Recenzie hotelov
Risoul / Vars - Francúzsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Zájezd se povedl, žádný problém nebyl. Vyšlo perfektně i počasí.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd se povedl, žádný problém nebyl. Vyšlo perfektně i počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal očekávání, byli jsme 2 v apartmánu pro 4 a prostor byl tak akorát. 4 osoby by se tam trošku mačkaly.

Strava
Vařili jsme si sami. Každý večer jsme si na recepci objednávali donášku bagety k snídani.

Služby hotela
Na recepci příjemná obsluha. Hezký bazén, jen mohl být trochu teplejší. Pára byla fajn.

Zjazdovky
Sjezdovky upravované a dostatečné množství i kvalita. Lanovek a vleků je také dost. Jen některé jsou hodně staré a pomalé. Sedačkové lanovky nejsou kryté a pokud fouká vítr, je zima. Kabinová lanovka je v obou spojených areálech jen jedna.

Ladislava M., 27.03.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 24.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 4 Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Cena
  • 4 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale nezklamalo, nenadchlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu moc příjemní recepční, kteří se snaží mluvit i anglicky. Kdykoliv byl nějaký problém, se vším pomohli. Pokoje jsou menší ale dostačující. Spaní jako v Itálii, prostěradlo a na tom deka. Na začátku pobytu je nutné udělat kontrolu pokoje a napsat do formuláře veškeré vady a chybějící věci, dělali jsme to dost poctivě, abychom poté nepřišli o část kauce, která není zrovna nejnižší. Vybavení kuchyně nás velmi překvapilo, je velmi dobře vybavená, velké i malé hrnce, pánvičky, tlakový hrnec, plno příborů, nože, talířů, skleniček apod. dostatek. Opravdu vše, co je na vaření potřeba. Velkou výhodou je i myčka. Velmi příjemné posezení na balkonu s výhledem na sjezdovku, a celé odpoledne na něj svítí sluníčko, takže super, když je pěkné počasí.

Strava
Vařili jsme si sami. Kuchyně dostačující na uvaření jednoduchých jídel.

Služby hotela
Poplatek za Wi-Fi - 20 euro na týden na 2 zařízení. Dost přemrštěná cena na to, že Wi-Fi fungovala jen někde. Za tu cenu možná lepší dokoupit u svého operátor balíček dat, které budou fungovat. Službu donášky pečiva jsme nevyužili, jelikož kousek od apartmánů je příjemné pekařství. Domluva s recepčními moc fajn. Nebyl problém s dřívějším příjezdem ani odjezdem.

Zjazdovky
Z toho jsme byli nejvíce zklamaní. Po několika doporučeních na široké sjezdovky jsme chtěli Francii vyzkoušet. Nevím jestli jsme natrefili na špatné středisko ale sjezdovky průměrné z XX kilometrů sjezdovek jsme si vybrali asi 10 km, které se nám zdáli perfektní. Lanovky šíleně pomalé, asi staršího data. Občerstvení na sjezdovkách obzvlášť předražené. Chybělo nám nějaké Apres ski, kde by bylo možné pokračovat po lyžovačce, to že někde nevěděli, co znamená Jagermeister nebudu komentovat. Příště na hory opět do Rakouska/Itálie, kde jsou na lyžování pro partu mladých lidí lépe vybaveni. Pro rodinu s dětmi asi dostačující.

Ilona N., 13.03.2019, Dátum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Cesta naprosto v pohodě, celou dobu se jede po dálnici takže pohoda. Středisko nemá chybu v porovnání s Rakouskem je Francie top co se...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Cesta naprosto v pohodě, celou dobu se jede po dálnici takže pohoda. Středisko nemá chybu v porovnání s Rakouskem je Francie top co se týče rozmanitosti sjezdovek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standart, bylo čisté, kousek od svahu což je obrovská výhoda hlavně pro děti.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotela
Služby hotelů podprůměr, za vše si musíte připlácet, za parkovné tzn zadarmo můžete parkovat venku, pokud chcete do garáže tak za příplatek :D Na skipas se dává záloha 2 EUR kterou vám poté NEVRÁTÍ s tím že ten skipas můžete využívat a dobíjet si jej všude. Nejde mi o ty 2 EURa ale o ten princip.

Zjazdovky
Sjezdovky a celkově lyžování nám ale tyto momentky skvěle vynahradilo, Francii považuji za nejlepší alpy a to jezdíme jak do Rakouska tak do Itálie. Pokud jezdíte rádi mimo sjezdovky tak ve Francii si to užijete nejvíce.

Michal D., 13.02.2018, Dátum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Výborná poloha mezi dvěma lyžařskými středisky Risoul a Vars, která jsou vzájemně propojena.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná poloha mezi dvěma lyžařskými středisky Risoul a Vars, která jsou vzájemně propojena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typické ubytování ve francouzských lyžařských střediscích pro nenáročnou klientelu. Vybavenost pokojů na dobré úrovni, ochotný a vstřícný personál.

Strava
Bez stravy. Residence nabízí možnost objednání pečiva k snídani den dopředu na recepci. Jinak pestrý výběr restaurací a chutného jídla přímo na sjezdovkám a to téměř u každé lanovky.

Služby hotela
Bazén a pára v ceně ubytování = příjemná relaxace po lyžování.

Zjazdovky
Množství sjezdovek a lanovek odpovídá informacím CK. Výhoda nástupu na lanovku přímo pod rezidencí. Středisko je taktéž vyhlášené stálostí počasí.

Jana F., 04.04.2017, Dátum pobytu: 25.3. - 1.4.2017
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 7,6 Výborné, sjezdovka byla hned u apartmánu, bazén a pára byl také příjemný relax. Doporučuji

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborné, sjezdovka byla hned u apartmánu, bazén a pára byl také příjemný relax.

Doporučuji Zobraziť celú recenziu

Jana Blechová, 12.04.2016, Dátum pobytu: 26.3. - 2.4.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Za tu cenu perfektni dovolena.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Za tu cenu perfektni dovolena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani primo na sjezdovce. Hodil by se internet v cene pobytu.

Strava
Bez stravy

Zjazdovky
Vyborne

Peter Hargaš, 01.03.2016, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ubytování super, sjezdovky super a když je dobré počasí tak je to úžasný, my měli bohužel jen dva dny pěkně ale i tak nádhera :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování super, sjezdovky super a když je dobré počasí tak je to úžasný, my měli bohužel jen dva dny pěkně ale i tak nádhera :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro deset lidí dostačující, kuchyňka tři záchody a dvě sprchy pro partu lidí ideální ;-)

Strava
Vlastní

Služby hotela
Neměli jsme žádný

Zjazdovky
Velký výběr, většina upravených, kdo chtěl do prašanu mohl :-)

Vojtěch K., 19.01.2016, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: CHALETY LE BOUQUETIN II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,5 Dovolená dobrá, bohužel bylo málo sněhu, jinak dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená dobrá, bohužel bylo málo sněhu, jinak dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle našich požadavků, výborné.

Strava
Bez stravy.

Služby hotela
Služby dobré, ochotný personál.

Zjazdovky
Sjezdovky výborné.

Jiří Bednář, 07.01.2016, Dátum pobytu: 26.12.2015 - 2.1.2016
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší ubytování, jaké jsme ve Francii měli, krásné počasí, super lyžování.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Nejlepší ubytování, jaké jsme ve Francii měli, krásné počasí, super lyžování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné, dobře zařízené.

Pavla K., 31.03.2015, Dátum pobytu: 21.3. - 28.3.2015
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Hameau des Rennes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená výborná. Vydařilo se počasí,které má na dovolenou velký vliv. Dobré sjezdovky-doporučuji.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená výborná. Vydařilo se počasí,které má na dovolenou velký vliv. Dobré sjezdovky-doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v apartmánu- velmi dobré

Strava
Strava byla vlastní

Služby hotela
Služby dobré, velká ochota.

Zjazdovky
Sjezdovky výborné,každý den upravené. Ostatní služby taktéž výborné.

Jiří Bednář, 06.01.2015, Dátum pobytu: 27.12.2014 - 3.1.2015
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)