Recenzie hotelov
Les Sybelles - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Utulny ubytovani blizko sjezdovky

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Utulny ubytovani blizko sjezdovky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi vhodne a utulne ubytovani, vse co jsme potreboval bylo v apartmanu

Strava
Vlastní

Služby hotela
Blazen,sauna

Zjazdovky
Velmi hezke a velke stredisko, kazdy si najde svoje sjezdovky

Vojtěch K., 15.01.2019, Dátum pobytu: 5.1. - 12.1.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Les Sybelles, Hotel: Residence L'Oree des Pistes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,8 Super lyžování i počasí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super lyžování i počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zatím největší pokoj co jsme ve Francii měli

Služby hotela
Služby na dobré úrovni

Zjazdovky
Sněhu dos.t Jen po napadnutí sněhu jsou Fracouzi trochu lenivější a trvá než upraví všechny sjezdovky.

Luděk M., 21.01.2018, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Les Sybelles, Hotel: Résidence Odalys Les Alpages du Corbier

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Neuvádějte zákazníky v omyl nereálným počtem hvězdiček.

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Neuvádějte zákazníky v omyl nereálným počtem hvězdiček. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rezidence v nabídce se honosila 4-mi hvězdičkami. To zdaleka neodpovídá realitě. Reálně je možno uvažovat maximálně o dvou hvězdičkách.

Služby hotela
Velmi špatně udržovaná rezidence.

Zjazdovky
Špatné služby na sjezdovkách. Chybějící zázemí, staré lanovky, nekvalitní restaurace.

Stanislav B., 31.03.2015, Dátum pobytu: 21.3. - 28.3.2015
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Les Sybelles, Hotel: Résidence Odalys Les Alpages du Corbier

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hory a příroda - krásné. Lidé ve Francii jako vždy milí. Mé překvapení a rozladění jde k CK. Organizace cesty tam i zpět byla bídná,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hory a příroda - krásné. Lidé ve Francii jako vždy milí. Mé překvapení a rozladění jde k CK. Organizace cesty tam i zpět byla bídná, ne-li nulová. Chápu, že řidiči podléhají nějakému úzu stanovenému CK, ale zcela jistě by to šlo udělat lépe a přívětivěji. Ne zastavovat každou 1,5-2,0 a i v noci nenechat klienty vyspat. Autobus byl nekomfortní, přístup řidičů svérázný, informovanost nás, klientů, o celkovém průběhu cesty veškerá žádná. Přístup cestovní kanceláře k nám chladný. Slečna na telefonu byla sice příjemná, ale pokud ani rámcově neví příjezdy a odjezdy a rozdíly jsou více než 4-5hodin, pak je to tedy tristní. Cestu z Prahy do Brna už jsme vzdaly a jela jsem raději vlakem na vlastní náklady. Nešlo o můj první zájezd, ale s touto CK už nikdy cestovat nehodlám. Při nejlepším vědomí a svědomí ji nemohu ani doporučit známým. Nejsem náročný cestovatel, ale dovolená je pro mě o tom, že si jedu odpočinout, ne prosedět a pročekat téměř 4dny z deseti. Nemusí být ve středisku delegát (kterého jsem ve finále lidem dělala já), ale jakási domluva CK s ubytovacím zařízením na lepších podmínkách by neškodila. Nemuseli bychom pak sedět 7hodin ve vymrzlé chodbě a čekat, až se začne něco dít. Zcela jistě by šly zařídit Local a ski, tam dát věci a jít ty hodiny mezi ubytováním a cestou strávit na svah. Škoda...

A to už nehovořím o tom, že poslední noc, kdy ve vedlejším hotelu propukl požár nebyl nikdo s CK o tomto ani další den informován a nevěděli, jak svým lidem pomoci. Celou dovolenou nám bohužel kalí velmi amatérský přístup CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi solidní. Jde vidět, že rekonstrukce objektům pomohla. Vybavení bez problémů. Personál hotelu přívětivý a snaživý.

Strava
Vařily jsme si samy, ale přístup k obchůdkům a restauracím byl bezproblémový, ceny standardní.

Služby hotela
Příjemné a chování personálu vstřícné.

Zjazdovky
Zajímavě značeno, chtělo by to zainvestovat do revitalizace některých lanovek a trochu se zamyslet nad zpracováním sjezdovek. To už je ale na francouzských kolezích.

Julie Dvořáková, 23.01.2013, Dátum pobytu: 11.1. - 20.1.2013
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Les Sybelles, Hotel: Résidence Odalys Les Alpages du Corbier

Bola táto recenzia užitočná? Áno (14) Nie (1)