spokojenosti“ a bude prodávat kávu...

Pláž
Pláž udržovaná, dřevěná lehátka opatřena měkkými matracemi. U řady z nich zástěna proti větru (kterému jsme se během ledna pochopitelně nevyhnuli). Na pláži tvrdší udusaný písek a zhruba 850m molo vedoucí ke krásnému korálu. Pokud vám nevadí cca 10 minutová procházka tam a zpět, budete krásou podvodního světa nadšeni. Na pláži několik obchůdků (pravděpodobně patří k sousednímu hotelu Magic), potápěčské centrum, škola kitesurfingu (možno zaplatit vícedenní kurz za cca 220 Eur). Při šnorchlování je možno spatřit nespočet druhů pestrobarevných rybek, barevné korály i želvy, rejnoky či perutýny.

Vendula Vrablová, 16.01.2017, Dátum pobytu: 1.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

5 fotografií

Royal Tulip Beach Resort, Marsa Alam, Egypt Vendula Vrablová 2017-01-16 8.4 1 10 Royal Tulip Beach Resort

Celkom: 1,4 Vyhozené peníze

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Vyhozené peníze Zobraziť celú recenziu

Anonym, 16.01.2017, Dátum pobytu: 1.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Three Corners Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden), Marsa Alam, Egypt Anonym 2017-01-16 1.4 1 10 HOTEL PENSEE ROYAL GARDEN

Celkom: 8,2 Po sedmé v Egyptě, velká spokojenost. Velmi špatné fungování WIFI, ale to je všude kde jsme byli.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Po sedmé v Egyptě, velká spokojenost.

Velmi špatné fungování WIFI, ale to je všude kde jsme byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokoji nejsou žádné šuplíky. Jinak vše OK.

Strava
Nejlepší ze všech dovolených v Egyptě.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu velmi ochotní, Vaše přání je předem splněné.

Pláž
Velká, čistá, dlouhé molo. Voda - devatenáct stupňů - nevlezla jsem tam.

Pavla B., 16.01.2017, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Pavla B. 2017-01-16 8.2 1 10 HOTEL THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220