Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6.2 Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten...

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten kto chodí často do Egypta tak je to taká klasika ako všade. Ale odporúčil by som to rodinám z deťmi sú tam pekné bazény a možnošť na tobogán + more. Delegát na prví pohlad troška namyslený ale tý čo boli snami na výletoch boli max perfektný Palec hore (RADWAN a BOB) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba alebo Izby podla mňa dosť veľké a priestranné , zatiaľ najväčšia izba v akej som v Egypte bol. Chýbala na izbe možnosť si dáť kávu.

Strava
Troška menši výber ale nehladoval som. Chuťovo to bolo dobré.

Služby hotela
Na obsluhu sa prví krát nemôžem stažovať bola ochotná aj čo sa týka na pláži aj čo sa týka večer pri drinku + čistota izby aspoň u mňa bez problémov. Samozrejme vždy treba nechať sprepitné.

Pláž
Pláž uĺne v pohode jedna strana je piesočná druha troška kamenistá kto chce ísť šnorchlovať tak odporúčam.

Juraj Turanský, 12.05.2022, Dátum pobytu: 5.5. - 12.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.4 Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem...

  • 5.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem zjistil, že všechny hotely mají výhled na moře. Nejradši bych zažádal o návrat dané částky. V tomhle cestovka opravdu zklamala a ukázala jak se s lidí, např: páru kteří letí na svou první dovolenou a chtějí si to udělat pěkný, romantický, atd…Naše naivita nás stála poměrně dost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj špinavý, zrcadlo ve kterém jste se ani neviděli. Koupelna špinavá o lednici ani nemluvím. Za bakšiš 10€ jsme dostali pokoj nový. Zrcadlo čisté ale jinak vše jako předešlý pokoj. Uklízeč aby uklidil pokoj podle našich představ, museli jsme opět “s chutí darovat” 10€ bakšiš aby bylo uklizeno aspoň, tak aby jsme se cítili dobře a nemuseli každý den vyhazovat jeden pár ponožek. Do konce pobytu bez problémů.

Strava
Jídlo super, sem tam nedodělaný kuřecí ale jinak je strava v Egyptě na stejné brdo. Takže za mě bez problémů. ????

Služby hotela
Wifi by byla lepší kdyby tam ani nebyla. Tolik ztraceného času neustálým připojováním. Ve finále jste se ani nepřipojili. Ještě se mi nestalo abych neodeslal ani fotky domů.

Pláž
Super! Klid!

Filip K., 12.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 29.4.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Bliss Nada Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli. Tento omyl jsme bohužel zjistili až při...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli.

Tento omyl jsme bohužel zjistili až při obdržení voucheru.

Je to však naše chyba,že jsme si pořádně nezkontrolovali smlouvu při podpisu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný ,čistý v pořádku,ale interiér pokoje ale i celého hotelu má už něco za sebou.

Hotel neodpovídá standartu 5 hvězdičkového hotelu.

Strava
Strava byla dobrá.

Služby hotela
Služby byli dobré i když někdy jsme museli honit pokojského aby nám uklidil.

Pláž
Pláž byla pěkná,ale přístup do vody není moc pěkný.Asi 200 m se musí jít po skále kde je vo da do půl lýtek a až po tom sedá

plavat. Samozřejmě přístup z mola je hned do hluboké vody.

Využívali jsme hodně bazénů,které jsou pěkné.

Jaroslav Kuttelwascher, 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Makadi Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu létám 2x ročně, starý hotel staré vybavení, ale jsem spokojena

Strava
Každý si muže vybrat co má rád

Služby hotela
Vždy je postaráno

Pláž
Písčitá s pozvolným vstupem do moře

Miroslava Zbranková, 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.6 Hotel krásný, prostředí plné zeleně, upravené čisté. Nádherná jídelna kde se jedlo uprosřed botanické zahrady. Personál milý ochotný...

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, prostředí plné zeleně, upravené čisté. Nádherná jídelna kde se jedlo uprosřed botanické zahrady. Personál milý ochotný nečekal na spropitné. Mezi pokoji opět nádherně upravená zahrada. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté hezky a prakticky vybavené pokoje

Strava
To už bylo horší odpoledne i večer jednotvárné, kuře, ryba obden hovězí brambory rýže. Zeleniny plno ovoce slabší

Služby hotela
V baru u bazénu a na pláži pivo studené ráno a rozlévané z lahví odpoledne už se nedalo pít, led každou chvilku došel. A u bazénu v baru doišlo k nekolika úrazům včetně mého manžela. Byly tam kluzké dlaždice vydávala se uvnitř zmzlina a děti i místní Egypřané tam chodili přímo z bazénu a tekla z nich voda. Po těch pádech jim vydrželo vydávat zmzlinu z okna a i ceduli daly, že je kluzká podlaha jeden den a poté vče nanovo.

Pláž
Moc pěkná, čistá korály,rybičky,želvy i mušle byly k vidění

Blanka Vernerová, 12.05.2022, Dátum pobytu: 29.4. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.6 Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším . Hotel není vhodný pro...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším .

Hotel není vhodný pro lidi, kteří chtějí nakupovat, neboť nejbližší větší Shoppingcenter je asi 50 km vzdálený.

Jinak v hotelu jsou malé obchůdky, kde se dají nakoupit nutné věci . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi rozlehlý a člověk se celkem dost nachodí. To ale není na škodu, protože trošku pohybu určitě neuškodí..

Klasický pokoj, který jsme měli zaplacený byl v dost nevhodné zóně Na recepci nám hned jako i každému jinému nabídli za příplatek 10 USD/den poměrně větší pokoj na velmi dobrém místě. Ten jsme vzali a bylo to opravdu dobré.

Strava
Strava- typický Egypt. Na místní poměry se snažili udělat pestrý výběr , ale kdo chce mít gurmánskou stravu, tak musí do Italie, Francie , anebo někam jinam.

V každém případě se to dalo 10 dní bez problémů vydržet.

Služby hotela
Služby byly velmi dobré. Personál je dobře sehraný a obsluha fungovala velmi dobře.

Samozřejmě platí i tady, že kdo maže BAKŠIŠ , tak všechno jde ještě rychleji.

Ale i bez toho byli číšníci velmi zdvořilí a nevynucovali si ten BAKŠIŠ za každou cenu.

Vysoce si cením, že se nikde nečekalo a nebyly žádné bitvy o místa a o stoly, i když byl hotel úplně plný.

Pláž
Pláž ...jako skoro všude v Egyptě...do vody min. 200 m po můstku a bylo dost větrno, takže koupání v moři bylo omezené.

Hotel má ale asi 17 bazénů, které byly velmi čisté a každý normální člověk si našel někde svoje místečko.

Ing. Radomir B., 12.05.2022, Dátum pobytu: 29.4. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 Hotel bol na prvý pohľad pekný ale keď sme sa pozreli bližšie všade bolo niečo ošuntelé. Zamestnanci boli veľmi prívetiví ale ľudia čo...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel bol na prvý pohľad pekný ale keď sme sa pozreli bližšie všade bolo niečo ošuntelé. Zamestnanci boli veľmi prívetiví ale ľudia čo ponúkali,,služby navyše,, boli neskutočne otravní. Bola som v Egypte už 3 krát predtým ale nikdy som to nezažila v takejto miere. Zobraziť celú recenziu

Strava
Jedlo bolo výborné, všetci si chválili.

Pláž
Pláž sme mali cez iný hotel ktorý pri nás susedil. Pláž bola čistá ale kto chce ísť kvôli šnorchlovaniu musí vybrať iný hotel . Po bójky bolo asi 30m a za nimi lodný prístav takže nič pre milovníkov krásneho výhľadu na more.

Sára Vrablecová, 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená se velice vydařila

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se velice vydařila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je hezky, čistý jen je problém s přístupem na wifi

Strava
Na nás vkus moc málo čerstvého ovoce

Služby hotela
vše v pořádku

Pláž
čistá, možnost šnorchlování a pozvolna vstup do moře

Michaela Martincová, 12.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Fort Arabesque Resort Spa & Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8.8 Krásný hotel

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priplatili jsme si suitu za 35 dolarů/noc, prostorná 2 koupelny, 2 terasy, župany a jacuzzi

Strava
Rozmanitá, ochucena, výborné dezerty

Služby hotela
Skvělý servis, rychlá obsluha

Pláž
Nádherná písečná, asi 400 metrů od hotelu procházkou

Lucie Kubíková, 12.05.2022, Dátum pobytu: 25.4. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Som celkovo spokojná len o 22:00 začala hrať hudba a trvalo to niekedy aj do 3 :00 rána až sa nám triasli okná. Ak niekto hľadá zábavu v...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Som celkovo spokojná len o 22:00 začala hrať hudba a trvalo to niekedy aj do 3 :00 rána až sa nám triasli okná. Ak niekto hľadá zábavu v podobe diskoték a hlasnej hudby je to úplne ideálne miesto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Som celkovo spokojná s ubytovaním síce skromné zariadenie ,ale čisto uteráky menili každý deň všade bolo čisto .

Strava
Strava bola vynikajúca

Služby hotela
Služby výborné.

Pláž
Pláž čistučká udržiavaná

Eva P., 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 7.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Meraki Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)