Recenzie hotelov
Normandia - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Krásná dovolená. Počasí vyšlo perfektně, takže jsme celý týden jezdili na výlety.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Počasí vyšlo perfektně, takže jsme celý týden jezdili na výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Místo apartmánu pro 4 osoby jsme dostali mezonet pro 6 osob :-) prý jiný pokoj nemají. Myslím, že starší lidé by tento pokoj nechtěli, ale my jsme byli spokojeni.

Domy jsou pár let staré, tomu odpovídá nové pěkné zařízení.

Jen pár nedostatků :-) záchod trochu tekl, odpadkový koš měl ulomené víko a vana se zástěnou v podkroví nevyhovující pro vyšší lidi (zešikmený strop) - nemohl jsem se tam vejít.

Ale to byli drobnosti...

Strava
vlastní

Pláž
Nádherná široká písčitá pláž s krásnou promenádou.

Petr K., 06.10.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Normandia, Hotel: Prázdninový dům DUNETTES

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Skvělý zážitek, hlavně pro děti. Chtělo by to na více dní, aby se stihlo toho víc.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý zážitek, hlavně pro děti. Chtělo by to na více dní, aby se stihlo toho víc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ucházející, ale čisté.

Strava
Dostačující.

Ivana Staňková, 19.05.2014, Dátum pobytu: 8.5. - 11.5.2014
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Normandia, Hotel: Hotel F1

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (1)

Celkom: 5,2 Personál hotelu byl velmi vstřícný. Přesto, že hotel je situován v centru města, byl klid a líbilo se nám tu. Pláž byla nedaleko, ne...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Personál hotelu byl velmi vstřícný. Přesto, že hotel je situován v centru města, byl klid a líbilo se nám tu. Pláž byla nedaleko, ne příliš čistá.

Cyklostezky tu prakticky nejsou, vyjížděly jsme tedy dál autem a teprve pak jsme využili cyklostezky v okolí. Je tu spoustu nádhernýcha zajímavých míst a památek .

Doporučujeme navštívit, jen cena jen za ubytování je vysoká. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré, připomínku máme jen k neuklizenosti pokoje (chuchvalce prachu na podlaze, poměrně špinavá pohovka). Vzhledem k tomu, že jsme si pokoj po sobě uklidili, ušetřil jsme i docela dost peněz za klid. Jinak vybavení kuchyně dostačující, koupelna v pořádku. Malý problém byl s parkováním v podzemním parkovišti. Měli jsme možnost parkovat jen do 1.8.2012, pak bylo místo obsazeno. Naštěstí jsme nechali auto na jiném parkovacím místě a měli jsme štěstí, že místo nebylo obsazeno. Parkoviště bylo společné s vedlejším hotelem, ale nebylo plné.

Strava
Pobyt jsme měli bez stravy.

Služby hotela
Personál vstřícný, neměli jsme problém.

Pláž
Asi 500 metrů, ne příliš čistá

Hana Kozlíková, 08.08.2012, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2012
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Normandia, Hotel: Le Castel Normand (Deauville)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 8,1 Rozhodně doporučuji tuto destinaci i se zvoleným ubytováním v Green Panorama. Jediné co bych změnil je termín dovolené. Náš termín byl...

  • 7,9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7,8 Okolie
  • 10 Cena

Úvodné zhrnutie
Rozhodně doporučuji tuto destinaci i se zvoleným ubytováním v Green Panorama.

Jediné co bych změnil je termín dovolené. Náš termín byl od 1.10. - 8.10. což je již po letních teplotách.

Ale i tak bylo celkem teplo a koupat v moři se dalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvěle vybavené pro pobyt s vlastním stravování. Kuchyň vybavená a připravená pro běžné vaření. Dokonce myčkou nádobí, kterou jsme ani nevyužili.

Spalo se nám výborně, jedná se o klidnou lokalitu a Green Panorama jezdí převážně jen starší páry z Francie. Takže žádné buzení hlasitou hudbou nečekejte. Dokonce to vypadalo že tam jezdí jen stálí hosté, právě kvůli klidu.

Strava
Stava vlastní -takže ok. Je z vodovodu teče filtrovaná mořská voda. Takže pachuť po soli.

Řešili jsme to vodou balenou.

Služby hotela
Oceňuji dostupný bazén

Za popatek dostupná TV

Za poplatek Wifi

Jiné služby jsme nevyužili

Pláž
Pláž perfektní!!! - Obrovská písečná pláž kam se podíváte. Navíc 300m od ubytování.

Jedná se o místo s největším rozdílem mez přílivem a odlivem, takže když je odliv máte před sebou neskutečnou písčitou plochu -Francouzi ji využívají pro běhání nebo pro lov mušlí.

Příliv je přes odpoledne, takže pak k vodě daleko nemusíte.

Vladimír Vlkannova, 12.10.2011, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2011
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Normandia, Hotel: Green Panorama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)