Recenzie hotelov
Lefkada - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,2 Hotel byl na řecké poměry vcelku ucházející, avšak pro příští dovolenou bychom spíše zvolili jinou část ostrova. Nikiana jako taková toho...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl na řecké poměry vcelku ucházející, avšak pro příští dovolenou bychom spíše zvolili jinou část ostrova. Nikiana jako taková toho moc nenabízí - najdete zde maximálně supermarket, půjčovnu skůtrů, pekárnu a lékárnu. Takže pokud toužíte po nočním životě a procházkách po promenádě, tak toto není místo pro vás. Jedině, pokud máte zapůjčený skůtr nebo auto, tak cca 10 km opodál najdete hlavní město. Jinak počasí super, myslím, že první zářijový týden je ideální. Měli jsme krásných 30 stupňů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na hotelu by se mohlo v první řadě více uklízet :-) paní uklizečka nás navštívila za celý týden jen dvakrát, a to podruhé až odpoledne před odjezdem. Dost nám vadilo, že hluk z chodby a ze schodů se strašně rozléhal a když hodně, tak hodně. Nemluvě o tom, že jsme dostali snad ten nejhorší pokoj - v prvním patře u schodů a výtahu a paní z recepce si strašně rády povídaly (hulákaly) o půlnoci. Nejsme nijak extra nároční na výběr hotelu, ale tohle i na nás bylo trochu moc.

Strava
O stravě se snad na hotelech v Řecku ani nedá mluvit. Pokud nepatříte k těm, co škudlí každou korunu a snědí, co zrovna je, tak vám to asi bude stačit - k večeři na výběr ze dvou jídel a na snídani přihřívaná vajíčka a párky z předešlého dne. K tomu samozřejmě najdete nějaké vločky, pečivo a marmelády. Samozřejmě ale doporučuji vzít si víc peněz s sebou a najíst se v nějaké taverně, kde si mnohem víc pochutnáte.

Pláž
Na pláži hned u hotelu jsme ani jednou nebyli, jelikož jsme na skůtru objéi ty, co za to stály a byly mnohem hezčí. Vám doporučuji to samé.

Tereza V., 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Pegasos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Jednoduše paráda...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jednoduše paráda... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super.

Strava
Mňam

Služby hotela
Super

Pláž
Super

Miroslav Bureš, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Porto Ligia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Termín dovolené 4.-11.9.2019. Lefkáda se mi líbila, ale stačilo mi to jednou, viděla jsem jiné řecké ostrovy, které se mi líbily víc....

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Termín dovolené 4.-11.9.2019. Lefkáda se mi líbila, ale stačilo mi to jednou, viděla jsem jiné řecké ostrovy, které se mi líbily víc. Nejkrásnější pláže jsou na západní části ostrova, které můžete ale navštívit buď jen lodí nebo některé autem, ale to vás pak čekají přeplněné parkoviště a tlačenice na pláži. Na východní a jižní části ostrova nejsou pláže nic moc.Řekové se z těch západních pláží udělali byznis, takže Vám např. na pláž Egremni, která je jinak nepřístupná, přijíží každou chvilku loď o kapacitě 500lidí, které se vyhrnou na pláž a k tomu hraje hlasitě disco hudba. Pokud se chcete na pláž podívat, doporučuji si zaplatit menší loď , výlet po plážích stojí 20 eur a kapacita těch lodí je max 50 lidí, což se dá přežít. Je fajn to vidět, ale jednou stačí. Nejhezčí je pláž Milos, je velká a lidí tam tolik není, protože se musí buď pěšky přes kopec (30minut) nebo lodním taxíkem - 7 eur. Měli jsme půjčené auto - půjčovna Alex (super, bez problémů), na 3 dny stálo 105 eur. Jízda do vnitrozemí je fakt zážitek, máte ruce ukroucené jako chobotnice, jsou to zatáčkovice a úzká silnice. Jinak jízda v pohodě, ale Řekové jezdí strašně, když vy dodržujete silniční pravidla, tak na vás ještě troubí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Villa Makis je moc hezká, v této lokalitě je to podle mého nejhezčí ubytování, pokud se chcete ubytovat bez stravy. K pláži je to kousek a hned vedle je promenáda a městečko, kde je několik marketů a lze zde skoro vše koupit. Pekárna je hned za rohem. Rozhodně mě hodně překvapila čistota, kterou pani domácí opravdu udržuje, denně vynášený koš a za týden minimálně obden úklid . Krásná zahrádka.Měli jsem nějaké technické problémy (neodtýkal odpad a nesvítilo světlo), které jsme nahlásili panu domácímu a ten je rychle opravil. Co se týká vybavení kuchyňky - s vařením ani nepočítejte, veškeré kuchyňské nádobí byl jeden hrnec a pánev. V tom hrnci vaříte i vodu na kafe. Je tam jednoplotýnkový vařič. Příbory, talíře a hrnky tam jsou. Komárů moc nebylo. Vynikají je klimatizace v ceně, která i funguje! Jedinou nevýhodou jsou tenké stěny, takže slyšíte chrápání od sousedů, každé spláchnutí i vyměšování u sousedů nahoře a mlácení dveří na chodbě. S dveřma musíte bouchnout, protože jdou špatně zavřít. Takže se připravte, že usnete tak po půlnoci, pokud máte lehčí spánek. Balkony jsou fajn, sousedi měli dokonce i dva balkony. Výhled z jedné strany moře, z druhé strany hory, slunce šlo šikmo, tak jsme tam neměli ani ráno ani odpoledne vedro. Je tam funkční a moderní zavírání na balkon - jedny dveře jsou zatemňovací, druhé dveře průhledné.Koupelna je maličká, sprchový kout je bez závěsu, jen taková dřevěná podlážka. Ale celkem brzy to vyschne - dá se s tím žít. Na uložení věci je jen jedna skříň, kam si můžete věci pověsit na ramínka, zbytek věcí vám nejspíš zůstane v kufru (v Řecku je ale takové vybavení pokojů obbyklé). Zahrada okolo vily je moc pěkná, pani domácí se o ni opravdu stará, je tam krásný trávníček.

Strava
bez stravy. Lze vše koupit a v městečku je spoustu taveren, kde není problém se dobře najíst

Služby hotela
popisovala jsem výše, jiné služby hotel nemá

Pláž
pláž je kousek - do 100 metrů, ale kamenitá. Je to zátoka, takže voda je kalnější a je v ní tráva. Šnorchlovat nemá cenu. Za přístavem jsou 3 menší pláže, kde je voda nádherná a dá se i pěkně šnorchlovat. Ale jsou dost malé, pro pár lidí. Místo se najde, teče tam i neslaná voda na opláchnutí. Nemá jiné zázemí na občerstvení.

Hana K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Villa Makis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkově se nám dovolená moc líbila. Letovisko Ag. Nikitas je malé, ale velmi malebné místo. Jedná se vlastně jen o jednu ulici pěší zóny,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená moc líbila. Letovisko Ag. Nikitas je malé, ale velmi malebné místo. Jedná se vlastně jen o jednu ulici pěší zóny, která je z obou stran lemovaná tavernami a obchůdky, kde to od rána do večera dost žije. Okolo této ulice je spousta spíše malých hotelů. Je dobré si zapůjčit auto nebo skůtr a ostrov si projet. V letovisku jsou 2 půjčovny aut / v jedné mluví česky /, půjčovna lodí, 3 bary, cukrárna, asi 4 markety a spousta taveren.

Téměř nikdy netrávíme dovolenou na stejném místě, ale dokážu si představit, že sem bychom se ještě jednou vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi pěkné. Hotel ve skutečnosti vypadá lépe než na fotografiích. Nachází se na rušné pěší zóně. Na noc lze kromě oken zavřít i okenice a tak je na spaní klid. V pokoji je k dispozici klimatizace zdarma. Zařízení pokoje je hezké a vkusné. Koupelna je na řecké poměry luxusní. Celkově jsme s ubytováním byli velmi spokojeni. Jedinou výtku bychom měli k velikosti pokoje. Byli jsme v něm 3 dospělé osoby a na to byl pokoj opravdu malý. Také bylo málo úložných prostor. Ale pro 2 osoby je pokoj ideální. V hotelu je téměř stále přítomna majitelka hotelu, starší, velmi příjemná paní, dobře hovořící anglicky. Hosty oslovuje jménem a vždy s nimi prohodí pár slov. V celém hotelu panuje příjemná rodinná atmosféra.

Strava
V ceně pobytu jsme měli jen snídaně a ty byly jednoduší, stále stejné po celou dobu pobytu, ale na týdenní pobyt dostačující. K dispozici byly: 2 druhy chleba / toustovač /, vejce na tvrdo, tvrdý sýr, salám, marmelády, med, řecký jogurt, zelenina / rajčata, papriky, okurky /, z ovoce meloun / červený nebo žlutý /, oves. vločky, křupky do mléka, čaj, káva, džus. Jídlo neustále doplňováno a možnost vzít si snídani na terasu nebo i na pokoj.

Služby hotela
Služby hotelu jsme žádné nevyužili. Jen bych chtěla zmínit úklid, který byl naprosto v pořádku. Během pobytu / 1 týden / 3x vyměněny ručníky a osušky, 1x uprostřed týdne nové povlečení.

Na pokoji chybí fén, ale je k zapůjčení v recepci hotelu a to na celou dobu pobytu.

Pláž
Pláže jsou na Lefkádě krásné, jedny z nejhezčích. V letovisku Ag. Nikitas je na konci pěší zóny městská pláž, která je spíše menší a i začátkem září dost plná. Ale na občasné vykoupání stačí.

Nejvíce jsme ale navštěvovali pláž Milos, která je přístupná buď pěšky přes větší kopec nebo lodním taxi za 3 eur na osobu. Také se nám moc líbila pláž Porto Katziki.

Petra K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Nefeli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemné místo pro prožití pohodové dovolené

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné místo pro prožití pohodové dovolené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje směrem do zahrady malé,staré špinavé vybaveni,nedostačující úklid

Strava
Chutná

Pláž
Čistá,malá,pohodová

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Perigiali Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Se zájezdem jsme byli spokojeni

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsme byli spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, vybavení dostačující. Pobyt kazila neskutečně tvrdá matrace, potvrdili i ostatní.

Strava
Strava v hotelu výborná, v restauracích skvělá. Ceny bez komentáře.

Služby hotela
Se službami jsme byli spokojeni

Pláž
Vzdálenější pláž cca 1 km na začátku září je výhodná malým počtem lidí

Vlastimil H., 15.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 9.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,6 Lefkada je krásný hornatý ostrov přístupný z pevniny přes most, z toho důvodu je zde pravděpodobně více lidí nežli na sousední Kefalonii...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Lefkada je krásný hornatý ostrov přístupný z pevniny přes most, z toho důvodu je zde pravděpodobně více lidí nežli na sousední Kefalonii nebo Zakyntu. Bylo zde mnoho aut s poznávací značkou odpovídající Itálii, Bulharsku, Rumunsku a Albánii. Naproti tomu v hotelu byli převážně, nebo možná výhradně Češi.

Ostrov je zelený a leží na něm několik krásných pláží, určitě se vyplatí si půjčit motorku (lze i pod 20EUR/den), auto nebo loď (malé lodě 30hp a cca 4 osoby za cca 50EUR/den). Cestičky na ostrově jsou poměrně malé, plné zatáček a stoupání. Jezdí se zde však příjemně. Začátkem září nebylo možné hovořit o kolonách, byť směr některé pláže (např. Porto Katsiki, Mylos) byl provoz poměrně hustý. Parkování v případě skútru prakticky kdekoliv, parkovné jsem platil pouze u Porta Katsiki (moto 3EUR, auto myslím 10EUR). Parkování s autem již mohlo být náročnější (Kefalonie v podobném období měla parkoviště u nejznámějších pláží poloprázdné).

Na ostrově je mnoho taveren, nejlevnější fastfood (např. kebab a řecké ekvivalenty) od 3 EUR, salát 5-8 EUR, hlavní jídlo cca od 7 EUR výše, lepší jídla okolo 10EUR. Vždy byla možnost levného pití - 0,5l vody pod 1 EUR. Ve Vasiliki jsou minimálně dva minimarkety, výběr přiměřený, ceny dobré. Nejraději jsem navštěvoval supermarket Stefanos s velice příjemnou obsluhou, slušným výběrem, dobrými cenami a domácím medem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Středně velký hotel na okraji přístavního města Vassiliki. Celkově bylo ubytování bohužel spíše zklamáním.

Zařízení pokoje nebylo vždy v nejlepší kondici - např. hlučná klimatizace (po stížnosti však vyřešeno v první pracovní den, to bylo milé překvapení :)

Majitel hotelu si asi příliš nepotrpí na detaily, při bližším pohledu nebyl pokoj řešen zrovna šťastně - např.: umístění lednice na skříňku bez přední stěny zvyšovalo její hlučnost, dveře od koupelny po jejich otevření zakrývaly zrcadlo a prostor umyvadla, závěsy od sprchy byly příliš krátké, toaletní papír byl v podstatě v prostoru sprchy, prkýnko na záchodě nedrželo ve zvednuté poloze atd.

Kvalita pokoje pravděpodobně není daleko od standardu levnějších zájezdů od českých cestovních kanceláří a pokud se na to člověk dopředu připraví, pak to není nic hrozného. Zájezd nebyl úplně nejlevnější a ze zkušenosti vím, že je možné se na sousední Kefalonii nebo Zakyntu za stejnou cenu ubytovat lépe... proto hodnotím jako podprůměrné.

Strava
Pokrm byl většinou chutný, zklamáním byl výběr.

Snídaně byly každý den prakticky stejné. Chléb, sýr, salám, zelenina (rajčata, okurky, cibule, paprika), vajíčko, párečky/slanina/moučník, máslo, med, džemy, džus, mléko, asi bílý jogurt a kukuřičné lupínky. Toto hodnotím jako minimum, které odpovídající hotely nabízí.

Večeře částečně formou bufetu - hlavní jídlo nandavala kuchařka (zřejmě tak mohou regulovat příděl např. sypaného sýru). Kromě hlavního jídla u kterého bylo na výběr většinou ze dvou variant (střídala se ryba, kuře, guláš, musaka a asi nějaké závitky; příloha typicky rýže, těstoviny nebo hranolky). Pití k večeři je v rámci polopenze standardně za příplatek, což platilo i zde.

Služby hotela
Slunečníky s sebou na pláže zdarma.

Pláž
Pláže u hotelu jsou poměrně malé, jak co se týká prostoru na souši, tak v moři, které se poměrně rychle svažuje a velmi rychle narazíte na dno porostlé mořskou travou. Tráva uvolňuje listy a ty potom plavou v okolí pláže a jelikož jsou listy hnědé, není dno zajímavé ani z hlediska šnorchlování. Skalnaté úseky mezi plážemi naopak nabízí možnost se na nějaký mořský život podívat. Po proplavání delšího úseku jsem narazil na množství rybiček, hvězdici a dokonce chobotničku.

Kvalita vody v případě zcela klidného moře nebyla špatné. Odpoledne však zpravidla foukalo a k plážím se dostávaly řasy a tráva.

V okolí hotelu jsem plaval poměrně málo (zapůjčen skútr). V porovnání se zbytkem ostrova jsou pláže v bezprostřední hotelu pochopitelně podprůměrné.

Ze vzdálenějších pláží stojí za zmínku Agiofili (v dochozí vzdálenosti, cca 1 hodina) nebo např. Megali Petra na severozápadním pobřeží.

Ostrov Lefkada nabízí množství krásných pláží, pocitově jsou ale poměrně plné. Pro někoho, kdo ocení soukromí bude možná lepší volbou Kefalonie, která není spojena přes most s pevninou, je větší a koncentrace turistů je tak nižší.

Michal R., 15.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

10 fotografií

Celkom: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Celkový dojem je dobrý, ale určitě by bylo co zlepšit. Slečna delegátka byla velmi ochotná, příjemná a znalá...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Celkový dojem je dobrý, ale určitě by bylo co zlepšit. Slečna delegátka byla velmi ochotná, příjemná a znalá ostrova. Úvodní schůzku naplánovala hned po našem příletu a přejezdu autobusem na ubytování, což bylo myslíme pro mnohé poměrně náročné. Myslela to dobře, protože tím vyplnila čas na čekání na hotel, ale z jiných zájezdů máme ozkoušené, že mnohem lepší bylo někde zavazadla uschovat, běžet třeba už obhlédnout místo a moře a teprve po ubytování se jít informovat. Hotel se nám líbil, místo bylo krásné, moře také, výhled z balkonu i restaurace pod stromy nás nalákaly už při výběru dovolené a vše odpovídalo. Jedinou vadou bylo sprchování, jeli jsme prvně i s malým dítětem a když namydlené dítě nemáte čím opláchnout, je to problém. V restauraci byla jedna jídelní židlička, kterou jsme si s další rodinou předávali a snažili si navzájem vyhovět. Ohledně jídla bylo moc fajn, že nebylo překořeněné a mohli ho jíst i děti, škoda byla toho výběru, který nebyl. Jinak velmi klidné místo na spaní, žádný ruch, přitom do centra to není daleko. Za návštěvu stojí také vodopády, které byly krásné, i když nebylo tolik vody a od hotelu byly vzdálené cca 4 km. Krásný je přístav, všude je plno obchůdků se suvenýry, taveren, restuarací a výborných cukráren se zmrzlinou. Na místě se dá koupit za rozumnou cenu lefkádské víno i řecké pivo a to přímo v supermarketech. Krásný je i výlet lodí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má dvě části, my jsme byli ubytováni v té novější. Pokoj byl pěkný, nový, byla zde funkční lednice, televizor i klimatizace v ceně. Z balkonu byl výhled na moře, byť byl pokoj situovaný z boku hlavní budovy. Každý den bylo uklizeno, dle potřeby doplněn toaletní papír a jednou za týden proběhla výměna ručníků. Jediným slabým místem byla sprcha. Když se myje více lidí, tak voda skoro neteče, což je ale asi problém většiny řeckých ostrovů.

Strava
Strava byla chutná, ale neodpovídala úplně popisu soft all inclusive. Snídaně byly dostačujicí, byl slušný výběr pro každého. Obědy a večeře byly však vždy jen jedno maso a výběr byl pouze ze dvou příloh k němu. K večeři byl navíc výběr ze dvou salátů a každý den meloun (jiné ovoce nebylo). Tudíž nikoli výběr ze dvou hlavních jídel, jak bylo uváděno. Po třech dnech se jídlo začalo opakovat. K pití volně k dispozici po celý den byla voda a pomerančová šťáva, forma uváděného postmixu nebyla. Dále se dalo obsluhu poprosit o čepované pivo (vždy dobré), víno (několikrát bohužel naprosto teplé a nepitelné) a několik dalších nealko jako cola, sprite a fanta z pet lahví (dalo se požádat o led). Dopolední svačina byla každý den sendvič a odpolední sušenky. Lepší káva byla v kávovaru pouze ráno, poté už se dohřávala celý den pouze voda a dala se udělat jiná rozpustná káva a čaj.

Služby hotela
Za nadstandardní jsme považovali lednici a klimatizaci v ceně, obě se velice hodily. Před hotelem jsou plážová lehátka se slunečníky, která lze za příplatek obsadit, bohužel však byla vždy obsazená (možná už z večera..)

Bazén jsme nevyužili. K hotelu patří taverna s krásným posezením pod stromy, několik stolů je rezervováno hostům taverny, zbytek slouží po celý den pro ubytované.

Pláž
Pláž byla oblázková, poměrně úzká, fotografie u nabídky odpovídají. Jedná se o veřejnou pláž, kterou ale hotely využívají a celou hojně obsazují lehátky za příplatek, cena byla 3 eura za 1, 6 euro za komplet dvou se slunečníkem. Pokud jsme nechtěli využít lehátek, hledalo se místo blíž hotelu a molu hůře, pláž byla hodně obsazená. Vzdáleněji od hotelu se ale místa našla vždy. Odpadky byly spíš na tom vzdálenějším kraji, u hotelu bylo čisto.

Miluše M., 15.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Delfini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Nejlepší výběr hotelu na Lefkádě pro české turisty. Paní recepční je moc milá a určitě vám poradí např. s výběrem půjčovny aut, kam se v...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší výběr hotelu na Lefkádě pro české turisty. Paní recepční je moc milá a určitě vám poradí např. s výběrem půjčovny aut, kam se v okolí podívat apod. Hned u hotelu je krásný bazén s barem a pláž s pozvolným vstupem do moře. Hotel je dobře umístěný v poklidné části města, ale všude se i pěšky rychle dostanete. Kousek od pokoje budete mít obrovský výběr různých restaurací a obchůdků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme zvyklí na 4* a 5* resorty s všemi možnými službami a zábavnými programy, ale naopak nás více nadchla domácí atmosféra hotelu Apollo. Pokojům nic nechybí a když ano, ochotně váš problém vyřeší. Jídlo je podáváno venku na terase s výhledem na moře. I z pokojů je nádherný výhled na moře.

Nejlepší na hotelu je umístění, krásnou procházkou kolem moře se dostanete k tavernám atd.

Strava
Strava byla jediná co nás moc nenadchla, ale jsme dost vybíraví a jeli jsme na Lefkádu s tím, že budeme ochutnávat jídlo spíš v místních restauracích.

Ke snídani výběr pečiva, uzenin, sýr, zelenina, káva, čaj a dva různé džusy. Ještě cerealie s mlékem nebo vajíčka, fazole..

Večeře většinou výběr ze dvou jídel, které chutnali víceméně dobře.

Pláž
Hotelová pláž byla moc hezká a trávili jsme na ni dost času, ale na Lefkáde je lepší si půjčit auto nebo skutr a zajet se podivat na různé pláže po ostrově.

Anonym, 15.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Pěkná dovolená. Byli jsme spokojení.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená. Byli jsme spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobre a čisté. Jediný problem byl v pátém patře s tlakem vody ve sprše. Přes den téměř nepoužitelné. Ráno a večer pak již bez problémů.

Strava
Strava byla příjemná. Uvítali bychom ale více ryb (během týdne - 15 jídel) byla možnost dát si rybu jen ve dvou případech.

Služby hotela
Přiměřeně k penzionu.

Pláž
Perfektní.

Anna R., 14.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Delfini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)