Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.03.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 10 Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov. Němčina je na recepci snadno možná. Zařízení je velmi pěkné a čisté. Útes se nachází přímo na pláži a má dobrý přístup přes molo Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 29.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 10 Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném stavu. Velmi přátelský, pozorný servis. Od začátku do pozdních hodin je těžké završit bufet. Byli jsme 6 lidí a všichni to milovali! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 3.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 8,8 Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj 530, velká terasa s nádherným výhledem na moře, pokoj čistý, denně uklizený s milým překvapením od našeho pokojského - kouzelné výtvory z ručníků a květin.

Strava
Vynikající.

Služby hotela
U recepce a jídelny je vyhřívaný bazén, který jsme využívali, když foukal silný a dost chladný vítr. U bazénu je málo lehátek, přesto, že je na ně dostatek prostoru.

Pláž
V hotelu jsme byli od 1. do 8.3.2020. Oblast s častým silným větrem. Na pláži jsou proto proutěné zástěny. Moře mělo 25 stupňů. Pláž čistá, udržovaná.

Naděžda P., 14.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj byl také velmi pěkný, jídlo bylo také chutné. Velký bazén mohl být zahříván, teplota vody byla trochu studená. Velmi dobře. Vynikající Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 5.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

Celkom: 10 Pěkné různé pokoje a všechny skvělé. Jídlo velmi rozmanité a velmi dobré. Service excellent.very friendly and nice.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné různé pokoje a všechny skvělé. Jídlo velmi rozmanité a velmi dobré. Service excellent.very friendly and nice. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 12.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (5)

Celkom: 10 V hotelu jsme byli dvakrát a nemá žádnou chybu určitě doporučujeme i s dětmi.Zase se budeme rádi vracet.Musim pochválit personál je moc...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli dvakrát a nemá žádnou chybu určitě doporučujeme i s dětmi.Zase se budeme rádi vracet.Musim pochválit personál je moc hodný a vždy pomůžou .V hotelu je krásný domácí prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vždy máme uklízení . Ubytování nemáme žádné problémy.Super

Strava
Vždy si každý vybere co mu chutná.Stava Můžete si dát i jídlo vždy u bazénu.

Služby hotela
Služby jsou velmi dobrý.Všichny jsou ochotni.SuperMusim moc pochválit personál je moc hodný a vždy pomohou.

Pláž
Pláž je velmi čistá a moře krásný.Personál hned k vám přijde a pomůže vám dát ručníky na lehátko s jestli něco nepotřebujete.

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 12.7. - 26.7.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Solaya (ex. Sol Y Mar)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (3)

Celkom: 10 Nejlepší hotel, který jsme v Egyptě navštívili. Příjemný a ochotný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší hotel, který jsme v Egyptě navštívili. Příjemný a ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj prostorný, hezky vybavený s krásným výhledem.

Strava
Velký výběr. Dobře dochucená jídla. Každý večer grilování na terase.

Služby hotela
Skvělý servis.

Pláž
Pláž blizko hotelu, udržovaná.

Super šnorchlování, potápěčské centrum.

Na pláži zajištěno občerstvení a pití.

Anonym, 12.03.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Solaya (ex. Sol Y Mar)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (3)

Celkom: 10 Krásné,předčilo očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné,předčilo očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo klasika egyptského standardu.Čisto,vše v pořádku.

Strava
Starava pestrá,výborná.Všeho dost.Mezi hl.jídly stálá možnost občerstvení.

Služby hotela
Nádherná,subtropická zahrada,vše obrostlé květy a zelení.nechápu jak to tam při omezeném množství vody zvládnou.Personál ochotný,usměvavý.Naši hoteliéři by se mohli učit.

Pláž
Klasika rudého moře.Tento hotel má rozbité,nepoužívané molo,takže korály na mělčině logicky zničené.Jinak se dá procházet nalevo,napravo od hotelu a tam je šnorchl bezva.

Stanislava Šilhánová, 12.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Future Dreams Lagoon Beach (ex. Floriana Dream Lagoon)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se nám líbila,ubytování super a resort klidný,pro starší lidi úplně ideální,strava dobrá.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila,ubytování super a resort klidný,pro starší lidi úplně ideální,strava dobrá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré v přízemních domečcích.

Strava
Strava dobrá,hlady jsme určitě netrpěli.

Služby hotela
Služby dobré,nejvíce jsme uvítali a využily wifi po celém areálu zdarma.

Pláž
Pláž čistá,v zimních měsících velký odliv,k šnorchlování super

Jaroslava M., 12.03.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 22.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)