Recenzie hotelov
Lefkada - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Velmi dobry

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobre

Strava
Vyborna

Služby hotela
Prumerne

Pláž
Mestska plaz velmi prelidnena,doporucuji navstivit plaze v okoli,nadhera. Na mestske plazi jsme nestravili ani den

Ivana K., 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Odyssey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, personál příjemný. Určitě doporučuji připlatit si výhled na moře.

Strava
Večeře byly výborné. Snídaně by mohla být bohatší.

Služby hotela
V hotelu byl k dispozici bazén (dost malý)

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, ale vedou k ní dost prudké schody. Pláže poblíž jdou rozhodně hezčí. Rozhodně doporučuji půjčení skútru nebo auta a doje si na lepší pláž :)

Anonym, 06.11.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Ponti Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejsme nároční, tak nám ubytování vyhovovalo ,bylo čisto a klid.

Strava
Jediná nevýhoda byla, že se v hotelu nevařilo ,nebylo tak pestrá strava, občas studená. V místě je dost restaurací s místními specialitami hlavně ryby.

Služby hotela
Uklid každy den ,čisto i v okolí bazénu.

Pláž
Pláž byla asi 5 min od hotelu celkem čistá , kamínková ,možnost zapújčení lehátek a deštníků.I s fungující obsluhou občerstvení.

Petr K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,3 dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže se soukromím, mám jen superlativa, určitě se vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita ubytování dobrá, ložní prádlo i ručníky měnili každý 3. den, úklid pravidelný, hodně omezené až minimalistické vybavení kuchyňky nádobím, ale dalo se dle potřeby u domácích vyptat a zapůjčit

Strava
měli jsme beze stravy

Služby hotela
domácí velmi příjemní a milí lidé, ochotní s čímkoliv pomoci a poradit

Pláž
blízko, pár minut chůze, celkem čistá

pláže na západním pobřeží božské, azurová voda, málo lidí

Hana Foltýnová, 10.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Milujeme Lefkadu a Nidri je nádherné.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Milujeme Lefkadu a Nidri je nádherné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Člověk tam jde stejně jen přespat takže ideál.

Strava
Jsou tam super taverny daporučuji Obelix ,ale i jiné. Strava vždy super.

Služby hotela
Super ne bazén.????

Pláž
Je kousek a hlavně vnučka 14 měsíců nadšená!.

Stanislav Kinčl, 09.10.2019, Dátum pobytu: 23.9. - 4.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Studia Vagelis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hezké prostředí,výtečná kuchyně,bezva komunikace,

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké prostředí,výtečná kuchyně,bezva komunikace, Zobraziť celú recenziu

Oldřich Vondráček, 08.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 3,6 Lefkáda je nádherná. Žili jsme v domnění, že budeme ubytováni v Hotelu, který je ve Vasiliki, 150 m od pláže, jak cestovní kancelář...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Lefkáda je nádherná. Žili jsme v domnění, že budeme ubytováni v Hotelu, který je ve Vasiliki, 150 m od pláže, jak cestovní kancelář ,mylně informuje. Hotel Ponti Beach je ale 2 km ve vzdálené obci Ponti, kde je pláž vzdušnou čarou 170 m a chůzí 400 m a navíc je pláž určena vodním sportům a na koupání je nevhodná. Delegát se s námi ani jednou nesetkal. Když jej dvě důchodkyně slušně požádaly, aby jim domluvil s řidičem odnesení kufrů při ukončení pobytu, poslal je do patřičných mezí. K parkovišti od hotelu totiž vede strmé schodiště. Opět tato informace není zmíněna u popisu hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nachází na kopci, k hotelu stoupáte po strmém schodišti po 103 schodech a cestu lemuje nepořádek.

Pokoj jsme měli umístěný balkonem tak, že jsme viděli alespoň na moře. Byl útulný. Výtku máme ale ke sprchovému koutu, který je tak úzký, že je nepohodlné se ohnout k nohám a to jsme štíhlí. Sprchový kout neměl klasické dveře, ale jen zástěnu, která na sousedních pokojích dokonce chyběla. Poslední 4 dny nám už uklízečky nevynášely koše.

Strava
Byli jsme v hotelu na 10 a v prvních 7 dnech byla snídaně formou švédských stolů a večeře s výběrem z 10 jídel.

Poslední 3 dny pobytu jsme dostali ke snídani jen pečivo a talířek se sýrem a uzeninami. Na večeři jsme si mohli vybrat mezi grilovaným kuřecím nebo vepřovým masem. Toť vše. Naprosto nás to se zbývajícími hosty šokovalo. Konec sezóny tedy v tomto hotelu nedoporučujeme. Zřejmě na konci sezony na hosty kašlou.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali, delegát ani personál se o žádných službách nezmínil.

Pláž
Pláž u Hotelu Ponti Beach není. Je vzdálena 400 m a je ke koupání nevhodná, neboť je díky silným větrům využívána k vodním sportům. Nejbližší pláž ke koupání je vzdálena cca 2,5 km ve Vasiliki.

Rudolf Pierzchala, 08.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Ponti Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 pohodová dovolená

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
pohodová dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezké a slušně vybavený pokoj,k dispozici malá lednička

jako všude v Řecku miniaturní koupelna s wc

Strava
měli jsme polopenzi,která nám vyhovovala

jednoduché,ale chutné jídlo,hodně zeleniny,vše se stále dopln'ovalo

Služby hotela
jiné služby než dobrý úklid jsme nezaznamenali

Pláž
pláž přímo u penzionu,klidné moře,dobrý vstup.k dispozici malé molo třeba na skákání do vody,nádherný výhled na okolní ostrovy a hory

Anonym, 07.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Delfini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,2 Myslim, ze lepe jsme si vybrat nemohli. Urcite bych se sem vratila :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Myslim, ze lepe jsme si vybrat nemohli. Urcite bych se sem vratila :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ciste pokoje, ciste prostredi hotelu. Kazdy den uklizeno.

Strava
Nas pobyt byl na konci sezony, byli jsme jako posledni turnus na hotelu a i jako dva posledni par cechu do konce. Na hotelu byl krasny klid, podavane snidane formou bufetu opravdu stacila a vecere vzhledem k male obsazenosti hotelu byla podavana a bylo to to nejlepsi co nas mohlo potkat. Tak vyborne vari!!! Ochutnali jsme plno tradicnich jidel, ktere by jsme asi ve forme rautu(bufetu) neochutnali takze to byl pro nas velky plus.

Služby hotela
Hotel je trosku dal od centra, za to ma krasny vyhled a klid. Trosku nevyhoda je do centra dochazet, cesta je po silnici a mistama opravdu spatne prehledna. S malymi detmi bysme si asi netroufli. Nastesti hotel pres sezonu nabizi rozvoz i svoz 3x denne do centra.

Pláž
Plaz pod hotelem neni moc libezna, ale plaze smer k mestu s ve meste uz za to trosku stoji. Po sezone opravdu minimum lidi.

Lada, 07.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Red Tower

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 7,8 V hotelu jsme byli podruhé, ostrov jsme navštívili potřetí. Ani jednou jsme nebyli zklamáni. Lefkada je krásná, a i když přibylo turistů,...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli podruhé, ostrov jsme navštívili potřetí. Ani jednou jsme nebyli zklamáni. Lefkada je krásná, a i když přibylo turistů, stále se dají místa, kde budete sami. Agios Nikitas je klidnější letovisko s menší městskou pláží. Je zde dostatek možností stravování i nákupů. K dispozici jsou dvě půjčovny aut a skútrů, což je na Lefkadě důležité. Protože se jinak připravíte o to nejhezčí, cestování po ostrově a objevování pláží, vyhlídek i vesnic ve vnitrozemí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Santa Marina je umístěný v kopci nad letoviskem, z terasy jídelny je krásná vyhlídka do údolí. Poskytuje vlídné zázemí po návratu z cestování po ostrově. Cesta nahoru je méně vhodná pro osoby s omezením pohybu, malé děti zvládaly výšlap dobře. Pokoj je standardně a jednoduše zařízen, vše funkční. Pouze malá lednička vydávala zvuky podobné traktoru. Byli jsme tak utahaní, že nás to nebudilo. Koupelna na Řecko poměrně velká, výměna ručníků a lůžkovin nadstandardní. Některé kusy nábytku lehce opotřebované, čisto. Po návratu jsme s chutí využili bazén, který je velký a čistý, k dispozici vždy volná lehátka, slunečníky a bar. Co nás v době našeho pobytu překvapilo, byla naprostá absence much a komárů. Na druhé straně ostrova nás při předešlém pobytu v noci štípali komáři i přes použití repelentu.

Strava
Čerpali jsme polopenzi a byli jsme spokojeni. K snídani si vybral každý. Na výběr tmavý a světlý chléb, několik druhů salámů a sýrů, vločky, marmelády, kompotované broskve, jeden druh čerstvého ovoce, rajče, smažená vajíčka, párky, čaj, ovocný nápoj. Káva z automatu jako obvykle nestála za nic. Večeře velmi dobré, vždy 2 druhy masa, zelenina, přílohy, zákusek, ovoce. Pití je třeba k večeři platit, pivo, víno, nealko - ceny jako v taverně.

Služby hotela
Personál ochotný, při příjezdu a odjezdu odveze hosty i kufry od autobusu a zpět hotelové auto. Co nám v hotelu chybí, je vybavení pokoje trezorem. K dispozici je pouze společný hotelový trezor, obsluhovaný recepční. Je to nepraktické.

Pláž
Pláže jsou na západní straně ostrova krásné, ale hůře přístupné. Na některé je možné se dostat autem po úzkých klikatých silnicích a pak dojít pěšky. Servis v podobě lehátek, deštníků a koblih už pronikl i tam, kde ještě před pár lety nebylo nic. Ale dají se ještě najít místa ke koupání, kde to jde i bez plavek. Voda je zde čistá a neuvěřitelně modrá, mohou vás překvapit velké vlny a po bouři na některých místech mořská tráva. V září krásně vyhřáté moře.

Jindra T., 07.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Santa Marina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Megali Petra 2 fotografie