Recenzie hotelov
Kréta - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Vše bylo perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi vkusně a moderně zařízen, pokoje jsou prostorné a vhodné pro rodiny s dětmi. Výborné je i řešení speciálních prostorů s uzamykatelnými skříněmi a sprchami pro den odjezdu.

Strava
Strava rozmanitá, velmi chutná, vybere si opravdu každý i vegetariáni budou spokojení

Služby hotela
Služby hotelu jsou odpovídající, výborná je možnost oběda u bazénu a vyžití pro děti

Pláž
Pláž u hotelu je dostačující i se všemi službami, slunečníky a lehátka zdarma, přístup přímo na pláž je trochu horší, jsou tam vysoké schody

Dana Vondráčková, 26.02.2020, Dátum pobytu: 9.10. - 17.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krasna dovolena v luxusnim resortu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasna dovolena v luxusnim resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velky cisty pokoj s terasou. Nepozadovali jsme vyhled na more, ale bylo mozne si ho objednat.

Strava
Velky vyber pokrmu, vyborne zakusky, kazdy den cerstve ovoce. Nekolik restauraci a baru, kde bylo cely den vzdy drobne obcerstveni, kava, voda i alkoholicke drinky.

Služby hotela
Velky hotelovy komplex s nekolika bazeny, vcetne detskeho bazenu oddeleneho od ostatnich. K dispozici fitness, wellness.

Pláž
Plaz primo pred hotelem. Piscita plaz s dobrym vstupem do more. K dispozici lehatka za poplatek.

Martina L., 30.01.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné, služby hotelu v pořádku. Před hotelem je široká písečná pláž s oblázky. Vstup do vody je kamenitý, nutné jsou boty do vody. Pro starší lidi je zde obtížný vstup do moře. Rovněž tak pro malé děti. Moře je zde většinou s velkými vlnami, při našem prvním pobytu i při opakovaném jedenáctidenním pobytu v září 2019 se dalo vstoupit do moře a koupat pouze po 3 dny a to jen dopoledne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší pokoje pěkně zařízené

Strava
Stravování je zde výborné, chutné jídlo, velký výběr.

Služby hotela
Služby hotelu jsou výborné.

Pláž
Široká a dlouhá pláž před hotelem, nejprve písečná, přechází v oblázkovou. Vstup do vody je kamenitý. Pro starší lidi a malé děti je zde obtížný vstup do moře. Jsou zde často velké vlny znemožňující koupání.

Anonym, 30.01.2020, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Geraniotis Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval. Zobraziť celú recenziu

Strava
vynikající jídla, formou bufetu, spousta Řeckých specialit. Nám (rodina s malými dětmi) časové rozmezí večeře nepřišlo moc praktické. Bylo možné přijít tuším jen mezi 7. a 9. večer. Po 7. byli děti většinou moc hladové, unavené a zlobivé, takže jsme se nemohli moc najíst. Zkusili jsme i variantu, dát dětem něco jiného dříve, uspat a potom jít na večeři, ale když jsme si v 8:45 chtěli vzít nějaké jídlo, pohledy číšníků nebyli moc přátelské.

Služby hotela
před hotelem byl malý bazének a taková větší vana pro děti, dobře skryté před větrem, trochu mi vadilo množství chlóru.

Jana M., 29.01.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Fragiskos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Ok pláž, občas trochu plná. Potápění v oblasti nebylo moc rozmanité, ale to není to hlavní proč hotel zvolit.

Anonym, 28.01.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 1 Trošku se divím, že již tolik let cestovní kancelář toto vůbec nabízí lidem za tyto peníze. 3 hvězdičky - možná v hodnocení ubytoven....

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Trošku se divím, že již tolik let cestovní kancelář toto vůbec nabízí lidem za tyto peníze. 3 hvězdičky - možná v hodnocení ubytoven. Jídlo špatné - ohřáté konzervy s hranolkama na jednom talíři pro dva. Nemožnost výběru...pokoje hrozné...atd..to bych tu musel napsat A4 textu, a bylo by to málo. Prostě tam nejezděte a vydejte své peníze na něco jiného.Byl to omyl. Chtěl jsem do Herssonios na rychlo a dost vše bylo obsazeno. Měl jsem s sebou peníze, tak že jsem se stravoval již od snídaně jinde, ale vy to asi nedělejte. Je to zbytečné:-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mizerné

Strava
Nic horšího neznám

Služby hotela
Nic moc - malý rodinný hotel, který moc možností nemá

Pláž
Nic moc...

Anonym, 26.01.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Ilios

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,4 Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to veľmi dobrá, vzhľadom na cenu, ktorú sme zaplatili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba pekná, jednoducho zariadená a čistá!

Strava
Počas celého pobytu bolo z čoho vybrať, aj chuťovo sa dalo. Nebolo vyslovene nič negatívne.

Pláž
Tá bola zo všetkého najkrajšia, takisto okolie hotela a výlety do okolia.

Anonym, 12.01.2020, Dátum pobytu: 6.7. - 17.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Talea Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 veľmi dobrá voľba.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
veľmi dobrá voľba. Zobraziť celú recenziu

Strava
veľmi chutná.

Pláž
dokonalá, upravená.

Anonym, 09.01.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Santa Marina Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)