Recenzie hotelov
Attika - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Cenově náročnější. Na druhé straně splnilo očekávání i když hodnocení 5-ti hvězdičkami je příliš optimistické. Slušely by tak maximálně...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Cenově náročnější. Na druhé straně splnilo očekávání i když hodnocení 5-ti hvězdičkami je příliš optimistické. Slušely by tak maximálně 4.

Celý resort je velmi dobře situován v klidné části regionu, voda i pláže čisté.

Blízkost Koryntu nabízí zajímavé výlety za nákupy i historií této oblasti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přímo v hotelu Wyndham pěkné, čisté, výhled do zahrady není velkým hendikepem.

Výměna prádla a ručníků bez problémů dle vlastního uvážení.

Strava
Bohatý výběr. Denní nabídka ryb a místních jídel.

Dostatečný výběr ovoce a zeleniny, nápoje zdarma k dispozici.

Služby hotela
Vše kolem ubytování v pořádku.

Provoz denního baru měl ten nedostatek, že jej provozovali zřejmě brigádníci bez větších zkušeností s obsluhou. V závěru sezóny na nich byla znát i únava, což se projevilo v nervozitě a neochotě při obsluze.

Naprostá neprofesionalita při čepování piva, což se českého klienta určitě nemile dotkne.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, přístup přes drobné kamínky dobrý, voda i pláž čisté.

Při šnorchlování překvapivé množství ryb.

Několik malých pláží umožňovalo výběr, zda a kde ležet dopoledne či odpoledne a to podle polohy slunce. Možnost výběru i stinných míst.

Josef Hyža, 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Wyndham Loutraki Poseidon Resort (Loutraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super ,čisté

Strava
výborná, pestrá

Služby hotela
výborné

Animační program vše ve francouzštině a hlavně pro francouze. Češi je vůbec nezajímali. Jakmile viděli žlutý náramek brali nás okolo.

Pláž
Krásná ,oblázková, čistá. Výhoda šlapadla,kajak a padlbord zdarma

Simona B., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásný resort jen škoda, že pro české turisty nebyla už animátorka když jsme viděli co všechno se tam pro francouzské turisty...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný resort

jen škoda, že pro české turisty nebyla už animátorka

když jsme viděli co všechno se tam pro francouzské turisty pořádalo,

zábavné pořady jen ve francouzštině,tak to jedinné by se mohlo pro české turisty také vylepšit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvělé

Strava
bylo vždy co si vybrat

Služby hotela
výborné, každý den uklizené pokoje, výměněné ručníky,

Pláž
skvělaá, je fajn, že tady byli k mání dešníky a lehátka zdarma( víceméně asi v ceně zájezdu)

Eva Jůzová, 13.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 10.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hotelové pokoje jsou útulné a dostačující! Nikdo přeci dovolenou netráví na pokoji :) JInak samozřejmě v koupelně by se určitě nechalo...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotelové pokoje jsou útulné a dostačující! Nikdo přeci dovolenou netráví na pokoji :) JInak samozřejmě v koupelně by se určitě nechalo něco zlepšit , ale to je spíš práce pro Instalatéra :) Každý den chodil úklid, který byl dost důkladný a se špínou opravdu problém nebyl ! Jídlo bylo rozmanité a opravdu chutné - opravdu každý si musí vybrat ! Doporučujeme se objednat na typický řecký oběd do místní Taverny !

Jinak v okolí na procházky toho moc není , ale je tu možnost půjčení kol a nechá se i půjčit auto (100Eur na den) - doporučejeme řešit samostatně a né přes CK ta cena je pak třeba jen 50Eur na den :)

Moře u pláže krásně čisté a plné ryb idealní pro šnorchlování :) Všude jsou oblázky pro citlivé nohy doporučujeme botky do vody :) Zobraziť celú recenziu

Ondřej Procházka, 10.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla naprosto super. Nedbejte na mínusové recenze lidí, kteří dělají hogo fogo. Všem mínusářům doporučuji jet třeba na Lipno a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto super. Nedbejte na mínusové recenze lidí, kteří dělají hogo fogo. Všem mínusářům doporučuji jet třeba na Lipno a nehrnout se do Řecka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nemělo chybu. Každý den ochotná uklizečka s výměnou ručníků a úklidem pokoje

Strava
Nechápu jak pár jedinců zde publikuje že strava nebyla dobrá. Ruku na srdce-kdo píšete že se stále opakovala-opravdu jste neměli možnost si každý den vybrat něco jiného? Jestli ne-lžete. Přes rybí speciality, vepřové, skopové, kuřecí a dokonce i krůtí maso zde byla neomezená možnost příloh-hranolky, rýže, těstoviny, brambory no a snad vám kritici chyběly knedlíky jak to podle minusových názorů vypadá. No ale ty si dejte doma. Nemluvím o super zákuscích a o nepřeberném množství ovoce a zmrzliny. Kdo chtěl, měl možnost několikrát v týdnu po předchozím objednání okusit v jedné hotelové taverně rybí speciality a nebo v další pravou řeckou kuchyni. Takže ve shrnutí-nedejte se odradit těmi, kdo píší bláboly, opravdu se zde nají každý.

Služby hotela
Spokojenost. Animační večery sice ve francouzštině, ale byly super.

Pláž
No toto téma je naprosto zbytečné, protože ji snad nemůže zkritizovat nikdo-ani nespokojenci s jídlem a ubytováním. Lehátka a slunečníky kdykoliv volné, vstup do moře super a moře úžasné.

Anonym, 09.09.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolená naprosto splnila naše očekávání. Odpočinek v úžasném prostředí, koupání v krásném čistém moři, pláž, kde se vždy dají najít...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naprosto splnila naše očekávání. Odpočinek v úžasném prostředí, koupání v krásném čistém moři, pláž, kde se vždy dají najít volná lehátka pod slunečníkem, péče personálu o spokojenost hostů. Barevně odlišené náramky dle národnosti nám vyhovovali, animátoři věděli, že neovládáme francouzštinu a nechali nás v klidu, nebránilo jim to však v milých pozdravech a úsměvech, které nám věnovali stejně jako Francouzům či Kanaďanům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovu, ze kterého bylo všude blízko - do recepce, jídelny, k bazénu, moři i do baru. Vše čisté, neopotřebované, pravidelné měněné ručníky i povlečení, denní úklid. Jen koupelnička byla opravdu hodně malinká, ale je pravda, že splnila všechno, co od koupelny na dovolené potřebujeme.

Strava
Strava hodně pestrá, maso všeho druhu - kuře, ryby, vepřové, hovězí, mleté, jehněčí i mořské plody: kalamáry, mušle, skvělé chobotničky, kterým jsme zde přišli na chuť. Vyplatí se i návštěva taverny a restaurace - ještě o level výš. Spousta ovoce, zeleniny, salátů, pestré přílohy, nechyběly zákusky, jen bychom při snídani uvítali lepší výběr pečiva, nebylo denně čerstvé a křupavé. Pitný režim také nebylo třeba ošidit, jen nás zarazilo, že nebyla k dispozici balená voda - na noc do bungalovu jsme si jí kupovali, ale zase je pravda, že v hotelovém obchůdku byla za pár centů.

Služby hotela
Pokud jsme si o něco řekli, bylo to splněno. Neměli jsme pocit, že někoho obtěžujeme, personál na profi úrovni, přitom lidský a usměvavý. Výborná delegátka , skvělá průvodkyně , absolvovali jsme s ní výlet do Athén a stál za tol

Pláž
Pláž oblázková, čistá, dostatek lehátek a slunečníků, plážový bar na dosah. Moře průzračně čisté, občas mírné vlny. Pro pohybově handikepované lidi trošku horší vstup do moře přes vyšší vrstvu písku s oblázky, kde se člověk trochu bořil. Ale koupání super

Jiří N., 09.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Jedna z nejhezčích dovolených, na které jsme s rodinou byli.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z nejhezčích dovolených, na které jsme s rodinou byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje malé, ale čisté a útulné. Bydleli jsme v zadní části resortu a byli jsme za to rádi. U bazénu a hlavní budovy probíhali neustále animační programy a hrála hudba, vzadu bylo klidněji. Pokoj jsme měli v patře, měli jsme i bez příplatku částečný výhled na moře. Výhled byl do krásné udržované zahrady. Vedle nás bydleli i Francouzi, takže není pravda co se tu občas v recenzích píše, že zadní části ubytování dál od pláže jsou jen pro české rekreanty. Koupelnu jsme měli starší (s nízkou vanou), ale funkční a čistou.

Strava
Jídlo bylo velmi rozmanité a bylo opravdu z čeho vybírat. Vše bylo výborné. Výběr byl velmi bohatý - různá masa od ryb až po hovězí, jehněčí, atd. Dále brambory, hranolky, těstoviny, omáčky, zapečená zelenina, atd. Vypisovala bych to dlouho. Skvělé zákusky, zmrzlina během obědů a večeří stále k dispozici. Skvělá vína, ovoce, zelenina. Také pizza, ale tu jsme nejedli. Za to jsme se najedli kalamárů, chobotnice, různých ryb (uzené, pečené), mušlí a řeckých specialit. Nechápu, jak zde někdo může do recenze napsat, že nebylo na výběr a že nedoplňovali. Neustále byly vany s jídlem vyměňovány za nové a plné. Každý den si člověk mohl dát něco jiného.

Nealko vše z koncentrátů a hodně sladké. Chuťově nápoje nic moc. Na barech dostupné pivo, víno, míchané drinky, nealko, voda... Přes den ve Snack baru i malé svačinky.

Služby hotela
Všechen personál byl velmi ochotný a usměvavý. Barmani, recepční i uklízečky a personál v jídelně. Nesetkali jsme se za celou dobu pobytu s jiným přístupem k různým národnostem. K nám Čechům se chovali naprosto stejně, jako např. k Francouzům. Barevné náramky nevadili, naopak jsme věděli, jak na koho promluvit :-) Animační programy probíhají ve francouzštině, ale mohli jsme se kdykoliv připojit. Animace zajišťují cestovní kanceláře pro své francouzské klienty - není to služba hotelu. Kdyby české cestovky vyslali své lidi, také by byli animace v českém jazyce.

Pláž
Pláž oblázková, bez bot do vody byla po pláži těžká chůze. Takže boty určitě sebou. Voda neskutečně teplá a čistá. Hejna rybek, které vám jedli z ruky. Často jich na "krmení" doplavalo tolik, že jste byli v celém hejnu různých ryb různých tvarů a barev. Jinak na šnorchlování to moc není - kromě rybek pod vodou není na co koukat.

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Pozitivní ve všem

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitivní ve všem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Výborná akorát alkohol vydávány o dvě hodiny při otevření baru. Proč!!!!!

Služby hotela
Velice pozitivní

Pláž
Není si na co stěžovat

Petr F., 04.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 1.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Super dovolená.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starý hotel, ovšem velmi čistý, výměna ručníků 2x za 8 dní, takže luxus. Téměř každý den doplňovali mýdla a šampony. Klimatizace zdarma.

Strava
Při čtení negativních recenzí jsem měla pocit, že jsme byli v jiném hotelu. Snídaně absolutně dostačující. Večeře výborné, velký výběr všeho,maso, ryba, saláty atd., vhodné i pro vegetariány, z ovoce dva druhy melounů.

Služby hotela
Žádné služby navíc nebyly.

Pláž
Čistá, kamenitá, doporučuji boty do vody, slunečníky a lehátka zdarma.

Petra K., 04.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Siagas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 S dovolenou jsem byla celkově velmi spokojená, splnila moje očekávání. Četla jsem předchozí recenze, tudíž jsem si byla vědoma, že hotel...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsem byla celkově velmi spokojená, splnila moje očekávání. Četla jsem předchozí recenze, tudíž jsem si byla vědoma, že hotel může mít nějaké nedostatky, ale pro mě bylo podstatné, že leží hned u moře, dostupnost z hotelu do města je snesitelná (k nejbližšímu marketu asi 1,5 km, což se dá zvládnout). Výlety jsem zvyklá si organizovat sama, k tomu služby cestovní kanceláře nevyužívám. Vyrazili jsme vlakem do Athén. Nádraží je kousek od nedalekého městečka, tam jsme jeli taxíkem, zpět jsme šli nakonec pěšky. Je fakt, že kolem nádraží není vůbec nic, je tam autobusová zastávka, ale autobusy tam nejezdí, v noci bych se tam asi bála. Dá se objednat taxík, ale my šli nakonec pěšky, ono se to zdá daleko, ale ve skutečnosti to tak strašné nebylo - jsou to necelé tři km - před nádražím je kruhový objezd, od něj se dáte směrem k moři - projdete ulicí k hlavní třídě, dojdete k cukrárně, kde si za 1,5 eura koupíte tak velkou točenou zmrzlinu, že se nedá ani sníst a za chvíli jste procházkou v hotelu :). V dalších dnech jsme si půjčili auto a vyrazili do Korintu, potom k jezeru vytvořenému mořskou vodou ze sousedního korintského zálivu, což bylo nedaleko města Perachora, k pyramidě u města Elinko a také jsme si prohlédli město Nafplio. Vlak do Athén (zpáteční jízdenka) stál asi 10,5 eura pro dospělého a dítě asi 5 euro, v metru stála jízdenka na dvě jízdy 2,70 euro, nerozlišují už dětské a dospělé. Tuším že za 9 euro se dá koupit celodenní jízdenka. Vstup do metra je hned před nádražím. Na nádražích nemají na odjezdové tabuli napsaná nástupiště u vlaků, ale na okénku u informací je nalepený papír s rozpisem nástupišť. Půjčení auta na dva dny nás vyšlo na 120 euro, měli jsme jen malého peugeota, neblokovali si zálohu na kreditce a spoluúčast byla 700 euro. Benzín vyšel na 1,558 euro za litr. Na dálnici z Athén na Peloponés se platí v určitých úsecích mýtné (v různé výši 1,80 euro, 2,55 euro), ale lze jezdit po staré silnici, která je prakticky souběžná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj v prvním patře (pokoj, koupelna, balkón) s výhledem na moře a to bylo opravdu skvělé. Klimatizace fungovala bez potíží, TV také (manžel využil hlavně sportovní kanály). V pokoji je lednička, což je velmi praktické. Nábytek v pokojích je asi původní z 80.let, ale je v pohodě. Koupelny vypadaly trochu moderněji - zjevně prošly v nedávných letech rekonstrukcí. Uklízečky vynášely denně koše, akorát jeden den náš pokoj nějak vynechaly. Trochu problém měly s úklidem podlah, ten dost vynechávaly, nevím, jestli to byla jejich pohodlnost nebo jestli na to mají nějaký harmonogram. V každém případě jsou to staré paní, které umí jen řecky a když přijdou do pokoje a zeptají se o.k., tak je v tom rozhodně neutvrzujte a ukažte jim, co potřebujete, protože jinak odejdou s tím, že je všechno o.k. :). Ručníky měnily obden, v průběhu pobytu nám převlékly i ložní prádlo.

Strava
Podávaná jídla nám velmi chutnala, nikdy jsem naší dceru neviděla jíst tolik, co tady. Výběr nebyl nijak závratný, ale byl dostačující. Určitě si každý našel jídlo, které mu vyhovovalo. My jsme si nejvíce vždy ráno pochutnali na opečené slanině, která byla obden (na střídačku s mini párečky, které byly také fajn). Výběr byl skvělý i pro lidi, kteří preferují ráno třeba sladké nebo cereální snídaně, u obědů a večeří byly také hodně bezmasé pokrmy - těstoviny, rýže, zapečná rajčata, různě zpracované luštěniny aj., tudíž tam netrpěli hlady ani vegetariáni. Ale samozřejmě bylo i maso, ryby, brambory nebo hranolky. U snídaní, obědů a večeří byl vždy dostatek zeleniny (rajčata, papriky, okurky, salát aj.), u obědů byly navíc melouny, občas udělali červené želé s broskvičkami. V nabídce chyběly zákusky. Snídaně, obědy i večeře jsou formou bufetu. Snídaně 8:30-11:00, obědy 13:30 - 15:00, večeře 19:30-21:00. Za slabinu považuji vlažnou vodu ve várnici ráno u snídaní, protože z toho dobrý čaj fakt neuděláte. Vedle je ale sodastream, ze kterého se dá načepovat i voda horká, tudíž jsem vodu na čaj brala z něho. Podivné také bylo, že personál nalévá v průběhu obědů a večeří z lahví limonády, z plechovek pivo atd. Myslím, že je obvyklejší, že se hosté obsluhují sami. V každém případě byl ale personál velmi příjemný a ochotný. Měli jsme plnou penzi, protože z recenzí bylo jasné, že se zde all inclusive nevyplatí. Vodu jsme pili normálně kohoutkovou. Jinak v hotelovém baru dvakrát dvě decky vína + jedna plechovka fanty vyšly na 6 euro. Ale je to jen nějaké levné víno - fakt se nevyplatilo do něho investovat. V marketu jsme si nakoupili nějaké limonády, pivo, víno. Dále se dá v hotelovém baru koupit třeba zmrzlina (1,5 eura), což je běžná cena.

Služby hotela
Zde považuji za největší slabinu wifi, která byla sice dostupná ve všech pokojích, ale byla velmi pomalá a co hůř, každou chvíli vypadávala. Video se nahrát nedalo a nahrávání fotek vyžadovalo opravdu velkou trpělivost.

Dámy na recepci byly ochotné a vstřícné, když jsem jim řekla, že plánuji jet následující den do Athén, hned paní vzala papír, napsala mi odjezdy vlaků, název stanice metra a poskytla další informace. Požádala jsem o balíček náhradou za oběd, který mi připravily na domluvený čas (plněná bageta, velká broskev, malá lahev s vodou a plechovka fanty). Objednaly mi taxi na nádraží (taxi vyšlo na 5 euro). Když jsem požádala o zařízení pronájmu auta, tak mi jej také bez problémů zařídily. Domluvíte se v pohodě anglicky.

Pláž
Pláž je oblázková, což obnáší určité nepohodlí při chůzi bosky či v nevhodné obuvi, ale v botách do vody je všechno ok. Na druhou stranu má oblázková pláž oproti pískové výhodu, že je čistší voda a nejste oblepeni pískem od hlavy až po paty. Na pláži byl dostatek lehátek. Ježci jsou kousek dál ve vodě, v mělké vodě jsem žádného nepotkala. Kousek dál na plážích u dalších domů se tu a tam povalovaly mrtví vyplavení ježci, ale jen málo. Já sama za sebe jsem byla s pláží velmi spokojená, hlavně byla hned před hotelem, byl tam klid, moře bylo teplé, klidné a průzračné.

Petra S., 03.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Siagas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)