Recenzie hotelov
Taba - Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolená skvělá, personál milý a vstřícný. Jediné co vadilo je že se nikdo nemohl po 18té hodině koupat ani v bazénu ani v moři.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená skvělá, personál milý a vstřícný. Jediné co vadilo je že se nikdo nemohl po 18té hodině koupat ani v bazénu ani v moři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem na bazén-z terasy pokoje výhled na moře. Pokoj čistý každý den uklízený a vyvoněný.

Strava
Každý den na výběr z několika druhů jídel pestré snídaně-míchaná vajíčka, omeleta, sýry, salámy, marmelády... skvělé pečivo.

Obědy-ryby na mnoho různých způsobů, kuřecí maso, hovězí maso, omáčky; hranolky, rýže-bílá, žlutá…

Večeře-venkovní grilování různých druhů masa a zeleniny, pizza-doporučuju vyzkoušet je skvělá, uvnitř nabídka podobná obědům.

K pití vždy dva druhy džusů a voda z lahví. U oběda a večeře možnost vína či piva-pouze na vyžádání u obsluhy :(

První tři večeře nabízeli drink k večeři, poté už ne-škoda.

Služby hotela
Hotel skvělý, občas zamrzelo že všechny bary zavřely už ve 22:00. Když se člověk chtěl bavit tak mněl smůlu.

Pláž
Do vody bych tady bez bot nevlezl, určitě je přibalit s sebou. Voda je u břehu zakalená, skoro až k úrovni mola. Cca 100 metrů od pláže je voda po kolena. Zkraje jsou korály vymřelé, pokud však půjdete do míst v úrovni mola tam už jsou korály živé a mnohobarevné, spousta ryb-malé i velké. Nádhera. Ráno v 7 jsme u mola viděli i chobotnici.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Sofitel Taba Heights

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 3,8 V Tabě jsme byli v roce 2011 při návratu po 8 letech bylo velké zklamání.Inzerovaný hotel s 5 hvězdičkami odpovídá 3 hvězdičkám.Místní...

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V Tabě jsme byli v roce 2011 při návratu po 8 letech bylo velké zklamání.Inzerovaný hotel s 5 hvězdičkami odpovídá 3 hvězdičkám.Místní korály při pobřeží Taby zničené a v té souvislosti zde chyběly i ryby.Naše dovolená bylo velké zklamání. Zobraziť celú recenziu

Kateřina Chvalová, 15.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Strand Beach & Golf Resort Taba Heights (Taba)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Týden stačí.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Týden stačí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starý, díky recenzím jsem očekávala vyšší kvalitu proti ostatním letoviskům v Egyptě nejhorší ubytování do 5* hodně daleko.

Strava
Příjemné překvapení vaří skvěle, až na večerní grilování kdy bylo vše připálené.

Služby hotela
Úklid fungoval obsluha celkové příjemná

Pláž
U hotelu špatně šnorchlování musí se jít 10 min.dal

Lenka Tatíčková, 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Sofitel Taba Heights

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9 Velmi dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Nemám námitek, jídlo velmi dobré, dalo se z čeho vybírat. Někdy se až divím, jak to dělají, že hovězí mají tak měkké a chutné.

Služby hotela
Velmi dobré.

Pláž
Pláž denně uklizená, lehátka jsme si zajišťovali již po ránu, kdy jsme chodili plavat.

Milada Šárová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Strand Beach & Golf Resort Taba Heights (Taba)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Dovolenou jsme si nakonec užili,ale již se sem nevrátíme

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si nakonec užili,ale již se sem nevrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni vcelku dobré i když jsme první den trávili na pokoji čekáním ,až nám někdo prijde opravit trezor.Řekli počkejte někoho pošleme a nikoho neposlali.Až druhý den delegátka urgovala na recepci tak přišli.Nešel nám trezor, fén a tekl záchod a protíkala baterie u umyvadla.Záchod a trezor opravili ostatni jsme pak již neřesili a raději šli k moři.Jinak velký balkón,velká manzelská postel i sprchoví kout.Nábytek již má něco za sebou ,ale to nám nevadilo jen je vše ušpiněné zrcadla televize stoly utřené zřejmě jednou mastnou hadrou. Bohužel úklid a čistota katastrofa.Za celí týden nezameteno ani vytřeno nikde jen vyklepán koberec.Pro toaletni papir jsem si chodila za uklizečem a pak jsem již psala na lístky co chci doplnit a vymenit prtž ani 4 den nevyměnil ložní prádlo tak jsem začla psát vzkazy s 1dolarem a najednou to šlo.

Strava
Dle mého bylo od všeho dostatek brambory,testoviny,rýže,br.kaše,špagety.Maso kuřecí hovězí,ryba.Na jídlo si nemůžeme naříkat ráno na snídani dělali smažená vajíčka a výborné vaj.omelety.Na zadním plážovém baru každý den v 16.hod zmrzlina

Služby hotela
Pozor na bar u slaného jezera tam neplatí al inclusive za mojito 5 dolarů za pivo v plechu 4 dolary plati se na recepci při odjezdu.U recepce na baru se dá koupit pepsy cola 2litry také 5 dolarů.Jinak na barech u pláže vše do malich plastových kelimků takže jsem ssebou nosila všude malou pet lahev a dolévala džus i vodu abych nemusela z pláže běhat s kelímečkem sem a tam.

Pláž
Vstup do moře přez mrtvé korály a kameny pás cca 3metry tudíž rozhodně boty do vody.Dá se najít vstup do vody s piskem naproti slanému jezeru,takže nakonec se to i dalo v pohodě přejit a pak je jen pisek.Moře klidné nejsou velké vlny.Šnorchl je zde pěkný cca 2km na konci od všech hotelů v levo.U posledního mola opravdu na konci všech zavřených hotelů je něco vidět a pokud budete od mola plavat zpět v pravo jakoby k hotelům kolem korálů tak tam je to krásné a rybiček spousty.Chce to jit ráno a když je klidné moře.Pláž je dlouhá pěkná jen lidi jsou čuňata a vajglíky se válí všude i když je tam sbíraji po ránu každý den,kdyz upravuji pisek tak jich je tam kolem lehátek hodně.Co se týká lehátek je jich málo takže když nekdo prijde na pláž později dopoledne lehátko nesežene.Bazény mají čisté ,ale tam jsme nebyli ani jednou prijeli jsme kvuli moři.U bazénu byli jen Arabové a lehátka všechny obsazené již od rána takže jsme ani nezkoušeli tam být.

Marcela Janštová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Intercontinental Taba Heights

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel je krásný ale určitě na 5 hvězdiček Bych ho nehodnotil je to tak 3-4 hvězďičkový.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je krásný ale určitě na 5 hvězdiček Bych ho nehodnotil je to tak 3-4 hvězďičkový. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré,čisté. Není na co si stěžovat.

Strava
Strava dobrá ale opakuje se,pokud jste tam déle jak týden tak Vám to začíná lézt krkem. Malý výběr ovoce,žádné mořské plody.

Služby hotela
Služby hotelu byly v pořádku. Vždy rádi pomohli když člověk něco potřeboval.

Pláž
Pláž krásná jen určitě boty do vody bez nich to opravdu nejde.

Lukáš Albrecht, 12.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 9,4 Dovolená se nám velice líbila. Splnila všechna očekávání. Samozřejmě se najdou škarohlídi, kteří budou nespokojeni, ale pokud neřešíte...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila. Splnila všechna očekávání. Samozřejmě se najdou škarohlídi, kteří budou nespokojeni, ale pokud neřešíte detaily, je to krásné klidné místo k odpočinku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je samozřejmě starší, ale pokoje jsou čisté, klimatizace tichá, každý den čisté osušky, balená voda, vzorně uklizeno.

Strava
Strava byla naprosto v pohodě, vždy se dalo vybrat alespoň jedno jídlo, které vám vyhovovalo. Ovoce, zeleniny a zeleninových salátů dostatek. U obědu a večeře obsluha nosila pivo, víno nebo drinky, podle toho , co jste si přáli.

Služby hotela
Služby hotelu na velmi dobré úrovni, všichni se usmívali, byli velice příjemní , aniž by očekávali, že jim něco dáte. Animátoři byli úžasní, vůbec ne vlezlí.

Pláž
Pláž velká čistá, lehátek dostatek. Moře nejkrásnější, které jsem zatím v Egyptě viděla a zažila. U mola nádherné ryby,

nemusíte se ani potápět nebo šnorchlovat

Zdeňka H., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Sofitel Taba Heights

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi povedená dovolená, pár drobných nedostatků vykompenzoval příjemný personál, který se snažil vyřešit každou drobnost

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi povedená dovolená, pár drobných nedostatků vykompenzoval příjemný personál, který se snažil vyřešit každou drobnost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je opravdu moc hezký, po příjezdu nás poslali na snídani a ihned poté jsme už dostali pokoj (bylo zhruba 9 hodin, načež dle smlouvy jsme ho měli obdržet až v 14 hodin), zaměstnanec hotelu nám odnesl kufry a ukázal náš pokoj. Pokoj byl uklizený, prostorný, klimatizace fungovala. Nefungoval trezor, ale z recepce nám poslali člověka, který to během pár minut opravil. Párkrát nám nefungovala karta od pokoje (kvůli kontaktu s mobilním telefonem), na recepci nám ji vždy ochotně znovu nakódovali, takže ve výsledku žádný problém

Strava
V bufetu opravdu veliký výběr při každém chodu, jídla byla každý den obměňována, výborné ryby, stejky, zeleninové saláty. Vždy si člověk vybral něco, co mu opravdu chutnalo. Vynikající dezerty. Bohužel v době naší dovolené nebyla otevřená mexická restaurace, ale bylo nám nabídnuto navštívit místo toho dvakrát italskou. V italské restauraci bylo několik chodů, salát s mořskými plody mě nenadchnul, ale ochutnala jsem to poprvé, tudíž nemám s čím porovnat, salát Caesar byl výborný, polévky vynikající obě dvě, špagety nenadchly ani neurazili, dezert také ok. Dále velmi oceňuji snack bar, kde dělali hranolky, pizzu a hamburgery.

Z pití doporučuji vyzkoušet koktejly, zejména v Lobby baru (Ehab si s tím dokázal neskutečně vyhrát a každý koktejl byl opravdu zážitek). V bufetu chodili číšníci, a pokud jste si něco nedonesli sami, mohli jste si pití objednat u nich - zdarma.

Služby hotela
Úklid každý den, uklízeč se vždy snažil domluvit, kdy na pokoji nebudete, aby nerušil, vždy přinesl čisté ručníky, čerstvé ovoce, balenou vodu, každý den také převlečená postel a setřeno.

Na recepci velice příjemní, nikdy s ničím nebyl problém.

Číšníci neskutečně milí a pozorní. Mnohokrát nám nosili pití aniž bychom si šli objednat a to i bez jakýchkoliv úplatků.

V hotelu fungovaly každý den animační programy, ty nemohu posoudit, nevyužívali jsme je, ovšem pro děti super.

Pláž
Pláž hned u hotelu, částečně písčitá, částečně kamenitá, vhodné mít boty do vody. U sousedního hotelu bylo molo, stejně jako u dalšího hotelu, který byl o kousek dál, ale tam byly nádherné ryby a korály. Na pláži bar a čisté ručníky každý den. Ručníky byly vydány na ručníkovou kartu, nikoliv na peníze, tudíž se nekradly jako v jiných zemích.

Petra S., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Tento hotel a destinaci Taba s kamarádkou můžeme po absolvování dovolené jen a jen doporučit. Přistane na vojenském letišti, vyplníte...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel a destinaci Taba s kamarádkou můžeme po absolvování dovolené jen a jen doporučit. Přistane na vojenském letišti, vyplníte informační kartu, projdete kontrolami a hned na vás čeká delegát od CK, aby vás informoval, jakým autobusem jedete do hotelu atd. S autobusem sice jeden vůz konvoje s vojáky, ale je to čistě z důvodu bezpečnosti, jak je ostatně ve většině arabských zemí. (úplně stejně jsme to měli po příletu do Marsy Alam). Do hotelu jsme dorazili v ranních hodninách, na recepci nám do půl hodiny dali pásky na využití našeho ultra all inclusive, poslali nás na snídani a po snídani předali připravené pokoje. Dostanete čipovou kartu pro vyzvednutí ručníku k bazénu a kartu od pokoje a můžete si jít užívat dovolené a odpočinku. U bazénu máte stánek s nealkonápoji a nanuky, které jsou ale extra, tedy je hradíte., v jeskyni bar na nealko a drinky, také zde máte stánek na kopečkovou zmrzlinu, které je v rámci vašeho all inclucive. Personál byl vždy ochotný a bez problému poradil, pomohl.

Lehkým mínusem pro nás byly informace od delegátky na informační schůzce. Delegátka nám vychválila výlet na šnorchlování (součástí výletu byla návštěva pouště a beduínů, jízda ne velbloudech, což byla v pořádku). Shopping na výletu znamenal odvezení do takového tržiště,kde jsou ceny napálené, až to hezké není. Když jsme si s kamarádkou zajeli večer autobusem od hotelu do El Wakala zjistili jsme, že tam to, co jsme chtěli koupit na tržišti, seženeme o dost levněji.(příklad barevné čokoládové kameny - na výletě si za ně řekli 15 dolarů, v El Wakala jsme je sehnali za 3 dolary v místním obchodě se smíšením zbožím) :D.Šnorchlování na výletě delegátka prezentovala jako pomalu lepší než v Karibiku, přičemž ale opomenula říci, že tam bude hlava na hlavě a víc živočichů uvidíte nakonec v moři u hotelu.Za výlet bylo účtováno 68 euro a pak za vstup do rezervace na šnorchlování 10 dolarů, a 5 dolarů za půjčení vesty (kterou vám pak na výletě anglicky mluvící delegát doporučil kvůli velké hloubce a obtížném řešení dojití vašich sil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli v bungalovu a vše bylo v pořádku. Musíte brát v potaz, že 5* v Egyptě není 5* v Evropě. Ale vše bylo čisté, funkční a bez problému. Na pokoji funkční klimatizace, trezor, minibar (jeho konzumace byla v ceně .- jsou v něm nealko nápoje) balenou vodu vám pokojová služba doplňuje denně a bez problémů. Je zde také samozřejmostí donesení obsluhou balené ovoce na přivítání. Součástí příslušenství byl také fén, ale jelikož je venku teplo, vlasy uschnou i bez něho. :D :)

Strava
my jsme měli stravování ultra all inclusive a byli jsme naprosto spokojení. Každý den bylo jídlo obměňováno a vždy si každý přišel na své. Byla jsem zde s kamarádkou, která je vegetarián a i ona neměla s jídlem žádný problém, protože pro vegetariány tady měli mnoho na výběr. Těstoviny na přání, čerstvé ovoce, mnoho sladkého, jejich sýry, maso na mnoho způsobů, k snídani lívanečky, francouzské tousty, vaječná omeleta dle vašich požadavků. S kamarádkou opravdu rády jíme a hlavně dobré jídlo a i když ne vždy Vám vše chutná, protože každý kultura a kuchyně má své specifikum, tak jsme tu s jídlem neměli vůbec žádný problém a opravdu jsem si ho na dovolené užívali. Odpolední sneck byl u bazénu u baru, který byl ve skále (hranolky, burgry, pizza), noční snacky od 23:30h pro ty, co mají hlad i v noci. Naprosto bez problému. :-) Kopečková zmrzlina také dobrá.

Služby hotela
Hotel poskytuje mnoho využití. Rovněž také během pobytu můžete využít po objednání večeři v Italské restauraci, které se nachází přímo v hotelu. Také nabízí Mexickou restauraci, které je v městečku El Wekala. (během našeho pobytu byla ale zavřená). Jinak je zde využití různých sportů, pink ponk, kulečník, beach volejbal atd atd. Různé animační programy. za Recepcí se nachází bar, který je otevření 24h a udělají vám výborné koktejly. (doporučujeme) :)

Pláž
Pláž byla písečná, čistá a skoro celý náš pobyt poloprázdná, což nám velmi vyhovovalo. :) Pozvolný vstup do moře, také tak 10min chůze molo, které lze využít pro šnorchlování. Po pláži se pohyboval personál hotelu, který uklízel např. nedopalky od cigaret po jiných hostech, kteří zřejmě neznají význam popelník, kelímky od dopitých nápojů a pláž po celý den udržují (žádný nepořádek, o vše se stále starali!). Zároveň je u pláže hned bar, kde jste si mohli dát alkoholické i nealkoholické nápoje v rámci ultra all inclusive a vše bez problému. Doporučujeme boty do vody s sebou, jelikož jsou občas před vstupem do moře kameny, dále je ale pláž písečná. Rovněž na šnorchlování si tu přijde každý na své. Různé druhy ryb zajímavě zbarvených, zahlédnete také Perutíny, Mureny, když máte štěstí tak i vodní želvy. U pláže narazíte také na velbloudy, na kterých je možnost se za poplatek svést. Nikdo vám ale nic nevnucuje, neotravuje vás. Za nás super!

Michaela K., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 9,2 Naprostá spokojenost

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi prostorný, čistý, denní úklid a čisté osušky, čerstvé ovoce, balená voda, v pokoji byla i varná konvice a pytlíčky s kávou atd., drobný problém jsme měli pouze s trezorem, ale během pár minut vše ochotně opravili. Jinak vše bez problému

Strava
Velký výběr v bufetu, mnoho druhů salátů, zeleniny, mas, těstoviny, různé přílohy. Jídla byla každý den obměňována, ani jsem nevěděla, co ochutnat dříve. Něco mi chutnalo více, něco méně. V bufetu zároveň chodili číšníci a dalo se objednat pití přímo od nich. Když jakékoli jídlo došlo, hned přinesli novou várku. Vynikající dezerty a opravdu obrovský výběr. Italská restaurace mě neoslovila, ale dalo se potom jít na nějakou dobrotu do bufetu. Velmi oceňuji i snack bar, kde dělali pizzu, hamburgery a hranolky. Opravdu oceňuji skvělé koktejly a snahu personálu ve všem vyhovět.

Služby hotela
Úklid byl na jedničku, na recepci velmi ochotný personál, všichni usměvaví, příjemní, ochotní řešit jakýkoli problém, číšníci naprosto bezvadní, vždy se snažili zapamatovat, jaké pití mám ráda, kolik alkoholu v koktejlu a podobně, několikrát mi donesli mé oblíbené pití, aniž bych je šla požádat

Pláž
Pláž byla hned u hotelu (za bazény), mnoho lehátek, každý den čisté ručníky, plážový bar, pláž písčitá, při přechodu do moře místy kamenitá, lepší mít boty do vody, jak bylo upozorněno, u sousedního hotelu bylo přístupné molo a ještě o kousek dál další molo, u kterého byly nádherné korály s mnoha různými rybkami

Anonym, 11.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)