Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,8 Dovolená byla příjemná až na koupání na místní pláži díky vlnám a větru.Jinak musím podotknout že mě mrzí že naše cestovní kanceláře...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla příjemná až na koupání na místní pláži díky vlnám a větru.Jinak musím podotknout že mě mrzí že naše cestovní kanceláře stále nabízejí předražené výlety,když si stejný výlet jinde objednáte za méně než poloviční cenu,pravda výklad neni v češtině ale můžete si vybrat z několika jazyků a někdy není ani potřeba.Kdyby ceny nebyly tak rozdílné jistě by měly více účastníků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Co se mě týče s ubytováním jsem byla spokojená,sice čechy ubytovávají ve starších pokojích stranou ale okolí tam bylo klidné a příjemné,s hezkou předzahrádkou.

Strava
Strava poměrně pestrá,vždy bylo z čeho vybírat,jen balíčky na výlet bída,jedly jsme z toho jen ovoce,pomeranč,jablko a vodu,jinak suchý toustový chléb s plátkem šunky a sýru a kus bábovky.

Služby hotela
Na baru u bazénu celkem rychlá obsluha,drinky v pořádku,jen v řecku asi neumějí udělat mochito i když to je pouze za peníze,úklid pokojů bez problému.Bazén dost chlorovaný.

Pláž
pláž byla v pořádku,lehátka za cenu drinku když jsme si dali kávu nebo colu bylo super,bohužel byly po dobu 12 dní velké vlny,občas jme taxikem jeli na jinou pláž kde tak nefoukalo a nebyly vlny a celkové byla příjemnější a méně lidí.Taxi ale stálo 20 euro

Iveta L., 19.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 15.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Marilena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 nemáme žádné negativní připomínky,moc hezká dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nemáme žádné negativní připomínky,moc hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Zuzana P., 19.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Horizon Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dobře prožitý týden, odpočinek a bezva bazén i moře. Velmi pozorný personál, pečlivý úklid v pokoji i v celém hotelu a přilehlých...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dobře prožitý týden, odpočinek a bezva bazén i moře. Velmi pozorný personál, pečlivý úklid v pokoji i v celém hotelu a přilehlých prostorách.

Vesnice s několika obchůdky, jinak bez turistických lákadel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré a čisté. Lednice denně doplňovaná, ložní prádlo a ručníky vždy čisté. Velmi pozorný personál.

Strava
Strava i personál v jídelně byly příjemné.

Služby hotela
Pobyt byl týdenní, švédské stoly nabízely rozmanitou stravu. Káva z automatu nestála za moc. Míchané nápoje to vynahradily.

Pláž
Pláž malá s trochou písku, vstup do moře kamenitý ve vzdutých vlnách nebezpečný. Moře teplé a vesměs čisté. Lehátka příjemná slunečníky také, přímo u hotelu. Do moře je betonové molo po kterém lze vcelku bezpečně projít do větší hloubky.

Eva Veličkovová, 19.08.2019, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Bomo Club Rethymno Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,3 byli jsme velmi spokojeni

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita dostačující, v klidné lokalitě

Strava
bez stravy, v tavernách výborná

Služby hotela
úklid celkem dostačující

Pláž
pláž čistá, málo lidí, klid, voda čistá

Pavel G., 19.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 14.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmány Tropica Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Od dovolené jsme čekaly daleko více. Každých 5-7 minut nám nad hlavou přistávaly letadla.Celý týden foukal silný vítr a na moři byly...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Od dovolené jsme čekaly daleko více. Každých 5-7 minut nám nad hlavou přistávaly letadla.Celý týden foukal silný vítr a na moři byly celkem velké vlny.Co se nám velmi líbilo,byla návštěva Krétského akvária,které je od hotelu vzdáleno cca 30 minut chůze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovány jsme byly v apartmánech Chrissanti II (ANEX), která se skládají z jedné místnosti vybavené kuchyňským koutem,jídelním stolem,pohovkou,malou TV a vstupem na terasu,dále místností na spaní a koupelnou s WC.Terasa byla orientována k cestě,kde byl celkem velký provoz a zároveň k dětskému hřišti, které patří k přilehlému dětskému táboru.Na pokoji chybí klimatizace - je tam jen světlo s ventilátorem (v noci se rozléhá hukot motoru) a stojací ventilátor

Strava
Strava velice slabá. Malý výběr jídel.U obědu a večeře vždy jeden druh masa a jeden druh ryby.Co druhý den k večeři grilované maso a v jídelně jeden druh ryby.Bramborová kaše skoro nepoživatelná.Jinak těstoviny celkem OK. Jídlo bylo celkově bez chuti.Dezerty - buchty polévané sirupem,1x baklava a šlehané pěny - chutnaly jako krémy z dortu.Ovoce - jablka a melouny. K dispozici celý den několik druhů zmrzliny - ta byla výborná. Presso bez omezení celý den, frapé za poplatek. Jeden den za pobyt jsme měly zažívací a střevní potíže - nebyly jsme samy.

Služby hotela
Velice milý,vstřícný a usměvavý personál,včetně paní uklízečky a pána,který nám odstraňoval závady - nehrající TV a nesprávně stříkající sprcha

Pláž
Krásná písečná pláž,velice dlouhý a pozvolný vstup do moře.V sobotu a neděli nedostatek lehátek,neboť pláž navštěvovali i místní lidé.

Renata F., 19.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmány Blue Sky

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Velmi příjemně strávená dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemně strávená dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásný, čistý. Hned při vstupu do lobby na vás dýchne skvělá atmosféra. Personál je usměvavý, nápomocný, dokonce umí pár slov česky :) Hotel má velký bazén s dostatkem lehátek a bar, který funguje od dopoledních do večerních hodin. Tento hotel dokonce nabízí možnost ubytování v pokojích, které mají přístup rovnou do svého privátního bazénu, což jsme nikde před tím nevyčetli a dozvěděli se až na místě při obhlídce okolí. Úklid pokojů probíhal denně.

Strava
Jídlo v hotelu bylo velmi pestré, vybere si opravdu každý - snídaně sladké, slané i typicky řecké. Obědy i večeře si byly hodně podobné - vždy si člověk mohl vybrat mezi rybou, masem, těstovinami, zeleninou. K dispozici je hooodně zeleniny a různých zeleninových salátů, které jsme ocenili. Přes den u baru snacky v podobě burgerů, pizzy, ovoce, různých koláčů, zmrzliny a popcornu. Vyrazili jsme i do místních taveren a mohu též doporučit, vše čerstvé, chutné a porce opravdu veliké.

Služby hotela
Hotel nabízel animační program pro děti přes den a večer pro dospělé. Tato položka by se do budoucna mohla zlepšit. Pro děti jsem si všimla pouze jedné animátorky, která hrála s dětmi deskové hry. My děti neměli, takže více nemohu posoudit. Večer bych ocenila kvalitnější zábavu, která by trochu rozproudila život mezi hosty. Zažili jsme jeden řecký večer (hrála pouze kapela o 3 lidech), jazzový večer (jeden jazzový zpěvák a jeho klávesy) a kouzelníka (kouzelník obcházející stolky a ukazující všem 2-3 triky dokola). Od účinkujících bych očekávala více interakce s publikem, možná nějakou taneční zábavu.

Pláž
Část pláže patřící k hotelu je velice chudá a na první pohled se zdá, že snad ani nemůže patřit k tak pěknému hotelu. Pár schátralých lehátek na pláži cca 500 m od hotelu, neuspořádané, poházené odpadky (přičítám to k tomu, že pláž přímo nesousedí s hotelem). Okolní hotely se vstupem přímo na pláž byly jinak udržované a je zde vidět veliký rozdíl. Vstup do moře je kamenitý, tedy boty do vody se hodí, dál už je písek. Písek je tmavý a hrubší. Za bílým pískem se musí trochu vycestovat (my navštívili na východním cípu laguny Balos).

Martina C., 19.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkový dojem z dovolené je dobrý jen díky tomu, že jsme nebyli celý týden na hotelu, ale hlavně cestovali po ostrově.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je dobrý jen díky tomu, že jsme nebyli celý týden na hotelu, ale hlavně cestovali po ostrově. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se dělí na 3 ubytovací části. První část je tam, kde je i recepce,kde se podává jídlo.. je z nich asi nejmodernější. Druhá část je o jeden hotel dál - byli jsme tu ubytovaní jednu noc, bylo to strašné. Pokoj silně zapáchal kanalizací, postel byla samé vlnobití - nedalo se na ní spát, do pokoje svítilo i přes závěsy silně noční osvětlení, přes den zase slunce. Druhý den jsme si nechali ubytování vyměnit a šoupli nás do první části - moderní pokoj, nová postel, žádný zápach, nová klimatizace. A dále se hotel dělí na třetí část - ubytování se má údajně nacházet přes silnici. Tam jsme se podívat ani nebyli. Každopádně veškeré jídlo se podává pouze v první části, takže lituji lidi, kteří byli ubytovaní až přes silnici dále. Jinak každé ubytování má vlastní bazén. Ve druhé části jsou dokonce součástí i slunečníky a lehátka na pláži, ale pro pití si musíte chodit do první části nebo mít svoje. Ve druhé části ubytování je sice barman, ale pivo se nedá pít, je to samý kvas.

Strava
Strava je kapitola sama o sobě. Když mám zaplaceno All inclusice, tak očekávám, že jídlo bude opravdovým zážitkem a pochutnám si na něm. Tady NE. Každý den to samé jak na snídani, oběd, tak i večeři. Stále dokola stejně připravená vajíčka na snídani, odporné párky. Ani přítel nejedl žádné uzeniny a to je hodně masový a nevybíravý. Jinak pro děti je zde asi 5 druhů cereálií, které si můžou dát s jogurtem nebo mlékem. Pečivo mají celkem dobré - občas přinesli i extra křupavý chléb. Dále je tu margarín, marmelády, pořád dokola pomeranče a rajčata.

Na oběd a večeři bylo vždy jen kuřecí maso - stehýnka nebo křidýlka, nikdy prsa. A taky byl stále stejný "guláš" z asi hovězího masa. Těžko říct, co jsme vlastně jedli, protože jejich popisky absolutně neodpovídali tomu, co nabízeli. Turkey pro ně znamená chicken. A taky byli neustále špagety a občas nějaká ryba. Dále se připravte na to, že pro jídlo chodíte do jedné budovy, pro chleba do druhé budovy a pro teplé jídlo do třetí budovy.

Pokud můžete, neberte si all inclusive. Hned naproti přes cestu se nachází velký supermarket, kde koupíte všechno. My si kupovali i pití, protože vám nalévají sodovky do plastových asi 1 dcl kelímků. Opravdu se z toho nenapijete. A hned vedle supermarketu je promenáda, je zde několik restaurací, takže hlady neumřete. Na hotelu asi ano...Taky se připravte se na to, že džus není džus, cola nechutná jako coca atd. Zdarma vám nalejí i pivo a víno. Ale pokud budete chtít večer namíchat např. Mojito, tak vám jen odpoví, že je to za peníze, ale už neřeknou kolik a dělají, že vás nevidí. V jakém proboha all inclusive mi nemůžou namíchat drink??!!

Strava je tu opravdu příšerná, nebyli jsme jediní, kdo si na ni stěžoval.

Služby hotela
Personál byl vstřícný, na recepci byla slovenská, polská nebo ruská recepční.

Brzy ráno se vždy zametalo a připravovaly stoly na snídani. Čísníci byli moc milí, pohotoví, ihned odnášeli jídlo, které jste už nechtěli. Opravdu kmitali.

Za to pokoj nám uklízečka moc neuklízela. Ručníky nám byly vyměněny jen 1x za týden. Ložní prádlo také 1x. Jednou jsme paní na uklid řekli 2x během dne, že nechceme být rušeni na pokoji a že servis dnes opravdu není třeba, ale ona stejně snad každou hodinu klepala. Navíc se na pokoji nezamknete, takže ona si kdykoliv otevřela sama dveře.

Pláž
Pláž byla super. Pozvolný vstup do moře, zezačátku jsou zde oblázky, ale pak už jen písek. Šnorchlovat se tu moc nedá. Jinak dlouho jdete a máte vodu po kolena než se ocitnete v hloubce. Pokud však budou velké vlny, tak bude kolem dokola na čtyřkolce pískat "pobřežní hlídač" a bude pískat do té doby, než sami nevylezete z vody, on za vámi nepůjde, o Řecích se ví, že plavat neumí. Takže i když máte vodu po kolena, ale přijde větší vlna, musíte jít ke břehu.

Pokud chcete vidět hezčí pláže, tak si určitě půjčte skútra za cca 25 € na den nebo auto za cca 40 € na den a projeďte si krásné pláže na ostrově. Můžu doporučit pláž: Matala, Falassarna, Preveli, Elafonisi... také jeďte na výlet lodí do Gramvousy a Balosu, stojí to určitě za to. A také nezapomeňte na sladkovodní jezero vzdálené cca 4 km - Kournas.

Dana K., 19.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 16.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Prijemna dovolena v klidne lokalite.Moc mily personal i pan majitel.Hotel kousek od plaze,prijemna prochazka.

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemna dovolena v klidne lokalite.Moc mily personal i pan majitel.Hotel kousek od plaze,prijemna prochazka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani strohe,stare,ale nejsem narocna.Jen by to chtelo nove postele a vanu.3 * odpovidaly nasi 1* rekla bych.Ale uklizecka pekne uklidila to zase ano.

Strava
Strava nebyla ani moc řecká rekla bych.Bylo to chutne,ale cekala jsem lepsi reckou kuchyni.

Pláž
Uvitala bych vice oblazkovou plaz,tu jsme nasli jen jednu,jinak piscite plaze,ale ciste

Anonym, 19.08.2019, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Comfort Malievi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám líbila, ale nebyla možnost procházek.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, ale nebyla možnost procházek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
první ubytování bylo podprůměrné, na základě žádosti jsme dostali lepší pokoj.

Strava
Strava byla výborná,

Služby hotela
Průměrné.

Pláž
pláž blízko ubytování, čistá písčitokamenitá. Moře nádherné. Hodně větrno.

Anonym, 19.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 9.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dessole Blue Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,5 Po příjezdu jsme byli trochu rozčarovaní z velmi skromného ubytování a hlavně z hluku způsobeného nedalekou diskotékou do 4.hodiny ranní....

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Po příjezdu jsme byli trochu rozčarovaní z velmi skromného ubytování a hlavně z hluku způsobeného nedalekou diskotékou do 4.hodiny ranní. Naštěstí další večery už byl klid.

V okolí bylo na výběr málo pláží, ale ty nejbližší byly čisté a nebylo na nich velké množství lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl velmi jednoduše zařízený, jedna vestavěná skříň v jednom pokoji, uvítali bychom i skříň nebo komodu v druhém pokoji. Měli jsme pobyt bez stravy, kuchyňka byla dost skromně vybavená, pouze 1 hrnec a 1 pánev, takže polévku dětem nebylo už v čem uvařit, když jsme ohřívali maso a přílohu. Také chybělo nějaké sítko na slití těstovin a hrnky na čaj - byly tu pouze šálky.

Pokoje byly čisté, každý druhý den byl prováděn úklid.

V našem pokoji nešla klimatizace i přes snahu personálu ji zprovoznit, ale naštěstí se pak v noci vždy ochladilo, tak se dalo spát i bez ní.

Strava
měli jsme pobyt bez stravy kvůli alergii na některé potraviny u dětí

Služby hotela
V areálu byl bazén i malý bazének pro děti, vnitřní část areálu byla moc hezká, osázená zelení, vybavená lehátky a slunečníky

Pláž
Pláž pro děti uzavřená ze 3 stran , písčitá, hodně klidná, vzdálená asi 200 m.

Další pláž byla asi 500 m, při větru s většími vlnami.

Lehátka a slunečníky za poplatek.

Jiřina S., 19.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Villa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)