Recenzie hotelov
Filipíny

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Bola som spokojna od prvej sekundy s prvym kontaktom personalu, boli mili, ochotni :) ubytovanie super, jedlo famozne, jedla som aj ked...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bola som spokojna od prvej sekundy s prvym kontaktom personalu, boli mili, ochotni :) ubytovanie super, jedlo famozne, jedla som aj ked som nebola hladna :D plaz vzdy cista a to prostredie... Jednoducho s dcerou som bola v raji :) :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie vzdy ciste, spokojnost velka

Strava
Ovocie a ryby uplne najviac, v zivote som tolko ovocia nezjedla ako na Filipinach :D :) za seba mozem napisat, ze jedlo top ;)

Služby hotela
Sluzby super

Pláž
Plaz vzdy cista, piesok a tie palmy uzasne :)

Barbora Borončová, 21.06.2019, Dátum pobytu: 19.5. - 3.6.2019
Oblasť: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Costabella Tropical Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,6 Velice pěkný resort, vhodný pro děti kde mají možnost velkého využití

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice pěkný resort, vhodný pro děti kde mají možnost velkého využití Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé , velké prostorné postele:)

Strava
strava velice rozmanitá, takže každý si určitě najde to co mu chutná, velká možnost ochutnqat i místní speciality a dary moře

Služby hotela
celkový dojem velice dobrý

Pláž
Pláž malá, ale hezká, bohužel není moc vhodná ke šnorchlování, za šnorchlováním se musí buď lodí, nebo se dá přejít pláž na druhou stranu, kde je otevřené moře a krásné šnorchlování

Jaroslava, 04.02.2019, Dátum pobytu: 14.1. - 30.1.2019
Oblasť: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Maribago Bluewater

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

1 fotografia

Celkom: 8,8 Krásný stylový hotel - chatky - v džungli, vše čisté, veškerý personál milý, ochotný, usměvavý. Jedinou nevýhodou je, že při jakémkoliv...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný stylový hotel - chatky - v džungli, vše čisté, veškerý personál milý, ochotný, usměvavý.

Jedinou nevýhodou je, že při jakémkoliv výletu je nutné používat pronajatou loď. Tato závislost na cizí dopravě mi nebyla příjemná - časové omezení na návrat z výletu. Jinak super!!!

Upozorňuji, že tento hotel není vhodný pro klienty se sníženou pohyblivostí - některé chatky jsou v kopci a dost daleko od restaurací a recepce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezké, příjemné, skvělý denní úklid i další servis.

Strava
Ranní švédský stůl - spokojenost. Ostatní strava ve 3 restauracích - italská klasika, velká restaurace má místní chutné speciality - záleží na vaší chuti, zvědavosti a dobrodružné povaze. Čínská restaurace, která je dost stranou nestojí za nic.

Služby hotela
Skvělé

Pláž
Každé ráno uklizená, krásné šnorchlování, maximální spokojenost

Monika Rosická, 28.01.2019, Dátum pobytu: 21.12.2018 - 2.1.2019
Oblasť: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S dovolenkou som bol velmi spokojny, vsetko islo podla predstav. Rezort Costabella bol velmi prijemny, prostredie krasne a personal velmi...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou som bol velmi spokojny, vsetko islo podla predstav. Rezort Costabella bol velmi prijemny, prostredie krasne a personal velmi ochotny a mily. Vrelo odporucam kazdemu, kto zvazuje exoticku dovolenku. Zobraziť celú recenziu

Jozef Radvanszki, 09.03.2018, Dátum pobytu: 14.2. - 25.2.2018
Oblasť: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Costabella Tropical Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 8,6 Nádhera.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádhera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní.

Strava
Menší výběr. Snídaně ve většině případů na sladko.

Služby hotela
Perfektní. Ochotný a velmi milý personál. Také usměvaví lidé se skvělou náladou.

Pláž
Pláž čistá se službami personálu, které nám vyrazily dech. Jako v pohádce.

Jana Jandová, 23.02.2018, Dátum pobytu: 8.2. - 20.2.2018
Oblasť: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Dovolená byla úžasná, zatím nejlepší, kterou jsme absolvovali.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná, zatím nejlepší, kterou jsme absolvovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme takovou krásnou chalupku s užasným výhledem na moře. Okolo samá zeleň a další chaloupky. Všude bylo vždy uklizeno a jako přídavek, jsme vždy večer našli na posteli krabičku s místním pečivem.

Strava
Strava byla velice různorodá. Vynikající byli denně čertvě upečené bagety. Jídla byla italská, thajská, filipínská a kdo chtěl měl možnost si dát i burger. Vynikající nápoje s jejich 1hod, kdy byl druhý nápoj zdarma

Služby hotela
Služby byly přiměřené, všude usměvavý personál, všude naprostá čištota a ochota personálu.

Pláž
Pláž byla veklmi dobře udržována, moře průstvitné a šnorchlování je možné provozovat u pláže, nebo si vyjet na jiná krásná místa,

Jaroslava, 25.01.2018, Dátum pobytu: 6.1. - 22.1.2018
Oblasť: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Chaloupky 1 fotografia

Celkom: 8,8 Parádní dovolená! Filipíny celkově moc zajímavá až překvapivě rajská destinace (Bohol-Panglao).

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Parádní dovolená! Filipíny celkově moc zajímavá až překvapivě rajská destinace (Bohol-Panglao). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohol beach club je moc hezký resort, klidnější, s příjemnou atmosférou celkově. Je zde velmi čisto, ať samotné ubytování, tak resort celkem...veškeré prostory upravené, čisté, voňavé. I okolí resortu...zahrada i pak přilehlá pláž byly vždy krásně upravené a čisté. Určitě nejkrásnější a nejčistší, co jsme na ostrově viděli.

Pokoje jsou moc hezké, čisté. Úklid nám prováděli dvakrát denně, s doplněním všeho ručníky, osušky, voda na pití, káva, čaje,... atd)

Strava
Strava, trošku střídmější výběr, než jsme měli např. v Thajsku nebo na Mauriciu, ale jinak bylo všeho dost a pořád doplňované. Typická filipínská jídla nám moc nechutnala, maso tučnější, míň tepelně upravené, ve všem jejich typický zázvor, asparát apod. Ale vedle toho byla k mání jídla asijské kuchyně a ta byla opravdu výborná. Ke všemu na pití fresche a plno čerstvého ovoce.

Služby hotela
Hotel Bohol beach club poskytuje služby na velmi dobré úrovni...informace, ochota, vstřícnost...fakt spokojenost.

Pláž
Pláž je tady ta naprosto nejkrásnější a nejčistší, co jsme viděli. Je dlouhá, nezvykle široká a velmi udržovaná...všude jinde jsme pak byli zklamanější. Moře super!!! Čisté a příjemně teplé :-).

Vladimíra Hrubcová, 05.03.2016, Dátum pobytu: 19.2. - 2.3.2016
Oblasť: Filipíny Filipíny, Hotel: Bohol Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)