Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7.8 Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete třeba jen odpočívat v tom hotelu a jinak tam moc nebýt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Docela útulná malá místnost, řadil bych to spíše k levnějším ubytováním, něco za co ti nestojí dát moc peněz, ale účel to splní, postele pohodlný, bylo tam čisto, nesmrdělo to tam, vadilo mi tam asi jen jen pár detailů, a to, že toaletní papír se tam nesplachuje, ale dává do koše, což mi přijde dost nehygienické, ještě bych vytknul, že se tam spí prostě jen pod dekou, ale to je v jejich zemi normální, že nemají peřiny, jako u nás v ČR, jen v tom bylo v noci lehce chladno, ale nic hroznýho a ještě by mohli přidat aspoň mikrovlnku, aby jeden nemusel ohřívat jídlo v hrnci na plotynce.

Strava
Neměli jsme stravu v ceně, takže jsme jedli v restauracích, nemohu posoudit.

Služby hotela
Na hotelu k nám byli všichni hrozně milí, občas nám vynesli odpad, ale nějak moc jsme tam nebyli, akorát mě zarazilo, když nás evidovali do hotelu, tak jsme měli platit turistickou taxu, bylo by fajn, kdyby tyhle poplatky byly rovnou v ceně zájezdu.

Pláž
Pláže v okolí Maria Lambis jsou většinou čisté, uklizené a útulné, v jiných částech Kréty jsme viděli i špinavé, ale je tam všechno dostupné, autobusy jezdí dost často a nejsou tak drahé, takže se dá snadno najít čistá pláž, není problém, v moři se dalo koupat i když ještě nebyla sezóna a průměrná denní teplota se pohybovala kolem dvaceti stupňů, voda sice nebyla úplně teplá, ale nebyla ani studená, prostě akorát. Jen pozor na lehátka, někde po vás budou chtít abyste jim za využití lehátek zaplatili, ale prve vás upozorní, že je to placený a pak je na vás jestli se rozhodnete tam zůstat a nebo ne, dá se tam ležet třeba i v písku, nebo někde na kamenech, takže není třeba utrácet za lehátka, myslím rezervace lehátka byla za 8€ na den nebo tak nějak, to si nejsem ale úplně jistý. Každopádně doporučuji využít dovolenou začátkem května, protože se tam nemačkáte v davech.

Jiří, 12.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Maria Lambis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Krásná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování ve starší části hotelu, skříň by snesla trochu péče ale byli jsme spokojeni.

Strava
Super

Služby hotela
Domluvil jsem se i německy takže ok

Pláž
Pláž byla hezká ale snesla by trochu uklid. V Písku byli zbytky dětských hraček a nebylo bezpečné tam chodit bez bot

Tomas Karala, 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Magda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 dovolená byla super, určitě doporučuji půjčit auto a projet si ostrov, pěšky se nikam moc dojít nedá, auto nás vyšlo na osm dní jen 210...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla super, určitě doporučuji půjčit auto a projet si ostrov, pěšky se nikam moc dojít nedá, auto nás vyšlo na osm dní jen 210 euro s plným pojištěním, vyzvedli sme ho 200metrů od příletové haly a vrátili ho tam před odletem, benzín dost drahý 2,2euro/litr, pravidla silničního provozu na krétě mi vyloženě vyhovovali :D, hotel byl pěkný, starší vybavení je vidět, že už nějakou dobu stojí, all inclusive bylo super, fitko staré a moc věcí nefungovalo, 3 venkovní bazény, dvě brouzdaliště pro děti, jeden vnitřní ve wellness budově, dovolená se nám celkově moc líbila, skvělý poměr cena/výkon, bohužel jednu noc přijela nějaká základní škole do hotelu a dělali šílený bordel celou noc, hotel se to snažil řešit ale neúspěšně :D, ráno jsme dostali jako omluvu víno a nějaké jídlo na pokoj, všechno proběhlo v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dostali jsme celkem pěkný pokoj v hlavní budově s výhledem do zahrady hotelu, velká terasa, TV, vana, trochu starší vybavení, velice pohodlné matrace a polštáře, spalo se zde krásně, hotel má pár velice pěkných zákoutích kde se dá v klidu posedět

Strava
snídaně od 7-10:30, obědy 12:30-14:30, večeře 18:30-21:30, celou dobu je otevřený snack bar u bazénu od 10-22, + je zde lobby bar s velkou nabídkou nápojů alko, nealko všechno v ceně, otevřeno od 10-24, bar je i na pláži a u bazénu

Služby hotela
měli jsme jednu stížnost za celou dovolenou a snažili se to řešit, bohužel jediné řešení bylo vyhodit z hotelu asi 30 dětí a to v noci udělat nemohl

Pláž
pláž je písčitá, pozvolný vstup do moře, ale v moři je to už kamenité, do moře vtékají v okolí řeky z hor, jeli jsme dost brzo, teplota vzduchu byla jen 23 stupňů celý týden ale i tak jsem do moře vlezl a dalo se to :D, nejhorší je velký vítr a vlny, které zde byli docela často, v létě je to asi lepší

Milan Weinar, 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apollonia Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Až na to, že celý týden vanul ledový vítr, což jsme neočekávaly, a teploty vody nepřesáhla 17 stupňů, což jsme očekávaly, to byla výborná...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Až na to, že celý týden vanul ledový vítr, což jsme neočekávaly, a teploty vody nepřesáhla 17 stupňů, což jsme očekávaly, to byla výborná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měly jsme pokoj s terasou nad mořem, takže krásný výhled, bohužel to znamenalo také nad New York Music Barem, kde jela nikoli muzika, ale drsná dýza až do rána. Ale protože jsem si umístění hotelu prohlédla už doma na googlu, jela jsem tam vybavena špunty do uší a protihlukovými klapkami, takže jsem ty divoké noci v pohodě prospala.

Strava
Stravovaly jsme se samy, v blízkosti je pekárna i několik supermarketů a na promenádě restaurace jedna vedle druhé.

Služby hotela
Hotel byl téměř prázdný, takže jsme jen dvakrát hovořily s recepční. Úklid byl pravidelný a kvalitní.

Pláž
Pláž je hned před zmíněným klubem a všude okolo, v plné sezóně je jistě zcela zaplněná, neboť je úzká. My jsme chodily na druhou stranu výběžku u přístavu na liduprázdnou a příjemnou písčitou pláž, která byla i trochu krytá před větrem, a užívaly lehátka i slunečníky zdarma. Pláže všude ve městě byly čisté a voda průzračná.

Helena T., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kassavetis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Opravdu exkluzivní dovolená, alespoň co se hotelu a jeho služeb týče.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu exkluzivní dovolená, alespoň co se hotelu a jeho služeb týče. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita hotelu byla velmi vysoká. Po příjezdu nás i se zavazadly na pokoj odvezl golfový vozík. Aniž bychom si připláceli, pokoj jsme měli nejblíže k pláži, přímo s výhledem na zátoku (pravděpodobně to bylo tím, že jsme byli už na začátku června, plus v době polevující COVID pandemie). U pokoje byla velká teráska s posezením, které jsme využívali. Vybavení pokoje moc pěkné, nové, kvalitní. Vše v areálu hotelu bylo perfektně upravené a čisté, všude mnoho zeleně.

Nedostatky přišly při opuštění hotelového areálu. Hotel leží v klidné vesničce, v okolí minimum služeb, dalo by se říct spíš žádné. Procházky bych úplně nedoporučila, okolí nebylo moc hezké. Využili jsme půjčovnu aut nedaleko hotelu a byli jsme velmi spokojení, jak s cenou tak s jednáním s majitelem. Jinak oblast jihovýchodu Kréty je velmi krásná a zajímavá, rozhodně ne přelidněná a turistická. Spousty krásných opuštěných pláží.

Strava
Stravě se asi nedalo nic vytknout. Neskutečně rozmanitá, všeho bylo neustále dostatek. Každý den byla na večeři jiná kuchyně. Dostatek čerstvého ovoce, zeleniny, na své si přišli i milovníci mořských plodů a ryb. Večerní posezení v baru s výhledem na moře nemělo chybu, drinky v ceně all inclusive byly naprosto vynikající a poctivé, s originálním alkoholem. Obsluha vždy velmi milá a přátelská.

Služby hotela
Služby byly trochu omezené z důvodu pandemie, např. fitness. Žádné animační programy nebyly, což jsme spíše uvítali. V baru byla jednou nebo dvakrát živá hudba. Veškerý personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž byla prostorná, kamínková, s pozvolným vstupem do moře. Dostatek lehátek a slunečníků, samozřejmě bez poplatku. "Infinity pool" také potěšil.

Magdaléna K., 28.04.2022, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kakkos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 9.8 Pěkný čistý hotel, ochotný personál i v restauraci a na baru. Hotel přímo na pláži - čistá pláž Blue Flag. Možnost dojít po pláži z...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný čistý hotel, ochotný personál i v restauraci a na baru.

Hotel přímo na pláži - čistá pláž Blue Flag.

Možnost dojít po pláži z hotelu až do nejbližšího města (Georgioupolis). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý pokoj, velmi pěkná koupelna.

Postel by byla vhodnější manželská, nikoli dvě dvoulůžka u sebe.

Strava
Velmi chutné jídlo, velký výběr jídla od masových včetně ryb, přes saláty a přílohy až po vynikající dezerty. Jídla se obměňovala po celý týden.

Možnost výběru vína, velký výběr nealko nápojů.

Možnost stravy prakticky po celý den (snídaně, oběd, večeře, snack bar, drinky).

Koktejly až do 24:00, možnost konzumace na baru, na terase s výhledem na moře, na pláži i na pokoji.

Služby hotela
Příjemný personál, pravidelný úklid pokoje (denně).

Pláž
Vstup na pláž přímo u hotelu, bar i drobné občerstvení přímo u pláže.

Pláž velmi čistá a udržovaná (Blue Flag), se spoustou lehátek (i když kolem poledne už většina obsazena), do moře pozvolný přístup, možnost adrenalinových atrakcí (skútr, "banán"...).

Při větrném počasí zákaz vstupu do moře.

Eva H., 15.04.2022, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mare Monte Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 6.6 Celkový dojem byl takový, že první chvíle šok ,potom vstřícnost personálu vše uklidnila, ale další šok pokoj kde nám odpadní trubky...

  • 6.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl takový, že první chvíle šok ,potom vstřícnost personálu vše uklidnila, ale další šok pokoj kde nám odpadní trubky procházely kuchyni a koupelnou nad hlavou a pláž kterou mají v nabídce neexistuje tak jak ji prezentují Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mizerně

Strava
Výborná

Služby hotela
Služby průměrné

Pláž
Museli jsme chodit na jinou pláž hotelová neodpovídala nabídce

Jan Gregor, 19.03.2022, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Porto Greco Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Hotel i jeho služby byly dokonalé, nemám co bych vytkla. Ideální pro rodiny s dětmi, klidné místo i hotel, blízko letiště (cca. 30 min...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i jeho služby byly dokonalé, nemám co bych vytkla. Ideální pro rodiny s dětmi, klidné místo i hotel, blízko letiště (cca. 30 min jízdy). Nikdy nejezdíme na stejné místo dvakrát, ale do tohoto hotelu bych jela kdykoliv znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je rozdělen na dvě části, starší u moře a novější oddělenou místní silnickou. V obou je k dispozici jidelna, bazén s barem i minimarket. Obě části jsou ale hned vedle sebe a my jsme využívali služby obou. Novější část, kde jsme byli my, nám přisla klidnější. Mezonetové pokoje jsou krásně prostorné s dvěma koupelnami a malou kuchyňkou, kde byla k dispozici lednička, rychl.konvice a kávovar na kapsle. K dispozici bylo pár kapslí, čajů, láhev vína a balena voda v lednici, kterou sice nedoplnovali, ale nebyl problém natočit si vodu v jídelně. Úklid pokojů by mohl být důkladnější, ale duvod ke stížnosti nebyl. Manželská postel obrovská s novými matracemi, v patře byla 2 jednolůžka. Klimatizace měla samostatnou jednotku dole i v patře, což bylo další plus. Na hotel jsme přijeli ráno, pokoj byl sice připraven až ve 3 odpoledne, ale hned jsme dostali náramky a osušky, kufry nám uschovali v zamčené místnosti. Z hostů převažovali Němci, dále tam byli Britove, Poláci a Maďaři, Češi a Slováci. Koncem sezóny žádné hlučné skupinky, převažovali rodiny s malými dětmi a starší páry. Nebyl problém se domluvit aj, nj a rj, pouze čeština by asi byl problém.

Strava
Jedno z nejlepších all-in, které jsem měla možnost zažít. Velký výběr, kvalitní suroviny a chuťově vynikající jidla. K snídani navíc mj.cetstve vymackana pomerančová šťáva, čerstvě připravované pancaky. Filtrovana káva byla relativně dobrá. U oběda a večeře velký výběr salátů, masa, příloh i dezertů. Dezerty se trochu opakovaly (až na čokofontanu, bomba), ale jinak jsme každý den našli něco nového. U každého jídla byl velký výběr ovoce, např.rutne druhý melounu či hrozno). Zdarma rozlévane víno (bílé, červené i rose) z pipy, stejně tak pivo. Obojí chuťově dobre, lehčí, k jídlu ideální. Pokud si někdo připlatil vip all-in, měl možnost si vybrat víno z vinotéky, dát si značkový alkohol případně nechat připravit kávu z presovače. Jiný rozdíl ve službách nebyl a mám to přišlo zbytečné. Příjemným překvapením byl dětský bufet, kde byla dušená zelenina a maso, vařené brambory, samotné těstoviny, zeleninova omáčka... I přesto, že hotel byl údajně plný, bylo k dispozici dost volných stolů (vevnitř i na terase), které byly po každém stravnikovi desinfikovany.

Služby hotela
Hotel je veliký a nabízí tedy spoustu služeb, i s ohledem na to, že v okolí toho moc není. Má vlastní půjčovnu aut, minicestovku s nabídkou výletů, 2 dobře zásobene minimarkety. Nabízí zdarma půjčení kol a dokonce kočárků (golfky), toho jsme využili, kočárek jsme si mohli dokonce nechat po celý pobyt. Animační programy byly sportovně zaměřené a vůbec nerusily. Zaregistrovala jsem beach volejbal a cvičení v moři. Kromě toho bylo možné si zahrát venku stolní tenis nebo zacvičit jógu. Perfektní byly služby pro děti, dcerce (2 roky) se moc líbil oslík, který každý den hodinu děti vozil a ty ho potom mohly nakrmit. Kromě toho se pořádaly v beach baru tvořivé dilnicky a každý večer byla dětská diskotéka (moc populární). Poté byl u Pool nebo Beach Baru program pro dospělé (ukázka řeckých tanců nebo třeba houslový koncert), opět příjemné a nijak rušivé pro ty, kteří chtěli jít spát.

Protiepidemická opatření dodržována - personál nosil roušky, desinfekce byla na každém rohu a v jídelně byla povinnost nosit jednorázové rukavice. Musely jsme využít i služby místního lékaře pro dcerku přes asistenční služby, hotel byl velmi napomocny a iniciativní a vše zafungovalo perfektně. Pár metrů nad hotelem staví místni autobus, který jezdí několikrát denně do Chanie, doporučuji navštívit, na recepci vám dají jízdní řád, lístek se kupuje u řidiče.

Pláž
Písečná pláž, sem tam s kamínky i většími kameny, ve vodě převažuje písek. Boty do vody tedy rozhodně netřeba. Voda krásně čistá, byť bez rybiček. Vstup do vody příjemný, vlny a sklon pro dospělého akorát, menší děti je třeba i na kraji držet. Teplota vody koncem září byla osvěžující, ale nikoliv studená. Lehátek a slunečníků byl dispozici dostatek. Přímo u pláže je krásné hřiště pro děti.

Anonym, 21.01.2022, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kiani Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 6.6 Hotel jsme vybrali z důvodu dobré ceny, relativně pozitivních recenzí a hlavně krásné lokality a prostředí vesničky Bali. Celkově...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsme vybrali z důvodu dobré ceny, relativně pozitivních recenzí a hlavně krásné lokality a prostředí vesničky Bali. Celkově hodnotím hotel jako dobrý, ubytování hezké a klidné, stravování horší, dostupnost pláží dobrá. Pokud bych se vracel, tak bez stravy a jíst jinde a v klidu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v lepším pokoji bylo napřed hnedka u bazénu v přízemí, to se nám nelíbilo, tak nám moc milá a ochotná recepční nabídla na 2 noci pokoj cca 300 m v apartmánech (než se uvolní pokoj v hotelu), bylo to blíže k pláži, ale zase jsme museli jít na jídlo do hotelu. Po 2 nocích jsme pak dostali požadovaný pokoj, ve 2 patře úplně na konci celého hotelu, což nám nevadilo, je to bez výtahu, ale byl tam krásný výhled, klid. Pokoj čistý, po nějaké době po rekonstrukci, klimatizace s dálkovým ovládáním (museli jsme si říci o nové baterie do ovladače), koupelna tak akorát, vše funkční. Výhled na moře, ať ve dne či v noci, byl krásný, v pokoji byly zatemňující závěsy, síť proti hmyzu na balkonových dveří, vše v pohodě. K dispozici byla i chladnička, trezor za poplatek, ručníky, fén.

Strava
Stravování už bylo horší, ne-li hrozné. Stále se opakující jídlo, dezerty, ovoce. Výběr moc nebyl, navíc k tomu plno nenažravců, takže si melou apod. nabírali, až nebylo již co si dát. Jídlo doplňovali až když už nic nebylo nějakou dobu, u pultů s jídlem byly fronty i na několik minut, občas nebylo kam si sednout, venku seděli hlavně kuřáci, kterým bylo jedno, že tam jsou nekuřáci a kouřili při jídle vesele, až mi cigarety strkali přímo pod nos. Pro pití se chodilo na bar, pivo na 0,2 l skleničky, prostě děs, fronty, čaj na výběr v podstatě žádný. Stravování prostě děs.

Pláž
Okolí hotelu je pěkné, na pláž je to cca 300 m, na druhou cca 400 m, je tam plno restaurací, lze si půjčovat lodě, šlapadla, paddleboardy, na pláži jsou hlavně placená místa se slunečníky. Voda čistá, teplá. Přes vesnici jezdí každých 30 minut mašinka okružní jízdu.

Ve vesničce Bali je plno obchodů, restaurací, prodejen suvenýrů, krásných zákoutí a výhledů na moře. Jen je vesnička pěkně kopcovitá, nahoru a dolů a zase nahoru, ale kdo může a není mu pohyb cizí, tak je to příjemné, než být jen na placce.

Marie, 04.12.2021, Dátum pobytu: 19.9. - 27.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Liza Mary

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Hotel 38 fotografií

Celkom: 7.4 Spokojenost

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
1 -2 noc přesun z lepšího pokoje na horší :-(

Strava
Je nutné vysledovat, kdy je hlavní "nával" na večeři a kdy kuchyně stihá doplňovat ...

Služby hotela
Večerní program od 20 hod. nejprve pro děti "Kinder disco", pro dospělé bez následné večerní discotéky, snaha animátoru pobavit např., "caruso show do 22:00 hod.

Pláž
Klasika

Anonym, 14.11.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)