Recenzie hotelov
Epirus - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 Letovisko super, ale v jiném hotelu.

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Letovisko super, ale v jiném hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel 3* odpovídal spíše 2*. Rohový pokoj, kam svítí slunce celý den byl vyhraty tak na 50 °C. Klimatizace za dodatečný poplatek foukala do jednoho místa, tak nám řekli, ať si pod ní nastehujeme postele, vybavení staré, šuplíky šly otevřít, když člověk našel grif. V koupelně to byl děs. Dřevěná galerka nafoukla a oloupana, WC štětka jako z hororu. O špunt k umyvadlu jsme si museli říct. O úklidu ani nehovorim. Maximálně vynesene koše, ale jinak pokoj ani koupelna hadr neviděli.

Strava
Jednoduché snídaně formou bufetu v hotelu. Servírované večeře v sousedním hotelu byly někdy dobré, někdy ne, ale to je otázkou chuti. Co mě mrzelo bylo to, že jsem si objednávala za peníze k večeři skvělý jablečný džus, který pár dnů pred koncem dovolené tak redili, že jsem ho raději neobjednala (3 eura)

Služby hotela
V podstatě jsem žádné služby nezaregistrovala.

Vyzdvihnout musím delegáta Janise, to byl profík a moc ochotný.

Pláž
Pláž skvělá. Dlouho melko, pisek, teplá čistá voda a lehátka pouze za drobnou konzumaci v baru. Objednávka přímo z lehátka...

Soňa J., 20.06.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 V Řecku jsem byla poprvé a moc se mi tu líbilo, Párga je zajímavé historické město a točil se tu film "Ukradli torzo Jupitera"...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V Řecku jsem byla poprvé a moc se mi tu líbilo, Párga je zajímavé historické město a točil se tu film "Ukradli torzo Jupitera" s s Annie Girardotovou, Philippem Noiretem. Delegátkou nám bylo nabídnuto pár zajímavých výletu, ale využili jsme jen jeden - výlet lodí na ostrovy Paxos a Antipaxos - v případě zájmu doporučuji vybrat si tu menší loď :-) a komu se dělá blbě, sednout si dolu na záď...

Jinak v Řecku je draho - pivo 500ml 4Eur, Gyros /vynikající/ - 6-8Eur, hranolky 6Eur, pizza Margarita 6-8Eur, chleba - spíše veka 1-2Eur, pití obyč voda 1-2Eur, ochucená 2Eur a výše, zmrzlina 3-4Eur

doporučuji sebou hotovost, menší obchůdky karty neberou a když berou, nemusí jim fungovat Wifi, tedy pokud nechcete krmit ATM poplatky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo fajn, čistý prostorný pokoj s balkonem - vždy výhled do krásné zahrady, při vstupu malá kuchyňka /vybavená/, WC se sprchovým koutem

pro mne jediné negativum bylo, že pokoje mají dlažbu, takže každé šoupání čímkoliv v pokoji nad vámi či vedle bylo slyšet, takže jsem spali se špunty v uších :-)

Strava
ubytování jsme měli bez stravy, ale pokud si přivezete či koupíte ingredience, dá se v kuchyňce vařit - já třeba dělala k snídani míchaná vajíčka či k obědu zapečené těstoviny, v zahradě jsou citroníky, ze kterých jsme si dělali citronádu :-)

jinak ve městě je spousta restaurací, mi chodili do nejbližší, která se jmenovala Mango bar a je tam velmi příjemná a milá majitelka a super jídlo

Služby hotela
krásný udržovaný bazén, obklopený olivovníky

Pláž
od Garden house se jde k pláži Valtos cca 15 minut, písková pláž se více méně neustále zabraná domorodci, takže pokud chcete být s méně lidmi musíte na oblázkovou, a tam raději se speciální obuví, ale není to tak hrozné, mi chodili naboso

lehátka se samozřejmě kupují /4-5Eur na den/, ale delegátka vám myslím za 4Eur na celý týden poskytne slunečník

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Garden House studia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Garden house 6 fotografií

Celkom: 7,2 dobre ,hezka plaz .v okoli nic moc neni doporucuji vylety lodi, skutr .

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobre ,hezka plaz .v okoli nic moc neni doporucuji vylety lodi, skutr . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobre.

Strava
snidane furt to same .vecere jedna ..mohlo byt lepsi .

Služby hotela
dobre .

Pláž
krasna plaz pisecna ,na koupani supr.

Václav Houška, 16.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Philoxenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla úžasná.Krásné klidné prostředí s možnostmi výletů.Nejvíce bych také ocenila delegáta Janise,je to úžasný člověk,vždy na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná.Krásné klidné prostředí s možnostmi výletů.Nejvíce bych také ocenila delegáta Janise,je to úžasný člověk,vždy na telefonu,osobně několik schůzek pro všechny klienty,zařídil vždy i to nemožné a dokončil pobyt s osobním rozloučením se všemi na letišti při odbavování.Nikdy jsem na žádné dovolené nic podobného nezažila.DĚKUJI Byl velkým přínosem pro nádherný pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté,klidné,příjemné a domácí.Prostě super

Strava
Strava dokonale vyhovovala v obou hotelech.Milý a vstřícný personál.Pokud jsme chtěli změnu,poprosili jsme a vyšli nám nadmíru ke spokojenosti naší!!!

Služby hotela
Majitelé jsou úžasní lidé.Celý den až dlouho do večerních hodin stále k dispozici.Mluví anglicky,německy a částečně česky,splnili jakýkoli požadavek všem,cítili jsme se jako bychom přijeli na dovolenou k milým příbuzným kteří se o nás starali perfektně celou dobu.Podobně se chovali k nám všem i všichni lidé v celé Amoudii.

Pláž
Čistá pláž,teplé a čisté moře.Za lehátka se neplatí u hotelu našeho ani u jiných.Stačí si objednat něco k pití a můžete zdarma ležet pod slunečníkem celý den až do večera.Pokud dostanete chuť na pláži se najíst,přinesou vám jídlo až pod zmíněný slunečník se vším všudy.

Hana Kvapilová Červenková, 03.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená v pohodě a klidu v malém městečku, velmi klidném.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v pohodě a klidu v malém městečku, velmi klidném. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji vše, co člověk potřebuje, denně uklízeli, stlali. Za 10 dní 3x převlékali postel a 4x měnili ručníky. Velmi tvrdý polštář - jako kostka z kamene a nízká postel.

Strava
Snídaně celý pobyt stejná - vařené vejce, chléb, marmeláda, med, nutela, sladký koláček, šunka a sýr, rajče a okurka, na kousky nakrájené ovoce, džus, čaj a káva.

Na večeři jsme chodili do hotelu přes silnici a měla 3 chody - vždy salát, např. stejk a hranolky nebo pečené kuře a rýže, jídla byla chutná a porce v pohodě. Jako dezert byl zákusek 1x řez, jinak kus ovoce nebo zmrzlina.

Služby hotela
K hotelu, kde jsme večeřeli patřila lehátka na pláži - mohli jsme je využívat,ale museli jsme si objednat konzumaci. V půli pobytu tato lehátka obsadili Rumuni, konzumovat nic nemuseli...Navíc je začali pracovníci hotelu rozebírat, tudíž jsme neměli kde ležet. Chodili s el. šroubovákem kolem nás - velmi nepříjemné.

Doporučuji růžová lehátka patřící k La Creperia - skvělý servis - výborné jídlo i pití doveze na pláž, vše čerstvé a rychle připravené. Ke kávě 0,5l vody v ceně.

Pláž
NÁDHERNÁ. Určitě se na toto krásné místo vrátíme. Písečná pláž, pozvolný vstup, někdy vlny. Čistá průzračná voda.

Jiřina Z., 03.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Moc hezké ubytování a Parga je úžasná na potápění...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezké ubytování a Parga je úžasná na potápění... Zobraziť celú recenziu

Zdeňka Vaníčková, 30.09.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Aliki

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 velmi dobré

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dovybavit apartmán, při obsazenosti 4 osob nedostatek úložných prostor

Strava
bez stravy, nelze posuzova

Služby hotela
apartmán, služby v pořádku

Pláž
pláž čistá, dostatek lehátek a možností k občerstvení

Alena Zemanová, 28.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 19.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Penzion Sakis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Parga je velmi krásné městečko.Je zde sklouben restaurační a kavárenský odpočinek s možností procházek do okolní přírody a krásného...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Parga je velmi krásné městečko.Je zde sklouben restaurační a kavárenský odpočinek s možností procházek do okolní přírody a krásného koupání.Z rušného centra se během 10 minut můžete dostat do ticha Benátské pevnosti a relaxovat s pohledem na Pargu a přístav.Nebo si udělat delší výlet po turistické cestě na hrad Aliho Paši odkud je nádherný rozhled.A nebo se cárat uličkami s obchůdky.Byli jsme zde po druhé po 13 letech a opět se nám zde velmi líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pensionu Silvia se nám moc líbilo,protože splnilo naše představy o klidném ubytování v přírodě.Je ve větší zahradě obklopen ještě nazastavěnými pozemky s výhledem na moře.Pokoje jsou prostorné,s větším balkonem.Nevýhodou je,že zhruba od oběda začne na balkony svítit a to skoro až do západu slunce a byl to pořádný pařák.Využívali jsme posezení v zahradě ve stínu stromů.A také je pension trochu dále od centra,člověk se nachodí,ale nám to nevadilo.Co nám vadilo a to dost,že asi třikrát za náš pobyt majitel vypouštěl septik zřejmě do okolních pozemků a to byl puch k nevydržení.

Služby hotela
Majitelka se o vše pečlivě stará.Mohla by být více vybavena kuchyň co se týče nádobí.

Pláž
My jsme se chodili koupat na oba konce pláže Valtos,kde je možnost ležet bez lehátek.Nemáme je rádi.Bohužel zde není žádná zeleň,která by dávala stín.Ale nejvíce se nám líbila pláž Piso Krioneri.Je sice oblázková, daleko od našeho bydlení,ale jsou zde nádherné skalky a plavání.

Václav N., 27.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Penzion Silvia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek

Strava
Vyhovující

Služby hotela
O.k.

Pláž
Super

Jiřina O., 24.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 19.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velmi příjemná dovolená.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Eleni - pokoje čisté, každý den úklid, v koupelně k dispozici fén, na pokoji malá lednička, prostorná lodžie.

Strava
Poloponze - snídaně v hotelu Eleni formou švédského stolu (salám, sýr, vejce, olivy, ovoce, zelenina, jogurt, džem, med a pod.) a večeře v hotelu Paradise podávané, pro všechny stejné jídlo - vše bylo chutné.

Služby hotela
Delegát Janis byl "třešinkou na dortu" celého zájezdu. Velmi milý, ochotný a stále usměvavý.

Pláž
Koupání i pláž super. Vstup do moře pozvolný, pláž velká, takže žádná "hlava na hlavě".

Michaela H., 23.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 19.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Epirus, Hotel: Eleni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)