Recenzie hotelov
Languedoc - Roussillon - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Na tomto místě jsme byli už podruhé - ve druhé polovině září. Počasí bylo první dny skvělé, pak se počasí zhoršilo a byly i velké vlny,...

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Na tomto místě jsme byli už podruhé - ve druhé polovině září. Počasí bylo první dny skvělé, pak se počasí zhoršilo a byly i velké vlny, už jsme se nemohli koupat v moři. Ale i tak jsme si dovolenou užili, protože jsme chtěli hlavně odpočívat. A na to bylo toto místo ideální. Je to takové menší městečko, kde panuje příjemná atmosféra. Je zde i několik obchůdků a restaurací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování je dostačující. Poslední noc nám začal houkat alarm - nejspíš kvůli ohni. I když nikde nehořelo. Docela jsme se vylekali. Kauci jsme platit nemuseli. Na recepci po nás chtěli pouze číslo naší karty.

Strava
K dispozici je vybavená kuchyňka, která je ale hodně miniaturní. Nádobí po nás dvou jsme museli neustále umývat, protože nebylo kam dávat. Jinak studio moc vybavené nebylo. Je potřeba si vézt svůj toaletní papír, jar, utěrku, atd. Peřiny a polštáře k dispozici byly. Ale museli jsme si koupit povlečení za 11 EUR pro oba.

Služby hotela
V rezidenci byl k dispozici bazén a u něho lehátka. Pár lidí tam vždy bylo, ale i tak se tam dalo volné lehátko v pohodě najít. Voda byla příjemně teplá a bazén každý den čistý. Využívali jsme ho každý den.

Pláž
Na pláž se jde asi cca 15 minut pěšky. U moře jsou velké pláže, takže i když v neděli přijelo plno lidí si užít posledního horkého dne, tak stejně byla pláž poloprázdná. Moře bylo příjemně teplé, do vody je vstup pozvolný cca 600 m a pořád se dosáhne na zem. Písečná pláž je každé ráno upravovaná. Ráno a večer jsou pak moc krásné procházky podél pláže, která má několik kilometrů.

Petra K., 30.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Rezidence Beau Soleil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Lokalita dobrá, v okolí zajímavá města Nimes, Arles, Auges Mortes, městečko Palavas je klidné, ideální pro rodiny s malými dětmi.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita dobrá, v okolí zajímavá města Nimes, Arles, Auges Mortes, městečko Palavas je klidné, ideální pro rodiny s malými dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhome v den příjezdu nebyl uklizen ( špinavý sprchový kout, umyvadlo, mastný kuchyňský stůl a židle, na poličkách vrstva prachu, nádobí - talíře a hrnce nebyly řádně umyty). Vybaven byl dostatečně tj. el. sporák, mikrovlnná trouba, kávovar, nádobí.

Funkční klimatizace.

Strava
Bez stravy. Vařili jsme si sami.

Služby hotela
V campingu je obchůdek se základním sortimentem, včetně čerstvého pečiva.

Pláž
Přístup k pláži velmi dobrý, pláž písčitá s malými kamínky, udržovaná. Moře čisté, průzračné, na dně mušličky, možnost rybolovu, šnorchlování a potápění.

Renata V., 30.08.2016, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Le Palavas Camping

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,5 Skvele, more chladnější, ale bazeny a animační programy vyborne. Děti si to moc užily.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele, more chladnější, ale bazeny a animační programy vyborne. Děti si to moc užily. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.07.2016, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Sandaya Les Vagues

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborná dovolená a za rok se těšíme znovu. Byli jsme s dětmi a se psem a nikde nebyl žádný problém. Jen pes nemůže na hlavní pláž,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená a za rok se těšíme znovu. Byli jsme s dětmi a se psem a nikde nebyl žádný problém. Jen pes nemůže na hlavní pláž, alespoň ne přes den, ale tam kam může je cca 5 minut jízdy autem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto bez chyby, čisté, plně zařízený mobillhome, včetně klimatizace, lednice, sporáku,mikrovlnky navíc moderně zařízené. V blízkosti obchod s potravinami a věcmi na pláž a výborná pekárna.

Strava
Vlastní, ale spousta restaurací, kde vaří super, přímo v kempu jedna, ale další v okolních kempech, nebo potom ve městě kam každou hodinu jezdí vláček.

Služby hotela
Absolutní spokojeniost, animační programy každou hodinu, bazény, které byly stále pod dohledem několika plavčíků, sportovní vyžití jako pinkponk,mini golf přímo v areálu, jinak hned vedle kempu rozsáhlá lanová dráha (chození po překážkách zavěšených v korunách stromů), na pláži půjčovna skůtrů, šlapadel a jiných vodních atrakcí za přiměřené ceny.

Pláž
Čistá, písčitá, super a blízko od kempu cca 5 minut chůze.

Barbora Vlková, 07.07.2015, Dátum pobytu: 27.6. - 4.7.2015
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Sandaya Les Vagues

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Při příjezdu jsme se malinko polekali rozsáhlosti campingové vesnice, ale velmi brzy jsme zjistili, že je klidná, příjemně situovaná a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Při příjezdu jsme se malinko polekali rozsáhlosti campingové vesnice, ale velmi brzy jsme zjistili, že je klidná, příjemně situovaná a blízkostí moře jsme byli nadšeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací jednotka byla čistá, voňavá a protože jsme byli jen dva, cítili jsme se dobře v malém útulném bytečku.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali z domova( jsme oba dia) a nákupem doplňků ovoce, zeleniny a pečivem v místním obchodě, nebo v blízkosti campu.

Služby hotela
Ubytování, informace a pak bezproblémový průběh.

Pláž
blízko!, čistá. Moře zpočátku bouřilo a byl silný vítr, ale posléze klid, azuro, voda čistá a příjemná.

Nádherné procházky po rozlehlém pobřeží

Jaroslava Kasperova, 26.09.2014, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2014
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Le Palavas Camping

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,8 Velmi klidné místo vhodné pro rodiny s dětmi, pláž je asi 5 minut od mobilhousu, kulturní vyžití chybí.. Francouzi jsou milí a ochotní,...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi klidné místo vhodné pro rodiny s dětmi, pláž je asi 5 minut od mobilhousu, kulturní vyžití chybí.. Francouzi jsou milí a ochotní, jen je třeba se doučit pár francouzkých frází. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhousy jsou dobře zařízené, čísté, v campu je klid,, jen postele jsou spíš pro menší lidi

Strava
Uvařit si není problém, nékup obstaráte asi v 5 km vzdáleném Viasu.

Služby hotela
Služby jsou průměrné

Pláž
Pláž písečná,,po přílivu se mohou vyskytovat nánosy naplavenin a muští,

Anonym, 07.08.2014, Dátum pobytu: 28.6. - 5.7.2014
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Camping Le Petit Mousse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená v Narbonne Plage byla velice krásná. Byli jsme zde v polovině června, ve městečku nebyl ještě moc velký ruch. Všude bylo hezky...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Narbonne Plage byla velice krásná. Byli jsme zde v polovině června, ve městečku nebyl ještě moc velký ruch. Všude bylo hezky čisto, příjemná atmosféra... Nadšení jsme byli hlavně z nekonečných pláží, kde bylo málo lidí a večer bylo na pláži skoro prázdno. Možnost výletů v okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc hezké, čisté. Krásná terasa, kde bylo dostatek soukromí. Uprostřed rezidence velký, čistý bazén, kde nebývalo moc lidí. Možnost parkování přímo v oploceném areálu.

Strava
Strava - vlastní. Plně vybavená kuchyň. Možnost nakupování nedaleko od rezidence - čerstvé bagety, vinotéka, trh s ovocem a zeleninou, malý supermarket.

Pláž
Pláž v červnu skoro prázdná, krásně čistá, moře ale studené.

Petra K., 06.08.2014
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Rezidence Beau Soleil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (11) Nie (0)

Celkom: 8,8 Velmi pěkné, čisté a útulné pokoje. Fajn bazén, od pláže jsme byli vzdáleni asi 300m. V září již byla pláž liduprázdná a velmi na ní...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkné, čisté a útulné pokoje. Fajn bazén, od pláže jsme byli vzdáleni asi 300m. V září již byla pláž liduprázdná a velmi na ní foukalo. Bazén je hezky zastrčený, takže u něj vůbec nefouká a i v září se u něj pěkně opálíte. Dobré místo pro výlety do okolí autem (Narbonne 25 minut, Carcassonne 50 minut po dálnici nebo 1h 20m bez dálnice, Béziers 40 minut). 20 minut autem od apartmánu směrem na Narbonne je velký Careffour kde se dá nakoupit cokoliv. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jeden pokoj je ložnice, druhý pokoj je obývák s kuchyní. Pro dva lidi nebo dva lidi s dětmi určitě super ubytování. Pro čtyři dospělé lidi by to alespoň pro mne nebylo dobré. V obýváku je sice pohodlná, ale přece jenom rozkládací pohovka, navíc kdo by spal v obýváku neměl by dostatek soukromý (dle mého názoru) oproti druhému pokoji, ale to je každého věc.

Strava
Vlastní. Kuchyně je vybavená vším potřebným kromě konvice na čaj.

Služby hotela
Jediná služba je, že nám první večer předali klíče, instrukce a tel. číslo kdybychom potřebovali něco akutně. Od té doby vás nechají v klidu, občas zkontrolují nebo vyčistí bazén, jinak o ně nezavadíte. Pro nás ideální. Na konci uklidíte apartmán a odevzdáte klíče, toť vše.

Miroslav Fišer, 04.10.2013, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2013
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Residence Eden Roc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (15) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsme zde spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán absolutně odpovídal fotkám zveřejněným na internetu. Byl pěkně zařízený a HLAVNĚ čistý! Jediné, co nám vadilo, bylo noční zalévání pomocí rozprašovačů. Ne že by bylo hlasité, ale dosah rozprašovačů zasahoval až na náš balkon v 1.patře a namočilo nám to prádlo na sušáku.

Strava
Na středečních trhu jsme ochutnali výborné nakládané olivy a sušená rajčata.

Pláž
Pláže byly čisté. Jemný písek a mnoho mušlí. Milé překvapení pro nás byla nepřítomnost plážových dotěrných prodejců, jako je tomu například v Itálii nebo v Chorvatsku. Bohužel bylo na pláži opravdu hodně lidí, přestože bylo září.

Petr K., 27.09.2013, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2013
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Domaine Saint Loup

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Celkom: 10 dobré,vybavení dostačující,udržovaný čistý kemp

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dobré,vybavení dostačující,udržovaný čistý kemp Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dostačující

Strava
vlastní

Služby hotela
dostačující

Pláž
písečná,pozvolný vstup do moře,klidná místa

Viola Tamayová, 25.09.2012, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2012
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Languedoc - Roussillon, Hotel: Mobilhomy Plein Air Elysée

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)