Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásné, čisté, příjemné prostředí s úžasným personálem a osobním přístupem. Opravdu úžasná dovolená! Rádi tento Resort doporučíme. :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné, čisté, příjemné prostředí s úžasným personálem a osobním přístupem.

Opravdu úžasná dovolená! Rádi tento Resort doporučíme. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pokoj Superior - velký, prostorný pokoj s vlastním balkonkem, krásná koupelna, veškeré vybavení, čisto.

Strava
Bohaté rautové stoly, obrovský výběr, výborné a čerstvé pečivo, ovoce, sýry, k snídani čerstvé fresh juicy, ryby, úžasné dezerty. Naprosto dokonale připravená restaurace. Krásné, čisté, příjemné prostředí.

Služby hotela
Služby v hotelu na opravdu vysoké a profesionální úrovni. Personál vstřícný, ochotný, vždy příjemný. Každému požadavku se snažili maximálně vyhovět.

Pláž
Vzdálená od hotelu cca 300m, přes silnici. Možnost domluvit si odvoz a dovoz na pláž, golfovým vozítkem. Skvělá služba hotelu navíc. Pláž s hrubším pískem, barem, krásně čistá.

Darina V., 15.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 9.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jaz Casa Del Mar Resort (ex.Grand Plaza)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Egypt je krásný ale do tohoto hotelu nikdy vic

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Egypt je krásný ale do tohoto hotelu nikdy vic Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj celkem v poradku

Strava
Strava jednotvarna,nic moc.ovoce jen jeden max.dva druhy

Služby hotela
Tak služba hotelu me opravdu šokovala.animacni program se musel platit.jezdila jsem i do jiných zemí a nikdy jsem se s tím nesetkala.nikdo nás neobslouzil nikdo si nás nevšímal.sluzby opravdu hruza

Pláž
Pláž krásná ale služby žádné

Radka Hrušková, 14.01.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 26.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,2 Transfer z hotelu na letisce prijel pozdejc hodinu pred odletetem nas ne pustili do letadla tak jse si zaplatili na jeden den hotel...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Transfer z hotelu na letisce prijel pozdejc hodinu pred odletetem nas ne pustili do letadla tak jse si zaplatili na jeden den hotel 100€,potom jsme si koupili letenky za 17 tis takze fakt supr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zajezd byl zaplacen do 10.1.2020 v 12 hodin v poledne chteli nam vzit i naramky i klice,tak jsme museli doplatit 44€,takze dalsi vycenaklady

Andrii Lemak, 14.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 11.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 7,6 Velmi pozitivní, ochota zaměstnanců hotelu nezměrná, hovoří rusky a italsky, tak jsem se i já , konečně, domluvila.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pozitivní, ochota zaměstnanců hotelu nezměrná, hovoří rusky a italsky, tak jsem se i já , konečně, domluvila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel jsem si vybrala pro jeho originalitu, až nevkus. A takyx, že tam nemohou děti do 15let. Úleva.

Vše v čistotě, super, jen bych ho nedoporučovala v zimě. Vane studený vítr a v chodbách / jeskyních/ děsná zima. Na pokoji jsem neustále topila, protože betonové krápnmíky, "opravdu to imituje jedkyni " k nevytopení. V koupelně žádné topení, tak koupání byla hrůza a utrpení. V létě to musí být naopak oáza.

Strava
Moc dobrá, ale jako vždy po 4 dnech vlastně pořád to samé. Byly ryby i dost masa. 2x krevetový salát. Super.

Služby hotela
Super, ochota, čisto, jen bazén jeden vytápějí, byl studený, musela jsem chodit do hotelu vedle , tam byl o 4 stupně teplejší.

Pláž
Pláž i oba bary fungovaly jak mají, bezva, skoro nikdo tam nebyl, moc foukalo a přesto, že bylo velmi teplo, pocitově zima. Moře jsem vyzkoušela po kotníky a už mi mrzly nohy. Opět čisto.

Dana Homolová, 14.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 11.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caves Beach Resort Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 vynikající

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
vynikající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hodně pokojů bez balkonu

Strava
strava pestrá

Služby hotela
příjemný personál

Pláž
pláž se nachází přes cestu,služby perfektní,člověk si může dopřát zmrzlinu i nápoje s ledem

Jaroslav Hetcl, 13.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sindbad Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Ubytování a služby v hotelu odpovídaly ceně zájezdu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování a služby v hotelu odpovídaly ceně zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Koupelna se záchodem už by snesla rekonstrukci ale vše funkční.

Strava
Pestrost jídel na jedničku vše chutné a vkusně naaranžované

Služby hotela
Služby v pohodě nikdo nás neobtěžoval.

Pláž
Pláž u hotelu dostatečně velká bez podvodního života.

Jiří Mátl, 13.01.2020, Dátum pobytu: 26.12.2019 - 9.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Siva Grand beach PROSINEC | Díky úžasné nabídce s odletem z Lince jsem vyrazil do Egypta v netradičním termínu a hned v úvodu, bylo to...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Siva Grand beach PROSINEC | Díky úžasné nabídce s odletem z Lince jsem vyrazil do Egypta v netradičním termínu a hned v úvodu, bylo to skvělé.

Linz je malé, až rodinné letiště s rozumným parkování (49EUR) a nečekají Vás zde žádné komplikace, navíc je let o něco kratší. Celý zájezd vnímám jako skloubení německé preciznosti a britského gentelmenství, vše fungovalo na jedničku, vč. transferů. Pobyt od noci do odpoledne, tedy pobyt delší a výrazně pohodlnější časy letů (!) než s českou CK. Cena oproti Praze poloviční ❤️.

Hotel je perfektně upravený, nejen koupelny aktuálně prochází rekonstrukcí, vybavení tedy bylo starší, nikoliv staré. Nádherná obří zahrada, široká krásná pláž (bez odlivu), všude super čisto a celkově skvělý pocit. "Městské" moře překvapivě průzračně čisté, bez jediného odpadku apod. Areál je široký, nikoliv dlouhý, všude kousek. Nádhernou vilku s balkonem jsme dostali bez prosby či uplácení.

Nejvíce musím vyzdvihnout stravu, která byla zatím nepřekonatelná, o to více mě mrzí absence fitka :D Perfektní servis, vše vařeno precizně a s láskou, správně dochuceno, pestrý výběr i mimo sezonu. Žádný chaos, žádné špinavé ubrusy, hluk, fronty apod. Chování personálu velmi nadstandarní, byť jsem se tentokrát s dýšky trochu krotil. Oboustranná slušnost a úcta. Plážová restaurace nabízí zcela plnohodnotné obědy, navíc v krásném prostředí. I "obyčejný" snack u bazénu ukazuje, jak málo stačí k dokonalosti - domácí burgery na uhlí ve vlastním pečivu, skvělé hranolky, zelenina.. a přitom je to jen fastfood, ale dokonalý.

Hotel je uprostřed obří promenády, která mi přišla čistá a příjemná, bez negativních pocitů a přehnané agrese prodavačů. Lokální potraviny vedle Budhy za symbolické ceny bez smlouvání jsou velkou výhodou.

Proč bych se vrátil: vřelá atmosféra, slušní a milý turisté, skvělá strava, nádherný hotel v úžasné zahradě. Nemohu mít aboslutně žádné výhrady! :D

Proč bych se nevrátil: přehnaná cena masáží, absence fitka, nedostatečné vytápění bázenu, která se s příjezdem vánočních turistů zlepšila. Zobraziť celú recenziu

Jakub R., 12.01.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 6 Krásná dovolená...až na pár nepříjemností s recepcí a paní delegatkou...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená...až na pár nepříjemností s recepcí a paní delegatkou... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje krásný.. klimatizace funkční kupodivu ????

Pořád nam tekl záchod a nebyli jsme jediný kdo si na to stěžoval...

Strava
Výborný jídlo.. je tu všechno na co si vzpomenete...

Služby hotela
Nejhorší zkušenost... na recepci pán , který nás absolutně ignoroval.. a byl pořád nepříjemnej... když jsme si chtěli zavolat lékaře tak delegátka, která byla s prominutím taky příjemná jak když se**...řekla ať si zavoláme z recepce bezplatně v egyptě doktora... bohužel na recepci frajer předstíral že na to číslo volá a nikdo to nezveda .. došla nam trpělivost s panem tak jsme zavolali z našeho telefonu kdy to paní zvedla a při naší otázce že ji teď volal 3x pan z recepce odpověděla že celou dobu byla na telefonu a nikdo ji nevolal ... to bych mohl pokračovat..... takže co se týče lidí v tomhle hotelu .. katastrofa

Pláž
Nádherná pláž ... nádherný podmořský svět... jen špatný přístup do moře pro děti... všude jsou korály a sasanky a přes to se člověk musí dostat aby si mohl zaplavat... poslední den na pláži vnitřnosti a kostra delfina vyplavená z moře..

Anonym, 12.01.2020, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sphinx King Tut

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

12 fotografií

Celkom: 8,8 Hotel byl pěkný, recepce obrovská, ale bez AJ a nebo RJ je domluva obtížnější, ale ochotní recepční. Pokud je i nějaký bakšiš (5$) rychlé...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl pěkný, recepce obrovská, ale bez AJ a nebo RJ je domluva obtížnější, ale ochotní recepční. Pokud je i nějaký bakšiš (5$) rychlé ubytování a asi i v lepších pokojích. Já jsem bakšiš nedal a tak jsem musel na ubytování čekat 3 hodiny, naštěstí jsme do hotelu dorazili akurát na snídani, tak pohoda. Nabídka denních akcí - výletů spousta a na každý den jinný. Možnost potápění super, využito naprosté nadšení. Plavba ponorkou, vyožito a naprostá spokojenost. Nechápu ty hlupáky co tu píšou nesmysli. Mě stačilo večer kam složit hlavu a jídla neuvěřitelné množství a kvality. ALLinklusiv, jídlo i pití kdekoliv a v množství kolik je libo. Píšou sem lidi zřejmě co doma maj nepořadek a nemaj co jíst. Jen ten krásný zážitek nám kazili čeští romové a jejich hlasitost a hlavně naprostá vulgarita. Takhle vulgárně ani dlaždiči nekřičí a neobtěžují ostatní. Chování k vlastním dětem naprosto odsouzeníhodné. Škoda, že místní nějaká ta socialka v Egyptě jim ty děti neodebrali. Násilí páchané na dětech nebralo konce a to hlavně na veřejnosti. Naštěstí za dva dny zmizeli. Jinak naprostá spokojenost. Silvestr .... ušel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, uklizený. Uklid pokoje každý den, stejně tak výměna ručníků a lůžkovin. Vybavenost pokoje standart. Televize sat., Telefon, lednice, klimatizace zdarma, stolek a u něj veliké zrcadlo, veliká skříň se spoustou ramínek. Koupelna s WC, sprchový kout velký, ale poničený. 3x výtah moderní. S ubytováním velká spokojenost.

Strava
Super, velký výběr, neustálé doplňování, vinikající kuchyně. Spousta zeleniny a ovoce, velký výběr příloh, ryb, masa, i sladkého dorty-dortíky.

Služby hotela
Na služby se nemůžu stěžovat. Recepce byla perfektní, moc milý všichni. Uklízeči a ostantí personál také. Ochotní, příjemní. Perfektní!!! Personál hotelu velmi vstřícní a ochotní a pouze muži.

Pláž
Pláž neveliká, písčitá, čistá s barem, částečně zátoka, spousta ryb, malé korálové útesy, vhodné pro šnorchlování, anebo potápění.

Martin W., 10.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sindbad Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Coral Beach ideální právě v zimním období - málo lidí, vždy lehátka k dispozici, moře vhodné ke koupání, klid apod. Lidem, kteří chtějí...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Coral Beach ideální právě v zimním období - málo lidí, vždy lehátka k dispozici, moře vhodné ke koupání, klid apod. Lidem, kteří chtějí ruch, obchody, krámky, stánky apod., bych doporučila jiné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré.

Strava
Vynikající! I pro vegetariány či vegany. Všichni si vyberou. Nabídka pestrá.

Služby hotela
Spokojenost. Denně nám chtěli uklízet a měnit ručníky. Rovněž denně přísun toaletního papíru a jedné pet láhve vody.

Pláž
Velmi blízko ubytování, cca 3 - 5 min chůze, lehátka vyhovující, pláž čistá (tedy pokud nejdete na procházku kousek dál...).

Ivana B., 10.01.2020, Dátum pobytu: 15.12. - 22.12.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)