Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, nad očekávání. Bohužel se nám již první den přihodila nepříjemná situace, 3letá dcera prodělala velmi...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, nad očekávání. Bohužel se nám již první den přihodila nepříjemná situace, 3letá dcera prodělala velmi silnou alergickou reakci.. po zavolání na obdržené tel číslo, na které vlolat v případě potíží, nám do 5min přímo na pokoj poslali paní, která nás okamžitě odvezla k dětské lékařce a vše jí tlumočila do řeckého jazyka, úžasná péče! Nám zdravotně štěstí po celou dovolenou moc nepřálo, bohužel. Ráda bych se tam jednou vrátila a užila si znovu a lépe :) Známí bych tuto dovolenou doporučila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje moc hezké, vše co bylo potřeba jsme měli.. Jakožto Češi bohužel výhled z balkónu do silnice, což nám ale nijak zvlášť nevadilo, dávali jsme tam pouze mokré plavky a ručníky, nijak jsme se tam nezdržovali.. velká vanička u sprchového koutu, vše čisté.. postele vážně příjemné, klimatizace..

Strava
Strava naprosto luxusní.. když jsem dovolenou vybírala, četla jsem recenze kde často padlo slovní spojení ,,gastro porno'' a nebylo daleko od pravdy :-D obrovský výběr všeho, nedalo se ochutnat vše :-D My jsme si nejvíc zamilovali večeře, každý večer jsme měli ten stejný stůl v restauraci, venku s výhledem na moře.. nádherná atmosféra.. Nejchutnější zase byla vždy snídaně, já miluju sladké, přítel zase slané.. všeho mraky :) Víno a pivo máme rádi, tam nám tedy nechutnalo, stejně jako pálenky..co naopak nemělo chybu byly koktejly ve snack baru u bazénu, stejně jako nabídka čerstvého ovoce , teplých jídel a zmrzliny po celý den :) Dostala jsem vyhubováno od obsluhy snack baru, když jsem si večer načepovala pití do láhve pro dceru ale to jsem nějak přešla, ovšem nevidím na tom nic špatného, když si platím all inclusive :-D

Služby hotela
Služby hotelu pro nás naprosto dostačující, úklid na jedničku, ručníky k dispozici, vyžití pro děti, animátoři, dětský klub.. pro naši 3letou dceru večer denně dětská diskotéka top, personál celkově moc milý, číšníci super.. Dcera ztratila zlatou náušnici, zeptala jsem se na recepci zda ji náhodou někdo nenašel a recepční ji měl u sebe a hned mi ji dal. Malé obchůdky v areálu. Bazény pravda studenější ale když čtu že se tam dětem nechtělo.. naše je asi nezmar, byla by tam od rána do večera :-D Velký bazén ledový ale jdu se tam osvěžit..a ten pohled z něj do moře, ten neměl chybu ;)

Pláž
Moře krásně teplé, přístup v pohodě.. boty jsme nepotřebovali .. malé kamínky, jasně že písek by byl lepší ale děti si vyhrají hrabáním skvěle.. chodili jsme do vody vedle kamenné stěny takže klidné moře, krásně jsme se s dcerou vozili na vlnách :)

Anonym, 05.05.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9 Super :) Mali sme na jeden deň požičané auto. Ak sa nebojíte, odporúčam aj na viac dní. Oplatí sa :) Prešli sme dokonca až na východ...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super :) Mali sme na jeden deň požičané auto. Ak sa nebojíte, odporúčam aj na viac dní. Oplatí sa :) Prešli sme dokonca až na východ Kréty.Využili sme aj zájazdy od CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Žiadny luxus ale za tú cenu :) Nenáročným to na prespatie určite stačí keď nechcete vylihovať na izbe.

Strava
5 min. sa treba prejsť, keďže sa stravuje v inom hoteli. Nám to nevadilo.Vždy bolo z čoho vyberať. Miestna kuchyňa, chuťovo výborná. Trošku otravovali mačky, čo sa túlali okolo. Majiteľ v našom hoteli robil výborné koktejly :D

Služby hotela
Bazén fajn. Aj majitelia ubytovania boli veľmi príjemní.

Pláž
Všade krásna čistá voda. Skoro každý deň sme boli na inej pláži. Sledovali sme krásne farebné rybky pri Spinalonge a dávali pozor na ježkov :D Za mňa najkrajšia pláž Elafonisi.

Nina Majerčíková, 30.04.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmány Mylos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Elafonisi 5 fotografií

Celkom: 10 Byla to super dovolená,jenom mi trochu vadil vstup do moře,nebyl pozvolný,pokud nám to vyjde,chtěla bych znovu jet na toto místo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to super dovolená,jenom mi trochu vadil vstup do moře,nebyl pozvolný,pokud nám to vyjde,chtěla bych znovu jet na toto místo. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.04.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Almyra Hotel & Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vše bylo perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi vkusně a moderně zařízen, pokoje jsou prostorné a vhodné pro rodiny s dětmi. Výborné je i řešení speciálních prostorů s uzamykatelnými skříněmi a sprchami pro den odjezdu.

Strava
Strava rozmanitá, velmi chutná, vybere si opravdu každý i vegetariáni budou spokojení

Služby hotela
Služby hotelu jsou odpovídající, výborná je možnost oběda u bazénu a vyžití pro děti

Pláž
Pláž u hotelu je dostačující i se všemi službami, slunečníky a lehátka zdarma, přístup přímo na pláž je trochu horší, jsou tam vysoké schody

Dana Vondráčková, 26.02.2020, Dátum pobytu: 9.10. - 17.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Krasna dovolena v luxusnim resortu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasna dovolena v luxusnim resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velky cisty pokoj s terasou. Nepozadovali jsme vyhled na more, ale bylo mozne si ho objednat.

Strava
Velky vyber pokrmu, vyborne zakusky, kazdy den cerstve ovoce. Nekolik restauraci a baru, kde bylo cely den vzdy drobne obcerstveni, kava, voda i alkoholicke drinky.

Služby hotela
Velky hotelovy komplex s nekolika bazeny, vcetne detskeho bazenu oddeleneho od ostatnich. K dispozici fitness, wellness.

Pláž
Plaz primo pred hotelem. Piscita plaz s dobrym vstupem do more. K dispozici lehatka za poplatek.

Martina L., 30.01.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné, služby hotelu v pořádku. Před hotelem je široká písečná pláž s oblázky. Vstup do vody je kamenitý, nutné jsou boty do vody. Pro starší lidi je zde obtížný vstup do moře. Rovněž tak pro malé děti. Moře je zde většinou s velkými vlnami, při našem prvním pobytu i při opakovaném jedenáctidenním pobytu v září 2019 se dalo vstoupit do moře a koupat pouze po 3 dny a to jen dopoledne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší pokoje pěkně zařízené

Strava
Stravování je zde výborné, chutné jídlo, velký výběr.

Služby hotela
Služby hotelu jsou výborné.

Pláž
Široká a dlouhá pláž před hotelem, nejprve písečná, přechází v oblázkovou. Vstup do vody je kamenitý. Pro starší lidi a malé děti je zde obtížný vstup do moře. Jsou zde často velké vlny znemožňující koupání.

Anonym, 30.01.2020, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Geraniotis Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval. Zobraziť celú recenziu

Strava
vynikající jídla, formou bufetu, spousta Řeckých specialit. Nám (rodina s malými dětmi) časové rozmezí večeře nepřišlo moc praktické. Bylo možné přijít tuším jen mezi 7. a 9. večer. Po 7. byli děti většinou moc hladové, unavené a zlobivé, takže jsme se nemohli moc najíst. Zkusili jsme i variantu, dát dětem něco jiného dříve, uspat a potom jít na večeři, ale když jsme si v 8:45 chtěli vzít nějaké jídlo, pohledy číšníků nebyli moc přátelské.

Služby hotela
před hotelem byl malý bazének a taková větší vana pro děti, dobře skryté před větrem, trochu mi vadilo množství chlóru.

Jana M., 29.01.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Fragiskos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Ok pláž, občas trochu plná. Potápění v oblasti nebylo moc rozmanité, ale to není to hlavní proč hotel zvolit.

Anonym, 28.01.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)