Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 V Egyptě jsme byli poprvé a určitě ne naposledy.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V Egyptě jsme byli poprvé a určitě ne naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už by místy zasloužil rekonstrukci, ale dle předchozích recenzí jsme to asi takto čekali. Jinak ubytování, úklid vše v pořádku.

Strava
Strava byla velmi rozmanitá, všeho bylo dost, ovoce, zelenina.....

Služby hotela
Všechny služby fungovaly v podstatě bez omezení.

Pláž
Pláž byla čistá, vstup do moře byl opra velmi pozvolný, šlo se hodně dlouho ????, což je určitě fajn pro malé děti. Jinak přístup přes dlouhé molo.

Iva H., 20.06.2021, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 5,8 Dovolená byla super, moc jsme si ji užili :) vhodné i pro děti. Animátoři v pohodě. Všichni zaměstnanci moc příjemní, usměvavý, a někteří...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super, moc jsme si ji užili :) vhodné i pro děti. Animátoři v pohodě. Všichni zaměstnanci moc příjemní, usměvavý, a někteří umí i hezky česky :)

Jen bych chtěla upozornit na jednu věc, když budete chtít nějaký výlet, vždy řešit s vaší CK. Jedete přeci jen v cizí zemi někam mimo hotel a když by se něco nedejbože stalo tak máte pojištění.. Nám na pláži nabízel jeden typek výlet na loď Nefertarii za 90$ na osobu, no jenomže já to chtěla přes CK a tam to sice nabízejí za 95$ ale máte 100% jistotu že na té lodi budete mít pití v rámci all inclusive + večeři, či oběd..on to totiž nabízí i levněji třeba za 70$ dojedete na loď a tam zjistíte že se nemůžete ani napít. Je to hajzlik no. Já si to na konec u něho koupila za těch 90$ a on řekne že za mě platí 5 $ pac ta ofico cena je 95, no jenomže já to chtěla potvrdit pro CK a on že jo v pohodě, dala jsem mu prachy zašla za svých delegátem ten mi dal potvrzení a na druhý den ten typek za nama došel že se ten výlet zítra ruší kvůli počasí, no samozřejmě že si to vymyslel, protože to pro něco nebylo výhodné když jsem to dala přes CK, žádný výlet se ten den nerušil, vrátil mi prachy a šel ???? takže na to bacha :/ oni ti co to nabízejí, tu loď sedí u recepce mají tam ukázanou tu loď to nepřehlédnete :) takže přes ně určitě nic nebrat. Jen přes CK. Jinak ohledně toho výletu no loď krásna, večeře při západu slunce taky moc pěkné, ale slibuji krásné korály a podmořský svět v rámci snorchlovani ale to se nekoná, na želvičky a dugongi musíte mít asi štěstí ale ty korály tam za to vůbec nestojí, to nás trochu zklamalo. To už hezčí korály jsou přimo na pláži, nebo když jdete po pláži k hotelu Hilton tam je to opravdu krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
To že hotel je postarší to už asi víte, i na těch pokojích to jde vidět, tedy aspoň na našem, ale vždy čistý, uklizeli každý den. Na pokoji jsme byli minimálně, takže jsme pokoj nijak zvlášť neřešili :) ale na 5* to určitě není.

Ale krásný výhled na moře jsme měli :)

Strava
Na stravu nejsme moc nároční, vždy jsme se dobře najedli. Něco jste si mohli nabírat sami, něco vám dávali na talíř. Jídlo se ale hodně opakovalo. Mimo snídani, obědů a večeře dávali nějaké jídlo u bázenu ale to jsme za celou dobu nevyužili, v tom vedru není vůbec chuť k jídlu :)

Služby hotela
Na doporučení známých jsme vyzkoušeli masáže, a kosmetiku a dobře jsme udělali :)

Masáže neskutečné - prostředí, hudba, masérky báječné, pokorné, milé. Nejde ani popsat slovy.

A kosmetika taky super, tu nám dělali muži ???? a taky něco paradního.

Pláž
Pláž je opravdu krásná, čistá, lehátek bylo dostatek. Podmořský svět nádherný , sposta krásných rybiček, i želvičky jsme viděli :)

Anonym, 15.06.2021, Dátum pobytu: 3.6. - 13.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Vše super až na počasí,vítr,vlny.Celý týden červená vlajka,nedalo se šnorchlovats

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše super až na počasí,vítr,vlny.Celý týden červená vlajka,nedalo se šnorchlovats Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Výborná se

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Nádherná,ve vodě zvířený písek,občas nějaký plast,to tím větrem, lidí tak akorát

Jelena Wojtaszeková, 15.06.2021, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Hotel jsem navštívila již podruhé.Celkovy dojem je dobrý.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsem navštívila již podruhé.Celkovy dojem je dobrý. Zobraziť celú recenziu

Jana Rukavičková, 14.06.2021, Dátum pobytu: 29.5. - 11.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Aurora Oriental Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi prostorné a čisté

Strava
Rozmanitá, bylo z čeho vybírat

Služby hotela
Ochota personálu

Pláž
Ideální na šnorchlováni

Veronika P., 14.06.2021, Dátum pobytu: 29.5. - 9.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 7,4 Hotel je v pohodě, mírně komunistický styl ale to v Egyptě asi 80%.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v pohodě, mírně komunistický styl ale to v Egyptě asi 80%. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vždy každý den čisté, uklizeno. V dobe covid hodně dávají pokoje s výhledem na moře. Velké plus, i když je clovek pořad venku.

Strava
Strava byla rozmanitá, akurát minus v dochuceni jídel, pořad stejná chuť. Posledné dva dni byl dopad už na zdravotní potíže i když kolega byl v pohodě. Chtělo by to proste vylepšit nato, ze to je 5* hotel. Ale dalo se.

Služby hotela
Služby v pohode, obsluha fajn, vadilo mi neustále otravovaní na plazi - prodejci zájezdu. Na recepci se dá zajistit vlajka aby Vás nikdo neotravoval. Fitko super, horší klimatizace ale účinnější trénink.

Pláž
Pláž je naprosto nádherná - malé Maledivy :) plazi není co vytknout. Krasne laguny po odlivu.

Martin F., 08.06.2021, Dátum pobytu: 29.5. - 5.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,4 Vzhledem k situaci s Covid 19 to bylo vše příjemné.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k situaci s Covid 19 to bylo vše příjemné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké

Strava
Chyběl tam výběr ovoce, stále jen banány, žlutý meloun, zelené tvrdé broskve. Za 11 dnů pobytu jen 2 x vodní meloun. Nebylo možné si vzít ovoce sám, podávala jej neochotná obsluha.

Služby hotela
Vše ok.

Pláž
Pěkná, čistá.

Karla Bednářová, 07.06.2021, Dátum pobytu: 24.5. - 4.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Super pláž a moře. Bazény a servis také fajn. Kuchyně by mohla byt bohatší na ovoce !

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Super pláž a moře. Bazény a servis také fajn. Kuchyně by mohla byt bohatší na ovoce ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ok

Strava
Málo ovoce

Služby hotela
Ok

Pláž
Super

Anonym, 04.06.2021, Dátum pobytu: 23.5. - 1.6.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

19 fotografií

Celkom: 6,2 Po příjezdu v 8 ráno jsme byli informováni, že pokoj bude v 10 a že lze nám dát lepší za 20 dolarů. Následně jsme zjistili, že ty které...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Po příjezdu v 8 ráno jsme byli informováni, že pokoj bude v 10 a že lze nám dát lepší za 20 dolarů. Následně jsme zjistili, že ty které jsme měli mít že jsou kvůli covidu uzavřené a stejně by nám dali tam, kde jsme si připlatili. Snídaně po příjezdu NE! Náramek až v 10 po skončení snídaní. Všude vás budou chytít obrat, smlouvejte. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel, hezké pokoje s funkční klimatizací. Ve spa nechutná oslizlá vířivka.

Strava
Nejhorší jakou jsem na all zažila. Jeden salát celý týden plus rajče, okurka a ledový salát. Jediné co šlo polévky. Každý den podobné rýže, brambor, nějaké maso. Těstoviny, 3 možné hlavni chody. Snídaně taky nic moc.

Služby hotela
Čtyřkolky super, potápění s bombou také. Masáže ideálně kdyžby pouštěli relaxační hudbu.

Pláž
Pouze přes molo.

Lucie Hornychová, 03.06.2021, Dátum pobytu: 24.5. - 31.5.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)