Recenzie hotelov
Sharm El Sheikh - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 dobrý

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobrý

Strava
jídlo výborné, pití horší, dost často něco došlo třeba na půl dne

Služby hotela
animační programy naprostá hrůza, před kterými se nedá utéct na pláži ani nikde jinde, v hotelu jsme byli 4 Češi, do 10 Poláků a zbytek Ukrajinci, každý ať se rozhodne sám, ale já na dovolené nechci poslouchat hity typu "Ja saldat"

Pláž
čistá, pěkná, moře bez vady, plné života

Petr R., 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Coral Beach Rotana Tiran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisto klidný hotel krásný park

Strava
super

Služby hotela
ok

Pláž
není - zato super šnorchlování na obě strany klidně v délce 3 km - záleží na zdatnosti plavce

Eva Dyrhonová, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Shores Aloha Resort (Ex. Otium Aloha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jjezdili jsme z 7-14.11.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jjezdili jsme z 7-14.11. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme ve 4 dome., poblíž recepce a daleko od moře. pokoj je čistý, ručníky se mění každý den. mini bar doplňovány každý den . balkon, který jsme měli, byl s výhledem do ulice a další hotel

Strava
Miluji ryby, vždycky to bylo. losos, krabi atd. delikátní jídlo a dezerty jsou potěšením

Služby hotela
každou noc v hotelu dělali show, ale opakovali se! můžete hrát tenis nebo kulečník, ale pouze do 17:00 Řeknu, že samotná služba je velmi působivá!

Pláž
jediná věc, která se mi nelíbila, je pláž! ne zcela čisté! Jsem člověk, který miluje plavání v moři. taková příležitost neexistovala. prvních 50 metrů mořských mělčin, v nichž sedí hadi. a dále, plavání není možné, nesete proud. tak se mi nelíbila pláž a moře! mořský svět je malý na korálech a rybách.

Ruslana G., 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Rixos Sharm El Sheikh

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pěkné, patrové vilky rozmístěné po krásné zahradě, vzhledem k tomu, že komplex je menší dostupná vzdálenost jak do restaurace, k bazénu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné, patrové vilky rozmístěné po krásné zahradě, vzhledem k tomu, že komplex je menší dostupná vzdálenost jak do restaurace, k bazénu či na pláž je v pohodě, všechno blízko. Jídlo velmi dobré a rozmanité, denně venkovní grilování a co týče sladkostí - neuvěřitelně pěkné a dobré dorty. Pláž pěkná a moře nádherné spousta rybiček hned při molu, lehátek dostatek. Jediné mínus - toalety u bazénu, nedostatečný úklid, zápach. Zobraziť celú recenziu

Marie Dulova, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Shores Aloha Resort (Ex. Otium Aloha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená super! Doporučuji

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super! Doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Denně pokoje perfektně uklizené. Promo pokoj jednoduše zařízen, sprcha, WC, vysoušeč vlasů, velká postel, minibar, trezor.

Strava
Velký výběr jídel spousty ovoce, sladkého, snack na pláži perfektní. Hranolky, pizza, burgery, těstoviny, sea food, vše na co si vzpomenete v hotelu najdete.

Služby hotela
Perfektní. Oblíbili jsme si bazén 16+ kde osušky a drink donese až k lehátku. :)

Pláž
Pláž denně uklizená, šnorchlování úžasné, spousta rybek. Plavčíci opravdu hlídají aby jste neplavali tam kde nemáte.

Anonym, 15.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sunrise Diamond Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 MOŘE, SLUNCE, ŠNORCHLOVÁNÍ FANTAZIE !!!

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
MOŘE,

SLUNCE,

ŠNORCHLOVÁNÍ

FANTAZIE !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni...nebylo špatné,ale 5-ti hvězdičkový hotel ani náhodou,asi tak 3 hvězdy.Jinak úklid každý den,vše čisté co Egypský personál vidí, a co nevidí doplní úsměvem-každopádně s úsměvem jde v Egyptě všechno lépe,protože jinak se může stát,že se zbytečně kvůli naprosto odlišné mentalitě a zvyklostem Český turista občas naštve.

Strava
Strava-byla dobrá,nemůžu nic vytknout ani špatně nám nebylo-hotel byl plný Ruských,Ukrajinských turistů a za sebe

můžu říct jen -NEVYCHOVANOST z jejich strany jak Egypskému personálu tak zbytku hotelu.

Služby hotela
SPOKOJENOST

Pláž
Pláž v pohodě

Korály Krása !!!

Kateřina L., 13.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Dreams Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Hotel je zvenku velmi pěkný, uvnitř by již zasloužil rekonstrukci. Personál ochotný. Člověk se zde cítí velmi bezpečně.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je zvenku velmi pěkný, uvnitř by již zasloužil rekonstrukci. Personál ochotný. Člověk se zde cítí velmi bezpečně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má své nejlepší roky za sebou, zvláště koupelny jsou v poněkud horším stavu. Rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkovému hotelu, nicméně vše bylo funkční a čisté.

Strava
Strava některé dny výborná jindy slabší. Každý den se mění téma - středomořská, řecká, arabská kuchyně apod. Nejlepší byla jejich arabská. Lépe by bylo držet se jejich domácí kuchyně.

Služby hotela
Monoho ze služeb hotelu jsme nevyužily. Ale byli vždy velmi ochotní.

Pláž
Přístup na pláž skvělý, snadný vstup do vody, čistota super. Místo vyhrazené pro plavání bojkami je poměrně malé a plavčíci hlídají, aby lidé neplavali dále.

Anonym, 13.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 10.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Naposledy jsem byl v tomto hotelu před třemi lety. Vracel jsem se proto, že jsem byl maximálně spokojen. O to větší bylo zklamání. Měl...

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Naposledy jsem byl v tomto hotelu před třemi lety. Vracel jsem se proto, že jsem byl maximálně spokojen. O to větší bylo zklamání. Měl jsem přes CK objednanou asistenci na letišti, Vídeň naprosto profesionální, při přiletu v Sharmu jsem čekal 3/4 hodiny. Hlavním problémem, na který jsem přišel již druhý den, byla naprostá většina ukrajinsky hovořících hostů. Neomalenost, agresivní a nadřazený přístup, nevychovanost těchto lidí zkazily celou dovolenou. Do Egypta jsem jel po 18té ale s takovým přístupem jsem se zatím nesetkal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování perfektní, úklid vynikající, včetně tradičních zvířátek z ručníků na posteli, což se líbilo moji vnučce.

Strava
Velké zklamání, výběr byl skromější, což by nevadilo, ale jídlo bylo většinou nedochucené, maso tuhé, nerozkousatelné. Po prvním obědě jsme se stravovali na hamburgrech na pláži. Na večeře jsme chodili do italské a čínské restaurace á la cart.

Služby hotela
Pravděpodobný nedostatek provozních prostředků se snaží management hotelu kompenzovat přátelským přístupem personálu. To nám také vytvářelo dobrý pocit na dovolené.

Pláž
Přístup do moře po jednom molu je nedostatečný, doporučoval bych vybudovat druhé molo.

Pavel Horák, 13.11.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 10.11.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Siva Sharm Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 Prvý dojem ma prekvapil, kde sme to prišli, ale je to všetko o človeku a jeho očakávaní. Nie je to luxus, ale pre nenáročného klienta je...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prvý dojem ma prekvapil, kde sme to prišli, ale je to všetko o človeku a jeho očakávaní. Nie je to luxus, ale pre nenáročného klienta je OK. Prostredie pekné, more teplé, úžasní ľudia, úslužní, milí, strava nám veľmi vyhovovala, dalo sa vybrať všeličo a veľmi chutné.

Môžem iba odporúčať, už rozmýšľam o novej dovolenke na tom istom mieste Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie staršie, žiadny luxus, ale čisto, postele super, jediné čo mi vadilo bola vaňa, mohol byť sprchový kút, ale ináč dobre.

Anonym, 12.11.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 13.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)