Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 -Tento Hotel neurazil ani nenadchnul, již bych se sem ale nevrátila -Hotel je na skvělém místě kousek od Atén -Plážová dovolená...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
-Tento Hotel neurazil ani nenadchnul, již bych se sem ale nevrátila

-Hotel je na skvělém místě kousek od Atén

-Plážová dovolená

-Prostorné zahrady s palmami

-Na samotě v okolí pár obchůdků

-Hosté hotelu: 80% francouzký, pro malé děti moc nevybavený Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
-pokoj prostorný, každý den uklizený

- povlečení flekaté

-rez na sprchové hlavici a v umyvadle

-CELKOVÉ SHRNUTÍ : nelpí na detailech, ale když se jich pak sejde více děla to špatný dojem

Strava
Velké zklamání

-jídlo se neustále opakuje (např.: stejná sýrová omáčka podávána během 3 dnů jednou se špagetami pak těstovinou apod.)

- ovoce a zelenina pouze rajčata, okurky, olivy, ananas a broskve z konzervy, zelný salát ,citrony, melouny, banány, jablka, kiwi (nečekejte žádnou exotiku)

-nápoje: při snídani/obědu/večeři pouze džus z prášku ( šlo to velice cítit když byl špatně zředění s vodou), káva a čaj popřípadě 3 druhy vína ,mléko do kávy také z prášku pouze u snídaně je rozlívané

- výběr malý ( cestuji jedině s all inclusive- Kréta/Turecko/Španělsko/Bulharsko atd. Bohužel mi výběr nestačil a přišel mi chudý.Chyběli mi tematické obědy/večeře , vice exotického a čerstvého ovoce či zeleniny, každý den jiný druh jídla na ochutnání )

- snídaně : chutné výběr dostačující ( k těm nemám výtku vybere si každý)

- Sladké dezerty byli vynikající

-CELKOVÉ SHRNUTÍ : jídlo bylo chutné, ale kdo je zvyklí na velký a pestrý výběr bude zklamaný

Služby hotela
- Animační program: během dne fajn dostačující ( nevyužívali jsme ho)

večerní ,,show" velice amatérský program (studenti jej zřejmě sami vymysleli snažili se ) ale neurazí

jazyk : francouzština

-pokojské a číšníci: milý, slušní ochotní

Pláž
-Pláž oblázková

-čistá bez jakékoli vady

-moře průzračně modré

- Pláž a moře je dominantou tohoto hotelu a dá se říci že vše zachraňuje

-Bar u pláže: výběr alko.a nealko. nápojů jak jsem zmiňovala menší ale dostačující

Anonym, 11.01.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Amuse je na hezkém místě, hlavně pro mladé lidi, je tam hodně diskoték a rušno. Jídlo by mohlo být malinko lepší, ale když jsem se bavili...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Amuse je na hezkém místě, hlavně pro mladé lidi, je tam hodně diskoték a rušno. Jídlo by mohlo být malinko lepší, ale když jsem se bavili s personálem, tak letos budou mít svou kuchyni. Už máme koupený zájezd. Zobraziť celú recenziu

Hedvika M., 11.01.2018, Dátum pobytu: 27.5. - 3.6.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amuse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Byli jsme v apartmánech Apollo již dříve, ale v zadní části, kde bylo ubytování lepší. Jsme nenároční a záleží nám na dobré pohodě....

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v apartmánech Apollo již dříve, ale v zadní části, kde bylo ubytování lepší.

Jsme nenároční a záleží nám na dobré pohodě. Krétu máme rád,proto celkový dojem byl dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi špatné i na řecké poměry, umyvadlo jen zázrakem neupadlo, dveře na WC nešly zavřít, stísněné prostory.

Strava
Nestravovali jsme se

Služby hotela
Úklid byl prováděn, prádlo vyměňováno. Překvapila nás nemile doba čekání na ubytování.

Pláž
Bez závad

Marie Peterková, 10.01.2018, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmány Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Celkovou dovolenou hodnotím jako průměrnou. Město klidné, na můj vkus málo taveren, obchodů. V noci úplně mrtvo (my byli na dovolené v...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovou dovolenou hodnotím jako průměrnou. Město klidné, na můj vkus málo taveren, obchodů. V noci úplně mrtvo (my byli na dovolené v září, proto možná méně lidí). Rozhodně to není dovolená pro mladé, kteří se chtějí bavit. Klub žádný, skoro nemáte kam jít. U pláže jen jeden bar s koktejly. Po této zkušenosti se nejspíš už nikdy nevrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný, čistý bazén ten byl snad nejlepší na celém ubytování. Voda teplá, možnost půjčit si lehátka. Pokoj se skříní, stolkem. Velkou nevýhodou byla jen jedna zásuvka, takže když máte dva mobily, foťák a kameru, tak musíte hodně přemýšlet, co budete nabíjet. My to dělali tak, že jsme si nastavili budíka na 3h ráno abychom toho nabili co nejvíc. Sprchový kout dost tragický, závěs se na vás lepila a koupelka po sprchování vždy celá plavala. V koupelce upadané kachličky a i když bylo uklizeno, tak taková ta ,,stará zažraná špína,, tam byla. WC nechutný, ten smrad šel cítit až ven, jakoby se 100 let neumýval. Měli jsme velké problémy s teplou vodou. Jednou nám teplá voda netekla ani ráno. A dokonce jednou v noci vyply elektriku, takže jsme neměli nic nabitého.

Strava
Totální bída. Každé ráno jste dostali dva plátky sýra a jeden plátek šunky. Jsem drobná žena, ale tohle bylo fakt málo i na mě, natož na mého 90kg přítele. Když jsme jim řekli, že je to pro nás málo, tak jsme dostali na příděl 2 plátky sýra, s tím, že se hned ptali kdo jsme a odkud, že jsme tak ,,nenažraní,,. Ovoce a zelenina žádné. Na pití džus, voda, čaj. Dvakrát byly na snídani vajíčka (pro každého jedno).

Služby hotela
Každý den ustláno. Jednou se nám záhadně ztratily cigarety, ale nemá smysl si tím kazit dovolenou.

Pláž
Pláž písečná s oblázky, při vstupu do vody trochu nepříjemné, ale nic hrozného. Voda krásně čistá. Když půjdete kousek dál, tak narazíte na písečnou pláž s lepším přístupem do vody. Rozhodně se vyplatí půjčit auto. Půjčení na den cca 36€. Nejvíc nás zaujalo město Kardamena a Zia - nádherný západ slunce. A z pláží byla TOP Sunny beach, kde byly vlny.

Anonym, 10.01.2018, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

13 fotografií

Celkom: 6,8 po příletu byli ubytování v hotelu místo studia. Počítali ve studiu s vlastní kuchynkou a ubytováním v přírodě, to samozřejmě v hotelu...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
po příletu byli ubytování v hotelu místo studia. Počítali ve studiu s vlastní kuchynkou a ubytováním v přírodě, to samozřejmě v hotelu nebylo. CK špatně komunikovala, delegát špatně informován. Ve finále spokojenost, ale ubytování si sehnali sami přes booking, to jim aspon CK proplatila zpětně. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.01.2018, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Celia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Rozhodně moc nedejte na delegáta a řiďte se vlastním rozumem. Vypadá to, že bere provize od provozovatelů služeb, ke kterým vás přihraje....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rozhodně moc nedejte na delegáta a řiďte se vlastním rozumem. Vypadá to, že bere provize od provozovatelů služeb, ke kterým vás přihraje. Takže dražší restaurace apod. Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborné jídlo.

Služby hotela
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou.

Jitka P., 10.01.2018, Dátum pobytu: 4.8. - 14.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Lesbos, Hotel: Anaxos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 bar nič moc- sklamanie ak by sme prišli

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
bar nič moc- sklamanie ak by sme prišli Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.01.2018, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olive Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Nie som narocny cize hotel dobry..izba uplne v pohodke, sluzby tiez, ziadne vyhrady nemam. Jedlo mohlo byt trosku pestrejsie ale celkovo...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nie som narocny cize hotel dobry..izba uplne v pohodke, sluzby tiez, ziadne vyhrady nemam. Jedlo mohlo byt trosku pestrejsie ale celkovo na stupnici od 1-5 ako v skole urcite 2, mozno viac:)..Cize minimalne zodpovedajuce cene.. Zobraziť celú recenziu

Matúš Pažin, 10.01.2018, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Rainbow

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Měla jsem to štěstí jet na Scaletu v červenci a poté i v září. A v obou případech jsem byla naprosto spokojená. Samozřejmě dalo by se...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Měla jsem to štěstí jet na Scaletu v červenci a poté i v září. A v obou případech jsem byla naprosto spokojená. Samozřejmě dalo by se spoustu věci vylepšit barem počínaje, pokoji konče, ale jela jsem na dovolenou a chtěla jsem si ji užít, takže nám minimální detaily dovolenou rozhodně nezkazili.

Byla jsem spokojená s personálem hotelu, který je usměvavý a ochotný (víte lidi, aby se na vás někdo usmál, tak se na něj taky musíte usmát a když se zeptáte jak se mají, tak věřte, že jste do konce dovolený jejich hrdina), ale nebyla jsem až tak spokojená s CK. Neumět anglicky a nebýt od rány, tak asi nic nezjistíme a budeme celý týden sedět na barové židli, protože nám ani pořádně delegátka nevysvětlila co a jak a kam můžeme jet na výlet. Francouzští delegáti/animátoři funguji mnohem lépe a i když neumí anglicky (hezky mobil do ruky, google translate a už to sviští) tak nám pomohli mnohem více než česká delegátka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V červenci jsme měli pokoje 400 něco...no řekněme, že to byl záhul, ale naštěstí jsme na pokojích moc času netrávili. V září při příjezdu jsme pokoj neměli, ale okamžitě nám Georgios zajistil náhradní ubytování dole u pláže a vozil nás, druhý den jsme již dostali pokoj 200 něco takže už jsme to vůbec daleko neměli. Ale musím uznat, že pokoje nad č. 300 by mi dělalo problém pokud bych byla již v důchodovém věku, nebo bych byla na dovolené s dětmi.

Strava
Každý den spousty čerstvé zeleniny, sýra, výběr z několika druhů tradiční řecké kuchyně a hlavně ty jejich tzatziky- těch jsme za ty dva týdny snědli tolik až to není hezké.

Co se týká nápojů tak už je to o něco horší. V all inclusive je zahrnuto pouze pivo (pro čechy- malé, moc malé, až nehezky malé...a bez pěny- měla jsem tu čest a zvláštní povolení od Maria to pivo načepovat a opravdu to nepění), víno, raki a ouzo. Ostatní alkohol a drinky si musíte platit. Co se týká barmanů tak si absolutně nemůžeme stěžovat, Marios si s každým dá welcome drink a ptá se odkud daný člověk je, Klevest a Antonis byli více méně jenom na sbírání skleniček a na pomoc Mariovi, ale občas se taky mohli zapojit a donést drink popřípadně si s někým připít (umí si přípít i v češtině, naučili jsme je to. Nemáte za co :D)

Služby hotela
Jak už většina lidí zmiňovala tak animační programy jsou určeny pro francouzské hosty, to ale nebrání nikomu v připojení se do aktivit, ba naopak Francis sám obcházel všechny hosty, i ty bez náramků (ty měli pouze francouzi), a i když neumí vůbec anglicky (umí pár slov česky- sprostě, naučili jsme ho to. Opět nemáte za co :D) tak se vždy snažil s člověkem domluvit ať už anglickofrancouzskošpanělskořeckočesky nebo pantomimou. Bohužel hotel není moc uzpůsobený na nějaké velké animační programy, takže se většina odehrává na malém plácku před bazénem. Upřímně se, ale animátoři moc nepředřou, většinou sedí v recepci a jediný kdo vypadá, že se snaží něco dělat je již výše zmíněný Francis, který aspoň pouští muziku a tancuje. V září už ale i on povolil a nepouštěl ani tu muziku. Večer mají program od 21:30 do 22:30 h, opět se může zúčastnit kdokoliv, ale pokud neumíte francouzsky tak Vám ten program asi nic neřekne.

Co se týká ostatního personálu tak jsou všichni velice milý a ochotní. Jak už barmani Marios, Klevest a Antonis, tak Georgios co má na starosti pokoje, nebo animátor Francis (naprostý zlatíčko, opravdu i když máte špatnou náladu tak jeho úsměv a Hello Vám ji okamžitě zvedne), ale hlavně noční recepční Aristeidis je vždy k službám- dokonce Vás přijde i ráno vzbudit, když ho o to poprosíte, v noci má na povel celý hotel, takže kdykoliv něco potřebujete rád Vám pomůže a prohodí pár slov (naučili jsme ho něco česky. Samozřejmě nemáte za co :D).

Pláž
Pláž je písečná, dá se na ní projít po schodech u taverny, lehátka od Ilios jsou bez poplatku a scaleta má též svoje lehátka u kterých je vlajka "club héliades" (francouzský klub spřáhnutý se Scaletou).

Kat B., 10.01.2018, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Scaleta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9 Já i moje dcera rády cestujeme a Kréta byl náš sen.Milujeme památky .Nepodívat se do Málie,Knosu nebo neprojít Benátskou pevnost,to-by...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Já i moje dcera rády cestujeme a Kréta byl náš sen.Milujeme památky .Nepodívat se do Málie,Knosu nebo neprojít Benátskou pevnost,to-by byla velká škoda a neubytovat se v King-minos-paláci,který Vám svým vzhledem připomene palác v Knosu,no to by byla škoda ještě větší.Příjemný personál,ochota poradit,krásné,čisté a upravené prostředí.Fotografie v nabídce cestovní kanceláře jsou pravdivé.Vše,co nám bylo cestovkou nabídnuto bylo splněno.

Nemohu vytknout vůbec nic.Prostě jsme spokojené a můžeme tento hotel doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovali nás ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou a Wc.Vmalé předíni byla vestavěná velká skříň.Z pokoje se vyšlo na malou terasu a z ní do zahrady.Hotelový bazén byl přímo před naším pokojem.

Strava
Ohledně stravy nemůžeme nic vytknout.Strava byla rozmanitá.Každý den výběr masa,příloh,zeleniny,pečiva,úplně božských moučníků ,ovoce(v dobu naší dovolené hrozno,hrušky,broskve,melouny,jablka,švestky)Jídelna prostorná,vkusně zařízena ,vždy čistě a perfektně prostřeno.Vzorná a milá obsluha.Na večeře doporučujeme mužům ale i ženám společenský oblek .(alespoň spol.kalhotya košili, ženy si vždy něco najdou),neboť každá večeře pro Vás bude hostinou.Pití k večeři si hradíte sami.

Služby hotela
Vstřícný personál,ochotný poradit.Vzorná čistota.Každý den uklizeno,ustláno,čisté ručníky,lůžkoviny převlékány

animační program v hotelu je,společenského večera s grilováním jsme se nezúčastnili ,nemohu tedy posoudit.

Pláž
K hotelové pláži můžete jít zahradní cestou,ktera vyústí na chodníku.Proběhnete podchodem pod silnicí a jste přímo u pláže.Nebo se projdete po ulici,směrem dolů od hotelu pěkně procházkou ,přejdete hlavní silnici,dáte se do prava a po cca 10 mimutách dojdete k pláži.Poplatek za dvě lehátka a slunečník byl sice dražší (7eur) zato pláž byla čistá a okolí pláže bylo pěkně upravené.Na zeleném trávníku pod slunečníkem jste si mohli posedět,vypít limonádu,sníst si omeletu,kebab nebo vypít kávu.Podotýkám,že i začátkem října,kdy byla v okolí zem vyprahlá zde byl zavlažovaný a opečovávaný trávník.Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře.Jen jednou bylo chladno ,vlny a nedalo se plavat.Pokud se Vám toto stane nezoufejte.Přímo za pláží je pěkný skanzen,ve městě plno zábavy pro malé i velké.Např.vyjížďky na koních,formule,po městě jezdí vyhlídkový vláček,je tam soukromé akvárium ,nedaleko akvapark.Přímo v hotelu byl večerní program s grilováním a hudbou.Pod hotelem cca 500m autobusová zastávka.

Miloslava Cézová, 10.01.2018, Dátum pobytu: 4.10. - 14.10.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: King Minos Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220