Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená odpovídala tomu co jsme očekávali. byly jsme spokojení, nic nás vyloženě nezklamalo. Moře úžasné, personál bezproblémový. Nám...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala tomu co jsme očekávali. byly jsme spokojení, nic nás vyloženě nezklamalo. Moře úžasné, personál bezproblémový. Nám osobně dovolenou nic nekazilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, středně velký. Menší obchůzkou kolem obchodu a bankomatu je bezbariérově přístupný dvůr a přízemní pokoje (pro nás s ohledem na dítě v kočárku důležitá cesta). Je dobré o ní vědět už před příjezdem, ulehčíte si nošení kufrů od autobusu po dlouhém schodišti cca 50ti schodů. Samotný hotel recepce a jídelna pak mají z každé strany krátké schodiště (cca 6 a 12 schodů). Dětský aquapark je spuštěn jen v časech mezi jídly, je poměrně hlučný a předimenzovaný vodou, pokud Vaše děti milují skluzavky, ale vadí jim když jim neustále cedí voda na hlavu (opravdu bez přestávky), nebudou moc nadšení :/ Moc chválím nápad a skutečnost že do dětských bazénů se používala bezchlórová dezinfekce. Čechů menšina, Poláku zde v mnohých recenzích diskutovaných většina, vše se však zlomilo od 1.9 kdy bylo znát že většina poláků ubyla, přesto pokračoval jejich animační program, cvičení v bazénech apod. kterého se bezplatně mohli účastnit všichni ubytovaní v hotelu. Dětská diskotéka probíhala okolo 19h ve dvoře u dětského aquaparku, následná noční po skončení večeří po 22h v samotném hotelu. V pokojích ve dvoře nebylo nic slyšet.

Strava
Jídlo si nabíráte/přidáváte sami na talíře neomezeně. Částečně se jídlo točí, ale každý den bylo i něco nového. Min. 1 typ oběda a večeře a večerní dezert jsou řeckého typu. Jiná jídla Vám připomínají známá jen s řeckým kořením, či skopovým masem. Vždy jsme se bobře najedli. Něco co by nám vyloženě nechutnalo jsem si na talíř dala cca 2x (1x z toho krevety, ale nejsem na ně zvyklá). Každý oběd buď rybí medailonky, obalované filé, omáčka s krevetami apod. . neboli 1x zastoupeny mořské plody. Přílohy vždy těstoviny a rýže + se točili hranolky či americké brambory. Samozdřejmě pečivo. Jediné co bylo vyloženě stálicí byly snídaně, kde se měnil pouze způsob úpravy vajíčka, marmelády byly řeckého typ, včetně např. pomerančové. Velmi si chválím že vždy šlo zkombinovat jídlo tak, abych udělala slušný pokrm i 1,5let dceři. K obědu a večeři k dispozici ovoce. Nádobí se nesmí vynášet z jídelny, pokud si něco chcete brát jídlo na pokoj, pláž (my si tak brali ovoce a asi 2x oběd pro spící dceru), doporučuji mít sebou vlastní misku, talíř z domova.

Celý den k dipozici káva, horká čokoláda, džus, víno, pivo apod. zdarma. Ráno navíc mléko. Naopak sycené nápoje až k obědu, večeři a u bazénu.

Svačiny u bazénu největší slabina, za nás se to nedalo jíst, ale třeba někomu bude vyhovovat. Zmrzlina zdarma 2x během dne (čas vyvěšen u recepce). Vetšinou si nabíráte sami kopečky na výběr po celou dobu 4 příchutě (jahoda, banán, vanilka, kakao), za mě dost chemické, jediná kterou jsem byla schopna jíst byla čokoláda (jsem náročnější na kvalitu), ale děti a jiní rekreanti jedli všechny.

Služby hotela
Denně úklid na pokojích, ustlané postele, výměna ručníků. Převlečení postelí cca 1x týdně. nebo dle potřeby. (např. prostěradlo ušpiněné dítětem vyměnili i mimo plánovaný den). Mýdlo a šampon k dispozici hotelem a doplňováno. Toaletní papír vypadalo že nedoplní, ale nakonec i jeho doplnění proběhlo. Toaletní papír se nemá vhazovat do záchodu z důvodu úzkých trubek, je těžké si zvyknout, ale přijde mi fér prosbu respektovat. V areálu je i malé dětské hřiště (nutno však zapátrat, je v nejzadnější části areálu). Rodiny s malými dětmi a kočárky dostávají přidělené automaticky pokoje v přízemí, nebyl problém ani s dětskou postýlkou (jejíž stav bych si však představovala poněkud lepší, na spací desce byli vidět lehké stopy plísně).

V den odjezdu předáváte pokoj cca do 12h. Následně je všem v ten den objíždějícím přidělen jeden pokoj pro používání toalety a sprchy. Při této příležitosti jsme zjistili že pokoje v hlavní budově jsou mnohem menší, např. průchod mezi postelý a stolkem cca 40cm (v pokoji ve dvoře jsem projeli okolo postele i kočárkem). (rozdíl i na přiložených foto).

Wifi v hotelu velmi slabá, neustále kolabující k zachycení jen u recepce a v restauraci.

Pláž
V okolí hotelu a pláže chybí odpadkové koše. Pláž místy zašpiněna např. nedopalky (ale to je i lidmi že jim to není blbé po sobě na pláži zanechat). Kdyby se však zavedl pravidelný raní úklid pláže určitě by to pláž ještě pozvedlo. Když pominu lehkou špínu, tak vše ostatní úžasné. Nádherný písek, místy oblázky menší až středně velký, které rádi používají děti na pláži na stavby hradů. Moře velmi pozvolné, průzračné, nejprve vstoupíte v první cca 5m do hloubky cca 1m ale pak vystoupáte na 20m dlouhou dunu kde budete mít vodu po kolena a kde se voda hezky prohřeje apod. Za celý pobyt jsme měli polovinu dní moře úplně bez vln, 2 dny byly vlny jen po poledni a asi 3 dny po celý den. Za zmiňovanou dunou se dalo i při vlnách normálně plavat, tzv. přelévací vlny se tvořili až u duny kde mase vody docházelo místo. Všechny dny měla voda příjemných cca 26°C, nikdy jsem neříkali že je studená, ale ani jako kafe. Na rovinu říkám že tato pláž je zcela bez mušlí, za 10 dní jsem našla jen jednu. Hlouběji v moři se lze asi pro nějakou potopit, nepočítejte s tím však prvních 30m od břehu (přikládám i podmořskou foto cca 50m od břehu) . Přímo před hotelem jsou i placená lehátka cca 10 euro na den, upozorňuji že před těmito lehátky není vstup do moře písečný, ale po oblázcích. My si koupili na místě v ochodě slunečník za 7 euro a chodili cca 20m vedle lehátek, kde byl vstup velmi příjemný a jen a jen po písku.

Anonym, 23.10.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

17 fotografií

Celkom: 8,6 Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém...

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém moři.

Zájezd jsme si vždy vybrali v sobotu a hned následující týden jsme letěli, zájezd tím pádem byl vždy ve slevě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je klasické a my si kupujeme výhled na moře , abychom si to opravdu užili. Pokoje jsou situované s výhledem a v klidné lokalitě hotelu. Což nám velmi vyhovuje když si večer posedíme na balkoně s výhledem na moře

s pohledem na protější hornatý terém.

Strava
Strava v červnu byl větší výběr všeho a stravabyla pestrá, ale zase nabité restaurace

V říjnu petrost jídelníčku byla na úrovní 3 hvězdičkového hotelu. Ale zase bylo málo lidí a tim to bylo vyvážené, nebot i v restauracích byl klidný provoz.

Služby hotela
Služby hotelu my moc nevyužíváme. Tak ani nevím jak bych je hodnotila. Každý den bylo v pokoji vzorně uklizeno.

Pláž
Vstup do měře je po schodech ve sklalní zátoce, čili vhodné jen pro dospělé, ale krášně čistá voda a vhodné místo

pro šnorchování. Pláž kousek od hotelu je veřejná za popletek a je oblázková a příjemný vstup do moře. Tam jsme ale my nechodili , nebot nám vyhovovalo a líbí se , když ležíme na travnaté zahradě pod slunečníky a palmami což tento hotel v omezeném množství lehátek poskytuje.

V červnu jsme si museli již v 6 hodin ráno jít dát ručníky na lehátka a tím je obsadit. V říjnu jsme na uvedeném místě leželi sami a já jsem byla na vrcholu blaha a užívala jsem si klidu .

Daniel Toušek, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejsme nároční, tak nám ubytování vyhovovalo ,bylo čisto a klid.

Strava
Jediná nevýhoda byla, že se v hotelu nevařilo ,nebylo tak pestrá strava, občas studená. V místě je dost restaurací s místními specialitami hlavně ryby.

Služby hotela
Uklid každy den ,čisto i v okolí bazénu.

Pláž
Pláž byla asi 5 min od hotelu celkem čistá , kamínková ,možnost zapújčení lehátek a deštníků.I s fungující obsluhou občerstvení.

Petr K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově se nám dovolená moc líbila, byli jsme se vším spokojení.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená moc líbila, byli jsme se vším spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý resort byl příjemný, udržovaný, kolem bazénů bylo mnoho zeleně. Pokoj byl čistý, denně čisté ručníky a úklid.

Strava
Řecká strava je lehká, přesto velice chutná. Na své si přijdou milovníci mořských plodů, ryb i konzervativní strávníci. Obsluha během obědů a večeří byla příjemná,

Služby hotela
Hotel měl mnoho animačních programů, nabízel i lázeňské procedury. Přímo v hotelu bylo možné zapůjčit si automobil, skútr nebo čtyřkolku.

Pláž
Pláž se nacházela cca 400 m od hotelu s oblázkovou pláží. Během naší dovolené v říjnu byla pláž ani ne poloplná, voda byla čistá, skvělé podmínky pro šnorchlování.

Lenka, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Výborný.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek, předčilo naše očekávání. Dostačující,.

Strava
Dostačující.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Bez připomínek.

Jana Vavrušková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sunshine Rhodes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pozitiva převažují. Negativní dojmy se netýkají hotelu, ale jeho lokalizace a okolí, event. dalších okolností.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitiva převažují. Negativní dojmy se netýkají hotelu, ale jeho lokalizace a okolí, event. dalších okolností. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný a čistý, jeho vybavení bylo plně dostačující, prostorná lodžie s možností posezení měla nádherný výhled na moře a ostrovy a skýtala naprosté soukromí. Na konci sezony bylo přítomno již jen menší množství hostů, proto ani s výtahem do vyšších pater většinou nebyly problémy, ale nelze si dost dobře představit, jak v plné sezoně a plném obsazení hotelu o 100 dvoulůžkových pokojích, tzn. s 200 hosty, může stačit jediný výtah s kapacitou dvou osob! Jediným rušivým elementem byly krátkodobé pobyty velkých skupin turistů (zpravidla celý autobus na jedinou noc, maximálně na dvě noci), naprosto nevychovaných, arogantních a hlučných, kteří se v jídelně chovali jako nepřítel na dobytém území a znepříjemňovali pobyt všem ostatním hostům. Jejich příjezd, event. odjezd se někdy odehrával i uprostřed noci (např. ve 3 h.), kdy při svém hlučném chování dokázali vzbudit celý hotel. Tyto epizody zbytečně kazí náš celkový dojem z hotelu a zejména jeho velmi vstřícného a milého personálu, který je možno jen a jen pochválit. Za největší nevýhodu ubytování považujeme lokalizaci hotelu - nachází se mezi posledními domky mezi Agios Theorodoi a Kinetou, kde do centra menšího Agios Th. je minimálně 3 km, do Kinety pak asi 5 km. Je nutno se pohybovat po poměrně rušné místní silnici, která je neosvětlená a ve většině vzdálenosti není opatřena ani chodíkem. V okolí hotelu nejsou vůbec žádné nákupní možnosti (míním tím např. koupit si alespoň pohlednici, zajít si např. po večeři na zmrzlinu...), nejbližší obchod je asi 2 km vzdálený supermarket -s typickým "eurosortimentem", kde se jen těžko vyhledává nějaké zboží místní produkce. Nemluvě o tom, že nelze ani vyjít na pouhou krátkou procházku do bezprostředního okolí hotelu, neboť to není nijak upravené ani směrem k moři, není zde žádná pobřežní zpevněná cestička apod., člověk by se musel pohybovat jedině po nerovném terénu kamenité pláže.

Strava
V hotelu jsme měli polopenzi, s jídlem jsme byli spokojeni. Výběr byl rozmanitý, i když nijak extrémně rozsáhlý, denně bylo v nabídce několik druhů salátů, zeleninových, těstovinových... minimálně dva druhy masa v různých úpravách (vepřové, hovězí, drůbeží i 1x jehněčí), z deseti dnů pobytu jsme minimálně 6x mohli zvolit i ryby nebo mořské plody. Denně bylo k dispozici několik druhů různých příloh, různé druhy rizota, těstoviny i luštěniny mohly bez problémů uspokojit i vegetariány. Vše velmi chutné, dobře ochucené, jako dezert denně ovoce. Máme jedinou výtku - těšili jsme se na místní sýr feta, který milujeme a v jiných destinacích býval zpravidla každodenní součástí snídaňové nabídky, ale zde jsme se s ním bohužel setkali jen jedenkrát při ochucení špaget, volně k snídani ani jednou. To nás jako jediné mrzelo.

Služby hotela
Z dalších služeb jsme využili možnosti použít počítač s internetem a tiskárnou a ocenili jsme i malou knihovničku v recepci, která dokonce k našemu překvapení obsahovala i několik knížek v češtině. Zde bychom chtěli především ocenit ochotu a vstřícnost veškerého personálu, zvláště pak recepce.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, přístupná po krátkém schodišti, je oblázková, čistá, slunečníky a lehátka jsou volně použitelná bez poplatku. Ovšem délka pláže a počet slunečníků a lehátek na ni umístitelný -nyní na konci sezony jistě dostačující - naprosto neodpovídá plnému obsazení hotelu v sezoně. Voda je čistá, dno je i trochu rozmanité a vhodné ke šnorchlování , je možno pozorovat několik druhů ryb, ježky, chobotnice... Vstup do vody je zprvu oblázkový, ale kousek od břehu jsou oblázky narušeny pruhem větších, byť hladce vodou omletých kamenů, po kterých se vstupuje do vody hůře. Je třeba opatrnosti, neboť hrozí podvrtnutí kotníku či kolene. Přestože ježci jsou zejména ve větší hloubce, kde na ně nelze šlápnout, doporučovali bychom rozhodně raději obuv do vody. Přesto koupání, šnorchlování, čistotu a teplotu vody považujeme za hlavní klad této dovolené.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Siagas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Spokojenost, klidné místo na odpočinek. Nádherný výhled, okouzlující scenérie. Příjemný personál.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, klidné místo na odpočinek. Nádherný výhled, okouzlující scenérie. Příjemný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chyběly odkládací místa, málo polic a málo osvětlené pokoje.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Milý a pozitivní přístup.

Pláž
Hezká, čistá , klidná akorát kousající mini rybičky.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 23.9. - 1.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Blue Princess Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Výborné, uspokojí i náročné klienty

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, uspokojí i náročné klienty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá 5*, což je v Řecku ne zrovna obvyklé. Areál je velký a pečlivě udržovaný !

Strava
Pestrá, neomezený výběr, bohatý sortiment ovoce, zákusků, zmrzliny atd.

Služby hotela
Služby byly perfektní, personál vstřícný a ochotný.

Pláž
Přístup k pláži nic moc, dost kamenitá,ale čistá.Doporučuji boty do vody. Šnorchlování v pohodě. Je také možné využívat vedlejší velkou písečnou pláž, cca 300 m.

Robert Häusl, 22.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mitsis Serita Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Celkové shrnutí? Ostrov Korfu byl nádherný! Půjčili jsme si auto a okolí bylo opravdu krásné. Bohužel celé nám to kazil hotel. 4...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové shrnutí? Ostrov Korfu byl nádherný! Půjčili jsme si auto a okolí bylo opravdu krásné. Bohužel celé nám to kazil hotel. 4 hvězdičky to na české poměry nebyly ani zdaleka! Určitě ostrov Korfu můžu doporučit, ale pro mladší generaci nebo jen pro lidi co si chtějí dovolenou užít s krásným all inclusive určitě ne tento hotel!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo katastrofální. Hned po příjezdu nás odvedli někam do vedlejší budovy hotelu. Pokoje byli úplně malé. Nebyl prostor ani na odložení kufru. O nefunkčnosti dveří a všeho okolo a špinavém povlečení a nečistotě všude ani nemluvím. Hned druhý den jsme si šli pokoj vyměnit. Dostaly jsme o trochu lepší a větší, ale žádný zázrak.

Strava
V hotelu jsme měli ''all inclusive''. V uvozovkách proto, že si člověk pod tím představí úplně něco jiného. Každý den stejné jídlo. Nemluvě o žádném výběru a o volských okách, které plavali každý den ve vodě jak utopenci taky raději nemluvit. Jediná záchrana byl kuchař, který dělal docela dobré hovězí a vepřové maso. I když pořád dokola. V okolí hotelu výborné restaurace s dobrým jídlem. Takže jsme raději chodily jíst tam.

Služby hotela
Služba ''all inclusive'' ( jestli se tomu tak dá říkat :-D my ho pojmenovali shitclusive :-D ) neplnila naše očekávání. Jakýkoliv kokteil si člověk musel zaplatil. Zdarma jen pivo ( neboli pivní voda :-D ) rum, vodka a brendy. Ani jedno nebylo poživatelné s jakýmkoliv nealkem. Nealko jen džus a cola. Obojí ředěné, takže to nebylo moc dobré. Je to možná tím, že jsme tam byli jediný na hotelu mladí. Asi jsme čekali víc. Babičky a dědečkové, či rodiny s dětmi vypadali celkem spokojeně. Ale nevím..

Pláž
Pláž byla opravdu kousek od hotelu. Písčitá, moc pěkná. I voda byla fajn.

Nikola Červinková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 celkový dojem velmi dobrý

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkový dojem velmi dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování pěkné, každý den úklid, výměna ručníků - spokojenost

Strava
strava dobrá, hl. pro milovníky mořských plodů, byly snad každý den.Jinak výběr jídel ano, ale celkem stejný a trochu

nám chybělo více řecké chuti

Služby hotela
Služby hotelu hodnotím kladně, hl. oceňuji práci uklizeček, které celý den a stále vytíraly v lobby a WC opravdu čistota.

Jediné co nám vadilo na personálu byl personál v jídelně - 2 starší muži.Absolutně neteční k lidem, ke stolu pro 6 osob nás přišlo 6 a vždy prostřeno pro 4.Nevšímali si nás ani když jsme požadovali doplnění 2 příborů - velmi se divili co chceme ...to bylo každý den.

Jinak si opravdu nemůžeme stěžovat.

Pláž
Přístup na pláž dobrý, jen ten kdo je ubytován až v zadních budovách jako jsme byli my - to má daleko, hotel je opravdu dost rozlehlý.Pláž v první části s lehátky a slunečníky v naší dovolené plně obsazená, nebyla možnost

získat místo. V zadní části bez lehátek místa dost na karimatku apod.

Marcela M., 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Gaia Royal (Mastichari)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

hotel 9 fotografií