Recenzie hotelov
Marsa Alam - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Velmi dobře rozmístěny resort, žádné velké vzdálenosti mezi službami a zábavou

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře rozmístěny resort, žádné velké vzdálenosti mezi službami a zábavou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný standartní pokoj

Strava
Široký výběr, neustále doplňováno

Služby hotela
Asi si každý vybere

Pláž
2

Bohumil Šaroch, 01.12.2021, Dátum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Zatím nejlepší dovolená v Egyptě. Velmi milý a vstřícný personál, všude čisto.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím nejlepší dovolená v Egyptě. Velmi milý a vstřícný personál, všude čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme dostali hned po příjezdu na hotel ráno v 7 hodin. Pokoj byl čistý, každý den uklizený a vyměněné ručníky. Každý den jsme dostali na pokoj i dvě lahve vody.

Strava
Vynikající, velký výběr. V poledne byla možnost obědvat i v baru u bazénu.

Služby hotela
Měli jsme problém s klimatizací, která byla během dne opravena. Potom už vše v pořádku.

Pláž
Pláž je hodně velká, tedy vždy dostatek lehátek. Při odlivu se musí jít asi 100 m do moře, aby jste si mohli zaplavat. Je zde také molo, z kterého se nechá plavat i při větru, je zde záliv.

Jedinou nevýhodou snad je, že zde nejsou toalety, musí se až na bar u bazénu, kde dostanete po celý den i občerstvení.

Na pláži se nachází stánek s nealko, kde si sami točíte . Občas chodí po pláži i obsluha a nápoje roznáší.

Osušky zde mění večer na pokoji.

Jaroslava P., 01.12.2021, Dátum pobytu: 6.10. - 17.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Solaya Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel is clean, tidy, and very well kept. It is amazing how much work, time, and effort it must take to keep it in this condition in the...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel is clean, tidy, and very well kept. It is amazing how much work, time, and effort it must take to keep it in this condition in the middle of desert. Even though there are constructions works carried out in the surrounding, it is not noticeable within the hotel. Also, staff is well trained, polite, and attentive. This repeats in all reviews again and again – and it is true – this is one of the best in Marsa and may be in Egypt as well. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Having said that, and with all the expectation set very high, even the small details could be spotted: the room cleaning service was not bad, but somehow uninterested – the room was clean, but no extra step or effort was visible (soup was missing for several days, number of towels varied every day but never reached the initial state, cleaning rug stayed forgotten on our balcony etc.) We asked for the wine for our minibar (it is provided within all-inclusive for free), but the answer of the room cleaning man was that we would have to pay for that to him, soft drinks have not been replaced to the original state either. The only moment when he showed some interest was when he asked us to change some money. But as I said – this are just tiny little details which in no way could diminish our good vacation and overall great impression from the hotel.

Strava
Cuisine: all cooks and personnel did a very good job. The offer is wide, tasty, and heathy, I also enjoyed the changes in the menu - such as Asian cuisine, fish etc.

Pláž
Hotel is located in bay, which is a nature marble: sand beach with the living coral reef just few meters away, several turtles and even dugon could be spotted in a very close proximity to the shore. It is really great spot and almost anything I have seen during my many dives could be seen literally few meters from the hotel. This marvelous environment is also one of the main positives of the hotel. Therefore, it would be great to really keep it this way and protect it for the future. What would really help is the information to hotel guests how sensitive the marine ecosystem really is. I was surprised to learn that many guests really do not know that touching the corrals or stepping on them would kill the corrals and that holding the turtle under water would kill the animal. And yes, I have unfortunately seen all of that. The big information boards on the beach or information letter provided to guests would cost almost nothing and might help a lot.

Anonym, 30.11.2021, Dátum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Iberotel Costa Mares

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Čast delux je super, nově zrekonstruované pokoje jsou hezké a prostorné, určitě se vyplatí si připlatit za delux. Čast delux ma vlastní...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Čast delux je super, nově zrekonstruované pokoje jsou hezké a prostorné, určitě se vyplatí si připlatit za delux. Čast delux ma vlastní restauraci, pláž a bar. V této časti je méně lidí takže má člověk více soukromí s nečeká fronty. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava v pohodě, nejlepší jsou snídaně.

Pláž
Přistup do vody je horší, ale dá se bez bot. Moře hezké a dá se i šnorchlovat hned u hotelu.

Jan Vepřek, 30.11.2021, Dátum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Velká spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, denní úklid. Nutná renovace koupelny.

Strava
Strava uspokojivá, uvítali bychom větší výběr ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Velmi milý personál, služby bez chyby.

Pláž
Nádhera, pozvolný vstup do vody. Pěkné snorchlování, vetrolamy, slunečníky, pohoda.

Olga Medková, 30.11.2021, Dátum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Napoprvé v Egyptě a hned jsme trefili skvělý hotel!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Napoprvé v Egyptě a hned jsme trefili skvělý hotel! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V udržovaných zahradách (odrána denně klečí a pleje spousta zahradníků) útulné patrové domky maximálně zachovávající soukromí. Tiché pokoje komfortně vybavené, klimatizace tichá, denně doplňována 1.5l voda, čaj/káva, z těch na pobřeží krásný výhled na moře-přímo z postele! Venkovní soukromé posezení.

Strava
Co říci k hotelové restauraci-nemám slov, tak široký výběr včetně různých dietářů, slané/sladké, snad jen dress code kdyby některé dámy dodržely a nechodily do této luxusní jídelny v plavkách. Číšník za 1$ obden drží váš stůl, nosí pití, zmrzlinu, personál usměvavý, neustále dohlíží několik šéfů na plné mísy, úklid.. názvy jídel v angličtině/němčině/ruštině, takže pochopíte :)

Služby hotela
Uvítali jsme, že všechen personál měl roušky a my očkovaní jsme měli "dovolenou". Fungoval aerobic, animační programy, obcházeli prodejci výletů, potápění, masáží ale nenutili. Všichni dávají najevo, že jste vítáni a když řeknete semtam nějaký pozdrav arabsky, jsou vaši. Jediný nedostatek-wifi pouze na recepci kde sedí neustále přes 50lidí a dělí se o signál.

Pláž
Pláž-souš částečně písčitá, část korálový útes. Ve vodě pouze korálový útes-boty nutné-kvuli mušlím, ježovkám.

V útesu jsou mini laguny kde se smočíte, se šnorchlem i bez uvidíte pestrou faunu i floru, ale nezaplavete si-v tom popisky hotelu nelžou. Plavat se dá z mola, ale jen za dozoru plavčíka ve velmi omezeném prostoru-spiše s maskou omrknout atol. Zelená vlajka není nikdy, zato občas připlavou karety, delfíni-nebojte, plavčík spustí s píšťalkou takový rachot že vás to probere ze snění a stihnete je zahlédnout :) Spousta volných lehátek, zametená schodiště, udržované sprchy, v zahradě 3 houpací sítě, prostě RÁJ! Ležet se dá i u vedlejšího sesterského hotelu, plážová restaurace je společná.

Anonym, 29.11.2021, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Grand Marsa (ex. Grand Resta)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

28 fotografií

Celkom: 7,4 Celkový dojem je průměr.Kdybychom byli Rusové asi jsme nadšeni,ale to nejsme...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je průměr.Kdybychom byli Rusové asi jsme nadšeni,ale to nejsme... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto,naklizeno.V televizi převážně ruské programy:(

Strava
Každý si vybere

Služby hotela
Ochotny personál

Pláž
Čistá.Lehatka dřevěná a plastova.Ta dřevěná,jako by už hodně zažila,což nás u hotelu otevřeného letos překvapilo.Z reproduktoru dost často řvou ruské písně...

Marek M., 29.11.2021, Dátum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Lazuli Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi pěkný hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo bez problémů a vše splnilo očekávání.

Strava
No strava byla velmi jednotvárná, a chyběl širší výběr, nicméně jsme si vždy vybrali a vše bylo OK. S ohledem na jiné hotely v Egyptě, rozhodně tento hotel má co dohánět.

Služby hotela
Bez problémů, vysoká kvalita personálu a velká ochota všech zaměstnanců byla na jedničku. Klobouk dolů.

Pláž
Přístup přes molo, ale naprosto úžasný korálový útes. Voda v tomto období taky teplá, i když poněkud víc foukal vítr.

Josef Hlavko, 29.11.2021, Dátum pobytu: 17.11. - 24.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Lazuli Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)