Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7.8 Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete třeba jen odpočívat v tom hotelu a jinak tam moc nebýt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Docela útulná malá místnost, řadil bych to spíše k levnějším ubytováním, něco za co ti nestojí dát moc peněz, ale účel to splní, postele pohodlný, bylo tam čisto, nesmrdělo to tam, vadilo mi tam asi jen jen pár detailů, a to, že toaletní papír se tam nesplachuje, ale dává do koše, což mi přijde dost nehygienické, ještě bych vytknul, že se tam spí prostě jen pod dekou, ale to je v jejich zemi normální, že nemají peřiny, jako u nás v ČR, jen v tom bylo v noci lehce chladno, ale nic hroznýho a ještě by mohli přidat aspoň mikrovlnku, aby jeden nemusel ohřívat jídlo v hrnci na plotynce.

Strava
Neměli jsme stravu v ceně, takže jsme jedli v restauracích, nemohu posoudit.

Služby hotela
Na hotelu k nám byli všichni hrozně milí, občas nám vynesli odpad, ale nějak moc jsme tam nebyli, akorát mě zarazilo, když nás evidovali do hotelu, tak jsme měli platit turistickou taxu, bylo by fajn, kdyby tyhle poplatky byly rovnou v ceně zájezdu.

Pláž
Pláže v okolí Maria Lambis jsou většinou čisté, uklizené a útulné, v jiných částech Kréty jsme viděli i špinavé, ale je tam všechno dostupné, autobusy jezdí dost často a nejsou tak drahé, takže se dá snadno najít čistá pláž, není problém, v moři se dalo koupat i když ještě nebyla sezóna a průměrná denní teplota se pohybovala kolem dvaceti stupňů, voda sice nebyla úplně teplá, ale nebyla ani studená, prostě akorát. Jen pozor na lehátka, někde po vás budou chtít abyste jim za využití lehátek zaplatili, ale prve vás upozorní, že je to placený a pak je na vás jestli se rozhodnete tam zůstat a nebo ne, dá se tam ležet třeba i v písku, nebo někde na kamenech, takže není třeba utrácet za lehátka, myslím rezervace lehátka byla za 8€ na den nebo tak nějak, to si nejsem ale úplně jistý. Každopádně doporučuji využít dovolenou začátkem května, protože se tam nemačkáte v davech.

Jiří, 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Maria Lambis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Krásná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování ve starší části hotelu, skříň by snesla trochu péče ale byli jsme spokojeni.

Strava
Super

Služby hotela
Domluvil jsem se i německy takže ok

Pláž
Pláž byla hezká ale snesla by trochu uklid. V Písku byli zbytky dětských hraček a nebylo bezpečné tam chodit bez bot

Tomas Karala, 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Magda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 dovolená byla super, určitě doporučuji půjčit auto a projet si ostrov, pěšky se nikam moc dojít nedá, auto nás vyšlo na osm dní jen 210...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla super, určitě doporučuji půjčit auto a projet si ostrov, pěšky se nikam moc dojít nedá, auto nás vyšlo na osm dní jen 210 euro s plným pojištěním, vyzvedli sme ho 200metrů od příletové haly a vrátili ho tam před odletem, benzín dost drahý 2,2euro/litr, pravidla silničního provozu na krétě mi vyloženě vyhovovali :D, hotel byl pěkný, starší vybavení je vidět, že už nějakou dobu stojí, all inclusive bylo super, fitko staré a moc věcí nefungovalo, 3 venkovní bazény, dvě brouzdaliště pro děti, jeden vnitřní ve wellness budově, dovolená se nám celkově moc líbila, skvělý poměr cena/výkon, bohužel jednu noc přijela nějaká základní škole do hotelu a dělali šílený bordel celou noc, hotel se to snažil řešit ale neúspěšně :D, ráno jsme dostali jako omluvu víno a nějaké jídlo na pokoj, všechno proběhlo v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dostali jsme celkem pěkný pokoj v hlavní budově s výhledem do zahrady hotelu, velká terasa, TV, vana, trochu starší vybavení, velice pohodlné matrace a polštáře, spalo se zde krásně, hotel má pár velice pěkných zákoutích kde se dá v klidu posedět

Strava
snídaně od 7-10:30, obědy 12:30-14:30, večeře 18:30-21:30, celou dobu je otevřený snack bar u bazénu od 10-22, + je zde lobby bar s velkou nabídkou nápojů alko, nealko všechno v ceně, otevřeno od 10-24, bar je i na pláži a u bazénu

Služby hotela
měli jsme jednu stížnost za celou dovolenou a snažili se to řešit, bohužel jediné řešení bylo vyhodit z hotelu asi 30 dětí a to v noci udělat nemohl

Pláž
pláž je písčitá, pozvolný vstup do moře, ale v moři je to už kamenité, do moře vtékají v okolí řeky z hor, jeli jsme dost brzo, teplota vzduchu byla jen 23 stupňů celý týden ale i tak jsem do moře vlezl a dalo se to :D, nejhorší je velký vítr a vlny, které zde byli docela často, v létě je to asi lepší

Milan Weinar, 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apollonia Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Až na to, že celý týden vanul ledový vítr, což jsme neočekávaly, a teploty vody nepřesáhla 17 stupňů, což jsme očekávaly, to byla výborná...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Až na to, že celý týden vanul ledový vítr, což jsme neočekávaly, a teploty vody nepřesáhla 17 stupňů, což jsme očekávaly, to byla výborná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měly jsme pokoj s terasou nad mořem, takže krásný výhled, bohužel to znamenalo také nad New York Music Barem, kde jela nikoli muzika, ale drsná dýza až do rána. Ale protože jsem si umístění hotelu prohlédla už doma na googlu, jela jsem tam vybavena špunty do uší a protihlukovými klapkami, takže jsem ty divoké noci v pohodě prospala.

Strava
Stravovaly jsme se samy, v blízkosti je pekárna i několik supermarketů a na promenádě restaurace jedna vedle druhé.

Služby hotela
Hotel byl téměř prázdný, takže jsme jen dvakrát hovořily s recepční. Úklid byl pravidelný a kvalitní.

Pláž
Pláž je hned před zmíněným klubem a všude okolo, v plné sezóně je jistě zcela zaplněná, neboť je úzká. My jsme chodily na druhou stranu výběžku u přístavu na liduprázdnou a příjemnou písčitou pláž, která byla i trochu krytá před větrem, a užívaly lehátka i slunečníky zdarma. Pláže všude ve městě byly čisté a voda průzračná.

Helena T., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kassavetis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Opravdu exkluzivní dovolená, alespoň co se hotelu a jeho služeb týče.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu exkluzivní dovolená, alespoň co se hotelu a jeho služeb týče. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita hotelu byla velmi vysoká. Po příjezdu nás i se zavazadly na pokoj odvezl golfový vozík. Aniž bychom si připláceli, pokoj jsme měli nejblíže k pláži, přímo s výhledem na zátoku (pravděpodobně to bylo tím, že jsme byli už na začátku června, plus v době polevující COVID pandemie). U pokoje byla velká teráska s posezením, které jsme využívali. Vybavení pokoje moc pěkné, nové, kvalitní. Vše v areálu hotelu bylo perfektně upravené a čisté, všude mnoho zeleně.

Nedostatky přišly při opuštění hotelového areálu. Hotel leží v klidné vesničce, v okolí minimum služeb, dalo by se říct spíš žádné. Procházky bych úplně nedoporučila, okolí nebylo moc hezké. Využili jsme půjčovnu aut nedaleko hotelu a byli jsme velmi spokojení, jak s cenou tak s jednáním s majitelem. Jinak oblast jihovýchodu Kréty je velmi krásná a zajímavá, rozhodně ne přelidněná a turistická. Spousty krásných opuštěných pláží.

Strava
Stravě se asi nedalo nic vytknout. Neskutečně rozmanitá, všeho bylo neustále dostatek. Každý den byla na večeři jiná kuchyně. Dostatek čerstvého ovoce, zeleniny, na své si přišli i milovníci mořských plodů a ryb. Večerní posezení v baru s výhledem na moře nemělo chybu, drinky v ceně all inclusive byly naprosto vynikající a poctivé, s originálním alkoholem. Obsluha vždy velmi milá a přátelská.

Služby hotela
Služby byly trochu omezené z důvodu pandemie, např. fitness. Žádné animační programy nebyly, což jsme spíše uvítali. V baru byla jednou nebo dvakrát živá hudba. Veškerý personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž byla prostorná, kamínková, s pozvolným vstupem do moře. Dostatek lehátek a slunečníků, samozřejmě bez poplatku. "Infinity pool" také potěšil.

Magdaléna K., 28.04.2022, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kakkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 9.6 Dovolená byla realizována na poslední chvíli a byla perfektní

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla realizována na poslední chvíli a byla perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Až na drobnosti (uvolněné držáky, kliky) předčilo ubytování očekávání a korunovala to velká teresa

Strava
Velice chutná a pestrá

Služby hotela
Ve všem nám vyšli vstříc (i nad rámec) a domluva byla skvělá

Pláž
Pláž je hned pod hotelem

Daniel Kövešlygety, 22.04.2022, Dátum pobytu: 12.4. - 19.4.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Peloponéz, Hotel: Aris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Klidné místo a ideální pro rodinnou dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné místo a ideální pro rodinnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, každý den byla výměna osušek, čistota pokoje vynikající a krásný výhled a velký balkón.

Strava
Beze slov. Veliký výběr různých druhů pokrmů s tím, že každý si najde své. Personál velice přátelský a vstřícný.

Služby hotela
Velice dobré

Pláž
Soukromá pláž přístupná hned z hotelu. Pláž kombinace písku a kamínků.

Anonym, 19.04.2022, Dátum pobytu: 10.4. - 16.4.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Dion Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Pěkný čistý hotel, ochotný personál i v restauraci a na baru. Hotel přímo na pláži - čistá pláž Blue Flag. Možnost dojít po pláži z...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný čistý hotel, ochotný personál i v restauraci a na baru.

Hotel přímo na pláži - čistá pláž Blue Flag.

Možnost dojít po pláži z hotelu až do nejbližšího města (Georgioupolis). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý pokoj, velmi pěkná koupelna.

Postel by byla vhodnější manželská, nikoli dvě dvoulůžka u sebe.

Strava
Velmi chutné jídlo, velký výběr jídla od masových včetně ryb, přes saláty a přílohy až po vynikající dezerty. Jídla se obměňovala po celý týden.

Možnost výběru vína, velký výběr nealko nápojů.

Možnost stravy prakticky po celý den (snídaně, oběd, večeře, snack bar, drinky).

Koktejly až do 24:00, možnost konzumace na baru, na terase s výhledem na moře, na pláži i na pokoji.

Služby hotela
Příjemný personál, pravidelný úklid pokoje (denně).

Pláž
Vstup na pláž přímo u hotelu, bar i drobné občerstvení přímo u pláže.

Pláž velmi čistá a udržovaná (Blue Flag), se spoustou lehátek (i když kolem poledne už většina obsazena), do moře pozvolný přístup, možnost adrenalinových atrakcí (skútr, "banán"...).

Při větrném počasí zákaz vstupu do moře.

Eva H., 15.04.2022, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mare Monte Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 3 umístění hotelu hrozné, člověk se bojí vyjít ven, je to v nejhorší části Atén

  • 4.5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
umístění hotelu hrozné, člověk se bojí vyjít ven, je to v nejhorší části Atén Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
málo vybavení, 2 postele a stolečky, jedna židle a televize, pro 2 lidi, chybí věšáčky, nebylo kam odkládat oblečení, na balkoní chybí sušák - třeba jen na mokré ručníky, atd.

Strava
snidaně je málo rozmanitá, malý výběr

Služby hotela
průměr

Pláž
na

Pavel Simon, 12.04.2022, Dátum pobytu: 2.4. - 9.4.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Atény a okolie, Hotel: Marina Athens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.2 Dovolená byla skvělá. Hotelový personál komplet Poláci, tak že super :-)

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá. Hotelový personál komplet Poláci, tak že super :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, pěkné, ale na 3*** hotel celkem slabota.

Strava
Jídlo naprosto vynikající.

Služby hotela
Mimo bar který zavíral ve 23:00 služby žádné což nás docela mrzelo...

Pláž
Pláž asi 200 metrů od hotelu pěkná, písčitá. Na pláži hned u vstupu bar.

Matyáš L., 28.03.2022, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Estia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)