Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolená byla velice dobrá, počasí bylo až na vítr skvělé, jsme spokojeni

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velice dobrá, počasí bylo až na vítr skvělé, jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré

Strava
jídlo proti zkušenosti z jiného hotelu , vynikající, každý měl na výběr

Služby hotela
služby hotelů výborné, ochotnž personál

Pláž
pláž dobrá, do vody nutné boty

Jana B., 18.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi příjemná dovolená, i když se po čase můžete začít nudit. Ale je možnost výletů.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená, i když se po čase můžete začít nudit. Ale je možnost výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje vždy čisté, na klidném místě. Fitness nic převratného, ale pár strojů a pas se najde. Přijímací hala prostorná a stylová. Bazény čisté.

Strava
Naprosto perfektní. Jídlo opravdu super, nápoje v ceně. Doporučuji all inclusive. Snídaně formou bufetu. Od vajíček, přes luxusní pečivo. Obědy, vždy si něco najdete. Ovšem vepřového se logicky nedočkáte. Večeře byly zážitek. Velké množství výběru a nejen chodu ale i zákusků.

Služby hotela
Velmi milý personál, občas až malinko vlezlý.

Pláž
Krásná písečná a čistá pláž. Lehátka zdarma. Moře úžasné na potápění. Je docela zbytečné jezdit na výlety na potápění. Protože moře je vážně pohádkové.

Karolína Rauchová, 18.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše naprosto úžasné.Vynikajici jídlo , obsluha fantastická.Celkově hodnotím tento hotel za úžasný! Krásná dovolená! Děkujeme!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše naprosto úžasné.Vynikajici jídlo , obsluha fantastická.Celkově hodnotím tento hotel za úžasný! Krásná dovolená! Děkujeme! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Letecká doprava je čím dál horší. Už vám nedají ani bonbon při přistání k vyrovnání nitroušního tlaku. Měly by se hledat společnosti na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Letecká doprava je čím dál horší. Už vám nedají ani bonbon při přistání k vyrovnání nitroušního tlaku. Měly by se hledat společnosti na úrovni, byť o něco dražší. Díky zmatkům v cestovní agentůře nás ubytovali jako poslední a dosti pozdě. Těmi zmatky myslím neschopnost pražské CA vyplnit správně cestovní smlouvu. Nápravu zjednala až brněnská, ale tím vším došlo k tomu, že o nás hotel nevěděl. Ubytování bylo po průtazích už dobré, ovšem měnili jsme pokoj. Resort je velmi pěkný a klidný, alespoň v době naší návštěvy. Dbá se na zeleň, všude plno květů a zahradníků. Nádherný záliv s křišťálově čistou vodou. Dobré podmínky pro sport - stolní tenis, ale i tenis a potápění. Strava dobrá, hodně ovoce byť nám přes opatrnost vynesla střevní potíže, které pokračovaly ještě po návratu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Resort byl skoro prázdný, mnoho budov bylo v opravě. Bydleli jsme ve druhém patře s velkým balkonem a vyhlídkou na moře. Úklid byl prováděn denně a dobře. Denně čisté ručníky. Prtoblémy byly ke konci pobytu s elektronickým zámkem, takže se stávalo, že jsme stáli přede dveřmi a nemohli dovnitř. Pak dosti daleko na recepci a čekat až to někdo opraví. Než zjistili příčinu trvaly problémy tři dny. Další nájemník už měl zámek v pořádku!

Strava
Bez kritiky až na infekci, viz výše. Pozor i na led do nápojů. Obávám se že není z právě čisté vody. Chápu, že musí vodu různě recyklovat,ale zhýčkaný Evropan to ne vždy ustojí.

Služby hotela
Je třeba si zvyknout na slogan "pět minut", obvykle se protáhne na hodinu, ale nakonec se dočkáte. Nebyl k disposici bazen, prováděla se generální oprava. Moře ale vše nahradilo. Funkční byl bazen vyhřívaný. Příjemné bylo uvítání nápojem a ručníčkem k osvěžení.

Pláž
Velice pěkná,čistá, denně udržovaná. Dostatek lehátek a slunečníků vše zdarma, jak je v Egyptě zvykem denně možno měnit čisté osušky. V době pobytu možno být i sám, dokonce i v klidové zoně, kam ale bohužel z druhého konce zálivu doléhala nemelodická hudba animátorů.

Jan S., 17.02.2019, Dátum pobytu: 16.1. - 30.1.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Pobyt bez chybičky. Bohužel starost CK o své klienty nula. Po naší chybou zmeškanem letu jsme náš nikdo nehledal,nikdo z ck...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt bez chybičky.

Bohužel starost CK o své klienty nula. Po naší chybou zmeškanem letu jsme náš nikdo nehledal,nikdo z ck nekontaktoval. A nejhorší služby na SOŠ lince,kterou jsme okamžitě po zjištění chybného odletu kontaktovali , vysledek- pomoc žádná. Rozespalá slečna nám nijak nesnažila pomoci. Naprosto zbytečná služba, vše jsme si následující den museli zařídit sami. Máme,že kdybychom my sami nepodnikli následující kroky, nikoho by nezajimalo, kde jsme. Závěr- s cestování s CK je super,pokud se nic nestane. Poté už vše zarizujete sami, žádný velký zájem o klienty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Pláž
Nádhera

Monika Pánková, 15.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 10.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou jsme si užili, jídlo bylo skvělé, na výběr spousta druhů všeho možného. Jediné co nás mrzelo byla večeře v luxusnější...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili, jídlo bylo skvělé, na výběr spousta druhů všeho možného. Jediné co nás mrzelo byla večeře v luxusnější restauraci, o kterou jsem přišli, protože zrovna termín, kdy jsme chtěli jít byla restaurace zavřená. Jinak služby hotelu famózní, skvělé animace, když jsme se konečně začali rozkoukávat, byl konec zájezdu. Tento hotel doporučovali i jiní známí co s námi absolvovali výlet na lodi. Jen škoda, že po většinu času byla na mole červená vlajka a nedalo se moc šnorchlovat. Ale jinak opravdu vydařená dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, čisté, každý den uklizeno, případně čisté ručníky.

Strava
Jídlo bylo jedním slovem famózní, to že si člověk přivezl asi 5 kilo z dovolené navíc, už tak famozní není, ale opravdu je z čeho vybírat, všechny možné druhy kuchyní, rozmanitý výběr zákusků, na své si přijde opravdu každý.

Služby hotela
V areálu byl skvělý animační program, dal se navštívit aqua park. Jediné co mě rozčilovalo, že každou chvilku chodil někdo s nějakou nabídkou a také že tam po pláži vozili lidi na velbloudech a koních v těch hrozných vedrech, toho nejsem příznivcem a kazilo mi to náladu a v podstě pěkný zážitek z dovolené, když jsem musela přemýšlet jak těm zvířatům asi je, jen proto že stupidní lidi potřebují fotku na velbloudovi...

Pláž
Každé ráno krásně nachystaná, uklizená, slunečníky a lehátka čistá a vždy byla možnost si najít nějaké sezení stranou, takže měl člověk pocit, že je tam skoro sám.

Lucie Machová, 14.02.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 ¨hotel již zastaralý. Je zde hodně skluzavek, tzn. vhodné pro děti. Max na týden, déle již ne. V okolí hotelu - nic.

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
¨hotel již zastaralý. Je zde hodně skluzavek, tzn. vhodné pro děti. Max na týden, déle již ne. V okolí hotelu - nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zastaralý hotel

Strava
každý den to samé, průměrné

Služby hotela
průměrné

Pláž
velice malá, jsou zde

Marie Kavalírová, 14.02.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 S dovolenou jsme byli všichni spokojeni. Za skvělou cenu pěkná dovolená.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli všichni spokojeni. Za skvělou cenu pěkná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, útulné.

Strava
Se stravou jsme byli také spokojeny, vždy bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Akorát nás zarazilo, nikde v resortu není možnost připojení k neplacené wifi. Doporučuji zařídit data v ČR, vyjde výhodněji.

Pláž
Pláž byla čistá, vždy upravená. Vstup do moře spíše z mola, kde na konci jsou k vidění krásné korály, pěkné šnorchlování.

Anonym, 14.02.2019, Dátum pobytu: 30.1. - 6.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Elphistone Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel i jeho okolí je velmi pěkně udržován. Je vidět, že jej stále vylepšují. Ráda se tam vrátím.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i jeho okolí je velmi pěkně udržován. Je vidět, že jej stále vylepšují. Ráda se tam vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na ubytování vidím pouze klady. Čisto, vše pěkně prostorné. Hodně úložného prostoru.

Strava
Vždycky mě rozčiluje,když lidi píší,že si z jídla nevybrali. Fakt je ten, že mně se to tentokráte taky stalo asi 2x

u večeře. Pak to jistili zákusky, ale co cukrovkáři?

Služby hotela
Měli jsme asi smůlu. Hodně přestavovali a tak co se týče zábavy, byla nedostupná. Asi příprava na sezonu.

V žádném případě to nevadilo. Je tu hezké prostředí a to vše vynahradí.

Uklízeči uklízí perfektně,ale mokře.Nedala jsem si pozor,po mokré podlaze zklouzla a zlomila si nohu.

Péče hotelového lékaře je fakt perfektní.

Pláž
Z pláže rovnou do vody nejde vstoupit,jsou tam korály.Možnosti jsou buď po molu,nebo z pláže sousedního hotelu.

Areál obou hotelů je propojen a můžete využívat služeb atd. i tam. Tak vlastně dvojí nabídka.

Alena V., 14.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)