Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Náš celkový dojem, byl velice uspokojující. Vzhledem k tomu, že to byla spontánní akce, řešená ze dne na den, tak co se týče komunikace s...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem, byl velice uspokojující. Vzhledem k tomu, že to byla spontánní akce, řešená ze dne na den, tak co se týče komunikace s agenturou a paní, která nám se vším pomáhala, tak byla dobrá, paní nám se vším pomohla a mohly jsme hned další den letět. Co se týká celkové docelene, tak se nám tam velice líbilo, zázemí hotelu bylo hezké, ubytování taktéž, s jidlem nebyly žádné problémy, personální příjemný, možná mohl byt víc zajímavější animatorsky program, který se nám tam stále opakoval, ale i tak nás bavil, takže bych to neuváděla jako nějaké negativum. Okolí hotelu bylo taky hezké a more bylo prijemne. Takže náš závěr je, ze jsme byly s dovolenou velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvěle, každé ráno čisté povlečení, ručníky. Asi nic na co bychom si mohly stěžovat.

Strava
Strava nám chutnala, vždy zde bylo něco z čeho jsme si vybraly a co nám chutnalo.

Služby hotela
Celkový dojem z hotelu byl dobrý, líbilo se nám zde.

Pláž
Pláž vždy byla z větší části zaplněna lidma, ale dalo se tam najít nějaké místo. Co se tyce čistoty, tak se tam občas povavolali odpadky, ale jinak pláž dostačující.

Petra Šebestová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Panorama Boutique Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená naplnila naše očekávání. Kvalita ubytování, stravy a vybavení hotelu odpovídala ceně zájezdu. Jelikož jsme zvolili spíše aktivní...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naplnila naše očekávání. Kvalita ubytování, stravy a vybavení hotelu odpovídala ceně zájezdu. Jelikož jsme zvolili spíše aktivní dovolenou, tak jsme ocenili i pestrou nabídku CK s výlety. Některé výlety jsme si zařídili sami a nelitujeme. Pláž byla vzdálena asi 2 minuty cesty z našeho apartmánu. Jídlo se bohužel opakovalo, ale co víc si přát za tuto cenu. Vždycky jsme si vybrali a najedli jsme se bez problémů. Nejhorší zážitky však způsobili lidé, kteří pravděpodobně nejsou spokojeni se svým životem a proto si to vybíjí na ostatních (delegátka, barmani, číšníci apod.) a chovají se jako burani, což značně znepříjemňuje pobyt. Byli to z 90 % Češi, takže nám kolikrát bylo trapně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k ceně zájezdu bylo ubytování tak akorát. Klimatizace fungovala a s ničím jsme neměli problém.

Strava
Asi bychom ocenili rozmanitější stravu, protože nám přišlo, že každý den byla jídla podobného stylu, ale jak jsme napsali dříve, vždy bylo z čeho vybrat a těch pár dní to člověk vydrží. Občas se objevila některá z místních jídel, ale to bylo spíše zřídkakdy.

Služby hotela
Ze služeb hotelu jsme využili snad jen bar a bazén. Bazén byl v pořádku čistý, jen byl občas problém s volnými lehátky, ale když člověk přijde brzo, určitě si nějaké najde. Super byl i animační program hotelu, kdy veselý černoch (bohužel si nevzpomenu na jméno) roztancovával lidi kolem bazénu a večer naopak na baru. Učil i tradiční řeckou Zorbu, takže o zábavu postaráno. Barmani na baru byli skvělí, výřeční a zábavní. Vždy se k nám chovali perfektně. Číšníci a servírky během večeří chodili pravidelně odnášet talíře a použité nádobí, takže z tohoto ohledu také super. Paní v obchodě na recepci taky velice příjemná a výřečná. Povlečení bylo měněno jednou za dva dny, takže paní uklízečky odvedly též parádní práci.

Pláž
Pláž byla necelé dvě minuty cesty. Vždy byla nějaká volná lehátka, takže vždy bylo kam si lehnout. Bohužel během našeho pobytu bylo větrno a s tím i velké vlny, takže plavčík nás vyháněl z vody, když jsme šli moc daleko. Na druhé straně ostrova je však pláž Preveli, kde nefoukalo skoro vůbec, takže i bez vln. Mně osobně vlny nevadí a tak jsme si je užívali.

Josef Kučera, 02.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Moc hezký hotel s výbornou stravou a personálem.Pěkně se o své hosty starají

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezký hotel s výbornou stravou a personálem.Pěkně se o své hosty starají Zobraziť celú recenziu

Mirek Uhřík, 29.11.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel pro rodiny s menšími dětmi. Hotel čistý, jídlo dobré, pití na baru už jsem teda zažil kvalitnější, ale vydržet to šlo. Pláž malá,...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pro rodiny s menšími dětmi. Hotel čistý, jídlo dobré, pití na baru už jsem teda zažil kvalitnější, ale vydržet to šlo. Pláž malá, fakt malá, ale vstup7do moře od hotelu prakticky přes cestu, takže jsme čas trávili u bazénu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování tak 3 hvězdy, čisté, klidné, bezproblémové

Strava
Vždy se dalo vybrat, výběr menší, ale obmeňovalo se to, takže jsme netrpěli

Služby hotela
Vstřícné

Pláž
U hotelu malá

David Liška, 28.11.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gouves Sea & Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi příjemná dovolená s krásnými zážitky, útulný hotel se skvělým personálem, ovšem lokalita hotelu je vysoko v kopci s každodenním...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená s krásnými zážitky, útulný hotel se skvělým personálem, ovšem lokalita hotelu je vysoko v kopci s každodenním výšlapem. Vhodné spíše pro zapůjčení auta, což jde přímo pod hotelem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování stroze vybaveno, za klimatizaci si připlatíte nicméně dá se přežít i s otevřeným balkonem přes noc. Jinak krásný výhled na město i moře.

Strava
Jídlo bylo výborné, každý den snídaně formou bufetu. Oběd si lze vybrat z pestrého jídelního lístku a večeře o třech chodech.(Úbytek na váze nečekejte!) :)

Služby hotela
Personál byl velmi vstřícný a milý! Celkově působil velmi příjemnou rodinnou atmosférou.

Pláž
Pláž byla strašná, všude mnoho lehátek a lidí. Bazén u hotelu nám postačil.

Václav V., 28.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 30.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Villa Mare Monte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,4 Výborné.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné.

Strava
Skvělá.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Krásná, jen velké vlny.

Anonym, 28.11.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkove super, bazeny, bary. Vecerni zabava. Krasne okoli, takova mala “oplocena” vesnicka. Je zde nekolik mensich budov. Krasna zahrada....

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove super, bazeny, bary. Vecerni zabava. Krasne okoli, takova mala “oplocena” vesnicka. Je zde nekolik mensich budov. Krasna zahrada. Jen ve meste je to samy bar. Byli jsme s malymi detmi, takze vecerni prochazka nic moc. Ale vystacili jsme si u hotelu s vecernim programem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani pekne, ciste. Koupelna by stala za vylepseni, ale dobre.Pokoje kazdy den uklizene. Balkon maly, ale dostacujici.

Strava
Strava skvela, vseho dost, personal vse hlida a doplnuje. Jen ryb malo.

Služby hotela
Animatori vtipni, snazi se. Cviceni v prubehu dne na plazi, ve slanem bazenu, u sladkeho bazenu... Super.

Pláž
Plaz krasna, pisek. V mori misty kamen, ale opravdu misty, takze to nicemu nevadi, boty nejsou potreba. Na fotce vypada plaz uzka, ale neni zas tak mala. U lehatka jsme si nasli.

Zuzana B., 27.11.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celková spokojenost. Jídlo bylo úžasné! I když jsme museli na jídlo docházet, bylo to jen kousek a procházka neuškodí :-)

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost. Jídlo bylo úžasné! I když jsme museli na jídlo docházet, bylo to jen kousek a procházka neuškodí :-) Zobraziť celú recenziu

Soňa V., 27.11.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmán Saloustros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 První návštěva Kréty, naprostá spokojenost, menší hotelový resort, uvnitř krásně upravené a uklizené. Vnější okolí je poněkud poznamenané...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
První návštěva Kréty, naprostá spokojenost, menší hotelový resort, uvnitř krásně upravené a uklizené. Vnější okolí je poněkud poznamenané nedalekou opuštěnou americkou radarovou základnou a tím i podpůrnými stavbami zázemí, ale to hotel neovlivní. Pohoda a krásný klid, diskotéková rušnější část městečka je až o kus dál u větších resortů. Vřele doporučuji pro relaxaci a prodloužení léta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První přízemní pokoj blízko recepce a jídelny v centrální budově byl bezbariérový, poměrně velká předsíň by byla ideální třeba pro rodinu s kočárkem, ale částečné umístění pod úrovní terénu s okny přímo na vstupní náměstíčko nás nenadchlo. Naštěstí se nám povedlo pokoj druhý den vyměnit s rodinou s malým děckem a kočárkem za nádherný menší pokoj s balkónkem a výhledem na moře v nejvzdálenější menší budově - jim zase nevyhovovalo lomené schodiště do 1. patra a méně prostoru. Po výměně naprostá spokojenost, pro dva bohatě dostačující, krásný klid (šumění moře), denní úklid, vše fungovalo, prostě paráda.

Strava
Plná spokojenost, bohatý výběr (byť se standardní základ opakoval), každý den byla v nabídce i nějaká ryba, dostatek masa, místní zeleniny, salátů i sladkostí, vše doplňováno. Moc jsme si pochutnávali, obsluha byla velmi pozorná a milá. V rámci all-inc fungoval plážový bar se soft drinky, pizzou a nějakými zákusky přes den, večer i výborné alko drinky, barman pohodář.

Služby hotela
Další služby hotelu jsme moc nevyužívali, navštívili jsme pouze večer s řeckou hudbou. Na výlety jsme vyráželi samostatně. Nedaleké mořské akvárium v dochozí vzdálenosti také stojí za návštěvu.

Pláž
Lokální plážička hned přes místní komunikaci byla díky větru a vlnám poněkud záplavová, o cca 50-100m dál už začaly normální menší písečné pláže s lehátky a slunečníky (5 euro za pár vč. lahve vody). Ještě o kousek dál pak větší a honosnější pláže u dalších resortů. Vstup do vody pozvolný. Moře bylo ještě poměrně teplé, ale vítr byl docela silný (dva dny červená vlajka) a tím i chladný a velké vlny, takže super na blbnutí, ale už ne moc na plavání. Na pláži čisto, místní beachboy se pečlivě staral.

Jiří D., 26.11.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gouves Sea & Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)