Recenzie hotelov
Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra) - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme perfektní výhled z balkónu na hrad ve středu města a i moře. Parkovacích míst neměli moc ale měli jsme štěstí páč jsme stáli hned u vchodu do hotelu.

Strava
Byly jen snídaně a dal bych 9 kdyby na poslední 2 snídaně záhadným způsobem nezačali dělat nepoživatelná vajíčka. Měli moc dobré croissanty a džusy.

Služby hotela
Spokojenost.

Radek S., 18.08.2018, Dátum pobytu: 9.8. - 13.8.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Des Orangers

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad

Strava
Apartmán byl dostatečně vybaven na přípravu jídla.

Služby hotela
Parkování bylo v pohodě, výtah je sice menší, ale i normální kombík se do něj s přehledem vejde. bazén byl čistý

Pláž
Ve vybrané lokalitě najdete jen málo hotelů, které by měly tak příjemnou cestu na pláž, sice do schodů, ale ne moc daleko.

Lukas O., 07.08.2018, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Rezidence Le Golf Bleu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje tam vícero variant pokojů s různými dispozicemi, balkony, ale Češi mají jakýsi horší standard rovnající se ubytování pro studentskou skupinku. A to jsme si záměrně připlatily větší pokoj, abychom se nemusely o sebe otírat. Velká nevýhoda je samoúklid, který pojímá každý po svém, ne-li vůbec. Či-li sem je nutné počítat s tím, že dovolenou začínáte mytím nádobí, úklidem a větráním zpocených polštářů a přikrývek. Dobré bylo, že vratnou kauci nevybírali, ale stačilo zadat číslo karty. Při našem příjezdu pokoj nebyl připraven, usnuly jsme v recepci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Další nevýhoda byl pobyt bez delegáta, který by nám mohl mohl ušetřit čas a vysvětlit některé detaily pro lepší orientaci. Recepce fungovala jen v některé hodiny. Při našem odjezdu v 7.20 jsme položily klíče od pokoje a trezoru pouze na parapet recepčního pultíku. Na recepci jsme měli cosi vyplňovat, nevěděly jsme co a to ani v AJ, tak jsme to zkrátka nevyplnily a bylo. Moc bychom si přály, až se tam budeme opět vracet, kdyby mohl hotel zohlednit naši "věrnost" tím, že nám dá opravdu pěkné pokoje!!!!! Bylo tam s námi mnoho Francouzů - těm by jistě propocené přikrývky nedali!!!!!!

Strava
Stravovaly jsme se samy.

Služby hotela
Nebyly žádné, ručníky nevyměňovaly, neuklízely.

Pláž
Pláž byla dostatečná, dostupná, vyčištěná.

Simona, 13.06.2018, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Rezidence Cannes Verrerie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 10 Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem září velmi příznivé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající mobilhome. Bylo čisté. Vhodné pro nenáročného turistu.

Strava
V okolí je dostatek restaurací s velkým výběrem jídel. Je možno si vařit přímo v mobilhome.

Služby hotela
Co bylo třeba jsme vyřešili v pohodě.

Pláž
Pláž cca 150m vzdálená, čistá, denně udržovaná, veřejná, písečná. Pozvolný vstup do vody, postupné klesání dna. Voda čistá, koncem září studenější, ale koupat se dalo.

Miroslav Vopalecký, 04.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Les Prairies de la Mer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 6,3 Hotel měl být po rekonstrukci, ale to tak nevypadalo, gáráže byly v katastrofálním stavu, apartmán v celku fajn, ale není to pro člověka,...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel měl být po rekonstrukci, ale to tak nevypadalo, gáráže byly v katastrofálním stavu, apartmán v celku fajn, ale není to pro člověka, který má rád pořádek a čistotu jako já. No uklidila jsem to. Musím pochválit, velikost apartmánu i hezký balkon s výhledem na bazen. a dobře fungujicí klimatizaci. Ale chci upozornit, nelze tam zaparkovat. Není kde, a když ano tak se musí zaplatit v automatech. Pouze v sobotu a v neděli se tam neplatí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V celku ucházející, očekávala jsem většší čistotu.

Strava
byla vlastní

Služby hotela
Musím pochválit služby na recepci, byli velmi ochotný, ikdyž neumíme francouzsky.

Pláž
Pláže byli, plný lidí, dostupnost v pohodě, voda čistá a teplá.,příjemný písek.

Anonym, 05.09.2017, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Rezidence Les Felibriges

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dojem dobrý, již jsme na stejném místě byli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem dobrý, již jsme na stejném místě byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekné

Strava
Rozmanitá

Služby hotela
Hotelové služby v pořádku.

Pláž
Dostupnost k pláži, přes silnici

Radka Doležalová, 08.08.2017, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Club Belambra Le Vendôme

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní, byli jsme spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní, byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, ve kterém jsme bydleli, byl velmi malý, ale pro přespání dostačující, hodně jsme cestovali,proto jsme v pokoji netrávili delší čas. Jinak byl pokoj čistý, voňavý, denně úklid, výhled na moře a hrad, úžasné. Klidný a pohodový hotel.

Strava
Snídaně chutná, výběr teplé kuchyně, jogurty, musli, pečivo a místní sladké dobroty, sýr a šunka, káva a čaj, džusy. Příjemné posezení v prosklené jídelně s výhledem do okolí, na bazén a do zahrady, patřící hotelu. Možnost snídat i venku.

Služby hotela
Ze služeb hotelu jsme využili hotelový bazén, v recepci jsou k dispozici letáky a mapy, informující o výletech po okolí, dále jsou zde k využití počítače s připojením na internet, hotel má Wifi - zdarma a paní recepční nám vždy ochotně poradila a v den odletu nám na naše přání přichystali snídani na 6 hodinu ranní.Jediný problém shledávám v parkování u hotelu, je nutno parkovat v okolních ulicích, což je někdy problém...ale vždy jsme jej úspěšně vyřešili.

Pláž
Pláž je asi 7 minut chůze od hotelu, velmi pěkná, čistá písečná pláž, čistá voda. Jen tam není stín, takže deštník s sebou...

Jitka K., 15.07.2017, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Des Orangers

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 Krásné, čisté, klidké prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné, čisté, klidké prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásně a kompletně vybavené mobilheimy.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotela
Okamžité řešení jakéhokoliv požadavku. Vstřísné a milé chování.

Pláž
Soukromá pláž pár kroků od ubytování. Každé ráno i během dne uklízená.

Lukáš Pešek, 14.07.2017, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Azúrove pobrežie (Francúzska riviéra), Hotel: Les Prairies de la Mer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie