Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Krásná dovolená, která splnila moje očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, která splnila moje očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl udržovaný a čistý. Pokoje byly pravidelně uklízeny.

Strava
Stravování formou bufetu, rozmanitý výběr. Jídlo bylo velmi chutné.

Služby hotela
U venkovních bazénů byly podávány alkoholické i nealkoholické nápoje a zmrzlina a snack.

Pláž
Voda byla krásně teplá a čistá i v říjnu, jen sem tam nějaká chaluha. K pláži to bylo cca 100 - 150 metrů po nefregventované ulici.

Kateřina Špalová, 11.03.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Azure Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální. Zobraziť celú recenziu

Hana Slavíková, 02.03.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu. Pokoj kde jsme byli ubytováni...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu.

Pokoj kde jsme byli ubytováni byl šílený + komáři+jídlo k obědu se z jednoho pekáče přehodilo do dalšího a pořád dokola následovalo k večeři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starý pokoj,koupelna 30 let stará,dveře cc 3cm od podlady všude komáři+smrad z odpadu

Strava
Velké zklamání,co se nesnědlo k obědu bylo k večeři,velkou pochvalu za ovoce to se dalo jíst furt

Pláž
cca 700 metrů,po sezoně chtěl Řek 10 euro za set což jsme s chutí odmítly,pláž hezká,dlouhá,absence wc

Petr N., 27.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vynikající, čistota pokojů, denně úklid, čisté ložní prádlo

Strava
výběr z několika jídel, rozmanité

Služby hotela
příjemný personál

Pláž
pláž dostupná přes silnici, čistá, lehátka za poplatek, pozvolný vstup do moře

Luděk Rubner, 26.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vše bylo perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi vkusně a moderně zařízen, pokoje jsou prostorné a vhodné pro rodiny s dětmi. Výborné je i řešení speciálních prostorů s uzamykatelnými skříněmi a sprchami pro den odjezdu.

Strava
Strava rozmanitá, velmi chutná, vybere si opravdu každý i vegetariáni budou spokojení

Služby hotela
Služby hotelu jsou odpovídající, výborná je možnost oběda u bazénu a vyžití pro děti

Pláž
Pláž u hotelu je dostačující i se všemi službami, slunečníky a lehátka zdarma, přístup přímo na pláž je trochu horší, jsou tam vysoké schody

Dana Vondráčková, 26.02.2020, Dátum pobytu: 9.10. - 17.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naše nejlepší dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naše nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moderní umístěný přímo u pláže. Pokoj kde jsme byli ubytováni měl výhled na moře. Vybavení moderní, potěšila klimatizace a prostorný balkón.

Strava
Jídla a pití bylo dostatek vše formou bufetu. Hotel nabízí hodně ovoce - melouny, banány nebo pomeranče a výborné byly také michané koktejly.

Služby hotela
Největší výhodou je poloha přímo u pláže a taky lehátka a slunečníky na pláži zdarma - nemusíte je platit. Jinak všichni v hotelu byli ochotní a milí, vždy vás pozdravili, což potěšilo.

Pláž
Je přímo u hotelu, písčitá. Na pláži je velká nabídka vodních sportů např. serfování nebo šlapadla a možnost občerstvení v restauraci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Ivo Dvořák, 19.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6 Ja co zlepšovat

  • 7 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ja co zlepšovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na přespaní staří

Strava
Nic moc

Pláž
V pokodě

David M., 18.02.2020, Dátum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)