Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená byla po všech stránkách velice příjemná na vzdory veškerých bezpečnostních opatření v souvislosti covid-19.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla po všech stránkách velice příjemná na vzdory veškerých bezpečnostních opatření v souvislosti covid-19. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tak to musím vyzvednout. Všude bylo čisto uklizeno spolecne prostory se pravidelně dezinfikovali. Co se týče pokoje každý den čistě povlečeno i s výměnou ručníku to bylo samozřejmostí. Sprchy u bázenu se pravidelně dezinfikovali .Proste paráda.

Strava
K vůli pandemii hoste nemůžou opustit hotel takže byl odkázán na hotelové stravování které bylo vynikající pestré každý den obnovené nikdy nebylo to stejné. Člověk si vybral .Personál byl ochotný nebyl problém v ničem.

Služby hotela
Služby hotelu byli i v této situaci výborný masáže fitko vnitri sauny bazény fungovali.

Pláž
Pláž od hotelu byla po upravenem chodníku dostupna asi 10 metrů. Sprcha samozřejmostí, botnik na vyzuti záleželo na každém ,nikdy se nic neztratilo na plazi byl plavcik i security který hlídal okoli plavcik vás umístil donesl lehátka prostě servis super lidi málo čistota taky výborná.

Monika Dočkalová, 16.10.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Moře a pláž 1 fotografia

Celkom: 10 Hotel a resort úžasný,služby na jedničku jen moře bez jediné rybky což nás mrzelo ale pokud máte dětičky tak neváhejte ,normálně jsem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a resort úžasný,služby na jedničku jen moře bez jediné rybky což nás mrzelo ale pokud máte dětičky tak neváhejte ,normálně jsem dětem záviděla tolik bazénů a tolik atrakcí ❤️ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jako dárek jsme s manželem dostali lepší úroveň pokoje než jsme měli objednaný ❤️ Luxus ❤️

Strava
Neuvěřitelný výběr ❤️

Služby hotela
Vše na 1*

Pláž
Hezká pláž s pozvolným vstup ,úplně úžasné pro děti i neplavce ????

Hana Šafrová, 13.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros White Beach (Ex. Royal Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,2 špatna informovanost víceméně žadna o omezení provozu pokyny pouze v německém jazyce včetně letenek pokynů,

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
špatna informovanost víceméně žadna o omezení provozu pokyny pouze v německém jazyce včetně letenek pokynů, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídalo představam to jedine asi bylo splněno

Strava
jedna velka karastrofa, snídané objednávkovy system z jídelního listku, avšak z 6 snídaní bylo přineseno pouze 1x to co jsme si objednali, oběd a večeře a la card po celou dobu neměnný výběr z 10 jídel, avšak 5 jídel rybí a mořské plody při alergii na mořské plody se vyrazně snižuje nabídka, ze zbyvajících 5 jidel 1 vegetarianské a 1 skopové. Mam dojem že se tak nejednalo o žadné all inclusive. V poledne sedite na přímém slunci nebot ve stinu byly pouze 4 stoly pro 2. Večeře podavana zcela potmě na jídelní listek a jídlo si musite posvítit mobilem abyste vůbec viděli co vam přinesli Bar all inclusive probíhal po celou dobu formou bazenového baru takže po 18.00 opět nevíte co vam přinesli tma tmoucí.Přitom po dobu 24 hodin funfoval bar na recepci a častečně venku ale za placení. Po celou dobu pobytu jej nenavštívil jedinný člověk.

Služby hotela
22.OO dochází k vypnutí venkovního osvětlení včetně balkonů ,tma,takže mužete do postylek.

Pláž
moře užasné velke množství ryb nebot byl klid chybí turiste

bazeny 5 hvězdičkovy hotel naprostá katastrofa, jsou v havarijním stavu všude odpadavají obklady potřebovali by jste obuv do vody pokud najdete odvahu vstoupit, ostre hrany, místy se zelenou řasou, je možno dodat fotodokumentaci

Jana Vogelová, 13.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Makadi Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásná dovolená, vše OK

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, vše OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný a prostorný. Každý den ukizený.

Strava
Dobrá, bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Na hotel jsme přijeli v 7hod, ubytovali nás v 10.30hod, jinak vše OK.

Pláž
Tento hotel má 2 pláže. Obě čisté, dobře přístupné. Voda čistá.

Zdeňka Barešová, 25.05.2020, Dátum pobytu: 8.5. - 15.5.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel luxusní, skvělý

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel luxusní, skvělý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, každý den uklizeno, doplňen minibar

Strava
Není co vytknout, skvělý výběr

Služby hotela
*****

Pláž
Čistá, menší ale postačující, skvělé pro děti

Kateřina Šulcová, 26.04.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,2 Jeden z nejlepších hotelů v Egyptě.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden z nejlepších hotelů v Egyptě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, na Egypt výborné.

Strava
Bez připomínek. A to jsme nároční.

Služby hotela
Personál až na vyjímky přátelský a nevtíravý.

Pláž
Dobrý vstup i lagun. I pro děti.

Martin Andrlík, 30.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 11.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Báječná dovolená, ale bohužel vzhledem k situaci ohledně koronaviru o tyden zkrácená. Z 15 dnů jsme tam tedy strávili jen jeden, zato...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená, ale bohužel vzhledem k situaci ohledně koronaviru o tyden zkrácená. Z 15 dnů jsme tam tedy strávili jen jeden, zato úžasný týden! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu jsme byli již podruhé, podruhé v pokoji superior. Byli jsme spokojeni, bylo denně čisto, uklizeno, denně jsme dostali vodu na pokoj.

Strava
Jídlo výborné, ke snídani jsem si dávala vaječné omelety nebo sladké palačinky. K obědu i večeři byla spousta zeleniny, výborná rýže, těstoviny. A vynikající dortíky!

Faraonova pomsta nás ani letos nepostihla.

Služby hotela
Letos jsme využívali hojně služeb animátorů, tým byl perfektní! Denně jsme cvičili jógu, strečink, hráli tenis a volejbal. Také jsme využili hotelový vnitřní bazén a koupili si masáž,ktera byla dokonalá..

Pláž
Pláž čistá, krásná. Moře v březnu na mne ještě studené, ale hodně lidí se koupalo. Mne stačilo jen sedět u břehu a pozorovat tu nádheru. Někdy šly vidět že břehu i ryby.

Romana S., 30.03.2020, Dátum pobytu: 11.3. - 25.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 velmi dobrá poloha a my jsme si užili náš pobyt tolik, velmi přátelský a ochotný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobrá poloha a my jsme si užili náš pobyt tolik, velmi přátelský a ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 13.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Coraya beach je pro nás nejlepším hotelem v Egyptě. Velmi útulný a absolutně čistý. Personál je velmi přátelský. Z zálivu je sen, z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Coraya beach je pro nás nejlepším hotelem v Egyptě. Velmi útulný a absolutně čistý. Personál je velmi přátelský. Z zálivu je sen, z letiště se do hotelu dostanete za 7 minut. Personál čte všechna přání na očích a snaží se ji splnit. Velmi pěkná jídelna Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 15.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)