Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Vše OK

Pláž
Spojojenost

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla skvělá od začátku do konce :) CK mělo vše skvěle zorganizované, takže nás už na letišti místní delegáti, plynule mluvící...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá od začátku do konce :) CK mělo vše skvěle zorganizované, takže nás už na letišti místní delegáti, plynule mluvící česky, nasměrovali do správného autobusu. Všichni byli moc milí a ochotní, není co vytknout. Dokonce i na výletě, který jsme si od CK koupili byl česky mluvící průvodce, který byl také moc ochotný. V tomto směru není vůbec co vytknout :)

Na starosti nás měl opět výborně česky mluvící delegát, který byl moc ochotný, varoval nás ohledně možných rizik Egypta a byl k dispozici 24/7. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hezké, pokoje prostorné a každý den perfektně uklizené. Okolo hotelu bylo každý den vidět spoustu lidí, kteří pracovali na tom, aby okolí hotelu, ale i jeho pokoje byly udržované. Jediné, co bych trochu vytknula byla wi-fi. Nevadilo nám, že nebyla na pokoji nebo v prostorách hotelu, jen na recepci. Ale vadilo nám, že i ta na recepci byla hodně pomalá.

Strava
Jídlo bylo výborné, rozmanité. Každý večer byl v jiném stylu, například Ryby, Orientální, Mexická apod. Oba jsme si vybrali každý večer a to já jsem hodně vybíravá. K hlavnímu jídlu si člověk mohl dát těstoviny, které si sám poskládal, ke snídani omeletu, kde si vybral, co do ní chce.

Služby hotela
V hotelu byl bohatý program, ale trochu nás otravovalo, když jsme chtěli opravdu odpočívat, když přišel nějaký animátor a vyloženě nás nutil do programu, kterého jsme se zúčastnit nechtěli. Večer byl každý den stejný program pro děti, kdy už jsme všechny tanečky uměli s nimi, ale potom pro dospělé se program střídal. Viděli jsme břišní tanečnice, zpěváky, kulturisty apod.

Pláž
Pláž byla každý večer uklizena a srovnána, takže byla opravdu čistá, nikde nebyly žádné odpadky, jak jsme se bály. Jediné co, první den nás hodně obtěžovali prodejci výletů, šnorchlování a tak... ale po pár dnech si zvykli, že si nic nekoupíme, tak za námi už nechodili :)

Lucie P., 20.11.2019, Dátum pobytu: 9.11. - 16.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel naprosto splnil naše očekávání, dokonce i předčil. Klidně se do hotelu znovu vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel naprosto splnil naše očekávání, dokonce i předčil. Klidně se do hotelu znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v přízemních bungalovech beru jako velkou výhodu, zejména pro starší osoby nebo osoby s omezenou hybností. Byli jsme ubytování dále od hlavní restaurace i pláže, ale vůbec nám to nevadilo, protože zde byl klid. Dostali jsme apartmán zřejmě po rekonstrukci - otevírání dveří na kartu a v koupelně byl sprchový kout. Ty starší, co jsou na klíč mají prý vanu. Pokoj hezký, čistý, výborná byla postel, velice pohodlná.

Strava
Trochu jsme se báli stravy, protože recenze zde byly průměrné. Ovšem realita byla jiná. Byli jsme po třetí ve 4* hotelu v Egyptě a zde rozhodně nejlepší výběr. Každý den večer 2 polévky, spoustu příloh, masa, každý den dvě věci na venkovním grilu, spoustu dortíčků a krájené čerstvé ovoce, občas se zde objevil také koutek s egyptskou kuchyní a v pátek byl večer mořských plodů a ryb - nejsme sice milovníky mořských plodů, ale pro milovníky to byly vyloženě hody. Snídaně se sice více opakovaly, ale co chcete také pořád vymýšlet. Každý den jsme si bez problémů vybrali. K snídani jsou k dispozici 4 druhy džusů, automaty s kávou či horkou čokoládou a černý čaj. K večeři džusy, rozlévané alko a nealko (cola, fanta, sprite), víno, tvrdý alkohol, pivo. Personál byl pohotový, pořád jezdil dokola, odebírali špinavé nádobí, dolévali rozlévané nápoje.

Služby hotela
Poprvé jsme zažila v Egyptě opravdu milý a usměvavý personál i mimo recepci, což nás velice mile překvapilo.

Pláž
Pláž naprosto skvělá. I při odlivu spoustu vody, takže se nemusíte brodit několikset metrů s vodou po kotníky, abyste se namočili. Je zde několik možností ležení i část pro nuda, možnost šnorchlování z mola. Korály sice nejsou tak barevné jako v Marse, ale i tak zde plavalo spoustu druhů ryb. Vždy jsem našli místo na ležení, ale upřímně bych zakázala zabírání lehátek ručníky, když pak na pláži budu max 2 hodiny za den nebo vůbec.

Jana B., 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 9,2 Přes cestovní agenturu jezdíme na dovolenou už několik let a proto jsem byla šokována jednáním se zástupkyní cestovní agentury , která...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přes cestovní agenturu jezdíme na dovolenou už několik let a proto jsem byla šokována jednáním se zástupkyní cestovní agentury , která nám zájezd do jiného hotelu během 15!! minut navýšila o 4,500,- Kč . Nakonec se mě ujala paní......, které tímto děkuji za ochotu a opravdu profesionální přístup. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
po příjezdu na hotel ve čtyři hodiny ráno (letadlo mělo tři hodiny zpoždění při odletu) jsme byly okamžitě ubytovány. Původně jsme měly být ubytovány v bungalovech, ale dostaly jsme pokoje v hlavní budově. Pokoje byly velké s výhledem na bazén.

Strava
Naprostá spokojenost

Služby hotela
U oběda a večeře roznáší nápoje personál, někdy jsme musely čekat. V hale obsluhuje mladý číšník, kterému když nedáte bakšiš, nebo nerozměníte drobné eura za dolary tak Vás neobslouží. Jinak ok.

Pláž
Pláž čistá, lehátek dost.

Alena U., 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel úžasný, ako v rozprávke z 1000 a 1noci. Krásna orientálna architektúra, pastva pre oči. Sklamaná som bola iba z výletu na Orange...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel úžasný, ako v rozprávke z 1000 a 1noci. Krásna orientálna architektúra, pastva pre oči.

Sklamaná som bola iba z výletu na Orange Bay a šnorchlovania, kde som dala 44eur a nedali mi vodotesné okuliare a ani nemali rezervné. Odporúčam vziať si vlastnú výstroj.

Do hotela sa rada vrátim. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prvé dni nám nefungovala klíma, ale spojazdnili ju.

Izba útulná, kúpelňa obrovská s vaňou aj sprchou. Všetko čisté, posteľ obrovská a pohodlná.

Strava
Strava bola hotovým zážitkom. Veľký výber všetkého.

Služby hotela
Personál milý a ústretový.

Pláž
Pláž ohradená pre rezort, čistá, trochu bolo cítiť lode kotviace poblízku.

Škoda, že sa nedalo prechádzať po pláži, keďze bola ohradená.

Jaroslav C., 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Marina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,8 Velmi dobrý dojem z vybavení hotelu ve společných částech a vstřícného personálu kazí to, že vybavení pokojů již dost zestárlo a nemá...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý dojem z vybavení hotelu ve společných částech a vstřícného personálu kazí to, že vybavení pokojů již dost zestárlo a nemá potřebnou údržbu a také velmi špatná úroveň kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejprve jsme dostali pokoj přímo nad rušnou hlavní ulicí s rozbitou postelí, následně po výměně pokoje jsme již byli spokojení s umístěním pokoje, ale dveře do koupelny nešly zavřít, na zárubni rostly houby a plísně a špatně odtékal odpad. Matrace byly ve velmi špatném stavu a po vyspání nás bolely záda. Na naší prosbu nám je sice vyměnili, ale rozhodně ne za nové, jen v o něco méně špatném stavu. Je vidět, že hotel dříve odpovídal 4* hodnocení, ale chybí mu dlouhodobá údržba, aby si tuto úroveň zachoval.

Strava
Zcela neodpovídající 4* hotelu, všechna jídla chutnala stejně, byla nedochucená, velice omezená nabídka ovoce (celý týden pouze 3 druhy - jablka, fíky, hrušky), čekal bych mnohem širší sortiment odpovídající tropické zemi a úrovni hotelu.

Služby hotela
Zklamalo nás to, že nebylo dovoleno pobývat v bazénu mimo dobu 10:00-17:30 (a reálně ještě dříve, protože si plavčíci zkracovali pracovní dobu uvedenou na informačních tabulích). Chápal bych, že je použití bazénu následně bez plavčíka a na vlastní nebezpečí ale nerozumím tomu, proč jako plnoletý a svéprávný člověk nemůžu bez jeho přítomnosti do bazénu vkročit. To samé navíc platilo i pro koupání v moři, odkud také plavčík lidi vypískával již okolo 16:30.

Pláž
Velmi pěkná jak s povolným vstupem po písku do vody, tak i několika korálovými ostrůvky a spoustou života pro šnorchlování. Zde není co vytknout.

Ondřej Konečný, 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolenka prebehla až na par detailov bez problemov,more bolo krasne teple,pristup do mora tak isto v poriadku všade bolo čisto ,okolie...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka prebehla až na par detailov bez problemov,more bolo krasne teple,pristup do mora tak isto v poriadku všade bolo čisto ,okolie upravene čiste,čo nie je v Egypte samozrejmostou!Bola som v Egypte treti krat a zatial najlepši hotel určite sa tam ešte vratim,idealne pre rodiny s detmi-len skoda že bazeny ako aj voda pri toboganoch bola studena-aj ked pišu že bazen vyhrievaný ,nebol ani jeden. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani pekne,velke a čiste izby,len hnedna začiatku pokazeny dojem ,nakolko sme prišli v noci dali nám izbu pri prichode sa nedali otvorit dvere,karta nefungovala-pikolik čo nas priviedol na izbu odisiel vymenit kartu a už sa nevratil-takže sme čakali hodinu po hodine nahodne isiel nejaky upratovac ktory zas pol hod kdesi telefonoval ,dalsia pol hodina cakania ,potom prisiel ktosi s taškou otvoril izbu s klučom a začali rano o 4hod vymienat zamok ,a to už mi dosla trpezlivost ,tak znovu s kuframi na recepciu ,kde nam povedali že nam daju druhu izbu až rano s čim som nesuhlasila tak až po vyhražkach že sa usteliem na recepcii zrazu izba bola!!!!!!Rano o 5 sme sa konecne dostali na izbu.

Strava
Strava bola ako vsade v Egypte -stale to iste dokola ,ale to nas neprekvapilo v podstate žiadne ovocie čo si myslim že je chyba nakolko hotel ma vela detskych navstevnikov.Vyhodou boli al carte restauracie na plaži kde sa dalo najest každy den v inej .

Služby hotela
V hoteli som žiadne extra služby nepocitila-len si myslim že v 5 hviezdičkovom hoteli by už vifi mala byt v dnešnej dobe samozejmotou.

Pláž
Plaž bola cista len tiestare lehatky by už mohli vymenit nakolko sa rozpadavaju,ale inak sa starali aj o cistotu aj o napoje boli velmi ochotni.More bolo naj!!!!

Daniela Mancova, 20.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 D ovolená se nám maximálně vydařila užily jsme si slunce, vody ,výborných služeb i nabídnutého zájezdu zbyly nám jen krásné vzpomínky a...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
D ovolená se nám maximálně vydařila užily jsme si slunce, vody ,výborných služeb i nabídnutého zájezdu zbyly nám jen krásné vzpomínky a slib,že budeme šetřit na další dovolenou v Egyptě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel sice neodpovídá 5 hvězdičkám,je vidět.že už má nejlepší roky za sebou,ale pokud se tam chodí jen spát je . ubytování plně dostačující,zvláště ty nádherně široké postele.

Strava
jídla bylo od rána do večera až moc,každý si mohl vybrat podle chuti a množství.nechybělo ovoce a zelenina,výborné zákusky i zmrzlina, všeho bylo dostatek, veliký výběr sýrů,masa i mléčných výrobků.

Služby hotela
Služby hotelu byly vynikající,ochotný personál.všude se pořád uklízelo,bylo čisto na pokojích i na toaletách nejen v hotelu,ale i na pláži.Pohodovou atmosféru rušili pouze rusky mluvící,hluční a nevychovaní klienti.

Pláž
Pláž byla denně uklizená,číšníci trpělivě uklízeli použité nádobí,měli jsme na pláž asi 3 minuty chůze od hotelu po dlažběa denně čisté osušky,které nám upravovali na lehátka.Na pláži byl bar i restaurace kde bylo možno i obědvat.

Jana H., 19.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 16.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Stále lepší a lepší!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Stále lepší a lepší!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme po deváté,pokoje velké,úklid v pořádku.Denně 2 láhve vody na pokoj.

Strava
Velmi pestrá,musí si vybrat snad každý.Možnost snídaně a oběda v plážové restauraci,což je skvělé.

Služby hotela
Služby na úrovni.Po pláži chodili lidé z managementu a ptali se na spokojenost hostů.My jsme řekli,že máme na pokoji komáry a můry a že by chtělo vystříkat proti komárům celý areál.Manažér si zapsal a když jsme přišli cca.za 2 hod.na pokoj,byl již vystříkaný.Poté hned začali vystříkávat celý areál.Neskutčné.Na každou i drobnou připomínku personál reagoval ihned,splnili každé přání!!!

Pláž
Pláž rozlehlá s klidovou zónou.Moře průzračné.Nemá to chybu.

Anonym, 19.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 16.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkové shrnutí je dobré...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové shrnutí je dobré... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné. Uklizeno každý den,voda v minibaru vždy doplněná Coca Cola nebo Sprite.

Mnoho komárů.

Strava
Jídlo je dostačující, ale žádné gurmánské zážitky.

Služby hotela
Všichni velmi milý, ochotní a hlavně usměvaví. Wifi po celém areálu zdarma.

Pláž
Dlouhý a pozvolný vstup do moře. Do moře se chodilo zhruba 500m než jste si mohli zaplavat.

Oleg K., 19.11.2019, Dátum pobytu: 9.11. - 16.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Royal Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)