Recenzie hotelov
Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,5 Výborná dovolená! Hotel je situovaný v dobré části města, dá se všude dojít pěšky. Kousek od hotelu je zastávka metra. V okolí je velké...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená! Hotel je situovaný v dobré části města, dá se všude dojít pěšky. Kousek od hotelu je zastávka metra. V okolí je velké množství malých obchodů s potravinami i restaurací, takže si vybere opravdu každý. Dopoledne jsou ulice klidnější a všude voní káva a croissanty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi příjemné, personál ochotný a stále usměvavý. Pokoj byl menší, ale útulný. V koupelně byl k dispozici fén na vlasy i sprchový gel. Pokojská chodila každý den, proto v malé místnosti nebyl žádný nepořádek.

Strava
V rámci pobytu jsme měli k dispozici snídaně, které byly formou bufetu. K dispozici byl automat s kávou a velké množství čajů. Měli jsme možnost si vymačkat i čerstvou pomerančovou šťávu. Každý den nám byli připraveny výborné palačinky a k dispozici bylo spoustu různého pečiva. Součástí bufetu byli uzeniny, sýry,vejce, ovoce, cornflaky, apod. Snídaně výborné!

Ludmila Svačinová, 04.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Ibis Styles Paris Pigalle Montmartre

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkové hodnocení je jednoznačně kladné, počasí vyšlo nádherně, jen nám trochu zkomplikovala cestu na letiště výluka na trati RER a nutný...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové hodnocení je jednoznačně kladné, počasí vyšlo nádherně, jen nám trochu zkomplikovala cestu na letiště výluka na trati RER a nutný přestup na autobus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, úklid pokoje pravidelně, jen je vidět, že hotel čeká na rekonstrukci.

Strava
Snídaně bez výběru, pouze bageta, máslo, marmeláda. Loňský hotel byl v tomto směru mnohem lepší.

Služby hotela
Služby ok.

Petr Procházka, 03.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Bristol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Cestou z Prahy do Paříže nám ztratili kufr, takže to nám velmi zkomplikovalo dovolenou, je to 6 dní od ztráty a stále nic.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Cestou z Prahy do Paříže nám ztratili kufr, takže to nám velmi zkomplikovalo dovolenou, je to 6 dní od ztráty a stále nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velmi maličké, vlezla se tam opravdu jen postel. Sprcha tekla velmi slabě, když jste chtěli teplou vodu.

Strava
Měli jsme zaplacené pouze snídaně - velký výběr, chutné.

Služby hotela
Celkový dojem z hotelu je dobrý, jen by mohl být trochu blíž centru Paříže.

Jana D., 29.03.2019, Dátum pobytu: 23.3. - 26.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: At Gare du Nord

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkova dovolena byla dobra. Doprava, ubytovani i lokalita hotelu OK

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkova dovolena byla dobra. Doprava, ubytovani i lokalita hotelu OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl pekny a utulny. Jediny nedostatek co jsem postrehl: na pokoji nebyla k dispozici minibar(lednice) ani rychlovarna konvice.

Strava
Ok

Služby hotela
Ok

Pláž
/

Michal, 27.03.2019, Dátum pobytu: 22.3. - 24.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Le Lavoisier

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Zájezd se povedl, žádný problém nebyl. Vyšlo perfektně i počasí.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd se povedl, žádný problém nebyl. Vyšlo perfektně i počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal očekávání, byli jsme 2 v apartmánu pro 4 a prostor byl tak akorát. 4 osoby by se tam trošku mačkaly.

Strava
Vařili jsme si sami. Každý večer jsme si na recepci objednávali donášku bagety k snídani.

Služby hotela
Na recepci příjemná obsluha. Hezký bazén, jen mohl být trochu teplejší. Pára byla fajn.

Zjazdovky
Sjezdovky upravované a dostatečné množství i kvalita. Lanovek a vleků je také dost. Jen některé jsou hodně staré a pomalé. Sedačkové lanovky nejsou kryté a pokud fouká vítr, je zima. Kabinová lanovka je v obou spojených areálech jen jedna.

Ladislava M., 27.03.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 24.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 4 Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Cena
  • 4 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale nezklamalo, nenadchlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu moc příjemní recepční, kteří se snaží mluvit i anglicky. Kdykoliv byl nějaký problém, se vším pomohli. Pokoje jsou menší ale dostačující. Spaní jako v Itálii, prostěradlo a na tom deka. Na začátku pobytu je nutné udělat kontrolu pokoje a napsat do formuláře veškeré vady a chybějící věci, dělali jsme to dost poctivě, abychom poté nepřišli o část kauce, která není zrovna nejnižší. Vybavení kuchyně nás velmi překvapilo, je velmi dobře vybavená, velké i malé hrnce, pánvičky, tlakový hrnec, plno příborů, nože, talířů, skleniček apod. dostatek. Opravdu vše, co je na vaření potřeba. Velkou výhodou je i myčka. Velmi příjemné posezení na balkonu s výhledem na sjezdovku, a celé odpoledne na něj svítí sluníčko, takže super, když je pěkné počasí.

Strava
Vařili jsme si sami. Kuchyně dostačující na uvaření jednoduchých jídel.

Služby hotela
Poplatek za Wi-Fi - 20 euro na týden na 2 zařízení. Dost přemrštěná cena na to, že Wi-Fi fungovala jen někde. Za tu cenu možná lepší dokoupit u svého operátor balíček dat, které budou fungovat. Službu donášky pečiva jsme nevyužili, jelikož kousek od apartmánů je příjemné pekařství. Domluva s recepčními moc fajn. Nebyl problém s dřívějším příjezdem ani odjezdem.

Zjazdovky
Z toho jsme byli nejvíce zklamaní. Po několika doporučeních na široké sjezdovky jsme chtěli Francii vyzkoušet. Nevím jestli jsme natrefili na špatné středisko ale sjezdovky průměrné z XX kilometrů sjezdovek jsme si vybrali asi 10 km, které se nám zdáli perfektní. Lanovky šíleně pomalé, asi staršího data. Občerstvení na sjezdovkách obzvlášť předražené. Chybělo nám nějaké Apres ski, kde by bylo možné pokračovat po lyžovačce, to že někde nevěděli, co znamená Jagermeister nebudu komentovat. Příště na hory opět do Rakouska/Itálie, kde jsou na lyžování pro partu mladých lidí lépe vybaveni. Pro rodinu s dětmi asi dostačující.

Ilona N., 13.03.2019, Dátum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Personal byl v pripade potreby ochotny, jinak v celku chladny

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Personal byl v pripade potreby ochotny, jinak v celku chladny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani postacivalo nasim potrebam, postel byla rozbita

Strava
Snidane byly dobre, skladba vyhovovala

Služby hotela
Nevyuzili jsme

Václav Simon, 20.02.2019, Dátum pobytu: 14.2. - 17.2.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Ibis Gare du Nord Chateau Landon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Měli jsme štěstí na krásné počasí, takže dovolená se velmi povedla.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Měli jsme štěstí na krásné počasí, takže dovolená se velmi povedla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto vyhovující

Strava
Vařili jsme si sami

Služby hotela
Nebyli jsme v hotelu ale v apartmánu.

Zjazdovky
Vše v pořádku

Petra M., 17.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 10.2.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Serre Chevalier, Hotel: Residence Melezes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pokoje maličké, ale čisté, personál ochotný, příjemný

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoje maličké, ale čisté, personál ochotný, příjemný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel jednoduchý, ale na dobrém místě

Strava
snídaně naprosto v pořádku

Iva Madejová, 13.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 10.2.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel: Charlemagne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Utulny ubytovani blizko sjezdovky

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Utulny ubytovani blizko sjezdovky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi vhodne a utulne ubytovani, vse co jsme potreboval bylo v apartmanu

Strava
Vlastní

Služby hotela
Blazen,sauna

Zjazdovky
Velmi hezke a velke stredisko, kazdy si najde svoje sjezdovky

Vojtěch K., 15.01.2019, Dátum pobytu: 5.1. - 12.1.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Les Sybelles, Hotel: Residence L'Oree des Pistes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie