Recenzie hotelov
Korfu - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,4 Stále převažuje po roce špatný dojem.

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Stále převažuje po roce špatný dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu v noci jsme si všimli jen menších nedostatků, o to horší byl celkový dojem ráno- špína, rozvrzané postele i přistýlka, plesnivé, špinavé, páchnoucí , flekaté matrace, povlečení taky žádný hit. Pokoj v přízemí bloku 5. oprýskaný nábytek, páchnoucí, vlhká , plesnivá koupelna. ihned jsme pokoje reklamovali u delegáta i na recepci. První den se nic nedělo, tak jsme to přetrpěli a další den po rozhovoru s delegátem jsme opět urgovali změnu pokoje na recepci. Opět se nic nedělo, tak jsme se nechali objednat k manažerovi hotelu. po této urgenci, kdy manažerka shlédla stav pokoje spolu s delegátem, který si vše nafotil/ my také/jsme další den dosáhli výměny pokoje z docela obstojný v rekonstruovaném bloku 7.I tam byl nefunkční vytrhlý fén, nefungujicí klimatizace. Ale bylo čisto.Už z dovolené jsme kontaktovali reklamační oddělení CK, sepsali reklamaci s delegátem a po návratu po dosti váhavé neochotě CK dosáhli slevy na zájezdu.

Strava
Strava zde byla dobrá, dalo se vybrat ze spousty chodů, ovoce, zeleniny zákusků. Prima byla italská restaurace.

Služby hotela
Neochota personálu od recepce, manažery, uklízečky. Totéž platí v plážových barech. O uklízečkách ani nemluvím. V původním bloku stará paní, která se sotva šourala, v dalším po výměně mladá děvčata, která byla hned hotová...

Byla jsem nadšenec Řecka, hlavně Rhodosu. Korfu mě velmi zklamalo- celkově je tam patrná omšelos a špína po celém ostrově.

Srovnávám po pobytu v Egyptě-měli by se jet učit. Naprosto neodpovídá uváděné kategorii hotelu./ Ato nejsme nijak nároční/

Pláž
Obrovský komplex s několika bazény, pláž i moře príma. Měli jsme s sebou malé děti, ty bazén upřednostňovaly a taky si ho náležitě užily. Vadí mi poplatky za lehátka na pláži.

Iva Jirmanova, 23.05.2019, Dátum pobytu: 26.6. - 2.7.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,4 Celkový dojem z dovolené byl vcelku dobrý, ale její začátek nám znepříjemnil několik prvních dní.

  • 1 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl vcelku dobrý, ale její začátek nám znepříjemnil několik prvních dní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je kapitola sama o sobě. Při příjezdu do hotelu jsme čekali, než nás ubytují - to je logické. Vyčerpávající, ale logické. Největší rozčarování ale přišlo, když jsme po celodenním cestování a několikahodinovém čekání byly ubytováni do domku téměř za branami resortu. Cesta od tohoto domku k pláži byla dlouhá více než kilometr a vezlo nás tam tedy autíčko, které jsme si prej měli zavolat, když budeme chtít jet dolů. Paní z CA nás přesvědčovala, že moře je kousek, ne kilometr do kopce. Samozřejmě to mají papírově kryté, kde neberou zodpovědnost za to, kam nás hotel ubytuje atd. To je první věc. Druhá věc je, že tento pokoj absolutně neodpovídal tomu, co jsme si zaplatili. Byl malý, dveře od ledničky nešly otevřít, protože tam byla postel, sprcha katastrofa, výhled do křoví. Vypadalo to jak ubytování pro zaměstnance. Taky tam nikdo nebyl, jen my. Na volání delegátce a CA nikdo samozřejmě nereagoval a s recepcí nebyla řeč, takže jsme tam museli jednu noc přespat. A když celý den cestujete, nemáte energii se dál dohadovat. Druhý den jsme už čekali s kufry u recepce, že tam prostě nebudeme a konečně nás ubytovali do odpovídajícího pokoje. VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY: NENECHTE SE UBYTOVAT, POKUD VÁM UBYTOVÁNÍ NEVYHOVUJE!!!!!!!! oni s tím počítají, přeplňují hotel a vydělávají na vás! Nebyly jsme jediní, komu se to stalo. Někdo se styděla zůstal v otřesném pokoji celou dovolenou! A další věc: sharing pool - můžete si připlatit, ale pozor! Jeden pár si připlatil za sharing pool a hotel je ubytoval do prvního patra - to jaksi postrádá smysl si za bazén připlácet. OPAKUJI: Nenechte se ubytovat za každou cenu bojujte za lepší pokoj - budou to zkoušet!! Že by nám delegátka o tomto principu něco řekla jsme si samozřejmě mohli nechat zdát. Moc dobře to věděla a jenom se vymlouvala, že to tam tak prostě chodí. Co to je za jednání??? Nechápu a už nikdy víc!

Strava
Jídlo bylo bohaté, chutné - nemám námitky.

Služby hotela
Souvisí s ubytováním. Neschopné recepční, které jenom chtějí podvést blbé čechy. Němci byly ubytování v hlavním hotelu a my někde úplně bokem. Aktivity pro hosty trapné - o ničem. Vedle je městečko, kde si můžete půjčit loďku, nebo skútr, čtyřkolku. Doporučuji - perfektní výlet po ostrově. Nedoporučuji fakultativní výlety. Do města dojedete autobusem a máte to tam o polovinu levnější. To vám ale delegátka neřekne.

Pláž
Pláž nuda. Klasicky, když si nepřivstanete, nelehnete si. Počet lehátek absolutně neodpovídá počtu hostů. Pláže přeplněné. Půjčili jsme si čtyřkolku a zajeli si na pláže, kde jsme byli skoro sami. Mnohem lepší. Drinky na pláži jsou míchané s jejich alkoholem - počet voltů - nula. Musíte jich vypít tak 20, aby jste něco pocítili.

Petra T., 11.03.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 6,8 Středisko Agios Georgias není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů, což nám maximálně vyhovuje. S východním pobřežím,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Středisko Agios Georgias není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů, což nám maximálně vyhovuje. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech autem, se to nedá vůbec srovnat.Tam i v září davy lidí.

Až na pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.

Strava
Jezdíme bez stravy, chystáme si pouze snídaně. Přestože tu nebyla pekárna, v marketech byl dostatečný výběr pečiva, takže jsme téměř každý den mohli ochutnat jiné. Řecká kuchyně nám velice chutná, na večeře chodíme do taveren, kterých tu bylo na výběr dostatečné množství a chutnalo nám všude. Za mě nejlepší sofrito, zřejmě korfská specialita, jezdíme do Řecka dlouhé roky a zatím nikde jinde jsme na ni nenatrefili.

Služby hotela
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely ani to jednou. To by zas až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal. Vedle u apartmánů jedna byla, nosili jsme tam, ale zřejmě to už mělo jiného majitele, manžel dostal vynadáno, že tam to nosit nesmí. No, naštěstí to už bylo na konci pobytu.

Pláž
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu. Lidí málo.

Eva P., 05.03.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 19.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Studia Leonidas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 organizace velmi slušná , ubytování spíše podprůměrné , ochota personálu více než podprůměrná, ale zaslouží si ocenění uklízečky ,které...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
organizace velmi slušná , ubytování spíše podprůměrné , ochota personálu více než podprůměrná, ale zaslouží si ocenění uklízečky ,které byly nejochotnější. Snídaně spíše katastrofa, večeře velmi chutné a nápadité , nicméně čekání 2 hodiny bylo příliš dlouhé. Umístění hotelu na pláži skvělé. Pokud je člověk méně náročný na služby, tak doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj průměrný , nebo spíše horší standart, málo ochotná paní hoteliérka , spíše ji hosté obtěžovali

Strava
Snídaně katastrofa , chleba s máslem a salámem připomínají dávné doby socialismu u nás. Ovoce a zelenina minimálně. Večeře velmi dobré a chutné, ale velmi dlouhá čekací doba na jídlo, občas pro některé hosty chyběl moučník nebo předkrm. Ochota personálu připomínala opět doby dávného socialismu. Setkala jsem se s takovým přístupem v Řecku poprvé.

Služby hotela
Uklízečky maximálně vstřícné, s ostatním personálem to bylo horší. Paní hoteliérku hosté vyloženě obtěžovali

Pláž
Skvělá , přístup do vody výborný , pláž čistá , protože bylo po sezoně, tak poloprázdná. Místo úžasné , ale příště bych raději volila stravování jinde, snídaně možná spíše vlastní a večeře v jiné restauraci , prostě škoda.

Lenka Kocinová, 27.02.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Kormoranos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Za ty penize uplna parada

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty penize uplna parada Zobraziť celú recenziu

Karel T., 11.02.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Joanna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla příjemná.Klidně bychom jeli do stejného hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla příjemná.Klidně bychom jeli do stejného hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný,vždy uklizený,výhled na moře super.

Strava
Jídlo chutné,rozmanité.

Služby hotela
Hotel příjemný,čistý,personál ochotný.

Pláž
Přístup na pláž po schodech,pláž menší,moře nádherně čisté,teplé. Půjčili jsme si auto a ostrov projeli,stojí to za to.

Hana K., 08.02.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Corfu Belvedere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 10 Stojí za to se vrátit zpět :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Stojí za to se vrátit zpět :) Zobraziť celú recenziu

Jana K., 06.02.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Spiros & Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 otřesné služby průvodkyně

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
otřesné služby průvodkyně Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.01.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Mega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,4 hotel příjemný, uspokojivý

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
hotel příjemný, uspokojivý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
uspokojivé

Strava
jídla obyčejná, očekávali jsme řecká jidla. Příště volím bez stravy a zajít si do taverny.

Pláž
krásná

Anonym, 25.01.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Joanna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Corfu krásné každý den jsme byli na jiné pláži prostě my nemáme co vytknout ano je to dál ale to je napsané a každý kdo si zájezd kupuje...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Corfu krásné každý den jsme byli na jiné pláži prostě my nemáme co vytknout ano je to dál ale to je napsané a každý kdo si zájezd kupuje si vše může přečíst ale na pláž je to přesně 10 minut nic strašného. Opravdu jediný co vadilo bylo vyklizení pokoje v 11 ráno. Jooo :-) a ještě bych vytkla pána který dojel dva dny před naším odjezdem a pořád si jen stěžoval od prvního dne co dojel jen nadával na Corfu celkově na Řecko na to že pláž je daleko ale pokud umí číst tak si vše než koupil zájezd sám mohl přečíst takže chyba byla v něm :-) ale typický Čech, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme neměli žádný problém uklízečka chodila každý den prostě žádná výtka.

Strava
Strava ano nadávali lidi že se opakuje ale ať si každý uvědomí že si koupily ** hvězdičky tudíž nemůžou čekat luxus ale myslím si že i tak si každý vybere a krásně si jídlo prostřídá.

Služby hotela
K službám mám jedinou věc ale nevím čí je to víc vina a jestli služby hotelu nebo CK. Odjížděli jsme v sedm večer ale pokoj jsme museli vyklidit už v 11 ráno. Takže je to nepříjemný že se člověk před odjezdem nemá kde vysprchovat.

Pláž
Pláže jsou prostě krásné voda průzračná jako nemám co vytknout pro děti super voda mělká mají prostor si hrát ve vodě .Jediná výtka asi jen to že za mě chybí sprchy ty jsou jen na velké hlavní pláži.

Eva P., 22.01.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Joanna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)