Recenzie hotelov
Dahab - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 celkem fajn dovolená pro nenáročné klienty, kteří moc neočekávají. dovolená pro odpočinek, kdy ráno příjdete na pláž a večer odejdete.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
celkem fajn dovolená pro nenáročné klienty, kteří moc neočekávají. dovolená pro odpočinek, kdy ráno příjdete na pláž a večer odejdete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj pěkný, poměrně velký, světlý, úklid probíhal každý, nicméně se stalo, že v týdenním pobytu se na pokoji 2x objevil jakýsi nežádoucí hmyz (bylo to nejspíše díky balkonovým dveřím, které netěsnily) a to byl pokoj v druhém patře.

Strava
strava byla lehce podprůměrná, jiné hotely ve stejné kategorii nabízejí daleko větší výběr i chutnější jídlo celkově. svačinky které se nabízely u bazénu působily dojmem: nabízíme je, aby se neřeklo a můžeme napsat hostům, že ne máme, ale v realitě jejich množství postačilo tak pro deset hostů a pak už nic nebylo.

Služby hotela
animační tým byla katastrofa - ruska a dva místní. místní holčina uměla pouze arabsky, takže domluva s ní byla nulová, i když byla v týmu, tak její nezájem o jakoukoliv práci byl více než zřejmý. Místní animátor a asi i šéf animačního týmu uměl více jazyky, byl akčnější něž jeho kolegyňka, nicméně se jinými jazyky moc bavit nechtěl. není příjemné, když dotyčný ví, že arabsky neumíte, ale stále a opakovaně se na vás pokouší mluvit arabsky. jediná členka týmu, která byla schopná sehnat hosty, aby se zapojili do určitých aktivit byla ruska Mara. pokud nepracovala a měla den volna, žádná aktivita se nekonala. spíš to bylo na nás samotných hostech, že jsme se ptali co a kde bude a že se chceme zapojit. za celý pobyt jsem zaregistrovala dva večerní programy - jeden tematický, který byl pěkně udělaný, nicméně jeho propagace nulová, narazila jsem na něj "omylem" když jsem se šla večer podívat na pláž a druhý byl zpěv s kytarou před restaurací.

Pláž
pláž není soukromá, ale v podstatě ano, protože v okolí nejsou žádné hotely. pláž je na egyptské poměry čistá, je zde plážový bar. lehátka jsou dřevěná, jsou těžší na přesun, na nich jsou madrace jejichž povrch se z plastu, tudíž pokud kousek není pokrytý ručníkem, nelze si na ni lehnout.

Anonym, 10.12.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 9,6 Byli jsme v tomto hotelu asi po čtrnácté a zase se rádi vrátíme.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto hotelu asi po čtrnácté a zase se rádi vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou sice docela vybydlené, ale prostorné a útulné.

Strava
Fantastická, jako vždy

Služby hotela
Perfektní personál, absolutní spokojenost.

Pláž
Super, možnosti šnorchlování a potápění nepřekonatelné.

Vlasta Janotová, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,8 Odpovídá ceně.Byl jsem tam již po6 a jezdím tam k vůli moři,korálům a překrásným rybkám.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídá ceně.Byl jsem tam již po6 a jezdím tam k vůli moři,korálům a překrásným rybkám. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme spokojeni

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Arnošt Poláček, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásné prostředí,klidné místo.Vřele doporučuji.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí,klidné místo.Vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné pokoje se sejfem na pokoji a lednočkou.

Strava
Výborně ochuceno,každý den bylo z čeho vybírat a ochutnávat.

Služby hotela
Dobré služby až na internetové spojení Wifi,pomalé a pouze 2x denně.Hudba by měla doznat změn na novější skladby.

Pláž
Dobře situovaná,celý den slunce,deštníky a lehátka včetně matrace a ručníku zdarma.Občerstvení přímo na pláži,vstup z mola přímo ke korálům.Super

Jiří Michl, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 V tomto hotelu jsme byli opakovaně, úroveň služeb se zlepšuje, vedení hotelu se snaží své služby zlepšovat, aby pobyt pro návštěvníky byl...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme byli opakovaně, úroveň služeb se zlepšuje, vedení hotelu se snaží své služby zlepšovat, aby pobyt pro návštěvníky byl stále lepší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení je starší, ale plně funkční. Čistota, úklid bez připomínek, každý den uklizeno, vyměněné osušky a ručníky je samozřejmostí i bez bakšiše.

Strava
Strava pestrá, vybere si každý. Snad by mohlo být více ovoce. Oproti minulému roku se zlepšila i příprava ryb, nyní jsou velice chutné.

Služby hotela
Personál velice vstřícný, ve všem se snaží hostům vyjít vstříc. Asi nejlepší personál ze všech dosud navštívených resortů v Egyptu. Asi jediné, co by se mohlo zlepšit jsou animátoři. Oproti minulým létům, byl navýšen počet animátorů, ale rozhodně to nezvedlo jejich kvalitu. Animátora Mida z minulých let, který uměl udělat zábavu při každé akci, "zavřeli" do fitnessu a stávající animátoři jsou "nemastní - neslaní".

Pláž
Pláž super, denně uklizená, lehátek dostatek. Moře, šnorchlování super. Snad více pozornosti nějakým způsobem věnovat hostům, kteří úmyslně i neúmyslně ničí korály, kvůli kterým do těchto míst jezdíme.

Vladimír F., 31.10.2019, Dátum pobytu: 17.10. - 28.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: 8,4 Příjemný klidný resort, plně vhodný pro rodiny s dětmi. Na týden je to akorát.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný klidný resort, plně vhodný pro rodiny s dětmi. Na týden je to akorát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj krásný. Jen tedy hned u příjezdu jsme si za něj připlatili, tedy byli jsme upozorněni, že za nějakou čásku bychom mohli mít pokoj lepší....Částka byla trochu jiná pro rodinu, co byla na 14 dní a pro nás na týden, nebo jak to počítali? A také je dobrá cesta nebát se smlouvat.

Strava
Jídlo bylo moc dobré. Jedli jsme všechno a bez výraznějších následků.

Služby hotela
Animační program pro dospělé docela plný - plážová volejbal, aquagymnastika, joga, protahování, vodní pólo - jen tedy animátoři pro děti méně ne příliš aktivní. Masáže prima, bary a restaurace dobré. Nějaký ten bakšiš se dává do předem stanovených truhliček - konkrétním osobám jen když opravdu chcete, nikdo to nevyžaduje a i mi přijde, že chování personálu to moc neovlivňuje, zda dáte či ne,ale nějak přirozeně stejně občas něco dáte....k Dětem jsou strašně milí vždycky.

Pláž
Pláž je částečně písková,ale více hrubá. Přístup do moře přes molo prima. Korály a rybičky hned u kraje, takže není nutné šnorchlovat nijak daleko a vhodné i pro děti, bez obav. Je ale znát, že ne všichni turisté se ke korálům chovají slušně a není to tak barevně pestré. Na pláži nikdo nechodí a nenabízí služby jiné, než spadají pod hotel. Celkově je hotel bezpečný, klidný a přátelský!!!

Petra, 18.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 9,8 Naprosta spokojenost. I kdyz to je hotel "na konci sveta", ma co nabidnout. Dobre varili a personal byl take skvělý. Asi uz...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosta spokojenost. I kdyz to je hotel "na konci sveta", ma co nabidnout. Dobre varili a personal byl take skvělý. Asi uz navzdy budeme vse porovnavat s timto hotelem... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v krasnych domeccich, čistý pokoj, kazdy den vytirali podlahu i pod postelema, menili rucniky, trezor zdarma...

Strava
Varili skvele, kazdy den neco jineho, porad bylo z ceho vybirat.

Služby hotela
Skvele se o nas starali.

Pláž
Cista, upravena, hoch nam nosil madrace az k noham. :-)

Iva D., 14.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 7,8 Byli jsme překvapeni a nadšení. Nejsem heavy users all inclusive zájezdů, ale nevšednost prostředí, viz dále, milí a úslužní lidé, moře a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme překvapeni a nadšení. Nejsem heavy users all inclusive zájezdů, ale nevšednost prostředí, viz dále, milí a úslužní lidé, moře a služby nás opravdu zaskočily a nadchly. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Věděli jsme, že jedeme do tříhvězdičkového hotelu a tudíž k hlučné klimatizaci jsme zaujali rezervované stanovisko, jinak bylo vše OK. Co nás fascinovalo, to bylo to, jak inteligentně recepce řešila ubytovávání Evropanů a hostů z Arabského poloostrova, Egypta a dalších zemí. Evropané měli apartmány blíže moři a blíže bazénů s alkoholickými drinky, jinak žádné bariéry, vše ostatní jsme všichni sdíleli (restaurace, bazény, tančírna, tělocvična atd.)

Strava
Nic nám nechybělo, kromě vepřového masa, ale s tím jsme logicky nepočítali. Zákusky byly grandiózní.Ovoce mohlo být více, ale na dostatek zeleniny to plně kompenzoval.

Služby hotela
Nečekala jsem jiné služby, než ty, které jsem čerpali. Byla jsem spokojená, Jediné, co mi brání dát lepší hodnocení je skutečnost, že zalévali záhony močůvkou, ale bylo to ekologické a tudíž akceptovatelné.

Pláž
Písčitá, vstup do moře z mola, omezeně po oblázcích při odlivu. Uklizená, nepřeplněná, s obsluhou.

Zuzana W., 03.10.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 9,6 Jako vždy super jinak bychom tam nejezdili

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jako vždy super jinak bychom tam nejezdili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení má své již za zenitem, ale vždyť tam chodíte jen přespat

Strava
Jako vždy super

Služby hotela
Nevyužíváme

Pláž
V pohodě

Josef Kňourek, 03.10.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 30.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 9,2 Nejlepší hotel co jsem zažil v Egyptě. A to do Egypta létám cca 4 roky tak 2x do roka.Doporucuji všem co chtějí klidný hotel se...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší hotel co jsem zažil v Egyptě. A to do Egypta létám cca 4 roky tak 2x do roka.Doporucuji všem co chtějí klidný hotel se soukromím. Pláž čistá, molo krátké k pláži cca 5 min chůze i s možností do moře vlézt mimomolo. Hned jak se vleze do moře je spousta koralu a i když je od hotelu vzdálený BLUE HOLE tak vám místní moře nabídne stejný pohled na korály i proměnlivost a počet ryb.Blue Hole nemá smysl jezdit protože už to není jako před lety co jsem jej znal . Vstup cca 10 usd a doprava se zajištěním průvodcem dalších 22 usd prostě 32usd naprosto zbytečné vyhozené peníze. Tento hotel má hlavně nejlepší restauraci jídla dostatek po celou dobu otevření, nikde nestojí zaměstnanec aby vám dal 1 až 3 plátky hovězího prostě se obsloužíte podle vlastní potřeby. Hlavně jidlo má chuť vic do evropského stylu.Jen všem doporucuji si koupit na letišti sim kartu z 10 Gb dat ktera stojí 8 usd a budete ve spojení s rodinou neustále a kdekoli protože místní internet byl k nepouziti. Verdikt tento hotel má za mě top hotel za 4 Roky poznávání Egypta. HONZA Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše funkční a čisté

Strava
Top co se týče Egypta

Služby hotela
Jediná výtka a to hned při příjezdu

Organizace než nás ubytovali trvalá cca 2 až 3 h.

Hrůza

Pláž
Pláž neměla chybu ani místní krytý bar

Jan H., 27.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)