Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 More už nebolo také teplé ako som očakávala.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
More už nebolo také teplé ako som očakávala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v poriadku.

Strava
Bola pestrá. Hlavne veľký výber ovocia a zeleniny.

Služby hotela
Na primeranej úrovni.

Pláž
Bola každý deň upravovaná.

Marta Makušová, 10.12.2018, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Cestovali sme na poslednú chvíľu, t. j. jeden deň sme telefonicky vybavovali a na druhy deň cestovali. Veľká chvála cestovnej kancelárii...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovali sme na poslednú chvíľu, t. j. jeden deň sme telefonicky vybavovali a na druhy deň cestovali. Veľká chvála cestovnej kancelárii Invia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel patrí ku lacnejším, čo zodpovedá aj kvalita ponúknutých služieb. Vcelku to bola pohoda. Samozrejme, lepšie poupratuju, keď im dáte všimne. Dobrá starostlivosť o areál hotela.

Strava
Slabší výber, ale stále sme si našli svoje. Vcelku spokojnosť. Samozrejme ochota personálu zodpoveda, kvalite hotelu. Chce to dávku trpezlivosti, alebo motivácia vsimnym:)

Služby hotela
Je to menší hotel uprostred púšte , čomu zodpovedá škála služieb.

Pláž
Pláž je v pohode, ale keď je odliv more začína až o cca 50-80m. Keď je príliv v plitcine je voda po kolená a dne sú ostré koraly. Kúpanie v mori je preto problematické. Do mora sú nutné topanky.

Dušan Dolný, 10.12.2018, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkově jsme byli spokojeni. Dovolenou jsme si užili.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni. Dovolenou jsme si užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, velký prostorný pokoj s výhledem na moře, s hezkým balkonkem. Pokoj čistý, každý den úklid, čisté ručníky, čerstvá voda.

Strava
Strava byla vyhovující, aspoň pro nás. Hodně zeleniny a zeleninových salátů, polévky, různé druhy masa, různé přílohy, zákusky, ovoce, také grilované maso, vaječné omelety k snídani, kromě jiného. Pečivo slané i sladké, každý si vybere. K pití různé džusy, výborný byl mangový a ananasový, pivo, víno, cola, spreit, oranžáda, citronáda, soda.

Dobré koktejly.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Personál ochotný, vstřícný, usměvavý, hovořící anglicky, rusky i česky.

Není problém se domluvit. Každý večer program, buď nějaké vystoupení nebo diskotéka. Nákupní možnosti i mimo hotel, kousek od hotelu. Prodavači v hotelu až příliš dotěrní. Po celý den taxislužba. Internet zdarma na recepci, většinou hodně přetížený. Bazény i vířivka udržované a čisté. České časopisy i knihy. Jako příjemné rozptýlení je ochočený pelikán, který se nechá pohladit a také dělá masáže zad.

Pláž
Pláž čistá, pouze výhrada k přepravkám, kterými byl zpevněn břeh. Moře dlouho mělké, chodili jsme se koupat z mola, kde bylo vody asi tak po pás. Pak byla hloubka, kterou jsme přeplavali a pak zase málo vody, korály, škoda, že mrtvé, býlý písek, blankytně modré moře.... Kdo, chce šnorchlovat, není se na co dívat, žádné rybičky.

Renata S., 09.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Bungalows Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená splnila naše představy a můžeme jen doporučit.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše představy a můžeme jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Robert Češka, 09.12.2018, Dátum pobytu: 14.10. - 28.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Bolo vynikajúco.Milí ľudia.Jedine,čo nás sklamalo bola večera alla karte v talianskej reštaurácii.A co chcem pozdvihnúť super starostlivý...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo vynikajúco.Milí ľudia.Jedine,čo nás sklamalo bola večera alla karte v talianskej reštaurácii.A co chcem pozdvihnúť super starostlivý delegát. Zobraziť celú recenziu

Dáša P., 08.12.2018, Dátum pobytu: 16.11. - 30.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se dělala v baru u pláže odpoledne. Děti ocení i hranolky odpoledne . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly sme ubytované v bungalovech. Je jich tam 10, ale ne všechny mají oddělené postele. JInak úklid v pořadku,blízko pláže.

Strava
Jídlo předčilo naše očekávání. Bylo rozmanité,chutné,všeho bylo dostarek a chutnalo. V tomto hotelu jsem byla před 3 roky a nedá se to vůbec srovnat. Prostě moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni.Animační programy pro děti i dospělé,dokonce je tam Česká animátorka.V recepci jsou milí a příjemní, , hned při příjezdu jsme dostaly náramky a mohli jít na snídani. Pokoje jsme dostaly už kolem 9- 10 hod.

Pláž
Jednak přístup do umělé lafuny,pak z mola a pak to jde ještě vedle po schodech vlevo,kde je otevřené moře.Na pláži je dostatek lehátek a slunečníků, na mole jsou také lehátka a slunečníky.

Jiřina Valešová, 07.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,6 Nahoře huj, odspod fuj. Rozhodně nejsem náročný cestovatel, ale tento hotel nikomu nedoporučuji.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Nahoře huj, odspod fuj. Rozhodně nejsem náročný cestovatel, ale tento hotel nikomu nedoporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme s manželkou dorazili přibližně v 04.30. zároveň s jedním mladým párem také z ČR. Mladý pár byl na recepci rychle odbaven, obdrželi barevné náramky a odebral se na ubytování. Očekávali jsme totéž, ale opak byl pravdou - do pasů jsme totiž nevsunuli tučný bakšiš. Náramky jsme tedy po několikeré urgenci obdrželi v 10.30 a po několikeré urgenci i od našeho delegáta jsme byli ubytováni v 15.00. Čekat na ubytování 10,5 hodiny je hodně přes čáru. Pokoj ani zdaleka neodpovídal čtyřem hvězdičkám, maximálně dvěma. Prastaré vybydlené vybavení, nefungující klimatizace, na zemi dávno vylitá káva, na nábytku špína a neidentifikovatelné skvrny, poškozené přívodní šnůry k televizi a k fénu - obojí zaizolované obalením do igelitových sáčků, v ledničce 10 cm silná vrstva ledu atd. atd. Delegát mezitím odjel a my jsme už neměli sílu jít se znovu dohadovat s neochotnými a arogantními recepčními. Následující den po vydatné urgenci delegáta jsme se přestěhovali do jiné ubikace kde alespoň fungovala klimatizace a nehrozil úraz elektrickým proudem. Důrazně také varuji každého, kdo by se při mnohahodinovém čekání na náramek odvážil vyjít ven z hotelu před rezort na ulici. Ven se dostanete snadno, ale zpět do hotelu přes dvě strážní stanoviště, kde strážní neumí v žádném cizím jazyce ani "fň" vám to může, podle mojí vlastní zkušenosti trvat při napínavých jednáních s hluchými i 45 min.

Strava
Pominu-li dlouhé fronty, shánění příborů a místa na sezení je strava vcelku dobrá včetně sladkostí. Pochvalu si zaslouží obsluhující personál, který je stále v poklusu. Příjemným zpestřením je početná komunita vrabců poletujících v jídelně.

Služby hotela
Každý večer celkem zajímavý program na pódiu pod širým nebem. Např. krotitel hadů, karaoke, zpěváci, nubijští tanečníci, břišní tanečnice a pod.

Pláž
Písčitá pláž je poměrně krátká. Akutní nedostatek lehátek. Kdo zaváhá, musí si lehnout na zem na osušku.

Jiří Králík, 07.12.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 26.9.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

37 fotografií

Celkom: 10 Sluzbam hoteloveho personalu nelze absolutne nic vytknout, vsichni jsou vlidni, vstricni a ochotni, vzdy s usmevem ve tvari. V hotelu je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Sluzbam hoteloveho personalu nelze absolutne nic vytknout, vsichni jsou vlidni, vstricni a ochotni, vzdy s usmevem ve tvari. V hotelu je cisto a klid, strava je velmi dobra a rozmanita. Plaz je dobre udrzovana a i kdyz neni velka, misto se tam vzdy najde. Tento hotel mohu vrele doporucit. Zobraziť celú recenziu

Salam Iccac, 07.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Zájezd jsme kupovali v last minute, za ty peníze jsme dostali odpovídající kvalitu. Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd jsme kupovali v last minute, za ty peníze jsme dostali odpovídající kvalitu. Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný byl akvapark v ceně, pláž také pěkná, i nějaké ty korály a spousta rybiček. I další služby odpovídající. Komu vadí Rusové, tak sem nejezděte, bylo jich tak 70%, spíš i víc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už zjevně není nejnovější, ale pořád je v solidním stavu. Největší nevýhodou byl malý pokoj, kde byly jen dvě postele šíře cca 110cm a mačkali jsme se tam čtyři (2 dospělí, dvě děti). Nakonec nejmladší spala na malém gaučíku a manželka se starší dcerou spolu..

Úklid spíš tak každý druhý den, doplňování vod na pokoji pravidelné.

Byli jsme spíše v odlehlejší části, ale i tak sem doléhal poměrně značný hluk - asi i díky netěsnícím dveřím na terasu.

Strava
Nejslabší bod, většinu pobytu stále to stejné, až ke konci začali trochu obměňovat. Ale to je bohužel v Egyptě celkem obvyklé. Na Středomoří (Španělsko, Řecko) Egypt prostě nemá. Zákusky výborné. Pití standard. Výhodou pobytu v prosinci bylo neobsazení celé kapacity hotelu, takže nebyly žádné delší fronty, v plné sezóně je to asi horší. Pro zpestření jsme chodili na obědy do plážové restaurace, kde měli i hranolky, pizzy, burgery..

Služby hotela
S dětmi je naprostá pecka vstup do akvaparku zdarma, ten je opravdu parádní a užili jsme si tam i jako dospělí hodně zábavy (jezdí se na gumových člunech, takže plavky si neprodřete). Pozor na to, že malé děti mohou jen do "hradu", na velké tobogány je nejspíš nepustí (mladší dceři je čerstvě 7 let, říkali jsme, že jí je 8 a s odřenýma ušima nám to procházelo, ale ofiko se tam může až od 10let.). Ale i jen v tom "hradu" se malé děti vyřádí, je poměrně rozsáhlý. Voda v akvaparku vyhřívaná a krásně teploučká

Krom toho jsme chodili hrát tenis a minigolf (oboje zdarma).

Animační programy jsme nevyužívali, ale vcelku se snažili.

Bowling a bruslení je za poplatek a nevyužili jsme..ale je to sranda, bruslařský stadion byl opravdu funkční..

Pláž
Pěkná, čistá, plážová obsluha fungovala bezvadně a ani se nevtírala, že by chtěli bakšiš. Přímo u hotelu Alibaba bez korálů, ale u vedlejšího sesterského Alladin se dalo šnorchlovat pěkně, velká spousta rybiček, dokonce jsme viděli i želvu, je tam i potopený vrak.. All inclusive minimálně na pití fungovalo i tam.

Petr K., 06.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Tento hotel opravdu bohužel neodpovídá ceně ani standartu v Egyptě. Vyhledávají ho z 90procent němečtí důchodci. Ubytování je hodně...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel opravdu bohužel neodpovídá ceně ani standartu v Egyptě. Vyhledávají ho z 90procent němečtí důchodci. Ubytování je hodně podprůměrné. Hotel je hodně zanedbaný,dobu své slávy má dávno za sebou. A označení 4hvězdiček měl možná před 10ti lety.Sem bychom se už určitě nevrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme přijeli v 5h ráno po 4hodinách čekání na letišti kvůli zpožděnému letu a dalších 4.5h strávených v letadle. Po příchodu na pokoj nás čekal šok,něco tak hrozného jsme ještě neviděli.Koupelna o velikosti 1,5m x 1,5m s rozbitýmy kachlíky,malinkatým sprchovým koutem s plesnivým závěsem a odpadkový popraskaný proutěný koš bez víka (toal.papír se nesmí vhazovat do wc,takže opravdu hodně nechutná záležitost) Ačkoliv v lednici měly být 2vody,nebylo tam nic.Pokoj byl situován v přízemí a dveře na verandu nešly zamknout.Šli jsme to tedy oznámit hned na recepci.Recepční byl ochotný a nabídl nám změnu pokoje nebo opravu dveří. Zvolili jsme výměnu. Zavedl nás do pokoje o patro výš,který ovšem vypadal úplně stejně,ale už jsme neměli sílu to řešit v 6h ráno. Nikdo nás totiž neupozornil,ani v cestovní kanceláři,že pokoj typu STANDART je v takovéto kvalitě.Ani fotky na stránkách tento typ neukazují.Druhý den po schůzce s delegádem,nám bylo nabídnuto,že za úplatu 20eur nám bude poskytnut lepší pokoj.To jsme přijali a opravdu nový pokoj byl minimálně o 2 kategorie lepší.

Strava
Strava byla hodně jednotvárná.K snídani bylo každý den úplně to stejné. 2druhy salámu,který kolem masa asi ani neprošel,stejně tak mini párky. Několik druhů sýra,jogurt,vaječná omeleta a zelenina. Oběd a večeře se střídaly na přeskáčku.Když bylo k obědu kuře,k večeři bylo hovězí a naopak.Každý den.Pití se rozlévalo jak v jídelně takacitron na pláži do plastových kelímků o objemu 1dcl,které se jen umyly a bylo do nich opět nalévano pití.Bar na pláži fungoval a i v době 12-16h se tam dalo k jídlu zajít na hamburgr s hranolky a nebo mini pizzu.V baru u bazénu bylo v odpoledních hodinách možno dát si čerstvé palačinky nebo vafle a zmrzlinu-výborné. Jinak všeobecně nebyl k dispozici absolutně žádný výběr ovoce,což bych v exotice očekávala. (max žluty meloun a citron )

Služby hotela
Hotel nabízí 2restaurace kde se každý den podává snídaně,oběd a večeře.Několik restaurací Ala Card,kde si ovšem musíte zaplatit pití,ale jídlo je zdarma,pak Italskou restauraci kde vaří 7 druhů těstovinových jídel,ale zřejmě vůbec netuší jak mají těstoviny chutnat :-) Dále bar u bazénu a bar s restaurací na pláži.Každý večer od 21h je na hodinu připraven animační program. Podle fotek a recenzí mají byý v komplexu 2 bazény,velké tobogány a brouzdaliště pro děti.Bohužel tobogány nefungují už spoustu let stejně tak jako brouzdaliště.Druhý větší bazén vůbec neexistuje,neboť na jeho místě se staví nový hotel. Na tot nás též nikdo neupozornil. Není tam ani posilovna a herní centrum,co hotel ve své recenzi nabízí,neboť to taktéž bývalo v místě kde je nový rozestavěný hotel.

Pláž
Pláž je velká,písčitá,s množstvím lehátek a slunečníků,takže každý si tam místo najde. Ovšem kolem pláže je přístaviště jachet a výletních lodí,takže nedá se plavat dál od břehu. Vstup do vody byl pozvolný,ale pár metrů od břehu již byla hloubka na plavání.

Helena Skružná, 06.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií