Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a pohostinní. Zářijové počasí je pro pobyt ideální, teploty dosahovaly každý den nejméně 30 stupňů na sluníčku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl celkově pěkný a prostorný, bohužel byl ale umístěný hned u ústředí klimatizace, takže celou noc bylo slyšet hučení z chodby, což trochu narušovalo klidný spánek. Aby se člověk při vedru v noci úplně "neuvařil", musela být klimatizace puštěná i uvnitř pokoje. S otevřeným oknem se spát nedalo, protože byl docela velký hluk zvenku.

Strava
Stravování (snídaně) bylo výborné, velký výběr zeleniny, ovoce, müsli i pečiva. Teplý bar byl také dostačující. Jediné, co by mohlo někomu v současné době vadit, bylo omezení pohybu a možnost samoobslužného baru. Člověk ale vždy od obsluhujícího personálu dostal, na co měl chuť a co si sám vybral. Možnost snídat na terase s výhledm na moře byla také velmi příjemná. Na večeři jsme si zašli obvykle v místě, kde jsme trávili celý den. Vždy jsme si na všem moc pochutnali.

Služby hotela
Hotel se nám moc líbil, personál na recepci byl moc milý a přímo v hotelu jsme si zajistili také půjčení auta na celou dobu pobytu. Bazény jsme nevyužili, byli jsme celý den u moře. Uvítali bychom prodlouženou otevírací dobu fitness centra.

Pláž
Pláž u hotelu nám příliš nevyhovovala, byla kamenitá a přímo u silnice. Našli jsme dvě další pláže, na které jsme střídavě jezdili autem. Obě byly nádherné.

Kateřina Flugerová, 26.11.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Rhodes Bay (ex Amathus Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Rhodes Bay Elite Suites 1 fotografia

Celkom: 5,6 Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až v noci na letišti v Řecku. Byl s námi 1,5 roční syn a cesta z letiště k jinému hotelu byla náročná a dlouhá. Jeli jsme hroznym terénem až se člověk bál kam nás dovezou... Zobraziť celú recenziu

Soňa K., 21.11.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená nebyla špatná, ale nevydařilo se nám úplně počasí. Hned první den skoro celý propršel. Dále již bez deště, ale voda celkem...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená nebyla špatná, ale nevydařilo se nám úplně počasí. Hned první den skoro celý propršel. Dále již bez deště, ale voda celkem studená a i teplota vzduchu nic moc a vzhledem k silnějšímu větru to bylo znát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ještě před odjezdem nám z CK napsali, že pro nás nemají na celou dobu pobytu hotel, který jsme si objednali a že budeme 4 dny v hotelu Samian Mare a poté nás přesunou do objednaného hotelu Samaina Inn.

Samian Mare: hotel je menší, ale moc hezký, moderní. Pokoje světlé, prostorné a čisté. V koupelně velký sprchový kout. Jediná nevýhoda bylo umístění směrem do ulice, kde byl i v noci docela hluk. Prostory hotelu udržované, čisté.

Samaina Inn: hotel je větší, hezký. Pokoje prostorné a čisté. Na koupelně bylo znát, že již něco pamatuje, ale byla čistá a dostačující. Po příchodu nám donesli talíř s ovocem a lahvinku vína, což bylo velmi milé.

Strava
Samian Mare: All in strava byla moc dobrá, vzhledem k velikosti hotelu sice menší výběr, ale vždy jsme si vybrali. Co bych trochu vytkla, byl jediný kávovar v provozu, což bylo při snídani docela problém. Skoro pořád u něj byla fronta :-).

Samaina Inn: Jídlo výborné, velký výběr jak salátů, masa i zákusků. Oceňuji fungující samoobslužné automaty na pití i u večeře. Jediné mínus vidím v malé kapacitě jídelny, kdy jste u večeře museli čekat až se uvolní nějaký stůl.

Služby hotela
Ze služeb jsme v obou hotelech využily jen bazén, zapůjčení osušek a wifi. Auto jsme měli zapůjčené přes CK.

Pláž
U obou hotelů pláž dostupná přes silnici. Lehátka a slunečníky za poplatek. Pozvolný vstup do vody.

Samian Mare: pláž hned vedle přístavu - bylo na co koukat, ale díky lodím ne úplně čistá. Po každém příjezdu a odjezdu lodi vetší vlny. Na pláži větší oblázky, ve vodě kombinace oblázků a písku.

Samaina Inn: Pláž celkem úzká, větší oblázky a kameny - doporučuji boty do vody. Dále ve vodě již menší kamínky a písek. Též výhled na přístav, ale již z větší dálky a bylo znát, že i voda je čistší.

Skoro celou dobu pobytu byly docela vlny - za mě dobrý, ale mamka je neplavec, tak pro ni horší.

Byly jsme se podívat i na Potami - pláž oblázková, ale voda nádherně průzračná. Krásná pláž je Votsalakia na druhé straně ostrova.

Vilma F., 07.11.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Samos, Hotel: Samaina Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Samian Mare 7 fotografií

Celkom: 8 Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren....

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren. Delegátka příjemná a nápomocná pro ty, kteří neumí anglicky. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.11.2020, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Koralli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hotel s rodinnou atmosférou, kousek od pláže, výhled na moře, potraviny 20m.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel s rodinnou atmosférou, kousek od pláže, výhled na moře, potraviny 20m. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neurazí, nenadchne. Ubytování odpovídalo ceně zájezdu, koupelna by a kuchyňka by uvítala vylepšení, ale měli jsme vše, co jsme potřebovali.

Strava
Grilovaná jídla, dobré saláty, všeho dostatek, ale po pár dnech už nebyla chuť na grilované maso a hranolky.. ????

Služby hotela
Ocenili jsme klimatizaci zdarma.

Pláž
Poměrně hezká pláž cca 50m od hotelu, velmi pozvolný vstup do moře.

Denisa J., 03.11.2020, Dátum pobytu: 14.7. - 24.7.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Apart Piccadilly

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,8 Velice vydařená dovolená, odpovídala přesně tomu co jsme hledali: menší rodinný hotel, blízko pláže, v klidné lokalitě.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice vydařená dovolená, odpovídala přesně tomu co jsme hledali: menší rodinný hotel, blízko pláže, v klidné lokalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prošly nedávno rekonstrukcí, jsou kvalitně vybavené, s pěknou moderní koupelnou, výkonnou tichou klimatizací a malým ale pěkným balkónem. Cesta z hotelu na pláž vede přes krásnou hotelovou zahradu a kolem bazénu.

Personál velice příjemný a ochotný.

Hotel není přímo ve vesnici, v okolí je především několik dalších hotelů ale také pár obchůdků a taveren, takže není problém nakoupit, co je potřeba. Hned za hotelem vede hlavní silnice kolem jižního pobřeží ale celkově je okolí klidné.

Na větší nákupy je třeba vyrazit do Ierapetry, cca 20 minut autobusem nebo taxikem za cca 12-15 eur.

Při příjezdu a odjezdu je třeba počítat 2 hodiny transferu na letiště v Heraklionu.

Strava
Polopenze. Velice bohatá snídaně ve slané i sladké variantě. Na večeři široký výběr především řeckých jídel, masa na různé způsoby, několikrát i ryba, čerstvá i vařená zelenina, pomazánky... Moc nám chutnalo.

Na obědy jsme chodily do taveren u pláže: jedna z nich je tradiční řecká, druhá s více moderní kuchyní. V obou nám velice chutnalo. Je možné si také objednat přímo na pláži toast, hamburger nebo salát.

Pláž
Široká pláž se lehátky a krásně čistou vodou. Modrá lehátka byla zadarmo. U modernější taverny byla lehátka zadarmo při konzumaci. Pláž čistá, s jemnými tmavými kamínky, které se na slunci rychle rozpálí, takže se hodí mít po ruce pantofle. Do vody boty potřeba nejsou.

Občas trochu vlny ale vždy se dalo plavat. Pláž je široká a hotely relativně daleko od sebe, takže to není hlava na hlavě.

Hana M., 01.11.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: CHC Coriva Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená se nám líbila. I v takové době jako byla tuto sezonu se nedalo nic vytknout.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. I v takové době jako byla tuto sezonu se nedalo nic vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo našemu výběru, jen němečtí turisté na našem patře se chovali velice nevhodně.

Strava
Strava pestrá, personál vstřícný a striktně dodržoval hygienické předpisy. Patří jim všem dík a velká pochvala.

Služby hotela
Služby hotelu byly bez chybičky.

Pláž
Pláž v blízkosti hotelu byla udržovaná v čistotě a nebyla nouze o lehátka se slunečníky.

Zdeňka Zíková, 31.10.2020, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Problémy s pozdním zasláním QR kodu pro manžela, mně nepřišel vůbec, což byl dost nervní stav. Cestovní kancelář předpokládá vysokou...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Problémy s pozdním zasláním QR kodu pro manžela, mně nepřišel vůbec, což byl dost nervní stav. Cestovní kancelář předpokládá

vysokou samostatnost účastníků /chytrý mobil, angličtina), delegátka se zastavila druhý den v hotelu jen na chvíli s tím, že stejně končí. Novou delegátku jsme kontaktovali před odjezdem telefonicky a jednou během výletu do hlavního města - ochotná, vlídná.

Celkový dojem pozitivní, místní lidé ochotní a přátelští. Velmi pěkný přístup k moři a velmi dobrá čistota moře, pěkný bazén se sladkou vodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrné, odpovídající deklarované úrovni. V některých částech hotelu by bylo třeba zlepšit čistotu. Problém s odnášením košů z WC (i za tři dny).

Strava
Průměrná, opakující se. Dostatek zeleniny a ovoce. Výběr ovlivněn malým poštem turistů.

Služby hotela
Obsuha recepce i na baru ochotná

Pláž
Dostatek lehátek, pláž příjemná, moře čisté.

Miloslava Zmátlíková, 31.10.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Bali Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nemohli jsme si vybrat opravdu lépe. Krásný hotel s kvalitními službami. Pláž u hotelu, autobus.zastavka před hotelem, krámky a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nemohli jsme si vybrat opravdu lépe. Krásný hotel s kvalitními službami. Pláž u hotelu, autobus.zastavka před hotelem, krámky a restaurace kousíček od hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli na boku, měli jsme taky kousek výhled na moře. V pokoji byl denně doplňován mini bar(džus, limonády,pivo, víno, voda). Výměna ručníků a lůžkovin podle vaší potřeby. Popelník na balkoně.

Strava
Ačkoliv nebyli švédské stoly, jídla bylo dost a všude stála obsluha a nandavala. Jídlo doplňováno celý večer. Polévky, hovězí, vepřové, kuřecí, zeleninové pokrmy, mořské plody, výborný byl čínský kout, kde byli nudle a sushi. Sladké dezerty, ovoce, saláty, pečivo. K obědu a večeři běžně podáváno víno, spritz, pivo. Na barech dělali všelijaké koktejly, co jste si řekli, opravdu all inclusive na vše.

Služby hotela
Vše na co si vzpomenete, autopůjčovna, výlety, masáže, posilovna, tenis, basket, lukostřelba, dětské zábavné centrum, 5D kino, animátoři každý den, taxi... Samozřejmě obchody s krásnými šperky a hezké ceny, samoobsluha se vším možným

Pláž
Pláž čistá, každé ráno a večer se uklízí.Na pláž určitě boty do vody, kamínky jsou docela nepříjemné na boso. Dostatek lehátek se slunečníky, bar na pláži včetně posezení poskytuje teplé a studené nápoje kromě alkoholu a malé svačinky v podobě malých bagetek.

Anna P., 30.10.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,4 Nádherná dovolená v době covidové, všude se dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření, moře i pláž velmi čisté. Byli jsme tam na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená v době covidové, všude se dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření, moře i pláž velmi čisté. Byli jsme tam na začátku října a bylo slunečné a krásné počasí. Měli jsme skvělou delegátku Petru, která nevychrlila jen naučený text, ale naopak nám vyprávěla o ostrově a lidech, poradila co navštívit, kde se najíst, kde jsou krásné pláže a zajímavé oblasti, zajistila nám auto na výlet a vyřešila drobné problémy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídající, klimatizace, TV, lednička, denně bylo uklizeno a vydezinfikováno, čisté ručníky. Pokojské milé a slušné. Drobné závady (utržený držák sprchovací hlavice, chyběli háčky apod.) ale nemělo to zásadní vliv na ubytování. Vhodné i pro tělesně postižené, všude výtahy a rampy a široké zárubně.

Strava
Každý den bylo k výběru několik druhů salátů, tři až čtyři druhy masa, přílohy většinou brambory, luštěniny, rýže, pečivo. Kdo čeká knedlíky a svíčkovou ten bude zklamaný. :-) Nechyběl pult se zákusky a ovocem, gril se specialitami a bar s teplými a studenými nápoji a zmrzlinou. Jídlo bylo chutné a každý den jsme si vybrali. Obsluha vždy v rouškách a rukavicích, milí, ochotní a vstřícní. Když jsme jeli na výlet dostali jsme balíček na cestu. Snad jen bych očekával více ryb a nějaké řecké speciality.

Služby hotela
byly profesionální a na úrovni. První den jsme dostali pokoj, kde byl hluk, ale na recepci nám ochotně vyhověli a přidělili nám pokoje na druhé straně v klidnější části.

Pláž
Pláž čistá, koše vynešené, každý den uklízeli. Pozvolný vstup do moře, písčito kamínková pláž, je lepší vzít si obuv do vody. Moře průzračné a teplé situováno v zálivu. Šnorchlování nemá význam, nachází se tu jen pár rybek.

Jaroslav Tylš, 25.10.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)