Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Naše nejlepší dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naše nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moderní umístěný přímo u pláže. Pokoj kde jsme byli ubytováni měl výhled na moře. Vybavení moderní, potěšila klimatizace a prostorný balkón.

Strava
Jídla a pití bylo dostatek vše formou bufetu. Hotel nabízí hodně ovoce - melouny, banány nebo pomeranče a výborné byly také michané koktejly.

Služby hotela
Největší výhodou je poloha přímo u pláže a taky lehátka a slunečníky na pláži zdarma - nemusíte je platit. Jinak všichni v hotelu byli ochotní a milí, vždy vás pozdravili, což potěšilo.

Pláž
Je přímo u hotelu, písčitá. Na pláži je velká nabídka vodních sportů např. serfování nebo šlapadla a možnost občerstvení v restauraci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Ivo Dvořák, 19.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Ja co zlepšovat

  • 7 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ja co zlepšovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na přespaní staří

Strava
Nic moc

Pláž
V pokodě

David M., 18.02.2020, Dátum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je přímo u moře. Pokoj 609 kde jsme byli ubytováni byl standard - tv, klima, nový nábytek.

Strava
Vařili slušné - vše formou bufetu.

Služby hotela
Velký bazén, zahrada, wellness, restaurace, několik barů. Celkem ochotný personál.

Pláž
Písčitá přímo u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma. Platí se vodní sporty.

Dagmar Horká, 16.02.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,6 CA a CK ...... - UŽ NIKDY!!!!!!! NIKDY!!!!! NIKDY!!!!! Pozor ale, i na další nabízejí také hotel Golden Sands, ale upozorní na ubytování...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
CA a CK ...... - UŽ NIKDY!!!!!!! NIKDY!!!!! NIKDY!!!!!

Pozor ale, i na další nabízejí také hotel Golden Sands, ale upozorní na ubytování v tzv. ANNEX studiu. Služby jsou v rámci hotelu - pouze jídlo, bazén, jedna polofunkční sprcha a hnusné toalety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - naprostá katastrofa. Neodpovídalo to ani ubytování na levných letních táborech v ČR. Mimo to, že na pokoji bylo neuklizeno, prach tak (3 týdny) netknutý, povlečení špinavé, ručníky smradlavé (slibují výměnu 1x za pobyt), ale opět dostanete smradlavé. Balkon jedna velká špíná, staré věci naházené v rohu. 30 let stará matrace, pavučiny všude - i ve skříni a to obrovských rozměrů. Záchodové prkénko upadlo po 1. návštěvě toalety, stejně tak kulatá klika u dvěří koupelny/toalety. Zrcadlo, umyvadlo, nechutné. Splachovat se v řecku nesmí toaletní papír, který ke všemu máte 1 pro 2 osoby na pobyt - tragédie. Koše se nevynáší za celý týden, i když slibují 1x týdně uklízečku.

Slibovaný vybavený kuchyňský kout obsahoval dvě platové věci připomínající skleničky (ukradené od baru u bazénu), špinavé - naprosto nechutně, jeden talíř opět špinavý a jinak nic. Zásuvky nebezpečně odkryté, člověk se bál, do místnosti vcházet. Situaci jsme chtěli řešit s delegátkou - to je největší tragédie, neuměla nic hned zařídit, prostě katastrofa. Zůstali jsme zde týden ubytováni, ale na pokoj jsme chodili "přespat" - na těch matracích to nešlo. Na jedné posteli se nedalo spát vůbec a tak jsme se ve dvou tísnili na jedné, na které to aspon "trochu" šlo, i když proleželá byla fest.

Strava
Strava je v rámci hotelu Golden Sands. Menší výběr, ale dá se najíst, relativně chutné saláty. Pokud už toho máte dost, v okolí je možné se najíst v různých restauracích, které nabízí dobrá jídla za přijatelné ceny.

Snack bar u bazénu fungovala skoro každý den, dalo se něco zobnout, ale žádný zázrak hodný slov all inclusive.

Služby hotela
Služby hotelu jsme bohužel jaksi nevyužili, když jsme bydleli vedle v díře. Pouze toalety na recepci - ucházející, a stravování v budově také ucházející.

Pláž
Pláž je všude možně okolo, přístup náročnější, ale je zde hezké moře. Na pláži jsme trávili nejvíce času, abychom se vraceli na "hrúza pokoj" pouze max na 7 hodin "spánku".

Snad Vám recenze pomůže a podobnou věc neobjednáte. Pokud jste tak učinili, doporučuji obětovat nějaké peníze a radši si "zlomit nohu".

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 21.7. - 27.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Golden Sands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Annex studio Golden Sands 25 fotografií

Celkom: 10 Spokojenost. Příjemný hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Příjemný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné kvality. Pokoj 503, kde jsme byli ubytováni byl hezký, moderni byl vybaven klimatizaci, televizí, telefonem a balkónem, který měl přímý výhled na moře.

Strava
Snídaně, obědy a večeře se podávaly formou bufetu - jídla i pití bylo dostatek pravidelně doplňováno.

Služby hotela
Hotel má krásnou zahradu, velký bazén, hlavní restaurací, několik barů a wellness. Je přímo u pláže - super je, že lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma.

Pláž
Pláž je písečná a je hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky - zdarma, občerstvení v barů a pokud chcete můžete si půjčit vodní skůtry nebo šlapadla.

Sandra Výborná, 13.02.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Zatím naše nejlepší dovolená. Krásné romantické místo i hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím naše nejlepší dovolená. Krásné romantické místo i hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu jsme byli ubytováni v pokoji 402 s balkónem a přímým výhledem na moře. Zjistili jsme, že všechny pokoje mají výhled na moře. Pokoj byl vybaven novým nábytkem, klimatizací, trezorem, televizí. Potěšilo wifi připojení.

Strava
Měli jsme stravu formou all inclusive - jak snídaně tak i obědy a večeře formou bufetu byly vynikající - chválíme pana kuchaře. Nejvíc nám chutnaly polévky, ryby na grilu a zeleninové saláty. Chválíme i velký výběr nápojů - výborné byly koktejly.

Služby hotela
Hotel má výbornou polohu a krásný výhled na moře - opravdu romantické místo. Navíc má velice ochotný a milý personál - byli jsme moc spokojeni. Dále má hotel krásnou zahradu, velký bazén, wellness centrum, velkou restauraci a několik barů.

Pláž
Pláž je opravdu nádherná, přímo u hotelu - písečná s malými oblázky. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky, občerstvení a kdo chce si může pronajmout loďky nebo šlapadla nebo i skútr.

Pavel Votruba, 12.02.2020, Dátum pobytu: 27.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ithea Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo splněno. Nejlepší na celém hotelu je bazén, u kterého jsme trávili většinu času. Zklamaní jsme byli trochu z nápojů a hotel nám přišel neudržovaný. Co se týče lokality, není to zrovna akční oblast, i když tavern je v okolí také dostatek. Doporučujeme vypůjčení auta na pár dní a projet i ostatní oblasti, kde jsou i hezčí pláže a lepší zázemí. Z nabídky výletů doporučujeme výlet lodí na Navagio, i když je to záživnější pro zdatnější plavce. Celkově jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní jsme byli ve vedlejší budově (dále od bazénu), což nám samo o sobě nevadilo, protože jsme měli klid a hluk od bazénu a baru k nám nedoléhal. I když výhled z pokoje na krásný bazén určitě nebyl k zahození. Vybavení a vzhled pokoje odpovídal 3-hvězdičkovému hodnocení hotelu. Z přístrojů jsme využili pouze fén, takže kvalitu ostatních nemůžeme hodnotit. Nejvíce nám na ubytování vadili odpadávající kousky malby a výhled do palmy, která mnoha listy zasahovala do balkonu, což bralo prostor pro sušení věcí a báli jsme se havěti, co by lehce mohla přejít do našeho pokoje. Rozhodně by neškodilo ji ostříhat nebo přesadit kousek dále.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive. Rozhodně si nemůžeme stěžovat na nedostatek. Snídaně, oběd i večeře byly podávány formou švédských stolů a jídlo bylo doplňováno. Každý si přišel na své. Jen nám chybělo více řeckých specialit. Co se týče zmrzliny, nápojů a svačiny, to bylo trochu ubohé (kvalitou), nicméně odpovídalo to ceně a bylo toho dostatek. V tomto ohledu je si myslím na čem zapracovat.

Služby hotela
Co bylo psáno, to bylo dodrženo. Wifi zdarma u bazénu. Bazén byl vždy čistý a je vidět, že je chloubou hotelu. Personál vstřícný a usměvavý. Na pokoji bylo uklizeno denně. Nejlepší dojem na nás udělala paní delegátka, která byla velmi ochotná a nabídla spoustu možností, se vším byla schopná poradit.

Pláž
Pláž se nacházela v docházkové vzdálenosti, cca 10 minut. Od hotelu jezdil i autobus, ale v nevyhovujících časech. Pláž písčitá, možnost lehátek za příplatek. V některých oblastech ale neudržovaná, člověk si musel najít to svoje místo, ale dalo se to. Moře v námi zvoleném termínu nebylo už tak vyhřáté, ale to nám vůbec nevadilo.

Petr, 12.02.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel v řeckém stylu přímo u moře. Byli jsme ubytováni v pokoji 602. Pokoj byl pěkný uklizený vybaven klimatizaci, televizí a balkónem. Koupelna byla nově rekonstruovaná.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, což určitě doporučujeme. Snídaně, obědy i večeře byly formou bufetu, jídlo nám chutnalo. Na oběd a večeři byl výběr z 4-5 teplých jídel, plus salátový bufet, ovoce - melouny, banány, pomeranče a zàkusky.

Služby hotela
Výborná poloha - hotel je přímo na pláži. Má hezkou zahradu a velký bazén. Slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma, vždy jsme našli nějaké volné.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu - písečná a čistá - pláž uklizeli každý den. Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky a taky si můžete půjčit šlapadla nebo vodní skůtry.

Kamil Hořava, 11.02.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše bylo.perfektni. Odpovídalo popisu i našemu očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo.perfektni. Odpovídalo popisu i našemu očekávání. Zobraziť celú recenziu

Strava
Vynikající, pochutnají jsme si.

Pláž
Cesta na pláž byla příjemnou procházkou, okolí bylo zemědělské, takže jsme vstávali za kohoutího kokrhání ;) bylo to celkem netypické.

Jana B., 11.02.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Giakalis Natura Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)