Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 1,8 Hrozné

  • 1 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hrozné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovali nas v suteréne v špinavej smradlavej izbe do ktorej sme sa dostali po chodbe plnej š pinavej vody,hrozné.po sťažnosti a hrubom až nedostvojnom mojom jednaní,nas prelozili na priemernu,ale čistu izbu,do inej budovy,no toto si nie každý vedel vybaviť.boli aj rodiny,ktoré na ubytovanie čakali aj pol dna,a nakoniec ich ubytovali v inom hoteli dosť daleko od mora.

Strava
Spina,malo personalu ,nestihali upratať stoly.obrus na stole??prepych!!!cakali sme za príbormi,poharmi,...vsade dlhe rady,ovocie skoro žiadne.

Pláž
Pláž k takému veľkému hotelu o nicom,malicka a tiež špinavá.my sme chodili na súkromnú,asi10mim.krasnou prechádzkou

Anonym, 22.04.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Eri Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Jedna velká katastrofa, už nikdy víc. Cena sice nízká nečekali jsem luxusní ubytování, ale se šváby na pokoji jsme opravdu nepočítali !...

  • 1 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna velká katastrofa, už nikdy víc. Cena sice nízká nečekali jsem luxusní ubytování, ale se šváby na pokoji jsme opravdu nepočítali ! Doprava byla taktéž katastrofální, přestupovali jsme 3 krát. Hlavně první cesta z Česka na Slovensko řidič nám za jízdy usínal.. Opravdu kdo si chce odpočinout tak nedoporučuji hlavně ne cestovku Aeolus! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jak už jsem zmínila na pokoji jsme měli šváby. Ano kdyby se objevili pár švábu tak nad tím mávneme rukou, ale bylo jich na naším pokoji opravdu dost. Moc jsme toho nenaspali když je máte i v posteli. I když nejsou nijak neškodní bylo to dost nepříjemný. Abych tady nepsala pořád negativně tak pan Vaso je velice milí člověk pokud možno vyhový požadavkům na pokoj nám chodil stříkat pastu aby šváby vyhubil i když to moc nepomohlo snaha se cení.

Strava
Nemohu hodnotit stravovaly jsme se samostatně

Pláž
Pláž celkem čistá, i když sem tam se našli v moři papírky. Jinak městečko nea anchialos je maličké, kolem pláže několik taveren. Trošku dál najdete dva supermárkety. Pokud chcete víc obchodu tak autobusem si můžete zajet do Volosu.

Anonym, 15.04.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Hotel: Apartmán Vaso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 Dovolená byla hezká jen díky výletům a moři, jinak rozhodně nedoporučuji. Poměr ceny zájezdu a kvality služeb neúměrný. Po přečtení...

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla hezká jen díky výletům a moři, jinak rozhodně nedoporučuji. Poměr ceny zájezdu a kvality služeb neúměrný. Po přečtení recenzí tady jsem se rozhodla, že zájezd zkusím, protože vždy se najde někdo s negativní recenzí a bylo zde i spousta těch pozitivních, ale bohužel zde musím uznat, že všechny negativní recenze jsou pravda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má celkem tři komplexy, jeden hlavní, kde je recepce, jídelna a vstup k moři, druhý asi o sto metrů dál a ten třetí je přes ulici asi 300 m. Bydleli jsme ve druhém, kde na vedlejším pozemku chovali přímo naproti našemu pokoji husy. Pokoj byl zastaralý, neuklizený, zařízení rozbité, vestavěné skříně silně zatuchlé, takže jsme měli oblečení v jedné otevřené polici a zbytek v kufrech. Z klimatizace neustále tekla voda, kolem záchodu při splachování také a jednou jí bylo dokonce tolik, že málem vytopila i chodbu. Jediné kde bylo čisto a uklizeno bylo kolem hotelu a u bazénu. Nejsem z těch, kdo musí mít luxusní ubyotvání, když stejně člověk nejvíc času tráví u moře nebo na výletech, ale tohle bylo fakt hrozné, obzvlášť, pokud vezmu v potaz cenu zájezdu.

Strava
Nejhorší all inclusive ze všech dovolených. Nejlepší byly snídaně, kdy bylo jídlo dobré a dalo se vybrat. Jídlo bylo nepopsané, takže člověk vůbec nevěděl, co jí (papírky napsané fixou dali asi až třetí den dovolené, ale také ne ke všemu jídlu). U salátů měli namíchané i sladké, takže jsem nevěděla, jestli se jedná o zálivku na salát nebo jestli je to sladký krém. Jako dezert byla pořád bábovka s jinou polevou. Bylo dobré chodit na jídlo hned po otevření restaurace, protože jedině tak se dalo aspoň trochu najíst. Kuchyně evidentně nestíhala vařit pro tolik lidí, takže první várka hranolek byla dopečená a ta druhá už ne. Myslím, že jídlo i marazili, protože třeba v pondělí byly brabory se zeleninou dobré a ve středu byly kyselé. Jídlo nebylo vhodné ani pro děti. Automat na džus, který byl v restauraci personál neustále zakrýval hadrem, aby si nikdo nenaléval a z automatu na vodu tekla voda strašně pomalu a ještě teplá, takže nabrat si do petky k moři nemyslitelné. U baru pití nalévali jen do 2 dcl, takže jsme si pití kupovali v marketu naproti hotelu. Jediné co bylo výborné a co tvořilo podstatnou část naší stravy byly rajčata, okurka, tzatziki, ovoce a zmrzlina u oběda.

Služby hotela
Strašné.

Pláž
Hezká, s pozvolným vstupem, blízko hotelu.

Lucie K., 10.04.2019, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

37 fotografií

Celkom: 9,6 Jezdíme opakovaně. Moc se nám zde líbí. Pro děti ideální. Vše hezké, čisté, krásné zahrady, výborné jidlo, nekolik bazénů a jeden...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme opakovaně. Moc se nám zde líbí. Pro děti ideální. Vše hezké, čisté, krásné zahrady, výborné jidlo, nekolik bazénů a jeden plavecký. Vždy místo u bazénů i na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné velké pokoje, výhled do zahrady nebo přímo na moře. Možnost bazénů u pokoje a nebo mit balkon nebo terasu.

Strava
Vynikající. Bohatá. Mnoho rybích jídel, hromady ovoce a zeleniny, výborné zákusky, italská jídla, čínská jidla, všechny druhy příloh. A neustále tekoucí nápoje.

Služby hotela
Vše, co je potřeba. Úžasná je animační parta. Jejich večerní představení jsou dokonalá.

Pláž
Krásná. I když na některých místech je horší přístup do moře. Ale až budete u moře denně, hezká a bezpečná místa pro vstup vždy najdete. Jemný písek, krásně z něj jdou stavět hrady :-) Byly jsme na pláži každý den.

Anonym, 03.04.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Lyttos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Naprostá spokojenost se vším,co hotel Princess Sun nabízí, jen tak je možné se rok co rok vracet.. Na slunný Rhodos, do klidného Kiotari,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost se vším,co hotel Princess Sun nabízí, jen tak je možné se rok co rok vracet.. Na slunný Rhodos, do klidného Kiotari, na pohodový hotel.

Za svými - již přáteli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ideální dovolenkové pokoje,v hotelu Princess Sun s přidanou hodnotou - a to vana a balkon.

Strava
Vše na výbornou - evropská kuchyně je doplněna tím, za čím se do Řecka létá především.

Výborné sýry, grilovaná masa..

Voňavá rajčata jsou na Rhodosu bezkonkureční.

Služby hotela
Na hotelu Princess Sun plus na celém ostrově si vždy max.odpočineme.

Pláž
TOP ! plážová restaurace jako zde.. nezapomenutelný pilaf !

TOP ! vše pro vodní sporty..

Anonym, 28.03.2019, Dátum pobytu: 25.5. - 8.6.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Princess Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

pricess sun - pool 1 fotografia

Celkom: 7,8 Hotel je milý s příjemnou rodinnou atmosférou

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je milý s příjemnou rodinnou atmosférou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj skromný, čistý

Strava
Strava byla dobrá a dostačující

Služby hotela
Personál byl vstřícný

Pláž
Pláž menší, čistá, lehátka a slunečníky v pořádku

Jana M., 19.03.2019, Dátum pobytu: 16.6. - 27.6.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Stalis Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda Bay bych v budoucnu rozhodně udělala výjimku. Moc ráda se na toto místo ještě někdy vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto, vše udržované, nádherný bazén :)

Strava
Strava byla naprosto famózní jako celý hotel Amounda Bay. Krásné prostředí, všude čisto. Uklízečky uklízí, leští společně prostory i po 22h večerní. Opravdu hotel na skvělé úrovni. Před jídelnou a u baru i u bazénu k dispozici stojany s dezinfekčním gelem na ruce. Na výběr denně z mnoha typicky řeckých specialit. Večer v jídelně bylo připravováno přímo před hosty na grilu maso (gyros, souvlaki aj.) ráno k snídani opět připravovány čerstvé lívance, palačinky, omelety. Asi 2x za pobyt bylo možné posnídat lososa a šampaňské :) Přes den u bazénu pizza, burgery, ovoce. Večer u baru stroj na popcorn. Tady se dobře nají opravdu každý. Po odchodu z jídelny obsluha hned uklízí ze stolu špinavé nádobí.

Služby hotela
Nevyužily jsme žádné služby. Doporučujeme spíš po vlastní ose si vše naplánovat než předražené zájezdy od slečny delegátky. Vůbec se nebojte hromadné dopravy. V blízkosti ubytování je autobusová zastávka (lístek je nutné si koupit předem v krámku naproti hotelu) bus vás bez problémů zaveze do centra města Heraklionu (které určitě stojí za návštěvu). Jinak se pohodlně z této zastávky dá dostat za 5 eur (lístek na celý den) až na Knossos. Což opravdu doporučujeme. Jely jsme ráno caa v 9h jel bus a jelo nás autobusem dohromady jen 4 lidi (shodou okolností všichni češi :D) na místě jsme byly mezi prvníma a tak jsme ani nečekaly tu dlouhou frontu, která tam je v odpoledních hodinách. Takže si určitě ráno přivstaňte a vyrazte v busem. Není se čeho bát. Doprava tam fungovala v pořádku. Na žádné zastávce jsme nečekaly více než 15 minut.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou cca 10 minut chůze. Amounda Bay má na pláži lehátka zdarma (jsou to ta oranžová lehátka) Což bylo opravdu super, protože v náš termín v září bylo na pláži velmi málo lidí a lehátek bylo tedy spoustu volných. Což se týkalo i hotelového bazénu. Co se týče vody, tak v této oblasti jsou celoročně velmi velké vlny a vítr. Takže s tím je nutné počítat. Rozhodně není tato pláž vhodná moc k plavání. Vlny vás hned vrací zpět na břeh. Ani nedoporučuji pro malé děti, vlny jsou tam opravdu velké.

Angela, 18.03.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (2)

48 fotografií

Celkom: 7,6 Využily jsme výhodné nabídky přes CK a ve finále jsme byly velmi spokojené. Velký podíl na tom měl hlavně hotel Amounda Bay ve kterém...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Využily jsme výhodné nabídky přes CK a ve finále jsme byly velmi spokojené. Velký podíl na tom měl hlavně hotel Amounda Bay ve kterém jsme čerpaly all inclusive. Do tohoto ubytování bysme se určitě už asi nevrátily, ale do již zmíněného hotelu rozhodně ano :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsme ubytovány dvě osoby v pokoji pro tři. Což nám vůbec nevadilo. Volnou postel jsme používaly k odložení nakoupených suvenýrů a dalších věcí :) Jak tady v recenzích již několikrát padlo. Nečekejte žádný luxus. Pokoje jsou zařízeny velmi jednoduše se starým nábytkem, takže s tímto faktem je třeba počítat. Co mě se osobně nelíbilo, že neprobíhal pravidelný úklid. Vzhledem k písečné pláži, kterou jsme denně navštěvovaly by opravdu bylo vhodné pokoj alespoň denně zamést a vytřít podlahu. Za celých 7 dní u nás byla uklízečka pouze 2x. Jako úplně největší mínus našeho pokoje hodnotím koupelnu. Pro ženu štíhlé postavy s dlouhými vlasy v podstatě naprosto nemožné si pořádně v tom miniaturním sprchovém koutě umýt vlasy. Dalo se to provést jedině tak, že po celé koupelně byla naprostá potopa a vůbec si neumím představit, jak se tam umyje někdo prostorově výraznější :))) Voda všude a neustále se vám na tělo lepí závěs. Za mě tohle fakt hrůza. Menší sprchový kout jsem v životě neviděla.

Strava
Strava byla naprosto famózní jako celý hotel Amounda Bay. Krásné prostředí, všude čisto. Uklízečky tam čistí, leští společně prostory i po 22h večerní. Opravdu hotel na skvělé úrovni. Před jídelnou a u baru i u bazénu k dispozici stojany s dezinfekčním gelem na ruce. Na výběr denně z mnoha typicky řeckých specialit. Večer v jídelně bylo připravováno přímo před hosty na grilu maso (gyros, souvlaki aj.) ráno k snídani opět připravovány čerstvé lívance, palačinky, omelety. Asi 2x za pobyt bylo možné posnídat lososa a šampaňské :) Přes den u bazénu pizza, burgery, ovoce. Večer u baru stroj na popcorn.

Služby hotela
Nevyužily jsme žádné služby. Ani od slečny delegátky. Doporučujeme spíš po vlastní ose. Nebojte se hromadné dopravy. V blízkosti ubytování je autobusová zastávka (lístek je nutné si koupit předem v krámku naproti hotelu Amounda Bay) bus vás bez problémů zaveze do centra města Heraklionu (které určitě stojí za návštěvu). Jinak se pohodlně z této zastávky dá dostat za 5 eur (lístek na celý den) až na Knossos. Což opravdu doporučujeme. Jely jsme ráno caa v 9h jel bus a jelo nás autobusem dohromady jen 4 lidi (shodou okolností všichni češi :D) na místě jsme byly mezi prvníma a tak jsme ani nečekaly tu dlouhou frontu, která tam je v odpoledních hodinách. Takže si určitě ráno přivstaňte a vyrazte v busem. Není se čeho bát. Doprava tam fungovala v pořádku. Na žádné zastávce jsme nečekaly více než 15 minut.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou cca 10 minut chůze. Vzhledem k nabídce jsme čerpaly všechny služby jako ubytování v hotelu Amounda Bay takže jsme mohly využívat jejich lehátka zdarma, které tento hotel má na pláži (jsou to ta oranžová lehátka) Což bylo opravdu super, protože v náš termín v září bylo na pláži velmi málo lidí a lehátek bylo tedy spoustu volných. Co se týče vody, tak v této oblasti jsou celoročně velmi velké vlny. Takže s tím je nutné počítat. Rozhodně není tato pláž vhodné moc k plavání. Vlny vás hned vrací zpět na břeh. Ani nedoporučuji pro malé děti, vlny jsou tam opravdu velké.

Anonym, 18.03.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmán Saloustros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

56 fotografií

Celkom: 1,8 Zatím nejhorší dovolená, kdybych věděla, co nás čeká, rozhodně za ty peníze nekoupím. Na Kosu chcípl pes, v tomto hotelu dvakrát. Vhodné...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím nejhorší dovolená, kdybych věděla, co nás čeká, rozhodně za ty peníze nekoupím. Na Kosu chcípl pes, v tomto hotelu dvakrát. Vhodné pro důchodce nebo rodiny s dětmi, co sní všechno a mají místo žaludku kanál. Město Kos dostupné autobusem nebo 45 min. chůzí, máte projité za den. Kos jako takový máte autem projetý také za den. Na druhé strané krásné pláže, doporučuji Magic Beach a pláže okolo. Schované, klid a krásná příroda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je jediné plus, apartmány jsou hezké, nové, čisté. Avšak stojí uprostřed ničeho.

Strava
Strava je největší kámen úrazu. Zakoupili jsem all inclusive, ale to co si hotel pod tímto představuje je maximálně plná penze, ani to ne. Snídaně neustále to samé ale ani ne vše na výběr každý den, vždy jen jedno - řecký jogurt, asi ten nejlevnější, podivná hmota, dvakrát volská oka, dvakrát smažená vajíčka, dvakrát fazole s párkem. K dispozici nejlevnější nutella nevábné chuti, marmelády v pohodě. Pečivo občas z druhého dne, jednou dokonce jen toustový chléb.

Obědy jsou poměrně pozdě, mezi snídaní a oběděm není žádný snack, nic k dispozici. Občas maso, jeden druh a nedochucené, velice často smažené polotovary. Příloha neustále hranolky, hranolky, hranolky. Bramborová hmota, které se určitě nedalo říkat kaše. Těstoviny sice byly, ale omáčky k nim nepoživatelné (boloňská smradlavá, tři dny po sobě stejná, jelikož ji nikdo nejedl). Celkově co se nesní, recykluje se další den, a další den...

Večeře prakticky stejné jako obědy.

Ze zeleniny pouze zelená paprika, rajčata, okurky, cibule a olivy. Ne vždy všechno naráz. Ovoce jsme nepotkali za celý pobyt, jednou jsme stihli zmrzlinu, mini kalíšek, jednou jako dezert sušenky.

Tvrdý alkohol ředěný vodou, v životě jsem nevypila 10 panáků whiskey, abych byla v pohodě, jako zde :D

Přijeli jsme na hotel po 10 hodině, na oběd jsme museli čekat do dvou, žádné jídlo nedostanete, což je při odletu v pět z prahy nepříjemné. V okolí nic, žádná taverna kam by se dalo zajít.

Při odletu to samé, odjezd na letiště v šest, na cestu dali jeden toustový chléb, suchý a v něm plátek rádoby šunky. Ani lahvičku vody jsme nedostali.

Služby hotela
Vše za příplatek. Fen si nekupujte, je to ten nejlevnější a naúčtují si šílenou pálku. Klimatizaci jsme neplatili, byli jsme ale až v září. Důrazně nedoporučuji půjčovnu aut přes delegátku nebo hotel. Delegátka naslibuje a poté nemá auta k dispozici, sháníte na poslední chvíli po celém kosu... Nakonec nám půjčili v hotelové půjčovně, ženská přijela s autem ráno o hodinu déle, že na nás zapomněla a za 35 euro nám nacpala auto, které jsme si původně neobjednali, samozřejmě bez klimatizace ačkoli jsme si objednali auto s. Kdyby to nebyl náš poslední volný den, vykašlem se jí na to.

Pláž
Pláž se nedá nazývat pláží, je to neudržovaný bordel u moře. Avizovaný písek je pouze na pláži, pro vstup do vody jsou hodné boty do vody, všude kamení, po 20 metrech už potom písek. Chodili jsme k luxusnímu hotelu doprava, sice samí britové, ale milí, chlapec co pláž obsluhoval nás nechal zadarmo, i když si denně účtují 5 eur za dvě lehátka a slunečník.

Anonym, 18.03.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Captain Pavlos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 3,4 Celkový dojem z dovolené byl vcelku dobrý, ale její začátek nám znepříjemnil několik prvních dní.

  • 1 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl vcelku dobrý, ale její začátek nám znepříjemnil několik prvních dní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je kapitola sama o sobě. Při příjezdu do hotelu jsme čekali, než nás ubytují - to je logické. Vyčerpávající, ale logické. Největší rozčarování ale přišlo, když jsme po celodenním cestování a několikahodinovém čekání byly ubytováni do domku téměř za branami resortu. Cesta od tohoto domku k pláži byla dlouhá více než kilometr a vezlo nás tam tedy autíčko, které jsme si prej měli zavolat, když budeme chtít jet dolů. Paní z CA nás přesvědčovala, že moře je kousek, ne kilometr do kopce. Samozřejmě to mají papírově kryté, kde neberou zodpovědnost za to, kam nás hotel ubytuje atd. To je první věc. Druhá věc je, že tento pokoj absolutně neodpovídal tomu, co jsme si zaplatili. Byl malý, dveře od ledničky nešly otevřít, protože tam byla postel, sprcha katastrofa, výhled do křoví. Vypadalo to jak ubytování pro zaměstnance. Taky tam nikdo nebyl, jen my. Na volání delegátce a CA nikdo samozřejmě nereagoval a s recepcí nebyla řeč, takže jsme tam museli jednu noc přespat. A když celý den cestujete, nemáte energii se dál dohadovat. Druhý den jsme už čekali s kufry u recepce, že tam prostě nebudeme a konečně nás ubytovali do odpovídajícího pokoje. VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY: NENECHTE SE UBYTOVAT, POKUD VÁM UBYTOVÁNÍ NEVYHOVUJE!!!!!!!! oni s tím počítají, přeplňují hotel a vydělávají na vás! Nebyly jsme jediní, komu se to stalo. Někdo se styděla zůstal v otřesném pokoji celou dovolenou! A další věc: sharing pool - můžete si připlatit, ale pozor! Jeden pár si připlatil za sharing pool a hotel je ubytoval do prvního patra - to jaksi postrádá smysl si za bazén připlácet. OPAKUJI: Nenechte se ubytovat za každou cenu bojujte za lepší pokoj - budou to zkoušet!! Že by nám delegátka o tomto principu něco řekla jsme si samozřejmě mohli nechat zdát. Moc dobře to věděla a jenom se vymlouvala, že to tam tak prostě chodí. Co to je za jednání??? Nechápu a už nikdy víc!

Strava
Jídlo bylo bohaté, chutné - nemám námitky.

Služby hotela
Souvisí s ubytováním. Neschopné recepční, které jenom chtějí podvést blbé čechy. Němci byly ubytování v hlavním hotelu a my někde úplně bokem. Aktivity pro hosty trapné - o ničem. Vedle je městečko, kde si můžete půjčit loďku, nebo skútr, čtyřkolku. Doporučuji - perfektní výlet po ostrově. Nedoporučuji fakultativní výlety. Do města dojedete autobusem a máte to tam o polovinu levnější. To vám ale delegátka neřekne.

Pláž
Pláž nuda. Klasicky, když si nepřivstanete, nelehnete si. Počet lehátek absolutně neodpovídá počtu hostů. Pláže přeplněné. Půjčili jsme si čtyřkolku a zajeli si na pláže, kde jsme byli skoro sami. Mnohem lepší. Drinky na pláži jsou míchané s jejich alkoholem - počet voltů - nula. Musíte jich vypít tak 20, aby jste něco pocítili.

Petra T., 11.03.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)