Recenzie hotelov
Dahab - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Cena odpovídá kvalitě....po příjezdu hned náramky a kolem 10h jsme měli pokoj.....jinak hotel je na úplné samotě. Večer zdarma hotelový...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídá kvalitě....po příjezdu hned náramky a kolem 10h jsme měli pokoj.....jinak hotel je na úplné samotě. Večer zdarma hotelový autobus do Daháb + na pláži mají zázemí čtyřkolky :)... nejvíce se mi líbilo moře,, o proti Hurtghadě velký rozdíl " Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trochu starší vybavení, ale vše čisté....na pokoji trezor, mini lednice + televize.....jinak postele jsme měli odděleně, tak jsme si je srazili k sobě a nikdo nic neřekl :)

Strava
Výběr dostačující...sice málo na výběr z masa, ale to mi nevadilo( jsem vegetarián )..jinak zelenina, rýže, špagety, hranolky, zapečené brambory, ovoce,spousta zákusků, studených omáček, pečiva a ke snídani mícháné vajíčka, marmelády...človek si prostě vybere :)

Služby hotela
1.bazé= bar a mají i barovky, takže se dá popíjet v bazénu:)..2.bazén= celkem slušné klouzačky...3 bazén= mají trisky na masáž, ale bazen je pro děti....Mají SPA centrum = Přítel byl na masáži a byl velmi spokojen.

Pláž
Vstup do moře přes molo,,dvoje schůdky"...korály okolo v celkem dobré kvalitě+spousta rybiček, potkáte i murénu a perutýny, druhý den jsme zahlédli i delfína u pláže. Lehátka + bar na pláži v pohodě, za bakšiš donáší i pití...akorát daleko sprchy.

Karolína P., 16.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Co se týče vyžití, nějakých párty a podobně, není to úplně to pravé ořechové, ale kdo si chce užít klidnou a...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Co se týče vyžití, nějakých párty a podobně, není to úplně to pravé ořechové, ale kdo si chce užít klidnou a příjemnou dovolenou, moc doporučujeme. Okolí hotelu je nádherné, výhled na horu je fantastický. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel moc pěkný, dostali jsem pokoj s výhledem na moře, takže naprostá spokojenost. Vybavení trochu starší, ale i přesto naprosto dostačující.

Strava
Výborná, rozmanitá. Po přečtení předchozích recenzí jsme měli trochu strach, ale i já jako masožravec, jsem si přišel na své :) Snídaně omelety, palačinky, pečivo, vajčiny, no prostě spousta jídla na výběr :) Na oběd každý den hovězí, kuřecí a ryby, ale i vegetariánské pokrmy. Večeře v podobném stylu jako obědy :) .. Jídla se snaží variovat, ale i přesto se to po nějaké době přejí :D Už jsme se těšili na klasickou českou kuchyni :D

Služby hotela
Celkové prostředí hotelu bylo pěkné. Okolí udržované, každý den vytrhávali plevel, zalívali rostlinstvo, aby bylo vše pěkně zelené :) Vše bylo uklizené, úklid pokojů také super :) Nabídka výletů byla také rozmanitá - od výletů na Mojžíšovu horu, přes čtyřkolky až po jízdu na velbloudech. Nikdo si neříkal o bakšiš, měli tam kasičky, do kterých jim bylo možné přispět - zasloužili si to :)

Pláž
Pláž písčitá, ale smíšená s drobným šterkem. Při hrání beachvolejbalu je lepší si vzít boty, nebo můžete skončit jako já s dírou na palci o nějaký ostřejší šutr. Lehátka i s matracemi zdarma, stejně tak ručníky. Co se týče moře, přístup buď přes krátké molo (které poměrně dost okupují místní neplavci) nebo také lze normálně po pláži - ale pouze v určitých místech, kde nejsou korály (doporučuji boty do vody). Voda nádherně čistá, plno ryb, na šnorchlování opravdu úžasné místo a doporučuji všem, viděli jsme v podstatě většinu druhů, včetně perutýnů, barakudy a nebo také trnuchy.

Vítězslav L., 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

16 fotografií

Celkom: 7,6 Stredni

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Stredni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Normalni

Strava
Furt styjne nejsout ovoci

Služby hotela
Na recepce ne pracuje wi-fi!!!

Pláž
Plaž dobri htelob obnovit nabitek v baru a deštniky na plàži

Volodymyr Matsola, 15.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 V hotelu jsme byli již po 4. a určitě ne naposledy. Je pravdou, že oproti první dovolené se trochu změnil přístup zaměstnanců hotelu, ale...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli již po 4. a určitě ne naposledy. Je pravdou, že oproti první dovolené se trochu změnil přístup zaměstnanců hotelu, ale vše je jen o návštěvnících. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl každý den čistý. Jediné mínus, že nám celý pobyt nefungovala lednička, ač jsme na to druhý den upozornili.

Strava
Jídlo bez námitek - všeho dostatek.

Služby hotela
Animační program, kulturní program -> OK

Pláž
Pláž čistá, zaměstnanci hlídali i korály, aby je návštěvníci neničili a hlavně aby nekrmili ryby!

Klára B., 13.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 ok

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ok

Strava
na Egypt špička bez střevních potíží.

Služby hotela
spatné wifi

Pláž
ok

Petr Hýbl, 10.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 7,6 Atmosféra hotelu dobrá, pohodová dovolená .

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Atmosféra hotelu dobrá, pohodová dovolená . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
starší vybavení ale v pokojích čisto.

Strava
Málo ovoce a zeleniny ostatní moc dobré.

Služby hotela
Internetové spojení hodně špatné a pouze v Recepci když se sešlo hodně lidí pak se nedalo připojit.

Personál jídelny a restaurace na pláži ty se opravdu snažily .

Pláž
Pláž dobrá čistá. Molo uzoučké schody neplavci seděli na schodech a pak nedalo se vylézt z vody. Potápění a šnorchlování dobré. Bohužel lidi dokážou poničit věci i přírodu ....

Eva F., 09.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Téměř plná spokojenost, chybičkou byla (jako na mnoha místech Egypta) nefunkční wifina.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Téměř plná spokojenost, chybičkou byla (jako na mnoha místech Egypta) nefunkční wifina. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Plná spokojenost. Resort se skládá z "domků", které mají jen 2 nadzemní podlaží, takže žádný obrovský hotel. Pokoj pro 2 osoby byl poměrně prostorný, s plně vyhovujícím vybavením. Samozřejmostí byl každodenní perfektní úklid i výměna ručníků a osušek, a příjemný, přátelský personál.

Strava
K plné spokojenosti chyběl jen nedostatek čerstvého ovoce.

Služby hotela
Služby naprosto perfektní.

Pláž
Pláž čistá, lehátek dostatek, moře nádherné. Chybičku měl přístup do moře - byl z mola (to by ale tolik nevadilo), jenže oboje přístupové schůdky permanentně okupovaly osoby v koupacích hadrech, které neumějí plavat, takže se na schůdcích usadily a odmítaly pustit koupající se do vody a z vody.

Anonym, 24.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborná dovolená za super peníze.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená za super peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super pokoj s balkónem a výhledem na moře, když je i to štesticko.

Strava
Obědy a večeře formou bufetu, každý kdo něco chtěl si něco vybral. Číšníci super stále se zajímali jestli nám něco nechybí.

Služby hotela
Krásný čistý hotel s bazény, vodním barem, animační programy

Pláž
Výborné šnorchlovani, čisté moře, vstup přes molo

Václav, 19.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

6 fotografií

Celkom: 10 Naprosto úžasná dovolená, místní milí, úslužní, místo kouzelné, klidné. Nádherné výhledy na okolní hory. Dávali jsme bakšiš, protože si...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasná dovolená, místní milí, úslužní, místo kouzelné, klidné. Nádherné výhledy na okolní hory. Dávali jsme bakšiš, protože si to celý personál opravdu zaslouží, od recepce přes jídelnu až po obsluhu na pláži. S nikým jsme neměli problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, úklid každý den, klimatizace nepřetržitě,takže žádné vedro, super. Dvakrát zpestření v podobě zvířat z osušek, to bylo kouzelné.

Strava
Strava bohatá, pití hodně, spousta ovoce, zákusků. Průběžně uklízeli i během jídla, takže čisto po celou dobu. (Srovnávám s Tunisem, kde pití bylo málo a přeslazené a bordel po večeři ještě i u oběda)

Služby hotela
Nic nebyl problém, personál v pohodě, milý, usměvavý. Před odletem telefonní budíček. K zábavě animátoři na pláži, nevnucovali se ale. V areálu možnost masáží, místnost s fitness a zábavou pro děti, plus ping-pong a kulečník . Bazény čtyř, z toho jeden masážní a jeden s tobogány, všude klid a spousta místa

Pláž
Pláž čistá, hned za hotelovým komplexem, služby na pláži super, místa spousta, žádná hlava na hlavě. Díky zástěnám soukromí. Moře nádherné, korály krásné, šnorchlovali jsme pořád a pořád bylo na co koukat. Každý vecer v plážovém baru zábava, která ale nerušila v bungalovech, takže kdo nechtěl, nebyl ničím rušený

Monika N. Š., 19.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)