Recenzie hotelov
Karpathos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,5 Byli jsme zde podruhé, ale oproti roku 2019 ušmudlané, koupelna špinavá, odpadkový koš bez víka, když vezmete, že tam házíte použitý...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde podruhé, ale oproti roku 2019 ušmudlané, koupelna špinavá, odpadkový koš bez víka, když vezmete, že tam házíte použitý toaletní papír tak je to opravdu fuj , lednice špinavá neumytá. Byli jsme na 14 dní, převlékli a vyměnili ručníky 4x to bylo v pořádku, ale úklid opravdu tak jenom šup šup aby to bylo hotové. Zobraziť celú recenziu

Strava
Stravovali jsme se sami v tavernách, nic jiného bych v Řecku ani nechtěla.

Pláž
Ubytování je od pláží docela daleko, ale to my jsme věděli a nevadilo nám to, za to návštěva Karpathou a destinace Lefkos stojí.

Iveta G., 04.10.2021, Dátum pobytu: 17.9. - 1.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Studia Blue Horizon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytování vynikající, okolí, pláž super, ostrov nádherný . Ovšem tahanice s CA - teprve třetí smlouva se povedla(podepsali jsme jednu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování vynikající, okolí, pláž super, ostrov nádherný . Ovšem tahanice s CA - teprve třetí smlouva se povedla(podepsali jsme jednu, nepotvrzena, druhou taktéž, až třetí vyšla) Vrácení přeplatku, vyplývajícího se zrušení smlouvy jsem musel urgovat , bylo mi slibováno, nic se nedělo. Až po intervenci v pořadající CK mi vyhověno bylo !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi kvalitní , terasa pro 2 apartmany, balkon, a vše jak má být

Strava
Strava nebyla v ceně

Služby hotela
Super

Pláž
Pláž kouzelná, oblázková, čisté moře, každý měl soukromí

Dušan, 27.09.2021, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Studia Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme na ostrově Karpathos již po druhé a lokace Lakki Beach byla to nejlepší řešení ve vztahu k plážím, vybavenosti, ale také k...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme na ostrově Karpathos již po druhé a lokace Lakki Beach byla to nejlepší řešení ve vztahu k plážím, vybavenosti, ale také k výletům, jež jsme soukromě absolvovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní, odpovídající ceně a místu

Strava
Objednávka zněla ubytování včetně snídaně :). Ta byla pestrá, v dostatečném množství a vždy doplněná vlastnoručně upečeným moučníkem od paní domácí Sofie. Každý den usměvavá a vždy i s manželem připravená splnit i nevyslovené přání.

Služby hotela
Vše co jsme si přáli bylo spněno

Pláž
Dostupné v různém provedení, kamenité, oblázkové i písečné s dostatkem prostoru pro využití jak slunečníků tak vlastních prostředků pro odpočinek

Romana Vejmělková, 27.09.2021, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Lakki Beach (Amoopi)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Byla to úžasná dovolená. Ostrov je sice větrný, trochu drsnější, ale stojí za to si půjčit auto a projet si jej. Jediná vada na kráse,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to úžasná dovolená. Ostrov je sice větrný, trochu drsnější, ale stojí za to si půjčit auto a projet si jej. Jediná vada na kráse, byl přístup naší delegátky. Z jejího vystupování už v autobuse jsme měli pocit, že jsme tak nějak na obtíž... Auto nám sice zajistila přes SMS dle našeho přání,ale více se o nás nezajímala. Pouze 2 dny před návratem nám napsala SMS-kou informace o odletu. Naštěstí jsme její služby nepotřebovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné, jednoduché, ale funkční, příjemné.

Strava
Zájezd jsme měli bez stravy, ale kuchyňka byla vybavená vším, co jsme potřebovali. V případě poruchy varné konvice jsme okamžitě dostali novou.

Služby hotela
Paní majitelka naprosto bezkonkurenční! Úklid pokojů denně, převlékání lůžkovin a ručníků po 3 dnech. Připadali jsme si jako "princezny". Vždy byla usměvavá, milá a ochotná.

Pláž
Pláží bylo v dosahu více. Některé s divokým přístupem do moře, kousek vedle písčitá. Bylo si z čeho vybírat. Díky autu jsme si zajeli i na další vzdálená místa. Projeli jsme ostrov křížem krážem a kochali se. Občas jsme byli na plážích téměř osamoceni, což bylo úžasné. I v horských vesničkách jsme našli nádherné vyhlídky. Zásobování bylo asi díky konci sezóny poněkud omezenější, ale dostačující. Taveren v okolí plno a vždy nás uspokojila jejich nabídka. Karpáthos je klidné odlehlejší místo k odpočinku. Všem jej doporučujeme.

Šárka M., 26.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 17.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: studia White Castle

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Příjemná dovolená. Celková spokojenost.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená. Celková spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé. Dobře vybavená kuchyňka a stále tekla krásně teplá voda. Moc se nám líbilo:)

Strava
Bez stravy

Pláž
Pláž byla krásná. Dostupnost asi 10.minut procházkou.

Na celém ostrově jsou úžasné pláže.

Martin T., 21.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 17.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Studia Blue Horizon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Byli jsme v ŘECKU již několikrát, ale tohle místo bylo asi nejhorší. Bylo sice příjemné, že hotel byl přímo na pláži, ale horší bylo to,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v ŘECKU již několikrát, ale tohle místo bylo asi nejhorší. Bylo sice příjemné, že hotel byl přímo na pláži, ale horší bylo to, že byl také v podstatě přímo na silnici, kde byl dost velký provoz a to i v noci. Auta a motorky jezdily skoro těsně u dveří do pokoje, kde nebyl ani práh. Další poměrně zásadní negativum bylo to, že zde bylo velmi větrno, což je zde prý běžné

Nicméně o tom jsme předem nevěděli. Paní majitelka i pokojská byly příjemné a ochotné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení studia bylo pěkné, časté uklízení a výměna ručníků.

Hana Mikošková, 20.09.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Apartmány Ammos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi pěkná dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je cca 1 km od centra střediska Lefkos. Ubytování bylo ve stroze vybaveném studiu s miniaturní koupelnou, jak už jsme v Řecku zvyklí. Výhodou bylo, že studio mělo krásnou velkou terasu, kde bylo příjemné posedět a kochat se výhledem na moře a hory. Nevýhodou bylo nedostatečné vybavení kuchyňského koutu. Nebylo tam ani struhadlo nebo konvice, do které se dá udělat čaj. Patrně šlo o záměr přimět klienty využít místních restaurací.

Strava
Ubytování bylo bez stravy. Nejbližší obchod je cca 400 m směr Lefkos. Je velmi spoře zásoben základními potravinami. Lépe zásobený obchod je až v centru. Jinak lze pro pochutiny zajet do hlavního města.

Hned vedle Corali jsou dvě taverny. Ta bližší nás zklamala, i když si ji někteří jiní turisté chválili. My měli jídlo spálené. Nás nejlépe oslovila taverna Blue swan, kde vařili senzačně. Navíc jsme si mohli vybrat jídlo opatrným nahlédnutím do kuchyně, kdy nám kuchařky vysvětlily, o co se konkrétně jedná. U pláže a v centru střediska se dá nalézt spousta dalších příležitostí k jídlu a pití a načerpání atmosféry.

Služby hotela
My jsme byli v hotelu 14 dní. Za tu dobu nám 4x vyměnili lůžkoviny, koše vyměnili skoro denně a uklízeli jednou za tři dny.

Pláž
Před studiem, cca 200m je oblázková pláž. Není chráněná před větrem, takže vstup do vody bývá obtížný. Pro děti a lidi s pohybovými problémy nedoporučuji. Chodili jsme do centra. Tam je pláží hned několik a každý si může vybrat, co mu vyhovuje. Krytá písečná pláž však bývá brzy plná. Navíc lehátka pod první z taveren u zdi pro zápach odpadů nedoporučuji. Ceny jsou od 8€do 10€.

Milada, 20.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 17.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Studia Corali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohled z Corali 1 fotografia

Celkom: 10 Nádherná dovolená, krásné ubytování, ostrov překrásný

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, krásné ubytování, ostrov překrásný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je nově rekonstruovaný, disponuje recepcí a výtahem. Studio je krásné, čisté, prostorné. Měli jsme výhled na moře, rohový pokoj s dvěma terasami. V obývacím pokoji i ložnici je televize, v kuchyňce je veškeré potřebné vybavení. Koupelna je krásná s velkou sprchou, k dispozici pantofle, kosmetika, kartáčky. Každý den perfektní úklid. Naproti je velký hotel Elektra, ale žádný hluk nebyl slyšet, pouze šplouchání moře. Kousek od hotelu je obrovský supermarket a centrum hlavního města je cca 800 m.

Strava
Bez stravy

Služby hotela
Úklid perfektní, nic jiného jsme nepotřebovali.

Pláž
Písečná, jen u vstupu do moře kamínky. Na pláži lehátka a slunečníky - 10 euro na den. U pláže bar. Vše čisté, moře krásné.

Eva P., 20.09.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Alos Suites (ex. Possirama Bay)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo útulné, krásné, čisté. Měli jsme pokoj s balkónem, odkud byl výhled na moře a na další hotel a prostranství okolo našeho hotelu.

Strava
Udělali jsme moc dobře, že jsme si k zájezdu přikoupili vynikající snídaně připravované majiteli. Ochutnali jsme samozřejmě i jídlo z restaurací a obchodů a vše nám moc chutnalo. Vše kvalitní a výborné.

Služby hotela
Na služby hotelu si nemůžeme vůbec stěžovat. Majitelé i personál byli velice ochotní a laskaví.

Pláž
Pláže jsou v okolí oblázkové, velmi kamenité, stejně tak vstupy do vody. Je proto nutné mít s sebou boty do vody. Nejbližší kamenitá pláž je cca 5 minut od hotelu, jde se k ní po schodech. V okolí je několik takovýchto kamenitých pláží a cca 15 minut od hotelu je i písečná pláž (poblíž hotelu Helios), kam jsme taky párkrát zavítali. Na kamenitých plážích, které jsou menší, bylo logicky méně lidí, na té písečné bylo lidí víc. Lidí se šnorchlem jsme viděli poměrně dost. Voda v moři byla čistá.

Renáta C., 18.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Lakki Beach (Amoopi)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pěkná a klidná dovolená, plná poznání, krásné a čisté moře ????????nikde jinde takové není.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná a klidná dovolená, plná poznání, krásné a čisté moře ????????nikde jinde takové není. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skromné, ale dostačující, čisto a uklizeno bylo každý den, kromě neděle, ale to se dá vydržet.Každý pokoj má balkón či terasu, součástí je i šňůra na prádlo ????takže máte možnost sušit mokré plavečky????.

Strava
Co se týče stravování v hotelu podávají pouze snídaně. Dostačujici pestrost, včasné doplnění ????nápoje čaj, káva, voda, výborný nešizený džus, ovoce, jogurt, džemy, med, sušenky, buchta, zelenina, salámy, sýry pečivo, vajíčka, lívance, tousty.

V okolí hotelu je dost skvělých taveren, kde se dá posedět při dobrém obědě či večeři ????

Služby hotela
Služby hotelu byly dobré, bez problémů ????

Pláž
V blízkosti hotelu se nacházejí dvě pláže, jedna je písčitá s pozvolným vstupem do moře, ta druhá je oblázková trošku prudší. Obě jsou křišťálově čisté a ne přeplněné lidmi ????????. V blízkosti těchto pláži jsou i další menší.

Vlasta, 13.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Karpathos, Hotel: Helios(Amoopi)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie