Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.03.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 10 Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov. Němčina je na recepci snadno možná. Zařízení je velmi pěkné a čisté. Útes se nachází přímo na pláži a má dobrý přístup přes molo Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 29.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 9,2 Ráda se na tohle místo jednou vrátím

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ráda se na tohle místo jednou vrátím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj sice starší vybavení,ale opravdu čistý,byli jsme velmi spokojeni

Strava
Jídlo výborné,velký výběr,chutnalo nám moc.

Služby hotela
Příjemný a ochotný personál.

Pláž
Spousta lehátek,denně čisté ručníky,posezení u baru,opravdu moc pěkné.

Martina Kadlecová, 15.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Hurghada Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném stavu. Velmi přátelský, pozorný servis. Od začátku do pozdních hodin je těžké završit bufet. Byli jsme 6 lidí a všichni to milovali! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 3.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 10 Byli jsme přímo nadšeni.Hotel je na 3 hvězdách a to jen proto,že třeba by byly dobré opravy např. vchodových dveří,nebo udělat renovaci...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme přímo nadšeni.Hotel je na 3 hvězdách a to jen proto,že třeba by byly dobré opravy např. vchodových dveří,nebo udělat renovaci koupelny,ale stále je to udržované,tak aby host byl spokojený.Jenom ti větší šťouralové by mohli bazírovat na detailech.

My byli moc spokojeni.

Interiéry hotelu jsou nádherné,bar neměl chybičku,je v otevřených prostorách hotelu v přízemí,přesto působí útulně a exoticky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dali nám vybrat ze dvou možností.Krásný výhled s francouzským oknem,či balkonem.

Strava
Velmi pestrá,teplá snídaně,krásná jídelna plná okrasných rostlin ,stoly i venku. Velmi příjemný personál. Večer hodně i dobrých zákusků,velký výběr všeho.Každý večer venku nabídka grilovacích asových pochutin,či pizzy a nabídka teplých arabských placek.

Služby hotela
Více barů,pití ve všech barech po celý den a večer do 00 hod ,od 16.h snack, - s krásným posezením venku u bazénu.Oáza i klidu v zimním období.Teploučko i v únoru.!

Pláž
Hotel hned u pláže,zástěny proti větru,čistota na 100 %,ručníky na pláž zdarma.Cvičení na pláži,hry,i jiné sporty.Bar.

Helena Knoblochová, 14.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj 530, velká terasa s nádherným výhledem na moře, pokoj čistý, denně uklizený s milým překvapením od našeho pokojského - kouzelné výtvory z ručníků a květin.

Strava
Vynikající.

Služby hotela
U recepce a jídelny je vyhřívaný bazén, který jsme využívali, když foukal silný a dost chladný vítr. U bazénu je málo lehátek, přesto, že je na ně dostatek prostoru.

Pláž
V hotelu jsme byli od 1. do 8.3.2020. Oblast s častým silným větrem. Na pláži jsou proto proutěné zástěny. Moře mělo 25 stupňů. Pláž čistá, udržovaná.

Naděžda P., 14.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj byl také velmi pěkný, jídlo bylo také chutné. Velký bazén mohl být zahříván, teplota vody byla trochu studená. Velmi dobře. Vynikající Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 5.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)