Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Po prečítaní recenzií (samozrejme tie som si prečítala až po objednaní a zaplatení zájazdu) som bola zhrozená kam to vlastne idem no opak...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Po prečítaní recenzií (samozrejme tie som si prečítala až po objednaní a zaplatení zájazdu) som bola zhrozená kam to vlastne idem no opak je pravdou. Celkový dojem z dovolenky úplne úžasný určite odporúčam pre menej náročnejších ľudí, ktorí si chcú dovolenku užiť a nie hľadať nedostatky a neustále sa na niečo sťažovať ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tento hotel je starší takže v izbách vidno známky používania a najmä kúpeľne by si zaslúžili renováciu no napriek tomu že vybavenie je staršie všetko bolo funkčné, postele pohodlné a denne nám izbu upratovali tak za seba môžem povedať že úplná spokojnosť. Izbu sme mali na prízemí čo bolo tiež fajn dalo sa cez balkónik vyjsť von, výhľad na more a blizucko pláže. No a hotel postupne prerabajú a renovuju.

Strava
Čo sa týka stravy tiež nemám výhrady. Boli sme 15 dní a každý deň som si vedela vybrať niečo čo mi chutilo. Raňajky boli veľmi rozmanité plno pečiva rôzneho druhu, sladké pečivo bolo úplne úžasné chutné a vždy čerstvé, denne bola čerstvá zelenina, miešané šaláty, nátierky, salámy, vajcia, syr jogurty rôzneho druhu ochutené, neochutene rôzne druhy cereálií, musli, ovocie, káva, čaj, kakao, džúsy.. na obed taktiež stále čerstvá zelenina a šaláty čo mne veľmi vyhovovalo, vždy bolo mäso kuracie hovädzie alebo baranie, ryby, všetko každý deň na iný spôsob ani som si nevedela vybrať, v bare na pláži sme si mohli dať pizzu alebo hot dog, hamburger, šaláty pri bazéne sa podávala zmrzlina a rôzne drobné snacky. Jedine čo som nechápala že pivo sa v bare na pláži prestalo čapovať o 15:00 ale to mi až tak nevadilo keďže nie som pivkar len chlapi občas šomrali. Ale v druhom bare tiež na pláži podávali pivko aj dlhšie a tam pripravovali aj rôzne morské špeciality takže papať sa dalo aj tam. Večere tiež rozmanité na výber sme mali 9 reštaurácií takže o žalúdok je postarané viac než dosť. Ak si z tohto niekto nevie vybrať tak tomu nerozumiem. Večer sa dá posedieť vo vonkajšom bare do polnoci kde animátori robia každý večer (okrem soboty) program samozrejme v rámci možností ale kto chcel zabavil sa.

Služby hotela
Služby hotela veľmi dobré. Personál úplne úžasný od upratovačov cez záhradníkov kuchárov čašníkov po menežerov. Vždy sa usmiali prihovorili boli ochotní pomôcť s čímkoľvek čo bolo v ich možnostiach. Ale samozrejme platí tu priama umera - pokiaľ ste milí vy na nich budú aj oni na vás čo podľa mňa je úplne normálne. Našli sa aj takí čo čakali bakšiš aj za to že pohli prstom ale asi len jeden dvaja inak boli veľmi zlatí a to sme sa s bakšišom nejako nerozhadzovali.

Pláž
Pláž je krásna, veľká, veľa miesta a plno lehátok na niektorych už tiež vidno známky používania ale pri toľkých ľuďoch to nie je nič čudné a priebežne ich opravujú keď treba. Poťahy na matrace na lehátkach sú nové vymenené a pravidelne ich perú takže čisté. Pláž je čistá pekne sa starajú aby bolo všetko upravené a upratané. More čistučké a teplé akurát možnosti na šnorchlovanie takmer žiadne možno trochu ďalej od brehu ale to som nezistí ala bojím sa hlbokej vody ???? denne sem chodili animátori ktorí sa starali o zábavu cvičili sme, tancovali, súťažili, hral sa plážový volejbal.. Animátori boli skvelí veľmi som si ich za tých pár dní obľúbila.

Janka Koreňová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 17.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená, proto jsme tam byli již po druhé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, proto jsme tam byli již po druhé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídající ceně. Každý den uklizeno, prostě spokojenost.

Strava
Strava pestrá a chutná.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídají hvězdám.

Pláž
Super, lidi po sobě nešlapají, slunečníky chytře rozmístěny, takže je možnost být celý den ve stínu, pokud chcete.

Pláž udržovaná.

Josef Sedláček, 22.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 18.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená pěkná , resort větší ale bez výhrad. Všechno v pořádku. Hotel doporučuji

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná , resort větší ale bez výhrad. Všechno v pořádku. Hotel doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté, vše oká ( povlečení, ručníky, voda pravidelně doplňována) Bez výhrad.

Strava
V každém hotelu podobné, každý si vybere. Ovšem jestli nejsi" poctivý jezeďák z Hoštic" a doma jíš chleba s máslem tak tobě chutnat nebude :D, ne lidi myslím si, že strava je v pohodě :)

Služby hotela
Personál velice ochotný, furt se ptají jestli je vše v pořádku. Jejich klasická věta "alles gutte? :D

Pláž
Písek je mokrý a moře moc teplé a to slunce? Tak to fakt pálí! Vše oká :)

Jakub H., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž a okolí 2 fotografie

Celkom: 7,8 Hotel již dříve navštíven - lehce zhoršené podmínky stravování.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel již dříve navštíven - lehce zhoršené podmínky stravování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Oproti loňsku host horší vybavení - nedostatek osušek a ručníků

Strava
Strava dobrá - tradiční, neustálý nedostatek hrnků a skleniček

Pláž
Pláž i hotelový bazén v čistotě, u bazénového baru skvělá obsluha, chyběla však odpolední svačina.

Miroslav Štička, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Tento hotel vrelo odporučam,aj pre tých ktorí maju obavy o bezpečnosť,je to pokojný ,bezpečný,luxusný hotel,veľmi ustretový personál,milý...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel vrelo odporučam,aj pre tých ktorí maju obavy o bezpečnosť,je to pokojný ,bezpečný,luxusný hotel,veľmi ustretový personál,milý a usmievávý,od letiska asi cca 20min,služby na vysokej urovni,krásne prostredie,boli sme maximálne spokojní,malý raj na zemi,hlavne pre rodiny s deťmi,počasie o tomto čase super,v Egypte sme boli po 4 x,v tejto oblasti 2x, ale tento hotel je v tejto oblasti topka,prečli sme sa asi 3 km na obe strany ,ale ani jeden hotel sa nedal porovnať,buď mali horší vstup do mora,alebo horší vzhľad a prostredie,ešte snáďved.hotel MAKADI PALACE .Určite sa sem ešte radi vrátime. Boli sme cez CK a sprostredkovateľom bola CA, všetko super zorganizované, egyptský delegát hovoriaci po slovensky,niet sa čoho báť,po anglicky hovori celý personál,ale aj nemčina im nerobí problém . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neviem ako je to v sezone a v iných izbách,ale mi sme mali super izbu s výhľadom na bazény,manželská posteľ v jednej časti so šatníkom,v druhej časti oddelenej zástenou boli dve postele, obrovský balkon,obrovska kupeľňa s vaňou a sprch.kutom,čistá voňavá a stále uprataná,maximálna spokojnosť.

Strava
Na stravu si v Eypte treba zvyknúť,nie je taká rozmanitá ako v Turecku,ale dá sa vybrať,maso hlavne hovedzie,ale aj kuracie a dokonca aj morčacie,grilované ryby večer, a morské živočíchy,jedine čo by som asi troška vylepšil je slabý výber zeleniny a ovocia,aspoň v čase našej dovolenky,ale žiadna tragédia,rajčiny a uhorky ,ľadový šalát boli stále,koláčiky,od 15.00 do 17:30 podávali gofry a palacinky,takže cestou z pláže sme si to dopriali každý deň a vyplnili čas medzi obedom a večerou, vcelku si každý vyberie a nebude určite hladný.na hoteli su 3 hlavne reštaurácie a 3 a la carte mexicka,talianska a jedna miešaná celoeuropska rečtaurácia +kebab reštaurácia všetko v cene,na obed bez rezervácie,večere treba rezervovať deň vopred.

Služby hotela
Služby super, za nejaký ten bakšiš 1 alebo 2 € vám splnia všetko,nikdy sa nestalo aby nepozdravili a nespýtali sa či nám niečo nechýba ,či je všetko O.K.,opatrovanie detí,animačne programy,obchodíky v hoteli,spa,fitnes, lekár je k dispozíci v hoteli 24 h, na pláži takisto od 8:00 do 17:00.tobogány super+detský vodný svet,tam si deti prídu na svoje,služby za mňa super.

Pláž
Pláž je takisto super,čistá udržiavaná,vstup pozvoľný piesok premiešaný s drobnými kamienkami,nie je potrebná obuv,aspoň mi sme ju určite nepotrebovali,ale pre deti snáď možno ,obuv sa dá zakupiť na pláži .stojí pár eur,takisto veci na šnorchlovanie,okuliare samotné cca 10€,celá maska na tvár so šnorchlom cca 20€,korály su priamopri hoteli ohraničené páskou takže su dobré vidieť pri plávaní,je sa na čo pozerať ,na pláži lehátok dostatok v čase našej dovolenky nebol problém s obsadením,neviem ako je to v sezone,bar na pláži,osušky dávaju priamo na pláži výmenou za kartičky ktoré dostanete pri ubytovaní na recepcii,každý deň sa daju meniť za čisté,dokonca aj v priebehu dňa ,mokré za suché,more čisté,bez vln a teplučké miestami ako vo vani.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 20.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená v tomto resortu se nám líbila.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v tomto resortu se nám líbila. Zobraziť celú recenziu

Dalibor, 22.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 16.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Palm Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Miesto hotela ok, ubytovanie sa dalo. Najhorší dojem je z personálu hotela, ktorý bez sprepitné ho nepohol skoro prstom a servis trochu...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Miesto hotela ok, ubytovanie sa dalo. Najhorší dojem je z personálu hotela, ktorý bez sprepitné ho nepohol skoro prstom a servis trochu pokrivkáva, no more a pláž a koralový útes boli skvelé... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mohlo byt čistejšie, no chodili sme tam len spávať tak sa dalo vydržať

Strava
Vždy sa dalo vybrať, i keď to bolo dosť monotónne no chutné, s nápojmi to bolo horšie, podávanie nápojov počas obeda a večerí v plastových pohároch, no nič moc, káva otrasná

Služby hotela
Ak sme niečo chceli ci potrebovali, s recepciou sme to vybavili.

Pláž
More skvelé koralový útes tiež plážový servis v pohode bez výhrad

Dagmar Novomestská, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,8 S naší dovolenou jsme byly nadmíru spokojené.Moře plné ryb různých druhů a tudíž i barev .Šnorchlování exkluzivní.Byly k vidění i želvy a...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S naší dovolenou jsme byly nadmíru spokojené.Moře plné ryb různých druhů a tudíž i barev .Šnorchlování exkluzivní.Byly k vidění i želvy a při velkém štěstí i mořské krávy.Jediný problém byl v používání plastových kalíšků na pláži.Doporučuji si vzít s sebou vlastní a ty jejich nepoužívat.Ochotně vam natočí pití do vámi přineseného pullitru či kalíšku nebo termohrnku .Je to místo , které určitě znovu navštívíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přiměřené k této zemi.

Strava
VELKÝ VÝBĚR VŠEHO,.KAŽDÝ SI TAM NĚCO NAJDE DLE SVÉ CHUTĚ.RYBY,OVOCE,ZELENINA,....VEPŘOVÝ ŘÍZEK TAM ALE NENAJDETE !

Služby hotela
O.K.

Pláž
Písčitá

Soňa V., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 dovolená celkem ušla až na delegáta který byl jen na telefonu a na hotelu není ani nástěnka s informacemi CK

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená celkem ušla až na delegáta který byl jen na telefonu a na hotelu není ani nástěnka s informacemi CK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování na slušné úrovni, denně uklizeno

Strava
strava chybělo mi více ovoce a podávalo se zde kyselé/ tedy špatné/ červené víno ze kterého bylo některým hostům špatně

Služby hotela
služba hotelu super na recepci sice při příjezdu chtěli korunky navíc za pokoj s balkonem, ale nebylo to tolik, jinak mohu zaměstnance hotelu jen a jen chválit tedy krom plavčíků/ kteří sbírali na še osušky když jsme odešli od lehátek

Pláž
pláž je super koupání z mola nemá chybu

Vladimíra Konečná, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Minamark Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Zájezd pořádala cestovní kancelář Paradiso. Zaplatili jsme si zájezd od 5.10. -12.10.2019, v nabídce stálo 8 dní pobytu. Z Prahy jsme...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd pořádala cestovní kancelář Paradiso. Zaplatili jsme si zájezd od 5.10. -12.10.2019, v nabídce stálo 8 dní pobytu. Z Prahy jsme odlétali s problémy, protože na našich voucherech byla jiná čísla letu, špatně vystaveno z cestovní kanceláře. Odlet 5.10.2019 v 19.30h, přílet do Hurghady 5.10. v 23.45 h, ubytovámi jsme byli 6.10. v 1.30. Odjezd z hotelu 12.10.2019 v 10.30., celkem tedy 6 dní pobytu! Cestovní kancelář nás obrala o dva dny pobytu. Do Egypta jezdím už pár let, ale vždy jsem byla v oblasti Marsa Alam . Hurghada poprvé, neříkám že naposledy, ale jestli, tak určitě ne s touto cestovní kanceláří. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení, pro nenáročné. Každý den úklid, čisto. Pravidelná výměna ručníků. Hotel je hezký. Je vidět, že nejlepší léta má za sebou, ale je udržovaný. Cena zájezdu odpovídá kvalitě ( když nepočítám dny pobytu).

Strava
Hlady jsme neumřeli, jídla bylo dost :-), ale stále stejné dokola. Kuřecí maso bylo chutně připravené. Malý výběr ovoce, například banány za celý pobyt jen jednou. Výborné zákusky a velký výběr pečiva. Nejlepší byly asi snídaně, vaječná omeleta, nebo volské oko a vajíčka na tvrdo. Nebo jejich výborné palačinky. Také musím pochválit polévky, vývar skvělý.

Služby hotela
Personál milý, ochotný.

Pláž
Pláž čistá a upravená, moře už tak čisté nebylo. Skoro každý den jsme měli kolem sebe nějaké odpadky.Snaží se eliminovat přísun odpadků, ze sousední veřejné pláže, pomocí sítí, ale občas prostě něco kolem vás propluje.Chodili jsme přes molo na šnorchl, jsou tam hezké korály a rybiček jsme viděli také spoustu, dokonce i Nema :-)

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days Palma De Mirette

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)