Recenzie hotelov
Attika - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Tuto destinaci jsme volili zejména kvůli blízkosti Korintského průplavu a památek na Peloponésu (město Korinth, Mykény, Epidaurus a město...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto destinaci jsme volili zejména kvůli blízkosti Korintského průplavu a památek na Peloponésu (město Korinth, Mykény, Epidaurus a město Nafplio), které jsme po vypůjčení auta navštívili. Uchvátily nás zanořovací mosty u ústí Korintského průplavu - hezký zážitek. Jinak hotel je na okraji letoviska, kde v polovině září bylo skoro pusto. Do nejbližšího obchodu to bylo 1,8 km pěknou procházkou nejprve po silnici a dále parkem při pobřeží. Pro nás důchodce umístění hotelu vyhovovalo, byl zde klid. Nevíme jak to tu vypadá v plné sezoně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standartní pokoj i výbava. Na WC se nám rozbilo sklo okna do větrací šachty, za celou dobu pobytu toto nezasklili a tudíž jsme byli propojeni se sousedním pokojem, resp. s jejich WC.

Strava
Strava byla výborná, rozmanitá nabídka i místních specialit, dalo se vybrat dle chuti. Vítali jsme u večeře nápoje v ceně polopenze, což v jiných hotelech nebývá.

Služby hotela
Úklid byl dobrý, komunikace s personálem na úrovni vždy s úsměvem.

Pláž
Pláž oblázková přímo za hotelem přístupná po schůdcích, lehátek i slunečníků bylo dostatek. Vstup do vody pozvolný přes větší kameny mezi kterými byli místy i ježci, lepší je používat boty do vody. Voda čistá a teplá kolem 26-27°C.

Jaromír P., 30.12.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 26.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Siagas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pohled na Korintský průplav 3 fotografie

Celkom: 7,8 Spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkná lokalita, čisté moře

Strava
Chutná, mohly bý popisky s názvy řeckých jídel.

Služby hotela
Ochota personálu

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, ale pro oblázky trochu hůře dostupná - byla nutná obuv do vody.

Magdaléna Mokrejšová, 17.12.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Pappas (Loutraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Klidný hotel, klidná dovolená, klidné moře, klidní lidé, klidné kočky a draho. Vše běží, jak má. Možná trochu bitka o lehátka. Tip: Kyž...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidný hotel, klidná dovolená, klidné moře, klidní lidé, klidné kočky a draho. Vše běží, jak má. Možná trochu bitka o lehátka. Tip: Kyž na konci pláže překonáte nízkou hradbu kamení a projdete 10 metru po pás ve vodě a asi sto metru po kamenech, dostanenete se do tradiční řecké restaurace, kde si na nic nehrajou a kde je trochu "cítit" atmosféra pravého Řecka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší, ale funkční. Funkčnost je asi to pravé slovo, které se váže k celemů hotelu, jenž byl postaven někdy v 70. letech. Krásná zahrada. Taková oáza v kontextu okolních suchých kopců.

Strava
Tradiční. Nepřekvapí, neurazí.

Služby hotela
Žádný problém. Jen holt trochu draho.

Pláž
Oblázková, hotelová, úzká, lehátka zdarma. Poměrně rychle je u břehu hloubka. A oblázky ve vodě. Pro děti bych si uměl představit jiný typ pláže, ale není to nic, co by mělo dovolenou zkazit.

Jan Cigánik, 04.12.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Pappas (Loutraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pozitiva převažují. Negativní dojmy se netýkají hotelu, ale jeho lokalizace a okolí, event. dalších okolností.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitiva převažují. Negativní dojmy se netýkají hotelu, ale jeho lokalizace a okolí, event. dalších okolností. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný a čistý, jeho vybavení bylo plně dostačující, prostorná lodžie s možností posezení měla nádherný výhled na moře a ostrovy a skýtala naprosté soukromí. Na konci sezony bylo přítomno již jen menší množství hostů, proto ani s výtahem do vyšších pater většinou nebyly problémy, ale nelze si dost dobře představit, jak v plné sezoně a plném obsazení hotelu o 100 dvoulůžkových pokojích, tzn. s 200 hosty, může stačit jediný výtah s kapacitou dvou osob! Jediným rušivým elementem byly krátkodobé pobyty velkých skupin turistů (zpravidla celý autobus na jedinou noc, maximálně na dvě noci), naprosto nevychovaných, arogantních a hlučných, kteří se v jídelně chovali jako nepřítel na dobytém území a znepříjemňovali pobyt všem ostatním hostům. Jejich příjezd, event. odjezd se někdy odehrával i uprostřed noci (např. ve 3 h.), kdy při svém hlučném chování dokázali vzbudit celý hotel. Tyto epizody zbytečně kazí náš celkový dojem z hotelu a zejména jeho velmi vstřícného a milého personálu, který je možno jen a jen pochválit. Za největší nevýhodu ubytování považujeme lokalizaci hotelu - nachází se mezi posledními domky mezi Agios Theorodoi a Kinetou, kde do centra menšího Agios Th. je minimálně 3 km, do Kinety pak asi 5 km. Je nutno se pohybovat po poměrně rušné místní silnici, která je neosvětlená a ve většině vzdálenosti není opatřena ani chodíkem. V okolí hotelu nejsou vůbec žádné nákupní možnosti (míním tím např. koupit si alespoň pohlednici, zajít si např. po večeři na zmrzlinu...), nejbližší obchod je asi 2 km vzdálený supermarket -s typickým "eurosortimentem", kde se jen těžko vyhledává nějaké zboží místní produkce. Nemluvě o tom, že nelze ani vyjít na pouhou krátkou procházku do bezprostředního okolí hotelu, neboť to není nijak upravené ani směrem k moři, není zde žádná pobřežní zpevněná cestička apod., člověk by se musel pohybovat jedině po nerovném terénu kamenité pláže.

Strava
V hotelu jsme měli polopenzi, s jídlem jsme byli spokojeni. Výběr byl rozmanitý, i když nijak extrémně rozsáhlý, denně bylo v nabídce několik druhů salátů, zeleninových, těstovinových... minimálně dva druhy masa v různých úpravách (vepřové, hovězí, drůbeží i 1x jehněčí), z deseti dnů pobytu jsme minimálně 6x mohli zvolit i ryby nebo mořské plody. Denně bylo k dispozici několik druhů různých příloh, různé druhy rizota, těstoviny i luštěniny mohly bez problémů uspokojit i vegetariány. Vše velmi chutné, dobře ochucené, jako dezert denně ovoce. Máme jedinou výtku - těšili jsme se na místní sýr feta, který milujeme a v jiných destinacích býval zpravidla každodenní součástí snídaňové nabídky, ale zde jsme se s ním bohužel setkali jen jedenkrát při ochucení špaget, volně k snídani ani jednou. To nás jako jediné mrzelo.

Služby hotela
Z dalších služeb jsme využili možnosti použít počítač s internetem a tiskárnou a ocenili jsme i malou knihovničku v recepci, která dokonce k našemu překvapení obsahovala i několik knížek v češtině. Zde bychom chtěli především ocenit ochotu a vstřícnost veškerého personálu, zvláště pak recepce.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, přístupná po krátkém schodišti, je oblázková, čistá, slunečníky a lehátka jsou volně použitelná bez poplatku. Ovšem délka pláže a počet slunečníků a lehátek na ni umístitelný -nyní na konci sezony jistě dostačující - naprosto neodpovídá plnému obsazení hotelu v sezoně. Voda je čistá, dno je i trochu rozmanité a vhodné ke šnorchlování , je možno pozorovat několik druhů ryb, ježky, chobotnice... Vstup do vody je zprvu oblázkový, ale kousek od břehu jsou oblázky narušeny pruhem větších, byť hladce vodou omletých kamenů, po kterých se vstupuje do vody hůře. Je třeba opatrnosti, neboť hrozí podvrtnutí kotníku či kolene. Přestože ježci jsou zejména ve větší hloubce, kde na ně nelze šlápnout, doporučovali bychom rozhodně raději obuv do vody. Přesto koupání, šnorchlování, čistotu a teplotu vody považujeme za hlavní klad této dovolené.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Siagas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená byla odpočinková. Moc milý majitel hotelu, který se aktivně zajímá o pohodlí a spokojenost hostů.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla odpočinková. Moc milý majitel hotelu, který se aktivně zajímá o pohodlí a spokojenost hostů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý jen drobný problém s umístěním terasy, bohužel na ní byl cítit zápach z nedalekých popelnic, což ve vyšších patrech nebylo.

Strava
Strava pestá a každý den něco jiného. Vše velice chutné.

Služby hotela
Ve službách hotelu jsem nezaznamenala nic nestandardního, hotel je zaměření na francouzkou klientelu, takže animační programy probíhají ve francoužtině, což trochu znemožňuje se zapojit.

Pláž
Pláž hezká s dostatkem lehátek i slunečníků. Vždy se na ní najde volné místo. Celkově udržovaná.

Lenka P., 04.10.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: King Saron (Isthmia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Naprostá spokojenost - vřele doporučuji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost - vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobře zařízený odhlučněný pokoj, postele velmi pohodlné - sousedy jsme neslyšeli. Jen sociální zařízení bylo konkrétně v našem pokoji dost stísněné.

Strava
Fantastická. Výběr veliký, všeho nadbytek, neustále doplňované ochotným a milým personálem.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku, nebylo nikomu a nikde co vytknout.

Pláž
Dostatečně veliká, s potřebným množstvím slunečníků a lehátek, každý den uklízená. Je z ní nádherný pohled na čisté, klidné moře a malé ostrůvky naproti.

Vladimír B., 03.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel jako takový včetně služeb a stravování skvělý. Horší služby delegátky, schůzka jen první a poslední, co jsme se sami nenašli a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jako takový včetně služeb a stravování skvělý. Horší služby delegátky, schůzka jen první a poslední, co jsme se sami nenašli a nezjistili, to jsme neměli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, denní úklid včetně výměny ručníků.

Strava
V pořádku, všeho dostatek od ranních hodin až do noci. Hlavní restaurace včetně barů přímo na pláži, s dostatkem míst jak uvnitř tak venku na terase.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Pláž čistá, kamenitá, vhodné boty do vody, dostatek lehátek, vodní sporty (půjčovna) zdarma, vše na dosah včetně občerstvení.

Ivana J., 02.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,2 Z našeho pohledu: klidný pobyt, žádný hluk z diskoték, žádný pach z kuchyně, dokonalý výhled na moře z 2. patra. Jen první den nad námi...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Z našeho pohledu: klidný pobyt, žádný hluk z diskoték, žádný pach z kuchyně, dokonalý výhled na moře z 2. patra. Jen první den nad námi létala hasicí letadla a helikoptéry, protože na vrcholcích hor zuřil lesní požár. Ale jinak OK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malý útulný pokoj, ale odkládacích prostor a skříní bylo pomálu.

Strava
Výběr jídel byl menší než jsme zažili jinde, ale jídla byla o to kvalitnější a chutnější. To Řekové umějí. Stejně jako to bylo na Kypru.

Služby hotela
Personál byl vstřícný.

Pláž
Pláž byla malá, tak akorát pro hotel. Slunečníky a lehátka byla k dispozici zdarma. Ručníky jsme museli mít svoje, jinak bychom si je museli nikoli zapůjčit, ale koupit.

Anonym, 30.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Pappas (Loutraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla báječná. Počasí vyšlo hezké, ale zvolili bychom dřívější termín s ohledem na teplotu moře, bylo chladnější

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla báječná. Počasí vyšlo hezké, ale zvolili bychom dřívější termín s ohledem na teplotu moře, bylo chladnější Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, čistota zařízení vynikající. Bylo by hezké, když na možnostech volby televizního vysílání byl i některý z kanálů českých programů. Vzhledem k satelitnímu vysílání by to nemusel být problém.

Strava
Jídlo bylo rozmanité a každý si mohl vybrat dle chuti.

Služby hotela
Služby v hotelu byly na odpovídající úrovni.

Pláž
Pláž byla čistá a voda také. Ocenili jsme dostatek lehátek a slunečníků, kdy byly volné po celý den.

Petr Riedl, 27.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hezká dovolená. Negativum bylo okolí mimo rezortu, nebylo se kam projít.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená. Negativum bylo okolí mimo rezortu, nebylo se kam projít. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj relativně čistý, dobře zařízený. Výměna ručníků denně. Trezor na pokoji bez poplatku.

Strava
Strava chutná, výběr dostatečný. Jenom těstoviny věčně rozvarené.

Služby hotela
Negativum bylo fitko, byla to malá místnost s rozpadajícími se 3 běžícími pásy a zopár činkami do 5 kg. Nejsme žádný extrémisti , ale i tak nám překáželo nám použití plastových kelímků na všechno pití mimo restaurace, které sa pokaždé vyhazovali do směšnému odpadu.

Pláž
Pláž skvělá. Moře čisté. Jenom tam bylo obrovské množství rybiček, které byli občas agresivní.

Anonym, 27.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)