Recenzie hotelov
Lefkada - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Velmi příjemné ubytování i majitelé, nicméně jsme byli v září, když již bylo téměř prázdno, při plné vytíženosti si dovedu představit, že...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemné ubytování i majitelé, nicméně jsme byli v září, když již bylo téměř prázdno, při plné vytíženosti si dovedu představit, že místo může být hlučnější. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné zcela dostačující ubytování s balkonem, pokud budete vařit, doporučuji si přibalit malou pánvičku. Každý den perfektní úklid, dvouletý syn vždy dostal balíček sušenek, které mu naštěstí moc nechutnaly ????

Strava
Vařili jsme si sami, dobře zásobený obchod je 3 minuty od hotelu

Pláž
Nejbližší pláž je kamínková, naprosto klidná, působí dojmem rybníčku. Určitě to není pláž, kvůli které je důvod jet na Lefkadu. Je spíše fotogenická než koupací. Nejkrásnější pláže Lefkady jsou na západě (bílý písek nebo oblázky) kýčově tyrkysové čisté moře. Jezdili jsme každý den autem, cca půl hodiny až hodinu, ale dá se dostat i veřejnou dopravou.

Jana Novotná, 23.01.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,8 Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné osvěžení. Skvělý ochotný personál kde se domluvíte i česky a na baru výborné míchané drinky.

Byli jsme s 15ti měsíčním synem a personál mu přinesl pro zábavu i plyšovou houpající kravičku na které se houpal potom už každý den. Jinak co se malých dětí týká tak v Nidri chybí vyžití pro malé děti nikde není žádné dětské hŕiště. Pláže jinak blízko a čisté s klidným a pozvolným mořem. Ocenili jsme i nedaleký výlet k vodopádu a výlety lodí po okolních ostrovech i výlet autobusem po samotné Lefkádě. Některé pláže opravdu pohádkové celkový dojem z ostrova parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté každý druhý den uklízeli i na pokojích. Jen ve vybavení pokoje jsme nebyli spokojeni s jednou postelí, která střašně vrzala každé otočení bylo hrozně slyšet.

Strava
V hotelu jsme neměli jídlo v ceně, ale zakoupené občerstvení bylo výborné a míchané drinky na baru super.

Služby hotela
S hotelem jsme byli až na tu postel moc spokojeni.

Pláž
Pláže písečno obláskové blízko, pozvolný vstup do vody bez velkých vln vhodné i k malým dětem. Nebyli jsme v hlavní sezóně takže místa na pláži celkem dost.

Lenka J., 21.01.2020, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Golden Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 Ubytování hodnotíme jako velmi podprůměrné.

  • 2 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování hodnotíme jako velmi podprůměrné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velikost koupelny opravdu minimální - sprcha nad toaletou; velký hluk z chodby - slyšet třískání dveří, hlučné sousedy. Ve večerních a ranních hodinách nefungovala stabilně Wifi.

Strava
neměli jsme stravu na hotelu

Služby hotela
viz výše

Pláž
Lepší pláže byly dostupné spíše dopravou - v docházkové vzdálenosti spíše průměrné

Gabriela Dostálová, 18.12.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Studia Elena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S hotelem jsme neměli sebemenší problém. Cena odpovídá kvalitě.

Strava
s jídlem jsme byli spokojeni. Snídaně bohaté a večeře také. Na vyber bylo ze dvou jídel a vždy bylo úžasné.

Služby hotela
Každý den byl pokoj uklizen. Neměli jsme s tím sebemenší problém.

Pláž
K pláži je to opravdu kousek. Přístup na kamenitou pláž bez problému. Méně lidi a je také možnost zajít si na další pláže, které jsou od ubytování vzdálené asi půl hodiny chůze.

Anna Bucvanová, 17.12.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,8 Navštívit Lefkadu bylo pohádkové.Procestovali jsme ji autem i absolvovali 2 výlety lodí.Průzračná i tyrkysově modrá voda,bílé útesy...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Navštívit Lefkadu bylo pohádkové.Procestovali jsme ji autem i absolvovali 2 výlety lodí.Průzračná i tyrkysově modrá voda,bílé útesy pobřeží,oblázkové pláže.Klidná odpočinková dovolená.Splnila účel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prosté,ve velice klidné zahradě a kousek od pláže,což je pro nás víc,než komfort na pokoji.Určitě by to chtělo vylepšit kvalitu lůžek a určitě bych doporučila poctivější úklid,především sociálního zařízení.

Strava
Jednoduchá,ale neočekávali jsme více.Hladem jsme netrpěli,nepřijeli jsme se nacpávat.

Služby hotela
V podstatě rodinná atmosféra,milý přístup personálu.

Pláž
Pláž pár metrů od penzionku,navazující přímo na zelenou zahradu,tavernička na břehu moře.Klid,dostatek lehátek i slunečníků v ceně zájezdu.V polovině září pláž poloprázdná.Klidné moře ,mělko,čisto.Sem tam se objevil mořský ježek.Ideální prostor pro pohodové plavání.Na dohled turistické centrum a přístav v Nidri.Chůzí do přístavu cca 20min

Jana B., 17.12.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Perigiali Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,4 Velmi dobry

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobre

Strava
Vyborna

Služby hotela
Prumerne

Pláž
Mestska plaz velmi prelidnena,doporucuji navstivit plaze v okoli,nadhera. Na mestske plazi jsme nestravili ani den

Ivana K., 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Odyssey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, personál příjemný. Určitě doporučuji připlatit si výhled na moře.

Strava
Večeře byly výborné. Snídaně by mohla být bohatší.

Služby hotela
V hotelu byl k dispozici bazén (dost malý)

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, ale vedou k ní dost prudké schody. Pláže poblíž jdou rozhodně hezčí. Rozhodně doporučuji půjčení skútru nebo auta a doje si na lepší pláž :)

Anonym, 06.11.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Ponti Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejsme nároční, tak nám ubytování vyhovovalo ,bylo čisto a klid.

Strava
Jediná nevýhoda byla, že se v hotelu nevařilo ,nebylo tak pestrá strava, občas studená. V místě je dost restaurací s místními specialitami hlavně ryby.

Služby hotela
Uklid každy den ,čisto i v okolí bazénu.

Pláž
Pláž byla asi 5 min od hotelu celkem čistá , kamínková ,možnost zapújčení lehátek a deštníků.I s fungující obsluhou občerstvení.

Petr K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,3 dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže se soukromím, mám jen superlativa, určitě se vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita ubytování dobrá, ložní prádlo i ručníky měnili každý 3. den, úklid pravidelný, hodně omezené až minimalistické vybavení kuchyňky nádobím, ale dalo se dle potřeby u domácích vyptat a zapůjčit

Strava
měli jsme beze stravy

Služby hotela
domácí velmi příjemní a milí lidé, ochotní s čímkoliv pomoci a poradit

Pláž
blízko, pár minut chůze, celkem čistá

pláže na západním pobřeží božské, azurová voda, málo lidí

Hana Foltýnová, 10.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)