Recenzie hotelov
Chalkidiki - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4.8 Dovolená, která silně zklamala. Měla pouze tři pozitiva - možnost využít ubytování až do odjezdu autobusu na letiště, krásné moře a...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená, která silně zklamala. Měla pouze tři pozitiva - možnost využít ubytování až do odjezdu autobusu na letiště, krásné moře a pozorování delfínů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když je vila renovovaná, prostorově jsou místnosti příliš malé. Pro čtyřčlennou rodinu jsou nedostatečné úložné prostory, poličky u postelí by mohly nahradit noční stolky. Když jsem souhlasila se změnou ubytování, bylo mi řečeno, že si užijeme klidu, že nás nikdo nebude rušit. To jsem ovšem netušila, že ubytování je hned vedle zahrady, v níž se do půlnoci druží čeští turisté,ale co je horší, že 12 uřvaných, UŘVANÝCH A UJEČENÝCH dětí nám každý den bude ,,zpříjemňovat,, večerní a noční hodiny. Nikdo nebral v potaz, že ve vile jsou ubytované i jiné děti, které by už chtěly spát. Samozřejmě jsem dospělé několikrát upozornila, že by své děti mohli trošku zkrotit, ale marně. Když mi čtvrtý den pobytu moje vnučka řekla, že chce jet domů, že se tam nemůže vyspat, nejraději bych jí vyhověla. Do vily Vasilis už nikdy více!

Strava
Taverna Zinon není příliš vzdálená, ale jídlo prachbídné. Pořád dokola hranolky a kus masa. Žádná zelenina a klasická řecká jídla, kromě musaky, taky chybějí. Paní delegátka vůbec netušila, že máme zaplacené večeře, ještěže jsem měla s sebou smlouvu.

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužívali.

Pláž
Pláž byla blízko, namísto písku štěrk, popř.hrubý písek Moře čisté, bohužel jsem netušila, že mělčina není téměř žádná, hned je hloubka, takže pro děti to moc není.

Olga Žabková, 16.08.2022, Dátum pobytu: 3.8. - 13.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Vila Stavros (ex. Christos II)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4.4 Od dovolené jsem si slibovala více. Nebyla jsem spokojená se stravováním a službami delgátky - nezajistila žádný výlet. Museli jsme si...

  • 4.5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Od dovolené jsem si slibovala více. Nebyla jsem spokojená se stravováním a službami delgátky - nezajistila žádný výlet. Museli jsme si výlety zajišťovat sami místní dopravou. Též byly v nabídce různé animační programy, cvičení ve vodě - a nebylo nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, i když by mohl být lépe vybaven - nádobí, příbory. V koupelně chyběly nějaké poličky na odkládání nejrůznějších věcí. Nefungovala ani televize.

Strava
Snídaně byly hrozně jednotvárné - forma švédského stolu. Celý pobyt jedno a to samé - káva, čaj, mléko, džus, jeden druh salámu, jeden druh plátkového sýra, vařené vejce, dva druhy cornflakes, veka, v malých vaničkách - džem, med, nutela, máslo - ani kousek zeleniny a ovoce.

Co se týká večeří, tak ty byly servírované. Bylo jedno jídlo, nebyl výběr a velikostí spíše dětské porce. Ale vcelku byly dobré.

V místním městečku - vzdáleném asi 20 minut chůze - byly obchody, kde se dalo dobře nakoupit.

Služby hotela
Hotelový bazén byl krásný, čistý a večer byl dokonce barevně nasvícen. U bazénu byl hotelový bar, kde se dal občas koupit nějaký drink. Byly tam i nějaké společenké hry k zapůjčení, byl tam pinpongový stůl. Prostranství hotelu bylo čisté a udržované.

Pláž
Moře je čisté. Pláž je vzdálená asi 5 minut chůze od hotelu. Je čistá, písčitá - vstup do moře je oblázkový - doporučuji boty do vody. Na pláž je možné jít s vlastním slunečníkem. Nebo tam jsou dva plážové bary, kde jsou slunečníky s lehátky - jsou zdarma, ale bývá slušností si objednat něco z nabídky baru - cenově je to dostupné.

Zdeňka F., 12.08.2022, Dátum pobytu: 28.7. - 8.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Akropolis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 V letovisku Stavros si přijdou na své ti, co mají rádi relax na pláži a klidnou dovolenou, stejně jako ti, kteří vyhledávají rušnější...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V letovisku Stavros si přijdou na své ti, co mají rádi relax na pláži a klidnou dovolenou, stejně jako ti, kteří vyhledávají rušnější pobyty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytovaní neodpovídala avizované. nebyl ani slíbený balkon ani terasa. Ne všechny pokoje mají vlastní balkon nebo terasu.

i když mají, jak v našem případě, terasa byla sdílená s dvěma pokoji!!!!!!!!!!!!! Žádné soukromí!!!!!!!!!!!!! Palec dolu :(

Strava
Jídlo tu budete mít vždy čerstvé.

Hotel nabízí stravování typu polopenze, která zahrnuje snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu + salátový bufet, ovoce nebo sladký dezert. Vzhledem k optimální poloze hotelu nedaleko centra letoviska mají hosté možnost ochutnat místní speciality v celé řadě přilehlých restaurací a taveren.

Služby hotela
Rodinný hotel Electra se nachází ve Stavrosu a je obklopený horami s borovými lesy. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi, sezónní bazén, bar a restauraci. Celkem O.K.

Pláž
Turisté tu najdou velké vyžití. Velkým lákadlem je samozřejmě dlouhá pláž, která nabízí mnoho možností.

Vstup do moře je pozvolný, tudíž sem můžete zavítat i s dětmi. Samozřejmostí jsou slunečníky, lehátka i sprchy. K dispozici jsou vodní sporty, aktivity na pláži i bar. Celkem O.K.

Andrej Lapšov, 10.08.2022, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.8 Nakoľko sme boli v Grecku po prvý krát,tak dovolenka sa nám veľmi páčila,nakoľko je to rezort kde väčšinou chodia rodiny aj s malími...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nakoľko sme boli v Grecku po prvý krát,tak dovolenka sa nám veľmi páčila,nakoľko je to rezort kde väčšinou chodia rodiny aj s malími deťmi,tak na môj vkus trocha veľa deti,inak pozitívny dojem???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku veľmi pôsobivé,udržiavané v čistote,oceňujem častú výmenu uterákov.

Strava
Strava bola veľmi dobrá,rozmanitá,určite si príde na svoje každý.

Služby hotela
Sú dobre,snažia sa vyisť v ústrety.

Pláž
Pláž veľmi blízko od ubytovania,nie je úplne piesočná čo ma trocha prekvapilo,voda pri brehu miestami znečistená nánosom vĺn,ale vcelku čistá a aj teplotne veľmi dobrá.

Štefan Farkas, 09.08.2022, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Portes Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8.8 Velka spokojnost s dovolenkou.

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velka spokojnost s dovolenkou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kazdy den upratovanie, nemame co vytknut. Super servis

Strava
Jedlo bolo chutne, dostatocny vyber. Skoda ze nie je moznost dostat plnu penziu.

Služby hotela
Spokojnosť, služby na profesionalnej urovni. Menali sme žiaden problem.

Pláž
Pláž skvelá, slnečníky, skvely prístup k moru,

Jan Vajda, 08.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 3.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Mendi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, čistý. Každý den úklid s výměnou ručníků a osušek.

Strava
Strava byla vynikající. Různé druhy masa a ryb, spousta zeleniny, salátů a dezertů. Na své si přišli i milovníci mořských plodů.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Hotel má svou soukromou pláž bez poplatku za slunečníky a lehátka. Pláž je čistá a není přelidněná. Moře je nádherné. Čisté a teplé. Je vhodné pro rodiny s dětmi.

Věra Lioliosová, 08.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 4.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Poseidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Electra, naprostá spokojenost, ubytování v hotelu čisté, personál hotelu velice milý, snídaně nám...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Electra, naprostá spokojenost, ubytování v hotelu čisté, personál hotelu velice milý, snídaně nám chutnaly, na večeře jsme chodili střídavě po tavernách. Rádi se vrátíme, když nám to zdraví dovolí. Zobraziť celú recenziu

Věra Faktorová, 07.08.2022, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Boli sme úplne spokojní so všetkým - prostredie, ľudia, organizácia a fakultatívny výlet, ba aj animačný program, hlavne pre deti, ale na...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme úplne spokojní so všetkým - prostredie, ľudia, organizácia a fakultatívny výlet, ba aj animačný program, hlavne pre deti, ale na svoje si prišli aj dospelí - napr. aerobik vo vode alebo plážový volejbal - animátori boli dokonca viacerí Česi aj Slováci.

Nádhernú časť polostrova sme mali možnosť vidieť a okúsiť krásy, kultúru a netradičnosti Grécka :) More bolo vskutku úžasné a podmaňujúce - blaho pre dušu aj potecha pre oči.

Sem-tam sa nájde vždy zopár maličkostí, ale to je len o uhle pohľadu a o tom, že nič a nikto nie je dokonalý. Všade pracujú ľudia. Chyby nebudem zdôrazňovať, ak nešlo vôbec o nič vážne, treba prísť, vyskúšať a zažiť :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Netypické ubytovanie v tzv. hrade, kamenná budova, v ktorej sa dá ukryť pred horúčavami, chladilo to dobre - dobre to majú vymyslené, tí, Gréci. Izba nebola typická hotelová s koberčekmi, moderným nábytkom a pod. a áno nezodpovedala až toľkým hviezdičkám, lenže tu sa hodnotia inak hotely. Skôr šlo o izbu aj kúpeľňu, ktorá mala presne vystihovať nádych Grécka - ich štýl. Masívnejší tmavý nábytok, kamenná dlažba - veď kvôli piesku z pláže, aby sa dobre umývalo, no a samozrejme tmavé závesy všade, aby slniečko hneď nesvietilo z rána do izby. Izba mala aj pekný balkón, kde sa dalo posedieť si a taktiež aj sušiť mokré veci.

No na izbe bolo to, čo bolo aj v popise - mini chladnička, klimatizácia, fén, dokonca sme mali na uvítanie vody, vzorky kávy, čaju a aj mini modernú kanvicu.

Jedine mi vadilo, že posteľ bola celá spojená, trochu tvrdšia a jedna spoločná prikrývka - ale to je opäť súčasť ich hotelovej kultúry, takže sme to prijali a zvykli si :)

No každý deň nám izbu umyli, WC taktiež, nový toaletný papier a sem-tam aj uteráky počas pribúdali - maličké a osušky.

Ešte podotknem, čo je známe v Grécku - toalety - hádzanie papiera do koša (nie do misy), na to si treba dlhšie zvykať, ale aj to sme rešpektovali samozrejme.

Strava
Pestrý výber jedál a nápojov, nehovoriac o nápojoch pri plážovom bare, tam ich bolo neúrekom a dosýtosti. Všetko zodpovedalo all inclusive, jedlá boli každý deň - raňajky, obedy a večere iné, sýte, bohaté a miešali sa v nich tradičné jedlá Grékov, ale aj podobné tým našim, resp. medzinárodné, ktoré sa jedia všade. Aj časové rozpätie na konzumáciu bolo dostatočne vždy dlhé, prispôsobené tak, aby každý, kto má nejaký program, stihol jedlo v danej časti dňa.

Služby hotela
Ústretoví a milí, pri každom vstupe do reštaurácie sa nám zdravili v ich jazyku alebo angličtine. Aj keď ste opúšťali hlavnú reštauráciu - manažérka reštaurácie tam zvyčajne vždy stála a dohliadala nielen na poriadok, ale aj milé privítanie.

Stále prestreté stoly na danú časť dňa - menili to, či už šlo o raňajky, obed a večera pôsobila slávnostnejšie, dokonca aj personál bol podľa toho oblečení - milé :)

O celé okolie sa vždy poctivo staral príslušný personál - animátori, záhradníci, upratovačky a atď.

Hoci obsluhujúci personál miestami pôsobil akoby zaspato, unavene a vyzerali akoby sa im nechcelo, ale to som mohla ťažko posúdiť, nevedela som ako dlho tam pracujú, keďže sa tam denne premlelo veľké množstvo ľudí. No dalo sa s nimi vľúdne dohovoriť v angličtine, ak ste potrebovali príbor, či obrúsok a pod, keďže mali so sebou také servírovacie stolíky. Niektorí už asi dlhodobí návštevníci, resp. iní zamestnanci sa obsluhovali sami (myslím teraz ohľadom len drobného servisu), postupne sme to tak robili aj my, pôsobilo to tak domáckym štýlom, že kto čo potreboval, si zobral - obrúsok, špáradlo, príbor a pod.:) Počas obeda aj večere boli podávané alkoholické nápoje - bolo treba si objednať, taktiež aj limonády na Vaše želanie, obsluhujúci personál doniesol.

Ostatné všetko fungovalo vo forme bufetu alebo tzv. švédskych stolov.

Pláž
Pláž patrila hotelovú komplexu, takže sme mali blízučko k moru, ale taktiež sme vždy mali zabezpečené ležadlá a slnečníky. Jasné bolo treba si obsadiť to správne miesto, ale toto je už o inom a o šikovnosti návštevníka.

Uteráky - za depozit od pána na pláži, ktorý to tam prevádzkoval a mal na starosti. Bohaté možnosti na

Samotné more suprové - čistučké a priezračné, všade jemnučký piesok, hoci ten sa dostával vám všade, ale o tom to celé je.

Ešte aj v mori, keď som kráčala mala som pocit, akoby idem po koberčeku :)

Michaela D., 04.08.2022, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Simantro Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 7.2 Celkový dojem jsme měli velmi hezký. Příjemná majitelka hotelu, která umí česky nám zavolala i českou průvodkyni na fakultativní výlet,...

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem jsme měli velmi hezký. Příjemná majitelka hotelu, která umí česky nám zavolala i českou průvodkyni na fakultativní výlet, který jsme si s ní domluvili. Jen bohužel až třetí den pobytu a proto jsme nemohli využít výlety i v předcházející dny, které se nám také líbily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý i povlečení bylo voňavé.

Strava
Bohužel výběr jídla měl být na večeři ze 3 druhů, podle nabídky cestovní kanceláře, ale dostaly jsme vždy jen jedno jídlo na výběr. K němu ale jako bonus salát i dezert. Udělalo by nám radost mít větší možnost ryb k jídlu.

Služby hotela
Služby hotelu jinak velmi příjemné. Personál na recepci velice milý, usměvavý. Bazén venkovní čistý, moc krásné okolí kolem. Posezení k večernímu drinku nádherné. Hezky moderně zařízené.

Pláž
Pláž se nacházela skutečně blízko, jen ta, kde se nám líbil přístup a obsluha společně s lehátky a deštníky byla o něco dále, ale raději jsme si došly.

Irena Chalupová, 03.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Stravu jsme neměli.

Služby hotela
Super

Pláž
Naprosto skvělá pláž kousek od hotelu. Moře, pláž i okolí velmi čisté a klidné. S ohledem na velikost pláže není nikdy přeplněná. Velmi doporučujeme.

Josef Peluňka, 03.08.2022, Dátum pobytu: 21.7. - 31.7.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Aparthotel Venus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)