Recenzie hotelov
Kos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.4 Krásná dovolená bez zásadních problémů. Hotel je hlavně přizpůsoben rodinám s dětmi

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená bez zásadních problémů. Hotel je hlavně přizpůsoben rodinám s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hlavní vada je neustálý boj s mravenci (hmyzem) což se asi dá předpokládat při ubytování v bungalovech a krásném přírodním prostředí

Strava
Rozmanitá strava. Neopakuje se každý den a opravdu chutná

Služby hotela
3 velké bazénové centra nabízejí různé možnosti využití a každý si může vybrat to své

Jan K., 23.06.2022, Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.2 Dovolenka bola skvelá. Služby zodpovedali popisu v katalógu. More bolo krásne čisté, len bol horší vstup do mora, preto všetkým odporúčam...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola skvelá. Služby zodpovedali popisu v katalógu. More bolo krásne čisté, len bol horší vstup do mora, preto všetkým odporúčam topánky do vody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Domácky pôsobiaci 3-hviezdičkový hotel. Na izbe bolo vždy čisto upratané. Recepčnä bola vždy milá a ústretová.

Strava
Strava bola chutná, len by som im odporučila dodať zeleninu ku raňajkám . Inak nám naozaj veľmi chutilo.

Služby hotela
Hotel suploval službami cestovnú agentúru, vďaka čomu sme mohli ísť na fakultatívne výlet. Recepčná bola veľmi nápimocná.

Pláž
Pláž bola pieskovo-kamenistá, vždy čistá a so šumom mora dodával tú správnu dovolenkovú atmosféru.

Anonym, 23.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 20.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Evripides Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9.6 V tomto hotelu jsme strávili dovolenou ve dnech 3.6. - 17.6.2022, 2 dospělí, dvě děti (3 a 7 let). Celkově jsme si dovolenou užili, jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme strávili dovolenou ve dnech 3.6. - 17.6.2022, 2 dospělí, dvě děti (3 a 7 let).

Celkově jsme si dovolenou užili, jsme spokojeni. Obzvlášt k poměru cena/výkon, kupovali jsme jako first minute. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovani v pokoji č. 134, pokoj moderní, čistý, nebylo vůbec co vytknout. Úklid probíhal každý den. Nikdo nám nic neukradl, ikdyž jsme měli v bytě volně přístupný třeba tablet, sluchátka. Na bytě byl zdarma trezor, ten jsme využívali na doklady a peněženky. Uklizečky moc milé a ochotné.

Klimatizace na pokoji byla, ale skoro vůbec jsme ji nevyužívali.

Byt má terasu, na které se nedalo sedět po večerech, komáři. Všude jsou sítě do oken, ale i tak doporučujeme například do zásuvky přístroj proti komárům. Každá terasa má svůj věšák na prádlo.

Pavilony jsou v krásné přírodě. Jedná se o rozlehlý areál, to nám vyhovovalo. Měli jsme soukromí.

Konaly se různé zábavy, diskotéky, ohňostroje, toho jsme se nezúčastnili. Nemůžeme hodnotit. Od toho byl hluk, ale když se zavřely okna, bylo to celkem v pořádku. Neměli jsme s tím problém.

V areálu je minizoo, kterou jsme jednou navštívili. Osobně si myslím, že je tam zbytečná. Samozřejme u kozlů to tam smrdělo. Ale kousek dál v pořádku, je možné že v sezóně to může více narušovat z důvodu teplejšího počasí.

Strava
Celkově jídlo byl lepší průměr. Upozorňuji, že jsme nároční na jídlo. :)

Snídaně - americká snídaně, bufet. Většinou výborné, od sladkého(děti milovaly dunaty-

různé druhy), ovoce, různý způsob úpravy vajíček, mléko s lupínky, šunky, sýry a samozřejmě zelenina. Opravdu honosná snídaně.

Oběd a večeře, formou bufetu. Opět plno zeleniny, ze které si můžete udělat svůj salát (plno octů, olejů, balsamica..), olivy, pečené papriky, hotové saláty, plno druhů sýrů, často měli uzené malé ryby, polévka (ta byla potřeba vždy dochutit a doladit na talíři, pak většinou také dobrá :) ), teplá jídla - různá masa, jedna varianta ryby. Občas toto bohužel vždy suché, převařené. K tomu plno výborný příloh teplých, zelenina, lilky, smažené plněné rolky, plněná rajčata například, opravdu spousta-to to jídlo zachránilo. :) Každý den nebylo typické řecké jídlo, ale když bylo, bylo celkem dobré s porovnáním s místními tavernami. Musaka, suvlaki, masové koule, atd. Varianty teplého jídla pro děti - těstoviny s rajčatovou omáčkou a hranolky měli vždy. Vyjimečně řízky, ty hned ale zmizely. Samozřejmě byly i dezerty, které byly vždy vynikající. Ovoce, dva druhy melounu, pomeranče, jablka, banan, hruška, bluma. Pokud chcete hotel, kde jsou hlavně mořské plody, tento hotel to není. Měli výjimečně mušle, pár krevet v salátu, a každý den ryba v omáčce.

Na začátku dovolené bylo méně lidí, druhý týden více, bylo znát i v restauraci. Stalo se, že nebyly talíře, či došlo jídlo, ale personál se opravdu snažil do nejrychleji doplňovat.

Talíře a skleničky byly většinou čisté, stačilo si dát jen na to pozor.

Pití co hotel nabízí, opravdu nic moc. Voda nebyla dobrá, kupovali jsme si svoji a nosili sebou. Samozřejmě dá se pít, ale člověk si nepochutná. Džusy nic moc, coca cola je jejich Cos cola. :D Nejlépe pitelné k jídlu bylo pivo a obyčejné víno (bílé, červené).

Na barech nabízeli i tvrdý alkohol, ten my nepijeme, nemohu ohodnotit. Placené koktejly měli dobré.

Přikládám foto jídla. :)

Služby hotela
Ochotní a milý personál. Pro Českou republiku, občas je tam i paní, která mluví česky.

Lze si zde za rohem zvážit kufr za 1 eur. Půjčují se zde hůlky na minigolf, líbil se nám.

Pronajali jsme si auto na pár dní a poznali Kos i z jiné stránky, doporučujeme.

Od hotelu jezdí jednou denně autobus do města Kos.

Pláž
Tento hotel jsme vybrali i kvůli písčité pláži, a že vedle není plno dalších hotelů.

Pláž je udržovaná, uklízí se večer. Pronájem lehátek jsme nevyužívali, první týden byly vždy i nějaká lehátka volná, ale druhý týden (bližila se sezóna), bylo většinou plno. My jsme šli kousek dál, měli jsme svůj cestovní slunečník do kufru a užívali si stranou.

Pláž je píščitá, ideální pro děti. Pomalý vstup do vody.

Prozkoumali jsme pláž na obě strany (4km) a musíme uznat, že naše pláž patřila k nejhezčím v této lokalitě. Udělali jsme si procházku do městečka Matrihari (4km), tímto směrem bylo dost odpadků, řady pytlů s pískem, černý písek, řasy atd. Procházka určitě zajímavá, s malým dítětem náročná. Oběd jsme měli ve městě.

Směrem na druhou stranu, také cca 4 km, dost kamínků na pláži. Tímto směrem jsem běhala po pláži bosa, občas to bylo náročné pro nohy. :)

BAZÉN

Bazény byly super. Ano, stávalo se, že ve vodě plavaly listy, ale vzhledem ke všudypřítomné zeleni, to nebylo vůbec nic strašného.

Lehátka byla v určitých dobách plně obsazeno, ale my jsme byly s dětma většinou v bazénu a poté se někde uvolnilo. Hlavně na večer před začátkem večeře, většina odešla a měli jsme bazén pro sebe. Bazén pro děti, dvě skluzavky. Dětem se moc líbilo. Jen syn měl po pár dnech odřené prsty u nohou a tekla mu krev, nebyl jediný, mělo to více dětí. Poté jsme mu pořídili raději na klouzačku boty do vody a vše v pořádku.

Na ostrově Kos neustále fouká minimálně mírný vítr, v těchto vedrech je to naopak příjemné. Avšak asi 4 dny foukalo opravdu hodně, že to bylo nepřijemné u moře.

V prvním týdnu nám jednou pršelo, byly jsme v horách na výletě.

Teplota byla příjemná, někdy až moc vedro. Moře trochu studenější, ale nic hrozného. I já jsem se koupala a to je co říci. :)

Celkově jsme s dovolenou spokojeni, samozřejmě tato recenze je subjektivní, ale třeba Vám pomůže se pak lépe rozhodnout o tomto hotelu.

Přeji krásnou dovolenou. Pavla

Anonym, 22.06.2022, Dátum pobytu: 3.6. - 17.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Gaia Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

27 fotografií

Celkom: 6.3 slušné

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
slušné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skromné vybavení

velký problém je hluk a vzdálenost od silnice

Pláž
ok

Petr Berka, 22.06.2022, Dátum pobytu: 4.6. - 9.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Studia Manolis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5.4 Je potřeba si z celého pobytu vzít to nejlepší, ale jednoduché to rozhodně nebylo.

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Je potřeba si z celého pobytu vzít to nejlepší, ale jednoduché to rozhodně nebylo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje určitě neodpovídají tomu, co je na fotkách. Nebyla tam ani sklenice na vodu. Umístění naší řady pokojů bylo v těsné blízkosti prádelny, odkud přicházel nepříjemný zápach. V noci se vůbec nedalo větrat, bylo to jako sedět vedle odpadu. Na pokoji jsou jen obyčejné pružinové matrace - velmi tvrdé. Dřevěný rošt extrémně vrzal, takže jsme spali na zemi, pouze na matraci. Hned na začátku pobytu se v pokoji objevilo doslova mraveniště. Personál na připomínku reagoval, ale úplně se jim to odstranit nepovedlo.

Strava
Hodně slabé. Jedno z nejhorších stravování, co jsem zatím na dovolených viděl. Přesto, že má být hotel 4 hvězdičkový

Služby hotela
Malá Zoo, minigolf, bazény, všechno v pohodě. Hotel na první pohled působil dobře.

Pláž
Celý pobyt zachránila pláž, která byla nádherná. Dlouhá s pomalým vstupem do vody. Nádherné západy slunce a ranní běhání, všechno mělo svoje kouzlo.

Lukáš M., 22.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 19.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Gaia Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.2 Vzhledem k termínu vyšlo perfektně počasí, teplé a čisté moře. Ostrov je malý, nejsou zde žádné památky, několik míst je v hlavním měště,...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k termínu vyšlo perfektně počasí, teplé a čisté moře. Ostrov je malý, nejsou zde žádné památky, několik míst je v hlavním měště, kde jsou spoře označené vykopávky. Využili jsme nabízené výlety lodí a navštívili termální prameny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem z ubytování byl špatný, staré skříně, zastaralý a malý sprchový kout. Jinak ale postele byly perfektně čisté, denně se uklízelo, dobrá byla i klimatizace. Rušivý byl hluk z nedaleké hlavní silnice, kde byl do 2 hodin do noci provoz.

Strava
Nabízená strava v hotelu byla výborná, pestrá, dalo se vybírat po celou dobu pobytu. V blízkosti hotelu bylo i dost taveren, kde se také dalo dobře najíst. Z hotelu je to blízko i do centra hlavního města, kde je spousta obchodů, restaurací, taveren a cukráren

Služby hotela
Služba hotelu byla průměrná, někdy nám připadalo, že obsluha upřednostňuje hosty z novější části hotelu. Obsluha na baru u bazénu byla příjemná a vstřícná.

Pláž
Pláž byla nedaleko hotelu přes hlavní silnici, hned vedle přístavu. Bylo zde více malých pláží průměrné úrovně a půjčovna pro vodní sporty. Vstup do vody byl problémový vzhledem k velkým oblázkům a prudkému klesání na okraji moře. Dalo se ale přemístit na vzdálenější pláže, kde bylo lepší vybavení i přístup do moře včetně občerstvení. Voda čistá a celkem teplá, na šnorchlování to moc není, není tu větší množství ryb. Snad jenom kolem mol u přístaviště.

Tibor Robíšek, 21.06.2022, Dátum pobytu: 7.6. - 17.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Palm Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Musím říct, že to celkově překonalo mé očekávání. Jednalo se o moc hezký hotel u krásné pláže. Vydařilo se i počasí. Bál jsem se front na...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Musím říct, že to celkově překonalo mé očekávání. Jednalo se o moc hezký hotel u krásné pláže. Vydařilo se i počasí. Bál jsem se front na jídlo a pití, ale bylo to naprosto bez problému. Všichni zaměstnanci usměvaví a nic nebyl problém. Nemusel jsem chodit brzo ráno, abychom si zabrali lehátka ať už u bazénu nebo u moře, vždy bylo místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo super. Krásné, moderní a čisté pokoje s barem, který byl obden doplněn.

Strava
Strava byla rozmanitá, každý si vybral. Přes den jste si mohli vybrat párky v rohlíku, hamburgery, zapečené bagety, kebab, ovoce, dorty, zmrzli prostě vše co vás napadlo. K pití bylo vše od vody až po míchané koktejly.

Obědy a večeře byly dobré, ale hodně se opakovali byl jsem i v hotelech s míň hvězdami, kde byl výběr větší.

Služby hotela
Vše v pořádku až na animační programy. Ty tam jsou prakticky nulové pokud nepočítám přes den výtvarnou místnost a večer 5 písniček pro děti, které měli na starost dvě otrávené animátorky. Myslím si, že u 5 hvězdičkové hotelu, který navštěvují hlavně rodiny s dětmi je to opravdu hodně slabé.

Pláž
Pláž je opravdu krásna s čistým mořem. Část kde jsou lehátka, válendy i slunečníky (vše zdarma pro hotelové hosty) leží na hrubém písku s kamínky, vstup do moře je kamenitý doporučuji boty do vody. Moře je cca po 2 metrech už dost hluboké. Součástí pláže je i hotelový bar.

Jan A., 21.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 18.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Mitsis Ramira Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Určitě jsme byli spokojení, takže doporučujeme. Pro rodiny s dětmi ideál a doporučuji pro ty co rozmýšlí, zda vzít sebou kočárek nebo ne,...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě jsme byli spokojení, takže doporučujeme. Pro rodiny s dětmi ideál a doporučuji pro ty co rozmýšlí, zda vzít sebou kočárek nebo ne, tak určitě ano. Je to veliký rozsáhlý komplex, takže kočárek se určitě využije ???? Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž hezká, ale kamenitá, takže určitě doporučujeme boty do vody.

Pavlína F., 21.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 18.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8.8 Celkove s dovolenou naprosta spokojenost a doporucuji,

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove s dovolenou naprosta spokojenost a doporucuji, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezky, cisty, ale jiz zastaraly. Uklid byl na pozadani. Rucniky vymeneny kazde 2 dny.

Strava
Pokrmy byli zdrave a pestre. Po cely den byla moznost jidla, vcetne piti alko i nealko na nekolika mistech, u bazenu, u dalsiho bazenu u more.

Byla moznost zmrzliny po cely den, kolik si kdo nabral. Celkove jidlo bylo perfektni.

Služby hotela
O hotel se neustale staraji. Perfektni udrzba od perzonalu, vse ciste a krasne. Obsluha mila, vstricna a usmevava. Mame 9 mesicni holcicku a bohuzel jsme pichli obe predni kola. Na recepci nam pomohli. Technik zajel do mesta, koupil duse a vymenil. Za nas velke diky!

Pláž
Plaz kamenita a misty s piskem. Vstup do more byl mirnejsi. Lehatka a slunecnik za poplatek. Bar u more s all. Prochazka po silnici podel more az do mesta Kos cca 4 Km.

Artur T., 20.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 6.2 Celkový dojem - průměrný, žádná sláva

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 2 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem - průměrný, žádná sláva Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na to že to byl 4hvezdickovy hotel..., tak mě překvapilo, že nám postele prevlekli až 8 den pobytu. Že se v Řecku toaletní papír nesplachuje do WC jsme už zvyklí, ale aspoň by kos timto odpadem mohli každý den vynést. Stalo se že jsme ho měli v koupelně i 3 dny.

Strava
Strava výborná, jenom chybělo sezónní ovoce. Nabídka byla pouze kiwi, pomeranče, jablka, hrušky a jednou banány. Ocekavaly bych meloun, broskev jahody....

Služby hotela
WIFI pouze na recepci. Trochu málo v roce 2022

Pláž
Nikde jsme se předem nedozvěděli, že je pobřeží hooodne kamenité, přístup do vody pro staré lidi skoro nemožný

Anežka Janoušková, 20.06.2022, Dátum pobytu: 6.6. - 15.6.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)