Recenzie hotelov
Kos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Vše bylo.perfektni. Odpovídalo popisu i našemu očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo.perfektni. Odpovídalo popisu i našemu očekávání. Zobraziť celú recenziu

Strava
Vynikající, pochutnají jsme si.

Pláž
Cesta na pláž byla příjemnou procházkou, okolí bylo zemědělské, takže jsme vstávali za kohoutího kokrhání ;) bylo to celkem netypické.

Jana B., 11.02.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Giakalis Natura Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Povedená dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Povedená dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
My jsme měli pokoj v posledním patře, pokoj byl čistý, velký problém byl s vodou, ta ve špičce nahoře v patře netekla. Problém se vyřešil použitím sprchy ve sklepě o které skoro nikdo nevěděl. :)

Strava
Jídlo bylo dobré, sice já jako rozmazlený puberťák jsem většinou jedl hranolky, ale občas i to ostatní bylo fajn. Rodičům chutnalo hodně věcí. Zákusky byly famózní. :)

Služby hotela
Na pokoji vždy bylo uklizeno, v jídelně možnost celý den čepovat pití což byla paráda, paní barmanka byla super, škoda, že neměli nealko pivo.

Pláž
S pláží to bylo docela slabé, šnorchlovat jsme chodili do takové minizátoky vytvořené z kamenů, kde byla docela teplá voda, jinak všude ledárna, hlavně na vyhlášené pláži Agios Stefanos.

Anonym, 05.02.2020, Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Estia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2 Asi jako většina, která nedala na předchozí recenze jsem sem jela s tím, že přeci nejsem žádná princezna a netrvám na luxusu... ovšem,...

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Asi jako většina, která nedala na předchozí recenze jsem sem jela s tím, že přeci nejsem žádná princezna a netrvám na luxusu... ovšem, očekávám alespoň standard odpovídající třem řeckým hvězdám. Jak velmi jsem se mýlila... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme dvoulůžkový pokoj, byl menší, ale pokud zde nechcete trávit dny a noci, není to ten největší problém. Tím je tady kvalita úklidu. Skoro týden jsme přes delegátku urgovali úklid naší koupelny, protože v odtoku umyvadla bylo cosi, na co se nechcete koukat....

Strava
Hledáte-li místo, kde při all-inclusive nepřiberete, ba naopak, tak jste tady správně! Snídaně je asi to nejlepší z celého dne. Jsou sice stále stejné (salám, sýr, vajíčko na trvro nebo volské oko, párky a rádoby "francouzský toust", k tomu i většinou zelenina), ale opravdu se najíte. Obědy a večeře jsou ovšem zoufalé... To co se nedojí k obědu, je s malou obměnou k večeři a někdy i další den k obědu,alespoň to tak vypadá... Většinou to byla teplá zelenina s těstovinami, rýží apod. Vegetariáni tady mají výhodu, protože masa se tu moc nedočkáte. Jako dezert je stále meloun - někdy jako bonus bez šlupky. Naštěstí je vedle hotelu vyhlášená pekárna, kde jsme si mohly nějaký ten dortík a dobrou kávu koupit.

Úklid stolů po jídle zde neexistuje. Hezky si vše po sobě odnesete jako ve školní jídelně a ještě to hezky roztřídíte. Delegátka nám sice říkala, že to dělat nemusíme, ale když to dělají i ostatní hosté, bylo blbé nám to na stole nechávat.

Služby hotela
Při našem příjezdu byl hotelový bazén úplně zelený. Asi po dvou dnech do něj naházeli cca 20 tablet, takže zase zmodral... Bar u bazénu fungoval omezeně.

Pláž
Pláž je od hotelu vzdálena cca 900 m. Pláž není čištěna. Jak na pláži, tak na začátku vstupu do moře je celkem dost mořských řas, ale co, jste u moře a ne u bazénu. Chvílemi tam dost fouká, a tím myslím opravdu dost. Nešlo být ani na pláži, protože vás za chvíli bolí uši a písek máte opravdu všude. Pokud nejste zvyklý si na pláži za lehátka platit, tak tady moc neuspějete. Když si někde poblíž lehátek rozložíte ručník, vypakuje vás "hlídač" na odlehlejší místo - alespoň jsme toho byly svědkem.

Jana B., 04.02.2020, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Villa Andrews

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

pláž 3 fotografie

Celkom: 9,2 K hotelu nemám žádné výtky, vše v pořádku, ale na ostrov Kos jako takový, bych už nikdy nejela. Pokud si vystačíte s válením u hotelového...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
K hotelu nemám žádné výtky, vše v pořádku, ale na ostrov Kos jako takový, bych už nikdy nejela. Pokud si vystačíte s válením u hotelového bazénu a na pláži, tak je vše v pořádku, ale v případě, že rádi cestujete a poznávate nová místa, tak vám řeknu na rovinu, že ostrov moc hezký teda není. Všechny atraktivní místa objedete autem za půl dne a zbytek dovolené se budete nudit. Ano, dají se navštívit i okolní ostrovy, ale tak jako u Kosu, žádný wow effect nečekejte. Zobraziť celú recenziu

Aneta K., 24.01.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Gaia Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6 Minusové body určitě za oddělení stravy v jiném hotelu, plusové body za krásnou pláž skoro bez lidí, příjemnou průvodkyni, dostupnost...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Minusové body určitě za oddělení stravy v jiném hotelu, plusové body za krásnou pláž skoro bez lidí, příjemnou průvodkyni, dostupnost mhd, půjčení skútrů apod. Zařízení pokojů průměrné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Původně jsme měli být ubytovaní jinde, ale nakonec jsme byli rádi, že nás přesunuli do hotelu Roselands, jelikož je přímo na pláži. Pokoje průměrné, v koupelně byli nalezeni mravenci. Pokoj jsme používali pouze na spaní a většinu času byli pryč, takže postačí.

Strava
Nevýhodou hotelu je oddělené stravování v jiném hotelu, chůzí 5-10minut, nemáte přísun občerstvení a pitného režimu na pláži, jako to měli ostatní hotely. Taky nám nevyhovovalo časové rozdělení snídaní a obědů, jelikož když snídaně je kolem 9:00 hodiny, sotva dojdete na pokoj a nachystáte se na pláž a rovnou můžete jít zpátky na oběd, kdy většinou nemáte ani hlad, ale jdete jelikož je pouze do 13.00 hodin.

Služby hotela
Odnes odpadků ob den, občas ustlali postele, občas ne. Jiné služby jsme na hotelu nevyužili.

Pláž
Dostupnost skvělá, hotel se nachází přímo na pláži, pláž krásná čistá, moře bez chaluh. Celkově málo lidí, možnost si zaplatit lehátka, ale není to ani potřeba.

Kristýna L., 24.01.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Roselands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena Zobraziť celú recenziu

Strava
Vše na jedničku, velký výběr.

Pláž
Cely týden bohužel silny vitr a velke vlny

Michal Rabovský, 24.01.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Blue Lagoon Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Pěkný hotel s velkým počtem vlastnich bazénů. Tobogany pro deti i dospělé. Pláž s kaminky,nutná obuv do vody. All inclusive v hotelu...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel s velkým počtem vlastnich bazénů. Tobogany pro deti i dospělé. Pláž s kaminky,nutná obuv do vody. All inclusive v hotelu slabší, ale dalo se vybrat i jidlo vhodné pri děti. Kolem hotelu není moc kam vyrazit. Lze dojet autobusem do hlavního města Kosu pro trochu ruchu. Zobraziť celú recenziu

Marie L., 17.01.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika..

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný, čistý, vybavení klasické řecké :-) Trošku nás zaskočilo umístění našeho pokoje - v suterénu, kolem terasy chodili ostatní hosté hotelu, tak že soukromí nula.. Měli jsme prostě smůlu a jelikož byl hotel plně obsazen, výměna možná nebyla. Ale zvládli jsme to, výhodou tohoto pokoje bylo, že tam vůbec nešlo slunce, tak že tam byl příjemný chládek a nepotřebovali jsme klimatizaci.

Strava
Snídaně běžné, jako všude jinde. Ale snídáte v restauraci na pláži a to je úžasný. O výhledu na moře při večeři, ani nemluvim.. Večeře servírované, vždy ráno jsme si vybrali jaký chceme předkrm a hlavní chod. Jídlo bylo moc dobré.. Dezert na výběr nebyl. Dostali jsme buď meloun nebo výbornou čokoládovou pěnu. Porce dostatečné.

Pláž
Pláž krásná, čistá.. chodili jsme pár metrů od hotelu, byla tam asi o 5 euro levnější lehátka. Moře bylo čisté, občas trochu studenější, ale aspoň osvěžilo.. jezdíme mimo sezonu, tak že pláže jsou poloprázdné, občas má člověk pocit, že je tam úplně sám, to je balzám pro nervy :-)

Štěpánka D., 11.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Jan Kopečný, 10.01.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Někomu může vadit foukání větru. Záleží také na období... .

Alena P., 04.01.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)