Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Pohodově strávený týden po všech stránkách. V době našeho pobytu byl hotel zaplněný zhruba z jedné pětiny, takže byl všude klid, neřvala...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodově strávený týden po všech stránkách. V době našeho pobytu byl hotel zaplněný zhruba z jedné pětiny, takže byl všude klid, neřvala hudba ani děti, personál v pohodě stíhal. Doporučujeme. I my plánujeme, že se sem ještě někdy vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ceně a je bezproblémové. Úklid pokoje každodenní, pravidelná výměna ložního prádla i ručníků, doplňování jednorázových sprchových gelů, mýdla, šampónů...V pokoji je k dispozici chladnička, trezor (bez poplatku), rychlovarná konvice, pytlíkový čaj a instantní káva, 1,5 láhev vody - vše denně doplňováno. K dispozici je i osobní váha, takže si na konci pobytu můžete zkontrolovat, jestli jste přibrali :-), případně zvážit kufry.

Strava
Strava rozmanitá, včetně plodů moře. Pestrá nabídka polévek i hlavních jídel, nepřeberné množství zákusků, ovoce, saláty. Je třeba počítat s tím, že dost jídel je smažených a tedy i tučných, ale pokud je nevyhledáváte, vyberete si určitě i něco zdravějšího. My jsme si každý den dávali trošku ze 3 různých jídel u oběda i večeře a stejně jsme nestihli ochutnat všechno :-). U švédských pultů obsluhují číšníci vybavení rouškami a rukavicemi- ukážete si co a kolik chcete a vše vám dají na talíř. Hosté se sami neobsluhují, platí to i pro výběr pečiva, ovoce apod. Při vstupu do restaurace personál pokaždé měří hostům teplotu bezkontaktně.

Služby hotela
V hotelu i v době korony funguje malé fitcentrum a masáže, otevřených je i několik obchůdků v hotelové pasáži. Můžete tam nakoupit za dolary nebo eura, není třeba egyptské měny.

Pláž
Pláž byla v době našeho pobytu prakticky prázdná, možná i proto, že z ní není možné jít do moře kvůli ochraně korálů. Pokud ale popojdete o pár metrů dál (cca 200), můžete se v moři koupat, jak je libo a ještě u toho vidět želvy. I na sousední pláži lze využívat slunečníky a lehátka s matracemi.

Ivana, 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Opětovně jsme vybrali hotel Royal Tulip, jelikož má aquapark a skvělé možnosti potápění a šnorchlování. Jeli jsme tam, kde už jsme to...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Opětovně jsme vybrali hotel Royal Tulip, jelikož má aquapark a skvělé možnosti potápění a šnorchlování. Jeli jsme tam, kde už jsme to znali, to je nejlepší reference. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Před 2 lety byl hotel v lepším stavu, nyní je vidět opotřebovanost. Ale nijak tragicky.

Strava
Výborné. Jen nyní bez samonandavání jídel, vše obstarávají kuchaři a číšníci.

Služby hotela
Čekání na check in 2 hodiny?? A nemít v únoru vyhřívaný bazén pro dospělé, není taky moc prima. Ale jinak v pořádku.

Pláž
Tuto pláž miluji, i dlouhé molo, doporučuji.

Simona D., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkový dojem z hotelu velmi dobrý, odpovídající nabídce.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z hotelu velmi dobrý, odpovídající nabídce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozhlehlý resort v krásné udržované zahradě, ubytování v menších jednopatrových domcích. Pokoje hezké, prostorné, čisté, vše fungovalo. Personál milý, ochotný. Každý den úklid, voda do pokoje.

Strava
Stravování v pořádku, jídla se samozřejmě opakovala, ale vždy bylo co vybrat. Výhoda pro ty, kteří mají rádi orientální kuchyni a ryby. Knedlo vepřo nebo řízek s bramborovým salátem tu nečekejte:) Džusy u snídaně velmi přeslazené.

Služby hotela
Zábavní a šikovní animátoři, každodenní sportovní aktivity, večerní show. V recepci nabídka výletů, masáží, kosmetických služeb apod. Doporučuji výlet na čtyřkolkách do pouště, opravdu super zážitek!

Pláž
Na soukromou pláž vede pěkná, hotelová cesta, zastíněná porostem, je to asi 500 m. Také tam jezdí hotelový vláček, ale pěšky jste tam za pár minut. Pláž čistá, s lehátky a slunečníky. Přímo u hotelové pláže jsou korály, tak je koupání možné až o několik desítek metrů dál v krásné zátoce.

Dana K., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi krásná dovolená, měla jsem pocit, že je o mne kompletně postaráno.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásná dovolená, měla jsem pocit, že je o mne kompletně postaráno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše naprosto v pořádku, denně úklid a výměna ručníků i osušek.

Strava
Pro mne naprostá spokojenost.

Služby hotela
Získala jsem dojem jednoho pracovníka z personálu na jednoho návštěvníka.

Pláž
Každý si mohl vybrat přístup do moře. Z mola. z pláže.....

Renata K., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel je TOP co jsem v Egyptě zažil. Možná jediná menší slabina je že na vykoupání je třeba jít kousek po pláži, nelze vlézt hned z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je TOP co jsem v Egyptě zažil. Možná jediná menší slabina je že na vykoupání je třeba jít kousek po pláži, nelze vlézt hned z leháčka, ale je to cca 5 minut pěšky pískem, dá se to i s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní čistota, vše pěkné, v dobrém stavu.

Strava
Nejlepší strava co jsem zažil v Egyptě z asi 15 hotelů. Opravdu si pochutnáte a to každý den na každém jídle. Nedokážu si představit že by to šlo dělat lépe.

Služby hotela
večeře ala carte byla vynikajicí, doporučuji. Oproti ostatním hotelům nejsou prodejci služeb dotěrní a když řeknete ne popřejí pěkný den a jdou pryč.

Pláž
Pláž by mohla být lepší. V písku jsou kousky mušlí a korálů, tak to trochu píchá do noh, na vykoupání je třeba kus popojít. Ovšem lehátka, slunečníky, servis u pláže, pravidelně uklízené toalety, to vše je výborné. Na pláž jezdí každých 20min z hotelu vláček, to je příjemné. Cesta ale není dlouhá a dá se v pohodě krátkou procházkou zvládnout pěšky.

Hynek P., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektní dovolená mohu jen doporučit

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé ,vše upravené, vždy čisté.

Strava
Vynikající strava, velký výběr, vše dobré

Služby hotela
Personál velmi ochotný, vždy usměvavý, splní každé vaše přání

Pláž
Vždy čistá , upravená ,moře průzračné

Ivana Loritzová, 02.03.2021, Dátum pobytu: 13.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 po třetí v tomto hotelu, vše stále fajn, navzdory aktuální situaci.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
po třetí v tomto hotelu, vše stále fajn, navzdory aktuální situaci. Zobraziť celú recenziu

Ladislav Švestka, 02.03.2021, Dátum pobytu: 13.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Skvele misto, nejlepsi koraly siroko daleko, plaz Marsa Abu Dabbab, koraly North Reef a South Reef dostupne primo z plaze, bohaty zivot...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele misto, nejlepsi koraly siroko daleko, plaz Marsa Abu Dabbab, koraly North Reef a South Reef dostupne primo z plaze, bohaty zivot na koralu, morske zelvy jsme videli denne. Cista voda, malo lidi (unor). I presto, ze hotel sam je dal od plaze (dostupne pres poust privatni krytou stezkou cca 500m) a na privatni plazi Hilton se neda koupat prave kvuli koralum, plaz Abu Dabbab je cca dalsich 5 min pesky a je fantasticka. Hotel s vysokou urovni kvality, novy rezort, cisty, pohodlne velke pokoje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorny resort s privatnejsim ubytovanim, velke a pohodlne pokoje, vse nove, ciste, malo pouzivane. Amenities primo na pokoji nebo dostupne na zavolani na room service zdarma. Kvalitni ubytovani, pri problemu (odtok vany) okamzita naprava. Celkove slaba wifi, na pokojich a v recepci hotelu OK, u bazenu ci v jidelne nizka dostupnost. Lze si koupit datovou sim kartu napr. Vodafone za priznivejsi ceny nez CR operatori (20GB za 31 EUR).

Strava
Strava vyborna, problemy se zazivanim byly pouze ojedinele (pri konzumaci fermentovane zeleniny). Jidlo serviroval personal, coz pomaha neplytvani jidlem. Vyber chudsi oproti napr. zkusenosti z tureckych rezortu, ale zcela postacoval. Cerstve zeleniny a ovoce dostatek. Nabidka beach a pool baru podstatne chudsi, hlavni vyber v main restaurantu. Velky duraz na hygienu, veskery personal stale v rouskach (z hostu tak 20%), mereni teploty pred vstupem do jidelny. Stale uklizeji, dezinfikuji stoly, pribory podavany s ubrouskem a dezinfekcnim gelem v balicku. Dve a la carte restaurace, jidlo vyborne. Voda v jidelne v barelech self service, na pokojich denne 2l lahev, jinak lahve balene po 0.6l.

Služby hotela
Doplnkove sluzby za velmi pratelske ceny, napr. moznost laundry service za cca 20 Kc za kus odevu, pujceni snorchlovaciho vybaveni na plazi zdarma apod. Vetsina potrebnych veci zdarma v hotelu. Lekarska sluzba primo v hotelu, v posilovne voda i rucniky, cisto. Trochu nevyladeny odpoledni servis - okna, kdy neni dostupno jidlo a piti. Napr. beach sluzby omezenejsi, je unor.

Pláž
Skvele misto, nejlepsi koraly siroko daleko, plaz Marsa Abu Dabbab, koraly North Reef a South Reef dostupne primo z plaze. Primo v plavaci vzdalenosti jsme videli denne nekolik morskych zelv. I presto, ze hotel je dal od plaze (dostupne privatni krytou stezkou cca 500m) a na privatni plazi Hilton se neda koupat prave kvuli koralum, play Abu Dabbab je cca 5 min pesky a je fantasticka. Celkove od jidelny na koupaci misto cca 15min pesky. Jezdi pravidelne vlacek tam-zpet. Denne jsme usli aspon 15 000 kroku!

Jana K., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)