Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Nemám co dodat, v hotelu jsme byli již po páté a zatím nic lepšího myslím hotel jsem nezažila.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nemám co dodat, v hotelu jsme byli již po páté a zatím nic lepšího myslím hotel jsem nezažila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemám co vyknout.

Strava
výborná

Služby hotela
vynikající

Pláž
nádherná

Jana Boublíková, 24.04.2019, Dátum pobytu: 31.3. - 7.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost, hotel čistý, personál ochotný

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, hotel čistý, personál ochotný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, denně uklizené, vše v pořádku.

Strava
Strava velice chutná a na pohled příjemná, ocenila bych větší výběr masa. Co bych vytkla, málo druhů ovoce, pouze zelený meloun, pomeranče a jablka, někdy banány a mandarinky. Větší výběr všeho by bylo dobré.

Služby hotela
Hotel pěkný, delegát ochotný, vše bylo v pořádku.

Pláž
Pláž každý den uklizená, velká a pěkná, až na pravidelný odliv, ale nevadilo. Bar na pláži bych také více zásobila, personál velice příjemný.

Daniela Satrapová, 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 19.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celková spokojenost. Fajn dovolená ????

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost. Fajn dovolená ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní, jako v Egyptě ????

Čistota v pohodě .

Strava
Široký výběr všeho ????

Služby hotela
Rozmanité služby ve všech směrech .

Výlety, šnorchlovaní, čtyřkolky, památky ...

Pláž
Pláž veliká, čistá .

Akorát spousta lehátek by mohla být v lepším stavu!

Milada Bednárská, 24.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 k dovolené nemám co vytknout

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
k dovolené nemám co vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo pěkné, ale z postele bolela záda

Strava
v Egyptě jsem byla několikrát, vždy na jiném místě, ale v hotelu Sentido oriental dream bylo jídlo nejlepší, rozmanitý výběr

Služby hotela
vše bylo bez problémů

Pláž
pláž byla velká, velké množství lehátek, každé ráno ji uklízeli, do moře byl pozvolný vstup, a velmi dobré podmínky pro šnorchlování,

Jana N., 24.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená naprosto fantastická, služby hotelu na vysoké úrovni, změnilo se zde hodně věcí k lepšímu,jestli to vůbec lze.Ale vždy je co...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naprosto fantastická, služby hotelu na vysoké úrovni, změnilo se zde hodně věcí k lepšímu,jestli to vůbec lze.Ale vždy je co zlepšovat,je vidět, že se zde stále pracuje a moře je nádherné, čistá voda a parádní šnorchlování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc pěkné,byli jsme ubytovaní v zrekonstruovaném pokoji.Každý den uklizené pokoje, teplá voda tekla každý den.

Strava
Stravování bylo nepřetržité,od snídaně až po večeři.Také jsme byli na mexické večeři, naprosto úžasné.Na oběd se chodí do plážové restaurace,kde peče paní v otevřené peci výborné placky, které se dají jíst ke všemu.

Služby hotela
Služby hotelu na vysoké úrovni, všichni se snaží udělat,co vám na očích vidí .

Pláž
Pláž je parádní,voda čistá, nádherná, pláž každý den uklizená,dostatek míst na pláži,bary na pláži a v jídelně na pláži,kam se chodí i na oběd, fungují moc dobře.

Věra P., 24.04.2019, Dátum pobytu: 7.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Příjemná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli v podstatě spokojeni, měli jsme,po dohodě na recepci, pokoj v přízemí , hned vedle restaurace a kousek od bazénu (maminka špatně chodí a potřebovali jsme mít vše "po ruce"), pokoj byl velký, postel i přistýlky dostatečné,jen na pevné posteli byly dost tvrdé matrace, každý den bylo uklízeno, voda a toaletní potřeby doplňovány.

Strava
V Egyptě jsme byl již 3x,vždy 5hvězdiček a v tomto hotelu nám zatím chutnalo nejvíce, snídně velmi pestré,vajíčka na několik způsobů,spousta sýrů,čerstvé zeleniny,ovoce, palačinky,donuty,spousta pečiva,myslím,že si vybere každý. V době oběda šlo využít hlavní restauraci nebo restauraci na pláži. My jsme volili tu plážovou a i zde byl výběr dostatečný, každý den pizza,sendviče,hotdogy,hranolky,grilované maso,zelenina. Večeře byly pestré, každý den byly tématické, BBQ,italská,arabská...spousta zeleniny,grilavané maso,místní kudhyně,rýže,bramborová kaše hranolky a různé deserty či čerstvé ovoce.K pití celý den k dispozici postmix,cola,sprite,fanta,voda,soda,místní pivo,víno a míchané nápoje z místního alkoholu.

Služby hotela
Hotel za poplatek nabízí masáže,a la carte italskou restauraci, čyřkolky,shutlle bud do Port Ghalib, potápěčské centrum,zdarma aquapark,fitness.,animace přes den i večerní program.Zaměstanci byli příjemní a prodejci masáží či jených služeb nebyli otravní,stačilo říct jednou ne a byl pokoj.

Pláž
Laguna s velmi pozvolným vstupem do moře,po cca 200m pří přílivu voda po prsa,krásné šnorchlování dostupné po 800 m dlouhém molu.

Simona, 24.04.2019, Dátum pobytu: 13.4. - 20.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,2 Njeprve se náš snažili dát do hotelu Garden, který byl za Dream Lagoonem. Po hodině dohadování nás nakonec ubytovali tam kde jsme měli...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Njeprve se náš snažili dát do hotelu Garden, který byl za Dream Lagoonem. Po hodině dohadování nás nakonec ubytovali tam kde jsme měli být. Jediné co bylo na hotelu dobré tak byly bazény, barový servis a pláž s animátory Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel potřebuje rekonstrukci. Je zde velmi starý nábytek. TVRDÉ MATRACE!!!

Strava
Strava byla katastrofa jídlo studené a nedodělané. Dokonce i kuřecí maso bylo růžové! Spolucestující měli vždy po večeři zažívací problémy!

Služby hotela
personál má katastrofální přístup ke klientům. V hotelu je hodně italů a ti jsou pro ně prioritou

Pláž
pláž je s pozvolným vstupem do vody bez mola. Šnorchlování je pěkné u bojek. Možnost vidění i želvy.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 20.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Future Dreams Lagoon Beach (ex. Floriana Dream Lagoon)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Príjemne strávená dovolenka.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemne strávená dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie, resp. izba bola pomerne priestranná s malým balkónom, ktorý slúžil na posedenie, či usušenie plaviek,či uterákov. Výhľad do pekne upravenej záhrady umocňoval pohodu a relax.

Strava
Strava - každý si našiel, čo potreboval, alebo na čo mal chuť.

Služby hotela
Recepcia poskytovala služby promptne. Personál (na pláži či v pool baroch) si vyžadoval bakšiš, čo je tu asi normálne, no ak nedostali, tak by to nemuseli dávať až tak okato najavo.Proste Egypt.

Pláž
Pláž je úzka - ale ten výhľad z lehátka na blankytné more stojí za to! Lehátok dostatok aj skoro ráno aj neskoro popoludní. Naľavo od rezortu (mimo rezort) je pláž širšia a príliv a odliv menili scenériu každých 6 hodín. Kráááása.

Judita S., 24.04.2019, Dátum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Future Dreams Lagoon Beach (ex. Floriana Dream Lagoon)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)