Recenzie hotelov
Korfu - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4 Celkově bych svou dovolenou zhodnotil jako skvělou. Ovšem to ne díky službám cestovky ani díky ubytování, natož stravování. Je to prostě...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych svou dovolenou zhodnotil jako skvělou. Ovšem to ne díky službám cestovky ani díky ubytování, natož stravování. Je to prostě hotel pro nenáročné Čechy, protože tam byli opravdu jen samí Češi. V Řecku si musíte hezkou dovolenou udělat vy. Vyjít do krásné řecké přírody a užívat si nádhernou průzračnou vodu a nádherné vyhlídky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování (alespoň za naši cenu) bylo podprůměrné a čekali jsme za to, co jsme zaplatili víc. Je to takové velmi sparťanské. Jednolůžkové postele, malinkatá televizka, malinká kuchyňka s minimem vybavení a malinká koupelna se malým sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem. V podstatě jen to, co potřebujete, abyste tu strávili noc. Nečekejte nic extra, budete zklamaní. Jediné plus je bazén, který je tak středně velký a majitel se o něj pravidelně a pečlivě stará.

Strava
Stravování neprobíhá přímo v místě ubytování, ale v asi 50 m vzdáleném hotelu. Jídlo bylo nic moc, nemastné, neslané. Stačí to na nasycení a máte i na výběr, ale nečekejte, že si perfektně pochutnáte, opravdu to není nic moc. Jediné plus je zde možnost jíst několik příchutí zmrzliny v době oběda a večeří. Stravovat se můžete také v hotelu Summertime, který je více v centru Sidari, ale je to tam naprosto stejné, jídla možná trochu větší výběr, ale nic moc.

Služby hotela
Hotel moc služeb neposkytuje. Jak jsem zmínil, v samotném místě ubytování se nachází pouze středně velký bazén. Naproti v hotelu, kde probíhá stravování je také bazén, velikostí asi stejný. V hotelu Summertime dále v centru je také bazén, o něco větší, kde se také můžete koupat, ale je stále zaplněný. Můžete si také objednat svačinu, pokud pojedete někdy na výlet. Doporučuji tohle dělat v hotelu naproti, rozhodně ne v Summertime. Na hotelu Summertime byl totiž na recepci velmi nepříjemný a arogantní pán, který svoji práci a turisty očividně naprosto nesnáší. Například, chtěli jsme si u něj druhý den po sobě zamluvit svačinu na výlet a on po nás ostře anglicky vyjel: "Zase svačinu? Kam jako zase jedete?!" To mě už fakt dopálilo. Jinak asi není nic moc jiného, co by vám hotel nabízel. Mimochodem, ROZHODNĚ si nekupujte zájezdy od cestovky, které vám asi bude váš agent nabízet. Kousek v centru je společnost , která nabízí ty stejné a lepší zájezdy za menší cenu a mají velmi profesionální přístup a má nádherné červené autobusy.

Pláž
Pláže na Corfu a v okolí Sidari jsou nádherné. Voda je krásně modrá a průzračná a má příjemnou teplotu. Jediná nevýhoda jsou lidi, kterých je všude plno, ale to se dalo čekat. Příroda je v okolí také nádherné a doporučuji vše v okolí prozkoumat, stojí to opravdu za to.

Michal L., 18.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Dimitra Studios & Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Krásný hotel blízko u pláže, příjemný personál a výborné jídlo. Určitě stojí za návštěvu, byli jsme spokojení!

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel blízko u pláže, příjemný personál a výborné jídlo.

Určitě stojí za návštěvu, byli jsme spokojení! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se nám moc líbila, velmi kladně hodnotíme organizaci výletu a službu delegátů.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, velmi kladně hodnotíme organizaci výletu a službu delegátů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nás příjemně překvapilo, čisté, upravené.

Strava
Stravování velice dobré, chutnalo nám všechno.

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Pláž nedaleko, mohla by být větší vzhledem k množství hostů. Pěkná, písčitá, jen chaluhy nebyly moc příjemné.

Oldřiška K., 13.11.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Amalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skromnější ubytování ,ale super místo u pláže -20m Krásná pláž s minimem lidí .Velice vstřícný pan domácí - plážová lehátka grátis k...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skromnější ubytování ,ale super místo u pláže -20m

Krásná pláž s minimem lidí .Velice vstřícný pan domácí - plážová lehátka grátis k dispozici Zobraziť celú recenziu

Milan Kiliány, 11.11.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 2.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Apartmány Mery

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Obavy ze zářijového termínu se nenaplnily. Bylo teplo, hotel nezklamal. Moře hodně teplé. Doporučujeme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Obavy ze zářijového termínu se nenaplnily. Bylo teplo, hotel nezklamal. Moře hodně teplé. Doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Není to jak někde v Turecku nebo Egyptě, ale docela slušný standard. Čisto, útulno.

Strava
Čekali jsem více mořských plodů. Jinak všeho dostatek, ovoce i zeleniny.

Služby hotela
Všechny požadavky vyřízeny k naší spokojenosti. Personál vstřícný.

Pláž
To nejhezčí na celé dovolené. Moře s pískem na pláži jsme si neskutečně užili.

I nějaké ty mořské potvůrky jsme viděli.

Jarda H., 10.11.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Poměr cena x zájezd dobré.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena x zájezd dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Z pokoje byla cítit plíseň a zatuchlina. Postel bych očekávala pro pár manželskou. Ocenili jsme velkou lednici na pokoji. Ubytování má své nejlepší léta za sebou. Wifi pouze NEFUNGUJÍCÍ na recepci.

Strava
Neurazí nepotěší. 10 dní se přežít dá, ale je hodně co zlepšovat.

Služby hotela
Sice neusměvavá,ale dobrá paní recepční ze Slovenska.

Pláž
Nejblíže k hotelu hodně špinavá. Museli jsme chodit dál. Všude se za lehátka platí.

Jan, 10.11.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 5 Celkový dojem by nebyl tak špatný, nebýt nepříjemného majitele. Hotel je stranou a kromě blízké pláže není kam jít - nejbližší město je...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem by nebyl tak špatný, nebýt nepříjemného majitele. Hotel je stranou a kromě blízké pláže není kam jít - nejbližší město je Cassiopi (4 km). Bez vypůjčeného auta by to byla dost nuda.

Večer všude tma (kromě světel podél frekventované silnice) a noční život nula (což nám až tak nevadilo). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel, kde je vidět, že na údržbu není dost energie - na chodbách visící osvětlení na drátech, případně pouze trčící dráty bez osvětlovacího tělesa.

Čistota celkem v pohodě.

Na pokoji nebyla ani sklenka na kartáčky na zuby ani malá lednice na uchování nápojů. Velmi dobře je však slyšet co se děje na vedlejším pokoji.

Pokud máte výhled na moře, je velmi pěkný. Pokud máte výhled do zahrady (naši přátelé v přízemí) obtěžuje vás hluk z technologie pro úpravu vody v bazénu.

Strava
Snídaně standardní, sice každý den stejné ale dalo se. Sice jsme se těšili na řecký jogurt, ale ten se v nabídce neobjevil ani jednou. Večeře (měli jsme polopenzi) byly cca z poloviny řecké. Kvalita jídla byla vcelku dobrá až na polévku, která byla každý den stejná - jakási voda zahuštěná jíškou a v ní sušená zelenina případně těstoviny. Vypadala jako když je instantní z obchodu. K tomu každý den stejný salát řeckého typu. Po sedmi dnech se jídla začala opakovat.

Služby hotela
Podávání snídaně od 9.00 hodin (pokud někdo nedej bože přišel o 2 minuty dříve, už ho majitel táhl k nástěnce a ukazoval mu, že až v devět). Pokud jste chtěli někam vyrazit dříve, tak jste večer před tím dostali každý pytlík s jedním sendvičem, který nebylo přes noc kde uchovat kvůli absenci lednice.

Večeře od 20:00 hodin, ale jídlo bylo zpravidla až o 3/4 hodiny později. Mezitím na baru obsluhoval jejich syn, který se do tohoto typu podnikání vůbec nehodí.

Koš v koupelně vysypán denně, ručníky byly měněny po 3 dnech.

Pláž
Pláž cca 100 m od hotelu přes silnici. Dlouhá, vcelku čistá, klidná. Voda čistá, trochu jako na Balatonu - hloubka pro plavání až po 50 m.

U pláže výborná taverna Dimakos, kde jsme konečně zažili pravá řecká jídla, srdečnost a pohostinnost.

Jaroslav K., 07.11.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Apraos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborné koupání,ke konci sezony méně lidí,počasí vyšlo ideálně,strava dobrá,ubytování dobré,ochotný personál,takže my jsme byli velmi...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné koupání,ke konci sezony méně lidí,počasí vyšlo ideálně,strava dobrá,ubytování dobré,ochotný personál,takže my jsme byli velmi spokojeni.Výlety jsme si organizovali sami,od CK jsou poněkud předražené.Pokud víte,že nejedete do Hiltonu s pěti hvězdičkami,tak vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Jana Vávrová, 07.11.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Sea Bird

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel Angela Beach je vhodný pro rodiny s dětmi a lidi spíše staršího věku. Hotelový komplex je opravdu rozlehlý, kdo hledá dovolenou,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Angela Beach je vhodný pro rodiny s dětmi a lidi spíše staršího věku. Hotelový komplex je opravdu rozlehlý, kdo hledá dovolenou, kdy nevystrčí nos z hotelu a rád se koupe v bazénu, tak toto je to pravé. Nás zklamalo moře, které bylo hned u hotelu a zápach z kanálu, stoky nebo jak to nazvat, která tam do moře vtéká a dost zapáchá. V okolí také nic nenajdete, není se kde projít ATd.

Velké zklamání z paní delegátky CK, která pouze nabízela lokální produkty k prodeji a připadala jsem jsi na schůzce spíše jak na předváděcí akci. Absolutní neochota řešit vzniklý problém, povýšené a arogantní jednání...chápu, že už byl konec sezóny, ale takto si seriózní jednání profesionála nepředstavuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, na přespání zcela vyhovující.

Strava
Strava vynikající...všeho dostatek, každý si najde to své.

Služby hotela
Služby hotelu, narozdíl od služeb paní delegátky z CK, hodnotíme velmi kladně. Cokoliv jsme potřebovali jsme vyřídili na recepci, obsluha v barech a u jídla velmi milá, neskutečně ochotní, vstřícní a usměvaví lidé.

Pláž
Pláž u hotelu pro nás nevyhovující, ale zařídili jsme si skútr a projeli jsme si nejkrásnější pláže Korfu, což rozhodně stálo za to.

Michaela L., 06.11.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Rady mých známých ať v září nikam nejedu jsem neuposlechl a jsem rád, že jsem tu byl. Dovolená zde mne překvapila více než příjmeně....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rady mých známých ať v září nikam nejedu jsem neuposlechl a jsem rád, že jsem tu byl. Dovolená zde mne překvapila více než příjmeně. Čisto, klid, pohoda, teplo. Skoro vše jak má být. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel a pokoje pamatuji lepší časy, ale vše bylo útulně zařízeno, čisto. Úklid pokoje a vše s tím související bylo prováděno tak jak má.

Strava
Opakující se. Ale na ten týden se dá vždy z pokrmů, zeleniny, ovoce a pití vždy vybrat.

Služby hotela
Ochotný personál, usměvaý.

Pláž
Vždy si takhle ráno lehnout do ještě lehce studeného písku a teplého moře. Paráda. Doporučuji.

Robin P., 06.11.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)