Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Hezký,k čistý hotel. Personál velice ochotný a milý. Největší problém byl v počtu dětí, kterých je tam vážně hodně a bohužel při večeři...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký,k čistý hotel. Personál velice ochotný a milý. Největší problém byl v počtu dětí, kterých je tam vážně hodně a bohužel při večeři si z restaurace dělali dětské hřiště. Rodiče nevychovanost svých ratolestí neřeší a personál hotelu také ne... Takže zapomeňte na klidnou večeři a pro kuřáky také nedoporučuji. Je problém si zapálit na venkovní terase ale děti se mohou válet po zemi a pomalu lézt po stolech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dost temný jinak hezký a čistý. Nepochopím jen trezor za poplatek 2 eura denně v all incluzive.

Strava
Jídlo perfektní. Nebylo co vytknout.

Služby hotela
Vše na jedničku. Jen jsem se poprvé v životě setkal s tím, že byl problém s kouřením ve venkovní části restaurace. Nikdy jsem to nikde nezažil a nevím co to mělo znamenat..? Paní manažerka restaurace to jeden den dovolila a druhý zase ne.

Pláž
Malá přímo před hotelem ale písečná a krasné moře.

Tomáš Bodlák, 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gouves Sea & Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborné, doufáme že se sem ještě někdy vrátíme. Tak dobrý pocit z dovolené jsme ještě nikdy neměli. Asi je to i tím, že máme děti v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, doufáme že se sem ještě někdy vrátíme. Tak dobrý pocit z dovolené jsme ještě nikdy neměli. Asi je to i tím, že máme děti v předškolním věku, pro které je ten hotel jak dělaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme výhled na moře. V pokoji byl klid, klima fungovala, vše fungovalo, jen snad výběr TV programů je vyloženě "proruský". Nicméně ani nám TV nechyběla, byli jsme pořád venku :) Úklid každý den, včetně výměny ručníků.

Strava
Výborné! Perfektní zelenina a pestrý výběr všeho možného..Z ničeho nám nebylo zle, což taky není až tak běžné :) Fakt super.

Služby hotela
Výborné :) Skvělí animátoři, stále usměvavý personál...tak příjemný personál jsme ještě nikdy nezažili.

Pláž
Jediné co se dá vytknout...jsou turisté - kuřáci, kteří po sobě nechávají vajgly. Musel jsem to po nich uklízet, protože mi to vadilo..Lidi vzpamatujte se!

Vítězslav K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Hotel Blue Sky Beach neodpovídá 4 hvězdičkám, samy to tam přiznávají. Nejhorší, je že hotel i když z venku vypadá velmi pěkně nabízí...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Blue Sky Beach neodpovídá 4 hvězdičkám, samy to tam přiznávají. Nejhorší, je že hotel i když z venku vypadá velmi pěkně nabízí velmi odlišné pokoje, my jsme měli štěstí na docela dobrý pokoj, ale někteří hosté se stěhovali i dvakrát za pobyt do trochu lepšího a pak ještě jednou do normálního. Na náš pokoj se přišli dívat další hosté, že ho mají slíbený jak odjedeme. Okolí je dost hrozné no Řeci si na pořádek moc nepotrpí. Nebýt té velmi pěkné pláže a přístupné byli bychom znechuceni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyfocené pokoje většinou neodpovídají nabídce, jsou tam pokoje i v suterenech a ty jsou úplně hrozné. Na pokoje tam bylo moc stížností, jedna paní se odmítala ubytovat a trvala na tom, aby mohla odletět. Nevím ani jak to dopadlo.

Strava
Strava byla vcelku dobrá, nic jiného bych ani neočekávala, za ty peníze vím jak to v Řecku chodí bylo z čeho vybírat. Rozšířila se v období našeho pobytu epidemie, nemělo to se stravou nic dělat. Hotel byl určen jen pro Čechy a ti si to tam zavlekli sami. Myslím, že se tam byla velká koncentrace hostů neboť se každé tři dny skupiny mělnili a nákaza se hodně šířila. Odrovnalo to každého postiženého na tři dny na lůžku.

Služby hotela
Personál byl velice vstřícný, snažili se mluvit česky a byli na nás velice milí a srdeční. Při jídle jen kmitali, aby za včas uklidili vždy ze stolů.

Pláž
Pláž byla vynikající, krásný píseček voda nízká příjemná teplota. Na pláži chybí nějaká sprcha aspoň na nohy, všechen písek se nanosil až do pokoje. Bazén je poměrně malý a zbytečně hluboký 3 m, stejně se tam nesmí skákat, pro neplavce a děti je nevhodný.

Anonym, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 15.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Blue Sky Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Spokojenost jak s ubytováním,jídlo velice dobré myslím že si každý vybere co mu chutná,moře pěkné,pláž udržovaná v rámci možností(fouká...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost jak s ubytováním,jídlo velice dobré myslím že si každý vybere co mu chutná,moře pěkné,pláž udržovaná v rámci možností(fouká vítr). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice pěkné,super.

Strava
Chutná,velký výběr i u bazénu spokojenost

Služby hotela
Služby velmi dobré.

Pláž
Musí se jít kus pěšky cca.3-5minut,což nevadí,akorát nepořádek cestou k pláži.

Radka V., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 super dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
cisty,kazdy den uklizeny

Strava
maly vyber masa,

Služby hotela
cistota,kvalitni sluzby

Pláž
plaz cista

Anonym, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Velká spokojenost.Celá rodina a všechen personál se stará o pohodu hostů v klidu bez nervozity. Vše plyne a vy se cítíte opečováváni....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost.Celá rodina a všechen personál se stará o pohodu hostů v klidu bez nervozity. Vše plyne a vy se cítíte opečováváni.

Klientela převážně německá, ale v druhém týdnu našeho pobytu přiletělo už i víc Čechů.Poznali jsme i rodiny, které se na toto místo vrací již pravidelně. To hovoří samo za sebe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj ve starší části hotelu, menší apartmá s kuchyňským koutem, ten pro nás byl zbytečný.Koupelna malinká, ale vše nově zrekonstruováno. Matrace na postelích, vše nové. Balkon do uličky mezi dvěma apartmánovými domy ničemu nevadil. Jo, občas si někdo na svém balkoně povídal déle, ale jsme na dovolené, nikam ráno nevstáváme...Pokoje byly vždy důkladně vytřené a ručníky vždy vyměněné. Tak bychom to nedělali ani doma.

Strava
Strava vynikající. Od snídaní přes oběd po večeře nám nechybělo nic...spíš přibývalo a to na objemu v pase. Jídla byla kvalitní, řecká z čerstvých surovin. Každý si mohl vybrat a složité spíš bylo něco neochutnat.

Ke snídani křupavé místní okurky a krásná rajčata, jemná cibule, papriky, různé druhy salátů, vynikající čerstvé pečivo z nedaleké pekárny,, jogurty, vejce....prostě mnohem víc než si kdo obvykle k snídani dává. Ta stejná kvalita obědů a večeří. Vždy nás překvapilo něco nového. Moc se nám líbilo, že bylo vidět, že se potravinami neplýtvá...ale, že je to jako doma. Zbylo něco od oběda, může to zůstat na míse jako studený salát.Zůstala nedojedená cizrna, udělají pomazánku, z nedojedené zeleniny můžete mít večer výborné smažené krokety. Prostě all inclusive se zdravým rozumem.

Služby hotela
Nic moc jsme nepotřebovali. Wifi jen na recepci, což se ukázalo jako skvělé. Nic vás neruší. A pokud potřebujete tak si na recepci dojdete, sednete do křesílek, usměje se na vás recepční a třeba vám anglicky, německy nebo česky popřeje dobrý den.My jsme odpovídali řecky a v tom to bylo pestré. Obsluha na baru, pokojské....prostě všechen personál je milý,vstřícný a profesionální.A domluvíte se s nimi stejně tak jako na recepci. Všemi jazyky.

Pláž
K pláži je to pár kroků, ale je s velkými kameny takže vstup do vody komplikovanější pro méně mobilní. I když nakonec to zvládl každý. Měli jsme spíš starší klientelu a také si poradila.Moře bylo průzračně čisté. V našem termínu chladnější, Za to jsme však byly rádi. Vlastně jsme měli moře jen pro sebe.

Já jako máma dvou už dospělých dětí bych si sem nevzala vnoučata, není tady dostatek dětského vyžití. Písečné pláže. pozvolný vstup do moře. Ovšem pro všechny ostatní - skvělá volba.

Jana, 17.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: South Coast

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Moc se mi tam líbilo.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se mi tam líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování mi vyhovovalo, byla jsem spokojena.

Strava
Maximální spokojenost, velký výběr všeho, jídlo bylo chutné. Prostě úžasné.

Služby hotela
Se službami jsem byla spokojená, personál byl vstřícný, ochotný.

Pláž
Přístup k pláži a vzdálenost byla dobrá, čistota pláže horší, moře čisté.

Vladimíra V., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Hersonissos Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Cena odpovídá kvalitě.. Naštěstí jsme kupovali jako last minute, plnou cenu VÁŽNĚ NE! Město Georgioupolis krásné, je zde živo, přístav.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídá kvalitě.. Naštěstí jsme kupovali jako last minute, plnou cenu VÁŽNĚ NE! Město Georgioupolis krásné, je zde živo, přístav. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel by potřeboval renovaci, jde vidět, že už slouží dlouho.. Nejprve Vás zkusí ubytovat v "podřadném" pokoji a čekají jestli se ozvete nebo jestli to tam ten týden přežijete... Určitě žádejte o výměnu pokoje! Bylo to sto a jedna.. Někteří měnili pokoj i 4x.

Strava
Strava v tomto hotelu zachránila celou dovolenou. Kuchyň i restaurace nově zrekonstruované. Opravdu chutné jídla, bylo z čeho vybírat, neustále doplňováno, každý den jiné jídlo. Nutno vytknout pitný režim, pití jsme si kupovali v supermarketu,který byl hned přes ulici. Plážový bar totiž nenajdete a od moře se vám chodit pro dvoudecový kelímek s vodou opravdu nevyplatí.

Služby hotela
Služby začínají předáním klíčů a končí jejich odevzdáním. Pokoj za týdenní pobyt pořádně uklizen až předposlední den dovolené (povlečení a ručníky). Měli jsme tu možnost sledovat uklízečku při úklidu,jelikož jsme zrovna byli na pokoji a to co předvedla opravdu úklid nebyl.

Pláž
Resort se skládá z několika budov, takže vzdálenost k moři je závislá na ubytovací kapacitě. Pláž krásná, čistá, moře průzračné. Nutno využít lehátek, neboť z okolních hor stéká voda a pláž je podmáčená.

Anonym, 17.06.2019, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Fereniki

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 S dovolenou jsme byly spokojené.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byly spokojené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani výborné, krásný pokoj, moderní, úklid byl prováděn každý den. Klimatizace a trezor byly v ceně zájezdu, což nebývá obvyklé.

Strava
Se stravou jsme byly rovněž velice spokojené, bylo jí dostatečne množství, byla neustále doplňována, nabídka byla široká.

Služby hotela
Personál byl velice vstřícný, problém s klimatizací, který jsme měly po příjezdu, byl během dne vyřešen.

Pláž
Vzdálenost pláže od hotelu byla 450 m, což pro nás nebyl žádný problem. Lehátka a slunečníky byly v ceně zájezdu a bylo jich dostatek. Spíš nepůsobí příliš dobře neupravené okolí cesty, po které se k pláži přichází a volně probíhající psy, což může být problém hlavně pro rodiny s dětmi.

Jaroslava K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Ve stejném hotelu jsem byl už minulý rok a víceméně vše funguje a není co vytknout.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ve stejném hotelu jsem byl už minulý rok a víceméně vše funguje a není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čísté a v pořádku. Nicméně balkánský způsob ve stavebnictví je odlišný od našich zvyklostí a trochu rušivě působilo ve 4* hotelu:

- sprchová baterie byla v úrovni kolen

- umyvadlo nemělo sifon, bylo přímo zapojeno do odpadu, ale na funkčnost to vliv nemělo

- ovšem technická lahůdka nakonec - vypínač světla v koupelně byl umístěn ve sprše. Sáhnout na něj jsem si nedovolil.

Strava
Stravování špičkové. Bohatý bufet. Každý den na výběr několik ryb, grilovaná zelenina, maso vepřové, hovězí, skopové, králičí, krůtí i kachní..............Stravování si zaslouží vic jak 10 hvězdiček.

Služby hotela
Vše fungovalo, dokonce i paní recepční v hotelu mluvila česky.

Pláž
Nejbližší čisté pláže cca 5 minut od hotelu, písčité, udržované.

Ivan V., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mediterraneo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)