Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 hotel je hezký,krásné prostředí, jen pro děti tam nic není:-(krom 20cm.brouzdaliště 5m na 5m.

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
hotel je hezký,krásné prostředí, jen pro děti tam nic není:-(krom 20cm.brouzdaliště 5m na 5m. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování super,čistota

Strava
strava- velké zklamaní,,ke snidani stale to same,chybělo mi tam i více zeleniny byla pouze okurka,,zeleninové salaty a ovoce(pomeranč,jablko) až k obědu a k večeři celý tyden,,dezert.. žele a zmrzlina.raut byl hodně omezen na výběr tak ze 3max.4 jidel ktere se často opakovaly

Pláž
Pláž čista,lehátek dostatek

Marie D., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hezký,k čistý hotel. Personál velice ochotný a milý. Největší problém byl v počtu dětí, kterých je tam vážně hodně a bohužel při večeři...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký,k čistý hotel. Personál velice ochotný a milý. Největší problém byl v počtu dětí, kterých je tam vážně hodně a bohužel při večeři si z restaurace dělali dětské hřiště. Rodiče nevychovanost svých ratolestí neřeší a personál hotelu také ne... Takže zapomeňte na klidnou večeři a pro kuřáky také nedoporučuji. Je problém si zapálit na venkovní terase ale děti se mohou válet po zemi a pomalu lézt po stolech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dost temný jinak hezký a čistý. Nepochopím jen trezor za poplatek 2 eura denně v all incluzive.

Strava
Jídlo perfektní. Nebylo co vytknout.

Služby hotela
Vše na jedničku. Jen jsem se poprvé v životě setkal s tím, že byl problém s kouřením ve venkovní části restaurace. Nikdy jsem to nikde nezažil a nevím co to mělo znamenat..? Paní manažerka restaurace to jeden den dovolila a druhý zase ne.

Pláž
Malá přímo před hotelem ale písečná a krasné moře.

Tomáš Bodlák, 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gouves Sea & Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Ve srovnani s jinym hotelem stejne kategorie v Recku, bylo ocekavani vetsi. Celkove slaby prumer.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ve srovnani s jinym hotelem stejne kategorie v Recku, bylo ocekavani vetsi. Celkove slaby prumer. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejvetsim zklamanim bylo, ze jsme nebyli ubytovani v pokoji s bocnim vyhledem na more, ktery jsme meli zaplaceny. Koupelna nemela okno, ani ventilaci,spatne vyresen sprchovy kout-maly prostor a zaves, ktery se lepil na telo.

Strava
Chybel vetsi vyber ovoce, byl jen meloun, snidane by chtelo trochu obmenovat, stejne tak i bedy a vecere. Chutove dobre.

Služby hotela
Nebyla nam umoznena vymena pokoje, za pokoj s bocnim vyhledem na more, pouze za pokoj s primim vyhledem na more a to za priplatek 5€za os. na den.

Pláž
Vyhodou je plaz primo u hotelu, pristup od hotelu k plazi po paletach byl nevyhovujici. Plaz se neudrzovala.

Eva K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Maya Beach Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byla jsem spokojená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, každý druhý den vytřeno, čtvrtý den čisté ručníky a nově povlečeno. Jen vybavení kuchyňky velmi omezené, pouze jeden hrnec, nebyla naběračka, otvírák na víno, miniaturní tefl. plánev.

Strava
Bylo bez stravy

Služby hotela
každý druhý den vytřeno, každý čtvrtý den vyměněny ručníky a nově povlečeno

Pláž
menší, oblázková, přístup do moře pozvolný, moře čisté, průzračné, lehátek a slunečníků dostatek, obslužnost výborná, převlékací kabinka, sprcha na pláži nefungovala

Lenka S., 17.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 11.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Skopelos, Hotel: Studia Korina (Agnontas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborné, doufáme že se sem ještě někdy vrátíme. Tak dobrý pocit z dovolené jsme ještě nikdy neměli. Asi je to i tím, že máme děti v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, doufáme že se sem ještě někdy vrátíme. Tak dobrý pocit z dovolené jsme ještě nikdy neměli. Asi je to i tím, že máme děti v předškolním věku, pro které je ten hotel jak dělaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme výhled na moře. V pokoji byl klid, klima fungovala, vše fungovalo, jen snad výběr TV programů je vyloženě "proruský". Nicméně ani nám TV nechyběla, byli jsme pořád venku :) Úklid každý den, včetně výměny ručníků.

Strava
Výborné! Perfektní zelenina a pestrý výběr všeho možného..Z ničeho nám nebylo zle, což taky není až tak běžné :) Fakt super.

Služby hotela
Výborné :) Skvělí animátoři, stále usměvavý personál...tak příjemný personál jsme ještě nikdy nezažili.

Pláž
Jediné co se dá vytknout...jsou turisté - kuřáci, kteří po sobě nechávají vajgly. Musel jsem to po nich uklízet, protože mi to vadilo..Lidi vzpamatujte se!

Vítězslav K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená cestovka nezklamala. toto je hodnocení z mého pohledu, už jsem toho dost procestovala, ale tento hotel se mi moc líbil....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená cestovka nezklamala.

toto je hodnocení z mého pohledu, už jsem toho dost procestovala, ale tento hotel se mi moc líbil. A ráda se zde vrátím. Není daleko od letiště asi 20 min. Pokud si chcete projet ostrov, můžete si půjčit auto nebo čtyřkolku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní ubytování asi jen 50 pokojů super, každý den vše čistě povlečeno, uklizeno včetně výměny ručníků

Strava
Strava byla výborná, ač malý hotel nabízel toho méně než větší hotely, ale zato kvalitnější jídlo, vybral si určitě každý.

V tomto hotelu mě překvapilo množství míchaných alko i nealko nápojů v rámci all inklusive. Každý den dostatek ovoce, sladkých desertů.

Služby hotela
Služby naprosto v pohodě, nemáme co vytknout. Personál ochotný.

Pláž
Pláž písčitá, pro hosty hotelu lehátka a slunečníky zdarma asi 50 m od hotelu, moře pozvolné vhodné i pro děti.

Alena P., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Arion Green Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 dobré

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídá evropské kvalitě

Strava
strava chutná i když se opakovala jako u jiných zařízení,vždy jsme si však vybrali

Služby hotela
bez nedostatků

Pláž
pláž docela čistá větší obsazenost o víkendech při návštěvě místních obyvatel

Rudolf Jánošík, 17.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Marietta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Očekávali jsme s přítelkyní asi víc. Zakyntos se nám líbil a když se budu chtít ještě vrátit, tak na 99% vyberu jiný hotel.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Očekávali jsme s přítelkyní asi víc. Zakyntos se nám líbil a když se budu chtít ještě vrátit, tak na 99% vyberu jiný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S pokojem žádný problém, stejně tam jdete jen přespat nebo se umít z koupaní v moři

Strava
Strava celkem pod průměrem, maso často v kyselém nálevu nebo tuhé. O řecké jídlo jsme si museli říct!

Služby hotela
Malá kapacita lehátek, nestačí na těch pár pokojů co tam je. Ale spíš problém, že všichni hosté češi co si hodí ručník přes lehátko jen co dorazí a sundají ho 5 minut před odjezdem a myslí si, že je tím pádem na celý pobyt jejich a ostatní mají smůlu. Ještě lepší, když pak vidíte, jak 2/3 dne na tom lehátku nejsou

Pláž
Kamenitá, boty do vody celkem nutnost. Není kam si lehnout, jen pár míst kam by se vešel celý ručník

Martin, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Nefeli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Na dovolené jsme si odpočinuli ,ale bylo by co zlepšovat.Na letišti nás nikdo nečekal sami jsme hledali ck a našli a dostali jsme další...

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme si odpočinuli ,ale bylo by co zlepšovat.Na letišti nás nikdo nečekal sami jsme hledali ck a našli a dostali jsme další instrukce na cestu.Škoda,že paní delegátka nedocházela i do hotelu Nirvana a zchůzka byla až druhý den po příjezdu.Ale delagátka byla vstřícná a ochotná.Na zpáteční cestě nás čekala u letiště počkala na naše odbavení.To velmi oceňujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší hotel, pokoje menší, denně čisté ručníky a osušky příjemná paní recepční okolí hotelu pěkné.Bazén u hotelu byl pouze do 18 hod.otevřený což je trochu málo pláž -větší oblázky místy písek,a vždy velmi větrné místo.Nevhodné pro malé děti.Podle katalogu měly být na pláži lehátka ty jsme ovšem nenašli ani nám je nikdo nenabízel.

Strava
Očekávali jsme pestřejší stravu za 9 dní kdy jsme se stravovali byla 5 x stejná omáčka,2 druhy masa,z ovoce pouze meloun a pomeranč,a zákusky dali se takto nazvat pečené produkty se neustále opakovaly den co den 2 druhy z toho jeden jako pudink přelitý nějakou polevou.3 dny byla masa označená popiskem,ale tím to skončilo.Když jsem se ptala co,že je to za maso slečny v bufetu nevěděly.Dobré byly zeleninové saláty, jogurty,tzatziky. Pouze jeden druh čaje a často chyběla obyčejná voda k pití,aby se mohlo naředit čepované ovocné džusy ,které chuťově nebyly dobré.Paní kuchařka velmi hodná vstřícná vždy doplňovala jídla.A myslím, že kdyby bylo na ni navařila by i jiné druhy jídla.Pouze jednou byly míchané brambory neurčité chuti téměř nešlo poznat,že to byla kaše bramborová.

Služby hotela
Hotel menší jednopatrový,příjemný,čistý.Obsluha příjemná.V žádosti jsme měli zaznamenáno,že chceme být ubytování v patře ale byli jsme v přízemí.Ale nevadilo nám to.

Pláž
Dostupnost po betonové cestičce,nebo na přímo přes pole.Pláž byla blízko.Lidi málo,protože jsme na dovolené byli od 3.6.2019 Velké vlny a vždy silný vítr Do vody vhodná obuv..Z pláže krásné západy slunka.Taková konec světa,ale nedaloko,byly velké hotely a víc rušno.Klid na hotelu Nirvana nám vyhovoval.

Eva M., 17.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 13.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Nirvana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 dobrý

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
až na první den kdy čekáte několik hodin na pokoj a nedočkáte se,protože není a musíte do jiného hotelu tak by to bylo fajn.

Strava
bez chyby- jen zmzlina a vetší výběr ovoce by být občas mohl

Služby hotela
standartní

Pláž
pláž písek a moře krásné

Dagmar B., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Marebello Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)