Recenzie hotelov
Hurghada - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Spokojenost, je velká výhoda, že jsou to dva sesterské hotely, ve kterych můžete využít všechny služby, včetně restaurací, barů, bazénů,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, je velká výhoda, že jsou to dva sesterské hotely, ve kterych můžete využít všechny služby, včetně restaurací, barů, bazénů, atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Opět spokojenost, denně čisté ručníky, doplnění baru na pokoji a denní doplňování vody.

Strava
Strava byla rozmanitá, jen mi chybělo ovoce, za celou dobu pobytu jen pomeranče, banány , mandarinky

Pláž
Pláž je udržovaná, ale nedokážu si představit v plné obsazenosti, je to menší , ale útulná pláž.

Jaromír Štekl, 03.05.2021, Dátum pobytu: 17.4. - 28.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Hezký čistý hotel. Pěkné prostředí, pláže čisté. Doporučuji i pro děti = tobogány Jidlo fantastické a personál super ????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký čistý hotel. Pěkné prostředí, pláže čisté. Doporučuji i pro děti = tobogány

Jidlo fantastické a personál super ???? Zobraziť celú recenziu

Robert Dvořáček, 03.05.2021, Dátum pobytu: 18.4. - 28.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvělý pocit z dovolené, naše škoda že jsme měli jenom týden.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý pocit z dovolené, naše škoda že jsme měli jenom týden. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel super, dával bych si pozor na ubytování v bloku 2000 vedle je dětská zóna, 4 a 5000 ideální lokace v resortu. Moře bazény i vnitřní řeka. Nádherný.

Strava
5 míst v hotelu kde se najíst, všechno super, asijská restaurace, i místní speciality v hlavní restauraci. Food court během dne, vlastní kavárna uvnitř. Lepší to snad nejde.

Služby hotela
Trochu chaos při check in, ale manažer super, ráno nás poslal před vším ostatním posnídat a projít se než recepce udělá papíry, perfektní start. Pak jim něco nesedělo, ale jen administrativa, dostali jsme pokoj v zóně 5000. 1. Den chodím na egyptsky mahab, vydrhnout, mají i fitko, kadeřnictví. Masáže super

Pláž
Čistá pláž, na šnorchly to není, je to Hurghada. Byli jsme na vylet lodi pro potápění.

Pavel P., 28.04.2021, Dátum pobytu: 11.4. - 18.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Dana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkove vzato velmi prijemna dovolena se vsim co u more potrebujete, bohata nabidka vyletu a aktivit pro vsechny, kteri chteji vytahnout...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove vzato velmi prijemna dovolena se vsim co u more potrebujete, bohata nabidka vyletu a aktivit pro vsechny, kteri chteji vytahnout paty z hotelu, dobry pomer cena/kvalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel disponuje vcelku malym, ale hezkym arealem. Pokoje jsou moderne zarizene, ciste a prostorne.

Strava
Strava byla asi jedinym “nedostatkem”. Jidlo bylo vcelku jednotvarne, nemohu rict, ze by mi kterekoliv utkvelo pozitivne v pameti, ale to neni problem hotelu, jako spis celkove egyptske “all inclusive”. Obecne v techto hotelech v egypte vari podobnym zpusobem a pokud clovek ocekava kulinarsky zazitek, doporucil bych ze sve zkusenosti jinou destinaci.

Služby hotela
V hotelu bylo vse, co potrebujete vcetne sluzeb, obchodu a aktivit organizovanych “plazovymi podnikateli”. personal velmi prijemny a ochotny.

Pláž
Plaz je asi 2 minuty chuze od recepce, piscita, zhruba 5 metru po vstupu je mozne se koupat, nasledne po prelezeni bojek plavete v hloubce asi do dalsich 20 metru, kde je ohraniceni dalsimi bojkami, za ktere uz vas plavcik nepusti. Cistota plaze je uchazejici, obcas naleznete zatoulany plast, ale to uz je dnes na hotelovych plazich v egypte standardem

Martin V., 27.04.2021, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Continental Resort Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krasny hotel, pokoje, bazen, more skvele, pro male deti idealni. Cekala jsem lepsi jidlo, ale na mistni pomery to bylo asi nadprumerne. V...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasny hotel, pokoje, bazen, more skvele, pro male deti idealni. Cekala jsem lepsi jidlo, ale na mistni pomery to bylo asi nadprumerne. V Egypte jsem byla poprve, tak nemam s cim srovnavat.

Organizace CK take k nezaplaceni.

Priste jedeme na vice dni;) Zobraziť celú recenziu

Nikola Pavlisová, 27.04.2021, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem moc dobrý, krásný resort, bazény, moře a pláž na 1, rozmanitost jídla a ubytování by chtělo vylepšit

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem moc dobrý, krásný resort, bazény, moře a pláž na 1, rozmanitost jídla a ubytování by chtělo vylepšit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku ucházející, čekala bych trošku modernější vzhled pokojů, na 5* hotel, klimatizace i úklid OK

Strava
Chutná, všeho dostatek, jídla se ale opakovala, chtělo by to větší pestrost

Služby hotela
Nádherné restaurace, pestrá nabídka výletů, ochotný personál, pěkné fitko

Pláž
Nádherná

Michaela M., 27.04.2021, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Citadel Sahl Hasheesh (ex.Citadel Azur Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Proti minulosti (byli jsme zde již potřetí) se zhoršil některé služby díky velkému naplněnosti hotelu ruskými turisty.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Proti minulosti (byli jsme zde již potřetí) se zhoršil některé služby díky velkému naplněnosti hotelu ruskými turisty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování stejné jako v minulosti. Občas velká hlučnost ruských turistů.

Strava
Strava dobrá nemáme pripominek. Chybělo nám klasické espreso, které bylo v minulosti na několika místech.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Spokojenost.

Ing. Radko Čapek, 27.04.2021, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Levný hotel, jídlo odpovídající, týden se dá vybírat, déle by bylo jednotvárné. Nemá moc společného s místní stravou, spíš obecné...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Levný hotel, jídlo odpovídající, týden se dá vybírat, déle by bylo jednotvárné. Nemá moc společného s místní stravou, spíš obecné evropské jídlo. Jelikož Covid, málo ovoce a kafe a pití v plastu. Šíša zakázána v celém Egyptě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší ale čisté. Hlučnější klimatizace.

Strava
Evropská, servírovaný bufet, celkem dost prostoru i celkem výběr.

Služby hotela
Rekonstrukce lobby, v rámci možností nebylo moc hluku ani prachu

Pláž
Malá ale dostatečná, bez korálů.

Pavel M., 26.04.2021, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Minamark Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Jsem velice spokojena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem velice spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita dobra

Strava
Velký výběr

Služby hotela
Ochotni

Pláž
Pláž písečný ! Výborný pro děti .

Olena Kolesnykova, 26.04.2021, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Dana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Velky vyber jidla uvitala bych spise mwne moznosti a vyssi kvalitu. Plaz bych nazvala spise pristavem nez plazi. Skvely program pro deti...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Velky vyber jidla uvitala bych spise mwne moznosti a vyssi kvalitu. Plaz bych nazvala spise pristavem nez plazi. Skvely program pro deti celkove je hotel ale velmi hlucny. Zobraziť celú recenziu

Sandra Labudová, 21.04.2021, Dátum pobytu: 10.4. - 18.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)