Recenzie hotelov
Korfu - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Naše první all inclusive dovolená s dětmi a velká spokojenost. Jediné, co ji pokazilo, bylo využití služeb parkování v Buštěhradu. Nikdy...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naše první all inclusive dovolená s dětmi a velká spokojenost. Jediné, co ji pokazilo, bylo využití služeb parkování v Buštěhradu. Nikdy více... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvůli našemu miminku, které po dlouhé cestě dost plakalo, nám recepční nabídly dřívější checkin zdarma, což bylo od nich velmi milé. Pokoj, který nám dali, byl krásně prostorný (2 pokoje) a dalo se z terasy rovnou do téměř soukromého bazénu s barem, ale již při vstupu neskutečně cítit zatuchlinou a po obhlédnutí jsme zjistili, že např. stínidla na lampách, závěsy a jiné látkové dekorace jsou plesnivé. Takže jsme se zase odstěhovali a čekali na jiný pokoj, který nebyl sice tak velký, ale jinak byl v pořádku. Bydleli jsme v budově naproti té s recepcí a restaurací, takže jsme to měli blízko na jídlo a na pláž cca 5min procházkou. Jediné, co nám vadilo byl velký hluk z chodby - když si tam někdo povídal, bylo to rozumět každé slovo, natož když tam například v noci (večer) pokřikovaly rozjívené děti, které se vracely z animačního programu...

Strava
Naprosto dokonalá, velký výběr všeho, doplňovali hned, měli i ryby a mořské plody, výborné saláty, ráno palačinky, lívance, míchaná vejce, omelety (kromě klasických švédských stolů). Dezerty na Řecko ušly.

Na pláži má hotel 3 restaurace - asijskou, řeckou a italskou, musí se předem rezervovat a jsou dost plné, asijská a řecká byly pro nás top!

Služby hotela
Využili jsme půjčovnu plážových osušek za zálohu, pokoj uklízeli každý den, měnili ručníky...

První nebo druhý den si můžete objednat 15min masáž ve spa zdarma, paní chodí po pláži a nabízí. My ji bohužel nějak minuli a dozvěděli jsme se to až 3. den...

Bazén s tobogány a dětským brouzdalištěm. Animační programy pro děti i přes den od asi 4 let. Večer dětská disco a pak program pro dospělé. Přes den nějaké cvičení, ale to jsem jaksi nenašla kde.

Pláž
Pláž s lehátky, slunečníky a sprchou zdarma, chodili jsme do odlehlejší části, kde byl vždy dostatek volných míst a nebylo přeplněno. V moři občas tráva, ale nevadilo nám to, vhodné pro děti - pozvolný vstup po jemném písku.

Veronika C., 03.12.2018, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Korfu je hezký ostrov. V okolí je hodně písčitých pláží, každý den může být člověk někde jinde. Na velké pláži je možno si zapůjčit i...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Korfu je hezký ostrov. V okolí je hodně písčitých pláží, každý den může být člověk někde jinde. Na velké pláži je možno si zapůjčit i motorový člun.

Vždycky píšeme velmi kladné recenze, nejsme nijak nároční, ale tohle se nedalo. Možná jen špatná doba zájezdu, nevím. Hlavně si dávejte pozor na peníze - nebo použít trezor! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika, starší pokoje, ale na přespání stačí. Co je velmi nepříjemné, tak v areálu je kotelna kde spalují snad benzín. Strašně to smrdí a všude jsou saze. Zápach jde cítit ve dne v noci, to bylo strašné. Na recepci je slovenka, tak se člověk domluví.

Strava
Víceméně pořád to samé se točilo, ale bylo vždy na výběr z mnoha jídel, takže po dobu zájezdu to vystačilo. Dalo se to různě nakombinovat. Vždy tam měli čerstvé domácí pomeranče, které byli podávány i na svačinu.

Služby hotela
Úklid každý den, to nemohu říct, že ne, ale... Vždy, když jsme přišli na pokoj, byli naše věci přeházené, kolikrát vyhodili i něco, co se jim prostě nezdálo. Na konci zájezdu jsme zjistili, že nám uklizečka kradla peníze(proto to bylo přeházené - hledala peněženku a co by kde ukradla), pořád jsme tomu nechtěli věřit, ale naposled to bylo už jasné. I ostatní ubytovaní si na to stěžovali - přeházené věci, zcizené osobní věci + peníze. Přitom vypadali tak mile..

Pláž
Pláže naprostá spokojenost. Krásný písek, ostrůvky na které se dalo doplavat, paráda.

Adéla Syslová, 03.12.2018, Dátum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kouř z komína 4 fotografie

Celkom: 9,2 velmi dobre

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobre Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyborne

Strava
vyborna

Služby hotela
velmi dobre

Pláž
vyborna

Paulína Korpášová, 27.11.2018, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Mayor Pelekas Monastery

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Najlepší hotel, v akom so kedy bola. Krásne prostredie, milý a veľmi ochotný personál, super vybavenie pre dovolenku s deťmi. Tie naše (7...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Najlepší hotel, v akom so kedy bola. Krásne prostredie, milý a veľmi ochotný personál, super vybavenie pre dovolenku s deťmi. Tie naše (7 a 10 rokov) si užili bazény, tobogány, all inclusive džúsy a zmrzku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásna suita, oceňujem čistotu a kvalitné matrace.

Strava
Veľmi pestrý a bohatý výber, všetko chutné a navyše - prvý hotel, ktorý nemal problém s našou bezlepkovou diétou (na požiadanie nám napr. spravili bezlepkové cestoviny).

Služby hotela
Oceňujem poskytnutie plážových uterákov, ako aj celkovú starostlivosť o hostí.

Pláž
Nádherná piesočná pláž s pozvoľným vstupom, ideálna pre deti.

Anonym, 27.11.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Misto pekne, ale na nas vkus malo plazi, ktere i v zari byly dosti plne. V miste kde hsme byli se moc nezabyvaji odpadkami, ale to je...

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Misto pekne, ale na nas vkus malo plazi, ktere i v zari byly dosti plne. V miste kde hsme byli se moc nezabyvaji odpadkami, ale to je problem zeme ne cetovni kancelare. Pujcenim vozu jsme si dovcu zprijemnili a uzili vice po svem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo fajn. Naprosto stavilo nasim potrebam. Uklizebo bylo kazdy den. Jedine co bych vytkla je stara koupelna, plesnivy sprchovy zaves.

Strava
Strava byla celkem dobra. Sice porad skoro tp same, ale vyber z docela velkeho poctu jidrl, takze se dalo vybrat. Ba me vylo vse doat mastne a hodne masa. Uvitala bych vice zeleniny.

Služby hotela
Cokoliv jsme potrebovali, vysli nam maximalne vstric. Neni tedy co vytknout spise naopak.

Pláž
Plaze byli hezke, ale jak jsem jiz psala dosti plne. Platit 10 nebo 15 euro kazdy den za lehatko, to pro nas neni. A v tomto miste nebyl moc velky vyber plazi.

Nikola R., 20.11.2018, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 už roky jsme si takhle skvěle nedpočinuli

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
už roky jsme si takhle skvěle nedpočinuli Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře, který nám CK na místě zajistila bez příplatku, moc jim za to děkujeme, protože jsme v důchodu a peněz moc neni

Strava
chtné

Pláž
za život jsme toho navštívili oměrně hodně, byli jsme I v Egyptě a Tunisku, ale takhle krásnou pláž nepamatujeme

Anonym, 09.11.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Kdo má rád Řecko, tak se mu tady v tomto hotelu muselo líbit. Vstřícný personál, nádherné okolí o moři ani nemluvě. Fakt super zájezd.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo má rád Řecko, tak se mu tady v tomto hotelu muselo líbit. Vstřícný personál, nádherné okolí o moři ani nemluvě. Fakt super zájezd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejsme v pětihvězdičkovém hotelu v Egyptě nebo Turecku, takže mírné nedostatky s postelí nás nemohly rozhodit.

Strava
Každý si tady mohl vybrat. Hojné zstoupení mořských živočichů. Nic pro vegetariány. Dostatek zeleniny i pití. Za nás v pohodě.

Služby hotela
Vstřícný a milý personál včetně delegátky.

Pláž
Kdo má rád písek, tak bude nadšený. Moře čisté, hlavně příjemně teplé. Poměrně čistá na pozdní sezonu.

Radan V., 08.11.2018, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jeli jsme s dcerou 8 měsíců a naprostá spokojenost, jen bylo nutné si vzít vlastní postýlku

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme s dcerou 8 měsíců a naprostá spokojenost, jen bylo nutné si vzít vlastní postýlku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
obyčejné studio, vybrali jsme si to hlavně kvůli kuchyňce, protože jsme měli sebou malou dcerku 8 měsíců

Strava
jídlo moc dobré, široký výměr, neumím si představit, že by tam byl někdo nespokojený

Služby hotela
Všechno fajn ochotní, nic není problém zařídit, pomoci

Pláž
nádherná pláž o hotelu, maličká si hrála na písku, spokojenost

Anonym, 07.11.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Golden Sands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Moc příjemné místo hlavně pro rodinu s dětmi

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc příjemné místo hlavně pro rodinu s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
měli jsme rodinný pokoj, pro děti palandy, měli jsme z toho strach, ale děti nadšené, bylo to pro ně největší dobrodružství a myslím, že si budou tento výlet pamatovat I v dospělosti

Strava
dobrá, nečekejte od toho zázraky, ale netrpíte tam hlady a vše je čerstvé

Služby hotela
Všechno fajn ochotní, nic není problém zařídit, pomoci

Pláž
dokonalá pro děti absolutní ideál, vyřádily se

Anonym, 05.11.2018, Dátum pobytu: 2.9. - 15.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 moc se nám v hotelu Golden Sands líbilo

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
moc se nám v hotelu Golden Sands líbilo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byli jsme ubytovaní ve studiu george s výhledem na moře. Je to hodně ubyčejné, nm to tak yhovuje, chceme hlavně poznávat

Strava
velké překvapení, jídlo nám strašně chutnalo, přestože jsme za ty peníze nic moc nečekali, velký výběr

Služby hotela
majitel trochu svéráz

Pláž
krásná pláž hned u ubytování, pozvolný vstup

Anonym, 01.11.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Golden Sands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)