Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,4 Hotel velmi malý, vše stísněné nebo neexistující. Především bych chtěl apelovat na delegáte od CK, který byl bez nadsázky lhář a...

  • 1 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi malý, vše stísněné nebo neexistující. Především bych chtěl apelovat na delegáte od CK, který byl bez nadsázky lhář a podvodník myslící pouze na to jak vás oškubat . Aquapark vhodný pro děti od cca.10-ti let, menším dětem není dovoleno používat 3 tobogány ze 7. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kapitola sama pro sebe. Pokud uvažujete o pobytu v bungalovu, kterých je tam 10 tak pouze bez dětí mladších 10-ti let a ještě po min.úplatku 50 euro - jinak se tam prostě nedostanete.

Strava
V tomto případě se opravdu hotel chlubí právem, jelikož jeho kuchyně je výborná - všeho dost, čerstvé , chutné.

Pití !!! katastrofa !!! - vše dostáváte do plastových kelímků o obsahu 1,25 dl a pevnosti igelitového pytlíčku a to vše na jediném baru pro dvě jídelny. Neustálé fronty , jelikož obsluha není. Lobby bar funguje a tam je situace obdobná.

Služby hotela
Většina opravdu pracujících lidí se snaží a jsou milý, přátelští. Několik číšníků ovšem bez bakshishe nehne prstem a jsou arogantní a nepříjemní. Ale vážení, rád bych vás všechny kdo uvažujete o koupi tohoto zájezdu vyvedl z omylu, který se týká vybavení a služeb : inzerovaný tenis.kurt - NENEXISTUJE, stolní tenis - NEEXISTUJE, VENKOVNÍ ŠACHY - nejsou, fitness - toto zařízení se zde nachází, ale .....vybavení je méně než třetinové oproti fota na webu a z 50% nefunkční, otevřeno v nesmyslné hodiny když jste u vody 10 - 17h. Co se týče wellness, tak to naopak je velmi pěkně vybavené a ceny více než příznivé.

Pláž
V tomto hotelu se opravdu jedná o vypočítavý marketing . ŽÁDNÁ PLÁŽ ZDE NENÍ A VELKÉ MOLO VEDOUCÍ DO MOŘE POD PŘÍSLIBEM ŠNORCHLOVÁNÍ U KORÁLU JE NESCHŮDNÉ A SLOUŽÍ JAKO KOTVIŠTĚ PRO VÝLETNÍ LODĚ - KOUPÁNÍ NEMOŽNÉ !!!.

Michal Čapek, 24.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená v Egyptě určitě splnila moje očekávání. Z rozmanitého množství služeb, výletů a atrakcí si jistě každý vybere to své. Jen je...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Egyptě určitě splnila moje očekávání. Z rozmanitého množství služeb, výletů a atrakcí si jistě každý vybere to své. Jen je potřeba se obrnit před neustálýma nabídkama všeho možného od rezervace na večeře přes nabídky na výlety a nabídky masáží a kosmetiky. Kapitola sama o sobě jsou obchodníci na ulici, kteří člověka i přímo za ruku tahají do svého obchodu. S dovolenou jsem byl však vel,mi spokojen a mohu tenhle resort opravdu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozsáhlý komplex ubytovacích prostor někdy dělal potíže najít tu správnou cestu na pokoj, ale po dvou dnech si už člověk zvykl. Pokoj pro čtyři osoby je opravdu prostorný. Dvě ložnice, " obývací pokoj " a dvě koupelny s wc poskytují opravdu dostatek místa. A i kdyby byl pokoj menší, tak by to nevadilo, protože na něm člověk tráví minimum času dovolené.

Strava
Strava je pro našince dle mého soudu trochu nevýrazná, nebo lépe řečeno planá. Ale nebyl problém si jídlo vždy dochutit. O to však více vynikla chuť samotných potravin, kterých na švédských stolech bylo dost a dost. Jen každý den prakticky to samé. Pouze maso a masové výrobky se denně měnily. Mimo resort jsme pro jistotu nic neochutnávali. Zklamáním pak byla pizza, kterou jsme ochutnali v jedné hotelové restauraci. Na mě prostě trochu chudá. Vše nám však vynahradily mušle, které jsme ochutnali také přímo v resortu. To byla opravdová lahůdka a můžu všem vřele doporučit. Celkově pak s jídlem spokojenost.

Služby hotela
Co se týče služeb hotelu bych mohl říct, že personálu je tam opravdu hodně. Všichni jsou pak vstřícní a pohodoví. Za malý " bakšiš " se o člověka starají ještě lépe. Jen mám pocit, že se řídí i Českým příslovím - co je mokré to je čisté - ale na nějakou špínu či nepořádek si však stěžovat nemohu. Jen by to prostě chtělo trošku dotáhnout. Jinak, ale i v tomto segmentu služeb celková spokojenost.

Pláž
Přístup na pláž je přes ulici a průchodem přes sesterský hotel což nám však nedělalo žádný problém. Pláž je celkem rozlehlá a hlavně čistá. Slunečníků a lehátek vic než dost, takže jsme si vždy našli volné místo a to nás na pláž chodilo devět! V pravou letní sezonu však možná může být trochu problém, protože i teď v Dubnu už tam bylo celkem dost turistů. Služeb a atrakcí na pláži je opravdu hodně. Jsou už samozřejmě placené, ale vyplatí se si tu dovolenou užít se vším všudy, takže jsme i využili jízdu na nafukovací sedačce za člunem, masáže a plážový volejbal. Dále se pak turisté mohou těšit na windsurfing, padák za lodí, šnorchlování atd, atd. Opět celková spokojenost. Pláž jsme si opravdu užili.

Antonín K., 24.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,4 Tento hotel je zaplněn ze 70% místními a podle toho to taky vypadá. U hotelu jsou malé bazénky plné arabských turistů v oblečení. Řekla...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel je zaplněn ze 70% místními a podle toho to taky vypadá. U hotelu jsou malé bazénky plné arabských turistů v oblečení. Řekla bych, že kvůli tomu množství oděvu ve vodě lijí do bazénu silnou chemii, dcera a další děti měli po pár dnech vysušenou rozpraskanou kůži, nemohli s tím ani do moře. Nevychovanost místních, kteří běžně předbíhají, stolují a chovají se jako čuňata. Ubytování dostávají přednostně, pokud si připlatíte za bungalov u bazénu nemusíte ho dostat, protože tam ubytují arabskou rodinu a pro vás pak už nebude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je na první pohled dostačující, spousty toho je šité horkou jehlou, domatlávané spáry u kachliček a neočištěné, krev od rozmázlého komára na zdi ( komárů tam je a koušou jako sviň). Úklid pokoje je jen zastlaná postel a chabě omytá podlaha, doplnění vody a toaleťáku. Při prvním příchodu na pokoj, který jsme dostali až ve 12, pod postelí chuchvalce prachu, špinavá zastříkaná umyvadla... ty neumyl nikdo za celou dobu, omatlaná skla u balkonových dveří, Za celou dobu neomytý sprchový kout, na podlaze se dělal takový mazlavý šlem. Pokud se za Vámi zavřou dveře na balkoně, už se nedostanete zpět, zasekl se s námi výtah, cca 15 minut čekání na vysvobození.

Strava
Strava ujde, to je asi jediné plus, velký výběr místních jídel, něco málo evropské stravy, hodně zákusků a ovoce. Byly ryby, grilovaná kuřata, žádné mořské plody, dobré zeleninové saláty. Odpolední snack u bazénu byl vždy: hranolky, vysušený párek v rohlíku, vysušené maso alá hamburgr v housce. Pokud jste do toho chtěli nějakou zeleninu a kečup, nandali jste si sami u vedlejšího pultu. Místní alkohol chutná skoro stejně ať je to whiskey, nebo brandy, tequila..Pivo lijí ze sklenic. Vše rozlévají do maličkých 1dcl plastových kelímků. Vemte si svoje větší plastové kelímky, nemají s tím problém.

Služby hotela
Je jasné, že cokoli zakoupíte v hotelu je drahé, nabízené výlety, kosmetika,upletení copánků, ohlodání nohou rybičkami... mimo resort vždy levnější. Výlety přes internet za třetinové ceny, ani nekupovat od prodejců na ulici!! 100 metrů od hotelu je Kleopatra centrum za pevné dobré ceny, žádné smlouvání, žádné okrádání. Na ulici jsme koupili Ibiškový čaj, usmlouvali na 150 El za malý sáček, v obchodě Senzo Mall ..cca 11Km taxíkem ( cesta 7 dolarů tam i zpět) jsme koupili za 60 El celý Kg!!!!

Pláž
Moře je velké zklamání, neustále zakalené, bahnito písečné dno v uměle vytvořené zátočině. To je jediný pozvolný vstup. Pak je možnost z mola, nejlepší je chodit přes celé dřevěné molo na začátek kameného po levé straně, zde je lepší moře a pokud poplujete kus podél mola, narazíte i na pár malých korálů s rybkami, pod molem jsou také k vidění. Jinak je moře úplně bez života.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 23.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Palm Resort and Aqua Park (Hurghada)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Ověřili jsme si, že nejsme "resortový" tip, takže nás dovolená nenadchla. Bohužel opět tlupy rusky hovořících turistů, ale ti...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ověřili jsme si, že nejsme "resortový" tip, takže nás dovolená nenadchla. Bohužel opět tlupy rusky hovořících turistů, ale ti jsou asi úplně všude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Postarší resort asi z minulého století, ale na přespání to ujde, víc jsme od pokoje nečekali.

Strava
Jídlo velmi rozmanité a bohatý výběr, vybere si určitě každý.

Služby hotela
Služby jsme téměř nevyužili, ale péče o klienty u bazénu nám byla příjemná, takže bych hodnotila kladně.

Pláž
Přístup do moře kamenitý, bez bot velmi nepříjemný, tím, že jsme se chtěli pouze vykoupat, tak přístup pro nás velmi nezajímavý.

Petra S., 24.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Nebolo to zlé, ale druhý raz by som už do tohto hotelu nešiel.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nebolo to zlé, ale druhý raz by som už do tohto hotelu nešiel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie štandardné, upratovanie dobré... delegát nedokázal ani na dve požiadania zabezpečiť za dva týždne opravu pokazenej sprchy !

Strava
na štvorhviezdičkový hotel veľmi dobrá

Služby hotela
drobné nedostatky sa vyskytovali, ale vcelku to šlo... tragické bolo iba to, že prvý týždeň v jedálni aj hlavnom hotelovom bare podávali všetky nápoje v tých najlacnejších jednodecových plastových pohárikoch (hnus)

Pláž
pláž bola najslabším článkom dovolenky - neuveriteľne malá, plná ostrého štrku (7 bazénov to nevytrhlo, lebo boli stále plné domorodcov - ženy sa kúpu zásadne komplet oblečené)

Juraj P., 24.04.2019, Dátum pobytu: 7.4. - 21.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Z počátku nebylo naše nadšení veliké. Překvapilo nás starší výbavení hotelu, ovšem s tím jsme už počítali. Moře super, pláž také. Jídlo v...

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Z počátku nebylo naše nadšení veliké. Překvapilo nás starší výbavení hotelu, ovšem s tím jsme už počítali. Moře super, pláž také. Jídlo v pořádku a chutné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší ubytování, rekonstrukce proběhla v roce 1995, takže se jedná o trochu retro styl.

Strava
Chutná, rozmanitá, úslužní lidé

Služby hotela
Výlety, špatná wifi

Pláž
Blízko, čistá

Jan M., 24.04.2019, Dátum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená úžasná. Dlouhe je to,nez vas ubytuji. Dospeli asi snese dost,ale pro deti je cekani narocne.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená úžasná. Dlouhe je to,nez vas ubytuji. Dospeli asi snese dost,ale pro deti je cekani narocne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslim ze pokoj ve standartu je ok. Jen jsme meli asi 5 den z 11 kontrolu,zda vse funguje a pri odpovezeni,ze nam nejde lednicka,technik odesel a do konce pobytu se neukazal????

Strava
Za nas strava ok.

Služby hotela
Denne od rana do vecera tam zamestnanci udrzovali poradek. Jen byla dost kluzka dlazba u bazenu. Ne jeden tam upadl????

Pláž
Na plaz sme nechodili. Jen se vykoupat do more a zpatky na lehatka,ale mohl by byt misty lepsi pristup do vody. Pro starsi lidi to byl docela problem

Michaela H., 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 20.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pláž a bazén velmi dobré. Ubytování odpovídající. Jídlo průměrné, pití -víno hrozné, pivo jen nealkoholické. Doprava z Hurgády otřesná,...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž a bazén velmi dobré. Ubytování odpovídající. Jídlo průměrné, pití -víno hrozné, pivo jen nealkoholické. Doprava z Hurgády otřesná, 9hodin zpoždění. Minimální informace a jen omluva že letadlo mělo poruchu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně.

Strava
Velice špatné vybavení jídelny,skleničky misky hrníčky. Stoly - všechny se kolíbaly. Dobře jde hodnotit pečivo, kvalitní a chutné.

Služby hotela
V porovnání ostatních 4 hvězdičkových hotelů velmi slabé.

Pláž
Pláž i bazény velice pěkné a čisté. Pol bar neochotny a nepříjemný personál.

Vlastimír Kostelka, 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 20.4.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sphinx Resort Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)