Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Perfektná dovolenka

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba veľka priestraná krasne zariadena s priamim vstupom do sukromneho bazena.

Strava
Vynikajuca rozmanita kuchyna.

Pláž
Plaž spojena s hotelovym komplexom. Pekna piesočnata s pozvolným vstupom do mora.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8 V Egyptě jsme byli poprvé a byli jsme moc spokojeni. Resort Coral Beach je opravdu nádherný. Krásné udržované zahrady.

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Egyptě jsme byli poprvé a byli jsme moc spokojeni. Resort Coral Beach je opravdu nádherný. Krásné udržované zahrady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jediné výtky mám k pokoji. Měla jsem nefunkční fén na pokoji a po asi třetím stěžování si na recepci (jednou přes delegáta) nám na pokoj donesli jiný fén, stejně starý jako ten první. Po pár vteřinách fénování se pak vždy raději vypnul. Pokoje by potřebovali lepší údržbu. Ale byly uklizené a každý den na pokoji 2 litry balené vody. Na pokoj jsme se vždy, ale chodili jen vyspat, takže jsme to moc neřešili.

Strava
Strava byla výborná. Velký výběr od mas, příloh, zeleniny až po neskutečně výborné zákusky. Čerstvě krájené ovoce.

Služby hotela
Pokud zaměstnancům dáte bakšiš máte služby hned, pokud ne, tak si počkáte. Trochu problém s plážovým barem, po 12 hodině odpoledne jim došlo pivo a nechtělo se jim moc shánět další.

Pláž
Pláž byla opravdu pěkná, čistá, každý den hrabaná. Lidí bylo na pláži hodně, ale vždy se daly najít lehátka pod slunečníky. A moře neskutečné. Spousta korálů a ryb. V moři jsem dva dny po sobě potkaly i rejnoka a jednou jsme narazili na murénu. Šnorchlování tedy opravdu krásné.

Jaroslava Z., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, spokojenost s ubytováním,mořem,okolím. Poprvé v Egyptě a asi se tam jednou vrátím.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, spokojenost s ubytováním,mořem,okolím. Poprvé v Egyptě a asi se tam jednou vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý každý den překvapení-labuť na posteli,srdce i robot vše z ručníku vyhotoveny.

Strava
Strava byla docela fajn.Jen mě mrzí přístup asi šéfa servirů. Ptala jsem se na bezlepkovou dietu a on byl dost odměřeny jen rozhazoval rukama abych si vybrala. Faraonova pomsta se nám nevyhla .

Služby hotela
Hotel byl fajn a jeho služby - nemám co k tomu říct. Jen mě mrzí, že wifi měla být zdarma , ale nebyl signál, takže kontakt s rodinou velice omezený . Co mě překvapilo bylo to že jsme na televizi chytli program Prima.

Pláž
Pláž úžasná přístup k moři byl dobrý voda docela čistá , koraly a ryby nádherné

Marie Brožová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 13.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Fort Arabesque

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ak budeme plánovať ďalšiu dovolenku tento hotel bude na prvom mieste čo sa týka výberu. Jedným slovom SUPER !!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ak budeme plánovať ďalšiu dovolenku tento hotel bude na prvom mieste čo sa týka výberu. Jedným slovom SUPER !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľmi pekné a utulné

Strava
strava bola rozmanitá a jedlo veľmi chutne, určiťe bolo s čoho vybrať. vystriedali sme niekoľko reštaurácii a v každej sa dalo najesť a, že bolo s čoho

Služby hotela
na 1

Pláž
pláž bola piesková ale aj kamienková

Vladimír Z., 16.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Ubytování bylo v nové části, která byla super, jen daleko od hlavní budovy a všech restaurací. Nicméně bazény u pokoje byly skvělé....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo v nové části, která byla super, jen daleko od hlavní budovy a všech restaurací. Nicméně bazény u pokoje byly skvělé. Příjezd do hotelu byl v pozdních hodinách, kdy už byl problém s večeří Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v nové části, která byla super, jen daleko od hlavní budovy a všech restaurací.

Strava
Několik restaurací, každý si našel to svou

Služby hotela
Všichni se snažili

Pláž
pozvolný vstup do moře to tentokrát nebyl, což je fajn. Pláž byla oddělená sítí a nepřiplaval tedy žádný nepořádek. Místa na pláži spousta.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Beach Albatros Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 3/5 .

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
3/5 . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie vo villadomceku. Ani zlé ani dobré, ďaleko more, ďaleko pláž :) pri snahe o výmenu zázrakom hotel plný. 2,5/5

Strava
Strava chudobnejšia.. malý výber ovocia, zeleniny, zmenilo sa to až po tom čo prišiel väčší zájazd Rusov / Nemcov... takze dávam hodnotenie 2/5.

Pokiaľ slovenské CK nezatlačia na hotelový manažment tak si nas nikdy nebudú všímať..

Služby hotela
Služby hotela sú poslabšie, každý zamestnanec, okrem barmanov a čašníkov čaká na úplatok, po arabsky bakšiš, čo naozaj neschvaľujem ani nikdy nebudem aj keď je to ich kultúra. Nefunkčná chladnicka na izbe... inak ok., animačný program bez deň bohatý, každú hodinku niečo, večerný už slabší.. inak ok

Pláž
Pláž je pekná, piesková, pozvoľný vstup do mora, pri odlive je more trochu ďalej ale to vôbec nevadí :) ak človek chce ísť do hlbšej vody je možné aj ďalej vstup cez mólo kde sú korale a morský život ???? pláž hodnotím na 4/5, bod dole iba za to že zamestnanci sa o čistotu pláže moc nestrajú.

Igor G., 16.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 5,2 Do tohoto hotelu už ne !!!

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu už ne !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za peníze, které jsme investovali, jsme žádný zázrak nečekali. Ale přece jen, hotel 4**** ?????? to ani omylem. Jezdíme i do tří hvězdiček, jde nám hlavně o moře, ale tohle nás opravdu překvapilo. Podle Invie má většina pokojů balkon, náš tedy neměl , měl jen okno do velmi frekventované a hlučné ulice, tak jsme se rozhodli doplatit a pokoj vyměnit, popřípadě vyměnit hotel. Ovšem neochota recepčních a hlavně našeho pana delegáta nebrala konce, takže po třech dnech jsme vše vzdali a zůstali, kde jsme byli. Naši známí měli zaplacen z ČR pokoj de Luxe a ten byl taky bez balkonu, to už nám hlava nebrala.

Strava
Strava myslím neměla chybu, každý si najde to, co mu vyhovuje.

Služby hotela
V Egyptě samozřejmě problém s vodou. Na pokoj dostanete půl litru vody na den, což je myslím v pořádku, ale pokud si chcete třeba na noc natočit do stejné lahve u baru, tak vám barman vynadá, a odešle vás na recepci. Tam ale žádnou vodu nemají a máte si ji prý natočit u baru. No, nad tím by se měl asi někdo z vedení hotelu zamyslet.

Pláž
Pláž upravená, čistá, prostě super. Dostatek slunečníků, lehátek i ručníků. Moře nádhera

Jana Srbová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Minamark Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Dobré

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vcelku pěkné až na jejich čistotu

Strava
katastrofa stále se opakovalo několik jídel a zákusky nestály za nic.Ovoce skoro žádné.

Služby hotela
bez připomínek

Pláž
Nejlepší ze všeho moře.Pláž čistá,přístup do vody pozvolný.Paráda.

Jaroslava Stumpfová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Tento hotel jsme společně s přítelkyní navštívili již opakovaně a jsme maximálně spokojeni! Je nám oběma +- 30 let.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel jsme společně s přítelkyní navštívili již opakovaně a jsme maximálně spokojeni! Je nám oběma +- 30 let. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při ubytování v tomto hotele zaměstnance na recepci neurazíte nějakým tím dolarem ve vašem pase před přidělením pokoje. Dávat nic nemusíte, ale pokud mají možnost nabídnout Vám pokoj přesně podle vašich představ (u bazénu, u moře, v přízemí nebo v patře, atd.), tak se to může vyplatit. V období, kdy hotel navštěvujeme my, tak pokojů je vždy dostatek, takže vám ho můžou vyměnit kdykoliv, pokud by vše nebylo tak jak má. My jsme dostali pokoj s úplným výhledem na moře, takže super. Ve dvou případech jsme měli pokoj dál od hlavní budovy (dál od recepce, hlavní jídelny, ...), tedy u pláže, a jediný problém, se kterým jsme se občas setkali, tak jsme ve sprše měli slabý proud vody nebo nám tekla jen velmi teplá voda.. záleží asi na tom, zda se sprchujete v čase, kdy převážná část ubytovaných ve stejný okamžik používá sprchu nebo nevím, ale dalo se to v těch pár případech přežít. Pokoje a jejich vybavení jsou viditelně staršího data, ale nic, co by se mělo rozpadat. Pokoje jsou čisté a pokojovou službu jsme na pokoji měli každý den, což není nic neobvyklého. Na každém pokoji by měl být (vždy jsme měli) velký LCD televizor, na kterém pro případ potřeby hraje i jeden český program Nova Cinema a na televizoru lze přehrát videa či fotky z kamery nebo mobilu. Pokud se při ubytování ve výjimečných případech setkáte s jakýmkoliv problémem, že něco nefunguje (klimatizace se vypíná, trezor nejde otevřít, ...), oznámíte to na recepci a hned máte na pokoji někoho, kdo vám to opraví.

Strava
Já osobně jsem s jídlem na hotele maximálně spokojen, ale možná to bude i tím, že jím prostě všechno. V hlavní budově, kde se nachází hlavní velká jídelna, je v nabídce jídlo jak pro vegetariány, tak i pro "masožravce" :) Hovězí maso - moc dobré, někdy trošku tuhé, ale většinou se pod vidličkou hezky rozpadalo a dělané bylo na různé způsoby. Kuřecí - bylo dodělané, my jej však skoro vůbec nejedli, protože jsme v něm často nacházeli chrupavky a podobně; příliš si nedělali starosti s důkladným opracováním například stehenních řízků. Ryby - taky jsme příliš často nejedli, vlastně jen v jednom případě, ale bylo to dobré. NIKDY JSME PO JÍDLE ANI PITÍ NEMĚLI ZAŽÍVACÍ POTÍŽE A POKUD JSME SE NA HOTELE SETKALI S NĚKÝM, KDO MENŠÍ POTÍŽE MĚL, TAK VŽDY PŘIZNAL, ŽE TO BYLO Z "PŘEŽRÁNÍ". Plastové barely s pitnou vodou, které jsou k dispozici téměř na každém rohu, jsme osobně nikdy nevyužili, protože na hotelových barech je pití dostatek a na pokoji máte čisté pet lahve s vodou každý den. Chci ale k těmto plastových barelům s vodou uvést, že vždy, když je měnili, bylo vidět, že mají originální uzávěr, takže NÉ voda z vodovodu, ale opravdu pitná.

V čase, kdy se na hotele podával oběd (13:00 až 16:00 hod.) máte na výběr poobědvat v hlavní budově, u bazénu nebo přímo u pláže. U BAZÉNU byly v konkrétní dny hovězí burger, houska s kuřecím masem a podobně; hranolky. U PLÁŽE každý den Pizza, kuřecí a hovězí gyros, hranolky, zelenina a další různé přílohy. Všude pivo, alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, káva, horká čokoláda, kapucino, a pod. Co se ještě týče hlavní budovy, tak u večeře je venku na terase vždy navíc jídlo z grilu (v konkrétní dny hovězí nebo kuřecí maso, ryby). Součástí hotelu je i restaurace, ve které máte možnost zakoupit si i rybí speciality - např. Humr v přepočtu na naše cca 1200,- Kč. Bohužel jsem si nedali, nemohu tedy posoudit.

Nevím, jak to chodí v jiných hotelech, ale tady jídlo vždy průběžně doplňují, takže není nutné plnit si talíře až k prasknutí. Vždy si přidáte - OPRAVDU!

Služby hotela
Bar, který je u bazénu, je otevřen nonstop a letos byl minimálně obden nějaký program v podobě živé hudby. Ne všechno se dalo poslouchat, ale je to alespoň zpestření. Animační programy, které ve většině případů probíhají u venkovního pódia, také nejsou k zahození a samotní animátoři byli i letos v pohodě. Letos většina z nich Rusky hovořící, ale čeština nebo angličtina jim taky není úplně cizí. Součástí hotelu je diskotéka, která bývá otevřená od 23:00 hodin, ale tam jsme taky nikdy nebyli. Stejně jako u hlavní budovy, si můžete na střeše jedné z budov u pláže dát ve večerních hodinách vodní dýmku za poplatek - doporučuji.

Pláž
Pláž je čistá a v našem termínu, stejně jako lehátka u bazénu, bylo vždy místo. Nebyla absolutně žádná potřeba blokovat si místa ručníkem a trávit čas na pokoji nebo bůh ví kde jindy několik hodin, jak někteří bohužel dělají. Jediné, co je při polehávání na lehátku u moře nepříjemné, jsou malí ptáci, kteří vám poletují kolem hlav. Stačí si ale po sobě odnášet zbytky od oběda a máte naprostý klid. Do talíře vám při jídle nevletí, ale jakmile to necháte ležet a jdete si zaplavat, tak začnou nalétávat a akorát to naštve vaše sousedy vedle. Pokud rádi šnorchlujete, tak bych řekl, že moc pěkné podmínky. Voda čistá, spoustu ryb, zachovalé korály a když budete mít štěstí, tak hned z rána můžete spatřit i rejnoka.

Tomáš B., 16.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 11.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,6 Vybavení pruměrné. Bohužel až životu nebezpečné. V koupelně odizolované vodiče pod napětím ( tam kde má být vysoušeč vlasu).Na střešní...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Vybavení pruměrné. Bohužel až životu nebezpečné. V koupelně odizolované vodiče pod napětím ( tam kde má být vysoušeč vlasu).Na střešní terase u klimatizací nezajištěné vodiče 230 V, kerých se muže dotknout i batole. V centrální jídelně jsem byl ,při pokusu napustit si do šálku kávu, zasažen a sražen elektrckým proudem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pruměr

Strava
pruměr

Stanislav Navrátil, 16.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Magic Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)