Recenzie hotelov
Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Hotel je umístěn na vynikajícím místě. Vše dostupné. Před vchodem městská linka autobusů z letiště a na letiště za 18 eur. Interval po 30...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je umístěn na vynikajícím místě. Vše dostupné. Před vchodem městská linka autobusů z letiště a na letiště za 18 eur. Interval po 30 minutách. Metro (dvě trasy) 3 min. 13. s možností přestupů 14 a 1 a 6 . Takže vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
na 4 hvězdičkový hotel to je spíše omyl... Možná je to tím, že nabídnutý pokoj je hodně standardní. Tedy jako v 3 hvězdičkovém hotelu.

Strava
Snídaně - a ta byla na vynikající úrovni volných tzv. švédských stolů s personálem.

Služby hotela
nevyužil jsem

Pláž
0

Zdeněk Prošek, 11.12.2019, Dátum pobytu: 6.12. - 8.12.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Concorde Montparnasse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,3 Paříž je krásné město. Užili jsme si naplno.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Paříž je krásné město. Užili jsme si naplno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Personál hotelu odmítal komunikovat v angličtině. Nejspíš je to ale jejich náturou. Francouzi nechtějí komunikovat jinak než ve francouzštině. Přesvědčovali mne ze mám zaplacené pouze dvě noci i když v ruce drželi voucher od cestovní kanceláře kde byli uvedené noci tři. Nakonec uznali a bylo vše v pořádku. Hotel moc hezky, pokoj by mohl být větší. Opravdu mali. Ale čistý, v dobre lokalitě.

Strava
Měli jsme jenom snídaně ktere jsou velmi skromné. Pouze dva druhy šunky, pečivo, jogurty a máslo, marmelada a nutela. Nejsme ale náročný takže nám stačilo.

Služby hotela
Každý den úklid pokojů, výměna ručníku. Ve vstupní hale automaty na drogerii, nápoje ci susenkami. Ani jeden nefungoval. Ale pro nenáročné fakt pěkný hotel. Stejně se tam jde člověk jen vyspat protože do pozdního večera si užívá nádherného města.

Marek Medveď, 20.11.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Ibis Styles Paris Bercy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Prožíli jsme s dcerou společné krásné chvíle v Paříži.Díky tomu ,že v sobotu bylo slunečno byl náš dojem krásný a podařilo se nám...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prožíli jsme s dcerou společné krásné chvíle v Paříži.Díky tomu ,že v sobotu bylo slunečno byl náš dojem krásný a podařilo se nám navštívit vše co považuji za možné v jednom dni stihnout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobý poměr cena výkon.Výborná poloha v centru.

Strava
Snídaně v hotelu splnila naše očekávání.O ostatní jsme se postarali sami.Ve Francii obecně je umění se špatně v restauraci najíst.

Služby hotela
Nemáme připomínky bydlel jsem v Paříži hůře za větší peníze.

Jaroslav Černý, 14.11.2019, Dátum pobytu: 8.11. - 10.11.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Touraine Opera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,5 Hotel vhodný k přespání, pár kroků od metra Pigalle. Pokoj malý, standardní, čistý.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel vhodný k přespání, pár kroků od metra Pigalle. Pokoj malý, standardní, čistý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez problémů, odpovídalo to tomu co jsme čekali.

Strava
Nevýhoda byla, že snídaně se podávala pouze v malé vstupní hale, počet míst k sezení byl omezený a bylo nutné čekat až někdo jiný dosnídá a pak jste si museli "urvat" místo vy.

Služby hotela
Počítač s internetem ve vstupní hale nefungoval snad ani jednou. Byli ale ochotní, nebyl problém si vytisknout si některé dokumenty na jejich tiskárně na recepci. Hotel má šíleně pomalou Wi-Fi !! Nedaly se vůbec prohlížet běžné stránky se zprávami. To bylo velké zklamání!

Jiří Lacman, 25.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 22.10.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Ibis Styles Paris Pigalle Montmartre

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená se nám líbila.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, čisté.

Strava
Neměli jsme objednanou.

Služby hotela
Při příjezdu nám byl předán klíč od apartmánu, při odjezdu jsme ho vrátily a tím vše skončilo.

Pláž
Přírodní, vcelku čistá. Byli jsme na konci sezony, během našeho pobytu neprobíhaly žádné údržby ani úpravy.

Jarmila N., 16.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Rezidence La Vallicella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,5 Skvělé, byly jsme po sezóně, všude klid a málo lidí.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, byly jsme po sezóně, všude klid a málo lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl v pohodě,vybavení kuchyñky dostačující.

Strava
Měli jsme vlastní stravu.

Služby hotela
Jelikož to byl apartmán tak jsme pouze dostaly klíč a pak odevzdali.

Pláž
Pláž skvělá,píseček jemný,150m do moře a stále po prsa vody.

Jindřich Hanzlíček, 04.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 28.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Rezidence Les Océanides

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,8 Příjemné prostředí, milý personál, dobré umístění hotelu

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prostředí, milý personál, dobré umístění hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné prostředí, čisté pokoje

Strava
Rozmanitý výběr

Služby hotela
Milý personál

Eliška S., 03.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 30.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Ibis Porte de Orleans

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,3 Celkový dojem pozitivní, akorát když letíte do Paříže, tak bych očekával upozornění, že letiště Paris BVA je asi 80km busem (oproti CDG...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem pozitivní, akorát když letíte do Paříže, tak bych očekával upozornění, že letiště Paris BVA je asi 80km busem (oproti CDG nebo ORL). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je 2* takže splnil to, co se od něj očekávalo. Na přespání zcela dostačující.

Strava
Snídaně v ceně nic moc. Káva, džus, bageta a výběr ze 7 marmelád....pokud neholdujete sladké snídaní, tak nic moc.

Petr M., 25.09.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 22.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Du Roi Rene

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Jsem spokojen, ikdyž mám vyhrady k transferu z a na letiště. Další část je , že budu reklamovat nepoužité vstupné do Louvru z důvodu...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojen, ikdyž mám vyhrady k transferu z a na letiště. Další část je , že budu reklamovat nepoužité vstupné do Louvru z důvodu demonstrace, protože jsem se nemohl resp mě všichni odmítli dovést na misto - okolí bylo uzavřeno Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré v rámci hvězdiček

Strava
Chutná

Služby hotela
Dostačující

Michal N., 25.09.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 22.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Concorde Montparnasse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou kouzelné. Písčitá pláž s pozvolným vstupem. Vhodné i pro malé děti, mělko je dost daleko. Zóny pro plavání, čluny a surfy oddělené bojkami. Na konci pláže útes s podvodní naučnou stezkou pro šnorchlování (bacha na meduzy). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou kouzelné.

Strava
Jídlo dobré, velký výběr sýrů, ovoce. Chtělo by to větší variabilitu hlavních jídel.

Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem. Vhodné i pro malé děti, mělko je dost daleko. Zóny pro plavání, čluny a surfy oddělené bojkami. Na konci pláže útes s podvodní naučnou stezkou pro šnorchlování (bacha na meduzy).

Petr J., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Rezidence Les Océanides

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

8 fotografií