Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Celkově dovolená splnila očekávání.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená splnila očekávání. Zobraziť celú recenziu

Miloš S., 03.12.2016, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Alfa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Alfa Beach, Rhodos, Grécko Miloš S. 2016-12-03 6 1 10 Alfa Beach

Celkom: 7 Hotel starsi, vybaveni pokoje nic moc (odpovida 2*) wifi jen u recepce, jidlo super,plaz kousek od hotelu +!

  • 4 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel starsi, vybaveni pokoje nic moc (odpovida 2*) wifi jen u recepce, jidlo super,plaz kousek od hotelu +! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2*maximalne

Stary hotel,

Uklid kazdy den

Hotel ma velky a cisty bazen

Od plaze cca 350 m

V hotelu jsou kočky

Strava
All inclusive light -byli jsme spokojeni

Jidlo kazdy den jine

Velky vyber

Pláž
Plaz byla hezká,cista,

Postupny pristup do vody

Anonym, 03.12.2016, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Lambi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lambi, Kréta, Grécko Anonym 2016-12-03 7 1 10 Lambi Hotel

Celkom: 1,4 Do tohoto hotelu již nikdy! Nejsme nároční, ale tohle bylo moc.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu již nikdy! Nejsme nároční, ale tohle bylo moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Šílené, šoupli nás do budovy která asi ani nepatřila k hotelu. Koupelna s wc byla asi tak 1,5 x 1,5 metru, když jsme se chtěli osprchovat, tak jsme museli celou koupelnu vystěhovat, jinak bylo vše mokré, nebyl tam žádný závěs ani zástěna, ještě k tomu nešly zavřít dveře a okno zase nešlo otevřít. Pokoj šílený, postel vrzala že se na ní nedalo ani usnout. Požadovali jsme náhradu nebo výměnu pokoje a nic se nestalo.

Strava
První 4 dny to šlo i když nebyl skoro žádný výběr, vždy jeden druh masa, dva druhy přílohy a každý den stejná zelenina. All inclusive si představuji trochu jinak. Od pátého dne jsme byli skoro hladoví, jeden den játra která nejíme, takže jen příloha a zelenina....

Služby hotela
Služby hotelu uspokojující. Hotel je spíše pro mladší klientelu, skoro každý den dělali diskoteku a společenské večery.

Pláž
Pláž byla daleko od hotelu, ale s tím jsme počítali. Vozil nás minibus z hotelu přímo na pláž, s řidičem se dalo domluvit že nás vyhodil ve městě nebo u jiné Pláže. Pláž byla písčitá a čistá, moře průzračné, krásné.

Lenka, 03.12.2016, Dátum pobytu: 16.9. - 27.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Diagoras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Diagoras, Rhodos, Grécko Lenka 2016-12-03 1.4 1 10 Diagoras

Celkom: 9,5 I naše zkušenost odpovídala názorům dřívějších uživatelů a mohli jsme ji jen potvrdit. Využívali jsme i služeb nedalekého zahradnictví, v...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
I naše zkušenost odpovídala názorům dřívějších uživatelů a mohli jsme ji jen potvrdit. Využívali jsme i služeb nedalekého zahradnictví, v němž je manželkou řeckého majitele Češka. Domluva byla tedy bezproblémová. Celkově můžeme konstatovat, že jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ani s ubytováním jsme neměli problémy.

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy. Nemůžeme hodnotit.

Služby hotela
Výměna prádla a úklid byly méně časté, než jsme byli zvyklí z předchozích destinací, ale nakonec nám to nevadilo.

Pláž
Pláž bychom ohodnotlili vysoce kladně. Voda přistupná, velmi čistá. Od Michalisu je rozumněš dostupná.

Milan B., 02.12.2016, Dátum pobytu: 14.9. - 25.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel:Residence Michalis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Residence Michalis, Chalkidiki, Grécko Milan B. 2016-12-02 9.5 1 10 Michalis

Celkom: 2,6 vše dobré kromě ubytování, stravování a úrovně hotelu -dále viz přiložené foto

  • 1 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
vše dobré kromě ubytování, stravování a úrovně hotelu -dále viz přiložené foto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hrůza - dále viz přiložené foto

Strava
v zásadě ucházející - úroveň stravování nedostatečná

Služby hotela
nedostatečnév pořádku

Ludmila Andreidesová, 02.12.2016, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:El Greco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

El Greco, Rhodos, Grécko Ludmila Andreidesová 2016-12-02 2.6 1 10 El Greco

Celkom: 9,2 Super dovolená! Ostrov je velmi hezký a plný atrakcí. V porovnání s Rhodosem pro mně mnohem zajímavější příroda. Půjčili jsme si buggynu...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená! Ostrov je velmi hezký a plný atrakcí. V porovnání s Rhodosem pro mně mnohem zajímavější příroda. Půjčili jsme si buggynu a skůtr, což je ideální možnost, jak strávit dovolenou. Procestujete celý ostrov a najdete si krásné pláže. My jsme teda po pravdě nenašli úplně přesně to, po čem jsme toužili, ty pláže jsou většinou se slunečníky a lehátky za drobný poplatek. Na šnorchlování nic moc, ryb je hodně, ale nic víc. Třeba v Chorvatsku na šnorchlování určitě lepší. Nejhezčí pláže jsou prý na Kefalosu, ale tam jsme nebyli.

Delegátka Marika je opravdu úžasná, výlet na tři osstrovy s ní stojí za to. Jediné, co jsme nestihli byl výlet na sopku.

Jinak termální pramen ynejlepší navštívit brzo ráno, dostupné vlastním vozidlem. Asklepion by měl vidět každý, na ISIC je vstup zdarma. Město Kos krásné, dobré nákupy v centru na hlavní ulici a všude v okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v pohodě. Sice se zařízení může někomu stát trošku starší, ale vše je čisté a funkční. Designově hezké, světlé a zajímavé. Pokud dáte uklízečce na postel euro, tak vám častěji převlékne postele.

Strava
Strava je totální top. To je to nejlepší na celém hotelu. Chodí se na jídlo do vedlejšího hotelu, cca 5 minut chůze skrz zahradu plnou různých rostlin. Příjemná procházka. Ale to jídlo je opravdu úžasné, to jsem ještě jinde nezažil. Pestrý výběr všeho, co byste očekávali, každý den něco jiného. Prostě opravdu super!

Služby hotela
Služby hotelů jsou ok, půjčovna kol, vše ok. Jediné co se dá vytknout je nefunkční wi-fi. Wi-fi funguje jen v lobby hotelu Apollon, kam se chodí na jídlo. V hotelu Boheme wifi na recepci sice je, ale opravdu nefunguje. Jsou tam však počítače, kde si můžete za myslím 50 centrů surfovat 15 minut na internetu, který rychlý je. Služby all inclusive jsou na baru v hotelu Boheme v pohodě, pivo, limonády i alkohol a svačiny jsou ve formě pizzy, které jsou výborné.

Pláž
Pláž 5 - 10 minut chůze, placená lehátka na jedné straně, na druhé stráně za nákup nápoje k dispozici zdarma. Ale lepší je cestovat jinam za koupáním.

Jan P., 01.12.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Boheme Apollon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Boheme Apollon, Kos, Grécko Jan P. 2016-12-01 9.2 1 10 Boheme Apollon

Celkom: 8 hotel by snesl rekonstrukci vnějšího bazénu a okolí. rovněž toalety u restaurace a lehátka se slunečníky na pláži pamatují lepší časy,...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hotel by snesl rekonstrukci vnějšího bazénu a okolí. rovněž toalety u restaurace a lehátka se slunečníky na pláži pamatují lepší časy, přesto byly použitelné. Nemožnost platit kartou je limitující. Vše ostatní velmi příjemné a pohodové. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré, na terase nepořádek z odpadávající barvy přístřešku nad vchodem do pokoje

Strava
velmi slušná, poměrně rozmanitá

Róbert Junas, 01.12.2016, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Club Calimera Sunshine Kreta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Calimera Sunshine Kreta, Kréta, Grécko Róbert Junas 2016-12-01 8 1 10 CLUB CALIMERA SUNSHINE CRETA

Celkom: x

Celkové zhrnutie
x Zobraziť celú recenziu

Andrej H., 01.12.2016, Dátum pobytu: 19.9. - 29.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Niriides Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Niriides Beach, Rhodos, Grécko Andrej H. 2016-12-01 Niriides Beach

Celkom: 8,4 Vse bylo v poradku

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vse bylo v poradku Zobraziť celú recenziu

Kateřina H., 01.12.2016, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Lindos White

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lindos White, Rhodos, Grécko Kateřina H. 2016-12-01 8.4 1 10 Lindos White & Suites

Celkom: 6 Pro lidi, kteří nehledají luxus, a nejsou to ti co vylezou a chtějí se hned plácnout na pláž je příjemné se projít městečkem k pláži,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pro lidi, kteří nehledají luxus, a nejsou to ti co vylezou a chtějí se hned plácnout na pláž je příjemné se projít městečkem k pláži, nebo vyhledát nedaleké, krásné a klidné pláže (2-4km) tak je to príma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
není to žádný zázrak, ale když se tam jen vyspíte,... Tak se to dá zvládnout, není to pro žádné primadony.

Strava
Strava v nedalekém hotelu je velmi dobrá, vše chutná a dostatečný výběr

Služby hotela
Hotel je klidný, žádný ruch, malý bazén u hotelového kiosku. Lidi příjemní, neobtěžují. Prostě prima.

Pláž
nejbližší pláž úzká a hodně lidí, je lepší se projít 2-4 km na nedaleké, klidné a daleko hezčí pláže.

Petr Zahradník, 01.12.2016, Dátum pobytu: 18.9. - 24.9.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Apartmány Thalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány Thalia, Kréta, Grécko Petr Zahradník 2016-12-01 6 1 10 Thalia Apartments

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220