Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6.4 Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem...

  • 5.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem zjistil, že všechny hotely mají výhled na moře. Nejradši bych zažádal o návrat dané částky. V tomhle cestovka opravdu zklamala a ukázala jak se s lidí, např: páru kteří letí na svou první dovolenou a chtějí si to udělat pěkný, romantický, atd…Naše naivita nás stála poměrně dost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj špinavý, zrcadlo ve kterém jste se ani neviděli. Koupelna špinavá o lednici ani nemluvím. Za bakšiš 10€ jsme dostali pokoj nový. Zrcadlo čisté ale jinak vše jako předešlý pokoj. Uklízeč aby uklidil pokoj podle našich představ, museli jsme opět “s chutí darovat” 10€ bakšiš aby bylo uklizeno aspoň, tak aby jsme se cítili dobře a nemuseli každý den vyhazovat jeden pár ponožek. Do konce pobytu bez problémů.

Strava
Jídlo super, sem tam nedodělaný kuřecí ale jinak je strava v Egyptě na stejné brdo. Takže za mě bez problémů. ????

Služby hotela
Wifi by byla lepší kdyby tam ani nebyla. Tolik ztraceného času neustálým připojováním. Ve finále jste se ani nepřipojili. Ještě se mi nestalo abych neodeslal ani fotky domů.

Pláž
Super! Klid!

Filip K., 12.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 29.4.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Bliss Nada Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším . Hotel není vhodný pro...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším .

Hotel není vhodný pro lidi, kteří chtějí nakupovat, neboť nejbližší větší Shoppingcenter je asi 50 km vzdálený.

Jinak v hotelu jsou malé obchůdky, kde se dají nakoupit nutné věci . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi rozlehlý a člověk se celkem dost nachodí. To ale není na škodu, protože trošku pohybu určitě neuškodí..

Klasický pokoj, který jsme měli zaplacený byl v dost nevhodné zóně Na recepci nám hned jako i každému jinému nabídli za příplatek 10 USD/den poměrně větší pokoj na velmi dobrém místě. Ten jsme vzali a bylo to opravdu dobré.

Strava
Strava- typický Egypt. Na místní poměry se snažili udělat pestrý výběr , ale kdo chce mít gurmánskou stravu, tak musí do Italie, Francie , anebo někam jinam.

V každém případě se to dalo 10 dní bez problémů vydržet.

Služby hotela
Služby byly velmi dobré. Personál je dobře sehraný a obsluha fungovala velmi dobře.

Samozřejmě platí i tady, že kdo maže BAKŠIŠ , tak všechno jde ještě rychleji.

Ale i bez toho byli číšníci velmi zdvořilí a nevynucovali si ten BAKŠIŠ za každou cenu.

Vysoce si cením, že se nikde nečekalo a nebyly žádné bitvy o místa a o stoly, i když byl hotel úplně plný.

Pláž
Pláž ...jako skoro všude v Egyptě...do vody min. 200 m po můstku a bylo dost větrno, takže koupání v moři bylo omezené.

Hotel má ale asi 17 bazénů, které byly velmi čisté a každý normální člověk si našel někde svoje místečko.

Ing. Radomir B., 12.05.2022, Dátum pobytu: 29.4. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Krásný hotel

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priplatili jsme si suitu za 35 dolarů/noc, prostorná 2 koupelny, 2 terasy, župany a jacuzzi

Strava
Rozmanitá, ochucena, výborné dezerty

Služby hotela
Skvělý servis, rychlá obsluha

Pláž
Nádherná písečná, asi 400 metrů od hotelu procházkou

Lucie Kubíková, 12.05.2022, Dátum pobytu: 25.4. - 9.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Příjemné rodinné prostředí, milí lidé, krásné moře, možností využití rozličných aktivit.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné rodinné prostředí, milí lidé, krásné moře, možností využití rozličných aktivit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejde o super luxusní ubytování, ale nic podstatného mi nescházelo. Ubytování čisté a příjemné.

Strava
Výborná a bohatá, možná moc nenadchne masožrouty, ale já jsem byl nadmíru spokojený.

Služby hotela
Nebyl žádný problém, pokaždé, když jsem se na někoho obrátil, byl jsem s úsměvem obsloužen a bylo mi vyhověno 1*

Pláž
Malá, útulná, ale nebyl problém s místem. Čistá a ochotný personál i animátoři :)

David Komínek, 11.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 28.4.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Aurora Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 spokojenost celkově s dovolenou

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost celkově s dovolenou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo v pořádku

Strava
roozmanitá

Služby hotela
všichni byli příjemní

Pláž
dostatek volného místa

Daniela Menclová, 11.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Palace (ex. The Palace Port Ghalib)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 Spokojnosť, zmeniť treba letisko lebo z Hurghady do rezortu je strastiplná trojhodinová cesta

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojnosť, zmeniť treba letisko lebo z Hurghady do rezortu je strastiplná trojhodinová cesta Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Staršie vybavenie izby,ale zato bola priestranná

Strava
Spokojnosť bolo čo na výber

Služby hotela
Personál ústretový ????

Pláž
More pre milovníkov šnorchlovania

Alojz M., 11.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Palace (ex. The Palace Port Ghalib)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5.8 Protože jsme byli v Egyptě již po sedmé můžeme, řekla bych dobře srovnat jednotlivé resorty. Bohužel tentokrát se nám nevyhnul faraon a...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Protože jsme byli v Egyptě již po sedmé můžeme, řekla bych dobře srovnat jednotlivé resorty. Bohužel tentokrát se nám nevyhnul faraon a tak jsme museli navštívit hotelovou kliniku ,kde sloužil nějaký podivný medik ,který nezvládl ani na třikrát napíchnout infuzi poté se mi udělalo špatně a omdlela jsem. Ten diletant, chtěl začít masáž srdce a kdyby tam nebyl můj partner pracující v nemocnici na sanitkách asi by to skončilo fatálně, ten jakoby medik neměl základy první pomoci ,no aspoň ,že se mu podařilo zavolat sanitku. Ten člověk tam nemá co dělat , my jsme si poradili ,ale až u toho nebude někdo ze zdravotnictví skončí to špatně! Skončilo to otřesem mozku a zlomeným nosem a odvozem sanitkou do 110km vzdálené Marsa Alam Medical centr hospital, kde musím říct byla velmi dobrá péče provedli CT,RTG a byla jsem 2 dny na JIP, ovšem chování medika pokračovalo tím, že slíbil ,že z Marsy pojedou s mým partnerem autem ,které tam má, ujel se sanitkou zpět a bohužel partner tam zůstal v plavkách a cuklích 110km od hotelu bez telefonu a peněz, docela nepříjemná situace ,takže opravdu medik profík a totální .... i jako člověk. Nakonec pomohl místní majitel obchodu a zajistil odvoz do hotelu za slušnou cenu 35 Euro ,když na nemocniční recepci požadovali 75 Euro ,no je to za námi vše dopadlo dobře, stihli jsme i odlet. Závěr, hotel by se měl zamyslet na tím koho zaměstnává jediná jejich starost byla podepsat papír, že nebudeme podávat trestní oznámení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásná široká postel 2m, LED TV s programy Nova a Prima, úklid pokoje za bakšiš super ,vše bez problémů

Strava
Velice podprůměrná, nejhorší z těch 7 hotelů ,kde jsme byli a to nejsme ,žádní vybíraví lidé co se týče jídla

Služby hotela
Recepce super ,manager hotelu nápomocen při zajištění taxíku a zajímal se i ho stav po přivezení z nemocnice bez problémů , delegát se sice zajímal, ale az poté co už jsme si vše zařídili sami.

Pláž
K pláži cca 250m ,celkem čistá šnorchlování super nevidím ,že by tam byl nějaký větší problém ,zázemí , jídlo a pití bez problémů

Barbora Večerková, 11.05.2022, Dátum pobytu: 28.4. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2.8 Hezká pláž a more.

  • 1 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká pláž a more. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrůza děs hotel má 5* dala bych max 2*

Strava
Každý den jedno a to samé …..

Služby hotela
Animační programy každý den stejne nudne

Pláž
Krásná

Romana K., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Malikia Beach Resort Abu Dabbab

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.2 Krátká a intenzivní :)

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krátká a intenzivní :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Relativně v pohodě,středoevropan si musí zvyknout na všudypřítomný bakšiš a otravné prodejce hotelových "nadstanstartních" služeb.

Strava
Jídlo naprosto v pořádku bez problémů.

Služby hotela
Hotel v pohodě.

Pláž
Pláž ok,za nás ovšem vlny a vítr takže red flag a nepustí vás za útes,ale dá se něco aspoň trochu vidět i před útesem.

Róbert F., 11.05.2022, Dátum pobytu: 4.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Sea Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje starším nábytkem, přistýlka kovová postel.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Tragická služba RECEPCE - 6 hodin čekání na pokoj!

Personál recepce nerozumí ani anglicky.

Pláž
Super.

Miroslav Königsmark, 11.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 8.5.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Resort & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)