Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená se nám líbila,měli jsme jisté obavy po přečtení recenzí z pobytů před námi.Hluční Poláci řvoucí do noci,jejich animační programy...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila,měli jsme jisté obavy po přečtení recenzí z pobytů před námi.Hluční Poláci řvoucí do noci,jejich animační programy v bazénu a v jídelně.To vše tam sice bylo ale dalo se přečkat.Cvičení v bazánu trvalo půl hodiny,pak byl volný a večerní řádění v jídelně jsme slyšeli celkem tlumeně,takže nám to dovolenou nijak nezkazilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou průběžně rekonstruovány,náš byl z těch původních.Staré zařízení,dost opotřebované.Nicméně denně pečlivě uklizeno,čisto.Hezká terasa.Také všechny další hotelové prostory byly pečlivě udržovány.Takže i ubytování dobré.

Strava
Strava byla velmi dobrá,pestrá a dobře kořeněná,každý si musel vybrat.Hodně ovoce a zeleniny,dal se udělat salát se zálivkou.Vše bylo k dispozici,ocet,olej.Občas stávkoval kávovar,stačilo upozornit a hned to někdo z přišel opravit.Nápojů byl dostatek po celý den,nám se zdály dost přeslazené,tak jsme si je ředili vodou.Místní pivo nebylo nic moc ale bylo dobře vychlazené, tak jsme nepohrdli.Totéž platí o zmrzlině.Jsme sice zvyklí na lepší ale zmrzlina u bazénu nebo u moře nám chutnala.

Služby hotela
Hotelový personal byl velmi ochotný a přívětivý, všechny chválíme, od recepčních,pokojských až po jídelnu.Naše delegátka Vlaďka nás letákem sezvala na informativní schůzku a my, klienti její cestovky jsme se ukázněně všichni dostavili.Vyslechli jsme řadu celkem užitečných informací ale až později nám došlo,že hlavní cíl této schůzky byl prodat nám nějaké fakultativní zájezdy.Doporučila nám zájezd lodí na ostrov Paxos a Antipaxos a vychválila tak,že jsme se všichni rozhodli jet.Ráno odjezd a cesta do přístavu Kerkyry - trvala dvě hodiny(objížděli jsme hotely a nabírali turisty).V přístavu na nás čekala loď,již plně obsazená těmi,kdo přijeli dříve.Museli jsme se spokojit s místy uvnitř(pokud jsme nechtěli tři hodiny stát) a hledět na vychvalované krásy pobřeží solí zanesenými okny.Přístavní městečko na Paxosu bylo sice malebné ale přecpané turisty.Zpáteční cesta zase v podpalubí,protože nahoře na vyhlídkové palubě si drželi místa ti,kteří je měli obsazená.Pak nás ještě čekala dvouhodinová cesta autobusem do hotelu.Delegátka Vlaďka nás ujistila,že do večeře budeme dávno zpátky.Přijeli jsme v 10 hodin večer,zůstali bez jídla,naštvaní,že jsme strávili 10 hodin na cestě a celken nic neviděli.To byla jediná vada na kráse naší dovolené.Tímto chci varovat další návštěvníky,od delegátky se dozvíte jen samé superlativy,v jejím zájmu je prodat zájezdy. Skutečnost může být velké zklamání jako v našem případě.Litovali jsme,že jsme raději nezůstali na pláži.

Pláž
Pláž je blízko a vůbec nebyla přecpaná.Písek čistý a jemný,pozvolný vstup do moře,nádherný výhled na záliv.Moře čisté,některý den byly i vlny.Tato pláž byla to nejkrásnější z celého pobytu a budeme rádi vzpomínat

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Víceméně OK. Za ty peníze jsem si už užil i o dost lépe.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Víceméně OK. Za ty peníze jsem si už užil i o dost lépe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Připlatili jsme si za rodinný pokoj. Krásný pokoj, obrovská koupelna, dvě samostatně klimatizované místnosti. Velké pohodlné postele, samostatný balkon. Blízko bazénu a baru. Což byla chyba, protože do půlnoci řvala hudba a lidi přímo do oken. Z druhé strany dost nepříjemný a intenzivní zápach kanalizace. Uřvaná lednice. Elektřina v druhé místnosti fungovala pouze, když bylo rozsvícené světlo v hlavní místnosti - evidentně zapojeno špatně na světelný okruh. Rodinný pokoj super, pokud vám nevadí, že se děti moc nevyspí. Takové navrch huj, vespod fuj. Mravenci všude. Jako, všude všude.

Strava
Super, bez výhrad, vybere si naprosto každý.

Služby hotela
Minigolf za 3E na osobu, Zoo zdarma... Super, na úrovni, all inclusive je opravdové.

Pláž
Nic moc. Pár set metrů doleva je to lepší. Bar na pláži je hotelový, ale all inclusive se na něj nevztahuje.

Petr K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Gaia Royal (Mastichari)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nejúžasnější dovolená!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejúžasnější dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné.Všude čisto.

Strava
Výborná.Jen méně zeleniny..

Služby hotela
Super!

Pláž
Pěkná.

Veronika Křivánková, 16.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 10.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Ilyssion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 10 Destinacia podla mna nevhodna na to, aby tam clovek stravil tyzden dovolenku. Kazdy den neuveritelny vietor, ktory potvrdili aj domaci...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Destinacia podla mna nevhodna na to, aby tam clovek stravil tyzden dovolenku. Kazdy den neuveritelny vietor, ktory potvrdili aj domaci Jednoducho taky vietor, ze si tam neviem predstavit travit cas pri mori. Nevhodne pre dospelych, o detoch nehovoriac. Kedze ja cestujem vela a vzdy na vlastnu past, tak som si aj tento tyzden poriesila po svojom. Nasla som rovnaky fakultativny vylet, ako ponukala CK, no takmer za polovicu ceny. Potom som si pozicala auto a 4 dni stravila mimo svojho hotela, taze som este zaplatila 2 noci mimo hotela a platila si ine ubytovanie. Nakoniec som za danych okolnosti bola s pobytom mimoriadne spokojna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovanim som bola spokojna.

Strava
Platene som mala len ranajky, tie vyhovovali.

Služby hotela
nevyuzila som ziadny a ani neviem, co ponukali

Pláž
Plaz bola pieskova, jednoducha pristup, voda cista, aj plaz, len ten strasny vietor, ktory som uz hore spominala :-(

Marta V., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gorgona

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Izba, ktoru nam pridelili prvy den a hlavne strava vyrazne pokazili celkovy dojem. Kvoli strave by sme sa sem druhykrat uz nevratili....

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Izba, ktoru nam pridelili prvy den a hlavne strava vyrazne pokazili celkovy dojem. Kvoli strave by sme sa sem druhykrat uz nevratili. Hotel ma ale krasnu plaz a vybornu lokalitu na vylety do okolia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prvy den sme boli ubytovani do uplne inej izby ako sme ocakavali. Izba aj kupelna bola stara, nezrekonstruovana, matrac bol plesnivy.

Neskor sme si vsimli, ze sa v hoteli nachadzaju aj pekne, nove izby a po poziadani nasho ochotneho delegata sme boli premiestneni do jednej z tychto izieb.

Strava
Nie sme vobec narocni, ale strava bola naozaj zla. Najväcsie sklamanie.

Služby hotela
Sluzby hodnotim pozitivne. Upratovanie bolo kazdy den. Problem s vymenou izby tiez nebol.

Pláž
Plaz sa nachadza priamo pri hoteli. Je naozaj krasna, voda cista a prijemna. Ludi tam tiez nebolo prilis vela. Ak chcete mat lehatko na lepsom mieste, odporucam si ho ist rano do 8hod obsadit s uterakom. Taktiez moznost vodnych sportov na plazi.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Moc se nám zde líbilo. Hodně lidí se sem již vracelo. Krásná lokalita - možnost neobyčejných výletů,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je výborný. Moc se nám zde líbilo. Hodně lidí se sem již vracelo. Krásná lokalita - možnost neobyčejných výletů, perfektní služby hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spyros Studios CLEVER je umístěn v klidném prostředí, nedaleko hotelu Poseidon a sestává z 8 apartmánů, kde se nachází základní vybavení, včetně kuchyňského koutu, terasy, koupelny a ložnice, klimatizace za poplatek. Bylo zde čisto a příjemně.

Strava
Využili jsme stravování formou All Inclusive v sousedním hotelu Poseidon. Jídla bylo dostatek po celou dobu podávání jídel, vždy bylo několik druhů mas, příloh, vždy zelenina a další saláty a pochutiny, každý den v poledne i k večeři zákusky, zmrzlina, ovoce. Celý den k dispozici nápoje, mezi hlavními jídly bufet, kde si každý mohl sám vybrat párek v rohlíku, toasty, hamburgery, zmrzlina. U bazénu byla možnost si natočit bez omezení nápoje.

Služby hotela
Úklid ve Spyros Studios CLEVER byl sice 2x za pobyt, ale i tak byl dostačující. Další služby v hotelu Poseidon jako je úprava a úklid okolí hotelu byla vynikající. Lehátka byla u hotelu zdarma a hned navazovaly 4 řady placených přímo na pláži. Večer byly pořádány tzv. animační programy.

Pláž
Hotel je umístěn přímo na pláži, bylo zde čisto, umístěna sprcha a bazének na omytí nohou od písku. Lehátka zdarma směrem od hotelu byly umístěny na trávě, navazující placené na písku přímo u moře.

Dana, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

16 fotografií

Celkom: 7,8 Celkově byl za tu cenu dojem dobrý, jídlo se hodně opakovalo. Nebyl příliš velký výběr, ale všude bylo čisto. Ikdyž v pokoji jsme měli...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově byl za tu cenu dojem dobrý, jídlo se hodně opakovalo. Nebyl příliš velký výběr, ale všude bylo čisto. Ikdyž v pokoji jsme měli mravence, kteří nás jednou v noci pořádně poštípali. JInak ale žádná plíseň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nepohodlné postele, řekla bych až velmi nepohodlné, jinak jsme měli krásně velký vzdušný pokoj, vlastní balkon.

Strava
Nic moc, jídlo se hodně opakovalo, vždy max. 2 druhy masa. Otřesná polévka pouze k večeři. Jídlo ani alkoholické nápojé nás příliš nepotěšili. Jídlo do hotelu nosí v taškách od jinud :D

Služby hotela
Převoz z letiště super, ubytování ihned po příjezdu do hotelu, to bylo skvělé.

Pláž
Pláž je opravdu kousek, cca 100 metrů po rovince, i moje 70letá babička, která má problémy se zády byla nadšena, jak blízko jsme.

Valerie T., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Estia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Příjemný hotel na velmi klidném místě. Afandou je malá vesnička a nehledejte tam žádnou zábavu. Cesta do ní není zrovna upravená. Blízko...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel na velmi klidném místě. Afandou je malá vesnička a nehledejte tam žádnou zábavu. Cesta do ní není zrovna upravená. Blízko je Kolymbie.

Krásné bazény i pro menší děti, dostatek lehátek a nádherná zahrada,kde se dalo relaxovat i přes poledne - příjemný stín od vzrostlých stromů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný pokoj, díky tomu, že jsme měli variantu superior, byl prostorný, zařízený novým nábytkem s dostatkem úložných prostor. Moderní televizor. Nevalně fungující malá lednička. Prostorný balkon zcela zastíněný banánovými palmami. Jediný zápor bydlení byl utržený věšák na ručníky v koupelně a prosakující sprchová zástěna zaručující potopu v koupelně.

Úklid pravidelný, občas vázla výměna ručníků.

Strava
Jídelna příjemná s dostatkem míst. Velmi pilně pracující číšníci odklízející použité nádobí a chystající příbory. Dostatek jídla, většina velmi chutná. Občas vysušené maso, ale vždy se dalo vybrat jiné.Skvělá dušená zelenina Ovoce,moučníky, zmrzlina kolik kdo chtěl.

Služby hotela
Velmi dobré. Ochotný personál. Úžasní číšníci v bazénovém baru.

Pláž
Moře ve vzdálenosti asi 300 m, pohodlně dostupné. Pláž velmi prostorná, písečná s oblázky. Přístup do vody někdy trochu obtížnější,kvůli ujíždějícím oblázkům pod nohama, ale zvládnou to i senioři. Voda v moři nádherně čistá a krásně teplá.

Hana Ottová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Afandou Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Tento hotel nám byl doporučen v CK . Jelikož jsme chtěly Krétu navštívit poprvé. Byly jsme velmi spokojeny. Hotel je krásný a všude září...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel nám byl doporučen v CK . Jelikož jsme chtěly Krétu navštívit poprvé. Byly jsme velmi spokojeny. Hotel je krásný a všude září čistotou. Je vhodný pro všechny věkové kategorie. Akorát celkový dojem kazí pláž. Tento luxusní hotel by jsi zasloužil lepší pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje denně uklízeli výměna ručniku také ok. Jen bych chtěla vytknout to že přistýlka pro třetí dospělou osobu by mohla být trochu větší a nebo levnější než hlavní postele. Byly jsme tři , né moc malé ženské. Jinak nádherný výhled z pokoje na moře i na bazén. A ještě mi chyběly na balkoně sušáky na plavky. Až na malé nedostatky velká spokojenost.

Strava
Strava byla velice rozmanitá, myslím že si vybere každý. Doporučuji navštívit Italskou a řeckou restauraci, je tam velice milá obsluha a velmi chutné jídlo. Byla jsem už na dovolené leckde, ale aby jste mohli jíst až do dvou do rána , jsem zažila poprvé. Na baru u bazénu. Třeba palačinku nebo dortík. Pití také dostatek , pivo , víno ,atd.

Služby hotela
V celém hotelu je velice příjemný personál. V jídelně neskutečně čisto, velice všímaví personál. Jídlo pořád doplnováno. Možnost sezení i venku na terase, ale bývá brzo obsazeno. Velká spokojenost.

Pláž
Pláž je největší slabost hotelu. Je malá ,sice lehátka a slunečníky zdarma, ale špatný přístup do moře. Jsou nutné boty do vody. Ale je možnost popojít o pár metru dál a tam jsou pláže lepší. Nám to ale nevadilo ležely jsme u bazénu a do moře jsme se chodily vykoupat. V době našeho pobytu byl vítr a velké vlny, tak se moc plavat nedalo.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mitsis Serita Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)