Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný a čistý pokoj, každý den pokojová služba na jedničku.

Strava
Výborné čerstvé ovoce a zelenina, velký výběr jídel a vynikající zákusky.

Služby hotela
Služby byly vyhovující, milý personál a vstřícné jednání.

Pláž
Krásná voda, písčitá pláž blízko hotelu, jediný mínus byl horší vlez do moře, ale s tím se dalo počítat a s obuví vše v pořádku.

Jaroslava Vitáčková, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Hydramis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených opatření nebyl nikdo, kdo by s nimi měl problém (respirátory, rukavice při nabírání si jídla a pod.). Hotelový resort viditelně navštěvují klienti, kteří jsou na určité standardy zvyklí, a dodržují je i proto, aby byly zachovány pro všechny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V nízkých apartmánech vedle samotného hotelu, s naprosto dostačujícím vybavením, a hlavně kousek stranou od většího pohybu lidí. S výhledem na moře i na hory. Dokonalé.

Strava
V rámci all inclusiv naprostá spokojenost. Několik míst pro možnost stravování se během celého dne. Zahrnuty i místní pokrmy, což zvýšilo moji spokojenost a potřebu ochutnávat i regionální stravu. Kdekoli jinde v dané lokalitě, v tavernách i barech, velká spokojenost.

Služby hotela
Bez připomínek. Zajištěno vše, včetně nabídky zájezdů (i když jsme byly s kamarádkou až na úplný konec sezóny české CK), přítomnosti zprostředkovatele půjčení auta a motorek, nutného testu před odletem. Při brzkém ranním odjezdu zajištěna na požádání snídaně s sebou.

Pláž
Tady asi jen jedna osobní menší nespokojenost - po celé délce pláží, mezi místy pobytů, jsou pláže "zabrané" resorty, které je obsluhují. Barvy lehátek se střídají v daných úsecích s barvy ručníků hotelů. Ztratila se autenticita dovolené u moře, kde může na pláž vejít kdekoli, bez pocitu "provinění", jestli se to hodí, když do resortu nepatříte. Ke svobodnému slunění jsou v místě stranou dvě městské pláže, poměrně daleko od hotelu. Nebo si najít místo na zemi, kam si položíte svůj ručník.

Dagmar Sedláčková, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká spokojenost za dobou cenu Zobraziť celú recenziu

Iva Landro, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Jo-an Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 Kréta. Muzea, jejich expozice a památky top, pláže - pozoruhodná místa, ubytování vstřícnost, čistota, pohodlí. Servis služby velmi dobrý.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kréta. Muzea, jejich expozice a památky top, pláže - pozoruhodná místa, ubytování vstřícnost, čistota, pohodlí. Servis služby velmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné. Čistota. Vtřícnost, zájem personálu. Celkově velmi dobře vedený podnik.

Strava
Na hotelu výborné. Hospody už po jiných cestách po Řecku nepokouším.

Služby hotela
Velmi dobrý servis, čistota a upravenost. Vstřícný, příjemný personál.

Pláž
Pláž pěkná, půjčte si vůz a pojezděte více míst. Kréta má co nabídnout.

Martin Pekař, 19.10.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Skvělé ubytovaní, moře hned na dosah. Milý personál, jídlo výborné.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé ubytovaní, moře hned na dosah. Milý personál, jídlo výborné. Zobraziť celú recenziu

Eva V., 19.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Maravel Star Art

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,3 Dovolená byla skvělá až na ubytování

  • 3 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá až na ubytování Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dost hrozný"apartmán" č.9 na zadním dvorku s výhledem do zdi.Jedna temná místnost kde jsou 4 postele a kuchyňka kde je hlučná lednice...ani jedna lampička aby si člověk mohl číst, od stropu visí slabá žárovka ...spát se taky moc nedalo z vedlejší budovy kde je řeznictví ve dne v noci neustále spínal nějaký hlučný agregát. Byla jsem se podívat na apartmán v hlavní budově..nesrovnatelné. Dvě oddělené ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem velký balkon s výhledem na moře. A tyto dva apartmány za STEJNÉ PENÍZE,!!!!!!!!!

Strava
Výborná chodili jsme do taveren,kterých je v okolí hodně

Služby hotela
Poprosili jsem o výměnu ubytování, nebylo nám vyhověno

Pláž
Pláže a moře skvělé za konzumaci jsme nemuseli platit lehátka

Jaromíra Kamínová, 18.10.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 13.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Studia Corali

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Celkem podprůměrná dovolená, ale moře a okolí super. Na hotelu nás bylo málo, takže úžasný klid, až na středy a soboty, kdy byla hlučná...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem podprůměrná dovolená, ale moře a okolí super. Na hotelu nás bylo málo, takže úžasný klid, až na středy a soboty, kdy byla hlučná diskotéka až do 5 hodin rána. Tak se možná nevyspíte. Cesta z letiště 1,5 hodiny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Taková horší ubytovna, koupelna malá stará, sprchový kout asi 60x60 cm, takže voda byla všude. Často netekla teplá voda. Postele hodně použité, z matrací vylézala péra. Ale zato úžasný balkon s výhledem na moře a lednička. Tak aspoň něco pozitivního. Úklid každý den.

Strava
To prostě už nikdy ne!!! Nechutné občas i zapáchající jídlo, většinou úplně studené!!! Maso tuhé, k snídani jeden druh pečiva. K obědu a k večeři jedna sklenička alko nebo nealko. U stolu hladové kočičky skákaly až na klín, ale když přijdete do jídelny v oblečení pod kterém je vidět že máte plavky, tak Vás vyhodí. A to nás bylo na hotelu 18!!! Svačina tvrdé žluklé sušenky. Raději jsme chodili na večeři do městečka Kavros asi 5 minut chůze, kde jsme se v restauracích dobře najedli.

Služby hotela
Personál celkem milý. Po našem příjezdu bazén se zelenou kalnou vodou. Na naše přání byl do dvou dnů vyčištěn.

Delegátka nám nabídla půjčení auta za 70 Eur na den. V městečku Kavros je několik půjčoven aut za cenu 35 až 42 Eur na den.

Domluvíte se i česky nebo rusky.

Pláž
Pouze pro hotelové hosty. Spousta volných lehátek na pláži i u bazénu. Krásné čisté moře, teplé i v říjnu. Pár kroků od ubytování / cca 20 metrů/, bazénu i baru, který fungoval skvěle.

Magda S., 17.10.2021, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Mari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená byla perfektní, plně splnila naše očekávání, v docházkové vzdálenosti je nádherné historické centrum města.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní, plně splnila naše očekávání, v docházkové vzdálenosti je nádherné historické centrum města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, ve kterém jsme byli ubytovaní byl poměrně malý, abychom se dostali do skříně, museli jsme posunout židli do balkonových dveří (a naopak, při cestě na balkon zase židli posouvat ke skříni), ocenila bych i více úložného místa. Většinu šatní skříně vyplnily náhradní deky a polštáře, které nebylo kam jinak uložit.

Pokoj byl řešený nestandardně. Jednu malou místnost tvořilo samostatné WC, druhou samostatnou místnost jen sprchový kout. Umyvadlo bylo součástí ložnice. Vše ale denně uklizené.

Strava
Velmi chutná a rozmanitá. Dobře bylo řešený byl i systém nabírání jídla v době covidových opatření. K dispozici byla dezinfekce a jednorázové rukavice, se kterými jsme si vše jsme si mohli nabírat sami, bez asistence personálu.

Pláž
Pláž se nachází jen pár desítek metrů od hotelu. Je dostatečně velká, takže se na ní netísníte s davy turistů, a také čistá. Kréta je tradičně poměrně větrná, takže i my tu dva dny měli štěstí na červenou vlajku. Plavčíci důsledně hlídali její dodržování.

Kristýna, 15.10.2021, Dátum pobytu: 14.9. - 23.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dimitrios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Príjemná pohodová dovolenka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemná pohodová dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedá 5*

Strava
Strava vynikajúca skvelé jedlá fakt chutné aj som ich pochvalila

Služby hotela
Skvelý servis

Pláž
Ide o severnú pláž takže je tam slnko podvečer ale tesne pri nej je veľká plocha aj s bazenom v rámci hotela a lehátka

Viera P., 15.10.2021, Dátum pobytu: 3.10. - 6.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Rethymno Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Moc hezká dovolená. Nebýt počátečních komplikací tak 100% spokojenost. Na letišti nečekal nikdo z CK. Stánek s uvedenou CK měl být...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezká dovolená. Nebýt počátečních komplikací tak 100% spokojenost. Na letišti nečekal nikdo z CK. Stánek s uvedenou CK měl být otevřen až za 3 hodiny po příletu. Obešli jsme všechny stánky a nakonec jsme našli někoho z naší ck kdo nám ukázal tranzit. Po příjezdu nám bylo oznámeno že nás pokoj má problém a musíme být ubytování na 1 noc v nedalekém hotelu. Ten však byl na 1. Druhý den jsme byli ubytování a pobyt byl úžasný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První noc v jiném ubytování vše v pořádku. Od druhé noci jsme byli ubytování v sjednané hotelu a ten byl taky na 1.

Strava
Není co vytknout. Velký výběr, jídlo moc dobré.

Služby hotela
Personál byl milý, není co vytknout.

Kateřina Koutníková, 14.10.2021, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Rethymno Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)