Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Výborné, uspokojí i náročné klienty

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, uspokojí i náročné klienty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá 5*, což je v Řecku ne zrovna obvyklé. Areál je velký a pečlivě udržovaný !

Strava
Pestrá, neomezený výběr, bohatý sortiment ovoce, zákusků, zmrzliny atd.

Služby hotela
Služby byly perfektní, personál vstřícný a ochotný.

Pláž
Přístup k pláži nic moc, dost kamenitá,ale čistá.Doporučuji boty do vody. Šnorchlování v pohodě. Je také možné využívat vedlejší velkou písečnou pláž, cca 300 m.

Robert Häusl, 22.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mitsis Serita Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byla jsem naprosto spokojená

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem naprosto spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
s ubytováním spokojenost , pěkný výhled na moře

Strava
Strava byla dobrá, ale nebylo ani jednou řecké jídlo.

Pláž
Pláž moc hezká a byla jen kousek od hotelu.

Anna Reichová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 11.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Blue Sky Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Krásná dovolená, kterou jsme si užili na maximum. Po přečtení některých recenzí jsem se bála, ale nakonec jsme byli s manželem moc...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, kterou jsme si užili na maximum.

Po přečtení některých recenzí jsem se bála, ale nakonec jsme byli s manželem moc spokojeni. Poměr cena výkon je tady super, za málo peněz hodně muziky.

Dostali jsme vše, co bylo v popisu zájezdu slíbeno. Organizace cestovní kanceláře byla perfektní, s níčím jsme neměli problém.

Hersonissos byla dobrá volba, je to krásné životem pulzující letovisko- hodně barů, restaurací, obchůdků, taveren. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je evidentně po rekonstrukci. Pokoje čisté, vybavení dostačující- je k dispozici např. i fén ( já ho vezla zbytečně poté, co jsem si zde přečetla, že na pokoji nebyl).

Trochu nešťastné řešení sprchového koutu, když si nedáte pozor můžete mít potopu, ale nění to žádná tragedie, dá se tomu předcházet (při delším sprchování, nechat vodu průběžně odtéct). Koupelna je poměrně malá.

Pozor na diskotéku, jak tady mnozí píší, je opravdu dost slyšet. Mne to zase tak nevadilo, ale někomu by to mohlo dovolenou znepříjemnit.

Strava
Dostatečný výběr všeho. Trochu chyběli mořské plody a ryby, ale chápu, že v této cenové relaci se to moc nedá a navíc pro Čechy se to asi ani moc nevyplatí...U snídaně byl nedostatek ovoce a zeleniny , takže možná problém pro někoho, kdo preferuje lehčí snídaně. Ale jinak oběd i večeře výborné: lokální recepty, výborné pečené maso, olivy a vynikající dezerty (např. baklava)

Drinky byly omezené, ale základ byl: pivo, víno, drinky z Ouza a Rakije.

Myslím, že v rámci ceny zájezdu byla nabídka odpovídající. Na all- inclusive obecně nemůže člověk očekávat drahé koktejly a originální drinky (např. originál Coca Colu), to není zvykem ani v luxusnějších hotelech v Egyptě. A samozřejmě i kvalita vína je průměrná, těžko očekávat např. Moët & Chandon :)

Služby hotela
Ocenila jsem, že nás v den přijezdu ubytovali předčasně a ještě na nás počkali se snídaní. Pokoje měly být dostupné až ve 14:00, ale ubytovali nás už po 10:00, takže jsme si mohli uživat dovolenou naplno už od začátku.

Pečlivý úklid pokojů každý den.

Jinak hotel nenabízí nějaké speciální služby např. žádné animační programy a např. bazén je dost malý. Já většinou ale na dovolené na hotelu moc času netrávím, takže toto mi vůbec nevadilo.

Pokud je ale někdo zvyklí na velké hotelové rezorty např. z Egypta s několika bazény, bary, animačními programy atp., kde se lze "válet" celý den, tak Amuse není úplně dobrá volba...

Pláž
Pláž byla hned přes cestu, takže ideální poloha. Jediná nevýhoda, že byla dost úzká a někdy přeplněná. Nicméně Hersonissos je velké letovisko a lze si zde najít i jiné méně přeplněné pláže, jen musí člověk trochu popojít.

Hodně jsem ocenila přístup do moře- pozvolný a hlavně bez kamenů nebo třeba ježku. Boty do vody nejsou většinou vůbec potřeba.

Zlata Rytířová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amuse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vynikající jídlo, vynikající víno. Velice čistý Hotel. Velmi jsme byli spokojeni. Pláž není u hotelu, ale přes silnici, ale přeci ne...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající jídlo, vynikající víno. Velice čistý Hotel. Velmi jsme byli spokojeni. Pláž není u hotelu, ale přes silnici, ale přeci ne daleko, v plavkách jsem to přeběhla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejdříve jsem se lekla, byli jsme ubytováni ve vedlejší budově přes silnici, po domácky vyrobená skříň taktéž nevypadala velice lákavě. Ale nakonec vše bylo odpuštěno, paní pokojské každé ráno krásně ustlali postele, uklidili a vyměnili ručníky.

Strava
Nejhezčí na tomto pobytu byla strava, velice rozmanitá, vždy byla jiná, jídla, kromě špaget a sladkostí, se nikdy neopakovala. Byla jsem tak nadšená, že jsem si musela koupit kuchařku domů.

Služby hotela
Jednoduché hezké fitness studio, bazény čisté, večerní programy pro dospělé a pro děti, ochotné recepční.

Pláž
Písčitá pláž přes silnici, uměle vytvořený záliv, který byl velice vhodný pro rodiny s malými dětmi. Velice dobré podmínky ke koupání.

Jana M., 22.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Aphrodite Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Západ slunce 2 fotografie

Celkom: 6,4 Vše bylo v pořádku až na opakující se jídlo.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo v pořádku až na opakující se jídlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše zrekonstruované ????

Strava
Všechno jídlo pořád na jeden způsob ale dobré

Služby hotela
Vše bylo vporadku i obsluha

Pláž
Pláž mírně znečištěna

Miloslava Sterziková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kalia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krasná a klidná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasná a klidná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje a uklizené pokoje.

Nevýhodou bylo, že jsme od pokoje dostali jen jednu kartu.

Strava
Báječná, bohatý výběr i pro celiaky.

Pláž
Čistá

Jarmila G., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Annabelle Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená za dobré peníze, poměr kvalita/výkon vynikající

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená za dobré peníze, poměr kvalita/výkon vynikající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
precizní úklid každý den, 2x týdně výměna ručníků apod., ve všem nám vyšly vstříc, milý personál

Strava
rozmanité snídaně, od všeho něco, každý si vybral, vše se průběžně doplňovalo, jednou jsme dokonce zaspali a přišli později na snídani a stále nám jí poskytli, dokonce uvařili i vejce

Služby hotela
silná wifi, bazén, minigolf, snack bar

Pláž
Asi 10-15 pomalé chůze, ale za ten klid to stojí. Pláže čisté, můžete si za 5-10 euro pronajmout slunečníky s lehátky, někdy se stolkem. Pláže průchozí z jedné na druhou. Pískové pláže, které se pomalu snižovali do vody, dobrý přístup i pro děti. Na podzim jsou už ale větší vlny

Ivana J., 22.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Villa Mare Monte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Dovolenou jsme si opravdu užily

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si opravdu užily Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První pokoj byl hrozný. První dojem jsem měla že nás vedou někam do sklepa. Pokoj měl pouze malou ventilačku,bez balkonu. Po domluvě s naší delegátkou jsme na druhý den dostaly pokoj dle našich představ.

Strava
Strava byla dobrá,jen se opakovala. Velký výběr nebyl.Chyběly mi tam moučníky. A co mě překvapilo,že jsme si musely platit některé pití

Služby hotela
Velmi ochotný perzonál

Pláž
Moře úžasné,pláže perfektní

Zlatuše Zímová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Triton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Za ty penize to neni spatne jidlo a jeho rozmanitost nic moc plaz a okoli hotelu nestiji za rec hotel sam i sobe je moc hezky

  • 8,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty penize to neni spatne jidlo a jeho rozmanitost nic moc plaz a okoli hotelu nestiji za rec hotel sam i sobe je moc hezky Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se nám líbila, vše bylo podle našich přestav. Na konci sezóny byl příjemný klid a nebylo tolik lidí.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, vše bylo podle našich přestav. Na konci sezóny byl příjemný klid a nebylo tolik lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v Saloustros bylo skromné, ale dostačující. Majitelé byli skvělí! Se vším poradili - jak se dostat do centra, co vidět v okolí, hned po příjezdu nabídku na uvítanou rakii. Uklid pokoje byl každý druhý den, ale všude bylo čisto. V pokoji byla malá kuchyňka s vybavením, ručníky, fén, nic jsme nestrádali.

Strava
Docházelo se 2 minutky do hotelu Amouda Bay - strava vynikající. Hodně zeleniny, ovoce, maso, ryby, mořské plody, pečivo. Snídaně každý den stejné, ale hodně velký výběr - různé druhy vajec, pečiva, ovoce, zeleniny, řecký jogurt a plno ovoce, oříšků a jamů, kterými si ho můžete ochutit. Obědy byli lehčí - hodně zeleniny, salátů, ale také maso, přílohy. Večeře - každý den něco jiného. Venku před restaurací vždy nějaké maso - pita gyros, vepřové s omáčko, játra, sardinky. Jinak klasicky mnoho zeleniny, ovoce, dezertů, příloh - každý si vybere!

Služby hotela
Personál hotelu i apartmánu byl milý. Lehátka a slunečníky (pláž, bazén) zadarmo. Recepce 24hod a rádi poradí. Hotel nabízí svačinové balíčky, pokud jedete někam na výlet , potřeba nahlásit den předem (sendvič, ovoce, pití, bábovka). Nabízí také brzkou snídani - jeli jsme v 6 hodin z hotelu pryč a když jsme to nahlásili, připravili snídani na 5:30 a také prý připraví pozdní večeři, pokud se vrátíte později. Delegátka skvělá, jde vidět, že má Krétu procestovanou, poradila různé pláže v okolí i jinde, co vidět a jak se tam dostat autem nebo autobusem.

Pláž
Pláž nějakých 5 minut pěšky, celkem čistá, ale doporučuji projet i jiné pláže.

Tereza Drechslerová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Apartmán Saloustros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)