Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Rhodos je opravdu pěkný ostrov, celkově se nám dovolená líbila. Jediné co bylo nepříjemné byla cesta z letiště na hotel, ale s tím jsme...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Rhodos je opravdu pěkný ostrov, celkově se nám dovolená líbila. Jediné co bylo nepříjemné byla cesta z letiště na hotel, ale s tím jsme počítali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo poměrně hezké, akorát jsme měli neustále problém s odpadem v koupelně.

Strava
Strava dobrá, až na stále se opakující snídaně

Služby hotela
Tři bazény

Pláž
Je opravdu blízko hotelu. Čistá pláž s malým počtem lidí.

Martin P., 05.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Zenith Seaside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,6 Dovolená strávená u bazénu

  • 4,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená strávená u bazénu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel velmi hlučný, pokoje průměrné, uklízelo se denně

Strava
all inclusive nebyl ve výsledku all inclusive - neměli ani kafe - pouze z nějakého automatu, kde káva byla odpornější než z benzínky... když jsem se na recepci ptala na kafe, dívali se na mně jako na mimozemšťana

Služby hotela
na recepci velmi nepříjemný personál, kdykoliv jsme se přišli něco zeptat, bylo nám dáno najevo, jak moc je v práci obtěžujeme

Pláž
pláž městská, hned u cesty, takže docela špinavá... hodně rušná, jsou po celé délce bary.... pokud vám však nevadí se projít cca 1,5km, tak najdete už krásné pláže a mnohem méně lidí

Sandra Sophia M., 04.12.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Majestic Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborné jídlo, každý den něco jiného. Pokoje moderní, klimatizace fungovala bez problémů, prostorný balkón. Každý den uklizeno. Na pláž...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné jídlo, každý den něco jiného. Pokoje moderní, klimatizace fungovala bez problémů, prostorný balkón. Každý den uklizeno. Na pláž je to maximálně deset minut. Služby CK hodnotím pozitivně, delegáti byli moc milí a vstřícní. Zobraziť celú recenziu

Silvie B., 04.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Koukounaria & Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Klidný hotel, klidná dovolená, klidné moře, klidní lidé, klidné kočky a draho. Vše běží, jak má. Možná trochu bitka o lehátka. Tip: Kyž...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidný hotel, klidná dovolená, klidné moře, klidní lidé, klidné kočky a draho. Vše běží, jak má. Možná trochu bitka o lehátka. Tip: Kyž na konci pláže překonáte nízkou hradbu kamení a projdete 10 metru po pás ve vodě a asi sto metru po kamenech, dostanenete se do tradiční řecké restaurace, kde si na nic nehrajou a kde je trochu "cítit" atmosféra pravého Řecka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší, ale funkční. Funkčnost je asi to pravé slovo, které se váže k celemů hotelu, jenž byl postaven někdy v 70. letech. Krásná zahrada. Taková oáza v kontextu okolních suchých kopců.

Strava
Tradiční. Nepřekvapí, neurazí.

Služby hotela
Žádný problém. Jen holt trochu draho.

Pláž
Oblázková, hotelová, úzká, lehátka zdarma. Poměrně rychle je u břehu hloubka. A oblázky ve vodě. Pro děti bych si uměl představit jiný typ pláže, ale není to nic, co by mělo dovolenou zkazit.

Jan Cigánik, 04.12.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Peloponéz, Hotel: Pappas (Loutraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Náš celkový dojem, byl velice uspokojující. Vzhledem k tomu, že to byla spontánní akce, řešená ze dne na den, tak co se týče komunikace s...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem, byl velice uspokojující. Vzhledem k tomu, že to byla spontánní akce, řešená ze dne na den, tak co se týče komunikace s agenturou a paní, která nám se vším pomáhala, tak byla dobrá, paní nám se vším pomohla a mohly jsme hned další den letět. Co se týká celkové docelene, tak se nám tam velice líbilo, zázemí hotelu bylo hezké, ubytování taktéž, s jidlem nebyly žádné problémy, personální příjemný, možná mohl byt víc zajímavější animatorsky program, který se nám tam stále opakoval, ale i tak nás bavil, takže bych to neuváděla jako nějaké negativum. Okolí hotelu bylo taky hezké a more bylo prijemne. Takže náš závěr je, ze jsme byly s dovolenou velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvěle, každé ráno čisté povlečení, ručníky. Asi nic na co bychom si mohly stěžovat.

Strava
Strava nám chutnala, vždy zde bylo něco z čeho jsme si vybraly a co nám chutnalo.

Služby hotela
Celkový dojem z hotelu byl dobrý, líbilo se nám zde.

Pláž
Pláž vždy byla z větší části zaplněna lidma, ale dalo se tam najít nějaké místo. Co se tyce čistoty, tak se tam občas povavolali odpadky, ale jinak pláž dostačující.

Petra Šebestová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Panorama Boutique Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 V podstatě splnilo, co jsme očekávali

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V podstatě splnilo, co jsme očekávali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje víceméně odpovídají počtu hvězdiček hotelu. Poněkud horší zvuková izolace, zvláště noční ruch je hodně slyšet.

Strava
Strava bez výhrad

Služby hotela
Odpovídají nabídce

Pláž
Vzdálenost od hotelu odpovídá nabídce. Celkem čistá, slunečníky a lehátka zdarma. Chybí možnost občerstvení na pláži. Pláže písek s kameny, pro vstup do moře je dobré mít boty do vody.

Adolf Geisler, 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 prumerna dovolena

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
prumerna dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prumerne vybaveni hotelu, cisty bazen, cista plaz hned u hotelu

Strava
Nejvetsi slabina dovolene. Vyber ze asi 4 asi ze jidel z cehoz jedno jidlo byla "dusena mrkev", druhe jidlo "Duseny kvetak" To byly stalice denniho jidelnicku. Maso vetsinou hned zmizelo, takze se muselo na jidlo chodit vcas. Pestrost se stridala podle toho, jak to kuchar asi vyndaval z mrazaku. Nicmene pokud se na vas dostalo, bylo to chutne uvareno. Snidane kazdy den stejna, nic moc.

Služby hotela
standardni.

Pláž
plaz dobra, v okoli hotelu nekolik obchodu a restauraci. Lehatka zpoplatnena. More super, pozvolna , jemna piscita plaz. Nebylo tam moc lidi .

Jan Žďánský, 02.12.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Athena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Smíšené pocity, bohužel

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Smíšené pocity, bohužel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na první pohled to nebylo špatné, ale postupně se objevovaly určité "mouchy". Byla vidět snaha o modernizaci, ale poněkud odbytá - některá okna nešla dovřít, sítě netěsnící, nezačištěné obložky dveří, škvíry u podlahy. 2 lampičky z celkem 4 nesvítily a bohužel jsme objevily pod skříní šváby, kteří v noci vylézaly ak cupitali po podlaze. Vzhledem k tomu, že naše děti spali neklidně a 2x spadli z postele na zem, tak jsem šla na recepci - paní byla sice ochotná a dala mi sprej a ujistila mne, že nekoušou, ale i z hygienických důvodů mi to příjemné nebylo. Poslední noc jsme dokonce jednoho "macka" načapali kterak si to promenáduje po dveřích u skříně (velikost cca 4 cm).

Strava
All inclusive zahrnovala snídaně formou bufetu - s malými obměnami stejná nabídka, oběd - výběr ze dvou až tří příloh (většinou hranolky, špagety), maso - kuřecí, vepřové, jehněčí, ryba, zelenina (čerstvá i vařená) - malý výběr, salát, jeden druh moučníku a někdy ovoce.

Jídlo bylo průběžně doplňované, bylo ho dostatek a snad s ohledem na to, že část klientely byla z Británie - byl jídelníček částečně uzpůsoben tomu, na co jsou Angličani zvyklí - vařená neochucená zelenina, fazole v tomatě k snídani apod.

Zejména maso bylo upravováno na řecký způsob a bylo velmi chutné.

Co nám chybělo, bylo více ovoce a více moučníků - zejména s ohledem na děti. Vynahrazeno to bylo částečně odpoledním výdejem zmrzliny u bazénového baru.

V ceně all inclusive byly i nealko a alkoholické nápoje z baru u bazénu, případně káva a čaj, ale ledovou kávu připravil barman pouze, pokud si host koupil a donesl rozpustnou kávu. Na uhašení žízně se bohužel nedala pít voda a to ani z nápojového automatu v jídelně - měla slanou příchuť a vodu jsme si tedy museli kupovat.

Služby hotela
Klima, fén, trezor za příplatek. Wifi pouze v lobby u recepce. TV nebyla na pokoji - možná za příplatek. Úklid v našem pokoji v době kolem 14,00, když jsme měli s dětmi odpolední klid. Personál vstřícný, ochotný.

Pláž
Cesta na pláž cca 10 - 15 minut, procházelo se okolo dalších hotelů i přes hotelové komplexy. Pláž poměrně úzká, jemný písek, celkem čistá, lehátka a slunečníky za poplatek. Dalo se najít místo pro deku i mimo lehátka. Voda čistá, poměrně klidná (asi 2x větší vlny, ale pro děti zábava). Při šnorchlování poměrně nezajímavé dno - písek, kameny, sem tam malá čudla, mušličky drobné a málo.

Kateřina Hájková, 02.12.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Thalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bazény a brouzdaliště 4 fotografie