Recenzie hotelov
Korzika - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,3 Dovolená byla podle našeho přání a byli jsme spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla podle našeho přání a byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování splnilo naše očekávání. Byli jsme spokojeni.

Strava
Stravování jsme neměli v ceně ubytování takže nemůžu hodnotit.

Pláž
Přístup na pláž byla v pořádku akorát nám na pláži chyběli sprchy na osprchování aby jsme si do pokoje nenanosili písek. Sprchy jsme všude hledali, ale nenašli.

Věra V., 29.06.2019, Dátum pobytu: 17.6. - 22.6.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Village Marina d´Oru

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Stravování vlastní - spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Jaroslava Dvořáčková, 01.10.2018, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Marina d´Erba Rossa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Komplex nový, personál velmi příjemný, pláž blízko, čistá, udržovaná, parkoviště mimo areál

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Komplex nový, personál velmi příjemný, pláž blízko, čistá, udržovaná, parkoviště mimo areál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na začátku pobytu zaplatíte poplatek 30 Euro za úklid pokoje, který jak jsme na konci pochopili je vratný, pokud si po sobě uklidíte sami :-)

Strava
Měli jsme ubytování bez stravy - nemůžu hodnotit

Romana V., 30.09.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Residence Acqua Linda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme naprosto spokojeni,asi naše nejlepší dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme naprosto spokojeni,asi naše nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé,včetně klimatizace,nemáme žádnou výtku.

Strava
V okolí ubytování byl dostatek restauračních zařízení,takže výběr i strava bez problémů.

Služby hotela
Bez problému.

Pláž
Pláž fantastická,čistá,vstup pozvolný,pro děti ideální,voda křišťálově čistá,možnost zapůjčení různých sportovních předmětů,/pinpong,vodní šlapadla,vodní skútry atd/.Využití bazénu.

Jaroslav Čápek, 22.09.2018, Dátum pobytu: 3.9. - 12.9.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Perla di Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Krásné, čisté ubytování kousek od moře. Moře čisté, krásná dlouhá pláž, málo lidí. Nádherný ostrov, který stojí za poznání. Nejkrásnější...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné, čisté ubytování kousek od moře. Moře čisté, krásná dlouhá pláž, málo lidí. Nádherný ostrov, který stojí za poznání. Nejkrásnější město Bonifacio. To mě naprosto očarovalo. Tato strana ostrova je dobrá na výlety, je to na všechny strany cca stejně daleko, jediné co byl problém, že po obědě vždy přišel přes horu mrak, ten se tam usadil a už se nehnul a přestalo svítit sluníčko. My hodně cestovali, tak nám to tolik nevadilo, ale ten kdo preferuje ležení na pláži by si měl vybrat asi druhou stranu ostrova kolem města Calvi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté, prostorné, klidné. Naprostá psokojenost.

Strava
Vlastní

Služby hotela
Bazén, krásné prostředí, restaurace, recepce - nic krom bazénu jsme ale nevyužívali.

Pláž
Dlouhá, nekončící pláž. První týden v září skoro žádní lidé, což jsme ocenila :-D

Lenka S., 11.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Residence Acqua Linda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Za ty peníze, není absolutně co řešit :-) , naprostá spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze, není absolutně co řešit :-) , naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Michal Pasrbek, 11.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pěkná lokalita, blízko k moři i na různé výlety po okolí.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná lokalita, blízko k moři i na různé výlety po okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovy dostačující, čisté a celkem prostorné. Je z nich pěkný výhled na moře. Mohla by být trochu více vybavena kuchyně a občas něco opravit.

Strava
Markety a tržnice byly dobře zásobeny. Byl i velký výběr hotových jídel.

Pláž
Pláž pěkná, čistá kousek od bungalovů.

Lenka S., 21.08.2018, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čiste, nové a vkusně zařízené. Bungalovy jsou vybavené vším co je třeba. Pokud chcete ztrácet čas vařením, je zde sporák i myčka. Mikrovlnka, lednice s mini mrazakem, pračka, kavovar, toustovač. To se hodi na snídaně, ty si ráda dám doma. Krásná kuchynka a skvěle řešeny prostor. Snad jen plastovy stůl uvnitř kazí dojem ale chápu. Na TV spousta kanálů. Na terase mega mravenci, trošku jsme je prikrmovali, snad se na nás nikdo nezlobí ale zbytky krevet jim prostě chutnaly :D

Strava
Bungalovy nabízí možnost přípravy vlastního jídla, s sebou jsme nic nevezli. V areálu lze běžne věci nakoupit v malém obchodě s potravinami a kousek od resortu je Spar. Popřípadě přímo v Gisonaccia velký market a lepší ceny. Restaurace v areálu je skvělá, ačkoliv na české poměry dražší. Obed vzdy denni nabídka, výborné! Večer se peče pizza, za přijatelné ceny. Blízko restaurace A Suara skvělé bruschetty. Za ochutnání stojí všechny místní sýry, za fajn ceny mají právě v Gisonachii v E.Lecrec. sýry, salámy a nelze opomenout vína. Naši sousedi si z Čech přivezli pytel brambor a grilovali svoje maso. Nechápu.

Služby hotela
Vše se řeší na recepci, hovoří plynně anglicky, nebyl s ničím problém. Nemluvím francouzky a místních Korsicani zase nemluví anglicky, na recepci nám pomohli a obvolali, tlumočili. Vše super!

Pláž
Pláž je pisecna, velmi jemný písek je hlavně odpoledne všude díky vlnám a moře už není tak čiste. Taky trochu chaluh. Koupání super. 8 let syn není ještě úplně zdatný plavec a mírný svah a vlny tak akorát, naprosto vyhovující.

Resort má svůj bazén, takže podle nálady

Lucie M., 22.07.2018, Dátum pobytu: 6.7. - 16.7.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Korzika, Hotel: Village Marina d´Oru

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie