Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi. Aquapark otevřen dohromady 4 hodiny za den. V 17:45 Vás již vyhánějí z bazénu a z moře.

  • 9 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi. Aquapark otevřen dohromady 4 hodiny za den. V 17:45 Vás již vyhánějí z bazénu a z moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výhled z balkonu na areál hotelu je velmi pěkný, v pokoji se nám pod rukama rozpadla skříň a sprcha. Ale jinak pokoj pěkný.

Strava
Strava v hotelu je opravdu podprůměrná, což dokazovaly šílené fronty na pizzu .... jídlo se denně opakuje, nevyzkoušíte nic nového a za 3 dny už toho máte plné zuby. Zato dorty, ty mají výborné :-)

Pláž
Nedoporučuji pro lidi, kteří si chtějí zaplavat, vody je maximálně po pas. Naopak pro děti je to paráda

Ludmila P., 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Aqua Park & Spa Caesar Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Mirage Aqua Park & Spa Caesar Palace, Hurghada, Egypt Ludmila P. 2017-07-17 8 1 10 MIRAGE AQUA PARK & SPA CAESAR PALACE

Celkom: 7,4 Dovolenka je dobra, len animacie co za nieco stoja su spoplatnene 10e(ako napriklad penova party). Inak program v show bare nic pre...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka je dobra, len animacie co za nieco stoja su spoplatnene 10e(ako napriklad penova party). Inak program v show bare nic pre triezvych.

Jediny problem je let , nikdy viac air cairo ale emc. Lietadlo pri pristati vydavalo strasne zvuky. Druhym turnusom sa podvozok nemohol vysunut a kruzili okolo letiska a mali hororovy let. Cestou spat zase 15 minut hororoveho letu a museli pristat, zdrzanie 9 hodin, kde ich drzali v sklenenej miestnosti bez jedla a vody. Na prosenie ze potrebuju aspon pre deti im dali vodu v igelitovej taske. Zobraziť celú recenziu

Strava
Malo ovocia

Pláž
Vyborna, koraly , rybky, postupna, vodaobsolutne cista

Martin H., 17.07.2017, Dátum pobytu: 29.6. - 13.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egypt Martin H. 2017-07-17 7.4 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

Celkom: 10 ok

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
ok Zobraziť celú recenziu

Anonym, 17.07.2017, Dátum pobytu: 23.6. - 30.6.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Fort Arabesque

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Fort Arabesque, Hurghada, Egypt Anonym 2017-07-17 10 1 10 HOTEL FORT ARABESQUE

Celkom: 3 Bylo to hrozné - recenze vůbec neodpovídaly kvalitě toho hotelu.

  • 2 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to hrozné - recenze vůbec neodpovídaly kvalitě toho hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tekl bidet, nikdo nespravil, bylo to tam hrozné.

Strava
Nedalo se nic jíst a nebyl vůbec žádný výběr

Služby hotela
Delegát byl úplně hrozný, řekl nám špatnýčas odletů

Anonym, 17.07.2017, Dátum pobytu: 23.6. - 30.6.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Resta Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egypt Anonym 2017-07-17 3 1 10 RESTA GRAND RESORT

Celkom: 9,4 Vcera sme sa vratili z Grand resortu,takze boli sme styria a dovolenku sme si vsetci nevedeli vynachvalit,resort je prekrasny,celu...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vcera sme sa vratili z Grand resortu,takze boli sme styria a dovolenku sme si vsetci nevedeli vynachvalit,resort je prekrasny,celu dovolenku sme sa citili ako v rozpravke,izbu sme mali prekrasnu s vyhladom na rezort a bazeny. Kazde rano sme im nechali na posteli 1 euro a izba bola vyluxovana,strava super,ani sme nestihli prejst vsetky restauracie,ktore sme mali k dispozici. Pracovnici hotela velmi mily,ustretovy,priatelsky,stale nas obskakovali ci nam nieco nechyba,ci je vsetko v poriadku,co mozu este pre nas urobit,fakt resort super. More krasne,na plazi obsluha super,za 1 euro sa onas casnik staral cely den,drinky nam nosil az lehatkam. Odporucam vylet lodou 3 in 1,dakujeme animatorovi Mahmudovi ze nam z vyletu spravil prekrasny zazitok,jeden zlaty clovek s velkym srdcom,a jeho kamosovi co nas cely vylet kameroval a fotil,dakujeme za krasne foto a videa zo snorchlovania a za cd z ich hudbou :-) avsak po naslednom dvojhodinovom meskani letu,po vzlietnuti,nam asi po20 minutach letu kapitan zahlasil ze lietadlo ma technicke problemy,a musime sa vratit spat do hurghady,tam nas nasledne zatvorili do haly ,z ktorej nas nechceli pustit von,nechali nas tam bez jedla a vody,dospelych aj male deti,az po proseni ze uz sme dehydrovany a hladny tak nam dali dvojdecovy dzusik,na nic viac nemame narok,pricom ludia na letisku cakajuci v kosiciach na nase lietadlo dostali po dvoch hodinach bagety a vody a my nic !!! Na letisku sme boli od 13:30,mali sme odletiet o 16:30 a odleteli sme z hurghady o 01:00 rano a do kosic prisli o5:00 rano,chovali sa k nam horsie ako k zvieratam,na letisku me stravili necelych 13 hodin,cestovka eti by mala zmenit prepravcu,alebo dat novsie lietadla nie stare haraburdy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme zaplatenu izbu s vyhladom na ulicu,po prichode na recepciu,sme im dali za nas obidvoch 15 eur do pasu a dostali sme prekrasnu izbu s vyhladom na bazeny.

Strava
Ani sme nestihli prejst vsetky restauracie tolko tam toho bolo.

Služby hotela
Zamestnanci hotela velmi mily,priatelsky,starali sa onas,stale sa pytali ci nieco nepotrebujeme,ako nam mozu pomoct.....nechavali sme im na izbe 1 euro,ale izba bola potom nasledne vyluxovana,a za 1 euro nas casnik obskakoval cely den na plazi az k lehatkam.

Pláž
Cista,krasna vodicka, pristav nam vobec neprekazal,ani sme si neuvedomovali ze bol tam,praveze pekne pozadie robili tie lode ktore tam kotvili a plavali,

Lucia P., 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

The Grand Resort, Hurghada, Egypt Lucia P. 2017-07-17 9.4 1 10 The grand resort Hurghada

Celkom: 9,4 Parádní, určitě se tam vrátím

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Parádní, určitě se tam vrátím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Výborná ale chybí víc masa

Služby hotela
Super

Pláž
Dokonalá, lepší jsem neviděla

Gabriela Šimůnková, 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Royal Makadi Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunrise Select Royal Makadi Resort, Hurghada, Egypt Gabriela Šimůnková 2017-07-17 9.4 1 10 HOTEL SUNRISE ROYAL MAKADI

Celkom: 5,6 Bylo fajn, ale asi bych se zde nevratil ✌

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo fajn, ale asi bych se zde nevratil ✌ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super ..každý den se důkladně o čistotu pokoje a uklízení staral "Olaf" za což byl taky odměněn

Strava
Jídlo se točilo pořád dokola obden a žádné speciality si člověk nevybral ..nejlepší chod byla asi snídaně krom zakusku (ty se moc nedaly )

Služby hotela
Musím dát poklonu chlapum co se starali kolem bazénu o lehátka pro hosty atd. Bylo tam věčně plno a málo lehátek, ale vždy si poradili.. Co se týče animátoru, tak by na ně nebrali nijak ohled, ale věčně unavení(ne ze sve práce, ale s kaleni v mistnim klubu az do rána ), ale tak jejich boj .

Pláž
Pláž byla krásná, čistá spousta místa a soukromí, ale to moře

Anonym, 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Amwaj Blue Beach Resort & SPA, Hurghada, Egypt Anonym 2017-07-17 5.6 1 10 AMWAJ BLUE BEACH RESORT

Celkom: 9 Velice krásná dovolená ochotný personál dobré jídlo nádherné šnorchlování .

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice krásná dovolená ochotný personál dobré jídlo nádherné šnorchlování . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré vždy uklizeno doplnění vody každý den .

Pláž
Přístup do moře byl velmi dobrý jak z mola tak i z pláže . Krásné šnorchlování .

Vladimír M., 17.07.2017, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Iberotel Lamaya Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Iberotel Lamaya Resort, Marsa Alam, Egypt Vladimír M. 2017-07-17 9 1 10 HOTEL JAZ LAMAYA

Celkom: 8,8 Perfektní místo na dovolenou plné zeleně. Nádherný podmořský život.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní místo na dovolenou plné zeleně. Nádherný podmořský život. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné čisté pokoje. Problém jen s chodem klimatizace.

Strava
Strava rozmanitá, musí si vybrat každý. Nelze ani vše ochutnat. Spousta zeleniny, ovoce, sladkostí. Z masa ryby, kuře, mletá masa, občas krůta, jehněčí, mořské plody. Přílohy na různé způsoby. Každý den 2 druhy polévek s bagetkami.

Služby hotela
Fungující recepce, pravidelný úklid. Dobře fungující plážové bary se zmrzlinou a popkornem. Animační programy, potápěčské centrum, jízda na ringu a banánu. Obsluha v jídelně a v barech se nezastaví.

Pláž
Písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem, vhodné pro rodiny s dětmi. Vymezený úsek pro šnorchlování s korálovými útesy plnými podmořského života. Při troše štěstí k vidění muréna, chobotnice, rejnok, perutýn a spousta jiných pestrobarevných ryb.

Gabriela V., 17.07.2017, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Gabriela V. 2017-07-17 8.8 1 10 PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA

Celkom: 3 Tento hotel nedoporučuji !!

  • 2,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel nedoporučuji !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Povlečení bylo staré, zažloutlé a samá skvrna. Ručníky a osušky byly roztrhané a také samá skvrna, nebylo poznat, jestli jsou vyprané nebo použité. Vybavení pokoje je staré a pomlácené.

Strava
V restauraci nám při jídle létali vrabci nad hlavami, sedali na jídlo i pečivo, které houfně ozobávali - nikdy nevíte co vám kde do jídla od nich upadlo.

Kvalita jídla špatná, stále staré pečivo - nikdy nebylo čerstvé. Maso nám vydával kuchař, když jsme chtěli přidat, dělal držky a arabsky nadával.

Služby hotela
Při příjezdu do hotelu, ráno v 6 hodin, jsme museli recepčnímu zaplatit 20 dolarů, jinak by nás nechal čekat na pokoj do 14 hodin. úklid pokoje byl nedostatečný - špína. Uklízeč byl vzteklý, arabsky nadával a řval, když jsme ho po týdnu požádali o výměnu povlečení. O všechno se musíte prosit ( toaletní papír, o výměnu ručníků, o mýdlo i o vodu na, kterou máte nárok ... )

Pláž
Přístup na pláž je přes krásnou a udržovanou zahradu. Plážové osušky jsou opět roztrhané a flekaté. Lehátek a slunečníků je dostatek. Plovoucí molo je strašné, pouze jedny schůdky do moře. Korálový útes je moc pěkný, blízko břehu. Plážový bar byl dobrý.

Anonym, 17.07.2017, Dátum pobytu: 2.7. - 16.7.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Aa Grand Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Aa Grand Oasis, Sharm El Sheikh, Egypt Anonym 2017-07-17 3 1 10 Aa Grand Oasis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220