Recenzie hotelov
Kythira - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 bez závad,velmi vstřícný delegát

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
bez závad,velmi vstřícný delegát Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
všechno super,ale to převýšení 150m nám dávalo zabrat

Strava
vlastní v restauraci,kvalita i cena byla fajn

Služby hotela
majitelka je velmi pozorná

Pláž
spousta pláží v okolí a žádní lidé

Tomáš B., 07.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 2.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Tsega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9 Dovolená se nám moc líbila, až na vlny, kdy se nedalo 2 dny v moři koupat. Ještě že je u hotelu bazén. Velice se nám také líbilo loučení...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, až na vlny, kdy se nedalo 2 dny v moři koupat. Ještě že je u hotelu bazén. Velice se nám také líbilo loučení se sezonou, kdy celé město žilo, tančilo a jedlo skoro až do rána. Hrála tam i živá hudba. To jsme zažili poprvé a byl to pěkný zážitek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moc hezký, v řeckém stylu - bílá stavba a modré doplňky. Pokoje docela prostorné, dobře vybavená kuchyně. Pokoje, okolí bazénu i jídelna vždy čisté a perfektně uklizené.

Strava
Měli jsme pouze snídani, ale byla velice pestrá, že se neopakoval stále jen sýr a šunka. Bylo i dost zeleniny, jak čerstvé, tak i tepelně upravené, ovoce, pizza a vajíčka na různé způsoby.

Služby hotela
Personál velice milý a vstřícný.

Pláž
Městská pláž je asi 200 metrů od hotelu, moc lidí tam nebylo, ale co se týče čistoty, mohlo by to být lepší. Měli jsme půjčené auto, tak jsme raději navštěvovali menší a romantičtější pláže, kterých je na ostrově několik.

Ludvík Brožka, 30.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Romantica - Main Building

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Jelikož jsem již procestoval hodně destinací mohu napsat s čistým svědomím, že krásnější dovolenou než na ostrově Kythira jsem...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsem již procestoval hodně destinací mohu napsat s čistým svědomím, že krásnější dovolenou než na ostrově Kythira jsem nezažil...krásný malebný ostrov s nádhernýma plážemi. Všude přítomná vůně piniových hájů, milý lidé..prostě pohodička.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné ubytování v prostorném apartmánu s velmi dobrým vybavením. Vynikající čistota a úklid po celou dobu pobytu. V našem případě krásný výhled z terasy na moře. Každodenní úklid,častná výměna ručníků a povlečení. Vstřícná, milá majitelka, snažící se vždy poskytnout maximum pro spokojenost svých klientů.

Strava
Stravovali jsme se sami.

Pláž
Pláží je v okolí několik takže je z čeho vybírat. Všechny čisté s krásným mořem, které nás v Řecku nikdy nezklamalo.

Petr Sabolčík, 23.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Tsega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (5)

Celkom: 9,8 Dovolená super, ubytování perfektní, moře i pláž krásná, počasí luxusní, celkově město i ostrov Kythira krásný

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, ubytování perfektní, moře i pláž krásná, počasí luxusní, celkově město i ostrov Kythira krásný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní. Paní majitelka milá, ochotná, přátelská - nic nebyl problém. Obden uklízeli - taková čistota apartmá se jen tak nevidí. Zařízení nové, v pořádku, čisté... Koupelna také čistá, prostorná... prostě všude max. naklizeno!!! Terasa vysloveně obrovská... krásný výhled na moře.

Strava
zájezd bez stravování

Pláž
Pláž krásná, čistá. Moře nádherně průzračné, barva modrá, tyrkysová, bílá - krása!!!

Kamila M., 18.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Tsega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (4)

Celkom: 7,6 Jsem spokojená,Řecko prostě nezklame...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojená,Řecko prostě nezklame... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
standartní apartmány,jednoduše zařízené,čisté

Strava
měli jsme pouze snídaně,10 dní stále to samé,ale dá se to přežít

Služby hotela
úklid v pořádku,čisto,výměna ručníků každý den,spokojenost

Pláž
na ostrově je mnoho pláží,každý si určitě vybere,turistů zatím málo ale až se to rozkřikne...

Gabriela Veselá, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Studia Venardos (Agia Pelagia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 s dovolenou jsme byli velmi spokojeni

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
s dovolenou jsme byli velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké čisté, na Řecko vybavené pokoje s výhledem na moře. Jen bohužel se kouřilo u vchodu a kouř šel do pokoje, ale díky větru to nebylo časté. Horší je stojící nastartovaný autobus pod pokoji-cca 30 min.

Strava
Měli jsme pouze snídani, trochu jednostranně, měnila se pouze jedna položka. Museli jsme chodit po 9 hodině, protože do té doby byli zájezdy hlučných Řeků, po kterých nezůstalo skoro žádné jídlo, pak jsme čekali na doplnění

Služby hotela
Služby jsme nevyužívali. Úklid by denně a velmi dobrý

Pláž
Místní jsme nevyužili, vyhledávání jsme ty, kde nikdo nebyl, ty pak byly čisté

Lenka V., 06.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Studia Venardos (Agia Pelagia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Nejdříve chci podotknout, že jsme naprosto nenároční. Jezdíme již 15 let - každý rok jiný řecký ostrov a rozhodně tam nejezdíme kvůli...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nejdříve chci podotknout, že jsme naprosto nenároční. Jezdíme již 15 let - každý rok jiný řecký ostrov a rozhodně tam nejezdíme kvůli ubytování. Půjčujeme si pokaždé na skoro celý pobyt auto, takže na hotelu se moc nezdržujeme. Chci jen popsat pro ostatní, aby se nedivili. Ostrov Kythira je úžasný. Hlavně proto, že zatím není tolik dotčený turismem. Pláže jsou skoro prázdné. Voda je nádherná, je v ní spousta rybiček, takže super na šnorchlování. Ostrov je spíše hornatý, ale najdou se i pláže s pískem. Je tu i dost větrno. Spousta památek ...Avlemonas, Kythera. Krásné krápníkové jeskyně - my navštívili Agia Sofia na jihovýchodě. Je volně přístupná a zadarmo. Úžasné vodopády. Krásný přístav Diakofti. Pro nás nej pláže Likodimou (s jeskyní na schování před sluncem), Lymnaria a Feloti. Auto půjčené na Kythiře bylo nejdražší ze všech, co jsme si kdy půjčili. A to ani nemělo plné pojištění. Ale co naděláte:-) Bohužel zatím není konkurence. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl druhý nejkrásnější i největší, co jsme měli. Opravdu prostorný, dobře vybavený (šlehač na ledovou kávu, toustovač, rychlovarná konvice, dost nádobí, větší lednice i mrazák...). Pěkná terasa s výhledem na moře, nábytek z palet s polštářky. Je i velmi pěkně vyzdobený. K moři je to asi 400 metrů, ale nikde bohužel není napsáno že celou cestu do brutálního kopce. My měli skoro celou dobu auto, tak jsme to přežili, ale byli tam i lidi, co kvůli kopci, který ze zdravotních důvodů moc nezvládali, nešli radši celý den k moři. Letovisko je malé a velmi klidné. Jeden krámek, jedna zelenina, dvoje suvenýry a asi 3 restaurace a 2 kavárny.

Strava
Apartmán byl bez stravy, což nám naprosto vyhovuje

Služby hotela
Wifi nefunguje. Dle delegáta celou dobu šla, ale moc tomu nevěřím. Ne že bychom ji tolik potřebovali, ale chtěla jsem alespoň poslat nějaké fotky rodině, což nešlo. A když je uvedeno v popisu wifi v celém areálu, tak by měla snad jít. Další problém tohoto ubytování je otravná paní domácí. Je tam v podstatě celý den a celou dobu šmíruje a pořád si na něco stěžuje. Pořád obchází dům, jestli nemá někdo puštěnou klimatizaci a otevřené dveře na balkoně. 2x k vám i vrazila, že máme otevřeno. Děti byli na balkóně a snažili se chytit přes balkón chytit její wifi. Byly tam zavřené. My měli puštěnou klimatizaci a byli jsme vevnitř. Tak alespoň sebrala nasraně právě dojedený talíř ze stolu a dala ho do dřezu. Protože my si to ani po sobě neuklidíme. Po dvou dnech jsme raději klimatizaci už nezapínali, protože pak i třeba křičela na děti řecky až se jí bály. Každý den jsme zavřeli okenice, aby tam nešlo sluníčko a každý večer jsme se vrátili a byli otevřené. Ikdyž nebyl ani vynesený koš. Jednou nám i delegát volal, že paní vzkazuje, abychom si při sprchování přilepili závěs k zídce sprchového koutu, protože tam po nás je hodně vody a nábytek hnije. Pokaždé jsme setřela přiloženým mopem, takže sice byla podlaha vlhká, ale rozhodně tam nestála voda. A nábytek je v koupelně zděný, takže se mu rozhodně nic nestane. Vrchol byl, když paní přišla s delegátem, že má syn prostěradlo od krve a že to ona nevypere....pár kapek z roškrábaných pupínků od komára. A chtěla to zaplatit, což jsem odmítla. Bílé povlečení pokud vypere na 60 nebo i na 90 tak to rozhodně vypere. Do té doby jsem byla trpělivá a nechtěla vytahovat největší problém. Myši. Což poté potvrdili i ostatní ubytovaní. A to evidentně hodně myší. Několikrát jsme je viděli a jednou v noci mě i myš kousla do nohy. A poté jsem ji viděla jak utekla do koupelny. Všude byli každý den myší bobky. Paní na to sdělila, že dala jed a tím to skončilo.

Pláž
Přímo pod hotelem je písečná pláž s pozvolným přístupem do vody s plážovým servisem. Více nalevo je u skály celkem pěkné šnorchlování. Od mola doprava je celkem strmý vstup s většími kameny a při větru tam není možné do vody ani vlézt. Dál doprava jsou další pěkně pláže.

Petra H., 27.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 23.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Tsega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (11)

17 fotografií

Celkom: 9,6 Velice příjemná dovolená, krásné ubytování, velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemná dovolená, krásné ubytování, velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velice pěkné, nové vybavení pokoje ,prostorný pokoj

Strava
Snídaně - plně dostačující , chutná a rozmanitá

Služby hotela
Výborné -uklizeno, čisto , každý den výměna osušek a ručníků

Pláž
Městská pláž - není ideální , blízko cesty a docela zaplněná,

Ostatní pláže na ostrově většinou dlouhé , málo lidí, čistá a teplá voda. Vzdálenější pláže přístupné autem , nebo na pláže v blízkosti hotelu se da dojít pěšky .

Pavel V., 26.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 23.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Romantica - Main Building

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Krásný klidný ostrov, pěkné pláže

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný klidný ostrov, pěkné pláže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost s ubytováním, klimatizace za poplatek

Strava
Snídaně v hotelu, oběd a večeře na pláži, výběr dobrý

Služby hotela
Spokojenost, spíše starší klientela

Pláž
Pláží více, sestup písek nebo oblázky, svah mírný, voda čistá teplá

Marta Vohnoutova, 05.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 2.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Studia Venardos (Agia Pelagia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Na ostrově Kythira jsme byli poprvé a po Lefkádě a Karpathosu jsme tak mohli poznat další nádherné místo v Řecku. Ostrov nabízí nejenom...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na ostrově Kythira jsme byli poprvé a po Lefkádě a Karpathosu jsme tak mohli poznat další nádherné místo v Řecku. Ostrov nabízí nejenom koupání na nádherných plážích, ale lze tady poznat mnoho z historie jako je zachovalý Benátský hrad v Kapsali nebo zříceniny komplexu hradu Paleochora. S historií jsme se setkali i při výkladu místních v pekárně Karavas nebo ve staré lisovně olivového oleje ve vesnici Mitata, které jsou uzpůsobeny jako skanzeny. Na ostrově Kythira jsou i nádherné vodopády a jeskyně. Určitě se vyplatí ostrov procestovat. Přímo v Agia Pelagia je možné si pronajmout skútr nebo auto. Při autopřipojištění v ceně cca 10 euro, není vyžadována od klienta záloha. Také se vyplatí ostrov projet v rámci delegátem CK organizovaném autobusovém výletu, který byl v podání průvodce naprosto jedinečný. Je skvělé místo pro dovolenou na ostrově Kythira. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánech, které mají hezký výhled na moře. Pokoje mají základní vybavení, které plně postačuje. K dispozici je kompletní kuchyňské vybavení a chladnička. TV jsme nepoužívali. V průběhu pobytu jsme řešili závadu na klimatizaci, která byla obsluhou penzionu, po nahlášení závady delegátem CK, do druhého dne odstraněna. Pokoje byly každý den uklízeny, každodenně nám byly vyměňovány ručníky, byly doplňovány i jednorázové sprchové šampóny i mýdlo. V pokoji byl slabší příjem wifi Internetu.

Strava
Využili jsme možnosti přikoupení snídaní v ceně 6 euro za osobu, které byly podávány vedle recepce penzionu. K výběru byly každý den míchaná nebo sázená vejce, párky nebo opečená anglická slanina, sýry, uzenina, výtečný řecký jogurt, ovocný salát, místní marmelády, med, meloun, olivy, musli, croissanty, místní pečivo, chléb, koláče čaj, káva, voda a džus. Byli jsme velice spokojeni. Večeřeli jsme v tavernách v Agia Pelagia, kterých je asi 8, my jsme si oblíbili Akrogiali.

Služby hotela
Služby penzionu (hotelu) fungovaly skvěle. Komunikaci s penzionem zajišťoval delegát CK , vše fungovalo k plné spokojenosti. Vysoce oceňujeme podporu, kterou všem ubytovaným tento výjimečný delegát poskytoval. Využili jsme i možnost zdarma zapůjčení horských kol patřících penzionu Romantica, na kterých jsme se několikrát přesouvali na cca 3 km vzdálenou pláž Lagada.

Pláž
Většinou jsme využívali na koupání pláže na jihovýchod od Agia Pelagia, organizované i neorganizované, kam jsme dojížděli na kolech. Pláže jsou dostupné i automobilem. Na pláži Lagada si lze pronajmout slunečník se dvěma lehátky za cenu 10 euro na den. Je zde nabízeno i základní občerstvení a nápoje, ceny jsou obdobné jako v Agia Pelagia. Přímo na pláži je dobrý příjem wifi Internetu. Pěkné jsou i městské pláže přímo v Agia Pelagia, kde jsme se také koupali. Cena za pronájem slunečníku je 8 euro na den. Navštívili jsme i nádhernou pláž na ostrově Elafonisos, kam se dá dojet z Agia Pelagia za 30 euro lodí, tam se za slunečník a lehátka platí 20 euro.

Pavel D., 03.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 2.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kythira, Hotel: Penzion Romantica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)