Recenzie hotelov
Safaga - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Vše ok

  • 9,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše ok

Strava
Nedodržení smluvně zakoupeného stravování, snídaně " omeleta,zelí,mrkev a jogurt" 14 dní. Oběd a večeře stejná jídla každých 5 dni

Služby hotela
V pohode

Pláž
Vše ok

Vít Krejčí, 06.04.2021, Dátum pobytu: 21.3. - 3.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Báječná odpočinková dovolená na krásném místě

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná odpočinková dovolená na krásném místě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byla jsem ubytovaná v moc hezkém prostorném bungalovu s výhledem do krásné udržované zahrady a na moře. Velmi pohodlné postele, spala jsem jak miminko. Denně úklid a výměna osušek a ročníků. Před mým bungalovem jsem měla malou terasu s posezenim i lehátkem.

Strava
S ohledem na pandemii Covid byla všechna jídla pouze servirovaná. Na stole bylo Menu s výběrem vždy velmi chutnych jídel. Musím říct, že mi to velmi vyhovovalo a bylo velmi pohodlné. Zaměstnanci restaurace vždy moc milí a usměvaví.

Služby hotela
Velmi přátelští, vždy nápomocní, usměvaví a profesionální vsichni zamestnanci hotelu.

Pláž
Krásná široká pláž s pozvolným vstupem do moře. Krisťalové čistá voda.

Lenka Trojánková, 09.03.2021, Dátum pobytu: 27.2. - 6.3.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

17 fotografií

Celkom: 10 Jedním slovem "nádhera"

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem "nádhera" Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všechno krásně čisté, útulné, dostatek pitné vody všude

Strava
Stravování bez chyby, milý ochotný personál, dobré jídlo přitažlivě naservírované, pestrá strava, výběr z jídel. Perfektní

Služby hotela
Byli jsme na dvou výletech a byly skvělé, nabídnuty přímo delegátem hotelu.

Pláž
Pláž nádherná s jemným pískem, všude čisto a vzhedem k momentální situaci coronavirové, téměř bez lidí, takže klid, pohoda, moře, sluníčko.

Pavel Velčovský, 26.01.2021, Dátum pobytu: 9.1. - 23.1.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 3,8 Nepřiplácejte si teď za bungalov, tam ubytovávají teď každého, i když si koupí levnější ubytování! Jídlo jen formou menu, oběd jen 3...

  • 2 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Nepřiplácejte si teď za bungalov, tam ubytovávají teď každého, i když si koupí levnější ubytování! Jídlo jen formou menu, oběd jen 3 hlavní jídla, za týden se obměnilo menu jen 2x, takže celkově stále stejná jídla! Děs. Na pití se čekalo třeba 20 minut, jídlo to samé. Někomu nosili vodu a džus v malých skleničkách (cca 100 ml jen!), nebo v plastových skleničkách. Venku u stolečků stále někdo kouřil, takže nekuřáci mají smůlu a musí být chtě nechtě uvnitř. Jediné, co je hezké, je pláž. Velká, prostorná, zadarmo slunečníky a lehátka, i když jich dost nemělo matraci, velmi dlouhý vstup do moře, ještě po 100 m se téměř nedalo plavat. Ale byly tam korály, rybičky apod., na šnorchlováni super!!! Na místě se dá za 5$ půjčit neopren na celý den. Hotel má 2 příjezdy, na cestách jsou zábrany a hlídači, při vstupu do hotelu je bezpečnostní rám. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jedním slovem děs! Na pokojích pod postelemi prach, špína. Bungalovy - každý má 16 pokojů, z toho snad 14 nebo kolik, je vždy pokoj propoj se sousedním pokojem dvojitými uzamykatelnými dveřmi, ovšem s mezerami mezi dveřmi a podlahou. Vše z vedlejšího pokoje je pak slyšet, mluvení, TV, sprcha, WC, i lednička (na pokoji je malá lednička, všechny jsou staré a drnčí, že se skoro nedá spát)! Prostě děs! 2x jsme se stěhovali, buď tam byli ukřičené děti a nebo zase ubytovali sobecké lidi, který ve 23 hodin zapnuli TV na vysokou hlasitost a odešli pryč a přes ty dvoje dveře jako by to řvalo v našem pokoji! Nějaké řešení s delegátem, s personálem, nic nepomáhalo. Prostě děs, hrůza a už nikdy! Nemluvě o krátkodobých ubytování, kdy tam lidi dělali bordel do 2-3 rána venku řvali. A personál hotelu to prostě neřešil! Umyvadlo je bez krycí mřížky odpadu, tak pozor, aby tam nic nespadlo. Špunty do umyvadla, vany nejsou. Ráno tam často krákají vrány, zajímavý budíček.

Strava
V době covidové hrozný systém - menu jen při obědě, u snídaně, večeře, člověk ani nevěděl, co si lze dát, žádné menu. Číšník se zeptal, co si dáme, ale jak si vybrat bez nějaké nabídky??? Pití v malých 100 ml skleničkách a nebo plastových 200 ml skleničkách, kdo a jakou skleničku dostane, to ví Bůh, nosili to jak se jim chtělo. Jídlo jen 3 hlavní jídla. 2 různá menu během týdne?! To je hrůza! Dezerty tuhé, přílohy jen hranolky, rýže nebo zelenina. Nic víc. Pečivo klidně 2 dny staré, prostě aby se snědlo. Nevím, jak to tam vypadá mimo covid, ale teď je to DĚS!!! Na jídlo a pití se čeká třeba i 20-30 minut, i když je tam jen pár lidí.

Služby hotela
Služby? Denně měnili ručníky, nějaký ten úklid byl, ale pod postelemi prach, špína. Pozdní večeři dali na pokoj, ale ne do lednice, takže to bylo k vyhození. Plážové ručníky jsou na pokoji. Základ na spaní je jen prostěradlo, deky jsou ve skříni, ale někde jen 1, někde 3, chce to hnedka řešit. Trezor zadarmo, ale dost malý. Dá se domluvit jídlo s sebou na výlet, jak ráno, tak i večerní (noční). Bazén na hotelu je nevyhřívaný, voda studenější než v moři. Dětské hřiště, skluzavky. Přímo v hotelu u recepce je obchůdek s oblečením, šperky, kořením, parfémy, magnety, vodou. Vedle hotelu jsou další obchůdky těch samých prodavačů jako u recepce a mají tam papyrus, sošky atd., prostě je toho dost. Chce to smlouvat, smlouvat, a smlouvat. Bankomat je cca 300 m od hotelu (u hotelu Amarina, a nebo přímo v Amarina).

Pláž
SUPER! To jediné je parádní (tedy než tam přijdou uřvaní turisté a chovají se tam, jako by tam nikdo jiný nebyl). Rozlehlá, slunečníky s lehátky a zástěnami zadarmo (ale málo matrací na lehátkách), velmi pozvolný vstup do vody (100 m je stále na chůzi). Jsou tam korály, rybičky, paráda! Na šnorchlováni ideální místo. Vody byla čistá, jen v prosinci slunce zapadalo už kolem 16:30, na pláži to bylo tak do max. 16 hodin a už bez sluníčka.

Oto, 04.01.2021, Dátum pobytu: 26.12.2020 - 2.1.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (11) Nie (2)

Vstupní hala 49 fotografií

Celkom: 9,2 Výborný relax.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
To nejlepší co jsme mohli mít a to bungalov přímo u pláže.

Strava
V době COVID strava omezena, ale dalo se vybrat. Ryby, ovoce a zelenina - výborná.

Služby hotela
Není co vytknout.

Pláž
Fantastická, v době covidu nejlepší dovolená bez lidí.

Pavel Brtnický, 29.12.2020, Dátum pobytu: 19.12. - 26.12.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 10 Nadherna dovolena,az do doby kdy jsme byli nuceni pobyt predcasne ukoncit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nadherna dovolena,az do doby kdy jsme byli nuceni pobyt predcasne ukoncit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani na velmi vysome urovni.Vsude cisto .

Strava
Velmi dobra a pestra,myslim,ze kazdy si vybere podle chuti.

Služby hotela
Velmi dobre,personal velmi ochotny.

Pláž
Dobre pristupna a cista.Moznost potapeni jak soukrome,tak i pod vedenim.

Jaroslav Pýcha, 24.03.2020, Dátum pobytu: 11.3. - 21.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Hezký hotel, krásné prostředí, udržovaná moc pěkná zahrada, příjemný, vždy usměvavý personál, každý den se zajímali ospokojenost hostů....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký hotel, krásné prostředí, udržovaná moc pěkná zahrada, příjemný, vždy usměvavý personál, každý den se zajímali ospokojenost hostů.

Velmi oceňuji ekologii hotelu a třídění odpadů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný standartni pokoj v přízemí s výhledem do zahrady, vždy čistě uklizeno,vyměněny ručníky, doplněn toaletní papír. Vybavení dobré, jen trochu hlučnějši lednička.

Moje připomínka - ve skříni chyběly ramínka na šaty.

Strava
Výborná kuchyně, každý den pestrý výběr všeho, hodně ovoce,zeleniny, salátů, zákusků.

Vynikající křupavé pečivo a každý den čerstvě upečený (před zraky hostů)pita chléb .

Pláž
Pláž krásná písečná upravená, s plážovým barem.

Jen toalety dost daleko.

Petra Nosková, 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 9,2 krásná dovolena, až na počasí a korona virus

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolena, až na počasí a korona virus Zobraziť celú recenziu

Strava
výborná

Služby hotela
letos jsme neměli tak dobrou uklidovou službu, jako jiné roky

Pláž
čistá

Daniela Sixtová, 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je v nádherném prostředí - plno kvetoucích keřů, palmy, zeleně, bazény, cvičení v bazénu, spining, posilovna, potápěčské centrum,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v nádherném prostředí - plno kvetoucích keřů, palmy, zeleně, bazény, cvičení v bazénu, spining, posilovna, potápěčské centrum, půjčovna kajaků, animátorky starající se o děti, úžasný personál - milí, ochotní, neustále nabízejí pití, ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, každý den dokonalý úklid

Strava
Velký výběr, zejména večeře byly bohaté - potěšilo mě, že byly i ryby, mořské plody, jídla se i měnily, bylo i velbloudí maso, jehněčí, ...

Služby hotela
Personál velmi ochotný, milý,

Pláž
Pláž vybavena slunečníky, lehátky, stolky, výborný přístup do vody, poměrně brzy od břehu velká hloubka - pro mě plus. Po pláži neustále chodí personál a nabízí něco k pití.

Dagmar L., 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla celkově super, hotel bych doporučila spíš pro klidnější dovolenou bez dětí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla celkově super, hotel bych doporučila spíš pro klidnější dovolenou bez dětí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj byl pěkný, uklizený, ručníků bylo dostatek a každý den chodila pokojová služba.

Strava
Stravovali jsme se pouze v hotelu a jídlo byla kombinace kuřete, ryby a zeleniny na hodně způsobů. Vše udržované v teple a některá jídla byla připravována před námi (kalamáry, suši, vajíčka, těstoviny). Měli výborné polévky :) . Akorát že na barech u bazénu a pláže jsme za sendviče museli zaplatit.

Služby hotela
Hotel nabízel spoustu služeb za příplatek - masáže, italskou a rybí restauraci, mani a pedikůra, potápění, rybaření a další. Žádnou tuto sluzbu jsme nevyužili tak nemohu posoudit jejich kvalitu. Co nám hodně chybělo byla dostupnost wifi - připojení pouze v recepci a pomalé, mohli jste si koupit připojení, ale taky bylo pomalé.

Pláž
Pláž byla čistá písčitá, lehátka dřevěná s "poduškou", s barem.

Kristýna, 16.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

4 fotografie