Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Dovolenka splnila predstavu rodinného oddychu. Nepocítili sme žiadne obmedzenie vzhľadom na covid.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka splnila predstavu rodinného oddychu. Nepocítili sme žiadne obmedzenie vzhľadom na covid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trochu zmätok ohľadom názvu hotela a toho, že sa rozširuje/rekonštruuje.

Príplatok za výhľad na more sa vyplatil. Nemali sme tak izbu v suteréne ani v bočnej budove. Boli sme pekne uprostred komplexu budov - z 2 strán bazény, z 1 výhľad na more, reštaurácia pár krokov. Oceňujem king size posteľ, dcéra tak mohla spať aj u nás, inak mala samozrejme svoju klasickú posteľ. Pravidelná výmena uterákov aj povlečení, vytierali podlahu.

Strava
Raňajky hotelová klasika, len si vybrať, či sladké alebo slané. Obedy a večere - niektoré jedlá boli stále (cestoviny a omáčky, hranolky, ryža, šaláty, ovocie, zmrzlina), niektoré sa striedali (rôzne upravené rôzne druhy mäsa, obdeň morské plody, zákusky). Samoobsluha na nápoje, čo sme ocenili. Ozaj bolo z čoho vyberať. Len by bolo fajn doplniť názvy jedál, nech človek aspoň vie, čo si naberá na tanier.

Za mínus považujem slabé poobedné snacky - šlo o zvyšky slaného a sladkého pečiva z raňajok. Čakala som pizzu, hotdogy, hamburgery, palacinky. Nápoje by aspoň večer mohli zahŕňať miešané nápoje s lokálnym alkoholom typu vodka, rum, gin.

Služby hotela
Personál veľmi ochotný a milý. Animačný program by mohol byť lepší.

Škoda, že nefungovala voda v detskom bazéne so šmýkačkami so sladkou vodou. Hodilo by sa večer osvetliť aj detské bazény, nielen tie veľké, niekto tam môže zahučať. Detské ihriská boli na priamom slnku.

Pláž
Nemáme radi kamene, takže sme radšej využili piesočnú časť, ktorá bola vlastne najbližšie. Pláž čistá.

Anonym, 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 22.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Eri Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Den před odletem změna hotelu...takže fakt stres. Naštěstí nový hotel byl super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Den před odletem změna hotelu...takže fakt stres. Naštěstí nový hotel byl super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Absolutní paráda, dostali jsme nabídku až na hotelu na lepší ubytování, byl to apartmán s dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a WC a dvě terasy s výhledem na moře. Ale nic z toho nezaridila ani Invia a ani cestovka Bluestyle.

Strava
Vynikající, měli jsme polopenzí, opět hotel nám přidělil All inclusive....a jídlo bylo fakt fantasticke

Služby hotela
Vše bez problémů.

Pláž
To bylo malinko slabší, pláže betonová mola a kousek pláže s pískem, ale i přes to bych dal 9 z 10.

Roman P., 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Iberostar Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naprosto super dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Eri Beach má starou vybydlenou budovu, která se údajně již ani neprodává. Byli jsme ubytováni v zrekonstruované části nazvané SunBay hotel, nicméně je to stále součást Eri Beach. Nedejte tedy na šílené recenze hotelu Eri Beach....

Strava
Strava bez problémů, jen celkem malý výběr ovoce a stále stejné zákusky. Vždy si ale něco vyberete:-)

Služby hotela
Hotel parádní - tedy SunBay hotel - nikoli Eri Beach. Krásné ubytování, nové vybavení, čisto, funkční a tichá klimatizace, lednice, 4 velké postele v rodinném pokoji (žádná přistýlka typu rozkládací gauč apod.).

Pláž
Pláž nádherná! Část vyhrazená pro děti, jinak volné moře, lehátka a slunečníky zdarma, pokaždé jsme našli volno.

Jana Janoušková, 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Eri Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,3 Nádherné místo v klidné části města. Bohužel, naše apartmany špatně umístěny, kdyby jsme dostali jiné, ty co jsou blíž moře, možná by...

  • 3 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné místo v klidné části města. Bohužel, naše apartmany špatně umístěny, kdyby jsme dostali jiné, ty co jsou blíž moře, možná by bylo vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybaveni kuchyňky ve studiu je hodně střídmé. Chybí konvice, mikrovlnka. Nádobí jen základní a v počtu 2. Nic na salát, žádné sitko na špagety.

Pokoj celkem velký s nádherným výhledem, ale spousta mravenců! Silnice hned vedle, auta jsou slyšet celou noc. Uklizeno nebylo možná od zimy.

Služby hotela
Bez dosahu wifi.

Pláž
Krásná písčitá v pěší vzdálenosti, koupání nádherné.

Kateřina K., 26.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Studia Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 S dovolenku sme boli spokojní. Adele beach je menší útulný hotel s príjemným personálom, peknou plážou a rýchlou dostupnosťou do iných...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenku sme boli spokojní. Adele beach je menší útulný hotel s príjemným personálom, peknou plážou a rýchlou dostupnosťou do iných časti ostrova či obchodikov v okoli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekný zrekonštruovaný hotel, pekne izby a plážou 5 minút od izby

Strava
Rozmanitá, opakovala sa každé 4 dni, úžasne koláče a milý personál

Lukáš I., 26.07.2021, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Adele Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 8,6 So zájazdom sme boli veľmi spokojní, strávili sme tu dva týždne a naozaj sme si veľmi dobre oddýchli.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
So zájazdom sme boli veľmi spokojní, strávili sme tu dva týždne a naozaj sme si veľmi dobre oddýchli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bola jediná slabina celej dovolenky. Izba síce prešla rekonštrukciou, ale kúpeľňa bola jedna katastrofa. Stará, bez úprav, v umývadle zhrdzavená batéria s upchávajúcim sa odtokom, vo vani nefungoval dobre prepínač na sprchu, otrasný gumenný záves nad vaňou. Ale aspoň každý deň bolo poupratované.

Strava
Strava bola dobrá, aj výber jedál. V podstate sa dalo jesť po celý deň, pretože na pláži fungoval aj mimo raňajok a obeda snack bar, kde sa vždy dalo niečo zobnúť.

Služby hotela
Dobré. Veľmi som ocenila prístup šéfa reštaurácie, ktorý mi vždy trpezlivo poukazoval, čo môžem jesť, keďže som celiatička. Aj čašníci boli usmievaví a milí. Na pláži boli slnečníky a plážové osušky (vymieňali sa každý tretí deň)v cene zájazdu.

Pláž
Veľmi sa nám páčila možnosť vybrať si, kde chceme ležať či na pieskovej pláži, na trávniku alebo pri bazéne. Všetko bolo veľmi čisté, personál sa naozaj o všetko staral, zbierali poháriky, odpadky, ak bol nejaký problém ochotne ho riešili. More bolo teplé, na začiatku trochu fúkal vietor, boli veľké vlny ale v druhom týždni sa upokojilo. Bohužiaľ v mori bolo veľmi veľa skál, nedalo sa vôbec plávať a zažili sme aj množstvo chalúch, ktoré odprátavali každé ráno bagrom. Našťastie hneď vedľa - asi 100m je krásna čistá pláž bez skál a chalúch, tak sme chodili tam.

Katarína Horváthová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 7.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Milé překvapení

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Milé překvapení Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po předchozích recenzích jsem měl obavu co nás čeká, ale byl jsem příjemně překvapený. Hotel je čistý a zaměstnanci mají přátelskou povahu. Koupelna na pokojích nová čistá a pokoj každý den uklízeny. Jako mínus považují absenci manželské postele a staré pružinové postele. Hotelový bazén má asi 10 metrů na délku, ale během našeho pobytu u něho skoro nikdo nebyl takže stačilo. Navíc jsme se mohli koupat i večer což je velké plus. U bazénu je dokonce i bar takže spokojenost :)

Strava
Snídaně nejspíš odpovídají 2* hotelu (nemohu soudit, byli jsme takhle poprvé) ale pro mě katastrofa celý týden stejný sýr a stejný laciný salám. K tomu vejce na jeden způsob (na tvrdo) a salát. Řecký jogurt a obden se střídaly ovoce jako víno nebo meloun....večeře byly lepší ikdyz jsme nikdy nevěděli co dostaneme a na výběr nebylo tak stáli za to a navíc každý den jiná. Jinak v okolí je tolik restauraci, že jsme si mohli dát i jídlo jinde podle chuti.

Služby hotela
Všude přítomná wifi, jinak těžko říct.

Pláž
Pláž je pár metrů od hotelu a díky covidu ani ne moc zaplněna. Na pláži služby jako lehátka, sprchy a toaleta.

Doporučuji ale redbeach která je přes kopec asi 20 minut pěšky. Je nádherná, ale kromě jednoho baru na něm žádné služby nejsou. Teda když nepočítám slunečníky za 6e bez lehátek a úplně k ničemu.

Daniel G., 26.07.2021, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Zafiria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Pláž je nádherná moře čisté, ale ten krásný dojem kazily služby hotelu.

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž je nádherná moře čisté, ale ten krásný dojem kazily služby hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je podprůměrné, zaplatilli jsme rodinný pokoj- za který se doplácelo. Pokoj byl stísněný, orientovaný do rušné ulice, kde neustále jezdily auta s výhledem na silnici , parkoviště před hotelem a hory. Na balkoně se nedalo sedět, protože ho ohřívala klimatizace. Při žádosti o výměnu nám na recepci nechtěli vyhovět i přes to , že jsme chtěli doplatit výhled na moře a evidentně hotel nebyl zcela zaplněný.

Strava
Měli jsme zaplacený All inclusive. Spíše to připomínalo plnou penzi. Mezi jídly se téměř nic nepodávalo, nebyla ani zmrzlina,nebo ovoce. Jídlo bylo dobré, ale zato s nápoji byl problém. K obědu a večeři podávali nebalenou vodu, která měla divnou chuť a místní víno. Pokud jste chtěli orig. balonou vodu, kolu nebo fantu- za poplatek . Také pivo se platilo.

Pláž
pláž byla velmi hezká, slunečníků dostatek, moře čisté

Jana Kremlová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mare Monte Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Dovolená proběhla na dnešní dobu bez komplikací, počasí skvělé

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla na dnešní dobu bez komplikací, počasí skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo krásné, v řeckém stylu, mnoho jsme ho neužili, neboť jsme trávili většinu času venku. Vybavení vyhovující.

Strava
Ubytování jsme měli bez stravy, využívali jsme místní restaurace a obchody.

Služby hotela
Služby jsme nevyužívali, ani nevím, zda nějaké byly. S paní delegátkou CK Brenna jsme byli nadmíru spokojeni.

Pláž
Vzdálenost k pláži byla cca 40 metrů, hned přes silnici. Pláž s jemnými kamínky, vstup do vody pozvolný, voda čistá, akorát v době našeho pobytu byly zrovna větší vlny. Možnost využítí lehátek se slunečníkem, stánek s teplými i studenými nápoji.

Martina Šóšová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Gialos studia a apartmány

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Iarapetra 4 fotografie

Celkom: 9,6 celkově perfektní, nad očekávání - bez chybičky

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
celkově perfektní, nad očekávání - bez chybičky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektní

Strava
výborná

Služby hotela
v pořádku

Pláž
paráda

Kovo Kasejovice Klima Lukáš Vodička, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Arina Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)