Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Krásná dovolená na krásném ostrově.Za čtyři dny jsme projeli autem co se dalo,nádherné pláže,Sami(Mandolína kapitána...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená na krásném ostrově.Za čtyři dny jsme projeli autem co se dalo,nádherné pláže,Sami(Mandolína kapitána Corelliho),Fiscardo,výhled na Ithaku,jeskyně.Byl to náš třetí ostrov v Jónském moři(Zakyntos,Lefkada) a opět jsme byli nadšeni.Kefalonia je velká a za nás ze všech nejčistější a zatím nejlevnější,co se služeb a jídla týče, kefalonské víno Robola,stojí za ochutnání.Hotel krásný,skvěle vedený,elegantní,příjemná Polka,která zde pracuje je opravdu perfekcionistka,desing a výzdoba,radost pohledět.Co se CK týče,vše v naprostém pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je opravdu rodinný,13 pokojů.Krásná,minimalistická výzdoba,zemité barvy,všude plno zeleně.Originální recepce,z balkonu se přes bazén díváte na moře a hory,úžasné.Večer všude zapálené vonné svíčky,z baru se line příjemná hudba,která neruší.Posedět si můžete u baru,my jsme si chodili pro skvělé místní víno,vždy perfektně vychlazené,v karafě a vychutnali si ho na balkoně.Na pokoji velké plážové osušky.Sítě proti hmyzu,komáři vůbec nejsou ale spousta ještěrek a kudlanky.Wifi,klima zdarma.Úklid pokoje každý den,ale tady je asi opravdu slabina hotelu,velmi rychlý a průměrný.Společné prostory uklizeny perfektně.

Strava
Jedním slovem skvělá!Vše čerstvé,domácí,výborné ryby,pizzy,saláty.Jídelní lístek není velký,ale vše co tam najdete,je bez chyby.K jídlu víno,točené pivo v namražené sklenici,ochutnali jsme koktejly i frapé,prostě lahoda.My měli pouze snídaně,oběd či večeři jsme si koupili dle chuti,ceny víc než milé.

Služby hotela
Personál ochotný,milý,vždy k dispozici.Hotel je opravdu na samotě,bez auta se nikam nedostanete,veřejná doprava není.Šaty a boty na podpatku nechte doma.Bazén menší,zdarma lehátka,slunečníky,osušky a spousta nafukovacích potvor(plameňáci,jednorožci).Wifi,klima zdarma.Klid a pohoda je největší přednost tohoto hotelu.

Pláž
Hotel nemá pláž a ani přístup na ni.Kousek po silnici a z prudkého kopce nebo schodů pro odvážné je dostupná pláž,ale moře je takový rybník kačák,dno porostlé trávou,mělko,pár rybiček.Lehátka a slunečníky za poplatek nebo konzumaci v baru,který je moc hezký a příjemný.Na plavání to moc není,ale je zde jachtový klub a škola,pozorování jachtařů je také zábava.

Jana K., 16.01.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kefalónia, Hotel: V Boutique

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,8 Krásná dovolená se soukromou pláží. Ubytování ve velmi pěkném pokoji, strava (vzhledem ke konci sezony) jednodušší, ale dobrá. Nádherné...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená se soukromou pláží. Ubytování ve velmi pěkném pokoji, strava (vzhledem ke konci sezony) jednodušší, ale dobrá. Nádherné prostředí a úžasný podmořský život - ideální na šnorchlování. Poprvé jsme v Řecku viděli perutýna, murénu, medúzy a všude hejna ryb. Velké plus je podávání nápojů do "plastových skleniček a půllitrů", které se vrací a nikde tak nejsou plastové kelímky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký menší hotel, pokoje prostorné, čisté, hezky zařízené.

Strava
Jednodušší, ale chutné all inclusive /možná díky konci sezony/.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Nádherná zahrada i pláž s lehátky a slunečníky zdarma, pláž čistá, vstup do vody přes molo a schůdky. Moře fantastické.

Anonym, 16.01.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 13.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6,4 Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to veľmi dobrá, vzhľadom na cenu, ktorú sme zaplatili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba pekná, jednoducho zariadená a čistá!

Strava
Počas celého pobytu bolo z čoho vybrať, aj chuťovo sa dalo. Nebolo vyslovene nič negatívne.

Pláž
Tá bola zo všetkého najkrajšia, takisto okolie hotela a výlety do okolia.

Anonym, 12.01.2020, Dátum pobytu: 6.7. - 17.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Talea Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojený

Strava
Bohata

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Normální a pohodová.

Jiří Hudec, 12.01.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Porto Angeli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika..

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný, čistý, vybavení klasické řecké :-) Trošku nás zaskočilo umístění našeho pokoje - v suterénu, kolem terasy chodili ostatní hosté hotelu, tak že soukromí nula.. Měli jsme prostě smůlu a jelikož byl hotel plně obsazen, výměna možná nebyla. Ale zvládli jsme to, výhodou tohoto pokoje bylo, že tam vůbec nešlo slunce, tak že tam byl příjemný chládek a nepotřebovali jsme klimatizaci.

Strava
Snídaně běžné, jako všude jinde. Ale snídáte v restauraci na pláži a to je úžasný. O výhledu na moře při večeři, ani nemluvim.. Večeře servírované, vždy ráno jsme si vybrali jaký chceme předkrm a hlavní chod. Jídlo bylo moc dobré.. Dezert na výběr nebyl. Dostali jsme buď meloun nebo výbornou čokoládovou pěnu. Porce dostatečné.

Pláž
Pláž krásná, čistá.. chodili jsme pár metrů od hotelu, byla tam asi o 5 euro levnější lehátka. Moře bylo čisté, občas trochu studenější, ale aspoň osvěžilo.. jezdíme mimo sezonu, tak že pláže jsou poloprázdné, občas má člověk pocit, že je tam úplně sám, to je balzám pro nervy :-)

Štěpánka D., 11.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme přijeli pozdě večer. Na recepci nás milé přivítal recepční a zeptal se, kde chceme být ubytováni. Vybrali jsme si pokoj v prvním patře č. 106 - pokoj byl pěkný, čistý, vybavený novým nábytkem. V pokoji byla lednička, televize a klimatizace, ale ty jsme moc nevyužívali. V koupelně byly nové kachličky. Pokoj mě taky balkón že kterého byl pěkný výhled na moře.

Strava
Program all inclusive nám moc vyhovoval. Jídla a pití bylo dost, kolikrát jsme nevěděli co si vybrat. Byli jsme v Řecku, takže jsme si řekli, že zkusíme řeckou kuchyni - moc nám chutnala - hlavně ryby, maso na grilu, tzatsiky a moc dobré byly i zeleninové saláty. Na pití jsme si mohli dát nealko, džusy, víno, pivo, kávu, čaj, koktejly nebo i něco tvrdšiho.

Služby hotela
Řekové jsou opravdu moc fajn lidi - pořád veselí, a usměvaví a snaží se vám vždycky pomoci. Chceme poděkovat všem z hotelu, hlavně Theovi a potom taky Alexandrovi, našemu delegátovi (žije trvale na korfu) od cestovky, který se o nás vzorně staral. Bezvadné taky bylo, že nás nechali na pokoji až do odjezdu na letišti. Pokud jsme nebyli zrovna na pláži nebo ve městě, tak jsme se koupali v bazénu nebo jsme se procházeli po okolí.

Pláž
Hotelová pláž byla přímo u hotelu - je na ni navezen písek, což jsme ocenili, protože jsou jinak na ostrově hlavně oblázkove pláže, jak jsme později zjistili. Pláž je upravená čistá a hotel má na ní pro ubytované zdarma plážový bar, kde jsme si mohli dát sendviče, tousty a pití. Na pláži jsou k dispozici lehátka se slunečníky a taky jsme si mohli půjčit věci do vody - čluny, windsurfing.

Ivan Votruba, 11.01.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k dispozici. Hotel se nachází v rušnější části Laganas, ale hluk je celkem snesitelný... no ve čtvrtek a v něděli :-D (září). Hotýlek disponuje krásným barem s bazénem! Personál působil rodinným dojmem, všichni byli vždy moc příjemní a ochotní. Vyzkoušela jsem nějaké koktejly, Mimosa => must have. Velmi upřímný a osobní přístup, cítila jsem se zde opravdu vítána. Ještě jednou děkuji a doufám, že toto místo znovu navštívím! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Po příchodu z centra na pláž (přímo směrem od hotelu) se vydejte spíš nalevo, jsou tam krásnější širší pláže, restaurace a bary :)

Eva Frňková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i odpočinku téměř ideální místo - dlouhá čistá pláž s mušličkami a při troše štěstí i s právě vylíhlými želvičkami, průzračné moře, bary, diskotéky, obchůdky se suvenýry, restaurace s vynikajícím jídlem. A pokud chcete vyrazit na výlet nemusíte jezdit daleko - ostrov se svou velikostí 140 km po délce obvodu zajistí, že všude je to autem nebo skútrem jen "kousek" (půjčovny aut jsou na každém rohu). Pokud máte rádi trochu adrenalinu v krvi, pak cestování autem celou dovolenou velmi okoření - chce se to obrnit trochu trpělivostí, ať nemusíte platit za škrábance v laku, ubrat nohu z plynu a můžete se kochat krásnými výhledy a navštívit všechny dostupné zátoky, které lákají ke skoku do průzračného moře. A když k tomu přidáte i výlet lodí (dá se všemi směry), pak můžete směle říct, že jste byli všude :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Ionis Art není žádný velký komplex, je to krásný neveliký rodinný hotel. Paní majitelka byla každý den přítomna a měla všechno pod palcem :-) Pokoje jsou prostorné, čisté, s vlastním balkonem, ani jeden nesměřuje do rušné ulice, takže pokud nemáte náladu na noční život, nejste rušení hlukem z ulice. Po celý pobyt bylo uklizeno vždy a všude, ať už se jednalo o pokoj, prostor u bazénu, restauraci, nádvoří. Hotel má navíc jeden neskutečný bonus: je orientovaný na hosty ve věku 20+, takže nejste rušeni malými dětmi křičícími kolem hotelového bazénu.

Strava
Měli jsme zaplacený pobyt s all inclusive a jinak bychom to ani nechtěli. Snídaně, obědy, večeře byly formou švédských stolů, a každý den jsme tam našli jeden místní pokrm. A každý večer bylo možné ochutnat jeden národní pokrm jiného státu (sushi nemělo chybu!). I když naše dovolená byla téměř na úplném konci sezony, nebylo to na výběru pokrmů a jejich množství znát. Denní bar neměl chybu jakbysmet - od 11:00 hodin do 23:00 jste si mohli v rámci all inclusive dát libovolný koktejl, víno, pivo nebo nealko. V hotelu byly i volně dostupné sodobary, takže jste nemuseli neustále kupovat pet láhve s vodou.

Služby hotela
Hotel nabízel zdarma wifi úplně všude, na pokoji byla TV a rádio, v rámci volného času bylo možné hrát kulečník, ping pong nebo využít bazén až do 22:00. Recepce funguje 24 hod 7 dní v týdnu. Personál na recepci, v restauraci, pokojské - všichni přátelští, usměvaví a ochotní pomoci. Je málo míst, kde se setkáte s takovým přístupem. Hotel poskytuje i různé tematické večery - jeden večer se venku u bazénu konal pravý řecký večer s grilovaným řeckým jídlem, dezerty, vínem, řeckou hudbou a tancem - další večer byl ozvláštněný výukou přípravy několika řeckých pokrmů, které si mohli hosté sami vyzkoušet.

Tímto bychom chtěli paní majitelce a celému personálu vzkázat: "Klobouk dolů, skvělá práce!"

Velmi rádi se do hotelu vrátíme.

Pláž
Hotel je vzdálený snad jen tři minuty od pláže. Pláž je čistá, písčitá, občas s drobnými kamínky a velkým počtem mušlí. Je obklopená bary a restauracemi, kde se můžete najíst nebo si zapůjčit na celý den lehátko se slunečníkem (cca 6 euro za 2 lehátka na celý den; pokud si koupíte drink nebo něco k snědku hned po příchodu máte slunečník i lehátka zcela zdarma). Nemusíte se obávat ponechat ručníky na lehátkách a zajít si na oběd nebo večeři do hotelu nebo některé z restaurací, pokud nechcete jíst přímo v té, která "vlastní" slunečníky).

Laganas je místem, kde můžete za rozbřesku pozorovat želvičky na pláži - když se rozhodnete jít po pláži dál vlevo narazíte běžně na želví hnízda, když se vydáte napravo po pláži dojdete k ostrůvku, kde můžete pozorovat želvy z pronajatých lodiček nebo si s nimi zkusit zaplavat v moři.

Martina Žáková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Jan Kopečný, 10.01.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 veľmi dobrá voľba.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
veľmi dobrá voľba. Zobraziť celú recenziu

Strava
veľmi chutná.

Pláž
dokonalá, upravená.

Anonym, 09.01.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Santa Marina Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)