Recenzie hotelov
Sharm El Sheikh - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skvělá dovolená nad naše očekávání . Nenalezli jsme jediné negativum ačkoliv jsme velmi nároční . Pokud chcete skutečně perfektní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená nad naše očekávání . Nenalezli jsme jediné negativum ačkoliv jsme velmi nároční . Pokud chcete skutečně perfektní dovolenou od A do Z, navštivte tento hotel . My se určitě vrátíme . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi hezké, čisté, prostorné pokoje , s krásným výhledem .

Strava
Dosti obsáhlý výběr pro každého . Víno velmi dobré. Stoly vždy upravené. Dostatek velmi ochotného personálu .

Služby hotela
Nadstandardní přístup personálu ke klientům. Vždy milí , ochotní. Od recepčních po uklízeče.

Pláž
V blízkosti velmi hezký korál. Přístup přes molo . Asi bych nedoporučovala klientům se sníženou mobilitou. Pláž vždy čistá . Velmi ochotný personal na baru. Plážový bar s dostatečným výběrem .

Markéta Koudelková, 11.03.2020, Dátum pobytu: 10.10. - 21.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Stella Di Mare Beach Hotel & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Na nasej dovolenke sme strávili plnohodný cas so starostlivými,milými, usmievavými ludmi. Dakujeme a boli sme max.spokojní, ocenili by...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na nasej dovolenke sme strávili plnohodný cas so starostlivými,milými, usmievavými ludmi. Dakujeme a boli sme max.spokojní, ocenili by sme viac mäskových jedál, kt.na druhej strane nahradili fantastické ,rozmanité salaty. Ubytovanie bolo priestranné, hygienické, krasne okolie aj samotny objekt v ramci cenovej kategorie. Personal bol uzasny. Zucastnili sme sa viacerych vyletov, za naj a top pobazujeme horu sinaj a stvorkolky v pusti. Dakujeme aj delegatke, kt.nam ich spristredkovala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme spokojné, zodpovedalo cene dovolenky

Strava
Chybali nam na vyber viac masovych vyrobkov, ale zelenina a salaty boli rozmanite a chutne. Ranajky boli uzasne, na vyber bolo kazdy den z coho si vybrat..

Služby hotela
Personal bol skvely, starostlivy , vsimavy

Pláž
Plaz bola cez cestu, ale bolo to v pohode 3...5 minut, krasna cista plaz s osuskami, s hudbou ,s pozvolnym vstupom

Katarína Slováková, 11.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 8.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 Za tu cenu super dovolenka. Hotel už má niečo za sebou, ale je tam prekrásne. Vyhrievaný bazén bol super. Odporúčam vrelo

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za tu cenu super dovolenka.

Hotel už má niečo za sebou, ale je tam prekrásne.

Vyhrievaný bazén bol super.

Odporúčam vrelo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi pekný dojem z nekonečnej záhrady ktorá je členitá a nikdy neomrzi.

Izby už majú svoje odzite, ale zvykli sme si po prvom dni :)

Strava
Až na ryby nám chutili všeličo. Je si s čoho vybrať. Treba poskusat čo komu zachutí.

Pivko a gin super :P

Služby hotela
Ochotný personál, čakajúci na tringelty.

Dalo sa s nimi pekne pohaluzit

Pláž
Super

Michal Baluch, 11.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

3 fotografie

Celkom: 4,4 Celkovo hodnotim hotel ako priemerny. Neocari, nenadchne. Najlepsie roky ma za sebou a zial ukrajinska klientela nam dala pocitit...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo hodnotim hotel ako priemerny. Neocari, nenadchne. Najlepsie roky ma za sebou a zial ukrajinska klientela nam dala pocitit znizenie kvality sluzieb. Aj napriek tomu, ze nas zajazd stal o polovicku viac ako ukrajinskych hosti, pozornost zo strany hoteloveho personalu voci slovenskym i ceskym hostom bola velmi zanedbana. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Najlepsie roky ma hotel za sebou. Boli sme ubytovani v odlahjelsej casti pri tenisovom kurte asi 5min chodze od hlavnej budovy. Izby male, no postel celkom komfortna. Kupelna zapachala a zariadenie v nej by potrebovalo vymenit. Na pridel 1 rolka toaletneho papiera, o viac bolo potrebne sa pripomenut dolarom.

Nezmyselne velka TV ktora zaberie 1/3 zo stola a hra prakticky len hotelove info a arabske pesnicky, sem tam nejaky rusky kanal. Mensi balkon potesi fajciarov.

Neskutocne hejna komarov ktore nebolo mozne zlikvidovat kedze sa zdrziavaju v klime a v odpade v kupelni. Doporucujem so sebou vziat odpudzovac komarov do zasuvky, je mozne ho zakupit aj v hoteli.

Strava
Zatial najhorsie jedlo ake som v Egypte zazila za 7 rokov co ho navstevujemz Kazdy den je rovnaka ponuka, jedlo bud neochutene alebo prekorenene.

Ranajky:

Okrem toastoveho chleba bolo vsetko pecivo stvrdnute na kamen a nedalo sa konzumovat inak ako namocene v caji ci kave. Salamy ci sunky v tejto krajine nehladajte, v ponuke bolo nieco ako mortadela. Ziaden platkovy syr len rozotieratelny ktory je vsak velmi dobry. Salatove uhorky, kapusta a paprika bola jedina zelenina na vyber. Parky, fazula a zemiaky ako teple ranajky. Z vajec bola na vyber omeleta a “volske oko”. Palacinky sa robili na rovnakej platni ako vajcia.

Obed sme jedli pri bazene, kazdy den rovnaka ponuka. Polievka, studene salaty - mrkva, karfiol, kapusta, uhorka, ryza, zemiaky, dusena zelenina. Vonku grilovali rybu ktora bola velmi mastna a z masa bol na vyber kebab ktory bol celkom chutny.

Vecera:

Ponuka uspokoji skor ludi ktori nejedia maso kezde na vyber boli vacsiniou ryby, cestoviny, zeleninove jedla a z masa velmi slaby vyber - kuracie bolo len 2x, hovadzie kazdy den v rovnakom tvare - so zeleninou a omackou bez chute.

Salatovy kutik bol celkom slusny, z peciva len zemle a nieco ako velke cipsy, to bolo vyborne - slane a cesnakove.

Nealko som pila len colu a vodu. Kava instantna a caj sa oplati priniest vlastny :) okrem cierneho nema iny chut.

Služby hotela
50 na 50.

Personal na recepcii ok, nemali problem s akymkolvek dotazom.

Casnici v jedalni prijemni.

Barmani na plazi neprijemni, neochotni a drzi. Mali problem naliat viac ako 1 pohar nealka ak osoba chcela vziat napoj inemu ktory bol na lehatku. O alkohole ani nevravim - nalievali nieco ako 0,002 takze clovek sa parkrat presiel k baru.

Ostatni personal - animatori, chodiace reklamy na kadernikov, masaze,.. otravni ako muchy. Aj napriek vyraznemu nie vas budu obtazovat.

Personal vydavajuci pitnu vodu sa takmer vzdy zrutil pri mojej poziadavke o viac ako jednu 0,5l flasu. Takze sa nenechajte odradit a pytajte si kolko potrebujete.

Z hotela jazdi do mesta v urcite hodiny shuttle, inak vam objednaku taxi.

Rada pre fajciarov: vezmite si cigarety z domu. V hoteli vas vyjde krabicka 5€ a nie su ochotni zlavit. V meste vas ta ista vyjde 2,50€ ale mesto je od hotela 20min jazdy.

Pláž
Plaz hotel nema. Pristup do mora po mole alebo po klzkych kamenoch s plytkou vodou.

Jedina vyhoda toho celeho je ze tam nie su uplakane deti :) nemaju sa totizto kde hrat.

Marie K., 04.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 1.3.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 2 najhorší hotel v akom sme boli...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
najhorší hotel v akom sme boli... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovaní sme boli až na druhy krát,kedže sme dostali izbu v neskutočnom stave a iba s 2 postelamy (boli sme 3) dali nám akože druhu izbu ale iba s 1 postelou.. :D tak sme zostali radsej v tej prvej.kde nam neskor priniesli pristelku..V izbe bola uplne rozbitá skrina,kde sa ledva otvarali dvere,taktiež na balkone to iste...uteraky po uratany boli take špinavé ako zem..(mame ich odfotene )na umyvadle malé mydlo zabalene iba v papieriku

Strava
strava velmi biedna..taniere a pohare špinavé..

Služby hotela
Najviac nas zarazilo to,že ked sme si pytali baličky na recepcii na celodenny vylet ( nezakupili sme si ho od delegatky) tak nas hned odbili že si ich máme pytat od delegatky,samozrejme že sme tak urobili a pani delegatka arogantne povedala že sme si nekupili od nej,tak nič nedostane..Toto je nehorazna drzost,kedže sme mali celodennu stravu na hoteli zaplatenu 3 ludia a ten biedny baliček nám nemohol byt poskytnuty,pretože to pani delegatka takto super vybavila s vedenim hotela aby biznis fungoval iba u nej...

Pláž
pláž bola hrozne daleko od izby aj hotela..nikdy sme sa tolko nenachodili ako tam..

Jana Hodeková, 26.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (4)