Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Téměř nefunkční aquapark, v některých toboganech díry, hned první den po našem příjezdu je úplně uzavřeli. Takže dítě zklamane. Recepce...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Téměř nefunkční aquapark, v některých toboganech díry, hned první den po našem příjezdu je úplně uzavřeli. Takže dítě zklamane. Recepce též kapitola sama o sobě, nepříjemni, neochotni.

Ten kdo jezdí do Egypta pravidelne to asi ví, ale pro nás (poprvé a naposled v Egyptě) bylo opravdu vysoce nepříjemné neustále otravovani různých prodejců/maseru atd v celém areálů! Na plazi, u bazénu i při procházce hotelem. Dost nám to dovolenou kazilo, odpočinout si bylo téměř nemožné, protože vám neustále stal někdo u lehátka a snažil se z vás za každou cenu vytáhnout nějaké peníze. Už nikdy víc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj celkem Ok, sice koupelna už bych asi chtěla nějakou renovaci (praskla sprcha, odpadajici háčky a držák na toal. Papír) ale tak...

Kazopadne pokojsky byl opravdu super, ochotný, vždy cisto a uklizeno.

Strava
Jídlo velice dobre, zde není co vytknout ;)

Služby hotela
Celkem Ok

Animátori skvělí :) super program i přístup

Pláž
Pláž by měli víc uklízet a dat hlavně více odpadkovych košů, jinak super ;)

Tereza P., 19.04.2021, Dátum pobytu: 3.4. - 14.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Krásná dovolená

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, velmi čistý se starším nábytkem.

Strava
Strava byla dobrá, od 5***** bychom možná čekali trošku více. V hotelu jsou také 4 a la carte restourace- s možností 1x návštěvy jedné z nich zdarma. Je třeba se do restaurace předem rezervovat prostřednictvím rezervačního kiosku, který je v hotelovém Lobby. Bohužel se nám nedařilo zarezervovat - z důvodu údajně plné kapacity všech restaurací. Šli jsme se zeptat na recepci, kde nás odkázali ma Guest Relations- tam nám paní nejprve řekla, že se nedá nic dělat a restaurace jsou již plně obsazeny, když jsme si trvali na svém, někam zavolala a poté nám řekla, že nám vytvořila rezervaci v jedné z nich. Byli jsme moc rádi, že se nám podařilo do restaurace dostat. Servírovalo se 3chodové velmi chutné menu. Návštěva restaurace byl krásný zážitek. Co nás mrzelo, byl fakt, že restaurace byla poloprázdná po celou dobu co jsme v ní večeřeli, takže o plné kapacitě to asi úplně nebylo. Tuto “strategii” si hotel mohl odpustit. Pokud se vám stane něco podobného, doporučuji navštívit Guest Relations a trvat si na svém, bylo by škoda se o návštěvu restaurace ochudit.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi milý a vstřícný. V hotelu se nachází několik barů, kde si každý přijde na své. Líbili se nám všechny. Na pláží a také u bazénu probíhají prima animační programy. Celý hotelový areál utváří krásné prostředí-takovou oázu uprostřed pouště.

Pláž
Pláž byla jedním slovem nádherná- krásná čistá laguna obklopena lehátky a velmi příjemným plážovým barem. Na konci laguny byla další plážová budova s občerstvením a výhledem na širé moře.

Magdalena G., 18.04.2021, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velmi povedená dovolená, hotel čistý, jídlo a pití dobré. Perfektní korálový útes, trávili jsme 2/3 dovolené po vodou.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi povedená dovolená, hotel čistý, jídlo a pití dobré. Perfektní korálový útes, trávili jsme 2/3 dovolené po vodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jednoduchý, čistý, každý den úklid + čisté ručníky.

Strava
Nejíme maso. Snídaně bohaté, super omelety, na můj vkus málo ovoce. Obědy a večeře - vždy k dispozici ryba, saláty fajn, sladké neposoudím. Chyběly mořské plody. 3. hotel navštívený v Egyptě, chuťově zatím jídlo a pití nejlepší (bez extra divných pachutí)

Služby hotela
Servis fajn, milí, usměvaví, nevlezlí ;-)

Pláž
Skvělý korálový útes i s malou uzavřenou lagunkou pro méně odvážné. Želva každý den :-) 30 min pěšky do Marsa Mubarak-stojí za to.

Barbora B., 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8,8 Hotel ok.Problem, že je vstup do moře stále jen po kolena max...nelze si zaplavat a ani nelze využít molo sousedního hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel ok.Problem, že je vstup do moře stále jen po kolena max...nelze si zaplavat a ani nelze využít molo sousedního hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani absolutně super.

Strava
Strava v pořádku.Zažila jsem v jiných resortech větší výběr, ale vše bylo ok.

Služby hotela
Služby v pořádku, výborné.

Pláž
Pláž jak jsem zmínila.Hezká vše ok, akorát si nezaplavete ani nemáte šanci snorchlovat.

Michaela, 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jaz Aquamarine Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel Meraki je naprosto úchvatný, líbí se mi že je jiný než ostatní typické hotely v Egyptě které jsou jeden jako druhý, Meraki je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Meraki je naprosto úchvatný, líbí se mi že je jiný než ostatní typické hotely v Egyptě které jsou jeden jako druhý, Meraki je originální, krásný .. nikdy se do stejného hotelu 2x nevracím, protože chci poznat nová a nová místa, ale do Meraki se 100% vrátím!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi krásné, pokoj jsme měli od hlavní budovy nejdál, takže se člověk trochu projde na snídani atd., ale není to nic hrozného.. navíc jsme byli zase naopak nejblíž k druhému většímu bazénu a k nejhezčí ze tří pláží.

Strava
Tak tady opravdu velmi velmi chválím, jsem extrémně vybíravá a většinou na dovolených moc nejím, respektive se najím pořádně k snídani a celý den pak nejím, protože nemám ráda něco co neznám, ale v tomto hotelu vaří jednak opravdu skvěle a druhak vaří řekla bych dost na evropský styl. Podle mě není nikdo kdo by se v Meraki dobře nenajedl, když i já jsem si pochutnala.

Služby hotela
Všichni velmi milý, ochotní, personál z 99% usměvavý a vstřícní. Líbí se mi že je v tomto hotelu opravdu co dělat, program přes den i večer, každý den trošku jiný program/jiná párty, super animátoři, hudba na plážích i u bazénu, za mě na jedničku.

Pláž
Tento hotel má 3 pláže, 1. úplně nalevo je za mě nejkrásnější, číšníci nosí pití až k lehátku, personál vám pomůže s lehátkem jak potřebujete, ale je tu méně vody, zaplavat si tu člověk úplně nemůže. 2. pláž v zátoce je také pěkná, více vody kde si člověk zaplave, i když je menší tak vždy jsme si bez problému našli místo, tady doporučuji boty do vody. 3. pláž úplně napravo s nápisem MERAKI, tady jsme se byli jen projít a jednou jsme zde na pláži obědvali, což bylo super, ale na koupání to na této pláži úplně není, všude zakotvené lodičky.

Celkově jsou ale pláže udržované, vždy je personál co pomůže s lehátkem, pití i snack přes den je na dosah ruky.

Adéla M., 13.04.2021, Dátum pobytu: 3.4. - 10.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Meraki Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9 Super dovolena,priste pojedeme na stejne místo.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena,priste pojedeme na stejne místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super,celkově spokojeni.

Strava
Nám moc chutnalo????

Služby hotela
Super

Pláž
Super,krásná pláž a čistá.

Anonym, 13.04.2021, Dátum pobytu: 31.3. - 10.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Magic Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel velmi pěkný, krásná vzrostlá zahrada. Neustálá péče o keře, květiny, trávu. Kromě protivných recepčních všichni velmi milí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi pěkný, krásná vzrostlá zahrada. Neustálá péče o keře, květiny, trávu. Kromě protivných recepčních všichni velmi milí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První pokoj jsme dostali temnou díru s výhledem do pouště. Opráskaný nábytek, celkově zašlé. Po menším pruzení nám pokoj vyměnili za výhled na bazén a evidentně novější vybavení.

Strava
Jídlo celkově vynikající, velký výběr. Vynikajíci ryby, velmi dobrá káva.

Služby hotela
Chodili jsme na masáže doporučujeme! Velmi milí číšníci, obzvlášť "Kulíšek Ahmed". Perfektní úklid, stále se ptali, jestli je vše v pořádku.

Pláž
Chodili jsme prakticky jen na pláž. Vždy volná lehátka, slunečníky. Obří želvy v 1/2 m hloubce. Krásná laguna na šnorchlování. Hlavní reef absolutně úžasný. 10 minut od hotelu pěšky zátoka Marsa Mubarak, kde je krásný útes, spousta ryb, želvy, dugongové. Pláž vždycky čistá, jsou tam prostory na petangue, hřiště na beach.

Markéta, 13.04.2021, Dátum pobytu: 31.3. - 10.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Moře 6 fotografií

Celkom: 9,8 Ok

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ok

Strava
Ok

Služby hotela
Jedina nevyhoda, velice vytrvali a vemlouvavi prodejci akcí hotelu. Slusne se v podstate nedali odmitnout, pozadovali zaplatit zalohu (az kdyz to clovek necekal, zacatek rozhovoru byl "no money my frend") a pak ji nechteli vratit kdyz jsme vsichni jet na vylet nemohli.

To byla jedina spatna zkusenost v hotelu, jinak vse naprosto perfektni.

Pláž
Ok

Vladan Marek, 10.04.2021, Dátum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý a přátelský. Na pláži byl také pořádek a stále se uklízelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, denně čisté ručníky a osušky.

Strava
Jídla bylo hodně a určitě si každý vybral, co mu chutná. Navštívili jsme také speciální restaurace, moc se nám líbila beduínská stylová restaurace i skvělé jídlo. Byl to krásný zážitek, každému doporučuji

Služby hotela
Naprostá spokojenosti, ochotný personál.

Pláž
Pláž je písčitá se slunečníky a lehátky, několikrát denně se uklízela

Miluše Ohnoutková, 09.04.2021, Dátum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Royal Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolenou jsem si užila na 100%.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsem si užila na 100%. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový komplex se skládá ze 3 hotelu, areál je velký, skoro všechny pokoje mají výhled na moře, nábytek je starý, ale funkční.

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu se snaží vyřešit všechny stížnosti co nejrychleji.

Pláž
Laguna, písemná pláž, korálky, hotel má svůj port.

Iuliia Zinchenko, 08.04.2021, Dátum pobytu: 20.3. - 3.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií