Recenzie hotelov
Safaga - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Celkový dojem dobrý. Kdo chce hledat nějaké chyby, tak si je najde. My si jeli odpočinout.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. Kdo chce hledat nějaké chyby, tak si je najde. My si jeli odpočinout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úplný luxus to není, ale bylo vždy čisto. Jdete tam stejně jenom spát.

Strava
Už jsme byli na více dovolených a musím říct že jídlo dobré hovězí, kuře, ryby každý si vybere a zakusky také.

Služby hotela
Milé překvapení ,když jsme našli na pokoji dort ,protože syn měl v tu dobu narozeniny. Animatoři také ok.

Pláž
Rusaci jsou sice roztahaní všude, ale místo najdete. Šnorchlování hned kousek a super velke zelvy hned za molem.

Monika Lásková, 24.11.2021, Dátum pobytu: 13.11. - 20.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel je moc pěkný, udržovaný. Z letiště je to 100km a jeli jsme to 3 hodiny. V hotelu žádné obchody a taxi do Hurgády stojí 80 EU.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je moc pěkný, udržovaný.

Z letiště je to 100km a jeli jsme to 3 hodiny.

V hotelu žádné obchody a taxi do Hurgády stojí 80 EU. Zobraziť celú recenziu

Andrea Skoumalová, 22.11.2021, Dátum pobytu: 12.11. - 19.11.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Club Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Hotel sám o sobě již zažil (mnohem) lepší časy. Snahy o údržbu jsou na hranici nezbytných oprav - styl lepicí páska a kladivo spraví vše....

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel sám o sobě již zažil (mnohem) lepší časy. Snahy o údržbu jsou na hranici nezbytných oprav - styl lepicí páska a kladivo spraví vše. Největší výtka, kromě ubytování - každý z nás dostal JEDNU půllitrovou PET lahev s vodou. Tato lahev byla jediná, kterou jsme dostali a tak jsme si ji po celé DVA TÝDNY museli hlídat a doplňovat si ji z barelů na pitnou vodu. Toto je z mé strany vrcholně nehygienické a nekomfortní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jedním slovem hrůza. Tedy ano, voda tekla slušně a byla teplá, ale tím by asi výčet pozitiv končil. Pokoje sice celkem uklizené, ale nějaká větší péče tu rozhodně nebyla. V prvním pokoji nás obtěžoval zápach z odpadků, které byly "uskladněné" pod našimi okny. Samotný zápach by se dal přejít, ale okolo odpadků se hemžili komáři a další hmyz a ten nás neustále v noci obtěžoval a kousal. Řešení ze strany personálu? Vystříkali celý pokoj nějakým biolitem, že se tam málem nedalo dýchat. Takže se muselo vyvětrat a tím byl za chvíli hmyz zpátky. Pokoj měl sice balkon, ale kvůli výše zmíněným problémům byl v podstatě k ničemu, protože na něm nešlo být. Po několika nocích téměř beze spánku jsme požádali o výměnu pokoje.

Ten byl sice bez hmyzu, ale zase zde byl do půlnoci slyšet zábavní program hotelu. Což o to, bylo to nepříjemné ale pořád lepší než hmyz. Druhý den nám z neznámého důvodu něco převrtávali v pokoji a odstranili přitom několik podhledů v koupelně a to přímo nad sprchou. Jak se ukázalo, nad námi byla už jen střecha. A zde přichází to nejlepší. V prostoru nad naším pokojem byli uhnízdění holubi, kteří tam tou dobou měli navíc mladé. Neustálé klapání jak nám chodili nad hlavami bylo již samo o sobě dost obtěžující, ale nejhorší bylo, že skrze chybějící podhled (přímo nad sprchovým koutem) nám do pokoje pronikalo chmíří, červi a jednou nebo dvakrát dokonce ptačí trus! Personál i přes kontakt s delegátkou nebyl schopen/ ochoten zařídit nápravu nebo výměnu pokoje. Nějaká snaha byla, ale nabízené pokoje byly ještě horší a navíc se muselo čekat. Byli jsme ze všeho toho vyřizování tak unavení, že jsme to už nechali být a těch posledních pár dnů jsme už nějak přetrpěli. Vzhledem k ušmudlaným a zašlým kachličkám v koupelně předpokládám, že namísto opravy stropu uklízeči jen prostě setřou to nejhorší a dále to řešit nebudou. Miluji moře a Egypt, ale do tohoto hotelu už nikdy více, ani zadarmo!

Strava
Zcela Egyptský standard. Kdo už někdy v Egyptě byl tak přesně ví, o čem mluvím. Každý den v různých variacích rýže, kuřecí, hovězí a do toho různá zelenina a zákusky. Není to nijak špatné, ale po dvou týdnech toho má člověk už dost.

Kávu zde můžete mít buď instantní se sušeným mlékem, nebo z kávovaru, který ale obsluhuje pouze personál a je to za poplatek (i pro All inclusive). Poplatek jsou 4 dolary, což mi za 1 šálek kávy nepřipadá zrovna málo.

Služby hotela
Personál je značně otrávený z toho, že vůbec musí něco dělat. Ovšem pokud kolem sebe máváte dolary nebo jste samotná dívka, mohou se přímo přetrhnout, aby vám byli k ruce.

Úklid nic moc, zametou, setřou tu nejhorší špínu tím to končí.

Obsluha restaurace - příbory aby si jeden nosil vlastní, protože zdaleka není jisté, že je na stole najde. Personál to má "na háku" a ještě jsou na vás nepříjemní, když si jdete příbor najít sám.

Pláž
Zde není moc co vytknout. Snad jen že moře je opravdu velmi dlouho zhruba po kolena.

Nepříjemné je, že na celou pláž je pouze 1 záchod, který je zanedbaný a navíc bez toaletního papíru a mýdla. Takže člověku nezbývá jinak než jít na pokoj nebo na WC na recepci (snad jediný slušně udržovaný záchod v celém rosortu)

Anonym, 07.11.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 23.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Vše v pořádku. Jediná tragédie je kuchyň. Vydávají oni, nikoli že si sami nandáte. Vsude jen fronty a čekání. Automat na kávu v jidelne...

  • 8 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku. Jediná tragédie je kuchyň. Vydávají oni, nikoli že si sami nandáte. Vsude jen fronty a čekání.

Automat na kávu v jidelne pouze jeden. Stále se opakující jídlo. Ryze a cosi, co vypadá jako brambory v jakémsi neznámém stavu. Občas těstoviny - studené. Hranolky na dlouhé čekání. Takže rýži a kure nebudete chtít chvíli ani vidět. Absence michanych vajec, ovoce jen 2 druhy a denně stejné...žlutý meloun a pomeranč. Co se týká alkoholu...pivo a víno v pořádku. Destiláty odporné...páchly jako desinfekce. Doporucuji vzit s sebou alespon 2 l alkoholu do kufru. Uklid a personal super. Chybela rychlovarná konvice a fen na pokoji. Tento hotel je krásný a plaz také. Personal super....ostatni bohuzel nikoli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, absence rychlovarné konvice a fénu.

Strava
Tragedie

Služby hotela
V pořádku

Pláž
Krásná

Lydie Burianová, 05.11.2021, Dátum pobytu: 23.10. - 30.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Lotus Bay Safaga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dobrý poměr cena služby, opatření proti covid odpovídající kvalitě hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý poměr cena služby, opatření proti covid odpovídající kvalitě hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi hezký, servis denně.

Strava
Každý si vybere, kvalita na úrovni, velmi dobrý výběr ryby, ovoce.

Pláž
Ok.

Oldřich Hornych, 04.11.2021, Dátum pobytu: 23.10. - 31.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Club Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme v tomto hotelu pred sesti lety. Vratili jsme se tam, protoze zde je krasna plaz, nadherne koupani a slusne snorchlovani. Mohu...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto hotelu pred sesti lety. Vratili jsme se tam, protoze zde je krasna plaz, nadherne koupani a slusne snorchlovani. Mohu rici, ze jsem byl mile prekvapen změnami. Nove bungalovy, dalsi bazen, nove chodniky a lepe upravena zelen kolem bungalovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovani v bugalovu. Spokojenost, na terase kresilka, na pozadani za euro stolek a lehatko. Vybaveni standartni, nejsme nijak narocni, takze v naproste pohode. Cisto a uklid kazdy den.

Strava
Jezdime do Egypta casto, byli jsme tam cca 20x a strava je zde vcelu pestra, trochu jinak ladena oproti nasi kuchyni, ale vzdy si clovek najde na co ma chut. Pri minulem pobytu na tomto hotelu jsme byli take spokojeni, takovy zlaty prumer. Ovsem tentokrat musim rict, ze se z prumeru vyhoupli mnohem vis. Denne k obedu i veceri ryby na ruzne zpusoby, kure, brambory, zeleniny, hovezi a grilovane dobroty. Hovezi ala gulas nebo rostena pripominali nasi kuchyn, nemluve o polevkach. Zelenina, salaty, zalivkya ovoce slusny standart. Sladke zakusky jsem snad neochutnal ani vsechny, i kdyz jsem denne mel alespon 3-5 druhu.

Služby hotela
Spokojenost, jen snad vecerni program je tak trochu usmevny a nudny. Stacilo by po detskem programu, ktery je normalni a pekny, pustit jinou hudbu, ktera bude bavit od mladych po starsi generaci. Urcite by to vsichni privitali a hodinu nekdy i vice mezi detskym programem a vecernim vystoupenim by se vsichni lepe bavili a nechodila by polovina lidi spat.

Pláž
Plaz je fakt super, hlavne kvuli tomu jsme se sem vratili, lehatka jsme si vzdy nasli. Ke konci, kdyz se hotel vice zaplnil, uz to dalo trochu vice prace. U bazenu vzdy volno. Bar na plazi fungoval v pohode, nekdy trochu fronta. Pri minulem pobytu byl jeste jeden bar u mola, kde nyni je tam zazemi surfaru.

Václav Kozlík, 03.11.2021, Dátum pobytu: 20.10. - 31.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,4 Kalawy je náš oblíbený hotel a rádi se sem vracíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kalawy je náš oblíbený hotel a rádi se sem vracíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné, vkusně zařízené

Strava
Velmi rozmanitá, vyberou si všichni - sportovci, dietáři, vegetariáni i masozravci

Služby hotela
Služby jsou na skvělé úrovni. My pravidelně využíváme služeb masérů a jsme spokojeni. Personál je milý a ochotný.

Pláž
Prostorná, možnost koupání v zálivu či po procházce na molu i u korálu. Šnorchlovat se dá i v laguně. Pokud však vyhledáváte bohatý podmořský život, bude dobré si zakoupit výlet :-) na běžné šnorchlování však útes i laguna stačí.

Lenka Buttová Lopourová, 03.11.2021, Dátum pobytu: 24.10. - 31.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Club Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdime kvuli mori a vstup do more uzasny pozvolna a i s mensim molem urcite se vratime

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdime kvuli mori a vstup do more uzasny pozvolna a i s mensim molem urcite se vratime Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosta spokojenost

Strava
Vzdy se da neco vybrat, hodne sladkeho hodne ovoce

Služby hotela
Za me super

Pláž
Vstup do more super pozvolny a i mensi molo

Monika Véghová, 02.11.2021, Dátum pobytu: 16.10. - 30.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,4 Krásná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dva pokoje vedle sebe. Denní úklid. Minibar doplňován pouze 2 lahvemi s vodou a 1 l 7UP. V jiných APT doplňován pivem a plechovkami

Strava
Pestrá, vybere si každý

Pláž
Laguna, molo s možno s šnorchlování

Iva V., 02.11.2021, Dátum pobytu: 23.10. - 30.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Club Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8,4 hezký hotel rodinného typu kde téměř nejsou děti takže pro relax a odpočinek naprosto vhodný a má nádherný podmořský svět hned před...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
hezký hotel rodinného typu kde téměř nejsou děti takže pro relax a odpočinek naprosto vhodný a má nádherný podmořský svět hned před hotelem. Nevýhodou je že je daleko od města Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
u nás odpovídající hotelu kategorie 3* . Každopádně hotel je čistý a udržovaný . Každopádně je to spíče takový rodinný hotel a to je super

Strava
jídlo je trošku fádnější ale dobré. výběr velký až na nějaké maso je spíš hodně jen kuře

Služby hotela
služby odpovídají typu rodinného hotelu

Pláž
pláž je hned u hotelu jen se rovnou nedá jít do moře protože jsou tam koráli. každoopádně popojít si pár metrů stojí za to protože pak už jste jen v jednom velkém akvárku kde je to pokaždé trošku jiné a rybičky Vás chodí vítat až na mělčinu

Petra Vorlíčková, 02.11.2021, Dátum pobytu: 24.10. - 30.10.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Coral Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)