Recenzie hotelov
Sharm El Sheikh - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Boli sme velmi prijemne prekvapeni. Obzvlast by sme vyzdvihli more v okoli hotela, idealne aj pre deti aj na snorchlovanie

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme velmi prijemne prekvapeni. Obzvlast by sme vyzdvihli more v okoli hotela, idealne aj pre deti aj na snorchlovanie Zobraziť celú recenziu

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Reef Oasis Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel odpovídá spíš už slabší 4*. Vrátila bych se sem jen kvůli tomu krásnému podmořskému životu. Jinak je tu opravdu velmi mnoho schodů,...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel odpovídá spíš už slabší 4*. Vrátila bych se sem jen kvůli tomu krásnému podmořskému životu. Jinak je tu opravdu velmi mnoho schodů, na pláž z hotelu jdete tak okolo 200, ale dá se jít i bokem po cestě. Ale do moře vždy musíte po schodech z hlavní pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme v pokoji v přízemí pod jídelnou, kde byl hrozný smrad z koupelny. Takže tu jsme přes den zavírali, aby nesmrděl celý pokoj. Výměnu jsme neřešili, na přespání jsme to vydrželi ten týden. V pokoji trezor, tv, velmi pohodlné postele.

Strava
Dalo se vždy vybrat, ale když přijdete po půl desáté tak půlka už je fuč a nikdo nedoplňuje a už si s vámi nabírají i zaměstnanci jídlo. Kafe pouze ve velké konvi a mléko vedle v druhé konvi. Malé lžičky nevedou, jsou pouze párátka. Jídelny sice velké, ale museli se hledat místa a když už jste ho měli, tak jste hledali číšníka s příborem. Na pláži v baru fronty, je pouze 1 číšník, který i třeba dává tonic jen někomu. Pivo 50-60% pěna ve sklence, zbytek pivo. Poslední den nebylo ani kafe ani voda na čaj na pláži na baru. Pizza, která měla být v italské restauraci od 12:30 - 17:00 , byla jen do 15h a nějaké sušenky a zmrzlina od 15-16h též nebyla. Pokud byste si chtěli dát presso, latte, atd. vše za poplatek.

Služby hotela
Byli jsme v ala carte mexické v rámci all inc. Když jsme si neobjednali láhev za cca 20€ co nám nabízel číšník, tak byl dost pak nepříjemný, že už jsme neměli pak ani chuť na zákusek a odešli.

Co se týče wifi v lobby tak na tu se moc nelze spoléhat, když je více lidí, už se nepřipojíte.

Pláž
Místní plážový hoši super ochotný, vždy našli místo a přešoupli lehátka, kam jste si řekli.

Výhoda je, že máte hned i jeden bazén u moře, akorát je víc zanesený krémy a oleji z lidí. Plážová restaurace, vždy ryba na grilu, vepřové nebo hovězí, salát, pár zákusků, polévka. Nevýhoda je, že není moc míst.

Tahle pláž je jedna z nejkrásnějších na podmořský život, který jsem kdy viděla. Ryby už jsou tak zvyklý asi na lidi, že jste od nich 30cm a nějak je to nezajímá, kord když svačí zrovna :-D.

Vstup do moře ze dvou mol a je možné i pro neplavce, kde je u břehu tak max 40cm vody před korály, kde se dá chodit a pozorovat taky ryby.

Anna P., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 9,6 Resort opravdu perfektní,nevýhodou je že přijedete cca v 6 hod na hotel a ubytují vás až kolem 14

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Resort opravdu perfektní,nevýhodou je že přijedete cca v 6 hod na hotel a ubytují vás až kolem 14 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na úrovni obzvláště pokoj za příplatek.

Strava
Strava standartní pro Egypt chutná a rozmanitá zelenina i ovoce

Služby hotela
Služby v pořádku problémem byly elektronické karty zámku pokoje z 10 dnú 4x přeprogramovány

Pláž
Perfektní a jedinou chybou je dostavba hotelového komplexu u pláže

Miroslav H., 16.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6,4 Vcelku pohodový pobyt

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vcelku pohodový pobyt Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme spokojeni

Strava
Stále stejná, občas něco chybělo

Služby hotela
Vcelku dobré

Pláž
Pro šnorchlování výborné

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 hotel velmi čistý,krásné prostředí,ochota personálu,vynikající restaurace indická a italská přístup do moře však velmi špatný umola...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
hotel velmi čistý,krásné prostředí,ochota personálu,vynikající restaurace indická a italská přístup do moře však velmi špatný umola doporučujeme šírší schůdky jeden vstup často zavřený, rozšířit schody jako je to vedle u hotelu.. Na zpáteční cestu a konflikt při odletu nezapomenu podala jsem stížnost na personál v Egyptě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše perfektní

Strava
nemělo chybu

Služby hotela
služby hotelu výborné

Pláž
vstup do moře špatný nutno rozšířit šíři vstupu mola a opravit stávající,pláže čisté uklizené i terasy s lehátky

Miloslava Pešková, 16.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 12.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sultan Gardens Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dojem z našej prvej dovolenky bol veľmi dobrý.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z našej prvej dovolenky bol veľmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo fotkam aj na webe aj cene. Síce bolo troškou v staršom štýle ale to vôbec nevadí. Jedno veľké mínus boki zástrčky ktoré takmer nefungovali.

Strava
Strava bola veľmi dobrá, boli sme prekvapené koľko druhov jedál sme mali na výber čiže ranajky a večere boli neskutocne dobré.

Jedno nás ale mrzu ze v okolí hotela nie je trosku viacej stravovacích zariadení...

Služby hotela
Služby hotela boli výborné. Predposledný deň sa nám na izbe pokazila klima a do pol hodiny nam ju opravili.. Veľmi milý a usmievavý personál. Jedine čo sa nam nepáčilo bolo využitie hotelového bazéna, ktorý sa dal využiť zarovno iba s plážou. Bolo to veľmi veľké mínus. Pretože este o cca 23hodine bolo vonku 34 stupňov a bazen sa nedal využiť vôbec. Bolo by super keby funguje aspoň do polnoci. Keď už nie celú noc. Veľa ľudí bolo z toho sklamaných.

Pláž
Pláž bola veľmi príjemná aj animátori, ktorý boli boli stále k dispozii na pláži,zabávali ľudí ale keď volali stále tych istých ľudí ako nas, časom bolo toho dosť.

Nikola K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Šnorchlovanie a potápanie super, zvyšok nič moc.

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Šnorchlovanie a potápanie super, zvyšok nič moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rezort krásny, klíma v izbe otrasná. Postele v pohode.

Strava
Treba sa objednávať na a la carte večere, tie sú o triedu lepšie. Z vody, ľadu a zeleniny dostanete Faraóna. Vlastne ajtak ho dostanete.

Služby hotela
Služby ok.

Pláž
Voda je výborná, prístup mohol byť širší. Na móle často vysedávajú ľudia, potom je prístup horší. Plavčíci vkuse pískajú na píšťalke keď prichádza alebo odchádza čln. Odporúčam vojsť do vody a šnorchľovať mimo móla.

Martin Z., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 vynikající dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vynikající dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pekny pokoj s balkonkem

Strava
Sice ne tak pestra, jak jsme byvali zvykli, ale clovek si tu vzdy nasel a dobře se najedl

Služby hotela
dobrý

Pláž
přístup do moře pouze z mola, kde je hned hloubka asi 20 metrů, ale korály úžasné

Vlastimil V., 15.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 4.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Shores Aloha Resort (Ex. Otium Aloha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Byla jsem ve stejném hotelu již potřetí. Nabízený zájezd do Petry jedním slovem KATASTROFA. Mohli jsme si vybrat mezi rusky mluvícím či...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem ve stejném hotelu již potřetí. Nabízený zájezd do Petry jedním slovem KATASTROFA. Mohli jsme si vybrat mezi rusky mluvícím či anglicky mluvícím průvodcem. My si vybrali ruštinu. Průvodce byl jordánec , kterému nerozuměli ani rusové. A navíc neuvěřitelný zmatkář. Naprosto nerozlišoval egyptský a jordánský čas. Před odjezdem jsme nakonec v tom nepředstavitelném horku stáli hodinu u autobusu. Hovořil o svých názorech na politiku země a o Petře a její historii téměř nic. Zájezd trval téměř 24. hodin a v Petře jsme strávili necelé tři hodiny. Neměli jsme čas na prohlídku hrobky krále či muzea Petry. I tak to byla honička. Nevkus pro všechny bylo od průvodce nabízení nápojů v hrobce. A na závěr nejhorší zkušenost po příletu. Místní úředník mi dal do pasu vízum avšak špatné razítko na jinou stranu pasu. Na další kontrole mi pas odebrali. Průvodce CK byl naprosto k ničemu. I přes naší prosbu o pomoc při řešení situace jen stál a koukal. Nebýt skutečnosti, že manžel umí trošku arabsky, byla bych asi na letišti ještě nyní. Dorazil to tím, že nás nasměroval do jiného hotelu a tudíž i autobusu. Asi neví, že jsou zde dva hotely s podobným jménem /Fanara a Farana/. Ještě štěstí, že jsme zde již byli. Někteří klienti odjeli dle jeho pokynů jiným autobusem. Služby cestovní kanceláře hodnotím jako naprosto nekvalitní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné. Čisto. Velká chyby byla v tom, že delegátka na první /a zároveň poslední/ schůzce sdělila, že každý den mezi 18. až 19. hodinou bude personál měnit osušky na pláž. To se vše nestalo ani jednou. Sdělila jsem tuto skutečnost rovně manažerce hotelu a nic se nezměnilo.

Strava
Naprosto bez chyby. Každý si určitě vybral.

Služby hotela
Personál skvělý. Ochotný a příjemný. Dobrý dojem jsme měli rovněž z klientů hotelu. Byli tam převážně občané bývalého Sovětského svazu a byli úžasní.

Pláž
Skvělá. Perfektní vstup do vody, nádherné korály plné barevných rybiček.

Věra Hamrníková, 14.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Iberotel Club Fanara & Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)