Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Pobyt splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V celém objektu velmi čisto a upraveně.

Strava
Každý si určitě vybere na co má chuť. výběr salátů i masa byl dostatečný, jen nám vadila mastná úprava masa.

Služby hotela
všechny problémy - uvolněné sedátko na WC a pod. nám hotel okamžitě odstranil.

Jinak jsme žádné služby nevyužívali. Neznalost angličtiny je na obtíž.

Pláž
Jediným problémem na pláži bylo - pokud jsme si přispali - hledání volného místa hlavně lehátek !

Jinak denně měnění osušky na pláž byly super.

Alena Čapková, 10.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme poctvrte v Egypte a tentokrat jsme byli nejvice spokojeni. Citili jsme se vitani, atmosfera byla pratelska, pohodova, super relax.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme poctvrte v Egypte a tentokrat jsme byli nejvice spokojeni. Citili jsme se vitani, atmosfera byla pratelska, pohodova, super relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekny velky pokoj, cisto, klid.

Strava
Vzdy jsme si vybrali, jidlo cerstve, chutne, vseho dost a ty dorticky :-) :-) :-). Obsluha velice prijemna, usmevava, vitali nas jako stare zname! Nikdo nenatahoval ruku na spropitne, vse na profesionalni urovni.

Služby hotela
Celkove maximalni spokojenost, vsude cisto, plno udrzovane zelene, pohodicka.

Pláž
Plaz cista, vzdy jsme nasli misto na lehatkach pod slunecniky. Voda I plaz krasne cista, snorchlovani z mola I z plaze super!!!

Libuše K., 10.12.2018, Dátum pobytu: 31.10. - 10.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Concorde Moreen Beach & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Pobyt 25.11.2018 - 2.12.2018 Radisson blu resort,Marsa Alam,Egypt

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt 25.11.2018 - 2.12.2018

Radisson blu resort,Marsa Alam,Egypt Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté,každý den úklid.Měla jsem příplatek s výhledem na moře,moje představa terasa nebo balkon přímo výhled na moře.K moři přímo výhled jenom z malého okna.Peníze příště využiji jinak,za ty peníze radši výlet.

Strava
Strava výborná,regionální jídla byla též na ochutnání.

Služby hotela
Služby hotelu výborné,personál vždy ochotný,práce obsluhy vynikající.

Pláž
Pláž byla čistá na šnorchlování super.je třeba boty do vody korál + ježci

Lenka Bednářová, 10.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel krásný ,čistý, skvěle udržovaný, s pěknou zelení a krásnými bazény.

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný ,čistý, skvěle udržovaný, s pěknou zelení a krásnými bazény. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné.

Strava
Nebyl to žádný kulinářský zážitek, vůbec neumějí udělat hovězí maso, ale jídla byl dostatek a každý si mohl vybrat.

Služby hotela
Neměly jsme výhrady, personál byl ochotný, bakšiš jsme dávaly za úklid, a na závěr ochotnému a příjemnému číšníkovi.

Pláž
Pláž byla pěkná, čistá, blízko. Dost značným negativem byl vstup do moře jen po molu hned do hluboké vody. Z pláže byl vstup zakázán, kvůli korálům a voda tam byla stejně mělká. Na šnorchlování to bylo dobré, ale děti a lidé s fobií na hlubokou vodu mohou jen do bazénu.

Dagmar K., 09.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na osobu. To hodnotim jako velky nedostatek ze strany CK. Jinak zajezd probehl v poradku. Zobraziť celú recenziu

Strava
Malo druhu ovoce, chutna zelenina.

Služby hotela
Vyborny uklid na pokojich.

Pláž
Cista voda, molo s moznosti snorchlovani - super, ale plaz skoro zadna (jen dve moznosti vstupu do more).

Milan H., 08.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vyhled ze brehu na molo 1 fotografia

Celkom: 8 Pěkná lokalita i resort

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná lokalita i resort Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
slušné ale odpovidá to tak 4hvězdičkám a ne 5

Strava
dobrá vždy se dá vybrat

Služby hotela
nevím nic jsme nevyužily

Pláž
pěkná a čistá

Helena Kristiňáková, 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 moře a slunce bezkonkurenční

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
moře a slunce bezkonkurenční Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
už má hodně za sebou

Strava
za jídlem jinam

Služby hotela
vše dostanete ale, bez nadšení....

Pláž
v pohodě,s pravidelným bakšišem nutno počítat

Václav Potužák, 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Báječné prostředí, hezké okolí, starostlivost zaměstnanců je nadprůměrná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječné prostředí, hezké okolí, starostlivost zaměstnanců je nadprůměrná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez výtek

Strava
rozmanitá, chutná, spousta čerstvých ryb, ale i jiných věcí. Každý si vybral

Služby hotela
za 1

Pláž
čistá, prostorná, krásná

Marek Očovan, 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě. Služby hotelu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě.

Služby hotelu, personál a strava už o dost horší. Nejsme jedni z těch co si stěžují na jídlo, které je stále stejné a podobně, ale nebyli jsme v Egyptě poprvé a mám s.cim srovnávat. Takže pokud si chcete odpočinout a snorchlovat - ideální, ale nečekejte TOP služby a luxus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, pravidelný úklid - já beru pokud není špína atd. Takže za mě v.poradku - je teď neuvěřitelný hluk z blízké kuchyně. Nicméně ihned po příjezdu jsme pochopili, že dobrý pokoj a služby dostávají klienti, kteří jsou v hotelu opakovaně a případně při každé příležitosti strčí nějaké ty drobné někomu do kapsy. Přijeli jsme jako první a ubytování jsme byli poslední....

Strava
Abych prosila zda mi dají o kousek víc masa, protože tohle je průhledné jako papír - aha to jsem ještě nezažila. A Němec přede.mnou má porci 6x větší? Tady není něco v pořádku. Pití - 2 dcl kelímky i na vodu?! Promiňte tohle.je ujetý...

Služby hotela
Vůz výše není nutné komentovat.

Pláž
Výborná, krásná, super koral a přístup...

Tomáš L., 04.12.2018, Dátum pobytu: 14.11. - 24.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 5,8 Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nic, kde by se nedalo prožít pár příjemných dnů. Nejsem z těch, kdo řeší popraskané kachličky. Není každý hotel včera postavený.Ubytování v pohodě.

Strava
Tak tady nevím, odkud začít. Co se týká nápojů - půl litru vody na pokoji na osobu, je celkem žalostné. A nosit si pití v kelímku o obsahu max 1,5 dcl po pláži, také není nic moc.

A jídlo? Jedním slovem katastrofa. Maso se vydávalo na příděl. Opravdu ! V připraveném bufetu pouze přílohy a teplá zelenina. Na oběd jen kuřecí a nebo ryba.Jeden den v těstíčku kousek kuřete, druhý den ryba a zkuste hádat, co tam bylo den třetí? Ano, kuře!

Věčeře v podobném stylu. Například kachnu dokázal kuchař tak naporcovat, že prsní částí ( podotýkám jedné kachny) podělit 6 lidí. Na přídavek zapomeňte! A ejhle u vedlejšího stolu sedí personál a minimálně 1/4 kachny není problém? A když jste si dokázali vynutit přídavek, druhý den jste to pěkně pocítili v jednání.

Když porovnám dva resorty co mají 4 hvězdičky, nechápu. Jeden nabízí tří druhy hotových, masových jídel + gril a ten druhý maso na příděl a za stejné peníze.

Služby hotela
Zde je asi vše OK.

Pláž
Zde stačí jedno slovo " úžasná "

Marcela P., 04.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)