Recenzie hotelov
Chalkidiki - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Již jsme s drahou polovinou v této lokalitě byly a moc se nám líbilo. Dle dostupných ubytování v této lokalitě jsme si vybraly Evros....

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsme s drahou polovinou v této lokalitě byly a moc se nám líbilo. Dle dostupných ubytování v této lokalitě jsme si vybraly Evros. Nedaleko pláže, přímo v objektu restaurace majitele. Dobře řešené ubytovací jednotky s balkony na odvrácenou stranu od restaurace, neruší tedy hluk z restaurace hlavně ve večerních hodinách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud nejste příliš nároční, tak vás nerozhodí rozpadající se kuchyň. A pro nás s drahou polovinou byla hrozně nepohodlná postel. Ostatním věcem se nedá nic vytknout.

Strava
Součástí ubytování jsme neměli stravu a ani jsme si nedopláceli. Několikrát jsme byly přímo v restauraci majitele v objektu a můžeme jen doporučit. Restaurace je vyhlášena v okolí, je lepší rezervovat si stůl na večer, mají pak plno. Jinak jsme se stravovali i jinde, neboť jsme autem cestovali po celém poloostrově a všude nám chutnalo.

Služby hotela
Za celý pobyt jsme nepotřebovali nic řešit, takže nemohu posoudit vstřícnost služeb ubytování. Majitel nás uvedl při příjezdu do ubytování a na konci pobytu jsme zaplatili místní poplatek a rozloučili se. Téměř celý den jsme byly mimo ubytování.

Pláž
Pláž je nedaleko ubytování. Vstup do vody je hodně pozvolný. V období našeho ubytování foukal docela velký vítr směrem k pláži a tak byly docela pěkné vlny. Dle delegáta v tomto období normální. Byly jsme v této lokalitě i v r. 2015 a všude se velmi rozmáhá turismus a s tím samozřejmě více barů na plážích, více lidí, horší kvalita vody. Tam kde dříve nic nebylo, se staví nová ubytování apod.

Věra V., 12.12.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Penzion Evroz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Byli jsme spokojeni, určitě se vrátíme.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, určitě se vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
My jsme měli pokoj v prvním patře, tedy Luna Lux. Pokoj prostorný , čistý, vše fungovalo a vše odpovídalo popisu.

Balkon jsme měli směrem na východ, takže sluníčko dopoledne a pak odpoledne stín.

Strava
Objednali jsme si řecké večeře dovážené delegátem na penzion. Jídlo bylo řecké, výborné a velké porce. Snídaně jsme měli své, kousek, asi 100m od penzionu byla pekárna a přes silnici od penzionu asi 100m zas supermarkety, kde jsme si nakoupili co bylo třeba. Jinak oběd jsme řešili i na pláži, třeba gyros, řecký salát, různé sendviče. Výborné je nakoupit v pondělí na trhu - čerstvé ovoce, zelenina, i rybu jsme zkusili.

Služby hotela
vše dle popisu, wifi fungovala, klimatizace, na pokoji jsme měli Tv s českým programem.Všude čisto .

Pláž
Pláž skvělá, vhodná i pro děti, písek, dobrý vstup do moře, slunečníky a lehátka - za nákup nápoje můžete využívat. U pláže pěší zona s obchůdky, restaurace, gyrosy, takže i na oběd se dá zajít od moře. V září už bylo lidí míň, v létě je to tu asi rušné.

Pláž byla od penzionu přímo rovnou cestou asi 3minutky chůze.

Nea Vrasna je skvělé místo na dovolenou .

Jitka H., 24.10.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Luna Lux

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dobé

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Ovocie - málo druhov, tvrdé, ako zo supremarketov; nezodpovedá Grécku, kde rastie výborné ovocie,

Stravovanie nezodpovedá all inclusive

Služby hotela
Výborné

Pláž
OK, vodné atrakcie predražené, neochotný personál

Peter Fencík, 21.10.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Athos Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově jsme byli velmi spokojeni,příjemní majitelé i zaměstnanci,vynikající delegátka i slečna v jídelně.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli velmi spokojeni,příjemní majitelé i zaměstnanci,vynikající delegátka i slečna v jídelně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
tady to nebylo úplně super,ale odpovídalo ceně

Strava
neměli jsme předplacenou stravu,přesto jsme si párkrát přikoupili snídani i večeři a byli jsme velmi mile překvapení chutnou a bohatou večeří i snídaní.

V městečku nám také celkem chutnalo,jen nás překvapila četnost pizzerií..

Služby hotela
vše bylo v pohodě a bez problémů,dalo se domluvit..

Pláž
Z pláže i moře jsme byli nadšení,teplá a čisťounká voda a klidné okolí.. Právě z toho důvodu volíme termín až koncem září. Pracuji s lidmi a potřebuji klidnější místo

Jaroslava Fadrná, 21.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Akropolis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená splnila očekávání. Malý a téměř rodinný hotel. Personál velmi milý a ochotný. Hodně zeleně a klidu. Městečko Stavros je večer...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání. Malý a téměř rodinný hotel. Personál velmi milý a ochotný. Hodně zeleně a klidu. Městečko Stavros je večer velmi živé a plné zábavy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou dobře vybavené a čisté. Na balkonech je příjemné sezení a držáky na mokré prádlo /není potřeba sňůra/.

Strava
Stačila by polopenze. Snídaně a večeře jsou bohaté, každý si vybere. Obědy vzhledem k malému počtu klientů jsou chudší.

Služby hotela
Chybí možnost výletů. Jinak bylo všechno co jsem požadovala. Domluvíte se česky.

Pláž
Možností vybrat si pláž je velmi mnoho. Slunečníky a lehátka jsou za cenu konzumace, která je minimálně 3 euro na den. Přístup do moře je pozvolný a vhodný i pro děti. Pláže nejsou přeplněné.

Ivana F., 15.10.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená vcelku splnila očekávání

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená vcelku splnila očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo vcelku dobré. Čekala jsem trochu lepší vybavení kuchyňky. S trochou neochoty jsme se setkaly při výměně nefunkční varné konvice. Za dosti vážný nedostatek považuji chybějící bezpečnostní označení schodu na chodníčku vedoucího od branky ke vstupním dveřím. Neoznačený schod je velmi snadno přehlédnutelný a i já jsem šlápla do prázdna a upadla. Naštěstí jsem skončila "pouze" s velkými odřeninami. "Přestože přiběhla i správcová a domlouvala se s naší sousedkou, která byla Řekyně, místo až do konce pobytu zůstalo neoznačeno, a přitom stačil kousek žluté pásky.

Strava
Stravovaly jsme se samy

Služby hotela
V domě bylo čisto, pokoj jsme si uklízely samy, s čímž jsme ale víceméně počítaly.

Pláž
Na pláž to bylo kousek, ale byla dost špinavá neudržovaná. Vzhledem k tomu, že už začal školní rok, nebylo na ní příliš mnoho lidí. Voda čistá s příjemnou teplotou.

Danuše M., 13.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 17.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Studio Lafas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 K pobytu téměř žádné negativní připomínky; bohužel jsme měli hlučné sousedy, kteří nerespektovali noční klid - šlo o účastníky zájezdu z...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
K pobytu téměř žádné negativní připomínky; bohužel jsme měli hlučné sousedy, kteří nerespektovali noční klid - šlo o účastníky zájezdu z naší skupiny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Studio se dvěma manž. postelemi, sprchou a WC. Naprosto nevybavená kuchyňka s téměř žádnou pracovní plochou.

Strava
Měli jsme pobyt beze stravy.

Služby hotela
Solidní výběr stravovacích zařízení

Pláž
Cesta k pláži pomalým krokem trvala něco málo přes 5 minut.

Iva Pospíšilová, 09.10.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Studia Vourlota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 velice příjemná dovolená s příjemnými lidmi kolem.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velice příjemná dovolená s příjemnými lidmi kolem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez problému

Strava
snídaně by chtěla trochu zpestřit, jiný sýr, salám, jinak vajíčko.

Služby hotela
cítil jsem se jako doma.

Pláž
modrá vlajka hovoří za vše.

Vladimír Richtr, 07.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Venus Fourka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,5 Celkový dojem dobrý.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malé pokoje vhodné pro 2 postele.

3. postel v pokoji omezovala pohyb i odkládání věcí.

Strava
bez stravy

Služby hotela
Bez stížnosti. Přívětivá delegátka byla přítomna po celou dobu pobytu.

Pláž
Nejbližší pláž písčito-kamenitá cca 5 minut chůze od hotelu. Doporučeny boty do vody. Mělčina cca 50 m od břehu. Na pláži 2 bary poskytující slunečníky s lehátky.

Anonym, 07.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Venus Fourka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Až na to, že jsme měli smůlu na počasí, dovolená splnila naše očekávání. Jen bych měla připomínku k poznámce v nabídce, že se jedná o...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Až na to, že jsme měli smůlu na počasí, dovolená splnila naše očekávání. Jen bych měla připomínku k poznámce v nabídce, že se jedná o program 55+. Samotný areál hotelu je ve svažitém terénu se spoustou schodů a převýšení a i samotná cesta od pláže k bráně areálu představuje sice ne přímo horolezecký výstup, ale přesto může být pro starší osoby, případně pro někoho byť s mírnými dýchacími či pohybovými problémy, dost náročný. Bazén přímo v areálu je ovšem exkluzivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj byl skromně leč dostatečně účelně zařízený. S velkým zastřešeným prostorem před vchodem (byli jsme v přízemí), kde bylo příjemné posezení a funkční zařízení na sušení plavek a ručníků. Samotný areál je pečlivě udržovaný se spoustou stromů, keřů a květin. Matrace některých postelí by si ale už asi zasloužily výměnu a měli jsme problémy s lednicí, kterou nám však na požádání ochotně vyměnili. Kuchyňské vybavení bylo skromné, ale dostačující a odpovídalo nabídce.

Strava
Objednali jsme si zájezd bez stravy, ale vzhledem k poměrně značné vzdálenosti do nejbližší restaurace jsme uvítali nabídku dokoupení stravy na místě. Nabídka nás bohužel zklamala. K býběru bylo vždy ze dvou jídel, z nich jedno bylo pravidelně kuře na jakýkoli způsob a druhé bezmasé, jen zdánlivě připomínající řeckou stravu. Bohatě to však vynahradila služba hotelu, která zajišťovala dovoz jídla do 15 minut z provozovny, kterou bych asi nejtrefněji nazvala řeckým fastfoodem. Jinak ve vzdáleném centru obce bylo několik restaurací a možnost nákupu. Velký market Masoutis bohužel ke konci sezony zavřel už asi v polovině našeho pobytu, ale byla možnost nakupovat v menších, i když ne tak bohatě zásobených obchodech. Hned naproti zmíněnému marketu byla po celou dobu v provozu vynikající pekárna Anna s milou obsluhou, otvřená až do pozdních nočních hodin. Rybí restaurace přímo u pláže byla sice trochu vyšší cenová kategorie, ale vynikající. My jsme nakonec zakotvili v taverně Sifis. Typická řecká restaurace v příjemnou obsluhou, s domácími specialitymi a nejlepšími tzatziky, které jsem kdy jedla. Suché červené, které podávali nemělo chybu. Pro lepší orientaci přidávám odkaz na mapu s vyznačením taverny:https://www.google.com/maps/d/viewer?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&mid=1yyk9uwV-j5JXouB9GqjfKua6OKc&ll=39.99799032342394%2C23.385473350270672&z=18 a ještě odkaz na jejich stránky na FB:https://www.facebook.com/TavernaRestaurantSifis/

Služby hotela
Služby hotelu byly v pořádku, delegátka cestovní kanceláře byla velmi ochotná a vstřícná.

Pláž
Ohledné pláže velká spokojenost z mé strany. Nerada plavu ve vlnách a až na jediný den, kdy se vlny zvedly, bylo moře jak stůl. Z mého pohledu zatím nejlepší koupání o dovolené. Voda průhledná a pláž i na konci sezóny celkem čistá, dostatek odpadkových košů, slunečníky a lehátka jen za mírnou konzumaci, k dispozici je slušně udržovaná toaleta a venkovní sprcha. Ti, kdo jako já, neradi zůstavají v mokrých plavkách, by možná ještě uvítali zástěnu na převlékání, ale to už by byla třešnička na dortu. Jediná malá nespokojenost se týká přístupu na pláž, přesně návratu z pláže do hotelu. Jedná se o značné převýšení, které někomu může dělat problémy, jak jsem již psala výše.

Nataša Černá, 03.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel: Akropolis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

ubytování 6 fotografií